GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χρειαζόμαστε πολλές μικρές Τήλους...

... Γιατί να μην ωφεληθεί ο τουρισμός μας; Γιατί σιωπά ο Αρης Σπηλιωτόπουλος; Στρουθοκαμηλισμό και υποκρισία "κρύβουν" οι αντιδρά...

...
Γιατί να μην ωφεληθεί ο τουρισμός μας; Γιατί σιωπά ο Αρης Σπηλιωτόπουλος; Στρουθοκαμηλισμό και υποκρισία "κρύβουν" οι αντιδράσεις στους γάμους
.
Του Γιώτη Αυγήτα
Αρχιτέκτονα - Μηχανικού
.
Είμαι ένας συνηθισμένος άνθρωπος και με καλές σχέσεις με τη θρησκεία. Έχω κτίσει μάλιστα και δικό μου εκκλησάκι στο εξοχικό μου.
Δεν συμμερίζομαι, ωστόσο, καθόλου τις αντιδράσεις στο θέμα των γάμων της Τήλου. Πιστεύω ότι κρυβόμαστε πίσω από τα δάκτυλό μας. Οσο κι αν έχει ο καθένας την άποψη του, πώς γίνεται να εμποδίσουμε κάτι όταν αποτελεί πλέον μια πραγματικότητα στις άλλες χώρες του κόσμου; Άλλωστε, η φασαρία που γίνεται τώρα είναι περιττή. Όλοι γνωρίζουν ότι στο τέλος θα υπερισχύσει το ευρωπαϊκό δίκαιο και οι όποιες εσωτερικές "οδηγίες" δεν θα έχουν καμιά αξία.
Γι' αυτό και θεωρώ ότι ο όλος χειρισμός είναι λάθος. Θα έπρεπε να έχουμε αντιδράσει με πιο ανοικτό μυαλό στο θέμα. Και εξηγούμαι: Η Ελλάδα έχει το προνόμιο να διαθέτει πάρα πολλά μικρά νησιά με πληθυσμό μέχρι 1-2.000 κατοίκους. Θα έπρεπε λοιπόν να παροτρύνονται οι δήμαρχοι ειδικά, για να μην πω αποκλειστικά, αυτών των νησιών, να κάνουν τέτοιους γάμους. Δεν θα βοηθούσε στην προβολή αυτών των νησιών στο εξωτερικό και στην ανάπτυξη του τουρισμού στη χώρα μας; Πάρα πολύ. Κάτι που πετυχαίνει τώρα η Τήλος, έστω κι αν ως χώρα γινόμαστε ρεζίλι διεθνώς. Ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης Αρης Σπηλιωτόπουλος, λ.χ., θα ήταν δυνατόν να έχει άλλη άποψη; Γιατί σιωπά;
Οσο για τις κραυγές που ακούω και διαβάζω, θα συνιστούσα λιγότερη υποκρισία. Οχι στρουθοκαμηλισμούς. Και ιδιαίτερα από πολιτικούς και άλλους δημόσιους παράγοντες, γιατί δεν είναι λίγοι εκείνοι που κάνουν ό,τι και οι νεόνυμφοι της Τήλου εκτός από τον ...γάμο. Ο κόσμος το έχει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι, έτσι δεν είναι; Χρειάζονται και ονόματα;
Ισως αρκεί επί του παρόντος το ανέκδοτο με τον αράπη ο οποίος, όταν ο νεαρός του ζήτησε να ανεβεί στον ώμο του για να πείσει τους συγχωριανούς ότι αυτός τον "τακτοποιούσε", του απάντησε: όποιος έχει μάτια βλέπει...
------------------------------------

30 σχόλια

  1. πολυ σωστά τα λέει ο γράφοντας.10-20 τοις εκατό του πληθυσμού είναι ομοφυλόφιλοι.Αμα θέλουν να παντρεύονται καλά ν πάθουν και αυτοί όπως και εμείς οι ετεροφυλόφιλοι.Δε μπορεί αυτοί να ζούνε τον έρωτά τους άνετα.Να καταλάβουν και αυτοί τι θα πει παντόφλα και γκρίνια και έλλειψη του σεξ και μοναστηριακή ζωή μέσα στο γάμο.Ρε παιδιά να γ'ινουμ ευρώπη κάποτε.Ποια είναι τα πρότυπά μας οι ταλιμπάν και η τεχεράνη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΩ ΤΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ.

    ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΛΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΖΩΑ?

    ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. emena me enoxlei ligo afti i ofelimistiki nootropia. Ostoso, o arthografos einai anoixtomialos, exei xioumor kai mou einai simpathis.

    Oi gamoi aftoi prepi na ginontai gia tin dievrinsi ton dikaiomaton tou anthropou. An epofelithi kai o tourismos, einai defterevousa sinepeia kai oxi aftoskopos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 9:32 distixos den boreis na ton pantrefteis ton skilo sou, den einai nomiko prosopo kai den borei na ekfrasei thelisi kai na pei oti thelei na se pantreftei ki ekeinos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμείς θυμάμαι τις λέγαμε αδελφές,
    και μάλιστα Τελειωμένες !

    ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕΣ.

    Επειδή δεν υπάρχει νησί Τελειος
    αυτοί βρήκαν το ποιό κοντινό

    ΤΗΛΟΣ !

    Αντε και να τους χαίρεται ο Δήμαρχος, που μάλλον τελειωμένος
    μου φαίνεται, κατα που τον είδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμείς θυμάμαι τις λέγαμε αδελφές,
    και μάλιστα Τελειωμένες !

    ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕΣ.

    Επειδή δεν υπάρχει νησί Τελειος
    αυτοί βρήκαν το ποιό κοντινό

    ΤΗΛΟΣ !

    Αντε και να τους χαίρεται ο Δήμαρχος, που μάλλον τελειωμένος
    μου φαίνεται, κατα που τον είδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φασίστες, ρατσιστες, που δε σέβεστε άνθρωπο και το δικαιώμα του στη ζώη!! ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ? ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΖΩΑ , ΑΝΤΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ KAI ΒΑΡΑΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΣΑΣ..
    Να πάτε να ζήσετε στην Τεχεράνη ζώα..που αν γεννούσατε παιδί gay θα το πνίγατε στα σκατά σας με τα ίδια σας τα χέρια...ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 8:46 μμ

    Κώστα Καράμπα, και το 80% των ανύπαντρων παπάδων είναι γκέι. Να συζούν κι αυτοί (το κάνουν κιόλας), για να καταλάβουν τί σημαίνει να πηγαίνεις για ύπνο κάθε βράδυ και να ξυπνάς κάθε πρωί και να σου βγάζει ο άλλος λόγους περί ηθικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έκτός απο τους γάμους που προτείνετε για την αύξηση του Τουρισμού, εγώ λέω να τούς παίρνουμε και μια πίπα.

    Συμφωνείς Σαλώμη???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αναρωτιέμαι αν πίσω από την εμμονή των ακροδεξιών επιχειρημάτων στην κτηνοβασία, κρύβεται λανθάνουσα αυτοκριτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δύο κατηγορίες ανθρώπων αφορά το θέμα αυτό, τους φανερούς ομοφυλόφυλους που φωνάζουν για τα δικαιώματά τους, και τους κρυφούς ομοφυλόφυλους που φωνάζουν αντίθετα θέλοντας να κρυψουν πιό πολύ την ομοφυλοφυλια τους που τη θεωρουν πρόβλημά τους. Τους υπόλοιπους το θέμα μας αφήνει παγερά αδιάφορους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κατ' αρχάς, σας ευχαριστώ πολύ που αποδεικνύετε οι περισσότεροι τον ηλίθιο τρόπο σκέψης σας. Οι βλακείες που αμολάτε είναι σημειολογικές όχι μόνο του συντηρητισμού που σας διακατέχει σαν λαό, αλλά και της μαλακίας που σας δέρνει. (Σε όποιον αναρωτιέται γιατί η Ελλαδίτσα δεν πάει μπροστά, προτείνω την εξής άσκηση: κάθε μέρα, επί μία ώρα τουλάχιστον, κοίταγμα στον καθρέφτη. Κάποια στιγμή θα τη βρει την απάντηση.)

    Όχι, δεν είναι ανάγκη να συμφωνείτε με την κίνηση αυτή των ομοφυλόφιλων, ούτε εγώ συμφωνώ, παρ’ ότι πούστης εκ γενετής. Οι γκέι πρέπει πρώτα να λύσουμε άλλου είδους ζητήματα, κυρίως σε ό,τι αφορά το lifestyle μας, και ύστερα να κοιτάξουμε τέτοια διαδικαστικά θέματα.

    Αυτό, βέβαια, δε σας δίνει το δικαίωμα να εκφράζετε απόψεις που δεν ξεφτιλίζουν άλλο παρά εσάς τους ίδιους σαν οντότητες.

    Το να λέτε ότι η ομοφυλοφιλία προέρχεται από παιδικά τραύματα στέκει τόσο ώστε να καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως όοοοοοποιο παιδί γεννήθηκε χωρίς πατέρα προκύπτει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ γκέι. Και να ρωτήσω κάτι άλλο: στη φύση γιατί συμβαίνει το ίδιο φαινόμενο; Γιατί οι νυχτερίδες εμφανίζουν τα υψηλότερα ποσοστά ομοφυλοφιλίας, τη στιγμή δε που είναι θηλαστικά ζώα και ως ζώα υποτίθεται γαμιόνται αποκλειστικά για λόγους αναπαραγωγής; Τι έπαθε στην περίπτωση της πανίδας ο Θεός που πρεσβεύετε; Έκανε λαθάκι; Ο δικός μου Θεός πάντως δεν είναι τόσο στενόμυαλος, μικρόψυχος και ηλίθιος όσο ο δικός σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Λύσαμε το πρόβλημα του τουρισμού, θα παντρεύουμε λούγκρες για να κονομάμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιώτη Αυγήτα,

    Αει σαλάγατα που λένε και στο χωριό μου... ή σε ποιο κοινά Ελληνικά "Άντε να πάρεις αέρα να συνέλθεις..."

    Ο εισαγγελέας κύριος Σανιδάς ήταν απόλυτα σωστός και τεκμηριωμένος όταν ζήτησε την απαγόρευση....

    Ο δήμαρχος Τήλου είδε το θέμα βάσει της κονόμας απο τους συρρέοντες για γάμο Gay... Να μας λείπει το βύσσινο...

    Γιώτη Αυγήτα, γάμος για τους Ομοφυλόφιλους στην Ελλάδα δεν θα περάσει και κάνετε όσες διαδηλώσεις θέλετε... και πείτε οτι θέλετε για τουρισμό και άλλα κωμικά που θα επιδεινώσουν την κατάσταση εναντίον σας...

    Δεν θα βάλουμε το παρά φύση πάνω απο τη φύση και κυρίως δεν θα επισημοποιήσουμε την εμετική διαδικασία του γάμου μεταξύ Ομοφυλοφίλων...

    Αυτά δεν σημαίνουν οτι είναι αποδεκτές οι διακρίσεις ενάντια στους ομοφυλόφιλους σε οποιονδήποτε τομέα δραστηριότητας, στην καθημερινότητά μας, εκτός εάν εκδηλώνουν προκλητικά την ομοφυλοφιλία τους σε ευαίσθητους τομείς, όπως π.χ. τα σχολεία, οπότε δεν θεωρώ οτι μπορούν να ελπίζουν σε πολλά...

    Για τον Γάμο όμως ούτε κουβέντα τα γίνεται...

    Ας βρουν συμβολαιογράφο να κανονίσουν τις υποθέσεις τους όπως επιθυμούν...

    Ο γάμος είναι για οικογένεια και δεν θα διαβρώσουν τον θεσμό οι ομοφυλόφιλοι... για το χρυσάφι όλου το κόσμου...

    Όσοι αγόρασαν ακίνητα στην Τήλο και έστησαν το πανηγύρι εκ προμελέτης θα μάθουν και να χάνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΓΩ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ,ΕΝ ΑΡΧΗ, ΣΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ:"Άλλωστε, η φασαρία που γίνεται τώρα είναι περιττή. Όλοι γνωρίζουν ότι στο τέλος θα υπερισχύσει το ευρωπαϊκό δίκαιο και οι όποιες εσωτερικές "οδηγίες" δεν θα έχουν καμιά αξία."


    ΔΗΛΑΔΗ ΦΙΛΕ ΜΗΧΑΝΙΚΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΝΑ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ .

    ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ .
    ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ,ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ,ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ (ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΚΤΡΑΠΩ)ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ,ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ Η ΑΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ , ΑΣ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .

    ΔΗΛΑΔΗ Κε ΜΗΧΑΝΙΚΕ ΜΟΥ, ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΖΕ (ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΑΛΛΟ) ΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ , ΕΦΕΡΝΕ ΓΙΑ ΑΝΔΡΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ/ΤΗΣ ,ΕΝΑΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΦΙΛΟΥ?

    ΓΙΑΤΙ Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΤΗΤΟ ΦΡΟΥΤΟ .
    ΔΕΝ M’ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΑΘΟΝΤΕΣ ,ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΝΑ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ .
    ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΝΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΑΤΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΒΡΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ?

    ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΦΙΛΕ ΜΗΧΑΝΙΚΕ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ?
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗ ΤΑΞΗ, ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ?
    ΔΙΑΛΥΣΑΜΕ ΚΡΑΤΗ ,ΔΙΑΛΥΣΑΜΕ ΕΘΝΗ ,ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ , ΣΤΑΧΤΕΣ ?

    ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ Μ'ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΑΤΙ .
    ΜΗΠΩΣ Η ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΣΗ?


    ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ.
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΤΗΝΗ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ .
    ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ,ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 4 Ιούνιος 2008 11:46 μμ

    ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ .
    ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ,ΈΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ...Είναι δικαίωμα του καθενός να κάνει ότι γουστάρει στα πλαίσια του να μην ενοχλεί τους υπολοίπους.
    Μπράβο στα παιδιά που πήγαν και «παντρεύτηκαν»!!! Να ζήσουν ευτυχισμένοι και με υγεία.
    Μην προκαλείς όμως...
    Εγώ αν παντρευτώ δεν θα παίζει το video του γάμου μου σε όλα τα παράθυρα τηλεοπτικά και μη.
    Τελικά όλα είναι στο μυαλό...από αρχαιοτάτων χρόνων. Εγώ δεν είδα σκύλο gay, αγελάδα λεσβία, κροκόδειλο να τον «πέρνει» από έναν άλλο κροκόδειλο.
    Η φύση τους οδηγεί και τους κατευθύνει...Το μυαλό δεν υπάρχει.
    Στην περίπτωση των gay, το μυαλό τα κάνει όλα.
    Και εγώ είμαι σαδιστής, μαστροπός, και μου αρέσει να το παίζω σκλάβος. Αυτό όμως δεν μου δίνει το δικαίωμα να βγαίνω και να το διατυμπανίζω και να λέω ότι είναι το καλύτερο πράγμα και να απαιτώ δικαιώματα για μια σεξουαλική μου προτίμηση.
    Γιατί όντως δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ gay και bay και metro και lesbo και ετερο...γιατί ο gay απλά είναι αντρας και μιλάει σαν γυναίκα και η γυναίκα ,όπως καλή ώρα η πρόεδρος των λεσβιών, σαν άντρας.
    Αισθητικά και μόνο το να το παίζεις γυναίκα και ξέρετε τη εννοώ είναι το πιο άσχημο πράγμα για την εικόνα σου.
    Συγκρίνετε τον εαυτό σας με τους gay του εξωτερικού. Λάθος!
    Εκει δεν υπάρχει προκληση, και αυτό το σέβεται και η κοινωνία και δεν αντιδρά.
    Με κάθε κατίνα που βλέπουμε στα τσοντοκάναλα του μεσημεριού, με τους γαλάτες, τους κωστέτσους με τα σκυλάκια, τους εθνικούς σταρ, και τους μορφωμένους εκπρωσόπους όλων των «παρατάξεων» ο κόσμος τρελάθηκε.
    Εσείς δημιουργήσατε την αντιπάθεια του κόσμου απέναντι σας και την άρνηση του να αποδεχθεί συμπεριφορές σας.
    Μαντρώστε τους κλόουν που αμαβρώνουν την εικόνα σας, αντιδράστε στις κραγμένες, αλάξτε ύφος, Βαλιανάτε και η άλλη κυρία ή κύριος όπως θέλεις πάρτο των λεσβιών. Μη το παίζετε άνετοι στα κανάλια. Καθήστε στο σπίτι, στο νησί στην πόλη και ζήστε με τον η την συντροφό σας και πιστεύω ότι κανένας δεν θα αντιδράσει.
    Δεν έχει να κάνει με δικαιώματα αυτό μην το χοντρένετε!!! Δεν είστε στο περιθώριο γιατί κάθε μέρα σας βλέπω στα κανάλια, με τα λούσα, τα μοντέλα τα μαγαζιά σας, και τις επιχειρήσεις σας και καλά κάνετε.
    Μην κλαίγεστε όμως και μην βάζετε μπροστά τα δικαιώματα.
    Πάτε ξανά να προκαλέσετε και δικαίως αντιδρά ο κόσμος.
    Κατηγορείτε την Ελληνική κοινή γνώμη ότι είναι οπισθοδρομική και αρχαία...Μήπως εσείς είστε προκλητικοί και ο τρόπος που διαικδικήται πράγματα λανθασμένος και προκλητικός? Πάρτε μαθήματα από ξένους ομοίους σας γιατί και εσείς είστε 500 χρόνια πίσω, σαν Έλληνες δηλαδή!
    Ευχαριστώ...Μίχαλος Πέτρος, Αθήνα.


    kai gia na symplhroso kai kati....
    afoy thaymazoyme toso poly poly thn proxorhmenh dytikh koinonia tis olandias.....giati den fiaxnoyme ki emeis ena koma gia toys paiderastes?....aytoi den exoyn dikeomata?....

    exoyme xefygh telios moy fenete...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Υποκριτική ανάρτηση. Ο Ιησούς όταν ευλόγησε το γάμο στην Κανά, το ζεύγος ήταν άντρας και γυναίκα. Ξεκάθαρο το μήνυμα; Από θρησκευτικής άποψης, μεταξύ μας δε τα πας και πολύ καλά.

    http://www.massresistance.org/
    Για να ξεστραβωθείς λίγο. Σχεδιάζεις και κτήρια! Εκτός αν ψάχνεις για συγκεκριμένη πελατεία.

    Το ανάλογο μοντέλο που φαντάζεσαι βρίσκεται στην Ολλανδία, γκέι(ταυτόχρονα εννοώ και το ανάλογο με λεσβίες) γάμοι, όπου προσπαθεί επίσης να νομιμοποιηθεί και κόμμα παιδεραστών. Πιστεύω πως θα σε ενδιέφερε αυτή η πληροφορία γιατί προς τα εκεί θα πάει η δουλειά.
    Και για όσες ψυχές φωνάζουν πως όσοι είναι κατά των γκέι γάμων είναι φασίστες κ.λ.π ας ρίξουν μια ματιά στο βιβλίο The Pink Swastika των Scott Lively και Kevin Abrams.

    Αν θέλετε να ενημερωθείτε, γιατί στην προσπάθεια σας να φανείτε προοδευτικοί και δημοκρατικοί και, και, και... δυστυχώς αποτυγχάνετε.


    Η μόνη πραγματικότητα είναι πως η "gay agenda" προχωράει. Και δεν είναι πρόοδος, αλλά οπισθοδρόμηση.

    Διαβάστε και αυτό να χαρείτε: Michael Swift: "Gay Revolutionary"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 'Θα έπρεπε να έχουμε αντιδράσει με πιο ανοικτό μυαλό'--- Αυτό μαλακομηχανικέ σημαίνει να εχεις ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ---Τι θα πουν ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ οι κάτοικοι περισσοτέρων για σένα νησιών στα παιδάκια τους όταν αυτοί οι ΤΡΥΠΙΟΙ θα χαμουρεύονται και θα κωλοπιάνονται μπροστά στα αθώα ματάκια των μικρών αυτών παιδιωνν?--ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΕ ΚΑΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 'Θα έπρεπε να έχουμε αντιδράσει με πιο ανοικτό μυαλό'--- Αυτό μαλακομηχανικέ σημαίνει να εχεις ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ---Τι θα πουν ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ οι κάτοικοι περισσοτέρων για σένα νησιών στα παιδάκια τους όταν αυτοί οι ΤΡΥΠΙΟΙ θα χαμουρεύονται και θα κωλοπιάνονται μπροστά στα αθώα ματάκια των μικρών αυτών παιδιωνν?--ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΕ ΚΑΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 'Θα έπρεπε να έχουμε αντιδράσει με πιο ανοικτό μυαλό'--- Αυτό μαλακομηχανικέ σημαίνει να εχεις ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ---Τι θα πουν ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ οι κάτοικοι περισσοτέρων για σένα νησιών στα παιδάκια τους όταν αυτοί οι ΤΡΥΠΙΟΙ θα χαμουρεύονται και θα κωλοπιάνονται μπροστά στα αθώα ματάκια των μικρών αυτών παιδιωνν?--ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΕ ΚΑΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 'Θα έπρεπε να έχουμε αντιδράσει με πιο ανοικτό μυαλό'--- Αυτό μαλακομηχανικέ σημαίνει να εχεις ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ---Τι θα πουν ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ οι κάτοικοι περισσοτέρων για σένα νησιών στα παιδάκια τους όταν αυτοί οι ΤΡΥΠΙΟΙ θα χαμουρεύονται και θα κωλοπιάνονται μπροστά στα αθώα ματάκια των μικρών αυτών παιδιωνν?--ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΕ ΚΑΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. μήπως το εκκλησάκι στο (αυθαίρετο;) εξοχικό σας το χτίσατε για να πάρετε ρεύμα; Παλιό το κόλπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. katarxas o nomos prin tou 82

    pera apo to oti elege gia gineka kai antra sto gamo

    elege kai pos i gineka mporei na pantreutei sta 14

    diladi tora min ipokrinomaste

    prin mia 20etia diladi i pederastia
    isxie kanonika kai me to nomo

    afiste tis karagiozies sas

    apo ti stigmi pou taxa mou enoite pos sto nomo den anaferete to fylo giati enoite
    tote ston proigoumeno giati to dieukrinize?

    kala to entelos gelio epixirima

    tha pantreuto to skilo mou

    ti na po

    an esi pisteueis oti 2 enilikoi anthropoi pou apofasizoun mazi na kanoun kati

    einai to idio apo to na thes esi na kaneis kati me to skilo sou mpravo

    pera apo krifogay osoi antidrate
    iste kai ktinovates

    ti sxesh exei to ena me to allo re?

    pooooo

    milame iste gia gelia

    ego an kai gay eimai kata ton gamon GENIKA!

    einai i megisti malakia o gamos sti n epoxi mas

    kai min mou lete oti o gamos einai ieros kai thriskeutikos giati proipirxe tou xristianismou (tis pio aparadektis thriskias olon ton epoxon)

    kalo kailokairi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ιούνιος 2008 12:41 πμ

    ΑΝ Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΣΟΥ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΝΥΧΤΕΡΙΔΑ ,ΔΕΝ ΣΕ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ .

    ΑΦΗΣΕ ΕΜΑΣ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΜΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΙΣ ΑΛΛΟ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΟΙΟ ΗΛΙΘΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓIA ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΣΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Απάντηση στο ανώνυμο σχόλιο "Τι θα πουν ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ οι κάτοικοι περισσοτέρων για σένα νησιών στα παιδάκια τους όταν αυτοί οι ΤΡΥΠΙΟΙ θα χαμουρεύονται και θα κωλοπιάνονται μπροστά στα αθώα ματάκια των μικρών αυτών παιδιωνν?--"

    Το ίδιο που θα πεις κι εσύ στα δικά σου παιδία όταν διαβάζουν τις ρατσιστικές μαλακίες που γράφεις στο blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. oiστρέιτ άντρες πρέπει να είμαστε πονηροί και να δράσουμε συμφεροντολογικά.ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ να καταδικάσουμε το ρατσισμό ενάντια στους γκέυ,να καταδικάζουμε αυτούς που βρίζουν και κυνηγάνε τους γκέυ,πρέπει να παλαίψουμε για τα δικαιώματα των γκέυ στο γάμο και στην υιοθεσία παιδιών από ορφανοτροφεία τα οποία οι στρέιτ βλέπουμε ότι δεν τα υιοθετούνε-με τους γκέυ θα περνάνε καλύτερα απότι στο ορφανοτροφείο.Πρ'επει να υπάρξει ανεκτικότηκα και αποδοχή στους ομοφυλόφιλους έτσι ώστε να βγουν από τη ντουλάπα που δικάιως κρύβονται αφού κατατρέχονται από την κοινωνία.Να βγούνε ανοικτά οι γκέυ να ασκήσουν τα δικαιώματά τους στο γάμο και στην παντόφλα του γάμου κσι στην υιοθεσία για να φανεί και το μεγάλο ποσοστό τους 20-30 τοις εκατό ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΤΡΕΒΟΝΤΑΙ ΤΣΙΣ ΣΤΡΕΙΤ ΝΥΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ.Οταν υπάρξει σεβασμός των δικαιωμάτων των γκέυ τότε δε θα παντρεύονται τα στρέιτ κορίτσια με τις μεγάλες προίκες και τις καλύτερες προσωπικότητες για να κρυφτούνε.
    ΠΡΕΠΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΤΡΕΙΤ ΑΝΤΡΑΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΚΕΥ.Να φανούμε πονηροί ρε παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση