GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρίση κορυφής για την κορώνα...

.. - Κρίση στις σχέσεις Καραμανλή - Ντόρας με το φιάσκο στο Πεκίνο. Άναψε πολλά καντήλια στο μπόι της Ντόρας. -Ερχονται εξελίξεις και στην...

..
-Κρίση στις σχέσεις Καραμανλή - Ντόρας με το φιάσκο στο Πεκίνο. Άναψε πολλά καντήλια στο μπόι της Ντόρας.
-Ερχονται εξελίξεις και στην ΕΡΤ.
-Αν τον θέλεις κορώνα στο κεφάλι του Ντόρα, εμείς τι φταίμε...
Ο Ταχυδρόμος
------------

7 σχόλια

  1. Καλύτερα η Ντόρα και οι Γλύξμπουργκ παρά το χοντροβούβαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΠΩΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ ΤΟ ΤΡΟΧΟ ΚΑΠΩΣ ΜΕΤΑΧΡΟΝΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ?

    ΑΥΤΗ Η ΚΡΙΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ιασονα νομιζω οτι από την Πέμπτη το βράδυ οι Γεωργιανοί επιτέθηκαν πρώτοι στη Νοτια Οσετία-αν δεις όλες οι ανταποκρίσεις αυτό λένε, εκμεταλλευόμενοι τη χαλάρωση λόγω Ολυμπιακών αγώνων και την συγκέντρωση όλων των σημαντικών ηγετών στο Πεκίνο.Λέγανε μάλιστα-ο πρόεδρός τους- οτι θα αποκαταστήσουν τη συνταγματική τάξη στη Ν.Οσετία.Το ποιός τους έβαλε και τί συνέπειες θα αντιμετωπίσουν τώρα είναι άλλο θέμα αλλά μου φαίνεται δύσκολο να μην απαντούσαν οι Ρωσοι μόνο και μόνο για την ολυμπιακή εκεχειρία.τι περίμενες να λέγανε θα αντεπιτεθούμε σε 15 μέρες που τελειώνουν οι αγώνες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eπ’ αυτοφώρω συνελήφθησαν τρία άτομα, ανάμεσά τους και ο γιος ενός εν ενεργεία αστυνομικού, να παίρνουν χρήματα από ιδιοκτήτη καταστήματος στην Πάτρα, πουλώντας του προστασία.
    Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από περίπου δύο χρόνια, ο θείος του νεαρού που συνελήφθη είχε δολοφονηθεί και τα σενάρια ήθελαν να εμπλέκεται σε κυκλώματα της νύχτας.
    Πάντως, από τις μέχρι στιγμής έρευνες δεν έχει προκύψει οποιαδήποτε εμπλοκή του αστυνομικού και πατέρα του νεαρού

    Αυτά είναι τα συμπεράσματα του ταρζαν (λέγε και Μάκη) , τώρα πως γίνεται ο μπάτσος –γάτα να μην έχει πάρει χαμπάρι πως ο γιος του κάνει αυτήν την δουλεία και κυκλοφορεί με χρήμα αγνώστου προελεύσεως , αυτό είναι μια άλλη ιστορία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ υποψήφια για τον προεδρικό θώκο;;"




    ΚΑΙ

    Η Paris Ηilton υποψήφια για τον προεδρικό θώκο;;





    Είχε δεν είχε, «μπήκε» και η celebrity Paris Hilton, στην μάχη για τις προεδρικές εκλογές – με μια μικρή βοήθεια από τον John Mc Cain βέβαια, που παρομοίασε τον αντίπαλο του B. Obama με την ξανθή Paris – όσον αφορά τη δημοφιλία…
    Μετά τη διαφήμιση του Ρεμπουμπλικανού υποψηφίου που χρησιμοποιεί την εικόνα της Paris, η Paris χρησιμοποιεί με τη σειρά της τον McCain σε δική της διαφήμιση, στην οποία δηλώνει «εντελώς έτοιμη να ηγηθεί».
    «Αυτός ο ζαρωμένος ασπρομάλλης τύπος με χρησιμοποίησε στην καμπάνια του. Αυτό μάλλον σημαίνει ότι κατεβαίνω για πρόεδρος. Θέλω η Αμερική να ξέρει ότι είμαι εντελώς έτοιμη να ηγηθώ», λέει η Paris..
    «Δεν είμαι από τις παλιές μέρες και δεν υπόσχομαι αλλαγή σαν τον άλλο τύπο. Είμαι απλώς hot», λέει η Paris και δηλώνει ότι στα σχέδιά της όταν εκλεγεί θα είναι να αλλάξει το χρώμα του Λευκού Οίκου, σε ροζ...


    ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ ΤΟΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ... ΘΑ ΠΡΑΣΙΝΙΣΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ...
    ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η «ΚΑΣΣΙΑΝΗ»?

    «Καμιά γυναίκα δεν σηματοδότησε το Βυζάντιο όσο η Κασσιανή, γύρω από το όνομα της οποίας πλέχτηκαν τόσοι θρύλοι αλλά και αληθινές ιστορίες. ...»


    ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ ΤΟΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ ΟΠΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΗΓΕΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο «Α-ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ» ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΦΕΤΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΗΛΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ!!!
    ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ Η ΜΕΤΑΝΟΟΥΣΑ ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΠΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΩΣ ΑΛΛΗ «ΚΑΣΣΙΑΝΗ»

    ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΗΓΕΣ Η «ΑΜΑΡΤΩΛΗ» ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΑΠΑΤΗ «ΚΑΣΣΙΑΝΗ»: ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΔΡΑ ΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΥΝΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ..
    ΒΑΣΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ ΑΠΑΤΗ (ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΣΟΚ ΠΑΙΔΕΙΑΣ) Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΑΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΣΒΟ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΣΕ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕ ΜΕ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ (ΒΛΕΠΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΣΠΑΙΤΕ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ κ. ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΑΠΑΤΗ)!!! ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΟ!!! ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΙΖΑΝ ΒΓΑΖΑΝ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ «ΤΡΕΛΛΟ» ΤΙΣ ΣΤΕΡΟΥΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΖΑΝ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ !!!
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ!!!

    "Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ Paris Ηilton υποψήφια για τον προεδρικό θώκο;;"

    ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΑ ΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ «ΚΑΣΣΙΑΝΗ» ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΝ «Α-ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ» ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΙΔΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ??


    John Mc Clain
    ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι γνωστό ότι η Νέα Δημοκρατία κάνει εδώ και πολλά χρόνια "πλάτες" στους χουντοβασιλικούς.
    Μου θυμίζει τις πλάτες του ΠΑΣΟΚ που κάνει στον Συνασπισμό !
    Τελικά η γελοιότητα είναι μέρος του πολιτισμού μας και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετική εφόσον γελοίοι είναι αυτοί που κυβερνούν την πολύπαθη Ελλάδα μας εδώ και χρόνια.
    Ασφαλώς φταίει και ο κόσμος που κάθεται και χολοσκάει με τους μεν και τους δε .
    Αδέλφια Έλληνες , ΜΑΛΑΚΕΣ είναι και χεσμένους σας έχουν.
    Μην ασχολείστε με την πολιτική γιατί το πολύ σκατό στα μούτρα τους έχει ξεραθεί , έχει αποτετανωθεί και τους έχει μεταμορφώσει σε Καραγιόζηδες.
    ....Για τους πολιτικούς μιλάω. Ελπίζω να το καταλάβατε.

    Σε ότι αφορά τώρα την τελετή έναρξης , η προσωπική μου γνώμη είναι ότι ήταν κακόγουστη και αποθεωτικά KITS ,θύμιζε δε περισσότερο μια τελετή για "άρτον και θέαμα" προς τους δύσμοιρους κινέζους σε συνδυασμό να δούμε και εμείς με τη σειρά μας το "θαύμα" της μεταΜαοϊκής Κίνας αλλά πάντα κομμουνιστικής που δεν σέβεται ανθρώπινα δικαιώματα , που σχοινοβατεί σε ένα τεντωμένο σχοινί για να μπορέσει η ηγεσία της να χειραγωγήσει το 1500000 διςεκατομμύριο πληθυσμό της και καλύπτοντας μεθοδικά τα αυτονομιστικά προβλήματα που έχει.

    Έμοιαζε περισσότερο με μια τελετή του κομμουνιστικού κόμματος παρά για τελετή Ολυμπιακών αγώνων με καρναβαλιστικά ρούχα και χιλιάδες κινέζους εθελοντές που εις το όνομα του σύγχρονου Ολυμπιακού ιδεώδους και με βάση την ποσότητα των ανθρώπων και των μέσων,αγνόησαν ότι το πραγματικό Ολυμπιακό ιδεώδες ήταν αυτό έτσι όπως ΜΟΝΟ στην ΑΘΗΝΑ εμφανίστηκε στην τελετή έναρξης με ποιητικό τρόπο και με κύριο άξονα το ρητό "Παν μέτρον Άριστον".
    Γι αυτό η τελετή έναρξης της Αθήνας ήταν μίλια καλύτερη από αυτήν του Πεκίνου έτσι όπως αρμόζει άλλωστε στην Ελλάδα , που είναι η ιδιοκτήτρια της Παγκόσμιας Φλόγας και της πολιτιστικής κληρονομιάς ολόκληρης της ανθρωπότητας.
    Στην Ελλάδα ξεκίνησαν όλες οι επιστήμες , στην Ελλάδα οφείλεται ο σύγχρονος πολιτισμός και στην Ελλάδα εφαρμόζεται το ρητό "ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ" .
    Με βάση αυτό υπάρχει η αρμονία μεταξύ φύσης και ανθρώπου , μεταξύ ανθρώπου και τεχνολογίας ,μεταξύ ανθρώπου και ανθρώπου , μεταξύ ζώων και ανθρώπων , μεταξύ ζώων και ζώων ,μεταξύ φύσης και φύσης ,μεταξύ όλων των επιστητών και μη επιστητών καταστάσεων του σύμπαντος.

    Η KITS Έκδοση κάθε Ολυμπιάδας εκτός αυτής των Αθηνών του 1896 και του 2004 είναι κάτι λυπηρό αλλά επειδή Εμείς είμαστε οι θεματοφύλακες της παγκόσμιας πολιτιστικής και πολιτισμικής κληρονομιάς έχουμε υποχρέωση να δίνουμε τη φλόγα παντού και αυτό μας κάνει ακόμα περισσότερο Διαφορετικούς και Διαφοροποιημένους από τους υπόλοιπους λαούς αυτού του Πλανήτη.

    Ο Θεός ως η ύψιστή και υπέρτατη οντότητα , ο Θεός ως ο δημιουργός του σύμπαντος και όλων των στοιχείων που το απαρτίζουν είμαι σίγουρος ότι ασφαλώς θα γελάει με τις ΠΛΑΣΤΕΣ εκφάνσεις της ίδιας της ζωής και του νοήματος της που κληροδότησε στους ΕΛΛΗΝΕΣ μέσω της θρησκείας μας , μέσω της φώτισης των αρχαίων μας προγόνων και μέσω αυτής της πανέμορφης και φωτεινής χώρας που ζούμε και που λέγεται ΕΛΛΑΣ.

    Είναι λυπηρό που δεν γνωρίζουμε την δύναμη που έχουμε !

    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φαγώθηκαν όλοι οι θολοκουλτουριάρηδες για το αν ο -ξένος- σκηνοθέτης έδειξε τον Έληηνα Ολυμπιονίκη -τέως Βασιλέα- Κωνσταντίνο για 1-2 δεύτερα στην τελετή ενάρξεως. Κουβέντα όμως για το σφαγέα της Κύπρου Χ. Κίσσινγκερ...
    Αλλά βέβαια...Εκεί υπηρετείται η Νέα Τάξη....
    Και α΄ς υπάρχει το ντοκουμέντο :
    Henry Kissinger: «The Greek people are anarchic and difficult to tame. For this reason we must strike deep into their cultural roots: Perhaps then we can force them to conform. I mean, of course, to strike at their language, their religion, their cultural and historical reserves, so that we can neutralize their ability to develop, to distinguish themselves, or to prevail; thereby removing them as an obstacle to our strategically vital plans in the Balkans, the Mediterranean, and the Middle East»

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση