GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Λυκουρέντζος έβαλε τον κουμπάρο του...

. ... διευθυντή στο ΙΕΚ της Τρίπολης. Αυτή είναι η σεμνότητα και ταπεινότητα! . Του Γιάννη Δαίδαλου . Από τους "κουμπάρους" δει...

.
... διευθυντή στο ΙΕΚ της Τρίπολης. Αυτή είναι η σεμνότητα και ταπεινότητα!
.
Του Γιάννη Δαίδαλου
.
Από τους "κουμπάρους" δεινοπάθησε η ΝΔ. Αλλά κάποια στελέχη της δεν βάζουν μυαλό...
Στην Αρκαδία, αντικαταστάθηκε ο διευθυντής του ΙΕΚ Τρίπολης. Ένα κατηρτισμένο στέλεχος, με αποδοχή εντός και εκτός ΝΔ.
Στη θέση του, τοποθετήθηκε ένας άλλος που βασικό χαρακτηριστικό έχει ότι είναι ... κουμπάρος του υφυπουργού Παιδείας και τοπικού βουλευτή Ανδρέα Λυκουρέτζου.
Ακόμη και αν ηταν καλύτερος από τον προηγούμενο (που δεν είναι, αφού υστερεί και σε επιστημονικά προσόντα), δεν θα έπρεπε να αποφύγει αυτή την πρόκληση ο υφυπουργός; Ποιον θα πείσει ότι δεν τον επέλεξε επειδή ακριβώς είναι κουμπάροι;
Μήπως λοιπόν αυτή η αντικατάσταση έγινε μόνο και μόνο για να επιχειρηθεί ένα "πλήγμα" σε βάρος του Πέτρου Τατούλη;
Αναρωτιέμαι, με αυτό το πολιτικό ήθος, με αυτή τη ...σεμνότητα και ταπεινότητα ο κ. Λυκουρέτζος φιλοδοξεί να αποτελέσει τον επόμενο Γραμματέα της ΝΔ, στη θέση του Λ. Ζαγορίτη;
Κι εν πάση περιπτώσει, μέχρι να γίνει (και αν γίνει) αυτό, ο υπουργός Παιδείας Ευριπίδης Στυλιανίδης συμφωνεί άραγε με τέτοιες πρακτικές πελατειακές και παλαιοκομματικές;
Ποιος θα απαντήσει;
-------------------------

50 σχόλια

  1. Αυτό το ... τηλεφωνούσε και εξύβριζε συναδέλφους εργαζόμενους στην ΕΡΤ.

    Επιπλέον, είχε την απαίτηση να βγαίνει υποχρεωτικά στον αέρα για κάθε θέμα, είναι ο γραφικός μασκώτ της ΝΕΤ, ο έχων γνώμη επί παντός επιστητού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρω αν ο " κουμπάρος" είναι χειρότερος ή καλύτερος από τον προηγούμενο.

    Θέλω όμως να ρωτήσω δύο πράγματα, και όποιος θέλει απαντάει.

    1. Ο προηγούμενος διευθυντής του ΙΕΚ ή του οποιουδήποτε ΙΕΚ, πως έγινε διευθυντής, πότε, με ποια προκήρυξη, και τι έχει κάνει στο ΙΕΚ.
    2. Όποιος είναι ¨κουμπάρος" με πολιτικό ή άλλο δημόσιο πρόσωπο, τι πρέπει να κάνει; Να εξαφανιστεί από το πρόσωπο της γης, να είναι μισθωτός με το πολύ 1.000 -1.200ευρώ μισθό? Γιατί αν είναι επιχειρηματίας (σε οποιδήποτε κλάδο), πάντα κάποιος θα μπορεί να βγει και να κάνει συσχετισμούς.

    Χωρίς να γνωρίζω τα πρόσωπα που αναφέρεται, νομίζω ότι η "κουμπαριά" με κάποιον δεν πρέπει να αποτελεί μομφή, και να χρησιμοποιείται κατά περίπτωση, όταν θέλουμε να κατηγορήσουμε κάποιον. Θα ήθελα να ήξερα σε ποιές θέσεις είναι όλοι οι συγγενείς και κουμπάροι όλων των πολιτικών προσώπων, καθώς και ποιοι ήταν αντίστοιχα σε αυτές τις θέσεις επί ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή ρε μάγκα πιο είναι το resume της άποψη σου: Αν είσαι μπατζανάκης, τριτοξάδελφος, κουμπάρος (και οι πολιτικοί έχουν την μισή Ελλάδα) απαγορεύεται να δουλέψεις στο δημόσιο?Δείξε μας τι έχει ο ένας και τι ο άλλος και να αποφασίσουμε εμείς αν ισχύουν τα λεγόμενα σου. Στο κάτω κάτω το να είσαι Διευθυντής σε ΙΕΚ ούτε μισθολογικά ούτε ιεραρχικά σε ανεβάζει αν υπολογίσουμε ότι αυτοί πρέπει να είναι ήδη καθηγητές του δημοσίου. Δοκίμασε άλλο τρόπο να δημιουργήσεις εντυπώσεις. Είμαι σίγουρος ότι θα βρεις καθώς οι πολιτικοί μας είναι βουτηγμένοι στην βρωμιά αλλά όχι και να κάνουμε την τρίχα τριχιά γιατί μας ξεβώλεψαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΗΤΑΝ.
    ΤΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΩΡΑ?
    ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ
    ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΗΡΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΙΕΚ ΩΣΤΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ??
    ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ? ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΝΑ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΡΙΟ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ.
    ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΔΑ ΤΟΥ 21 ΑΙΩΝΑ.
    ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο κος Υφυπουργός γενικότερα έχει βολέψει τον περίγυρο του.Τρανταχτο παράδειγμα είναι και η περίπτωση νεοδιόριστου υπαλλήλου ΚΕΠ που μόλις διορίστηκε σε ΚΕΠ της Κορινθίας ,σε χρόνο ρεκόρ κατόρθωσε να πάρει αμοιβαία μετάταξη σε ΚΕΠ της Αθήνας και φυσικά ουδέποτε παρουσιάστηκε σε αυτό! Τοποθετήθηκε αμέσως στο υπουργικό γραφείο του κου Υφυπουργού.
    Σας παραθέτω και τον νόμο που αφορά τους υπαλλήλους των ΚΕΠ και τις μετακινήσεις τους!

    «Σύμφωνα με το άρθρο 16 του Ν.3448/2006 (ΦΕΚ 57/Α/2006)
    Οι μόνιμοι υπάλληλοι και οι υπάλληλοι με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου που υπηρετούν στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) υποχρεούνται να παραμείνουν στο Κ.Ε.Π. τοποθέτησής τους τουλάχιστον για μία πενταετία.

    Απόσπαση, μετάταξη ή μεταφορά υπαλλήλων των Κ.Ε.Π., η οποία πραγματοποιείται με οποιαδήποτε διάταξη, γενική ή ειδική, πριν από τη συμπλήρωση της πενταετίας, είναι αυτοδικαίως άκυρη. Με απόφαση του
    Υπουργού Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, επιτρέπεται, κατ’ εξαίρεση και πριν από την πάροδο της πενταετίας, η διενέργεια εκούσιων αμοιβαίων μετατάξεων − μεταφορών ή αμοιβαίων αποσπάσεων των υπαλλήλων των Κ.Ε.Π..»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σημειώνω:
    "Στην Αρκαδία, αντικαταστάθηκε ο διευθυντής του ΙΕΚ Τρίπολης. Ένα κατηρτισμένο στέλεχος, με αποδοχή εντός και εκτός ΝΔ"

    Δηλαδη αν δεν εισαι κομματικο στελεχος δεν παιζει καμια καλη θέση; Δηλαδη αν δεν ειχε αποδοχη απο ΝΔ δεν κανει, σωστα; Τι βλάκιες ειναι αυτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Ντόρα το ειπε ετσι και αλοιώς χθες το πρωί στον δικο τους δημοσ/φο δημητρη τακη (δημητρακη).
    Η Ν.Δ. δεν είναι εστιατόριο να μπαινουν και να βγαινουν, και ρωτάω την Κα μήπως είναι φαγάδικο που όποιος μπαίνει δεν φεύγει αν δεν σκασει απο την μάσα?

    ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ (ΤΑΔΕ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗ ΔΑΙΔΑΛΟ:

    Ονοματεπώνυμο ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ δεν υπάρχει;
    Προσόντα αντικαταστάτου και αντικαταστημένου γιατί δεν αναφέρονται για να κάνουμε συγκρίσεις;
    Ψιλοαόριστη και ψιλοϋποβουλημιαία μοιάζει η ανάρτηση Γιάννη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Eχουμε καταγγείλει και έχουμε καταγγείλει πρόσωπα,πράγματα, αυθαίρετα και εγώ δεν ξέρω τι άλλο. Εχω μετακινηθεί από τα πόστα μας γιατί φωνάζουμε στο παραμικρό ατόπημα που πέφτει στην αντίληψή μας...

    Αλλά μήπως τελικά γινόμαστε απόλυτα άδικοι? Δεν τον ξέρω το "κουμπάρο" του κου Λυκουρέτζου αλλά γιατί να εξαιρεθεί από τη διαδικασία επιλογής και από τη διεκδίκηση της συγκεκριμένης θέσης ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ συγγενή σε υψηλές θέσεις??? Αυτό είναι λίγο "ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ" ...

    Δηλαδή αν εγώ εχω φίλους σε θέσεις και αξιώματα ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΑΙ από την διεκδίηση τίτλων και αξιωμάτων στη δουλειά μου?? Δε νομίζω.. Μη γινόμαστε άδικοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πέθανε χθές βράδυ από ανακοπή καρδιάς, ο τέως βουλευτής της ΝΔ και υφυπουργός Άμυνας, Βάιος Σταθόπουλος.

    Ο Βάιος Σταθόπουλος βρισκόταν στο εξοχικό του στην Ανάβυσσο μαζί με τη σύζυγο και έναν φίλο του γιατρό. Ερασιτέχνης ψαράς, είχε μόλις επιβιβαστεί στο φουσκωτό του όταν ένοιωσε έντονο πόνο στο στήθος. Αμέσως ο φίλος του κάλεσε ασθενοφόρο. Δυστυχώς, όταν έφθασε στο Ασκληπιείο Βούλας, ήταν πλέον αργά.

    Ο Βάιος Σταθόπουλος τα τελευταία δύο χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του, ενώ παρέμενε μανιώδης καπνιστής.

    Το όνομα του είχε εμπλακεί σε μείζον πολιτικό σκάνδαλο, καθώς υπήρξε διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας European Security, της οποίας οι δύο βασικοί μέτοχοι και ιδρυτές, Γιάννης Σκούρας και Γιώργος Σαμψωνίδης, καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη για διακίνηση στη χώρα μας 100.000 χαπιών έκστασι (ecstasy).

    Τον Νοέμβριο του 2007 ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γιώργος Σανιδάς διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για να διερευνηθούν οι καταγγελίες, σύμφωνα με τις οποίες οι βασικοί μέτοχοι της εταιρείας, στην οποία ανατέθηκε από το υπουργείο Ναυτιλίας η εκπόνηση μελέτης για την ασφάλεια των λιμανιών του Πειραιά, της Κέρκυρας και της Ηγουμενίτσας, καταδικάστηκαν σε ισόβια για συμμετοχή σε διεθνή σπείρα εμπορίας ναρκωτικών και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

    Μάλιστα, ο Γιάννης Σκούρας, ο ένας από τους δύο μεγαλομετόχους που καταδικάστηκαν σε ισόβια, μετά την καταδίκη του μεταβίβασε το πακέτο των μετοχών του στην αδελφή του, η οποία τυγχάνει να είναι η σύζυγος του Βάιου Σταθόπουλου.

    Οι Σκούρας και Σαμψωνίδης τον Μάιο του 2006 κέρδισαν τρεις διαγωνισμούς του υπουργείου Ναυτιλίας για την κατάρτιση σχεδίων ασφαλείας για τα λιμάνια του Πειραιά, της Κέρκυρας και της Ηγουμενίτσας. Λόγω των έντονων αντιδράσεων, ο ίδιος ο Υπουργός, Μανώλης Κεφαλογιάννης, είχε καλέσει τον Βάιο Σταθόπουλο στο γραφείο του και του ζήτησε να μην αναλάβει τις μελέτες των λιμανιών της Πάτρας και της Θεσσαλονίκης.

    Πάντως, η European Security για τις τρεις μελέτες αποκόμισε το ποσό των 600.000 ευρώ

    ΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ

    SHKAT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν αύριο κύριε Παναγιωτόπουλε σας χαλάσει το κινητό, τι θα γίνει;


    Είναι γνωστές και συχνά επαναλαμβανόμενες οι επιθέσεις του MEGA στους χρήστες του διαδικτύου και το ίδιο το διαδίκτυο με την κατασυκοφάντησή των.
    Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου... Το τυρί κουμπάρε!

    Από την μία ο φόβος του ανταγωνισμού από τα σύγχρονα άμεσα και δωρεάν παρεχόμενα μέσα, από την άλλη παρουσιαστές όπως ο διάσημος Πρετεντέρης, το ιερό τέρας της αδέσμευτης και αντικειμενικής πληροφόρησης, έδωσαν στο MEGA - αλλά και σε πολλά άλλα παραδοσιακά μέσα γενικότερα - την θέση που τους αξίζει, αυτή δίπλα στο χαρτί τουαλέτας.

    Κι ενώ η τηλεόραση δεν αποβλακώνει μόνο κοινωνικά αλλά και πολιτικά, κι ενώ τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ είναι άμεσα συνδεδεμένα - σε πολλές περιπτώσεις - με τέλεση ακόμα και εγκλημάτων κατά ζωής, κι ενώ υπάρχει ευθύνη σε αυτά ακόμα και την παρατηρούμενη κοινωνικά ηθική έκπτωση, κι ενώ παρότι χρησιμοποιούν δημόσιο κοινωνικό αγαθό (τις συχνότητες) αντί κοινής ωφέλειας παράγουν διαφθορά, επιτίθενται τελικά και στο διαδίκτυο. Να θυμίσουμε τις βλακείες του είδους «το internet σκοτώνει», «αυτοκτόνησε μέσω internet», «εκβιασμοί από μπλόγκερ» (και άλλες μη αποδεδειγμένες μπούρδες και ψευδείς ειδήσεις).

    Σήμερα είχαμε σε πρωϊνή εκπομπή του MEGA νέα επίθεση «για την εξάρτηση που προκαλεί» η χρήση του μέσου. Θα γίνει άραγε και μία εκπομπή «για την εξάρτηση που προκαλεί η χρήση» των κινητών τηλεφώνων; Γιατί όχι και μία εκπομπή για την μίμηση εγκλημάτων από εφήβους όπως αυτά παρουσιάζονται σε εκπομπές της τηλεόρασης; Γιατί όχι και μία για τις τηλεπόρνες που διαφημίζετε όλο το βράδυ;

    Εν πάσει περιπτώσει, ας μην γίνεται το απωθημένο του κάθε «48χρονου διευθυντή ειδήσεων» του MEGA, αντικείμενο για επίθεση μέσω κάποιας εκπομπής, ιδίως όταν αυτή η εκπομπή βαρύνεται για μερικές από τις μεγαλύτερες on-camera διπλωματικές - πολιτικές γκάφες με κορυφαία την χθεσινή (με καλεσμένη την ΥΠΕΞ).

    Αν αύριο κύριε Παναγιωτόπουλε σας χαλάσει το κινητό τηλέφωνο, τι θα γίνει; Θα ζητήσετε να γίνει μία πρωϊνή εκπομπή για την «εγκληματική επίδραση των τηλεφώνων»;;;

    Ρητορικό το ερώτημα, αλλά πραγματικά τα γεγονότα, με παρουσιαστή τον Τάκη…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το έπος του κυρίου Λυκουρέντζου στην Αρκαδία δεν σταματά στο ΙΕΚ και στον κουμπάρο του. Η εμπλοκή και η διαπλοκή του με τα εκκλησιαστικά του νομου είναι κάτι παραπάνω από ισχυρή, αφού ούτως ή αλλως είναι και στο Υπουργείο που είναι αρμόδιο για τις σχέσεις κράτους - εκκλησίας. Πολλά ακούγονται για προσπάθειες χρηματοδοτήσης των 2 μητροπόλεων του νομού από διάφορες πηγές, για ανεξέλεγκτες αναθέσεις και για κομματάρχη του κ. Λυκουρέντζου που προϊσταται της Τεχνικής Υπηρεσίας μιας εκ των δύο ,Μητροπόλεων ο οποίος ανέλαβε δράση μόλις ο κ. Λυκουρέντζος έγινε υφυπουργός. Είπαμε το ένα χέρι (κράτος) νίβει το άλλο (εκκλησία) και τα δυό το πρόσωπο (εξουσία)....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. San semnos ke tapinos pou einai o gkaragkiozis pion tha vali(ton koubaro vevea).i parimia lei (o koubaros tin koubara tris fores tin eydomada.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Άντε καί σύ τώρα ν΄αποδείξεις ότι δέν είσαι Ίκαρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ
    --------------
    Εχω την αίσθηση ότι η κυβέρνηση μας κοροϊδεύει. Και παίρνω παράδειγμα από όσα είπε χθες για την υπόθεση Παυλίδη η Ντόρα Μπακογιάννη.

    Τι είπε η υπουργός Εξωτερικών; Οτι αν ο Παυλίδης ή κάποιος άλλος «βάλει το δάχτυλο στο μέλι» πρέπει να τιμωρηθεί. Σωστά; Σωστά. Αλλά ότι πρέπει πρώτα να αποδειχθεί ότι κάποιος έβαλε το δάχτυλο στο μέλι, και αυτό δεν μπορεί να το αποφασίσει παρά η Δικαιοσύνη. Σωστά; Λάθος! Διότι αυτό που μας κρύβει η καλή υπουργός είναι ότι, σύμφωνα με το Σύνταγμα, η Βουλή και όχι η Δικαιοσύνη είναι αρμόδια να διερευνήσει αν κάποιος υπουργός «έβαλε το δάχτυλο στο μέλι». Και αν βάλλεται για κάτι η κυβέρνησή της (και μαζί η τακτική Δικαιοσύνη) δεν είναι επειδή ο Παυλίδης θεωρείται ένοχος ή αθώος (κάτι το οποίο δευτερεύουσα σημασία έχει επί του προκειμένου), αλλά επειδή στην περίπτωση Παυλίδη καταλύθηκε η συνταγματική νομιμότητα και δεν επετράπη στη Βουλή ως όφειλε εκ του Συντάγματος να διερευνήσει το θέμα.

    Με άλλα λόγια (και για να το καταλάβει καλύτερα η υπουργός) η κυβέρνηση κατηγορείται για συνταγματική εκτροπή, όχι για «δάχτυλο στο μέλι». Και ας μου επιτρέψει να θεωρώ αυτή την κατηγορία πολύ σοβαρότερη από την περίπτωση ενός υπουργού που έβαλε έναν συνεργάτη του να ζητήσει κάτι λεφτά και διάφορα άλλα ακαταλαβίστικα.

    Εκεί όμως αρχίζει η κυβερνητική κοροϊδία. Τους ρωτάς για το Σύνταγμα και σου λένε ότι ο Παυλίδης είναι «τριάντα χρόνια βουλευτής» ή ότι έχει «ηθικό πλεονέκτημα». Σκασίλα μας μεγάλη και πέντε παπαγάλοι! Ακόμη και αν ο Παυλίδης ήταν ο στυλοβάτης του κοινοβουλευτισμού στην Ελλάδα, ακόμη και αν ήταν ο τελευταίος κολοσσός της πολιτικής, το Σύνταγμα προβλέπει μία και μοναδική διαδικασία για να μάθουμε αν είναι ένοχος η αθώος: να πάει η υπόθεσή του στη Βουλή.

    [Ασε που αυτά τα περί «ηθικού πλεονεκτήματος» τα έχουμε ακούσει και από αλλού. Ο τελευταίος που το απένειμε στον εαυτό του είναι ο Γ. Παπανδρέου και τη συνέχεια την ξέρουμε: σε λίγο θα τον περάσει και ο Τσίπρας...]

    Είμαι βέβαιος ότι όλα αυτά η υπουργός Εξωτερικών τα γνωρίζει. Και ίσως ο χειρισμός της υπόθεσης Παυλίδη να ήταν διαφορετικός αν η ΝΔ είχε πέντ΄έξι βουλευτές περισσότερους. Αλλά αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων. Και όχι σε πόσους βουλευτές διαθέτει η ΝΔ!

    for the copypaste
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. μαλιστα και ο προηγουμενος ηταν κουμπαρος με γνωστο νεοδημοκρατη δήμαρχο πρωην αθλητη που ειναι και φιλος κολλητος με ενα απο τους διευθυντες του ΟΕΕΚ που εποπτευουν τα ΙΕΚ.

    Τυχαιες συμπτωσεις οι κουμπαριες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν κατάλαβαν από τη Νέα Δημοκρατία πως το Υπουργείο Παιδείας δίνει τη νίκη στις εκλογές.

    Χιλιάδεςς ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ νέοι στριμώχνονται στα stage και στα ιεκ, σε επιδοτούμενα προγράμματα, σαν φοιτητές ή σαν εκπαιδευτές.

    Όλοι αυτοί οι νέοι έβλεπαν το θλιβερό κομματικό αλισβερίσι επί Πασοκ και μάτωνε η καρδιά τους.

    Και τώρα βλέπουν ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΙ η Νουδού να κάνει χειρότερα, ΝΑ ΑΣΕΛΓΕΙ, ΝΑ ΒΙΑΖΕΙ!

    Δυστυχώς η ηγετικη συνδικαλιστική -στελεχειακή ομάδα της Νουδού στηρίζεται σε αμόρφωτα, κακόβουλα, κομπλεξικά άτομα. ΔΕ ΜΠΑΙΝΕΙ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΟΥΣ.


    Σε όλες τις βαθμίδες της.


    Αυτοί θα φάνε και τους έντιμους και σοβαρούς που μπορεί να υπάρχουν στη νουδού

    Μπορεί η προμετωπίδα του υπουργείου παιδείας να γράφει "όλα είναι ζήτημα παιδείας", η αλήθεια είναι πως η πληγή του τόπου είναι οι πελατειακές σχέσεις.

    ΓΙΑ ΚΑΘΕΝΑ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΤΙΜΑ, ΧΑΝΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΝΕΕΣ ΨΗΦΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.
    ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 12 wres xwris sxolia.
    Mpourdelo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σεμνά..... σεμνά....λεμέ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. O KOYΜΠΑΡΟΣ ΤΗ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Έχουμε βομβαρδιστεί με τόσα σκάνδαλα τους τελευταίους μήνες που δε μας προκαλεί καμία μα καμία έκπληξη! Αντίθετα το θεωρούμε πλέον φυσιολογικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΟΥΣΑΙ ΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ,

    ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΧΕΡΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κύριοι,

    το πρωί έγραψα σχόλιο, αλλά δεν το βλέπω αναρτημένο. Επειδή δεν συμφωνούσα με τα γραφόμενά σας, να υποθέσω ότι δεν εγκρίθηκε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. και τα δικαμας παιδια τι να τα κανουμε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κανένας δε γίνεται διευθυντής ΙΕΚ χωρίς μέσο. Και ο προηγούμενος την "αποδοχή κι από τα δύο κόμματα" μάλλον την κέρδισε κάνοντας ρουσφέτια και σε μπλε και σε πράσινους.


    Και οι εκπαιδευτές των ΙΕΚ κι εκείνοι με μέσο πάνε, και οι σπουδαστές κι εκείνοι με μέσο πάνε, και γενικά τίποτα δε γίνεται στα ΙΕΚ χωρίς μέσο.


    Και επιστρέφοντας στον προηγούμενο διευθυντή του ΙΕΚ Τρίπολης, μπορεί να μας πει κι εκείνος με ποιόν τρόπο έγινε διευθυντής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ;;; ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΣΕ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ;;;
    Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΟΛΗΤΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΣΟΥ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. O LYKOYRENTZOS EIXE ENAN KARAGKIOZH BOHUO TON KVBAIO POY ROYFIANEYE TON KOSMO KAI EKENE IDIAITERA ME 200 EYRV THN VRA STA BOREIA PROASTEIA EKEI JERAN KAI TA UEMATA PANELLHNIVN!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ένα τέτοιο δώστε και στον Τατούλη μπας και ησυχάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩς ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ
    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
    Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ο νεος διευθυντης ειναι δασκαλος!!!!!!!! περισσευουν δασκαλοι; αυτος εκανε μαθημα σε δεκαχρονα , τι ξερει απο 20 αρηδες που ειναι οι σπουδαστες των ΙΕΚ; ο παλιος γιάτι φωναζει ; με μεσο δεν ηταν; α ρε ταλαιπωρα παιδια που πατε στα ΙΕΚ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Tα "ταλαίπωρα παιδιά που πάνε στα ΙΕΚ" είναι κατά 99% αλητάμπουρες που δε ξέρουν ούτε να γράψουν το όνομά τους και πηγαίνουν εκεί -συνήθως με βύσμα- για να αράξουν και να πάρουν και μόρια για διορισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Με εκείνη την ιστορία για το σκάνδαλο στον ΟΕΕΚ για το οποίο έχει γράψει και το pressgr και το pressbank τι γίνεται άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αυτό που γράφτηκε παραπάνω με εκφράζει απόλυτα
    ΚΡΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙΩΝΑ
    ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙ
    ΣΤΟΡΓΙΚΗ ΜΗΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ
    ΤΙ έγινε και φαγώθηκε χθες το αυριανό ψωμί;
    Φτωχη πατρίδα για τους πολλούς
    και πλούσια για τους λίγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Καλώς τον τον κουμπάρο.
    καλώς τον τον κουμπάρο.
    Καλώς τονε το σάντολο
    καλώς τονε το σάντολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ Ι.Ε.Κ. ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ 380 ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΩΣ ΔΙΔΑΚΤΡΑ; ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΣ ΧΑΣΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΘΕΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΑΡΑΒΟΛΟ;
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ Κ. ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΡΚΑΔΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΕΧΙΩΤΗ, ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ, ΤΟΝ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ, ΜΕ ΤΟΝ ΛΥΚΟΥΡΕΖΟ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΒΑΣΙΛΗ !!!
    ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΥΚΟΥΡΕΖΟ, ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ;
    ΓΕΛΑΜΕ ΟΛΟΙ...
    ΕΝΑΣ ΑΡΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ CHAMPIONS LEAGUE ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.ΛΕΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΠΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗ ΔΑΙΔΑΛΟ:

    Ονοματεπώνυμο ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ δεν υπάρχει;
    Προσόντα αντικαταστάτου και αντικαταστημένου γιατί δεν αναφέρονται για να κάνουμε συγκρίσεις;
    Ψιλοαόριστη και ψιλοϋποβουλημιαία μοιάζει η ανάρτηση Γιάννη μου.

    27 Αύγουστος 2008 10:11 πμ

    ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΦΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΩΤΩ.
    Γιατί δεν αναφέρεις το ονομάτεπώνυμο κ.Γιάννη μας;
    Γιατί δεν αναφέρεις οτι πρόκειται περί λαμπρού επιστήμονος;
    Η κουμπαριά κ. Γιάννη μας έγκειται στο ότι ο Λυκουρέντζος του εβάπτισε κατόπιν παρακλήσεωςτο τέταρτο(4ο)παιδί γιατί ο εν λόγω είναι πολύτεκνος και σ΄αυτές τις περιπτώσεις ο Λυκουρέντζος συνήθως δε λέει όχι για οποιονδήποτε του το ζητήσει. Και μην απαντήσεις καμιά κουταμάρα για μεγάλο σόι και πολλούς εν δυνάμει ψηφοφόρους.
    Και μήπως, λέω μήπως υπάρχει κάποιο εγγραφάκι κάποιου ΑΛΛΟΥ που αναφέρει κάτι περί αβλεψίας!!! και μη προσμετρήσεως μορίων σε ποηγούμενη υποψήφιότητα του νεοτοποθετιθέντος;
    Εν κατακλείδη δε όμως κ. Γιάννη μας
    ΔΕ σου βγήκε και τόσο το "κάρφωμα" αν κρίνουμε από αρκετα σχόλια στην ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. GAMISTE TOUS KOUMPARPOUS
    DIOTI ME AYTH THN INOTROPIA GINAME KOUMPARADES KE KOUMPARES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. "Στην «παγίδα» των δανείων"
    "Όταν το όνειρο για το αγαπημένο ελληνικό «κεραμίδι» στο κεφάλι μας γίνεται «βαριά» που μας χτυπάει !!! Σε απόγνωση βρίσκονται χιλιάδες Έλληνες δανειολήπτες, καθώς ο τραπεζικός δανεισμός έχει γίνει «θηλιά» στο λαιμό τους, έτοιμη να τους πνίξει….

    Η οικονομική ασφυξία έχει οδηγήσει σε εκρηκτική και επικίνδυνη -για την οικονομία- αύξηση των πλειστηριασμών, των κατασχέσεων και των αναγκαστικών πωλήσεων ακινήτων επιβαρημένων με προσημειώσεις και υποθήκες...

    Οι συνέπειες του υπερδανεισμού των Ελλήνων είναι εξαντλητικές έως και εξευτελιστικές για την προσωπικότητα και την αξιοπρέπεια κάθε δανειολήπτη, ενώ το χρήμα εξακολουθεί ανεξέλεγκτα από την πολιτεία να είναι ακριβό και να οδηγούμεθα σε οικονομικό χάος.

    Σκληρό χτύπημα έχουν υποστεί όσοι δανείστηκαν με κυμαινόμενο επιτόκιο, αφού κάθε μήνα η δόση του δανείου τους μεταβάλλεται ανοδικά, σε τέτοιο σημείο, ώστε η επιβάρυνση να αγγίζει ετησίως έως και τα 1.000 ευρώ.

    Η αδυναμία αποπληρωμής των δανείων και η ανικανότητα να ανταπεξέλθουν οι οφειλέτες – πολίτες και οι επιχειρήσεις στις υπέρογκες δόσεις, οι οποίες σε περιπτώσεις υπερημερίας διογκώνονται απίστευτα, έχει ως αποτέλεσμα η μη πληρωμή τριών συνεχόμενων δόσεων να οδηγεί σε πλήρη αδιέξοδο και τις τράπεζες να ενεργοποιούν το μηχανισμό είσπραξης των χρεών, δηλαδή έκδοση διαταγής πληρωμής, κατάσχεση, πλειστηριασμό.

    Εκτιμάται ότι το 2008 ο αριθμός αιτήσεων για κατασχέσεις – πλειστηριασμούς θα αγγίξει τις 150.000, δηλαδή θα σημειωθεί αύξηση περίπου κατά 50%, από την περσινή χρονιά, όπου εκπλειστηριάστηκαν περίπου 30.000 ακίνητα.
    Οι ενώσεις καταναλωτών -απ’ όπου λαμβάνουμε και τα στοιχεία- υπολογίζουν ότι 30.000 στεγαστικά δάνεια σήμερα δεν εξυπηρετούνται, ενώ τα χρέη προς τις τράπεζες για στεγαστικά ή καταναλωτικά δάνεια ξεπερνούν τα 100 δισ. Ευρώ.

    Η κατάσταση για τους δανειολήπτες γίνεται δυσβάσταχτη, αφού τον περασμένο Ιούλιο, σημειώθηκε νέα αύξηση του βασικού επιτοκίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας κατά 0,25%. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμά, της μεγάλης επιβάρυνσης των δανειοληπτών, είναι ότι ένας πολίτης ο οποίος έχει πάρει καταναλωτικό δάνειο 20.000 ευρώ με επιτόκιο 9,75% και ο οποίος πλήρωνε μηναία δόση 368 ευρώ, με την αύξηση κατά 0,25% η δόση του θα φθάνει στα 376 ευρώ. Την ίδια ώρα, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα προαναγγέλλει ότι μέσα στο φθινόπωρο θα σημειωθεί νέα άνοδος των ευρωπαϊκών επιτοκίων στο 4,5%...
    Επιπλέον, στοιχεία του Ινστιτούτου Δανειοληπτών, αποκαλύπτουν ότι περισσότερα από 32.000 νοικοκυριά είναι καταχρεωμένα, πληρώνοντας κάθε μήνα στις τράπεζες περισσότερα από αυτά που εισπράττουν! Από τα ίδια στοιχεία προκύπτει ότι μόνο την τελευταία πενταετία έχουν κατασχεθεί 150.000 ακίνητα!
    Ο απίστευτα εύκολος δανεισμός των πολιτών, οι οποίοι χωρίς σκέψη και σωστό υπολογισμό παίρνουν δάνεια στεγαστικά, επισκευαστικά, καταναλωτικά, δάνεια αυτοκινήτων, διακοπών, επίπλων, πιστωτικές κάρτες κλπ. καταλήγει σε φαύλο κύκλο, μέσα στον οποίο εγκλωβίζονται παρασυρόμενοι, από τις λανθασμένες και επιπόλαιες επιλογές τους.

    Η υπερχρέωση αυτή πλήττει κυρίως τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα, τα οποία ανήμπορα να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους, οδηγούνται στη λανθασμένη επιλογή της αναχρηματοδοτήσεως των δανείων ή τη μεταφορά υπολοίπων σε νέους λογαριασμούς, την ίδια στιγμή που η πολιτεία παρακολουθεί αμέτοχη τα παιχνίδια των τραπεζών σε βάρος των οφειλετών, επιτρέπει την ανεξέλεγκτη λειτουργία των εταιριών είσπραξης χρεών, αδιαφορεί για τα «κυκλώματα» που λυμαίνονται τους πλειστηριασμούς των ακινήτων, η αξία των οποίων πωλείται έως και 40% κάτω της εμπορικής τους αξίας, ανέχεται κατασχέσεις για οφειλές ποσών κάτω των 10.000 ευρώ και τελικά δεν προστατεύει ως οφείλει τους πολίτες της.

    Είναι ωραίες οι διακοπές, τα ακριβά αυτοκίνητα, τα μοντέρνα έπιπλα, τα σικάτα ρούχα, αλλά προσοχή … μόνο με τα δικά μας χρήματα και μόνο όταν μπορούμε, διαφορετικά η εύκολη και άνετη ζωή μας θα μεταμορφωθεί σε κόλαση !!!

    Εξυβριστικά τηλεφωνήματα, απειλητικές επιστολές, δικαστήρια κατασχέσεις, πλειστηριασμοί, άγχος στεναχώρια πανικός, προβλήματα υγείας, είναι το εφιαλτικό όνειρο που σας περιμένει, αν, χωρίς προσεκτικό και συνετό υπολογισμό, προβείτε σε οποιαδήποτε δανειοδότηση. Γι’ αυτό σκεφτείτε πολύ καλά, πριν από κάθε δανεισμό, ενημερωθείτε από την αγορά και μειώστε τις απαιτήσεις σας, για να εξασφαλίσετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα."

    ΝΑΤΑΣΑ ΠΕΤΡΟΥΛΙΑ


    Η ξανθούλα μας ξαναχτύπισε. Ρίξτε μια ματιά στο troktiko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΙΕΚ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Αχ βρε ΝΑΤΑΣΑ - ΤΑΣΙΑ. Θα σε διαγράψουν οι συνάδελφοί σου δικηγόροι από το σύλλογό σας. ΄Ετσι στα καλά καθούμενα πας και εσύ να τους κόψεις το ψωμί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΑΝΝΗ

    ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗ.
    ΓΙΑΤΙ "ΞΗΛΩΘΗΚΑΝ" ΟΛΟΙ??
    ΕΚΑΝΑΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ?
    Ο ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ?? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΑ "ΠΡΟΣΟΝΤΑ" ΤΟΥ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Τι να μας πει και ο "ΓΙΑΝΝΗΣ". Αυτά του έδωσαν να γράψει, αυτά έγραψε. ΄Ετσι δεν ειναι "ΓΙΑΝΝΗ" μας; ΠΟΛΥ-ΔΑΙΔΑΛΑ τα πολιτικά γραφεία των ομόσταυλων-αντιπάλων.΄Ετσι δεν είναι "ΓΙΑΝΝΗ" μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. "ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΙΕΚ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ;"

    Γιατί για να καταφέρει κανείς να μείνει σε μάθημα στο ΙΕΚ πρέπει να είναι πραγματικά πολύ μεγάλο τούβλο. Οπότε σιγά μη δίνει ξανά και ξανά τσάμπα μέχρι να τον βαρεθούν και να τον περάσουν. Και κανονικά θα έπρεπε να μένουν όλοι όσοι δεν αξίζουν, και τα δίδακτρα να είναι περισσότερα μήπως και μάθουν να εκτιμούν περισσότερο κάποια πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Όλοι όσοι έχουν πάει διευθυντές στα ΙΕΚ ξέρουν πολύ καλά με ποιόν τρόπο πήγαν... και για κάποιον που έγραψε πριν ότι "το να είσαι Διευθυντής σε ΙΕΚ ούτε μισθολογικά ούτε ιεραρχικά σε ανεβάζει", ας μας πει τότε γιατί σκοτώνονται μεταξύ τους για να γίνουν διευθυντές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. υγείας, είναι το εφιαλτικό όνειρο που σας περιμένει, αν, χωρίς προσεκτικό και συνετό υπολογισμό, προβείτε σε οποιαδήποτε δανειοδότηση. Γι’ αυτό σκεφτείτε πολύ καλά, πριν από κάθε δανεισμό, ενημερωθείτε από την αγορά και μειώστε τις απαιτήσεις σας, για να εξασφαλίσετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

    Νατάσα Γ. Πετρούλια

    Δικηγόρος - Ποινικολόγος

    τ. Νομαρχιακή Σύμβουλος Αρκαδίας

    Πανεπιστημίου 44

    106 79 Αθήνα

    Τηλ.: 210 36 06 635 - 69 77 59 43 21




    Αναρτήθηκε από zouglapress στις 11:20 πμ
    Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα
    ΕΙΝΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗ;
    Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΟΓΟΣ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Τσακώνονται τα βύσματα μεταξύ τους; Το καλύτερο είναι να καταργηθούν επιτέλους τα ΙΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση