GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ο ΕΛΤΑ όχι μόνο κλέβει και κοροϊδεύει...

. ...τους πελάτες του αλλά συγκαλύπτει και μαφιόζικα κυκλώματα!" . Από την Ε. Μήντσιογλου Μία Ελληνίδα πολύτεκνη, χήρα μητέρα που ζει ...

.
...τους πελάτες του αλλά συγκαλύπτει και μαφιόζικα κυκλώματα!"
.
Από την Ε. Μήντσιογλου
Μία Ελληνίδα πολύτεκνη,
χήρα μητέρα που ζει
και εργάζεται τίμια στην Γερμανία.
.
Δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που διάβασα στο Press.gr την καταγγελία της κυρίας Κακουρά κατά του ΕΛΤΑ, η οποία δια μαγείας διερευνήθηκε από τα αρμόδια στελέχη του ΕΛΤΑ την επόμενη κιόλας ημέρα. Στην συγκεκριμένη καταγγελία ο ΕΛΤΑ με μεγάλη υπερηφάνεια δήλωνε ότι είχε δίκαιο και ότι ο ΕΛΤΑ ανήκει στα καλύτερα ταχυδρομεία της Ευρώπης και ότι κάθε ονομαστική καταγγελία διερευνάται εντός 1-10 ημέρες. Αν δεν κάνω λάθος στην απάντηση της καταγγελίας της κυρίας Κακουρά, έγραφε ο κύριος Κυριάκος Βλασταράκος, Διεθυντής Διοίκησης και Οργάνωσης του ΕΛΤΑ:.
Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και δεδομένου ότι η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας αποτελεί πρωταρχικό στρατηγικό μας στόχο, η υπηρεσία μας προέβη άμεσα στη διεξαγωγή διοικητικής έρευνας για να διαπιστωθεί τι έχει συμβεί και να ληφθούν άμεσα μέτρα. Σημειώνεται, ότι αυτή είναι πάγια πολιτική της διοίκησης των ΕΛΤΑ για κάθε επώνυμη καταγγελία και όπως είναι προφανές, οι εν λόγω έρευνες ολοκληρώνονται άμεσα (από 1 έως 10 ημέρες, αναλόγως του θέματος.
Ναι, πολύ σωστά διαβάζετε αγαπητοί φίλοι μου, αυτά έγραφε ο ΕΛΤΑ.
Στην δική μου περίπτωση αυτή η δήλωση του ΕΛΤΑ όχι μόνο φαντάζει να είναι ψευδής αλλά κυρίως ουτοπία. Η δική μου Οδύσσεια συνοπτικά έχει ως εξής:
Το έτος 2001 πληροφορούμε από τον ΟΓΑ Ορεστιάδος ότι είχα καταβάλλει εισφορές, τις οποίες δεν θα έπρεπε να είχα καταβάλλει καθώς διαμένω μόνιμα στη Γερμανία. Επρόκειτο δηλαδή για επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθεισών εισφορών από τον ΟΓΑ συνολικού ποσού 630,58€. Μέχρι εδώ όλα καλά. Αφού έκανα την σχετική αίτηση για την επιστροφή των χρημάτων, ο ΟΓΑ της Ορεστιάδος με ενημέρωσε ότι η διαδικασία αυτή θα διαρκέσει μερικά έτη και ότι το ποσό θα μου επιστραφεί με χρηματική επιταγή μέσω του ΕΛΤΑ. Μετά από αυτή την ενημέρωση εκ μέρους του ΟΓΑ, έδωσα στον ΟΓΑ το χρονικό περιθώριο που χρειάζονταν με την ιδέα ότι κάποια μέρα θα παραλάβω αυτό το ποσό. Μέχρι που έφτασα στα μέσα του έτους 2006 χωρίς φυσικά ακόμη να έχω παραλάβει το ποσό των 630,58€ που μου όφειλε ο ΟΓΑ. Στα μέσα του έτους 2006, μετά από αναμονή πέντε ετών, έκανα σχετικό ερώτημα στον ΟΓΑ της Ορεστιάδος όσον αφορά το συγκεκριμένο ποσό. Ο ΟΓΑ της Ορεστιάδος αμέσως διερεύνησε το ζήτημα και με ενημέρωσε ότι το ποσό είχε καταβληθεί στις 29.07.2003 από τον ΕΛΤΑ Ορεστιάδος και ότι θα έπρεπε να απευθυνθώ στο Κατάστημα του ΕΛΤΑ της Ορεστιάδος για περισσότερες πληροφορίες. Όπως με ενημέρωσε ο ΟΓΑ Ορεστιάδος έτσι και έκανα, αμέσως επισκέφτηκα το Κατάστημα του ΕΛΤΑ της Ορεστιάδος και ζήτησα να μου ενημερώσουν τι απέγινε το συγκεκριμένο ποσό καθώς εγώ δεν είχα παραλάβει ουδέποτε κάποια χρηματική επιταγή αλλά ούτε κάποια σχετική ενημέρωση από τον ΕΛΤΑ.
Ο Διευθυντής του Καταστήματος του ΕΛΤΑ της Ορεστιάδος με είχε ενημερώσει ότι έπρεπε να διερευνήσει το ζήτημα και ότι θα με ενημέρωνε. Αφού πέρασαν μερικοί μήνες (κατά το Μάρτιο του 2007) επικοινώνησα με τον Διευθυντή του Καταστήματος του ΕΛΤΑ της Ορεστιάδος προκειμένου να μάθω τι απέγινε το συγκεκριμένο ποσό αλλά αυτός αντί να μου δώσει τα στοιχεία του παραλήπτη της χρηματικής επιταγής με ενημέρωσε ότι θα έπρεπε να του δώσω το κωδικό επιταγής προκειμένου να μπορέσει να διερευνήσει το ζήτημα. Αφού πήρα τον κωδικό επιταγής από τα Κεντρικά Γραφεία του ΟΓΑ στην Αθήνα (τους οποίους ευχαριστώ ειλικρινά πάρα πολύ για την μεγάλη τους βοήθεια!) ζήτησα από το Διευθυντή του Καταστήματος του ΕΛΤΑ της Ορεστιάδος να μου δώσει τα στοιχεία του παραλήπτη της επιταγής.
Ο κύριος Διεθυντής του Καταστήματος του ΕΛΤΑ της Ορεστιάδος μου ζήτησε να του δώσω λίγο χρόνο ακόμη για να διερευνήσει αυτή την φορά την υπόθεση έχοντας τον κωδικό επιταγής. Πέρασαν μερικοί μήνες όμως δεν έλαβα καμμία απάντηση. Μετά από τηλεφωνική μου επικοινωνία τον Οκτώβριο 2007 με τον Διευθυντή του Καταστήματος ΕΛΤΑ Ορεστιάδος για τη σχετική υπόθεση, με ενημέρωσε ότι ο ίδιος ότι δεν κατέχει το αρχείο επιταγών και ότι το συγκεκριμένο αρχείο βρίσκεται στα Κεντρικά Γραφεία του ΕΛΤΑ στην Αθήνα και ότι όταν θα πληροφορηθεί θα με ενημερώσει και εμένα.
Τον Νοέμβριο 2007 επειδή άρχισα να καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στην συγκεκριμένη περίπτωση επικοινώνησα με τα Κεντρικά Γραφεία του ΕΛΤΑ στην Αθήνα, όπου με είχαν μισή ώρα στο τηλέφωνο και ο ένας υπάλληλος με σύνδεε στον άλλον , δίχως να γνωρίζουν για το ποιος είναι υπεύθυνος για τη δική μου περίπτωση (αν κάποιος είχε κάποιο ανάλογο πρόβλημα θα πρέπει να γνωρίζει την κατάσταση!). Μέχρι που αγανάκτησα και ζήτησα να μιλήσω κάποιον από την Διοίκηση του ΕΛΤΑ. Αφού έθεσα το πρόβλημα μου σε έναν υπάλληλο από τη Διοίκηση του ΕΛΤΑ, με ενημέρωσε ότι όλα τα αρχεία επιταγών παραμένουν στο κάθε κατάστημα του ΕΛΤΑ που έγινε η συναλλαγή για 5 ολόκληρα χρόνια και ότι τα Κεντρικά Γραφεία δεν διαθέτουν τα αρχεία επιταγών του κάθε Καταστήματος των ΕΛΤΑ στην Ελλάδα, γεγονός που επιβεβαίωνε ότι ο Διευθυντής του Καταστήματος του ΕΛΤΑ της Ορεστιάδος με κορόιδευε τόσο καιρό, και μου ζήτησε να του στείλω ένα FAX με το πρόβλημα μου για να το παραδώσει στο αρμόδιο γραφείο του ΕΛΤΑ, όπως και έκανα και έκανε και ο υπάλληλος από τη Διοίκηση του ΕΛΤΑ (τον οποίο ευχαριστώ πάρα πολύ!).
Στις 17.12.2007 έλαβα μία συστημένη επιστολή από τον το Γραφείο Παραπόνων-Πληροφοριών του ΕΛΤΑ με την υπόσχεση ότι θα διερευνηθεί το ζήτημα και έτσι πείσθηκα ότι τελικά θα μάθω τι απέγινε αυτή η χρηματική επιταγή. Μετά από μερικές τηλεφωνικές επικοινωνίες με το Γραφείο Παραπόνων-Πληροφοριών και συγκεκριμένα με την κυρία Ιουλία Πάνου , αυτή με διαβεβαίωνε συνεχώς ότι η υπόθεση δεν έχει ξεχασθεί (αυτό μας έλλειπε τώρα, να ξεχασθεί η υπόθεση!), ότι θα λάβω οπωσδήποτε μια απάντηση για τα στοιχεία του παραλήπτη της επιταγής και ότι η υπόθεση βρίσκεται στην Νομική Υπηρεσία του ΕΛΤΑ.
Μετά από αναμονή 7 μηνών, συγκεκριμένα τον Ιούνιο του 2008, ζήτησα από το Γραφείο Παραπόνων-Πληροφοριών του ΕΛΤΑ το τηλέφωνο της Νομικής Υπηρεσίας του ΕΛΤΑ, γιατί πάλι κάτι δεν μου στεκόταν καλά, προκειμένου να μάθω σε ποιο σημείο βρίσκονται η έρευνες. Αφού επικοινώνησα με την Νομική Υπηρεσία του ΕΛΤΑ, συγκεκριμένα με μία κυρία Παπαγιάννη, με ενημέρωσε ότι δεν γνώριζε το παραμικρό για αυτή την υπόθεση και ότι οπωσδήποτε θα ζητούσε τα στοιχεία από το Γραφείο Παραπόνων-Πληροφοριών του ΕΛΤΑ προκειμένου να διερευνήσει το ζήτημα. Γεγονός που θα πρέπει να έκανε, καθώς μετά από μία εβδομάδα παρέλαβα από το Γραφείο Παραπόνων-Πληροφοριών του ΕΛΤΑ τη δεύτερη συστημένη επιστολή, συγκεκριμένα στις 30.06.2008, που μου ενημέρωνε ότι δεν έχουν ακόμη τα στοιχεία που απαιτούνται και ότι στο μέλλον θα με ενημερώσουν. Μέχρι που έφτασα στις 11.08.2008, όπου το Γραφείο Παραπόνων-Πληροφοριών του ΕΛΤΑ με ενημερώνει ότι η επιταγή έχει εξοφληθεί από τον αρμόδιο διανομέα στις 11.08.2003 και ότι δεν είναι εφικτό να ελεγχθεί η κανονικότητα επίδοσής της από την αρμόδια Διεύθυνση του Οργανισμού, λόγω έλλειψης στοιχείων αρχείου εξαιτίας της παρέλευσης μεγάλου χρονικού διαστήματος από την κατάθεση της επιταγής.
Αμέσως μετά την παραλαβή αυτής της επιστολής επικοινώνησα με τον κύριο Βασιλη Μυτροσύλη που είναι Προϊστάμενος στο Γραφείο Παραπόνων-Πληροφοριών του ΕΛΤΑ, ο οποίος εκτός του ότι δεν μπορούσε να μου δώσει την παραμικρή πληροφορία και αγνοώντας τελείως για το συγκεκριμένο ζήτημα μου έλεγε ότι αν θέλω μπορώ να κάνω μήνυση. Επίσης δεν μπορούσε να μου δώσει απάντηση για το πώς είναι δυνατόν το Κατάστημα του ΕΛΤΑ της Ορεστιάδος να γνωρίζει την ημερομηνία εξόφλησης της επιταγής (11.08.2008) αλλά να μην γνωρίζει ποιος παρέλαβε την επιταγή καθώς ο παραλήπτης πρέπει κατά την συναλλαγή να υποδείξει την ταυτότητα του και ο ΕΛΤΑ υποχρεούται από τον Νόμο να διαφυλάξει τα στοιχεία του παραλήπτη για 5 χρόνια.
Ενώ εγώ έκανα την καταγγελία εντός αυτών των 5 ετών και δεν ήταν εφικτό να μου δώσουν τα στοιχεία του παραλήπτη της χρηματικής επιταγής. Σε όλα αυτά τα ερωτήματα δεν έλαβα καμία μα καμία απάντηση. Η μόνη απάντηση ήταν, αν θέλω μπορώ να κάνω μήνυση. Αφού του ζήτησα να μου δώσει τα στοιχεία των ατόμων που συνέβαλαν στην έρευνα της υπόθεσης μου είπε ότι θα έπρεπε να κάνω αίτηση, γνωρίζοντας φυσικά ότι βρίσκομαι στη Γερμανία. Αφού έπειτα έθεσα ένσταση στο Γραφείο Παραπόνων-Πληροφοριών του ΕΛΤΑ μέσω FAX για την απόφαση του ΕΛΤΑ να μην μου δώσει τα στοιχεία του παραλήπτη της επιταγής ζήτησα επίσης μέσω FAX από τον κύριο Βασίλη Μυτροσύλη να μου δώσει τα στοιχεία των υπαλλήλων που συνέβαλαν στην έρευνα καθώς και στοιχεία των επιθεωρητών που όπως προβλέπεται από το καταστατικό του ΕΛΤΑ ερεύνησαν το αρχείο των επιταγών στο Κατάστημα ΕΛΤΑ της Ορεστιάδος μέχρι τις 29.08.2008 προκειμένου να καταβάλω μηνυτήρια αναφορά κατά του ΕΛΤΑ για συγκάλυψη κυκλώματος. Μέχρι σήμερα στις 29.08.2008 δεν παρέλαβα ούτε τα στοιχεία των υπαλλήλων του συνέβαλαν στην υποτιθέμενη έρευνα αλλά ούτε οποιαδήποτε άλλη απάντηση εκ μέρους του ΕΛΤΑ.
Και εγώ ερωτώ:
Α)Αυτή είναι η τακτική με την οποία αντιμετωπίζει ο ΕΛΤΑ τους πελάτες της;
Β)Γιατί ο Διευθυντής του Καταστήματος του ΕΛΤΑ της Ορεστιάδος με κορόιδευε τόσο καιρό και δεν μου έδινε τα στοιχεία του παραλήπτη της χρηματικής επιταγής, λέγοντας μου μόνο ότι απεβίωσε ο ταχυδρόμος και ότι το αρχείο των επιταγών βρίσκεται στα Κεντρικά Γραφεία του ΕΛΤΑ στην Αθήνα; Ακόμη και ο ταχυδρόμος να τα ‘έφαγε’ τα χρήματα , δεν οφείλει ο ΕΛΤΑ να διερευνήσει το ζήτημα και να καταβάλλει εκ νέου το ποσό αυτό; Δεν ενδιαφέρεται ο ΕΛΤΑ να απομακρύνει τους κλέφτες μέσα από τους κόλπους της προκειμένου να μην εμφανίζονται στο μέλλον τέτοιου είδους φαινόμενα ή έστω να προσπαθήσει να βγει ασπροπρόσωπος;
Γ)Το Κατάστημα του ΕΛΤΑ της Ορεστιάδος δεν υποχρεούται να καταθέσει τα στοιχεία της επιταγής, αφού η καταγγελία έγινε εντός πέντε ετών;
Δ)Γιατί το Γραφείο Παραπόνων-Πληροφοριών δεν ενημέρωσε εγκαίρως την Νομική Υπηρεσία του ΕΛΤΑ, παρά μόνο μετά την δική μου επικοινωνία με την Νομική Υπηρεσία του ΕΛΤΑ. Γιατί μου έστειλε στις 11.08.2008 μια συστημένη επιστολή ενημερώνοντας μου ότι η χρηματική επιταγή εξοφλήθηκε στις 11.08.2003; Πώς γνωρίζει ότι η επιταγή εξοφλήθηκε στις 11.08.2003 και δεν γνωρίζει τον παραλήπτη; Μήπως νομίζει ακόμη ο ΕΛΤΑ ότι με την παρέλευση των 5 ετών θα διαγραφεί αυτό το αδίκημα χωρίς να τιμωρηθεί κανείς; Ή μήπως προσπαθεί να χρησιμοποιήσει την δικαιολογία ότι έχουν περάσει 5 έτη από την εξόφληση της επιταγής και άρα δεν υποχρεούται να διατηρεί το αρχείο των επιταγών; Τη στιγμή που γνωρίζει ότι η καταγγελία έγινε εντός αυτών των 5 ετών. Γιατί όλη αυτή η καθυστέρηση από την πλευρά του ΕΛΤΑ;
Ποιος θα δώσει απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα κύριε Κυριάκο Βλασταράκο που είσαστε Διευθυντής Διοίκησης και Οργάνωσης του ΕΛΤΑ;
Θα ήταν ποιο δίκαιο να μου έλεγε ο ΕΛΤΑ ότι τα έφαγαν οι υπάλληλοι της (που σε αυτή την περίπτωση είναι ολοφάνερο) και ότι δεν πρόκειται να βγάλω άκρη παρά να με κοροϊδεύουν με αυτό τον τρόπο. Από σήμερα διατηρώ κάθε δικαίωμα, το δικαίωμα που μου δώσατε εσείς σαν ‘Οργανισμός’ ΕΛΤΑ να σας χαρακτηρίζω με τρείς μόνο λέξεις, ότι είσαστε ΚΛΕΦΤΕΣ, ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ μέχρι να μου αποδείξετε το αντίθετο.
Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον ΟΓΑ που σαν σωστός και ειλικρινής Οργανισμός με βοήθησε προκειμένου να λάβω τον κωδικό της επιταγής. Επίσης θα ήθελα να σημειώσω ότι ο ΟΓΑ μου φέρθηκε άψογα και ότι δεν έχω να πω το παραμικρό. Ίσα, ίσα τους ευχαριστώ πάρα πολύ και εύχομαι κάθε υπάλληλο προσωπικά καλή πρόοδο σε αντίθεση με μερικούς δειλούς κλέφτες υπάλληλους του ΕΛΤΑ που μπορούν και κρύβονται κάτω από τον μανδύα της μονιμότητας που τους παρέχουμε εμείς οι υπόλοιποι πολίτες με την ανοχή μας και μας φέρονται με αυτό τον απάνθρωπο και θρασύτατο τρόπο.
Για όποιον νομίζει ότι συκοφαντώ τον ΕΛΤΑ είμαι στην διάθεση του να του παραδώσω όλα τα στοιχεία που έχω στη διάθεση μου.
----------------------------

43 σχόλια

  1. Χμ....

    Εγώ θα πρότεινα στον Εφραίμ να ανταλλάξω το σπίτι μου στο Χολαργό με μια μονή στο Άγιο Όρος με μία και μοναδική προϋπόθεση.............................



    ......................................,
    να έχει ανταλλάξει προηγουμένως τα στρέμματα της με το Ολυμπιακό χωριό !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΛΕΦΤΕΣ, ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
    ετσι ειναι και ολοκληρο το ελληνικο κρατος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά να πάθετε Μαλάκες αφού βρίζατε το ΠΑΣΟΚ και θέλατε κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας .
    Να σας κοροϊδεύουν , να σας γαμάνε και να πληρώνετε παλαιομαλάκες ότι έχετε και δεν έχετε .

    Είστε Κορόϊδα και Μαλάκες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικα, αν μαζεψεις τα λεφτα, ου εδωσες σε φαξ και τηλεφωνα, μαλλον το περασες το ποσον που σου χρωσταγανε.
    Η πλακα θα ηταν, να ειχες καναν αδελφο η αλλο συγγενη δικηγορο, να τους κανεις 100 μηνυσεις, οχι μονο στον ΕΛΤΑ,αλλα και προσωπικα σε ωρισμενους και να τους ζητας 100.000 για ψυχικη οδυνη και εξοδα και να δεις να σφιγγει ο κωλος τους.
    Αλλα για τικ πραμα μιλαμε τωρα;
    Οι ανθρωποι, ειναι βολεμενοι, ο μισθος τρεχει, δουλεψουνε η μη, κλεψουνε, η μη.
    Γιατι να ανησυχησουν;
    Κατα τα αλλα, ζητω η μονιμοτητα.
    Βρε ουστ, παλιοσκυλα.
    Δεν κοιτατε γυρω σας, να δειτε πως ζει ο κοσμος, να κρυψετε το κεφαλι σας απο ντροπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. anakoinosi

    http://www.ellinikilatreia.gr/ANAKOINOSH-Ten-Kyriakhe-31-08-08-hora-12-tha-ghinei-e-MEGALE-EORTE-sten-AKROPOLE-tes-AThENAS-apho-to-Ellen.a.i.s.-me-ten-stherixe-tes-Ell.-Olymp.-Amphiktyonhias.-Na-men-lehipsei-ohute-henas-Hellenas-apho-te-semantikhotere-latreytikhe-stigmhe-ton-teleytahion-1.500-chrhonon!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ένα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ είμαστε.
    Κι ο άλλος ο μαλάκας μας προσκαλεί μα λατρέψουμε την Θεά Αθηνά, Ε ρε γαμίσι που θέλουνε όλοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αξιοκρατικη αξιολογηση με σοβαρα και αντικειμενικα κριτηρια στα ΕΛΤΑ τωρα !
    Οχι στις συνεντευξεις του ποπου.
    Τα γιδια στο χωριο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να απευθυνθείς στον "συνήγορο του πολίτη" και να αφήσεις αυτούς να ψάξουν το θέμα. Συνήθως, ειδικά σε υποθέσεις που αφορούν το δημόσιο, έχουν αποτελέσματα. Η διεύθυνση είναι www.synigoros.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΕΛΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΦΚΕΣ ΑΡΓΟΜΙΣΘΩΝ.ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2007,ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΤΕΡΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ,ΔΕΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΠΟΥ Η ΚΑΘΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΚΟΥΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑ ΗΔΗ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΣΕ ΔΙΕΝΕΞΕΙΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΤΑ.ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ,ΚΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ.ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΡΕ?ΕΓΩ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ?ΑΛΛΟΣ ΕΙΧΕ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΠΕΡΥΣΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ,ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΕΓΩ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ e-mail ΕΣΤΕΙΛΑ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΣΑ,ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΗΓΑ-ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ,ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ-ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ,ΑΛΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΞΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΔΩ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ,ΝΑ ΙΔΡΩΝΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ.ΕΝΤΑΞΕΙ,ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΟΛΟΣΤΕΙΛΟΥΝ.ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα εχει δυαλυσει ολα η κυβερνηση φρρνει εκτακτους φοιτητες stage να δουλεψουνε και δεν ξερουνε τι τους γινεται ολοι οι λογαριασμοι ληγμενοι .Και μια περιπτωση που ειχα και εγω δωσαμε κατι διαφημηστικα στα ΕΛΤΑ με πλρωμη στον οργανισμο φυσικα να τα μοιρασει και οι διανομεις τα πεταξανε εξω απο τους καδους τους ταχυδρομειου !!!!!!Και τωρα οι λογαριασμοι ερχονται ολοι ληγμενοι !!!Ο καταλληλοτερος κανει ηλιοθεραπεια στην ραφηνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. φιλε 3.39 της ειδαμε και τις ξενες εταιρειες (βλεπε on telecoms)ολοι λαμογια και το κερδος σκεφτονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στα ΕΛΤΑ, όπως και σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες, υπάρχουν κάποιοι(λίγοι) υπάλληλοι που εργάζονται και πολλοί αργόσχολοι. Αν υπήρχε αξιοκρατία θα έπρεπε οι μισοί να είχαν απολυθεί.
    Μετά όμως θα έλεγαν οτι το "κακό κράτος" απολύει τους "κακόμοιρους" ανθρώπους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Υπάρχουν και μπράβοι της νύχτας αν είσαι μάγγας και έχεις αξιοπρέπεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κυρία μου μη κουράζεσαι να βρεις τους ενόχους.

    Με τη νέα διακυβέρνηση, σεμνά και ταπεινά οι γαλάζιοι κουμπάροι, ενθηλάκωσαν και αυτά τα λεφτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. στις 11-8-2003 που εξαργυρώθηκε η επιταγή, κυβερνούσε ακόμα το ΠΑΣΟΚ, επομένως για πια λαμόγια μιλάτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. βαινω την αγανακτηση σου, αλλα το προβλημα, ξερεις ποιο ειναι;
    Οτι η πλειοψηφια των διαμαρτυρομενων, θα τρεξει στον πρωτο βολευτη, για να διορισει το καμαρι τους στο δημοσιο, εχει, δεν εχει τα πρισοντα.
    Καταλαβες, γιατι διατηρουνται οι κομματικοι στρατοι;
    Γιατι οι αχρηστοι στην Ελλαδα, ειναι παντα η πλειοψηφια.
    Ετσι, φτιαξανε μια μαφια, με τους πολιτικους, ωστε να βολευει ο ενας τον αλλο.
    Οι ικανοι,και εντιμοι, θα παιρνουν μονιμως το μπουλο.
    Καλα κρασα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΓΑΠΗΤΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΚΥΡΙΑ ΜΗΝΤΣΙΟΓΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

    ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΑΡΑΛΕΑ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΚΡΗ ΣΤΟ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΑΓΗΣ...

    ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΟΝΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΑΣ...

    ΕΧΩ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ...

    ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΦΑΓΑΝ, ΠΡΟ ΕΤΩΝ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ ΟΓΑ ΕΞΟΔΩΝ ΚΗΔΕΙΑΣ ΣΥΓΓΕΝΟΥΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.

    ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ, ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΠΟΙΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ( ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ) ΜΕ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ...

    ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΝ ΤΟΤΕ...

    ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΑΚΡΗ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ...

    ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ, ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΕΣ , ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩς ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το σωστό ειναι "ΤΑ ΕΛΤΑ" και οχι "Ο ΕΛΤΑ"!!!
    Αγραμματη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 51 ο ταχυδρόμος αφήνει τα γράμματα στο δάπεδο της εισόδου ενώ υπάρχουν γραμματοκιβώτια, και έτσι χάνουμε γράμματα αφού κάποιοι ασυνήδειτοι τα κλωτσούν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 9:28 εσύ είσαι "Ο ΜΑΛΑΚΑΣ" 'Η "ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ"? Αι σιχτιρ ρε που κάνεις και υποδείξεις.....γραμματιζούμενε της κλανιάς....αυτό σου έμεινε από όλη την επιστολή
    .....ΖΩΟ.....ΓΥΔΙ....ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΣΟΚΟΔΕΞΙΕ...ΨΟΦΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΠΟ ΤΟ 2001 ΕΚΡΕΜΕΊ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2007? ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κάπως μπερδεμένα μας τα λέτε. Αφού ζείτε στη Γερμανία, τι δουλειά είχαν τα ΕΛΤΑ Ορεστιάδας; Γιατί ο ΟΓΑ που είναι "σωστός Οργανισμός" δεν σας επέστρεψε τα χρήματά σας στη Γερμανία και σας ταλαιπωρεί στην Ορεστιάδα; Είχατε δηλώσει στον ΟΓΑ τη σωστή σας διεύθυνση ή μήπως κάποιου συγγενή σας, ο οποίος τα πήρε και μετά από τόσα χρόνια -που το θυμηθήκατε- ξέχασε να σας το πει; Εκτός, αν υπάρχει μαγικός τρόπος να σας βρίσκει κανείς στη Γερμανία μέσω διεύθυνσης Ορεστιάδας, αν υπάρχει κι αυτή... Όσο για το τελευταίο που δηλώνετε ότι δεν "συκοφαντείτε" τα ΕΛΤΑ διότι έχετε στοιχεία, νομίζω ότι έχετε απόλυτο δίκιο... Είναι προφανές σε όλους μας ότι το "έγκλημα" έχει συντελεστεί από τη Μαφία, που για να κλέψει τα 630,58 ευρώ σας, έχει φτιάξει ένα τεράστιο κύκλωμα μέσα στα ΕΛΤΑ, όπου όλοι είναι Απατεώνες, Κλέφτες και Ψεύτες. Δεν χρειάζονται άλλα στοιχεία για αυτό. Το πράγμα μιλάει από μόνο του! Αναμένουμε με αγωνία την επόμενη τεκμηριωμένη καταγγελία το 2013.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πολύ ωραία γραμμένη επιστολή και προφανώς έχετε κρατήσει ημερολόγιο όλης αυτής της ιστορίας. Είναι φανερό, από την αρχή κι όλας, ότι πέσατε θύμα οργανωμένης εγκληματικής οργάνωσης που δρα στον ΕΛΤΑ και μάλιστα σε πανελλαδική κλίμακα, εν γνώσει της διοίκησης που φαίνεται παντελώς αδύναμη/ανίκανη να τους πολεμήσει.

    Είναι καραμπινάτη υπόθεση για παρέμβαση εισαγγελέα και της δίωξης οικονομικού εγκλήματος της Ασφάλειας. Ποιός ξέρει πόσα λεφτά έχουν κλέψει, οι ασυνείδητοι εγκληματίες, από φτωχούς βιοπαλαιστές και ηλικιωμένους.

    Είμαι κατά της ιδιωτικοποίησης του ΕΛΤΑ αλλά οσονούπω θα αλλάξω γνώμη. Αν ήταν ιδιωτικός τα λεφτά θα τα κλέβανε οι υψηλά ιστάμενοι από υψηλά ιστάμενους. Όχι από τους φτωχούς.

    Να δούμε χειροπέδες και στον ΕΛΤΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. apanatisi pros 2:17
    O ELTA agapite file/fili mou ksereis poso lefta exei faei kai trooi me tetoiou eidous kiklomata; Kai fisika prokeitai gia mafioziko kikloma i mipos den einai; An oxxi, ti einai; Na klebei ta xrimata tou kosmaki; Isa, isa ta xrimata anoikoun stin ginaika, giati na ta faei to kathe lamogio kai ta ELTA na min dinei ta stoixeia alla na sigkaliptei me auto to thrasitato tropo; Den tha eprepe ta ELTA na endiaferthoun ligo parapano kai na xreosoun to poso auto sto taxidromeio Orestiados, an theloun na legontai sobari etairia....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς το 2:17
    Τα πράγματα δεν είναι καθόλου μπερδεμενα. Όταν έκανα την αίτηση για να μου επιστραφούν τα χρήματα ο ΟΓΑ μου είχε ενημερώσει ότι δεν μπορεί να στείλει χρήματα στο εξωτερικό και ότι θα έπρεπε να δώσω την διεύθυνση στην Ελλάδα όπου έχω και δικό μου σπίτι. Έτσι και έκανα. Πριν μεταναστεύσω στην Γερμανία έμενα στην Ελλάδα όπου και πλήρωνα εισφορές στον ΟΓΑ. Τον πρώτο καιρό που είχα μεταναστεύσει στην Γερμανία συνέχισα να πληρώνω της εισφορές στον ΟΓΑ όπου μετά από λίγο καιρό με ενημέρωσαν ότι δεν μου ήμουν υποχρεωμένη να πληρώνω και είπαν ότι θα έπρεπε να τα επιστρέψουν. Ο ΟΓΑ τα επέστρεψε αλλά σε εμένα δεν έφτασαν ποτέ. Όσο το ενδεχόμενο να τα έχει πάρει κάποιο συγγενικό πρόσωπο αντ΄ εμού το αποκλείω γιατί στην διεύθυνση που είχα δώσει στον ΟΓΑ (της κατοικίας μου στην Ελλάδα) δεν μένει κανείς όλο το έτος εκτός από τα καλοκαίρια που κάνω της διακοπές μου. Ο ταχυδρόμος το γνώριζε αυτό. Αλλά εγώ δεν βρήκα ποτέ κάποια γραπτή ενημέρωση απο τα ΕΛΤΑ ότι έχω να παραλάβω κάτι.

    Ε.Μήντσιογλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αγαπητή κα.Μήντσιογλου μάλλον έχετε ασθενή μνήμη. Μήπως, τελικά είχατε εξουσιοδοτήσει τον αδελφό σας μεταξύ άλλων να εισπράξει και την επιταγή σας και το είχατε ξεχάσει, επειδή πέρασαν τα χρόνια και είχατε αφιερώσει τις δυνάμεις σας στον προσωπικό σας αγώνα στη Γερμανία; Μήπως τελικά αυτή επιταγή αφορούσε τα έξοδα κηδείας του συζύγου σας και όχι σε επιστροφές εισφορών; Και μήπως τελικά είστε άδικη και κοινή συκοφάντρια με έναν ολόκληρο Οργανισμό, στον οποίο δουλεύουμε χιλιάδες άνθρωποι, επειδή έχετε ξεχάσει τι έχει συμβεί πριν από 5 (!!!) χρόνια; Τελικά, μάλλον σας αξίζει να σας κάνουν αγωγή τα ΕΛΤΑ και να πάτε στα δικαστήρια να αποδείξετε τους βαρείς ισχυρισμούς σας, αφού μάλιστα λέτε ότι δεν έχετε και πρόβλημα!

    Όχι τίποτε άλλο, αλλά για να πάρουν απαντήσεις και κάτι κακόμοιροι τύποι, όπως ο ανώνυμος των 11:59πμ., που διακατέχονται από το «κλασσικό» σύνδρομο της θεωρίας της συνομωσίας και βλέπουν παντού χειροπέδες, προφανώς κρίνοντας από το οικείο περιβάλλον τους.

    Για τον αγαπητό φίλη ή φίλη των 3:23μμ, θέλω να πω ότι είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν «λαμόγια» και στα ΕΛΤΑ, όπως και σε κάθε μεγάλη ή μικρή ιδιωτική ή δημόσια επιχείρηση. Δεν ζούμε σε κοινωνία αγγέλων και αυτό ισχύει για όλους. Το ερώτημα είναι αν αυτά τα λίγα «λαμόγια» μπορούν να χαρακτηρίσουν την κάθε επιχείρηση. Κατά την ταπεινή μας άποψη, οποιαδήποτε εύκολη γενίκευση μπορεί να είναι «εντυπωσιακή» και ανέξοδη, όμως οδηγεί σε συνολική απαξίωση των πάντων και αυτό είναι άδικο για όλους μας. Επίσης, πρέπει να πω ότι δεν γνωρίζω καμία σοβαρή εταιρία που να πληρώνει δύο φορές αυτά που οφείλει… Ούτε κάποιο πολίτη «που ζει και εργάζεται τίμια», να θέλει να εισπράξει δύο φορές αυτά που δικαιούται, μόνο και μόνο επειδή κάνει θόρυβο και συκοφαντεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τωρα ,μετα απο 5 χρονια, να σκουζει για τα 600 και να κανει σαν να ηλθε η συντελεια του κοσμου κι εγω δεν το καταλαβαινω.
    Στο φιναλε, ας εκανε μηνυση και αγωγη, αν δεν εβρισκε ακρη, βαζοντας και τα εξοδα του δικηγορου στο αιτουμενο ποσον.
    Ουφ μας επρηξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΚΥΡΙΑ,ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ.ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟ ΟΙΚΕΙΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟ,ΕΝΕΡΓΟΥΣΕ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΣΩΣΤΑ???
    ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΕΛ.ΤΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΣΑΝ ''ΤΕΡΑΣ'' ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ''ΛΑΜΟΓΙΑ'' ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ/ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛ.ΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΙΧΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ???(...ειδατε τι κανει η απουσια απ'την πατριδα...???).ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΤΑ ΕΛ.ΤΑ...!!!
    ...ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΑΣ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ Μ'ΑΝΗΣΥΧΕΙ Η ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ! ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΕΛ.ΤΑ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Εδω ισχυει το διαφημιστικο spot...:
    ...Εισε αργοσχολος και ξυνεστε οοοολη μερα???
    ...Δεν εχετε με ποιον να μιλησετε ενω θελετε με καποιον να τσακωθειτε???
    ...Κουραστηκε η μαμα να δουλευει στη Γερμανια για να σας θρεφει και ψαχνετε νεους τροπους αποκτησης χρηματων???
    <<''ΟΧΙ''>>.ΜΗΝ παρετε ξυστο,ΜΗΝ παιξετε λοττο.
    Απλα,στειλτε καταγγελια στο:
    ''www.thelw lepta-lamogia ta elta.com''.
    Που ξερεις.....?????
    Μπορει να κληρωσει και να πληρωσει...!Εστω ενα μισθο ανειδικευτου εργατη(...Περιπου 600 ευροπουλα ειναι.Ε....δε χανεις και τιποτα)............!
    ΚΙ ΑΝ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ......!!!!!!!!!!!........!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Προς τον 11:46
    Και όμως δεν πρόκειται για έξοδα κηδείας! Τα έξοδα κηδείας τα παρέλαβε ο αδερφός μου και μου τα έδωσε τα χρήματα. Βρήκε ο ΕΛΤΑ ξαφνικά την επιταγή που πληρώθηκε στον αδερφό μου αντ' εμού με πληρεξούσιο το έτος 2000 και υποστηρίζει ότι και αυτα τα παρέλαβε ο αδερφός μου. Μην ανυσηχείτε την Παρασκευή θα σας κάνω μια επίσκεψη στο Κατάστημα ΕΛΤΑ Ορεστιάδος με τον εισαγγελέα και τον αδερφό μου για να δούμε το έγγραφο που υπέγραψε ο αδερφός μου στις 11.08.2003. Αλοίμονο και αν δεν το έχετε πάλι....

    Με εκτίμηση,
    Ε. Μήντσιογλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Apantisi sto 4:10
    Bre pisoglenti ti einai auta pou grafeis? Apo ola auta pou diabases auto katalabes esy? Ma, poso malakas mporeis na eisai? Sxoleio exeis bgalei? Kathese kai grafeis ena karo malakies! I mana sou auta sou emathe na grafeis?
    Signomi pou grafo etsi! Alla mou ti exei dosei to kolopaidi. Otan exoume anagki san xora tote thimomaste tous Ellines tou eksoterikou kai momo tote tous echoume anagki?
    Otan oi Ellines tou eksoterikou stelnoun xrimata gia tous piropliktous tote einai kala? Kai emeis ta kanoume dimarxeia?
    Otan exoume problima me ta Skopia kai xreiazomai boitheia apo tous Ellines tou eksoterikou tote kala einai?
    E! Ai sto diaolo na pas amorfoto katharma.
    Mathe prota esy Ellinika kai meta ela na ta poume.......
    Se kapoia pragmata den einai ta lefta mono opos exete mathei stin Ellada. Pio simantiko einai i aksioprepeia enos anthropou. Enos anthropou pou tou ferontai me auton tropo, les kai einai skoupidi. Auto einai pio simantiko gia emas tous Ellines tou eksoterikou. Xestikame gia ta lefta. Arketa sas exoume dosei. Kai auto einai to euxaristo sas? Emeis oi Ellines sto eksoteriko exoume mathei na min adikoume ton sinanthropo mas alla den mas aresei kai na mas adikoun. An eseis exete megalosi, me tin idea pos tha tin arpaksete. Tote megia sas kai me xara sas.

    Signomi an ta ellinika mou den einai toso kala alla echo genithei stin Ameriki (United States of America) kai auta ksero kai etsi ta grafo. Se opoion aresei!
    Toulaxiston ksero Agglika perfect! Mia glossa pou exei antanaklasei se olo ton kosmo kai einai i protarxiki. Eseis ti kserete? Tin glossa pos tha klepsete kai pos tha koroidepsete kai na bgeite kai apo pano.
    Gia emena exei teleiosei i Ellada san xora. Oute na tin ksero den thelo!

    That is enough!
    Go and fuck you!

    Steve John Andrianopoulos
    General Manager of Insurance Company, NY, New York

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Se esena 11:46
    apo ton Steve John Andrianopoulos

    Poso blakas kai ilithios together mporis na eisai anthrope mou? Mallon anthropoeidi? Otan mia sosti epixeirisi dexetai mia tetoiou eidous kataggelia ofeilei amesos na tin diereunisi. Stin sigkekrimeni periptosi ELTA ti ekane? WHAT? Tell me? WHAT! Nothing!
    After publishing tin katagelia sto blog edose stoixeia? I am not sure that his brother took the money! You mother fucker! Turkos eisai!
    I am a General Manager in an Insurance Company in New York and if my Company takes such a complain. FIRST i have to look what happened in my fucking company. Not in 2 years but amesos!
    Katalabes zoo!
    Mia etairia is characterized from his image kai tetoies katagellies den tha prepei na iparxoun. Oute mia! Oute mia! Ma oute mia! Elta anti na zitisi sorry apo tin ginaika prospathei na tis pei that she is fault! WHAT?
    I ginaika eipe oti exei to dikaioma na sas xaraktirizei etsi giati eseis me ti simperifora sas tis dinetai to dikaioma kai kathe logical anthropos auto tha skeftotan! Do you understand? Eseis omos xampari! Xestikate na to po apla!
    Eseis ftaite kai to kserete giati auto to grama xoris ton paralipti tou check den tha tolmage kaneis na to steilei se ena pelati! Auto einai kseftila kai blakeia!
    Katalabes! Bodi?
    Ante pigaine na fas tora to mpifteki sou! Blacho!

    Eseis ekprosopite tin Ellada?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Pros Steve ΖOO Andrianopoulos
    General Manager of an "Insurance Company" in NY...

    Πολύ καλά τα Ελληνικά σας, κύριε! Ακόμη καλύτερα τα Αγγλικά σας! Είναι γνωστό ότι οι Ασφαλιστικές Εταιρίες σέβονται τους πελάτες τους. Το γνωρίζουμε όλοι αυτό, πολύ καλά. Πολύ περισσότερο αυτές που έχουν έδρα το ΝΥ, ΝΥ. Φαίνεται, άλλωστε, από το επίπεδό σας. Εξαίρετο και απολύτως ταιριαστό σε manager του επιπέδου σας. Μπράβο!

    Εκτιμώ με βεβαιότητα ότι σε αντίστοιχη εταιρία στην Ελλάδα, θα κατείχατε επάξια τη θέση Γενικού Διευθυντή στα WC (στα ελληνικά το λέμε "Αποχωρητήρια" ή κοινώς "Σκατά", για να εμπλουτίζετε το λεξιλόγιό σας και με νέους όρους), ώστε να ταιριάζει ο λόγος σας με το αντικείμενο της εργασίας σας. Διευκρινίζω στα WC Ανδρών μόνο, μήπως και κάνατε και την τύχη σας. Οπότε πολύ καλά κάνετε και έχετε "ξεγράψει" την Ελλάδα. Δεν θα μας λείψετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Pros 11:18

    Esena me to brain pou koubalas den tha se edinan pote VISA na mpeis stis United States of America. Giati poli apla exeis to idio brain me ekeino ton Taliban.... eisai gia to Guantanamo.

    Zoo me human appearance.

    Steve John Andrianopoulos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Γιατι ρε μαλακοκαυλη τον βριζεις τον Αμερικανο; Αδικο εχει;
    Και τοσο πολυ σ αρεσει που ζεις εδω, που βριζεις τον αλλο, που φτυνει στον κορφο του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Προς τον ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ, που μας τα έχει πρήξει!

    Τι ζόρι τραβάς, ρε φίλε; Δεν είπες ότι μας έχεις ξεγράψει; Τότε, τι το διαβάζεις το site; Μήπως, μετρήσανε το δικό σου IQ και στο βρήκαμε "μεγάλο" για να σε αφήσουνε να ξαναμπείς Ελλάδα; Τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία, μπας και σε πάρει καμιά βόλτα ο Gustav, για να συνέλθεις... Γενίτσαρε!



    Προς τον Ανώνυμο "4 Σεπτέμβριος 2008 6:44 μμ"

    Εσύ τώρα τι ρόλο παίζεις; Τόσο πολύ σου αρέσανε οι παπαριές του Αμερικάνου; Ή μήπως θα προτιμούσες να ζεις στο Αμερική; Γιατί αν έτσι, εσύ μάλλον μπορείς να βγάλεις VISA και να πας... Θα στην εγκρίνει το ZOO.

    Το οποίο, δηλαδή, μας το παίζει και μάγκας ότι η εταιρία του είναι αστέρι και κάνει και κριτική στα ΕΛΤΑ; Αυτός, δηλαδή, αν του τα χώνανε και του ζητάγαμε 2 φορές αποζημιώσεις από την ασφαλιστική του, θα τα πλήρωνε και θα ζήταγε και συγνώμη από πάνω; Δηλαδή, για μπανανία μας περνάει; Εγώ ακόμη περιμένω να αποζημιωθώ από την ΑΙG (Αμερικάνικη Ασφαλιστική είναι και αυτή στην Ελλάδα), όταν μου κλέψανε το αυτοκίνητο (πριν από 5 χρόνια!!!) και επειδή το βρήκαμε με λαμαρίνες και καμένο πήρα τα αρχ... μου! Ας κάνει έρευνα ο Αμερικάνος να μας πει τι έγινε. Γιατί δεν μας λέει και το όνομα της εταιρίας του, να τον στολίσουμε λιγάκι; Δεν μπορεί να υπάρχει ασφαλιστική στον πλανήτη που να μην έχει κατακλέψει άνθρωπο!!!

    Και μας λέει και παπαριές ότι δεν ανέχεται ούτε μια καταγγελία! Ούτε μία! Ούτε μία! Βρες ούστ από εδώ, καραγκιόζη!

    ΥΓ για τον ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ: Το μπιφτέκι σας το τρώτε καλοψημένο; Για να σας στείλουμε μερικά να τα βάλετε εκεί που ξέρετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αμερικανάκι...

    Θέλω να σου πω ένα μυστικό... Εγώ έχω VISA! Δεν μας λες που είσαι ακριβώς στο ΝΥ, ΝΥ για να έρθω να σε γνωρίσω από κοντά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ρε συ φίλε, δεν το ξέραμε ότι για να πάρουμε visa μας εξετάζετε και το brain! Μέχρι τώρα κάτι για δακτυλικά αποτυπώματα είχαμε ακούσει. Δηλαδή, εσείς που ζείτε εκεί, λες να παίρνατε όλοι visa αν σας εξετάζαν και το brain; Πρέπει να είστε όλοι πολύ έξυπνοι εκεί... Οι Ταλιμπάν, πάλι, τι σου φταίνε; Δεν ήταν φίλοι σας κάποτε; Ο Προέδρος σας τι είναι; Ταλιμπάν ή έξυπνος; Και μια απορία. Το Guantanamo δεν είναι και αυτό Αμερική και ας είναι στην Κούβα; To λέω, δηλαδή, γιατί άμα δεν χρειάζεται visa, να πας εκεί να ασφαλίσεις κανένα θύμα... Γιατί αλλού πελάτες δύσκολο να βρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ειστε ανόητοι όσοι "θίγεστε" με αυτά που έγραψε η γυναίκα για τους απατεώνες υπαλλήλους των ΕΛΤΑ αλλά και αλλων δημόσιων υπηρεσιών...Μήπως σας φαίνονται εξωπραγματικά και απίστευτα? Εάν ναι, τότε δεν ξέρετε πού πατάτε και πού βρίσκεστε! Γιατί δεν μπορω να πιστέψω ότι δεν σας έχει τύχει ποτέ κάτι παρόμοιο (έστω σε μικρότερη κλίμακα) ή ότι δεν έχετε διαπιστώσει την ανοργανωσιά και τον "ωχαδερφισμό" των δημόσιων υπηρεσιών! Έλεος! Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση να είστε από τα συνηθισμένα κομματόσκυλα που πιστεύουν και υποστηρίζουν τυφλα΄τους νταβατζήδες που μας κυβερνάνε (με απώτερο σκοπό να γλύψετε και εσείς κανένα κοκαλάκι) γι' αυτό και η έντονη (και χωρίς καμία απολύτως παιδεία και σοβαρότητα)αντίδραση-επίθεσή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ...και για να μην το ξεχάσω το θέμα ΔΕΝ ήταν "Έλληνες εναντίον Απόδημου Ελληνισμού". Ανόητοι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. γω διαβαζω τα διαφορα αγρια που γαφουν μερικοι και απορω.
    Εχω παρτιδες με τα ΕΛΤΑ εδω και ολα χρονια, γιατι αγοραζω πολλα πραγματα απο το εξωτερικο.Μονο απο το eBay,εχω αγορασει καμια 40αρια,μερικα απο τα οποια, ειχαν αρκετη αξια.
    Σας πληροφορω, οτι ποτε δεν εχασα πραγμα και μια φορα μονο καθυστερησε ενα δεμα, αλλα τελικα, ηλθε κι αυτο.
    Το ομνο, που με ζοχαδιαζει, ειναι οτι επειδη οταν πηγαινω να τα παρω, εχει πολυ κοσμο, ζοχαδιαζομαι, επειδη οι πιο πολλοι πελατες εκει, δεν περιμενουν για ταχυδρομικες εργασιες, αλλα για να πληρωσουν τον ΟΤΕ και τη ΔΕΗ,γεμιζοντας το χωρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ολοι φωναζετε κ λετε διαφορα παραπονα για λογαριασμους λιγμενους κ παπριες,αλλα,μου φαινετε οτι κ εσεις εισαστε απο αυτους που πολυ θα θελατε να ειαχατε μια καλη θεσουλα στον "δημοσιο" τομεα αλλα δεν εχατε ποτε το "δοντι" που χρειαζετε οπως νομιζουν μερικοι μερικοι!!
    Προσωπικα ειμαι 3 χρονια εποχιακος υπαλληλος στον ελτα κ εχω φαει τρελο SΕΧ,μονο αν δουλεψετε κ εσεις θα καταλαβετε το τι θα πει να εισαι ταχυδρομος κ να εκτιμισετε μερικα πραγματα!!
    Μοιραζουμε σε ολη την Ελλαδα κ βρεθηκανε 2-3 ανθρωποι να πουν οτι ολος ο ελτα ειναι για το πεος!
    Ελατε εσεις να τα φτιαξετε ολα ρε!Ειστε ελεος!
    Λιγο ανθρωπια δεν βλαπτει!
    Εξω απο τον χορο λεμε πολλα τραγουδια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Έτσι και χειρότερα είναι. Πέρα από τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ που τα ξορκίζουν όλα ΝΔ για να είναι μέσα στην αντιπολιτευτική λογική τους η πραγματικότητα είναι αισχρή.

    Οι υπηρεσίες των ΕΛΤΑ, βέβαια έχουν βελτιωθεί σε σχέση με το παρελθόν ή σε σχέση με την γειτονική Ιταλία που τα γράμματα τα δέματα ή οι επιταγές απλά δεν βρίσκονται.

    Εν τούτοις η κατάσταση έινα καραπ...ριό και κανείς δεν έχει ευθύνη για ότι και να κάνει.

    Αυτό είναι αποτέλεσμα τηνς τρομοκρατίας των συνδικαλιστικών μαφιών που όπως γνωρίζετε ανήκουν σε όλα τα κόμματα.

    Μια παλιότερη περιπέτεια μου ήταν η εξής: Έστειλα έμβασμα μεσω ΕΛΤΑ με την Western Union. Κανένα πρόβλημα μέχρι εδώ. Όταν στην συνέχεια λόγω προβλήματοςστον τόπο πληρωμής ζήτησα από τα ΕΛΤΑ αντίγραφο του αποδεικτικού αποστολής άρχισε το σκηνικό.

    Τα ΕΛΤΑ με γράψανε στα παπαρια τους. Ο προϊστάμενος του κέντρου δεν εμφανιζόταν στο τηλέφωνο. Ο ΥΜΕ με παρέπεμψε στο σώμα ελεγκτών και ύστερα από καταγγελία στους ελεγκτές που ζητούσα τα δέοντα όπως συγγνώμη αλλά πειθαρχική δίωξη των υπευθύνων αφού 300 ευρώ από την τσέπη μου ήταν στον αέρα.

    Το αποτέλεσμα είναι ότι ύστερα από 4 μήνες ήλθε η απάντηση. Το θέμα απλά σταμάτησε εκεί και ζήτησα παρέμβαση του ΥΜΕ για τους ελεγκτές που κάλυπταν τα ΕΛΤΑ στην ουσία για τους 4 μήνες που έκαναν να μου απαντήσουν. Οι ελεγκτές απάντησαν μεν αλλά έκαναν ότι δεν καταλάβαιναν γιατι μιλώ.

    Δυστυχώς δεν έχω χρήμα για να τους πατήσω στο δικαστήριο όλους μαζί τον ΥΜΕ και την ΕΕΤΤ και το σώμα ελεγκτών και κυρίως τα ΕΛΤΑ.

    Το θέμα ξεκινά από το ΥΜΕ. Αν καταγγείλετε τα ΕΛΤΑ στο ΥΜΕ, το ΥΜΕ θα ζητήσει από τα ΕΛΤΑ να σας απαντήσουν. Οι μανδαρίνοι δεν μπαίνουν καν στον κόπο να ασχοληθούν με το πόπολο. Τα ξαναστέλνουν προς τα κάτω. Αλλού στον πολιτισμένο κόσμο γράμμα στον υπουργό κατεβαίνει προς τα κάτω με κατραπακιές και όλοι μπαίνουν στη θέση τους. Εδώ μόνο παραμύθια. Στο τηλέφωνο όμως λένε με τουπέ "εγώ υπηρετώ". Και τσεπώνουν τα χλιαρικάκια κάθε μήνα χώρια που μπορεί να έχουν και τίποτα τυχερά σαν και τα αρχιλαμόγια που τα πέρνουν για να δώσουν διπλώματα επ'αμοιβή στους άσχετους που βγαίνουν και σκοτώνουν τον κόσμο στη συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση