GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Καταγγελία για την ON TELECOM»!

. Από τον Κων/νο Βώνο . Αξιότιμοι κύριοι, Ο λόγος που προβαίνω στην εν λόγω γραπτή καταγγελία είναι η μεγάλη ταλαιπωρία που έχω υποστεί απ...

.
Από τον Κων/νο Βώνο
.
Αξιότιμοι κύριοι,
Ο λόγος που προβαίνω στην εν λόγω γραπτή καταγγελία είναι η μεγάλη ταλαιπωρία που έχω υποστεί από την εταιρεία ON TELECOM.
Συγκεκριμένα: Καταρχήν την 14/04/2008 επισκέφτηκα τον σχετικό δικτυακό τόπο της ON TELECOM για να ελέγξω αν υπάρχει ιδιόκτητο δίκτυο της εταιρείας στην περιοχή που διαμένω (Πετρούπολη) και εξακρίβωσα πως υπάρχει .Κατόπιν επικοινώνησα με το τηλεφωνικό κέντρο της (13801) και ρώτησα και προφορικά α)εάν υπάρχει ιδιόκτητο δίκτυο της εταιρείας στην περιοχή που διαμένω και β)εάν μπορεί η εταιρεία να ενεργοποιήσει για λογαριασμό μου ανενεργό τοπικό βρόγχο (νέα τηλεφωνική γραμμή).Και στα δυο ερωτήματα μου η απάντηση ήταν θετική και προχώρησα σε τηλεφωνική αίτηση (ΑΡ. ΑΙΤΗΣΗΣ:
2008041400137931) Παράλληλα η επισήμανση της εταιρείας ήταν ότι σε διάστημα 25 εργάσιμων ημερών θα μπορούσα να κάνω χρήση των υπηρεσιών της.
Κατα διαστήματα επικοινωνούσα με το τηλεφωνικό κέντρο για την πορεία του αιτήματος μου και με διαβεβαίωναν πως όλα βαίνουν καλώς πάρα το γεγονός ότι στον δικτυακο τόπο της εταιρείας η αίτηση μου φαινόταν στάσιμη.
Αρκετές μέρες μετά το πέρας των 25 εργασίμων ημερών επικοινωνώντας και πάλι με το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας διαπίστωσα πως η αίτηση παρέμενε σε εκκρεμότητα .Έτσι συνέταξα ένα φαξ διαμαρτυρίας και το απέστειλα στην εταιρεία .Την ίδια μέρα επικοινώνησε υπάλληλος της εταιρείας μαζί μου και με διαβεβαίωσε πως σε σύντομο χρονικό διάστημα το αίτημα μου θα διεκπεραιωνόταν.
Όμως ακόμα και μετά από αρκετές μέρες (περίπου 10 ημέρες) καμιά πρόοδος δε γινόταν και κανένας υπάλληλος του τηλεφωνικού κέντρου δεν ήταν σε θέση να απαντήσει υπεύθυνα για τον εκτιμώμενο χρόνο ενεργοποίησης της γραμμής μου. Έτσι επικοινώνησα με την ΕΕΤΤ και από εκεί μου δόθηκε ένα τηλέφωνο στη γραμματεία της διοίκησης της εταιρείας (2106161761) οπού και επικοινώνησα.
Από τότε ξεκίνησε ένας κύκλος επικοινωνίας με τους υπαλλήλους της εταιρείας και η αιτιολογία ήταν πως η αργοπορία οφειλόταν στο γεγονός ότι στην περιοχή που διέμενα ο ΟΤΕ δεν είχε παραδώσει το κύκλωμα στην ON TELECOM και πως ανα τακτά χρονικά διαστήματα όλο και διευρυνόταν το δίκτυο της εταιρείας και τις επόμενες μέρες θα με είχαν εξυπηρέτηση
.(Πάρα το γεγονός ότι όταν αρχικά επικοινώνησα με διαβεβαίωσαν ότι υπήρχε ήδη δίκτυο)
Έτσι φτάσαμε στα μέσα Ιουλίου
και συγκεκριμένα την 14/07/2008 όταν επικοινώνησε μαζί μου υπάλληλος της εταιρείας και με ενημέρωσε πως τελικά είναι αδύνατον να μου ενεργοποιήσουν την τηλεφωνική γραμμή που είχα ζητήσει, καθώς όπως μου είπαν ο ΟΤΕ δεν προέβαινε σε ενεργοποίηση της. Έτσι με συμβούλεψαν να ακυρώσω την αίτηση μου,να ζητήσω από τον ΟΤΕ την ενεργοποίηση της νέας γραμμής και όταν ο ΟΤΕ μου ενεργοποιούσε τη γραμμή να ξανακάνω αίτηση στην ON TELECOM για φορητοτητα καθώς θα ήταν πιο εύκολη και πιο γρήγορη διαδικασία.
Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως ήδη μου είχε αποσταλεί ο εξοπλισμός και είχα καταβάλλει το κόστος της ενεργοποίησης των 95 ευρώ και ταυτόχρονα θα έπρεπε να επωμιστώ επιπλέον χρέωση από τον ΟΤΕ για την ενεργοποίηση.
Παρόλα αυτά την 15/07/2008 έκανα αίτηση προς τον ΟΤΕ ,την 21/07/2008 έγινε η ενεργοποίηση της γραμμής και αμέσως την επόμενη μέρα ,δηλαδή 22/07/2008 έκανα εκ νέου αίτηση στην ON TELECOM (ΑΡ. ΑΙΤΗΣΗΣ:
2008072200175772 ).
Από εδώ, για δεύτερη φορά, ξεκινά η ταλαιπωρία μου καθώς μέχρι και σήμερα η αίτηση μου ,μετά το πέρας του προβλεπόμενου χρόνου ενεργοποίησης των υπηρεσιών που έχω αιτηθεί , παραμένει στάσιμη και σε τηλεφωνική επικοινωνία της εταιρείας μαζί μου μετά από διαμαρτυρία μου, ότι ο εκτιμώμενος χρόνος ενεργοποίησης θα είναι περίπου ένας μήνας ΕΠΙΠΛΕΟΝ.
Για τους λογούς αυτούς διαμαρτύρομαι:
Α)για την μακροχρόνια ταλαιπωρία που έχω υποστεί όλους αυτούς τους μήνες
Β)για το γεγονός ότι όλοι αυτοί οι υποτιθέμενοι «επικοινωνιακοί κολοσσοί» ενώ παρουσιάζονται αυτόνομοι και με υποτιθέμενα ιδιόκτητα δίκτυα στην ουσία εξαρτώνται για τις υπηρεσίες που προσφέρουν άμεσα από τον ΟΤΕ
Γ)για το γεγονός ότι ενώ δεν επιθυμούσα να κάνω χρήση των ΜΗ ανταγωνιστικών ,τόσο σε ποιότητα άλλα κυρίως σε κόστος, υπηρεσιών του ΟΤΕ και το γεγονός ότι η ON TELECOM όφειλε να διεκδικήσει την ενεργοποίηση του ανενεργού βρόγχου από τον ΟΤΕ προασπίζοντας τα συμφέροντα μου ως πελάτη της.
Και τέλος
Δ) τη μη απόλαυση σημαντικών για εμένα υπηρεσιών όπως αυτής του internet για όλο αυτό το διάστημα.
Απαιτώ :
Την άμεση ενεργοποίηση των υπηρεσιών που έχω αιτηθεί από την ON TELECOM και την χρέωση του κόστους ενεργοποίησης της γραμμής του ΟΤΕ στην ON TELECOM καθώς ήταν υποχρέωση της να ζητήσει την ενεργοποίηση της.
Παρακαλώ για τις ενέργειες σας.
Με εκτίμηση
--------------

52 σχόλια

  1. Φίλε δεν ήξερες , δεν ρώταγες ? μην στεναχωριέσαι δεν είσαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που την πατάει , εδώ την πάτησα εγώ με άλλη εταιρεία βέβαια ,αλλά δεν έχει σημασία , έπρεπε να είχα βάλει το μυαλό μου να δουλέψει πριν την πατήσω , από πού και ως που όλες αυτές οι εταιρείες θέλουν να αποκτήσουν μερίδιο αγοράς στην σταθερή τηλεφωνία εφόσον όλα τα δίκτυα είναι του ΟΤΕ ? κόβεται ένα καλώδιο ο ΟΤΕ πρέπει να το φτιάξει , σιγά μην ασχοληθεί ο τεχνικός του ΟΤΕ με τον συνδρομητή άλλης εταιρείας Για αυτό και εγώ ξαναγύρισα στον ΟΤΕ και έχω το κεφάλι μου ήσυχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ,ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ Η Ο ΧΑΛΚΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΟΙ ΟΤΕΤΖΗΔΕΣ ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΟΤΕ ,ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΠΛΑ Ο ΟΤΕ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ .

    ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΣΚΑΨΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ,ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΜΕΡΗ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΠΑΡΟΧΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ (ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ)ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΙΑΚΛΑΔΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΟΜΒΟΥΣ ΤΟΥ ΟΤΕ .

    ΕΚΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΦΑΣΑΡΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΥΛΩΝ INTERNET .
    ΣΑΝ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ,ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΥΠΗΡΞΑΝ ΔΥΟ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ,ΜΙΑ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΟΧΟ .

    Η ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΤΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΑΡΟΧΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ .

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ,ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
    ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ .

    ΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΥΡΥΖΩΝΗΚΩΝ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε τα ήθελες και εσύ. Σου λένε μετά από τόσο καιρό ότι δεν μπορούν αυτοί, να κάνεις εσύ αίτηση στον ΟΤΕ και μετά ξανακάνε σε εμάς και αντί να τους πεις να πάνε από κει που ήρθαν, τους κάνεις και το χατίρι; Λες και δεν υπάρχουν άλλοι. Απαράδεκτος! Σε κάτι τέτοιους πατάνε και μας πηδάνε. Τουλάχιστον διαμαρτυρήθηκες, έστω και αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφού θέλετε ιδιωτικές εταιρίες στην Ελλάδα , καλά να πάθετε.
    Τι ίδιο είχα πάθει με την Tellas πριν ενάμιση χρόνο .
    Ακολουθήστε όλοι τον ΟΤΕ γιατί είναι καλύτερο από όλα τα άλλα μπουρδέλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ φίλε, επειδή κάποια παρόμοια ιστορία έχω πάθει κι΄ εγώ μέ τήν Forthnet έχω καταλήξει στό συμπέρασμα ότι όλες αυτές οί "ανταγωνιστικές" πρός τον ΟΤΕ Εταιρείες πουλάνε φρέσκο αέρα καί τίποτα παραπάνω...

    Είναι δηλαδή αεριτζήδες πρώτης κλάσης καί τίποτα περισσότερο πού παγιδεύουν τον κόσμο με πολλή διαφήμιση, δήθεν δωρεάν παροχές, μεγάλες εκπτώσεις στά τέλη, χωρίς πάγια, κλπ-κλπ

    Αλλοίμονο δε σε όσους πάρουν καί τηλεφωνική σύνδεση από τέτοιες Εταιρείες-φούμαρα, καί τούς συμβεί βλάβη στην σταθερή τους σύνδεση...

    Τότε την βάψανε!

    Εμένα η Forthnet μού έβγαλε τήν ψυχή προσπαθώντας τηλεφωνικά να συνενοηθώ, στό "είστε σε γραμμή προτεραιότητας, παρακαλώ περιμένετε..." καί στίς συνεχείς διαφημίσεις τών περίφημων προϊόντων της, περιμένοντας μέχρι καί 2 ώρες για νά βρώ συνεργάτη τους να δώσω τό αίτημά μου, καί μάλιστα χρεωνόμενος γιά ν΄ ακούω καί τίς συνεχείς ενοχλητικές διαφημίσεις τους, είχα δεν είχα όρεξη...

    Έχουνε 3-4 τηλεφωνητές γιά όλη την Ελλάδα, τό ίδιο κάνουνε καί οί υπόλοιπες Εταιρείες, καί καταλαβαίνεις τώρα τί γίνεται...

    Μόλις πάρουν τα λεφτά καί σε βάλουν μέσα, μετά μη τούς είδατε...

    Δύο μήνες τούς έστελνα email μέχρι προϊσταμένους καί διευθυντές πωλήσεων ( από εκεί δηλαδή πού μού πήρανε τα λεφτά), καί ουδείς απαντοιύσε ακόμη καί από μία δήθεν "Γραμμή επικοινωνίας" πού δήθεν διαφημίζανε...

    Φαίνεται τα emaill τα είχανε συνδέσει να πηγαινανε κατ΄ ευθείαν στόν "Κάδο διαγραφής"...

    Στό τηλέφωνο δεν μπορούσα να τούς βρώ, πρωϊ έπαιρνα, μεσημέρι, μεσάνυκτα, όλο είχανε κίνηση ( αυτά πού λέγαμε...).

    Μόνο μού απάντησαν σε ένα email διαμαρτυρίας μου έπειτα από 2 μήνες πού έστειλα τό παράπονό μου, όταν είχα πιά διαγραφεί λόγω λήξης σύμβασης, καί μάλιστα με ρωτούσαν εάν ήθελα να γραφτώ καί στήν τηλεφωνία τους!!!

    Τούς είπα λοιπόν, μετά από όσα τράβηξα, ότι θα ήμουνα "ο βλάκας τών βλακών" εάν γραφόμουνα καί στήν τηλεφωνία τους...

    Γύρισα λοιπόν πάλι στόν ΟΤΕ, πού έχει όλα τα συνεργεία του οργανωμένα ( ή τουλάχιστον δεν έχει το δικό τους χάλι) καί δεν έχω κανένα πρόβλημα!

    Συμβουλή:

    Μακρυά από Εταιρείες πώλησης φρέσκου αέρα !

    "Ένας παθών καί μαθών"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kala na pa8eis ta 8elei o kwlos sou...De ftanei pou se doulepsan psilo gazi thn prwth fora oi ths ON tous 3anakanes kai deyterh aithsh...
    Katse sto pagwto twra kai perimene tis energeies tou bloq...
    An arghsoun...fae.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε Κωστα τι φωναζεις? Εγω γραφτηκα το Φεβρουαριο του 2007 στην ΟΝ TELECOMS και σημερα 18 μηνες μετα δεν με εχουν ακομη συνδεσει, παρ'ολες τις ενεργειες που εχω κανει. Τωρα αρχιζουν οι αγωγες και οι αποζημιωσεις. Κανε και εσυ το ιδιο και μη φοβασαι, ολα αυτα που εχεις κανει ηταν αναμενομενο να μη εχουν αποτελεσμα σ'ενα διαλυμενο κρατος. Μονο αγωγη και διεκδικηση αποζημιωσεως θα τους δωσει να καταλαβουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κατσε στον οτε αγορι μου
    καλα να παθεις
    καρφακι δεν μου καιγεται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τώρα με όλα αυτά τους έκανες τη μάπα κρέας . ΄Ολοι αυτοί είναι χοντρόπετσοι δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Είδες χθες με την ALTEC παίρνουν τα λεφτά και από υπηρεσίες τίποτα . ΄Ετσι θα πας και εσύ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εγω εχω ontelecoms στη Ν.Φιλαδελφεια και ειμαι πολυ ευχαριστημενος αν και η ταχυτητα στο Ιντερνετ καμια φορα αυξομειωνεται..πληρωνω 32 ευρω το μηνα 1 χρονο τωρα και εχω βρει την υγεια μου απο τον εφιαλτη που λεγεται ΟΤΕ...σου ευχομαι να βρεις συντομα λυση στο προβλημα σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιατί κάνεις εδώ την καταγγελία σου;
    ΑΜΕΣΑ καταγγελία στο Συνήγορο του Καταναλωτή και στην ΕΕΤΤ.
    Θα αργήσουν λίγο αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ θα δικαιωθείς.
    Μου έχει τύχει κατι ανάλογο με την Hellas on line και λύθηκε το πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ολοι οι παροχοι μοιραζανε γραμμες χωρις να εχουν προσωπικο υποστηριξης ουτε καν τεχνικη υποδομη.Πηραν τα φραγκα και αφησαν στο ελεος τους συνδρομιτες.Και οταν τους εκανες παραπονο σου λεγαν οτι φταιει ο ΟΤΕ.
    Ο ΟΤΕ ειναι Ο ΜΟΝΟΣ αξιοπιστος παρολο τα μερικα προβληματα που τα εχουν δημηουργησει και αυτα οι κυβαιρνοντες για να τον πουλησουν πιο ευκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μεγαλε ας προσεχες.Μας ζαλησες καλοκαιριατικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ζήσε Μάη να φας τριφύλλι ή του χρόνου τον Αύγουστο, πούναι παχιές οι μύγιες. Έτσι δεν γίνονται όλα;Όλοι ανήδεοι, σου δίνουν μια απάντηση, έτσι για να σε ξεφορτωθούνε και πάει λέγοντας. Αυτοί είναι οι "νεο-έλληνες" φίλε μου. Καμμιά κυβέρνηση δεν θα λύσει τέτοιου είδους προβλήματα. Πρέπει να τόχει ο άνθρωπος, αλλά ο "νεο-έλληνας" δεν τόχει κι ούτε τον ενδιαφέρει. Δεν θα ξυπνήσουν ποτέ. Κάτι τέτοια τα θεωρούν ασήμαντα. Ξυπνήστε ρερερερερέ. Το Ξυπνητήρι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγαπητέ
    Γλύτωσες τα χειρότερα ... Σκέψου να έμενες χωρίς τηλέφωνο για κανένα μήνα και τελικά να ξαναγύριζες στον ΟΤΕ.
    Ειδικά για αυτή τη 'φτηνή" εταιρεία έχω ακούσει πολλούς να διαμαρτύρονται..
    Φταίμε όμως και εμείς μαζικά όλοι στο φτηνό πράμα .. η ποιότητα δεν μας απασχολεί φαίνεται .. Η γνώμη μου είναι να μην ξαναασχοληθείς με αυτούς και να ξαναγυρίσεις στον ΟΤΕ
    Φιλικά
    ST

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αν θεωρείς αυτό που πέρασες ταλαιπωρία, περίμενε να δεις τι έχεις να περάσεις από τη στιγμή που θα συνδεθείς και μετά..

    Η συμβουλή μου είναι να μείνεις μακρυά από την σχεδOn Telecoms, αλλιώς σε βλέπω να αποκτάς καρούμπαλα από το πολύ κουτούλημα του κεφαλιού σου πάνω στο keyboard εν μέσω απόγνωσης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΙΑ ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ ΜΟΝΟΝ !!!

    Οχι για όλες αυτές τις ΚΩΛΟΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΑΠΑΡΟΦΩΝ και ΣΙΑ,

    ΑΛΛΑ ..
    .. γι' αυτούς που ΧΑΦΤΟΥΝ ΣΑΝ ΧΑΝΟΙ ΟΣΑ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑΖΟΥΝ.

    και μετά διαμαρτύρονται...

    Ρε παιδιά συνέλθετε από την παπαριά και τη βλακεία. Είναι ποτέ δυνατόν να δίνετε τα λεφτά σας σε κάθε ξενόφερτο φρούτο-απατεώνα ??

    Είναι δυνατόν να είναι όλοι αυτοί ανταγωνιστικοί ως προς τον ΟΤΕ, αφού ο ΟΤΕ τους νοικιάζει τις γραμμές ??

    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ δεν έχουν ούτε ένα καλώδιο, ούτε έναν τεχνικό. Πως θα σκάψουν γραμμές ??

    ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΩΛΟεταιρείς ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΕΡΑ.

    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αντί να απευθυνθείτε εδώ, δοκιμάστε γραπτή καταγγελία στο Συνήγορο του Καταναλωτή. Έτσι ενήργησα κι εγώ για το ίδιο πρόβλημα και μετά από πολύ λίγες μέρες το "πρόβλημα" που υπήρχε με τη γραμμή μου, με το τηλεφωνικό κέντρο του ΟΤΕ, με..., με..., λύθηκε ως δια μαγείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ..

    και μη βγεί σαν που..α καμμία πρακτοράτζα τους και πεί ότι η τάδε ΠΑΠΑΡΟΦΩΝ εχει δικές της γραμμές, γιατί θα πέσει άγριο κράξιμο, και όχι μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΒΡΕ ΓΥΦΤΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ

    ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ

    ΕΚΤΟΣ ΟΤΕ 1-2-5 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ.

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΗΤΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.

    ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΦΕΣΙΑ

    ΑΥΤΩΝ ΟΠΩΣ ΛΑΝΕΤ/ΑΛΤΕΚ/ ΚΤΛ ΠΑΛΙ ΕΓΩ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΩ
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΑΝ
    ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΝ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ??????? ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΖΩ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΤΟ ΓΑΛΑ 1,40 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΜΑΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΡΕΝΤΟΤΣΙΝΟ-ΧΥΝΩ
    ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ 6-8 ΕΥΡΟ ΕΤΣΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΛΦΩΝΙΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΚΛΑΙΣ ΕΔΩΜΕΣΑ.

    ΚΑΙ ΡΩΤΩ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ????

    ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΤΕ. ΑΥΤΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΑ, ΕΣΤΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΠΟΤΕ
    ΑΝΤΕ ...ΓΕΙΑ, ΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΣ.

    ΣΤΟΥΣ ΑΛΟΥΣ? ΑΥΤΟΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΤΕ ΤΡΑΒΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ.....

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΓΥΦΤΙΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΓΩ.

    ΖΩΑ Ε ΖΩΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. καλό είναι πριν αγοράσετε κάποιο προϊόν ή υπηρεσία να κάνετε και ένα ψάξιμο στο iternet. Για παράδειγμα έχει δημοσιευτεί καταγγελία για τη συγκεκριμένη εταιρία εδώ και κάποιους μήνες στο press.gr. Αν το έψαχνες και λιγάκι θα γλύτωνες τη ταλαιπωρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 3:28 γεια στα γραφομενα σου. Με γλυτωσες απο τον κόπο να γραψω αυτά που εγραψες. Αυτη ειναι η αληθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Περαστικα!Και εγω εχω ον και δεν εχω/ειχα κανενα προβλημα...Εχω προβλημα με το σκυλο του γειτονα.Κατσε να το γραψω και εγω σε ενα blog

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. και να ησουν ο μονος....κι εγω περιμενα απο την Vivodi για ιντερνετ 5 μηνες μεχρι που τους γυρισα πισω ολο το πακετο για να το βαλουν εκει που ξερουν και σε 2 μερες μετα ειχα Cosmote....ΟΤΕ και παλι ΟΤΕ.....!!!
    οι αλλοι οι απατεωνες ολα τα φραγκα τα πετανε στις διαφημισεις..οχι στην τεχνολογια....μονο η NASA δε μας εχουν πει οτι ειναι ακομα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εγω ειμαι στην Τελλας και δεν εχω προβληματα...!!!
    Πιστευω οτι σε πολλες περιπτωσεις τα προβληματα τα δημιουργει ο ΟΤΕ γιατι εχει χασει ΠΟΛΛΟΥΣ συνδρομητες....!!!
    Ξεχασατε που μας εγδυνε ο ΟΤΕ πριν λιγα χρονια ακομα και στα τοπικα τηλεφωνα με την χρονοχρεωση ε λοιπον οταν μπηκαν οι αλλες ιδιωτικες εταιριες στο παιχνιδι το τηλεφωνο(και ιντερνετ) εγινε ποιο φτηνο....ΘΕΛΕΤΕ να ξαναγυρισουμε στο μονοπωλιο του ΟΤΕ με τους αναιδεστατους υπαλληλους που λες και σου εκαναν χαρη...!!
    Σαφως η αγορα ειναι πολυ μικρη για τοσες εταιριες ΑΛΛΑ πρεπει να υπαρχουν τουλαχιστον 3-4 αλλιως θα πληρωνουμε χρυσαφι τα τηλεφωνα...!!!
    Ποσο ευκολα μερικοι ξεχνουν τους ληστρικους λογαριασμους του ΟΤΕ και την απαισια εξυπηρετηση...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΙΔΙΩΤΗ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ??????
    ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΤΩΡΑ ΖΩΑ.
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΞΑΝΑΨΗΦΗΣΕΤΕ ΔΕΞΙΑ ΖΩΑ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΘΑΝΩ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΝΑ ΨΩΦΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΑΝΕΡΓΕΙΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧ
    ΚΟΛΟ ΠΙΘΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. φαντάσου οτι με την ON-TELECOMS που είχα κάνει αίτηση ΧΩΡΙΣ να έχει γίνει ΚΑΜΜΙΑ φυσικη σύνδεση με δίκτυο τηλεφώνου μου έστελναν λογαρισμό με κλήσεις προς κινητά
    !!! Και φυσικά αφού τους έστειλα στο διάολο συνεχίζουν να μου στέλνουν λογαρισμούς και δεν μου επιστρέφουν τα χρήματα αν και τους έχω ενοχλήσει εδώ και 6 μήνες!!! ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! Αλήτες κλεφτρόνια. Ούστ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ολα στους ιδιωτες δεν θελατε τον πουλο τωρα !!!!!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΝΑ ΣΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΒΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ.....!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ρε παλιομαλακα 4.39 την κινητη το 1994 στους ιδιωτες δεν την πληρωναμε φαρμακειο και οταν ηρθε η cosmote φτηνηνε πιθηκε ε πιθηκε κανενας λαμογιο ελευθερος επαγελματιας θα εισαι που δεν θα κοβεις αποδειξεις και θα δηλωνεις 6000 ευρω στην εφορια ΕΛΛΗΝΑΡΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. γω ειμαι στην Τελλας και δεν εχω προβληματα...!!!
    Πιστευω οτι σε πολλες περιπτωσεις τα προβληματα τα δημιουργει ο ΟΤΕ γιατι εχει χασει ΠΟΛΛΟΥΣ συνδρομητες....!!!............................
    .......................

    RE MALAKA ΒΟΔΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ.ΕΧΕΙ ΒΟΥΞΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΔΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΡΟΧΟΙ ΣΤΟΝ ΟΤΕ???
    ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΟΤΕ ΡΕ ΠΙΘΗΚΕ ΤΟΥΡΚΟΕΛΛΗΝΑ ΑΝ Ο ΠΑΡΟΧΟΣ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ???
    ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ ΡΕ ΠΑΛΙΟ ΒΛΑΚΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΨΗΦΗΖΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΕΟΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 5:10 μμ πεστα γιατι ζουμε στην χωρα των πιθηκων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. @5.36
    Μηπως δουλευεις στον ΟΤΕ??
    Κανεις σας δεν αναφερετε στα τεραστια ποσα που πληρωναμε στον ΟΤΕ οσο ηταν μονοπωλιο...ειναι ψεμματα???Πηγαινες στα κεντρικα του ΟΤΕ και σε αντιμετωπιζαν σαν κατοικο τριτοκλασσατης χωρας??
    Τοσα χρονια με τοσο ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ χρεωσεις οι ΔΕΚΟ προκοπη δεν βλεπουν ΟΠΟΤΕ ας πωληθουν να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ το "δημοσιο υπαλληληκι" μηπως και δουμε προκοπη(στα γραφεια των ΔΕΚΟ υπαρχουν 3 υπαλληλοι για μια θεση γραφειου και στις σκληρες εργασιες 1 υπαλληλος για 3 που χρειαζονται κανονικα...οι βουλευτες διοριζουν τους δικους τους κατα προτιμηση σε γραφεια...).
    Η Ελλαδα προκοπη δεν θα δει αν δεν καταργηθει η μονιμοτητα των δημοσιων υπαλληλων(οι οποιοι στηριζουν και τα δυο μεγαλα κομματα διαφορετικα δεν θα ειχαν αυτοδυναμια ουτε στα καλυτερα ονειρα τους..).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. το δίκτυο που φτάνει μέχρι το σπίτι σου ανήκει ακόμη στο ελληνικό κράτος και μέχρι σήμερα το διαχειρίζεται ο πρώην κρατικός τηλεπικοινωνιακός οργανισμός, στην περίπτωση μας ο ΟΤΕ. Αυτό του επιτρέπει να δρα μεροληπτικά στα αιτήματα που αφορούν συνδρομητές του ΟΤΕ έναντι συνδρομητές άλλων εταιριών όπως η ΟΝ.
    Η ΕΕΤΤ κανονικά έπρεπε να προχωρήσει, όπως έχουν κάνει ήδη αρκετές ευρωπαϊκές χώρες, σε λειτουργικό διαχωρισμό του τελικού δικτύου σε μια ξεχωριστή εταιρία και διατήρηση όλων των υπόλοιπων υπηρεσιών του ΟΤΕ σε μια καινούργια εταιρία. Αυτό θα επέτρεπε ίση μεταχείριση σε όλους αλλά τότε η μετοχή του ΟΤΕ θα βούλιαζε και δεν θα τον αγόραζε κανένας, καθώς τα πολλά λεφτά είναι στο ποιος έχει το πάνω χέρι στο τελικό δίκτυο.
    Αργά ή γρήγορα όμως θα βάλει η κεντρική ευρωπαϊκή ΕΕΤΤ και τότε θα δείτε τα παπαγαλάκια του ΟΤΕ να κλαίνε μαύρο δάκρυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Καλα να παθεις φιλε.
    Πηγες να γλυτωσεις 5 δεκαρες, τραβωντας σε αγνωστα λιβαδια.
    Εμεις που μειναμε στο γερο ΟΤΕ, λες να μην τα σκεφτηκαμε αυτα;
    Γι αυτο και μειναμε.
    Δινουμε και το παγιο του ΟΤΕ,αλλα εχουμε το κεφαλι μας ησυχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Γνωστός μας επιχειρηματίας, άσχετος με την ομάδα, έχει ζητήσει ΔΙΑΚΟΠΗ από την ΟΝ επειδή μπορούσε να καλέσει αλλά όχι να τον καλέσουν εδώ και 8 μήνες.

    Είναι και παραμένει σε ομηρία διότι δεν του απελευθερώνουν την γραμμή για να "πάει αλλού". Τις όποιες παρεμβάσεις της ΕΕΤΤ τις γράφουν εντελώς στα παπάρια τους!
    Τα πρόστιμα βέβαια, αναλογικά με τη ζημιά που προκαλεί αυτή η κωλοεταιρία πειρατείας στις τηλεπικοινωνίες, είναι τουλάχιστον αστεία.

    ΟΝ Telecom,
    Οι Χειρότεροι ΟΛΩΝ!!!


    θα επανέλθουμε με λεπτομέρειες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Εγω ειμαι στην Τελλας και δεν εχω προβληματα...!!!
    Πιστευω οτι σε πολλες περιπτωσεις τα προβληματα τα δημιουργει ο ΟΤΕ γιατι εχει χασει ΠΟΛΛΟΥΣ συνδρομητες....!!!
    ΜΕΓΑΛΕ ΜΑΛΛΟΝ ΤΡΥΚΙΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ ΕΧΕΙΣ .ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΩΣ ΤΙΣ ΕΒΑΛΕΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αυτές οι εταιρίες έγιναν όχι για να εξυπηρετήσουν το κόσμο αλλά για να εξυπηρετηθούν οι επιχειρηματίες από την κυβέρνηση ως κίνητρο και μοχλός μείωσης της ανεργίας και γεμίσματος της τσέπης μερικών καράβλαχων Νεοδημοκρατών επιχειρηματιών που χρηματοδοτούσαν τον εκλογικό αγώνα της ΝΔ .
    Τον κόσμο δηλαδή εμάς, ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ .
    Η εξυπηρέτηση του πελάτη σταματά εκεί που θίγονται τα συμφέροντα των εταιριών αυτών.

    Δεν είμαι κατά της ελεύθερης οικονομίας ούτε είμαι ΚΚΕ.
    Είμαι όμως Οικονομολόγος και γνωρίζω αυτό που γνωρίζουν ακόμα και οι πρωτοετείς στις οικονομικές σχολές των ΑΕΙ και ΑΤΕΙ.
    Η Οικονομία δεν είναι ξέφραγο αμπέλι και η κερδοσκοπία είναι θεμιτή εφόσον δεν υπάρχει αισχροκέρδια σε απλά ελληνικά για να τα καταλαβαίνετε.

    Η Ελληνική οικονομία ήταν μικτή καπιταλιστική και ξαφνικά μετεξελίχθηκε σε ακραία καπιταλιστική χωρίς καμιά υποδομή θεωρητική και πρακτική.

    Ακόμα δεν έχετε δει τίποτα και γι αυτό φτάνουμε στο σημείο να λέμε ότι καλύτερα ένας χειρότερος ΟΤΕ παρά μερικές χείριστες εταιριούλες που νομίζοντας ότι θα πλουτίσουν κάνουν ασύδοτα ότι θέλουν.

    Ο 1:42 και μερικοί άλλοι έχουν απόλυτο δίκαιο όταν λένε ότι :

    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Αφού θέλετε ιδιωτικές εταιρίες στην Ελλάδα , καλά να πάθετε.
    Τι ίδιο είχα πάθει με την Tellas πριν ενάμιση χρόνο .
    Ακολουθήστε όλοι τον ΟΤΕ γιατί είναι καλύτερο από όλα τα άλλα μπουρδέλα.

    27 Αύγουστος 2008 1:42 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Μηπως δουλευεις στον ΟΤΕ??
    Κανεις σας δεν αναφερετε στα τεραστια ποσα που πληρωναμε στον ΟΤΕ οσο ηταν μονοπωλιο...ειναι ψεμματα???Πηγαινες στα κεντρικα του ΟΤΕ και σε αντιμετωπιζαν σαν κατοικο τριτοκλασσατης χωρας??
    Τοσα χρονια με τοσο ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ χρεωσεις οι ΔΕΚΟ προκοπη δεν βλεπουν ΟΠΟΤΕ ας πωληθουν να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ το "δημοσιο υπαλληληκι" μηπως και δουμε προκοπη(στα γραφεια των ΔΕΚΟ υπαρχουν 3 υπαλληλοι για μια θεση γραφειου και στις σκληρες εργασιες 1 υπαλληλος για 3 που χρειαζονται κανονικα...οι βουλευτες διοριζουν τους δικους τους κατα προτιμηση σε γραφεια...).
    Η Ελλαδα προκοπη δεν θα δει αν δεν καταργηθει η μονιμοτητα των δημοσιων υπαλληλων(οι οποιοι στηριζουν και τα δυο μεγαλα κομματα διαφορετικα δεν θα ειχαν αυτοδυναμια ουτε στα καλυτερα ονειρα τους..).

    ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΔΕΧΙΕ ΕΧΑΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΟΣΟ ΟΙ ΔΕΚΟ ΗΤΑΝ ΥΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ???ΙΣΑ ΙΣΑ ΕΙΧΑΜΕ ΦΤΗΝΟ ΤΗΛ,ΝΕΡΟ,ΚΑΙ ΡΕΥΜΑ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΕΤΟΧΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝΕ Η ΚΑΙ ΓΙΝΑΝΕ ΙΔΙΟΤΙΚΕΣ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜ ΑΝΕΒΗΚΕ 100%.ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΖΩΟ ΚΑΙ ΕΜΠΑΘΕΙς ΙΣΕ ΠΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ.ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙΣΑΣ ΒΟΔΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΠΩ,ΠΩ ΟΤΕΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΠΕΣΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝΕ .

    ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ ,ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ.

    ΕΓΩ ΕΧΩ HOL, "ΤΡΕΧΕΙ" ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟ ΝΤΑΒΑΤΖΗΛΙΚΗ ΤΟΥ ΟΤΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. "Μήπως έχει σχέση το οτι ο κύριος Νίκος Μανασής ένας από τους ιδρυτές και Πρόεδρος σήμερα της εταιρείας έχει διατελέσει πρόεδρος του ΟΤΕ και της COSMOTE αφού πρίν πέρασε από πολλές διοικητικές θέσεις στον ΟΤΕ, και προφανώς ξέρει πρόσωπα και πράγματα ???? Γιατί επιτρέπεται ειδικά σε αυτή την εταιρεία να αυθαιρετεί και να παρανομεί με αυτό τον τρόπο ???"
    (pigi: http://kagrafiotis.blogspot.com/2007/11/on-telecoms_27.html)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Περίεργο είναι να βλέπω μερικούς να παίρνουν την θέση είτε του ΟΤΕ είτε των "ενναλακτικών".Μα στην ουσία είναι σαν να διαλέγουμε νταβατζή.Το δημόσιο δεν είναι που ελέγχει και δίνει άδεια λειτουργίας στις επιχειρήσεις ? Στο ίδιο δημόσιο δεν ανήκει και ο ΟΤΕ που άφησε το χρέος της ALTEC να γιγαντωθεί και ξαφνικά θυμήθηκε να ζητήσει τα λεφτά του ?
    Μήπως ήρθε η ώρα να μας αναφέρει ο ΟΤΕ κάθε μήνα, πόσοι και πόσα του χρωστάνε για να τους αποφεύγουμε ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. 8 μηνες με 3 γραμμες και νετ στην Οn telecoms ολα δουλευουν μια χαρα.
    και η εξυπηρετηση αμεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΠΩ,ΠΩ ΟΤΕΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΠΕΣΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝΕ .

    ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ ,ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ.

    ΕΓΩ ΕΧΩ HOL, "ΤΡΕΧΕΙ" ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟ ΝΤΑΒΑΤΖΗΛΙΚΗ ΤΟΥ ΟΤΕ .


    Εισαι συγουρος ρε καραγκιοζη??για διαβασε εδω βοδι μαλακα να ξεστραβωθεις


    Πήγαν για μαλλί και βγήκαν… κουρεμένοι» εκατοντάδες χιλιάδες συνδρομητές σταθερής τηλεφωνίας. Προσπάθησαν να μειώσουν τα τιμολόγια του ΟΤΕ, στράφηκαν στους εναλλακτικούς παρόχους και τώρα έχουν μείνει χωρίς… τηλέφωνο.

    Βεβαίως, δεν πρόκειται μόνο για νοικοκυριά, αλλά και για επιχειρήσεις, που έχουν άμεση ανάγκη το σταθερό τηλέφωνο.

    Χαρακτηριστική είναι η απόγνωση ιδιοκτήτη πιτσαρίας που φώναζε αγανακτισμένος: «Έχετε δει ποτέ πιτσαρία χωρίς τηλέφωνο; Πώς να δουλέψω; Τώρα που γυρίζει ο κόσμος από τις διακοπές και έχει και ποδόσφαιρο, εμείς ουσιαστικά είμαστε κλειστοί. Έλεος»!

    Το πρόβλημα είναι μεγάλο για τους συνδρομητές δύο εναλλακτικών παρόχων σταθερής τηλεφωνίας.

    Δεν έχει σημασία ποιος έχει δίκαιο, ούτε οι πρακτικές που ακολουθεί η κάθε πλευρά. Το θέμα είναι ότι εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι, χωρίς να φταίνε σε τίποτε, έχουν βρεθεί στο επίκεντρο μιας διαμάχης, που έφθασε μέχρι τις αίθουσες των δικαστηρίων.

    Ο ΟΤΕ από την πλευρά του δεν επιδιώκει τίποτε άλλο από το να μαζέψει τα χρήματα που του οφείλουν. Πρόκειται για πολλές δεκάδες εκατομμύρια ευρώ και η επικείμενη έλευση των Γερμανών της Deutsche Telekom δεν αφήνει περιθώρια… διακανονισμών.

    ta ypoloipa edv:
    http://www.zougla.gr/news.php?id=7012

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. apateones einai! meinete apla ston OTE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. O KYRIOS POY DIAMARTYRETAI KAI APAITEI ME AYTON TON TROPO MHPOS EINAI ADELFH???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Τα ίδια ΣΚΑΤΑ είναι όλοι τους.
    Εχουμε τις μεγαλύτερες χρεώσεις στην τηλεφωνία και το διαδίκτυο με τις χειρότερες υπηρεσίες.
    Είμαστε και θα είμαστε η χώρα των μπουα.
    ΜΑς κάνουν ότι γουστάρουν, και εμείς τα βόδια πληρώνουμε νταβατζηλίκι.
    Αυτή είναι η ουσία.
    Φίλε ας πρόσεχες.
    Καλά ξεμπλέγματα τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. επικοινώνησαν μαζί μου από το τμήμα επίλυσης διαφορών και μου έδωσαν καταληκτική ημερομηνία 8/09..και επιλύθηκε η οικονομική διαφορά που διεκδικώ!

    ο καταγγελων
    Βωνος Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. 28 Αύγουστος 2008 12:16 πμ

    ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΣΟΥ , ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΟΛΟΥΣ ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ .

    ΑΝ ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ,ΚΑΝΕ ΚΙ ΕΝΑ ΚΛΙΣΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟ,ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΑ .

    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΥ IQ , ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΓΟΠΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΠΑΡΟΧΟΙ.
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ , ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ολα αυτα γινονται για να ξαναγυρισουν πολλοι πισω στον ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΟΤΕ...(Παλια επαιρνε απο ολες τις εταιριες το παγιο και δεν τον πολυενοιαζε ΑΛΛΑ τωρα που πολλοι πανε 100% σε αλλες εταιριες και χανουν τα παντα εχουν βαλει πολλα σχεδια σε εφαρμογη.....).
    Υπαρχουν 7-8 ιδιωτικες εταιριες απο τις οποιες οι 3 (τουλαχιστον) ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ...Ποιες ειναι οι κακες μα τις ακουτε και τις διαβαζετε παντου εδω και μηνες...!
    Πολλα προβληματα δηνιουργει ο ΟΤΕ και εχει καταδικαστει για αυτο γιατι τοσους καφρους ταιζει πως θα επιβιωσει(αν θυμαστε ενα βουλευτη με αναψυκτηριο που τελικα ηταν βιλα που διορισε την κορη του??...).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. 3.15 βαζω στοιχημα εισαι με την επανιδρυση.ας προσεχες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση