GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η 40χρονη και οι κυβερνώντες...

. Γράφει ο Λυρικός . Με αφορμή την είδηση ότι 40χρονη γυναίκα, η οποία και αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, αυτοκτόνησε σε αστυνομικό τ...

.
Γράφει ο Λυρικός
.
Με αφορμή την είδηση ότι 40χρονη γυναίκα, η οποία και αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, αυτοκτόνησε σε αστυνομικό τμήμα που είχε προσαχθεί ως ύποπτη κλοπής και τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν αθώα έχω να γράψω τα εξής:
Ανεξάρτητα από τα αίτια που οδήγησαν τη γυναίκα στην αυτοκτονία (ίσως δηλαδή προσβολή της αξιοπρέπειάς της ή, ό, τι άλλο) με εντυπωσιάζει το γεγονός της αντίδρασης της ελληνικής αστυνομίας, που με ένα τηλεφώνημα γειτόνων της, προσήχθη αμέσως η 40χρονη για ανάκριση.
Και αναρωτιέμαι πότε θα προσαχθούν για ανάκριση όλοι οι κυβερνώντες επώνυμοι που κατακλέβουν καθημερινά τον τόπο και κοροϊδεύουν προκλητικά τον ελληνικό λαό; Τόσα «τηλέφωνα» χτυπούν καθημερινά στα αυτιά των θεσμοφυλάκων του κράτους! Τι κάνουν; Για τα όργια που αποκαλύπτονται συνεχώς κουφάθηκαν παντελώς; Όσο για την εκκλησία και τους πνευματικούς της πατέρες, αυτό το παραμάγαζο της διαφθοράς με τα κόκκινα λαμπάκια, τι να πει κανείς; Μάλλον αυτοί δεν αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα και δεν σκέφτονται την αυτοκτονία. Η καλοπέραση που τους παρέχεται πλουσιοπάροχα από τους πιστούς τους και τα πνευματικά τους παιδιά, τους έχει ανακηρύξει βασιλιάδες και οι βασιλιάδες έχουν το αλάθητο.
Κι οι ψηφοφόροι κι οι πιστοί στην αγιότητά τους δεν ξυπνούν κοιμούνται αιώνια.
Τελικά οι εξουσίες είναι πράγματι εμείς;;;
---------------------------------------

11 σχόλια

  1. Πεστα βρε άνθρωπε... Σιγα να μην είμαστε εμείς οι εξουσία. Εσυ κι εγω και οι πολλοί άλλοι είμαστε η τελευταία τρύπα του ζουρνά και αναλόγως μας χρησιμοποιούν οι εκάστοτε οργανοπαίχτες. Ως πότε όμως??? Ελπίζω να προλάβω να χαρώ σε αυτή τη ζωή την θεϊκή στιγμή που θα πάρουμε με τις πέτρες όλους αυτούς που ανέφερες. Σε ευχαριστώ γιατί τώρα αισθάνομαι λιγότερη μοναξιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εμ οταν, ο Παπαδοπουλος πηρε τα τανκσ, και τους εδιωξε, δεν σας αρεσε, θελατε δημοκρατια,

    καλα να παθετε
    και τι ασχημο εκανε στο κατω κατω ο μακαριτης...
    0 χρεος, υπουργειο πολιτισμου, εφτιαξε δρομους και υδραγωγεια στα χωρια που δεν ειχαν στον ηλιο μοιρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με αφορμή τό ιστορικό γιά την δημοσιογραφία, γεγονός, τής αναρτήσεως τού παρόντος πονήματος,

    έχω και εγώ να γράψω τα εξής:

    Ανεξάρτητα από τα αίτια που οδήγησαν τόν συγγραφέα να "δημιουργήση" τό ιστορικό αυτό
    κάλεσμα γιά σύλληψη τών κυβερνώντων, τών μητροπολιτών, τών αστυνομικών συλλήβδην, (αίτια μάλλον αναγόμενα σέ αναζήτηση εύκολου μεροκάματου),
    καί επειδή τόν διαγιγνώσκω ώς "πιστόν στην αγιότητά του, πού δεν ξυπνά, αλλά κοιμάται αιώνια",

    τόν καλώ νά ξυπνήσει επί τέλους, αλλιώς θά ζητήσω από τίς ιατρικές εξουσίες τού Δρομοκαϊτίου νά επιληφθούν τής περιπτώσεώς του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O 3:15 μμ... ΤΙ Μ@Λ@Κ@Σ!
    Μισή Κύπρος, παρά λίγο πόλεμος με την Τουρκία (με σίγουρο αποτέλεσμα την ήττα), φυλακές, βασανιστήρια...
    Δίπλα στο μακαρίτη τον Χριστόδουλο έμενες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λυρικε εισαι τοσο κοπανος που θα σπαταλησω τις βρισιες μου. Εισαι για δεσιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟ 3:37:
    Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΑΝ ΕΚΑΝΕΣ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΙΟ ΘΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΛΕΠΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ. ΙΣΩΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΣΤΡΟΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΛΛΗΨΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι πολιτικοί έχουν εξασφαλίσει την ασυλία τους και τη δική τους και των λαμογιών και των γλυφτών που τους περιτριγυρίζουν, και κοροιδεύουν τον κόσμο και τα ζώα που τους ψηφίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αρες μαρες κουκουναρες.Τα εκανες ολα αχταρμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ρε συ Λυρικέ έχει άδικο ο άλλος που λέει για Δρομοκαίτειο;Τουρλού τάκανες όλα,από την πόλη έρχομαι και στην κορφή...πως δεν έβαλες και το 1821 μέσα να έχει από όλα ο πάγκος.
    Ξαναδιάβαζε τα άρθρα σου πριν τα στείλεις για τη δεν είναι η πρώτη φορά που μας φλόμωσες στη μπαρούφα.
    Μου αρέσει που εκνευρίζεσαι κιόλας για τα σχόλια που δέχεσαι τρομάρα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑ ΤΟΝ 11:09/31.08.08:
    ΔΕ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΟΥ. ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΦΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΞΑΛΛΟΥ. ΑΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ ΓΝΩΜΕΣ ΗΛΙΘΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΑΣΣΙΚΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΠΟΡΔΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΣΤ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩΜΙΣΟΥΝΕ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση