GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Νικολιτσόπουλος πούλησε το DVD...

Αυτός είναι το πραγματικό πρόσωπο - κλειδί! . Ολοι στρέφονται κατά του Θέμου Αναστασιάδη , όπως γράψαμε ηδη , ότι είναι αυτός που έδωσε το...

Αυτός είναι το πραγματικό πρόσωπο - κλειδί!
.
Ολοι στρέφονται κατά του Θέμου Αναστασιάδη, όπως γράψαμε ηδη, ότι είναι αυτός που έδωσε το ροζ DVD στον Γ. Ανδριανό. Και ο οποίος, όπως επίσης διαβάσατε στο Press-gr, μέσα στην άλλη εβδομάδα θα πει το όνομα.
Ομως ποιος έδωσε το DVD στον Θέμο; Η ίδια η Εύη Τσέκου δεν απαντά ξεκάθαρα σε αυτό. "Δεν έχω σχέση" λέει.
Το πρόσωπο που έδωσε το DVD στον Θέμο Αναστασιάδη, όπως και σε άλλους, έναντι αμοιβής είναι ο δικηγόρος -εργατολόγος Χρήστος Νικολιτσόπουλος που συνόδευε την Τσέκου στις επαφές της με δημοσιογράφους. Είναι ο νομικός σύμβουλος της ΓΣΕΕ, κολλητός του Χρ. Πολυζωγόπουλου, και το πραγματικό πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση - εμείς θα συνεχίσουμε να το τονίζουμε.
Ο ρόλος Νικολιτσόπουλου - Πολυζωγόπουλου είναι πρωταγωνιστικός στην υπόθεση. Η Τσέκου ήταν κομπάρσος...

23 σχόλια

  1. apokleiete: fenete sovaros athropos. exete apodeikseis gi auto?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να διώξει από δίπλα του ο Γιώργο τον Πολυζωγόπουλο, γιατί θα τον εκθέσει ανεπανόρθωτα. Τελικά, το Μαξίμου-γκέιτ θα γίνει Τρικοθπι-γκέιτ... Τσέκου ΠΑΣΟΚα, Νικολιτσόπουλος και Πολυζωγόπουλος ΠΑΣΟΚοι, τί άλλο θέλουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας εριμένουμε 2-3 μέρες να γυρίσει ο Ανδριανός, οπότε θα ξέρουμε όλοι, αν δεν το μαρτυρήσει ο ίδιος που έδωσε το CD. Αναρωτιέμαι όμως, γιατί είναι κακό να έχεις ένα CD με κάποιο περιεχόμενο και να το δώσεις παραπέρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. .
    4.19

    Κι εγώ αναρωτιέμαι αν είναι δυνατόν να είσαι τόσο βούρλο και να θέλεις να δεις παραπέρα, αλλά άκρη δεν βγάζω...

    Τι να πω πια με σας τους νεοδημοκράτες;;; Τι να πω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό που μου κάνει εντύπωση στο blog είναι πως όπως και τότε με την εσωκομματική διαδικασία εκλογής αρχηγού του ΠΑΣΟΚ έτσι και τώρα, ενστερνίζεται απόλυτα τη θέση του mega channel και των φυλλάδων του κυρίου Λαμπράκη.
    Μόνο ο πιο χαζός άνθρωπος δεν έχει καταλάβει ότι το dvd δόθηκε από το mega για να εξυπηρετηθούν συμφέροντα...
    Το γεγονός ότι ο Ρουσόπουλος μισεί το Θέμο και το γεγονός ότι ο ΑΝδριανός αποφάσισε να πάει από μόνος του στον ανακριτή πρέπει να μας προβληματίσει όλους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 4:27 μμ

    Βλέπω ότι μπορείς και κάνεις τηλεδιάγνωση φρονημάτων. Να σε προσλάβουν στην Ασφάλεια, να μην χρειάζεται να ψάχνουν σε κιτάπια και σε φίλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ,ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΜΜΕ.ΚΟΙΝΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑΣΤΗΣ?Η ΑΜΕΣΗ Η ΕΜΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΜΒΟΛΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΟΙΝΩΝΟΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΩΝ.ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ?ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΥΜΑ(ΚΑΙ ΘΥΤΗΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ)ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΜΕ ΕΥΘΙΞΙΑ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΔΗΜΟΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΛΑΙΚΗ ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΣΚΑΒΕΙ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ,ΠΕΦΤΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΣΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΚΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΟΜΗ ΕΝΑΣ ΚΡΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΑΣΟΚ(ΛΙΑΝΗ,ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ,ΒΡΑΚΑΤΣΕΛΗ,ΤΣΕΚΟΥ)ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΝ,ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΤΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.θΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΕΝΑΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ(ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΙΜΗΜΑ)ΩΣ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΕΝΔΕΙΞΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΤΑΤΟΥΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΟ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ-ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 4:27 μμ

    Και να σου πω κάτι ακόμα: όταν απευθύνεσαι ανώνυμα σε επώνυμο άτομο, δεν πρέπει βρίζεις. Και μη νομίζεις ότι είσαι ο μόνος που ξέρεις να βρίζεις, όσο κι αν πιστεύεις ότι σε "προστατεύει" η ανωνυμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η συνεχείς κακοποίηση τής δημοκρατίας αλλά και η καθημερινή κατανάλωση τόνων χαρτιού με μοναδικό σκοπό να πληγεί η κυβέρνηση, αλλά και τα συμφέροντα του ελληνικού λαού μόνο κακό κάνει στον τόπο.
    Παράδειγμα. Για το ασφαλιστικό ποιος αντέδρασε; Οι δημοσιογράφοι και οι έχοντες.
    Ποιος δεν θέλει τη διαφάνεια στο δημόσιο βίο;
    Φυσικά οι έχοντες & τα οικονομικά και συνδικαλιστικά κατεστημένα & συμφέροντα που λυμαίνονται εδώ και χρόνια τα χρήματα του ελληνικού λαού και τα ευρωπαϊκά προγράμματα…

    Η δημιουργία σύγχυσης και η απόδραση από τα πραγματικά προβλήματα δεν ευνοεί κανέναν…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε παιδιά, είμαι λίγο εκτός, συγχωρήστε με και βοηθήστε. εξηγήστε μου γιατί θα πάει φυλακή οποιος έδωσε το ντι βι ντι στον Ανδριανό. εννοείται δηλαδή ότι το έδωσε και ζήτησε ανταλλάγματα για εκβιασμό;; όποιος έχει λίγη υπομονή ας μου πει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ...ο Θεμος Αναστασιαδης απο κατηγορος του Καραμανλη/ανθρωπος του Σωκρατη μεταλλαχτηκε σε τσατσο του Κωστακη ?
    Εαν οντως ειναι αυτος που πηγε το DVD θα εχει πλακα να δουμε την Σασα Μπαστα να του πηγαινει σοκολατες στον Κορυδαλλο....ετσι εξηγειται και το οτι ο Μακης παιρνει αποστασεις απο τον παλαι ποτε φιλο του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ρόλος Νικολιτσόπουλου - Πολυζωγόπουλου είναι πρωταγωνιστικός στην υπόθεση. Η Τσέκου ήταν κομπάρσος

    benizelos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητοί μου φίλοι.

    Πολύ σοβαρές διαπιστώσεις και συμπεράσματα.

    Έγραφα χθες για το ταξίδι αναψυχής στις εξωτικές χώρες της παρέας της χαράς….
    Σήμερα έχω πιο τεκμηριωμένα στοιχεία.
    Στη μεγάλη αυτή χώρα με την έκρηξη ρυθμού ανάπτυξης που καταγράφει, είθισται ο πρωθυπουργός κατά τις επισκέψεις του να συνοδεύετε από μεγάλη αντιπροσωπεία σημαντικών ανθρώπων που έχουν σχέση με το εμπόριο τη βιομηχανία για να προωθήσουν και να αποκτήσουν κατάλληλες διασυνδέσεις και να έχουν πολύτιμες εμπορικές επαφές…Αυτό συμβαίνει στις ευνοούμενες χώρες ,γιατί την περίπτωση μας εδώ κανένας επιχειρηματίας δεν συνοδεύει το πρωθυπουργό!!!!!.
    Από την άλλη, σε κάποια άλλη περίπτωση σε φυσιολογικές καταστάσεις κατά την επίσκεψη ενός πρωθυπουργού θα υπεγράφετο αριθμός συνθηκών η άλλων ντοκουμέντων επωφελεία των εμπλεκόμενων χωρών. Φευ !!! Ουδεμία τέτοια συμφωνία θα υπογραφεί!!! Έτσι η αρχική εκτίμηση μου για ταξίδι αναψυχής σε εξωτικές χώρες ενισχύεται και από το γεγονός ότι από το πρόγραμμα της επίσκεψης φαίνετε ότι έχουν επιλεγεί τουριστικά αξιοθέατα και τουριστικοί σταθμοί της μεγάλης αυτής χώρας !!!!!! Δυστυχώς αυτή είναι η εξωτερική μας πολιτική. Αυτοί μας κυβερνούν. Αλίμονο μας…….


    Πάντα με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τι έλεγε το press-gr πριν λίγες μέρες για το ποιος έδωσε το dvd:
    http://press-gr.blogspot.com/2007/12/blog-post_4390.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αφου συζητησαμε για λιγο ο Γιαννης εριξε την ιδεα να συμετασχουμε και εμεις στο παιχνιδι. Η κοπελα ταπαιξε και ειπε ότι δεν μπορει και δεν το ξανακανε .φοβηθηκε ότι θα την ξεσκιζαμε και θα καταλαβενε ο ανδρας της. Μας ειχε πει ο Γιαννης ότι μονο μια τον αφηνε να τη γαμησει και μετα τον τρελαινε στα τσιμπουκια.

    Τοτε εγω εριξα την ιδεα να μεινουμε για να κοιταμε και αν ηθελε να μας κανει κανενα τσιμπουκι. Της αρεσε η ιδεα και αφου γδυθηκαμε τη βαλαμε στη μεση ορθιοι όπως ειμασταν και αρχισαμε να τη χαιδευουμε ολοι μαζι. Στην αρχη εδειξε αμηχανη αλλα όταν της ειπα ότι θα μας κανει από ένα τσιμπουκι και μετα θα καθησουμε στην ακρη και θα βλεπουμε ηρεμησε και αφεθηκε στα χαδια μας.

    Τη χαιδευαμε παντου ταυτοχρονα και η κοπελα απολαμβανε αυτή την πρωτογνωρη αισθηση βγαζοντας μικρους αναστεναγμους που σιγα σιγα δυναμωναν. Ο Γιαννης πιπιλιζε ις ρωγες της που ειχαν πεταχτει εξω , ο Δημητρης ηταν πισω της και χαιδευε τον κωλο της και εγω χαιδευα τα ποδια της και την κοιλια της προχωρωντας προς το μουνι της . αφου χαιδεψα για λιγο τις τριχουλες της εβαλα το χερι μου αναμεσα στα ποδια της και χουφτωσα το μουνι της. Βογγηξε από ηδονη και τρανταχτηκε ολοκρηρη. Το μουνι της ηταν μουσκεμενο και σε κάθε χαδι μουσκευε περισσοτερο. εχωσα το δαχτυλο μου μεσα και αρχισα να παιζω με την κλειτοριδα της . Βογγουσε δυνατα και τιναζοταν ενώ τα υγρα της ετρεχαν στα στα σφιχτα μπουτια της. Δεν θα αργουσε να τελειωσει και ειπα να την ξαπλωσουμε στο κρεβατι.

    - Τι θα μου κανετε , ψιθυρισε
    - Ηρεμησε μωρο μου ,της ειπα .εχυσες ποτε με γλυφομουνι?
    - Οχι
    - Ξαπλωσε και απολαυσε το

    ξαπλωσε στο κρεβατι δειλα και με τα ποδια κλειστα αλλα όταν ενοιωσε τις γλωσσες του Δημητρη και του Γιαννη να πιπιλιζουν τις ρωγες της και τη δικη να χαιδευει τα μπουτια της και τις τριχουλες της ,χαλαρωσε και και αρχισε να ανοιγει τα ποδια της αποκαλυπτοντας ανα ωραιο μουνακι με μικρα μουνοχειλα και μια μικρη τρυπουλα από την οποια ετρεχαν οι χυμοι της ηδονης της μουσκευοντας τα κωλομερια της.

    Ανοιξα λιγο τα χειλη του χαιδευοντας την κλειτοριδα της και κοιταξα για λιγο τη μικρη τρυπουλα η οποια ανοιγοκλεινε με την κινηση της λεκανης της . η Μαιρη βογγουσε και και τιναζοταν από καυλα. Χαιδεψα κυκλικα λιγο την τρυπουλα και εβαλα το δαχτυλο λιγο μεσα της. Ενοιωσα το στενο μουνι της να σφιγγει το δαχτυλο μου και πηγα να το βαλω πιο βαθια αλλα το χερι της Μαιρης με σταματησε. Ετσι αρχισα να γλειφω σιγα τα χειλακια ,την κλειτοριδα και τελος εβαλα τη γλωσσα μου στην καυτη τρυπουλα και αρχισα να τη βαζω μεσα –εξω ενώ η μυτη μου ετριβε την κλειτοριδα της. Η Μαιρη αρχισε να ουρλιαζει δυνατα ,επιασε τα μαλια μου και πιεζε το κεφαλι μου στο μουνι της ενώ η λεκανη της χορευε σε ένα ξεφρενο ρυθμο

    -Χυ.........χυνω.......χυνω.....ααα......αααααααααααααααααααααααααααααααα

    ααααχ..........αχ.....αχ...αχ

    Σιγα σιγα τα βογγητα της εσβιναν ωσπου χαλαρωσε και εμεινε ακινητη με τα ματια κλειστα και τα ποδια ορθανοιχτα . κοιταξα το μουνι της από οποιο ετρεχαν οι τελευταιες σταγονες της ηδονης και το σεντονι που ειχε δεχτει και αυτό ένα μερος από τα υγρα της. Το εδειξα και στους δυο και με ένα χαμογελο ειπαν στη Μαιρη

    - Σ αρεσε?
    - Ηταν τρελα . γιατι δε μου τοκανες καμια φορα ? ειπε στο Γιαννη

    Η πουτσα μου πηγαινε να σπασει από τη καυλα , πηγα από πανω της και την ακουμπησα στο στομα της χουφτωνοντας τα στηθη της.. αφου εγλειψε για λιγο το πουτσοκεφαλο μας ειπε να ξαπλωσουμε εγω και ο Δημητρης στο κρεβατι. Επιασε τις πουτσες μας και αρχισε να τις γλειφει εναλλαξ . Εγω ενοιωσα ότι οπου ναναι θα χυσω . – Ρουφα με μωρο μου της ειπα. Αρχισε να να βαζει σιγα σιγα το πουτσοκεφαλο στο στομα της και μετα προχωρησε προς τα κατω. Εκανε μερικες κινησεις πανω κατω και όταν καταλαβε ότι θα χυσω τον κρατησε στο στομα της ρουφωντας τον δυνατα . Τα χειλη της να εσφιγγαν τον πουτσο μου που ειχε χωθει βαθια στο στομα της και σε λιγο εχυνα μεσα στο στομα της που συνεχισε να ρουφαει με λυσσα κανωντας με να παω στα ουρανια και να γυρισω. Όταν συνηρθα η Μαιρη ειχε αναλαβει τον Δημητρη που δεν αργισε να χυσει κι αυτος. Η Μαιρη κοιταξε τον Γιαννη που περιμενε στην πολυθρονα

    -Ελα μωρο μου κανε με και μενα ένα τσιμπουκι δεν αντεχω άλλο - Δεν θα με γαμησεις?
    -Μετα . ας αλλαξουμε τη σειρα σημερα

    Η Μαιρη υπακουσε και γονατισε κανοντας τον να χυσει κι αυτος στο στομα της

    Αφου πλυθηκαμε ολοι και καναμε ένα τσιγαρο ο Γιαννης λεει στη Μαιρη .

    - Τωρα θα σε καυλωσουμε παλι ολοι μαζι και μετα θα σε γαμησω .εισαι?
    - Να μου κανει όμως γλυφομουνι ο Σακης

    ¶λλο που δεν ηθελα. Ξαπλωσαμε ολοι μαζι στο κρεβατι και αρχισαμε να παιζουμε με το κορμι της Μαιρης που αυτή τη φορα ειχε αφεθει στα χαδια μας με ανεση και απολαμβανε το κάθε τι που γινοταν Η Μαιρη δεν αργισε να καυλωσει με τρεις αντρες διπλα της . Η γλωσσα μου εκανε καλα τη δουλεια της ενώ της χαιδευα τα κωλομαγουλα Σηκωσα ψηλα τα ποδια της και η γλωσσα μου αρχισε να κατεβαινει και στην κωλοτπυπιδα της . Στην αρχη αραια περνουσα την γλωσσα και ξαναγυριζα στο μουνι και σιγα σιγα αρχισα να γλυφω μονο την κωλοτρυπιδα της που ηταν γεματη από τα υγρα της .Η Μαιρη τρελαθηκε από καυλα .

    - Τι μου κανειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιις

    Επιασα τα κωλομερια της και τα ανοιξα . Το μουνι της εσταζε συνεχεια κατευθειαν στην κωλοτρυπιδα της που ειχε μουσκεμα .Εχωσα τη γλωσσα μου στην κωλοτρυπιδα και αρχισα να τη σπρωχνω μεσα .Η Μαιρη εβαλε το χερι στο μουνι της και αρχισε να το χαιδευει βογγωντας δυνατα.Σε λιγο αρχισα να γαμαω με τη γλωσσα μου τον κωλο της Τα βογγητα της εγιναν πιο δυνατα και παρατεταμενα. Ειχε χωσει το δαχτυλο στο μουνι της και το κουνουσε ρυθμικα μεσα –εξω.Σε λιγο η αναπνοη της εγινε πιο γρηγορη, αρχισε να χτυπιεται τρελα και στο τελος σχεδον ξεσπασε σε κλαμμα φωναζοντας στο Γιαννη

    - Δεν αντεχω αλλοοοοοοο . γαμα μεεεεεεεεεεεεεεε.

    Ο Γιαννης της τον καρφωσε με δυναμη. Βογγηξε η Μαρια που της ξετρυπισε το στενο μουνι της με τη μια

    Ποτε δεν την ειχε γαμησει δυνατα. Παντα τη γαμουσε μαλακα και με αργο ρυθμο Αααααααααααχχχχ με ξεσκισεεεες......ααααχ

    Σε λιγο όμως αρχισε να βογγαει από ηδονη . Εσφιγγε δυνατα το Γιαννη με τα ποδια της τυλιγμενα γυρω από τη μεση του και αυτος καρφωνε με δυναμη το μουνι της μπαινοντας οσο πιο βαθια μπορουσε .Η Μαιρη βρισκοταν σε παραληρημα.

    Αααααχχχχχχχ ..........γαμα με.........ααααχχχ...........ναιιιιιιιιιι.........ααααααχχχχχχχχ.............παει ...το ....μουνι μου...........το ξεσκισεεεεεεεεες ααααααααχχχχχχχχχχ

    Ο Γιαννης δεν αντεξε πολύ και καρφωνοντας τον βαθια στο μουνι της εχυσε μουγκριζοντας

    Όταν βγηκε από μεσα η Μαιρη δεν ηθελε να τον αφησει

    - Λιγο ακομα ,ειπε
    Πηγα κοντα της και της χαιδεψα το μουνι δειχνοντας τον πουτσο μου
    -Θα το γλυκανω εγω το μουνακι σου μωρο μου όπως με το γλειφομουνι
    Εβαλε στην αρχη το χερι της για με εμποδισει
    -Θα με ξεσκισετε ολοι ψιθυρισε

    Η καυλα της όμως εξαφανισε την αντισταση της και παραμεριζοντας το χερι της εχωσα τον καυλωμενο πουτσο μου στο μουνι της. Η αισθηση του σφιχτου μουνιου με τρελανε

    -Μωρο μου τι μουνακι είναι αυτό .θα στο τρελανω στο γαμησι.

    Μπαινοβγαινα αργα μεσα της απολαμβανοντας το μουνι της και το γλυκο σφυξιμο του καθως κουνουσε από καυλα τη λεκανη της.Καθε τοσο τον καρφωνα βαθια μεσα της και εμενα για λιγο ακινητος με τον πουτσο μου να τιναζετε μεσα στο μουνι της.Η Μαιρη βογγουσε δυνατα με τα ματια κλειστα και το στομα ανοιχτο τιναζοντας τη λεκανη της προς τα πανω κάθε φορα που τον εχωνα στο μουνι της.Ενοιωσα τον πουτσο να εχει σκλυρηνει τοσο που να θελει να ξεσκισει αυτό το μουνακι. Αρχισα να τον χωνω ολο και πιο γρηγορα και πιο δυνατα Η Μαιρη αρχισε να ουρλιαζει και εγω να της τον καρφωνω με δυναμη βαθια στο μουνι της.

    - Μωρο μου θα το ξεσκισω το μουνακι σου

    -Ναι...........ααααααχχχ.........γαμα μεε.........αααααχχ.........σκισε μεεεεεεε..........τωρααα ........ναιιιι......χυυυ.....χυνωωωωωωωωωωωωωωω

    Την εσφιξα δυνατα στην αγκαλια μου καρφωνοντας τον πουτσο μου μεχρι τερμα στο μουνι της Η λεκανη της ανεβοκατεβαινε δυνατα και το μουνι κανοντας συσπασεις ρουφουσε τον πουτσο που αδειαζε ότι ειχε και δεν ειχε βαθια στο του.

    Μας πηρε λιγη ωρα για να συνερθουμε και όταν ξεκολισαμε ειδα το στομα της Μαιρης και το μαγουλο της γεματα με τα χυσιματα του Δημητρηυ δεν αντεχε άλλο και την εχυσε στο στομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πούστης, ντιγκιντάγκας, αδερφή, συκιά, λούγκρα, ανώμαλος, πισωγλέντης, γυναικωτός.

    =

    babis


    Πούστης, ντιγκιντάγκας, αδερφή, συκιά, λούγκρα, ανώμαλος, πισωγλέντης, γυναικωτός.

    =

    babis


    Πούστης, ντιγκιντάγκας, αδερφή, συκιά, λούγκρα, ανώμαλος, πισωγλέντης, γυναικωτός.

    =

    babis


    Πούστης, ντιγκιντάγκας, αδερφή, συκιά, λούγκρα, ανώμαλος, πισωγλέντης, γυναικωτός.

    =

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τουλάχιστον βρε άχρηστοι γράψτε σωστά το όνομα: ΝΙΚΟΛΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ. Τόσα ρεπορτάζ και λέτε άλλα αντί άλλων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ρε τσακάλια τι ανταλλάγματα πήρατε για να γράψετε αυτές τις μπούρδες;

    ΑΦού όλοι ξέρουμε ότι το σι-ντι το έδωσε ο Θέμος στον Κωστάκη
    γιατί τον είχε στριμώξει το ΣΔΟΕ

    έτσι δεν είναι, ε;

    Παίρνετε και εσείς μέρος στην ενδοεκδοτικό ανταγωνισμό;

    Στηρίζετε Μαυροτρύπα-Ζούγκλα

    Μένιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 4:37 μμ
    "Αυτό που μου κάνει εντύπωση στο blog είναι πως όπως και τότε με την εσωκομματική διαδικασία εκλογής αρχηγού του ΠΑΣΟΚ έτσι και τώρα, ενστερνίζεται απόλυτα τη θέση του mega channel και των φυλλάδων του κυρίου Λαμπράκη."

    mou kanei entiposi pou sou kanei entiposi
    o papagiannis kai i parea tou paizoun me opoion plironei kalitera kai iposxete perissotera
    kai os gnoston oi xrimatodotes tou pasok einai pollaplasioi ayton tis nd kai exoun geri vasi se ola ta kanalia me ta opoia o en logo "dimosiografos" epithimei mellontiki sinergasia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αγαπητοί μου φίλοι.

    Πολύ σοβαρές διαπιστώσεις και συμπεράσματα…….

    Τογραψε πριν από λίγο ο «Χωριάτης» αναφερόμενος στον εσμό των υποστηρικτών του «καταλληλότερου» και του λοιπού συμφερτού που δρουν εδώ μέσα εργολαβικά με κοινό παρονομαστή το έργο της αποδόμησης του ΓΑΠ ,του ΠΑΣΟΚ και της αριστερής ιδεολογίας γενικα .

    Είπε:
    «Περιέργως όλοι αυτοί είναι με τον Καραμανλή, με τον Βενιζέλο και εναντίον του ΓΑΠ, του ΣΥΝ και των διανοουμένων.»
    Στο σημείο αυτό περικλείεται όλη η αλήθεια.
    Έτσι είναι. Αυτός είναι ο σκοπός των. Ο Ελληνικός λαός όμως τους έχει συχαθει κατους γνωρισε σε …ολο το μεγαλειο τους .Ο βασιλιας είναι γυμνός . Ο λαος επαθε,παθαινει,και εμαθε. Οι εκλογές πλησιάζουν. Η ώρα του Γεωργίου Ανδρέα Παπανδρέου πλησιάζει..

    Πάντα με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΟΛΗ ΕΛΛΑΔΑ


    ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΗ ΣΕ ΜΙΑ ΨΩΛΗ

    ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΟΥΝΟΧΕΙΛΑ

    ΑΙΣΧΟΣ
    ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ.


    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ

    170,000,000 ΕΥΡΩ ΜΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ.
    ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πούστης, ντιγκιντάγκας, αδερφή, συκιά, λούγκρα, ανώμαλος, πισωγλέντης, γυναικωτός.

    =

    babis


    Πούστης, ντιγκιντάγκας, αδερφή, συκιά, λούγκρα, ανώμαλος, πισωγλέντης, γυναικωτός.

    =

    babis


    Πούστης, ντιγκιντάγκας, αδερφή, συκιά, λούγκρα, ανώμαλος, πισωγλέντης, γυναικωτός.

    =

    babis


    Πούστης, ντιγκιντάγκας, αδερφή, συκιά, λούγκρα, ανώμαλος, πισωγλέντης, γυναικωτός.

    =

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση