GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ταμείο Κυβερνητικής ...Ανικανότητας!

. Από τον Ιωάννη Παπαϊωάννου . Την ίδρυση Ταμείου Κυβερνητικής Ανικανότητας θα εξαγγείλει ο Πρωθυπουργός στην ΔΕΘ. Το Ταμείο αυτό (ΤΑ.Κ....

.
Από τον Ιωάννη Παπαϊωάννου
.
Την ίδρυση Ταμείου Κυβερνητικής Ανικανότητας θα εξαγγείλει ο Πρωθυπουργός στην ΔΕΘ.
Το Ταμείο αυτό (ΤΑ.Κ.Α) θα έχει στόχο την αρωγή των θυμάτων της Κυβερνητικής ανικανότητας με επιδοματική πολιτική. Στο Ταμείο αυτό θα ενταθούν δράσεις όπως:

*Επίδομα Θέρμανσης από οπού θα παίρνουν επίδομα τα θύματα της ανικανότητας του Υπουργού Εθνικής Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφη.
* Επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης από οπού θα παίρνουν βοήθημα τα θύματα της ανικανότητας του κ. Χρ. Φωλια.
*Ταμείο υπέρ των θυμάτων Φυσικών Καταστροφών. Από οπού θα παίρνουν Βοήθημα τα θύματα της κυβερνητικής ανικανότητας διαχειρίσεις επικινδύνων καιρικών φαινόμενων, θεομηνιών, πυρκαγιών και χιονόπτωσης. Από το ταμείο αυτό θα παίρνουν βοήθημα τα θύματα της πολιτικής του υπουργού ΥΠΕΧΩΔΕ Γ. Σουφλιά.
*Ταμείο υπέρ των οικογενειών των Νεκρών στην Ηλεία -και όπου αλλού χρειαστεί στο μέλλον- από όπου θα παίρνουν επίδομα τα θύματα του Υπουργού Δημοσίας Τάξης.
*Ταμείο υπέρ των οικογενειών των Νεκρών στο Πέραμα-και όπου αλλού χρειαστεί στο μέλλον- από όπου θα παίρνουν επίδομα τα θύματα των Υπουργών Εμπορικής Ναυτιλίας Γ. Βουλγαράκης και υφυπουργού απασχόλησης Σ. Καλατζάκου.
*Ταμείο υπέρ των αγροτών, από όπου θα παίρνουν επίδομα τα θύματα της ανικανότητας του Υπουργού αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων. Σ. Κοντού.
*Ταμείο προστασία Δανειοληπτών, από όπου θα παίρνουν βοήθημα τα θύματα της ανικανότητας της κυβέρνησης να προστατέψει τους δανειολήπτες.
*Ταμείο προστασίας καταναλωτών από διατροφικές κρίσεις από όπου θα παίρνουν βοήθημα τα θύματα της ανικανότητας της κυβέρνησης στον έλεγχο τροφίμων και ποτών.
Τα θύματα αυτά θα πρέπει να έχουν βγάλει τουλάχιστον καρκίνο ή άλλη σχετική πάθηση η οποία να οφείλεται σε διατροφική κρίση.
Πόροι:
Τα χρήματα για το ταμείο αυτό θα βρεθούν από νέα φορολογική επέλαση που σχεδιάζει ο Γ Αλογοσκούφης, αποτέλεσμα της ανικανότητας του να στρώσει την κατάσταση στην οικονομία τα τελευταία 5 χρόνια. Ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι άρχισε ήδη η…
εκτύπωση δομημένων ομόλογων απο γνωστή παρέα στο Λονδίνο.
Τα θύματα αυτής της ανικανότητας του υπουργού Οικονομίας ,δεν δικαιούνται να προσφύγουν στο Ταμείο Κυβερνητικής Ανικανότητας (ΤΑΚΑ) για λάβουν βοήθημα καθώς μέτρο δεν θα ισχύσει αναδρομικά. Ομοίως και τα θύματα των δομημένων ομολόγων..
“Ότι έγινε έγινε…” λένε τα στελέχη της Ριγήλης που ρωτήσαμε σχετικά…
Ένας μάλιστα καθαρίζοντας τα δόντια του με οδοντογλυφίδα, εξέφρασε την εκτίμηση ότι «Ο Π. Τατούλης δεν θα καταψηφίσει το σχετικό Νομοσχέδιο».
----------------------------------------------------------

15 σχόλια

  1. .

    "ΠΡΟΧΘΕΣ 11-08 ΚΑΙ ΩΡΑ 11΄30 ΑΚΟΥΓΑ ΣΤΗΝ ΕΡΑ-ΝΕΤ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΝ Γ.Γ.ΥΠΕΠΘ ΝΕΑΡΟ...ΣΕΡ ΒΕΡΕΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΣΙΕ ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗ ΤΗΣ ΝΔ.
    ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ?
    ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ? ΜΟΛΙΣ Ο ΒΕΡΕΜΗΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΤΟΝΟΙ ΝΑΦΘΑΛΙΝΗΣ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΝ ΤΑ FM!
    ΝΟΣΤΑΛΓΕΙ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟ 1960 ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΙΓΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΙΟΛΑΣ.
    ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΖΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ! ΤΩΡΑ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ?
    ΖΟΜΠΥ ΤΟ 2008 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΑΓΕ? ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΥ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ...

    ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΤΟΓΚΑ ΚΑΙ ΜΑΖΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ! ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ,ΕΡΙΞΑ ΛΕΕΙ ΙΔΕΕΣ ...ΜΟΥΧΛΙΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΘΕΡΙΣΜΟ!
    ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ Τ¨ΑΡ...
    ΟΥΣΤ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ! ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ!!!
    ΚΑΛΑ ΚΙ Ο ΣΚΣΝΔΑΛΑΚΗΣ.... ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΚΑΝΕΛΑ!ΕΧΕΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ?
    ΚΙ ΕΣΥ ΡΕ ΚΩΣΤΑΚΗ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΔΕΝ ΚΡΙΝΕΙΣ Η ΜΟΝΟ...HOT DOG??
    ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ....(ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ?)
    ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ? ΤΙ ΓΕΥΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ??ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ.
    ΣΚΥΦΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΕ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ....ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩ ΣΟΥ!!
    ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΙ ΤΑ 1.000 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΤΑ ΧΑΝΕΙΣ!
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ!
    ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ
    ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΚΥΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ,ΣΤΟΥΣ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗΔΕΣ , ΣΤΑ ΑΝΔΡΙΚΕΛΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΤΩΝ 700 ΕΥΡΩ!
    ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ .ΔΕ ΣΑΣ ΦΟΒΑΜΑΙ"!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να δοσει πόρους το ταμείο και για τον τίμιο αλλά ηλίθιο blogger..
    Αντι να λετε κρυοπαπαριες δεν ψαχνετε και τους φοροφυγάδες.
    Οι μπαράκηδεσ,εστιατορες ,ηλεκτρολογοι και σια θα πάρουν επιδόματα φτώχειας . Μετα φταίνε οι κυβερνήσεις..
    Ξεχασα και κανένας υπάλληλος του ΟΣΕ με μεσο κόστος 50.000 Ε είναι ενας φτωχός δημόσιος υπάλληλος που το κυνηγάει η κακια δεξια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενα άλλο ταμείο είναι το ΤΑΜΕΙΟ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ το οποίο θα βοηθά τους αθλητάς απο τις μαλακίες του φίλαθλου καταλληλότερου οταν πιάνονται ντοπαρισμένοι. Είναι φανερό πλέον οτι οι προηγούμενοι (Σημίτης) πρόσεχαν τους αθλητάς λαδώνοντας ΔΟΕ κλπ να μην τους πιάνουν (όπως παίζεται παγκόσμια το παιχνίδι )ενώ οι σημερινοί τρώνε τις μίζες οι ημέτεροι και οι άλλοι προφανώς τους πιάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ΚΚΕΟΣΥΡΙΖΑ κυκλοφορεί εδώ μέσα, οι καταστροφείς τως τάξεων.
    Ρε τσουρόμαγγες καντε και λιγάκι μόκο τώρα που μπορείτε και τρώτε ενα κομματι ψωμί γιατί σε λίγο με τους κεντροδεξιούς ούτε αυτό θα υπάρχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΕΝΑ ΠΑΤΤΑΚΟΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΗΝ ΚΛΕΠΤΩΚΡΑΤΕΙΑ
    ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ
    ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟΜΑΣ ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ma perisepse tipota gia na dosoun idate ti dilosan ola ta kathikia sto pothen esxes ,ektos apo poli ligous.katathesis meoxes akinita kotera ke vale ke idika to arxidi o KARAMALIS ta klemena tou barbatou ke tou pateratou .giati min pi kanis oti ta evgalan me timia doulia.Ke emis oi apli polites douleyoume alla toso xrima den idame.gia ayto sti ekloges palouki ston K...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αυτό θα πει προσπαθώ να κάνω χιούμορ αλλά δε μου βγαίνει Γιάννη μ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επειδή πολλά ακούγονται για τα συμφέροντα και τις «χρυσές επιδοτήσεις» στην άγονη γραμμή, σας μεταφέρω ένα ενδιαφέρον και αποκαλυπτικό παρασκήνιο. Οταν επί Σημίτη ήταν υπουργός Αιγαίου ο κ. Ν. Σηφουνάκης, παρήγγειλε στην Candor, μια γνωστή εταιρεία συμβούλων, να καταρτίσει μελέτη για την επιδότηση των άγονων γραμμών. Η εταιρεία παρέδωσε την πρότασή της, η οποία προέβλεπε ένα σύστημα ενισχύσεων συνδεδεμένων με τον αριθμό των δρομολογίων και των μεταφερόμενων επιβατών. Κατά την άποψη των μελετητών ήταν σκόπιμο να προβλεφθούν κίνητρα για την αύξηση του επιβατικού κοινού και της συχνότητας των δρομολογίων. Ταυτοχρόνως, η μελέτη απαιτούσε πλοία αντικατάστασης σε περίπτωση βλάβης αυτών που εκτελούσαν τα δρομολόγια. Είναι φανερό ότι η πρόταση έδινε πόντους στις πιο αξιόπιστες και καλά οργανωμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες.

    Ο κ. Σηφουνάκης παρέλαβε τη μελέτη αλλά δεν πρόλαβε να την εφαρμόσει, καθώς μεσολάβησαν οι εκλογές του 2004. Με την αλλαγή της κυβέρνησης, στον υπουργικό θώκο βρέθηκε ο κ. Αρ. Παυλίδης. Μία από τις πρώτες δουλειές που έκανε αναλαμβάνοντας τα νέα καθήκοντά του ήταν να επιστρέψει τη μελέτη ως απαράδεκτη. Διόλου κομψά μάλιστα δήλωσε στους υπευθύνους της εταιρείας ότι αυτά που προτείνουν δεν γίνονται. Εκείνοι του εξήγησαν ότι έχουν διαφορετική προσέγγιση στο θέμα, πληρώθηκαν για τη μελέτη και επέστρεψαν στις δουλειές τους. Και ύστερα ήρθε ο Μανούσης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παπαϊωάνου,
    εγώ ξέρω σέ πιό Ταμείο είσαι ασφα-
    λισμένος καί μάλιστα μέ καθημερινή
    κατάθεση.
    Τού σπέρματος.
    Αναστάσης(oral).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ
    ΣΤΕΛΕΧΗ ΔΙΚΑΤΟΥ , ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ
    ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ
    ΚΑΙ ΙΚΑΝΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ
    ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΙΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΙΣΤΟΥΣ
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σκάνδαλα, διαφθορά ,ανεργία, ακρίβεια, , αναξιοκρατία, κομματικοκρατία, περικοπή εργασιακών δικαιωμάτων, ληστεία των ασφαλιστικών ταμείων και του κόπου των εργαζόμενων.

    Είχαν πει ότι θα εξοικονομούν από την περικοπή δαπανών 10.000.000.000 ευρώ το χρόνο που το "σπάταλο" ΠΑΣΟΚ έκανε.

    Αντί αυτού έχουμε αύξηση των δαπανών περίπου 20 % κάθε χρόνο από τότε που ανέλαβαν, με αποτέλεσμα ο δανεισμός της χώρας να έχει αυξηθεί επικίνδυνα, έχουν αφήσει ασύδοτους τους μεσάζοντες στην αγορά, έχουν ταράξει το κόσμο στους φόρους, και το εισόδημα των εργαζομένων έχει υποστεί καθίζηση στα χρόνια διακυβέρνησης τους .

    Ο κόσμος πρέπει να ξυπνήσει, να αντιμετωπίσει τη πραγματικότητα και να τους εκδιώξει από την εξουσία όσο γίνεται πιο γρήγορα, και όχι να πιστεύει τους συκοφάντες, τα λαμόγια, τους κουκουλοφόρους και τους ψεύτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι άχρηστοι , επειδή ήταν 15 Αυγούστου ημέρα Παρασκευή ,είχαν κλειστούς τους αρχαιολογικούς χώρους(εδώ τους έχουν κλειστούς και όταν πρέπει)γιατί ήταν γιορτή.

    Άνοιξαν λοιπόν την Ακρόπολη και τους λοιπούς χώρους το Σάββατο το βράδυ αλλά δεν είπαν οι άχρηστοι ότι το Σάββατο έχει μεν πανσέληνο αλλά έχει και έκλειψη και επομένως δεν θα δείτε το φεγγάρι ολόγιομο αλλά σκοτεινό με κίνδυνο να πέσει και κανείς στο έδαφος σκοντάφτοντας με τέτοιο σκοτάδι που είχε.

    Έτσι άνοιξαν τους χώρους το Σάββατο κοροϊδεύοντας το κόσμο ενώ σήμερα Κυριακή τα πάντα θα είναι πάλι κλειστά για να μην τους χαλάσουμε τη Κυριακή και βεβαίως γιατί αύριο είναι Δευτέρα και πρέπει να κοιμηθούν καλά όλοι σήμερα για να είναι αύριο ξεκούραστοι για ακόμα μια εβδομάδα τεμπελιάς και σκληρού καθισιού την ώρα που οι Έλληνες και ξένοι τουρίστες έκπληκτοι βλέπουν την άθλια κατάσταση των αρχαιολογικών χώρων της χώρας.

    Ε , λοιπόν κύριοι ...καλύτερα ένα ΠΑΣΟΚ που έκλεβε και λίγο παρά εσείς που και κλέβετε και μπάχαλο τα έχετε κάνει όλα και παντού.

    Μήπως τελικά είστε πρώτοι στα Gallop γιατί ο έλληνας έχει μάθει να ζεί και να συμβιβάζεται με τη μετριότητα , την αθλιότητα και το απόλυτο τίποτα σε συνδυασμό με τον ανύπαρκτο Γιώργο Παπανδρέου και το ακόμα πιο ανύπαρκτο ΠΑΣΟΚ ;

    Τελικά είμαστε ότι μας αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ.
    ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΟΥΜΕ.
    ΕΝΟΧΛΕΙΣ.
    ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. διώξτε τους ανίκανους που μας κυβερνούν και ας πάρουν όλα τα λεφτά από τα ταμεία αυτοί.Ας πάρουν φουσκωτά όσοι βουλευτές δεν έχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση