GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαμαρτυρία στο Γαλάτσι...

. Από τον Φραγκίσκο Κουνάνη . ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 14-7-08 ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 8.30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ! ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ, ΦΕΡΤΕ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤ...

.
Από τον Φραγκίσκο Κουνάνη
.
ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 14-7-08 ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 8.30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ!
ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ, ΦΕΡΤΕ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ.
1) ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟ ΑΝΩ ΓΑΛΑΤΣΙ (ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΕΙΚΑ)ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΑΚΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΚΑΕΙ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΠΙΤΙΑ Κ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ 6 ΜΕΤΡΑ!!! ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ, ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΝΑ ΚΡΟΥΝΟ ΜΕ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΡΙΩΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΑΣ ΔΗΜΟΥ - ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ.
ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΔΕ ΦΟΒΕΡΟ Κ ΜΕ ΘΕΑ ΤΗ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΑΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ. ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟ. ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΑΚΙ ΝΑ ΑΓΝΑΝΤΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ ΛΙΓΟ, ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ.(ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΙΑ ΠΛΑΚΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ 50 ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ Κ ΑΥΤΟΙ, ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ. ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΟΝΑ (ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ) Τ Ι Π Ο Τ Α ! ! !
2) ΣΕ 2 ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ(ΠΡ. ΗΛΙΑ-ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΩΝ)ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΥ(ΑΘΗΝΑΙΩΝ Κ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΩΝ)ΟΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΛΕΝΤΙΑ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ. ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ Κ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΔΕ ΜΠΑΙΝΕΙ = ΔΗΜΟΣ-ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.(ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΡΙΨΕΙΣ ΜΠΑΖΩΝ Κ ΛΟΙΠΩΝ. ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ Κ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΣΤΟ ΔΗΜΟ.ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΤΑΝΙΑ!!!
3) 1 ΚΕΡΑΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΩΝ(ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΣΕΝΤΟΥΚΑΛΗ) - 100 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ!!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΠΟΞΥΛΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ Κ ΑΚΟΜΗ 3 ΘΕΛΟΥΝ ΚΥΝΗΓΗΜΑ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΟΛΟΙ ΣΕ ΑΦΑΣΙΑ.
ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ, Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ 35...
---------------------------------------------

3 σχόλια

  1. Δίκιο έχεις ρε φίλε, αλλά αν πρόσεχες λίγο την ορθογραφία, τη γραμματική, το συντακτικό και την έκταση του κειμένου, θα κέρδιζες περισσότερη συμπαράσταση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η συμβουλή μου;

    Κάντε ρεφενέ, βρείτε έναν τοπικό νονό και ζητείστε του να βάλει τάξη στη γειτονιά.

    Το έκαναν και αλλού και εξαφανίστηκαν τα βαποράκια από την περιοχή.

    Aν περιμένετε από το "πού είναι το κράτος;", σωθήκατε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αμα ακουω τις λεξεις ανω, νεο κλπ., μου θυμιζει αυθαιρετα και καταπατησεις.Οποτε και δε με νοιαζει τιποτα γι αυτους.
    Ετσι ειναι;
    (Το ιδιο οπως οταν καιγονται τα δαση και βγαινουν οι διαφοροι καταπατητες και αυθαιρετοι και σκουζουν οτι και καλα καηκαν η θα καουν.Με τα σπιτια τους, μεσα στα δεντρα.Και ζητανε απο μενα, που μενω μεσα στη μποχα της πολης, να τους λυπηθω.Να καουνε ολοι, τωρα, να γλυτωσουμε απο τα σκουλικια, που τρωνε τα δαση μας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση