GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εχω γράμμα ...έχω πράμα!

Θα τον ...έτρωγε ο πατέρας του αν δεν τον "έτρωγε"! . -Γιώργο , αν δεν τον έτρωγες θα σε ...έτρωγε ο πατέρας σου. - Oι πιστολιές ...

Θα τον ...έτρωγε ο πατέρας του αν δεν τον "έτρωγε"!
.
-Γιώργο, αν δεν τον έτρωγες θα σε ...έτρωγε ο πατέρας σου.
-Oι πιστολιές Σημίτη με κοντο ...κανη καραμπίνα ...Ζήμενς!
-Στο ΠΑΣΟΚ αλληλο...τρώγονται δια αλληλο ...γραφίας
-Αλληλο ...γραφία
-Αλληλο ...φαγεία
-Αλληλο ...σφαγεία
-Αλληλούια
...κύριοι
Ο Ταχυδρόμος
-----------

2 σχόλια

  1. .
    -Ο ΕΝΑΣ ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΚΙ'Ο ΑΛΛΟΣ ΑΤΙΜΟΣ.

    12.6.08

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σημίτης: ο άνθρωπος που παρέδωσε ένα καμμένο χαρτί (το κατεστραμένο πασοκ) σε ένα ήρεμο ειρηνικό αριστοκρατικό παλικάρι (ΓΑΠ), για να το φάνε οι λύκοι (το πλήθος που καταστράφηκε από το χρηματιστήριο).

    Σημίτης: ο άνθρωπος που καταδίκασε και κατέστρεψε ένα σοβαρό υπουργό εξωτερικών (ΓΑΠ) παραδίδοντας τη χώρα σε έναν φαφλατά που επί 6 χρόνια καταστρέφει ότι άφησε όρθιο η λέλαπα του πασοκ. το φαφλατά νέρωνα που αφού άφησε τη μισή χώρα να καεί δήλωσε πόσο μεγαλόψυχοι έλληνες τραπεζίτες υπάρχουν που έδωσαν μερικά εκκατομύρια ευρώ στους πυροπαθείς, ενώ με το 1/10 των αντίστοιχων χρημάτων θα είχε φτιάξει μια καλύτερη πυροσβεστική για τη χώρα.

    Αισθάνομαι ντροπή και όνειδος που ζω σε αυτή τη χώρα που ο ένας κάνει ότι μπορεί για να θάψει τον άλλο. Εμπρός νεο-έλληνα, φτιάξε τη νέα ελλάδα, ένα τεράστιο νεκροταφείο!

    Κουφαλίτσες παρακαλέστε -ρίξτε και λίγο σάλιο- κανένα β/γιάννη να σας πάρει μια λιμουζίνα δώρο κι ένα μικρό πυροσβεστικό όχημα, μη σας καεί η βίλλα τον αύγουστο που θα κάνετε μπάνιο στη μύκονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση