GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πιάστηκαν να ...κλέβουν τα Σκόπια!

. Γράφει ο ΤΙΜΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ . ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙΣ; ΞΕΡΩ. ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙΣ; ΟΧΙ. ΤΟΤΕ ΜΗ ΚΛΕΒΕΙΣ!‏ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΑΖΟ-ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟ ΡΗΤ...

.
Γράφει ο ΤΙΜΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ
ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
.
ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙΣ; ΞΕΡΩ.
ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙΣ; ΟΧΙ. ΤΟΤΕ ΜΗ ΚΛΕΒΕΙΣ!‏
ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΑΖΟ-ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟ ΡΗΤΟ ΤΟ ΛΕΜΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ. ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΝ ΠΙΟ ΧΑΖΟ-ΚΟΥΤΠΟΝΗΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ!! ΑΦΟΥ, ΣΚΛΑΒΟΙ ΟΝΤΕΣ (SLAVE...) ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΞΕΝΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΕΠΙΤΑΓΗΣ "ΝΑΤΟ" ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ!!
ΟΜΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΙ! ΑΛΛΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑΚΕΔΟΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Ο ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΣΛΑΥΒΟΣ ΑΛΛΟ Η ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΝΥΧΤΑ
ΑΝ Ν Τ Ρ Ε Π Ο Ν Τ Α Ι ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ. ΜΕΓΑΛΟ Λ Α Θ Ο Σ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΑΛΟΥΧΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ Ψ Ε Υ Δ Α Ι Σ Θ Η Σ Η ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΑ!... ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΙΚΟΣΑΡΗΔΕΣ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑΜΕ ΤΗΝ Α Ν Ο Χ Η ΤΗΣ ΤΟΤΕ (ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ...) ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!
Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΥΠ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΤΕ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΠΑΠΙΑ....
ΣΛΑΒΑΚΙΑ: ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑΧΕΤΕ ΜΑΓΑΖΑΚΙ. ΕΑΝ ΜΑΘΑΤΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΑΣ, ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΗΝ Ι Σ Τ Ο Ρ Ι Α ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ' ΕΜΕΙΣ ΘΑΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΑΪ ΣΑΣ.
Ε! ΚΑΙ ΠΟΥ 'ΣΤΕ: ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΚΔΟΤΗ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑΖΙΣΜΟ, ΣΚΛΑΒΑΚΙΑ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ/συμμαχοι, ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ Π Ο Λ Ε Μ Η Σ Α Μ Ε, Ξ Ε Ρ Ο Ν Τ Α Σ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΒΕΣ ΘΥΜΑΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΩΣΑΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ, ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΓΙΑ ΝΑ Δ Ι Δ Α Ξ Ο Υ Μ Ε ΣΚΛΑΒΑΚΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΤΟ Π Ρ Ο Σ Φ Α Τ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟ Γ Ε Γ Ο Ν Ο Σ ΘΕΛΗΣΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΨΕΤΕ!
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Η Ι Σ Τ Ο Ρ Ι Α Γ Ν Ω Ρ Ι Ζ Ε Ι ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ Α Λ Η Θ Ε Ι Α ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ.
------------------------------------------------------------------------

12 σχόλια

  1. Συγχαρητηρια για το σχολιο

    Σαλονικιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο ρε ΛΑΜΠΡΟΥ.Μπραβο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αναμφισβήτητα, πρόκειται για επιτυχία του Πρωθυπουργού.


    Πέραν του δίκαιου της υπόθεσης, η Ελληνική Κυβέρνηση είχε κι ένα κρυφό όπλο.


    Ο Πρωθυπουργός απείλησε, εκβίασε θα μπορούσε να πει κανείς, στεγνά, όλους όσοι από τους συμμετέχοντες δεν πείστηκαν για τα Ελληνικά δίκαια, ότι θα ξαμολύσει το babis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ,
    Όταν οδηγείται σε ναυάγιο μία διαπραγμάτευση δεν σημαίνει ότι αρχίζει πάλι με τα ίδια δεδομένα.
    Ξεκινάει από την αρχή, και θέτεις όποιες βάσεις "συμφέρουν" την δεδομενη στιγμή. Δεν δεσμεύεσαι σε τίποτα από την προηγούμενη (ρώτα και διπλωμάτη γι΄αυτό).
    Εμείς τι θέλουμε λοιπόν? κοινά αποδεκτή λύση χωρίς χρονοδιάγραμμα.... που σημαίνει ότι θα τρενάρουμε όσο "μπορούμε" και θα δούμε στην πορεία.
    Τα ενδεχόμενα, πολλά.
    1ον το κράτος αυτό σε λίγο μπορεί να μην υπάρχει
    2ον και να υπάρχει δεν μπορείς να ξέρεις σε τι κατάσταση πανικού θα βρίσκονται λόγω Αλβανών, και τι υποχωρήσεις θα είναι διατεθειμένοι να κάνουν
    3ον εμείς πλέον δεν βιαζόμαστε καθόλου, μπλοκάραμε την ένταξη τους και πήραμε και όσο χρόνο θέλαμε
    Όσο για την μέθοδο που ακολούθησε ο Καραμανλής τάχα μου της "σύνθετης ονομασίας" τα είχε μελετήσει πολύ καλά και ήξερε ότι αυτοί δεν πρόκειται να δεχθούν αλλαγή συνταγματος κ.τ.λ.
    Η αλήθεια είναι ότι ήταν αριστοτεχνικό το κόλπο και το φάγανε όλοι... σου λέει έλα μωρέ αφού ξεκινάει από εκεί θα κάνει πίσω.
    Αλλά ο Καραμανλής βασικά ήθελε να κερδίσει χρόνο και το πήγαινε "λάου λάου" για να φθάσει στην σύνοδο μην του "σκάσουνε" καμμιά ιστορία "περίεργη" και πάνε όλα στράφι (και θα τις σκάγανε τις ιστορίες να είσαι σίγουρος)
    Λίγο να δείς πίσω από τα γεγονότα και να κάνεις μία αντικειμενική ερμηνεία και από διπλωματική σκοπιά, θα βγάλεις ένα συμπερασμα, ότι έχει και μυαλό και ψυχή και πατριωτισμό και τέλος σου γράφω κάτι να το θυμάσαι..
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ και υπογραφή σε όνομα που θα περιέχει την λέξη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ δν πρόκειται να βάλει ποτέ!!!Φαίνεται ο άνθρωπος!!!!
    Για σκέψου το λίγο ψύχραιμα και αντικειμενικά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πάντως έτσι για να μην το παραχέσουμε, οι σοβιετικοί που τυγχάνουν επίσης σλαβάκια, είχαν περί τα 22 εκατομμύρια νεκρούς, οι δε γύφτοι σέρβοι, επισης σλαβάκια, χοντρές απώλειες κι αυτοί, και τέλοσπάντων δεν ήταν όλοι οι σλάβοι τσάτσοι όπως οι βούλγαροι...

    by the way, γιατί άραγε οι πρωην "γύφτοι" και μετέπειτα "αδερφοί" των νεοελλήνων Σέρβοι, αναγνώρισαν από τους πρώτους τη "μακεδονία"? Αυτή είναι η αλληλεγγύη των ορθοδόξων αδελφών σε αυτούς που τους στήριξαν όταν τους πήδαγε το ΝΑΤΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ρεεεεε τι πάθανε οι γυφτοσκοπιανοί!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙΣ; ΞΕΡΩ.
    ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙΣ; ΟΧΙ. ΤΟΤΕ ΜΗ ΚΛΕΒΕΙΣ!
    Αυτοί πέρα από το ότι είναι κλέφτες δεν τους νοιάζει να τους πιάσουν…!
    ΠΡΟΣΟΧΗ ιδιαίτερη πρέπει να δείξει η Ελληνική διπλωματία…..οι σκοπιανοι
    Είναι κουτοπόνηροι σαν Σλάβοι ,τους γνωρίζουμε καλά …!
    kostas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ:
    γιατί άραγε οι πρωην "γύφτοι" και μετέπειτα "αδερφοί" των νεοελλήνων Σέρβοι, αναγνώρισαν από τους πρώτους τη "μακεδονία"? Αυτή είναι η αλληλεγγύη των ορθοδόξων αδελφών σε αυτούς που τους στήριξαν όταν τους πήδαγε το ΝΑΤΟ?

    3 Απρίλιος 2008 7:43 μμ
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
    ΕΙΔΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΓΑΛΛΙΑΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ!


    ΔΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 3 Απρίλιος 2008 7:43 μμ

    αυτοι που αναφερεις ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΝΑΖΙ!!
    Ποτε δε ξερεις με τους σλαβους βεβαια......

    ντοκτορ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 7.47 μπροστά σε αυτό που πάθανε οι γυφτοπασόκοι, δεν έιναι τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση