GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι τυφλοί και ο μονόφθαλμος‏...

Το κλείσιμο της "ψαλίδας" οφείλεται στην ανικανότητα της ΝΔ και όχι στην ικανότητα του ΠΑΣΟΚ . Γράφει ο Πέτρος Σεκερτζής . Τα είπε...

Το κλείσιμο της "ψαλίδας" οφείλεται στην ανικανότητα της ΝΔ και όχι στην ικανότητα του ΠΑΣΟΚ
.
Γράφει ο Πέτρος Σεκερτζής
.
Τα είπε όλα και δεν είπε τίποτα ο πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ κ. Παπανδρέου κατά την συνέντευξη που έδωσε στην Δ.Ε.Θ. Επιχείρησε να εμφανιστεί ως ταχυδακτυλουργός αλλά δεν έπεισε σχεδόν κανένα ότι μπορεί να βγάλει λαγούς από το καπέλο.
Το ερώτημα φυσικά που εύλογα προκύπτει απ'όλα όσα είπε ο κος Παπανδρέου είναι το εξής: Αφού κύριε πρόεδρε κατέχετε το know how και έχετε την συνταγή για να ζήσουν μέρες ευδαιμονίας οι κάτοικοι αυτής της άμοιρης χώρας γιατί δεν τα εφαρμόσατε τον καιρό που είχατε στα χέρια σας την διακυβέρνηση της χώρας; τώρα σας ήρθε η επιφώτιση του Αγίου Πνεύματος;
Αυτό που θέλει ο κόσμος κύριε Παπανδρέου -το λέω με απόλυτη συμπάθεια- είναι εφικτές προτάσεις ρεαλιστικής πολιτικής, και όχι γενικόλογες εξαγγελίες που -δυστιχώς- θυμίζουν εύκολες κουβέντες καφενείου της γειτονιάς. Επιχείρησε επίσης ο πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ να εμφανιστεί ως κοινωνικά ευαίσθητος. Θα θυμίσω ότι η κοινωνική ευαισθησία και η αποτελεσματική κοινωνική πολιτική αποδεικνύεται με συγκεκριμένα μέτρα, και όχι με βελούδινη -κατά τα άλλα ευχάριστη- ρητορική.
Θα σας θυμίσω επίσης για παράδειγμα ότι οι τρίτεκνοι ήταν ανύπαρκτη κοινωνική ομάδα για το ΠΑ.ΣΟ.Κ τους οποίους οικειοποιήθηκε αποτελεσματικότατα και πάντως όχι άδικα η Ν.Δ αφού προχώρησε σε σημαντικά μέτρα για την υποστήριξη τους, τα οποία παρεπιπτόντως αποδίδουν.
Βλέπετε λοιπόν κύριε Παπανδρέου δεν αρκεί το ήθος -το οποίο έχετε- πρέπει να πείσετε ότι έχετε την ικανότητα και τις προτάσεις. Επικεντρωθείτε λοιπόν σ' αυτό το τελευταίο και αφήστε τα κούφια λόγια που λειτουργούν ως ακάλυπτη επιταγή, άλλωστε έχει πολλά ακούσει ο κόσμος και δεν συγκινούν κανένα.
Μην γελιέστε η διαφορά του 0,4 ή 0,5 που εμφανίζουν οι δημοσκοπήσεις δεν οφείλεται στην δική σας ικανότητα αλλά μάλλον σε ανικανότητα του αντιπάλου. Στα μέρη μου λέμε μία παροιμία: "Στους τυφλούς ο μονόφθαλμος κυβερνά".
-------------------------------

45 σχόλια

  1. Δεξιο λαμόγιο...

    Έναν πούτσο θες να στρώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ!! Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 0,4 0,5% (ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΝΔ) ΑΛΛΑ ΣΤΟ 2,2% ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΑΡΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ!!

    ΜΕ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ... ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟ ΜΑΛΛΙ... ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟΜΗ ΑΠΟΓΟΣΚΟΥΦΗ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατά 2,2 ποσοστιαίες μονάδες προηγείται στην πρόθεση ψήφου το ΠΑΣΟΚ,

    για πρώτη φορά από τις εκλογές του 2000, όπως δείχνει πανελλαδική δημοσκόπηση της Metron Anaysis για τον ΑΝΤ1. Τα ποσοστά φωτογραφίζουν την αρνητική εικόνα της κυβέρνησης και έρχονται ως επιβράβευση για την παρουσία και τις εξαγγελίες του Γιώργου Παπανδρέου στη ΔΕΘ, με το ΠΑΣΟΚ να συγκεντρώνει το 28,8%, ενώ η Νέα Δημοκρατία το 26,6%. Ακολουθούν ο ΣΥΡΙΖΑ με 10,8% που εμφανίζει μικρή πτώση, το ΚΚΕ με 6,8 και ο ΛΑΟΣ με 4,6%, ενω οι Οικολόγοι Πράσινοι μένουν εκτός Βουλής με 2,2%. Το 2,1% των ερωτηθέντων προτίμησαν άλλο κόμμα, ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος φτάνει το 18,2%.
    koutsoukos
    epelithey8ikame!!
    to pasok 8a kanei aytodynami kyvernisi!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. re press-gr den ekanes kanena post gia ti dikia sou dimoskopisi pou afora ton GAP! giati kaneis ton kinezo? ti thewreis anaksiopisti?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. o gap einai o giorgakis ? kainoyrgio auto ? O karamanlis tha ton gamaei ton gap gia polla xronia akoma ... kai tha gamaei kai ola ta pasokia pou dielisan tin ellada. Kai otan tha kourazetai o karamanlis tha sas gamaei o rousopoulos fasistes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό που εγώ θυμάμαι, είναι μέρες του 1999-2000 όπου όλες οι δημοσκοπίσεις έβγαζαν πρώτο κόμμα την ΝΔ και πρωθυπουργό, μακράν, τον... Σημίτη!

    Είναι καταπληκτικό αυτό που συμβαίνει στην ελλάδα με τους "¨καταλληλότερους" και τους "αχρηστότερους" των δημοσκοπίσεων.

    Καθ'ενας που θέλει να κριθει είτε ως μάνατζερ είτε ως πρωθυπουργός (νυν ή επίδοξος) κρίνεται από τους ανθρώπους που τον περιστοιχίζουν. Κι αν δεν είναι ικανοί να διαλέξουν δέκα στελέχη της προκοπής, γύρω τους, ας πάνε σπίτι τους και ας μην μας ζαλίζουν τον έρωτα.

    Φανταστείτε ένα γκάλοπ που θα περιλάμβανε και τον "στενό κύκλο"

    "Ποιόν προτιμάτε για πρωθυπουργό;
    1) Το ΓΑΠ, με ρέπα, πολυζωγόπουλο και βαλλιανάτο
    ή
    2) Τον ΚΚ με θοδωρή, μπασιάκο και μιχαλολιάκο;"

    Στην περίπτωση αυτή, μην εκπλαγείτε αν ο Κανένας (με Κανέναν) πλειοψηφίσει με.. 99%!

    Γκαλλοπίζων Κηπουρός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάθε Σεκερτζής στη πίσω ώρα του!!
    Ρε μαλάκα αν δεν έχεις κατι σοβαρό να πείς, γιατί μας τα πρείζεις???
    Ολα τα εσώψυχά σου, εδώ θα τα βγάλεις??
    Λές και κατι σε πονάει!!
    Αντε στον.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ηθελα να ξερω εαν ο κ,Παπανδρεου ακουγε αυτα που ελεγε.Ο ανθρωπος ειναι μαργιονετα αλλοι κουνουσαν τα σχοινια του Κα..........ζη.
    Το ΠΑΣΟΚ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ.
    Αιντε Γεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αν τα ειπε ολα και δεν ειπε τιποτα ο Παπανδρεου στη ΔΕΘ,τοτε ο ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ κ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ τι εκανε τοσα χρονια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. βγηκαν ολα τα γκεμπελακια στη φορα, επειτα απο το 2.2% υπερ του πασοκ...και εχουν αρχισει το ξεροτσιμπουκομμα

    γκεμπελακια-φασιστακια

    μαζι με τον takis.....μεσα νοεμβρη, αμεσως μετα τις εκλογες...θα βγειτε τσαρκα στη συγγρου-μεταξουργιο-φυλης

    τα ξερετε τα μερη καλα..τοσα χρονια

    συντομα θα ξαναρχισετε το παλιο σας επαγγελμα, επειτα απο 5 χρονια διαλειματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ ήταν ένας σκοτεινός και υποχθόνιος αφέντης.
    Δεν φαινόταν σχεδόν πουθενά. ΄Ηθελε να κάνει τον πολιτισμένο και τον αδιάφορο για ότι συνέβαινε στο βασίλειό του. ΄Ομως είχε άλλους πιστούς υπηρέτες για να κάνει τις δουλειές του. ΄Ηταν όμως και πολύ μα πολύ έξυπνος. ΄Ετσι κάποια μέρα κατάλαβε πως οι σκλάβοι του άρχισαν να βαριούνται και να αγανακτούν με τους υπηρέτες του που τόσα χρόνια στη δούλεψή του είχαν γίνει και αυτοί άπληστοι και αχόρταγοι για εξουσία.
    Κάθισε και σκέφθηκε πως αργά ή γρήγορα οι σκλάβοι θα επαναστατούσαν με όποιο τρόπο μπορούσαν για να βάλουν άλλους υπηρέτες στη θέση των κακών υπηρετών που τόσα χρόνια τους ταλαιπωρούσαν.
    Βρήκε τον ποιό ύπουλο και τον ποιό έμπιστό του.
    Τον έριξε με τρόπο δίπλα σε αυτούς που υπολόγιζε πως σε λίγα χρόνια οι σκλάβοι θα όριζαν για υπηρέτες τους.
    Μάζεψε και άλλα μικροαφεντικά και τους εξήγησε το σχέδιό του.
    Αυτοί τσίμπησαν γιατί πίστεψαν πως ο σκοτεινός και υποχθόνιος αφέντης θα τους έδινε την ευκαιρία να γίνουν και αυτοί πιστοί υπηρέτες του.
    ΄Ετσι και έγινε. ΄Ηρθαν οι νέοι στη θέση των παλιών υπηρετών. Ο ύπουλος και πιστός στον αφέντη υπηρέτης απέκτησε εξουσία που ούτε την είχε φανταστεί. Πλούτη και δόξα,αλλά πάνω απ΄όλα την εμπιστοσύνη του νέου μεγαλοϋπηρέτη. Γρήγορα πολλοί σκλάβοι αλλά και άλλοι υπηρέτες κατάλαβαν το παιχνίδι αλλά δεν μιλούσαν γιατί τους βόλευε και αυτούς και μέθυσαν γρήγορα από τη γλύκα της εξουσίας.
    Ωσπου κάποια μέρα το σκοτεινό αφεντικό κατάλαβε πως ο νέος μεγαλοϋπηρέτης δεν ήταν και τόσο του χεριού του και αποφάσισε γρήγορα γρήγορα να τον βγάλει στην άκρη. ΄Ετρεξαν όλοι που ήθελαν την εύνοιά του και κατέθεται ο καθένας μπροστά στο θρόνο του ότι ήξερε και δεν ήξερε για τους μεθυσμένους νέους υπηρέτες.
    ΄Ετσι κάποια μέρα άρχισαν οι σκλάβοι και οι άλλοι μικροϋπητέτες να αναρωτιούνται τι στο καλό είχε συμβεί. Προσπάθησαν με πολλούς τρόπους να διώξουν τον ύπουλο και έμπιστο υπηρέτη.
    Μέχρι όμως να το καταφέρουν αυτό, το σκοτεινό και υποχθόνιο αφεντικό θα έχει βρει και θα έχει βάλει άλλους υπηρέτες να του κάνουν τα θελήματα.
    ΚΑΙ ΘΑ ΖΟΥΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
    # posted by Ανώνυμος : 15 Σεπτέμβριος 2008 5:21 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 1:35

    κατσε μεγάλε ....ποιους λες φασιστες?

    γιατι αν ενοεις τους Πασοκους,
    τοτε καλύτερα να πάρεις κανα βιβλίο Ιστοριας να διαβάσεις...


    και τι εχει κανει ο καραμανλης που θα "γαμαει" οπως λες...?

    εγω ξερω οτι πουλαει πάντως ο καραμανλης....

    την Παιδεια στους Ιδιωτες,
    την Υγεια επίσης,
    την Εθνικη Ασφαλιστικη,
    την Ολυμπιακη,
    τον Ο.Τ.Ε και τον Ο.Σ.Ε.

    αυτη δεν ειναι κυβερνηση ...το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΖΑΡΙ ειναι ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανωνυμε 16 Σεπτέμβριος 2008 1:35 πμ

    Ο Καραμανλης αποδεδιγμενα δεν εχει κοκοβια φιλαρακο.Για αυτο ειχε μαζεψει γυρο του τη Σαλωμη για να την βρισκουν οι δυο τους. Ενω ο Ζαχοπουλος εκανε τη δουλεια του στο αλλο δωματιο,εδω δεν μιλας για αντρες αλλα για μπουρδελο.Καλλιτερα μη μιλατε γιατι θα βγουνε πολλα στη φορα τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γκαλλοπίζων Κηπουρός

    16 Σεπτέμβριος 2008 1:43 πμ

    Φαει τωρα ενα ΑΓΓΟΥΡΙ και κανε το κοροιδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "Οι τυφλοί και ο μονόφθαλμος‏..." Στη Νεα Δημοκρατια του Μαλακα Σεκερτζής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εγώ, ένας πούμαι, αν κι από μακριά, δεν βλέπω να υπάρχει κανένας μονόφθαλμος πολιτικός στην Ελλάδα. Είναι όλοι τους ΣΤΡΑΒΟΙ, που λέγαμε στο χωριό.Ο της Διαολοδιασποράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΛΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ??


    ΜΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ Α ΧΑΧ

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΑΣΤΕΙΑ..

    αα στο καλο σας... γελασαμε και σημερα
    ααααχχχχχχχχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τί γίνεται ὅταν κόψετε τό τσιγάρο

    http://www.greektechforum.com/forums/showthread.php?t=926


    Σέ 20 λεπτά:
    -Ἡ πίεση τοῦ αἵματος καί οἱ σφυγμοί πέφτουν στό κανονικό.
    -Ἡ θερμοκρασία τῶν ἄκρων ἀνεβαίνει στό κανονικό.
    Σέ 8 ὧρες:
    -Τό μονοξείδιο τοῦ ἄνθρακα στό αἷμα πέφτει στό κανονικό.
    -Τό ὀξυγόνο ἀνεβαίνει στά φυσιολογικά ἐπίπεδα.
    Σέ 24 ὧρες:
    -Μειώνεται ἡ πιθανότητα ἀφνίδιας καρδιακῆς προσβολῆς.
    Σέ 48 ὧρες:
    -Ἐνδυναμώνει ἡ γεύση καί ἡ ὄσφρηση.
    -Ἀναγεννοῦνται οἱ νευρικές ἀπολήξεις σέ μύτη, γλώσσα, στόμα.
    Σέ 72 ὧρες:
    -Ἡ ἀναπνοή ἀρχίζει νά λειτουργεῖ ὁμαλότερα.
    -Αὐξάνεται ἡ χωρητικότητα τῶν πνευμόνων.
    Ἀπό 2 ἑβδομάδες ἕως 3 μῆνες:
    -Ἡ κυκλοφορία τοῦ αἵματος βελτιώνεται.
    -Τό περπάτημα γίνεται εὐκολότερο.
    -Ἡ λειτουργία τῶν πνευμόνων αὐξάνεται κατά 30%.
    Ἀπό 1 ἕως 9 μῆνες:
    -Σταματάει βήχας, καταρροή, συνάχι, κόπωση, λαχάνιασμα.
    -Ἡ ἀναπνοή διαρκεῖ περισσότερο.
    -Ἀποκαθίσταται ὁ φυσιολογικός ἱστός τῆς μύτης, τοῦ φάρυγγα, τοῦ λάρυγγα,
    τῶν πνευμόνων
    1 χρόνο ἀπό τό τελευταῖο τσιγάρο:
    - Μειώνονται οἱ λοιμώξεις τοῦ ἀναπνευστικοῦ συστήματος.
    - Μειώνεται τό ὑπερβολικό ρίσκο γιά στεφανιαία καρδιοπάθεια στό μισό σέ
    σχέση μέ τούς καπνίζοντες.
    Μετά ἀπό 5 χρόνια:
    - Μειώνεται κατά 50% ἡ πιθανότητα θανάτου ἀπό καρκίνο τοῦ πνεύμονα.
    - Μειώνεται κατά 50% ἡ πιθανότητα δημιουργίας καρκίνου τοῦ στόματος.
    Μετά ἀπό 10 χρόνια:
    - Οἱ προκαρκινικές κυψέλες ἀντικαθίστανται.
    - Ἡ πιθανότητα θανάτου ἀπό καρκίνο τῶν πνευμόνων εἶναι ἴδια μέ αὐτή τῶν
    μή καπνιστῶν.
    - Τά προκαρκινικά κύτταρα ἔχουν ἀντικατασταθεῖ μέ ὑγιῆ.
    - Τό ρίσκο γιά ἀγγειακό ἐγκεφαλικό ἐπεισόδιο εἶναι ἴδιο μέ αὐτό τῶν μή
    καπνιστῶν.
    - Μειώνεται δραστικά ἡ πιθανότητα καρκίνου τοῦ στόματος, φάρυγγα,
    λάρυγγα, οἰσοφάγου, οὐροδόχου κύστης, νεφρῶν καί παγκρέατος.
    15 χρόνια ἀπό τό τελευταῖο τσιγάρο:
    - Εἶναι σάν νά μήν εἴχατε καπνίσει ποτέ. Οἱ πιθανότητες γιά ὁποιαδήποτε
    ἀσθένεια εἶναι ἴδιες μέ αὐτές τῶν μή καπνιστῶν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 3:26 το τελευταίο μακρόσυρτο αχ ήταν που δε βγαίνει το ΠΑΣΟΚ ή από την διείσδυση του νέου Αλογοσκούφειου αγογυριού;

    Δεν κοιτάτε πού πάει η Ελλάδα παρά καμαρώνετε που είναι η ΝΔ κυβέρνηση. Τέτοια μυαλά ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ,ΤΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ .

    ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ .

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΔΕ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ,ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΣΕΡΚΕΤΖΗ,ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ ΕΙΣΑΙ,ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΔΕ ΤΑ ΕΙΔΕΣ?ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟ ΔΕ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ?ΤΟ ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΕ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΗ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΣΕ ΓΚΑΒΛΩΝΕΙ? ΟΥΣΤ ΠΑΠΑΡΑ ΓΛΥΦΤΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κύριε Σεκερτζή,
    προφανώς ο φανατισμός σου είναι τόσο πολύ μεγάλος (δεν ξέρω και δεν μ'ενδιαφέρει ο πολιτικός χώρος που ανήκεις) που δεν μπορείς να δεχτείς ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε κάποια πολύ απλά πράγματα για βελτίωση της οικονομίας τα περισσότερα από τα οποία , σημειωτέον, ίσχυαν μέχρι το 2004 και αυτά έδωσαν τη ώθηση να "τσουλήσει" η οικονομία μας μέχρι σήμερα, παρόλες τι φιλότιμες προσπάθειες της Ν.Δ. να την κάνει τριτοκοσμική (μία κλίκα που αυξάνει συνεχώς το πλούτο της σε απομυζώντας τον από τους πολλούς)
    Σκεπτόμενος Ελληνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. "Θα σας θυμίσω επίσης για παράδειγμα ότι οι τρίτεκνοι ήταν ανύπαρκτη κοινωνική ομάδα για το ΠΑ.ΣΟ.Κ τους οποίους οικειοποιήθηκε αποτελεσματικότατα και πάντως όχι άδικα η Ν.Δ αφού προχώρησε σε σημαντικά μέτρα για την υποστήριξη τους, τα οποία παρεπιπτόντως αποδίδουν."

    Είσαι εκτός πραγματικότητας γιατί εάν υπολογίσεις την ακρίβεια που έφερε η δεξιά παντού, τους φόρους και τις λαμογιές που έχουν γίνει δεν θα έλεγες αυτά που λες.

    Δηλαδή ύστερα από 4 χρόνια έδωσε στους τρίτεκνους 100 ευρώ το μήνα και μας λες ότι τους βοήθησε;

    Η δεξιά αυτούς που έχει βοηθήσει αποδεδειγμένα, είναι τα λαμόγια και τους μεσάζοντες που ρουφάνε το αίμα του κόσμου.

    Αν ο κόσμος βάλει το μυαλό του και σκεφτεί λογικά χωρίς αγκυλώσεις αλλά μόνο να κάνει συγκρίσεις, δεν χρειάζεται καμμία δημοσκόπηση να μου πει τι θα γίνει.

    Αυτό το ξέρουν καλά τα δεξιά λαμόγια και προσπαθούν να καροϊδέψουν το κόσμο ότι για όλα φταίει το ΠΑΣΟΚ ενώ είναι 5 χρόνια σχεδόν στην εξουσία .

    Το ΠΑΣΟΚ έδωσε λεφτά στο κόσμο έκανε έργα που θα μείνουν στους Έλληνες και θεμελίωσε και στέριωσε το κοινωνικό κράτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κύριε Σεκερτζή,
    προφανώς ο φανατισμός σου (δεν με ενδιαφέρει σε ποιό πολιτικό χώρο ανήκεις), δεν σου επιτρέπει να αντιληφθείς ότι οι οικονομικές εξαγγελίες του Παπανδρέου ήταν μέτρα που στην πλειοψηφία τους ίσχυαν το 2004. Γι'αυτό και η οικονομία μας "τσούλησε" μέχρι σήμερα και δεν κατέρρευσε, παρόλες τις φιλότιμες προσπάθειες της ΝΔ να την κάνει τριτοκοσμική (μιά μικρή οικονομική ολιγαρχία να πλουτίζει σκανδαλωδώς και η πλειψηφία των πολιτών να γίνεται διαρκώς φτωχότερη.
    Σκεπτόμενος Πολίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Σεκερτζή
    Πες στον εργοδότη σου τον υπουργό προπαγάνδας ΘΒΡ , ότι δεν τον σώζει τίποτα .Όλοι ξερουμε ότι αυτός είναι ο πραγματικός πρωθυπουργός και ο χοντρός ''καταλληλότερος'' παίζει το playstation του.Όλοι θα πέσουν μαζί διότι αγκαλιά με ψέμματα ανέβηκαν , αγκαλιά οι πικρές αλήθειες των σκανδάλων θα τους ρήξουν.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ψυχραιμία fellow bloggers. Ο Κωστάκης και το επιτελείο του δεν τρώνε χόρτο. Κάτω από την πίεση της φανερής πλέον λαϊκής αγανάκτησης για την κατρακύλα της οικονομίας, ο Κωστάκης θα υποχρεωθεί να κάνει τον ανασχηματισμό που έπρεπε να είχε κάνει πριν την Θεσσαλονίκη. Κόντρα βέβαια στο χαρακτήρα του, και χωρίς σκέψη, μόνο για επικοινωνιακούς λόγους.
    Το λαϊκό αίσθημα θα κατευναστεί, και σε μικρό χρονικό διάστημα θα είναι πάλι πρώτος στις δημοσκοπήσεις. Αυτός θα είναι ο σκοπός του. Να αποφύγει τον πανικό για την έξοδο από τα τρωκτικά που θα βιαστούν να εγκαταλείψουν σαπιοκάραβο. Ποντάρει σε τρία ακόμα χρόνια και σ’ αυτό το διάστημα αλλάζουν πολλά.
    Αυτό που δεν καταλαβαίνει είναι πως η οικονομία έχει χτυπήσει ύφαλο και βουλιάζει. Πέντε ολόκληρα χρόνια δεν έκανε τίποτα (δεν φαίνεται να έχει την ικανότητα) να ανατρέψει το χάος που κληρονόμησε από το ΠΑΣΟΚ. Και όσο μένει στο τιμόνι, το σαπιοκάραβο θα τον πάρει κι αυτόν και τους λίγους που θα μείνουν δίπλα του στον πάτο. Πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι νομίζει. Και έτσι θα δώσει την ευκαιρία το ΠΑΣΟΚ θα επιστρέψει στην εξουσία για να δώσει στην οικονομία την χαριστική βολή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Το ΠΑΣΟΚ δε θα κερδίσει.Ο λαός θα κερδίσει. Και θα κερδίσει γιατί είδε πως η παράνθεση της Ν.Δ. θα αποτελέσει μια δοκιμή και πλάνη! Οι ψηφοφόροι στην πλειοψηφία τους έιναι νέοι άνθρωποι που δεν είχαν ζήσει τον Καραμανλισμό, που ήλθε να αναστήσει ο νέος Καραμανλής. Οι ψηφοφόροι ακούγανε "ο Εθνάρχης" και "ο Εθνάρχης", αλλά αγνοούσαν το πώς κυβέρνησε "ο Εθνάρχης" με τις εξορίες, τις φυλακίσεις, με τα πιατοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων που έκαιγαν κάθε δημοκράτη ως τρομοκράτη και προδότη όπως χαρακτήριζε ο καραμανλισμός τους κομμουνιστές, αλλά προπάντων όλους που πολέμησαν τους κατακτητές! Έπρεπε να αναγκαστεί ο Καραμανλής σε αναγνώριση του ΚΚΕ για να του δώσουν την είσοδο της χώρας στην ΕΟΚ, για να πει πως "εγώ έβαλα τους έλληνες στη θάλασα. ας μάθουν να κολυμπούν". Και ο καθένας γνωρίζει πως η Ελλάδα θα βρισκότανε ντε-φακτο και ντε-γιούρε εκτός ΕΟΚ γρήγορα αν δεν ερχόταν το ΠΑΣΟΚ με τον Ανδρέα Παπανδρέου να απαιτήσει και να δημιουργηθεί το Ταμείο Συνοχής και τα ολοκληρωμένα Μεσογειακά Προγράμματα, που βοήθησαν να ορθοποδήσουν όλες οι Ευρωπαϊκές χώρες της Μεσογείου! Έπρεπε να έλθει το ΠΑΣΟΚ για να αναγνωρισθεί η Εθνική Αντίσταση με όσα αυτό συνεπάγεται για τους διωγμένους και κυνηγημένους αγωνιστές. Έπρεπε να ρθει το ΠΑΣΟΚ για όλα τα μέτρα τα φιλολαϊκά: ΕΣΥ, Ενιαίο Μισθολόγιο, Κέντρα Υγείας, ΑΣΕΠ, ΚΕΠ, και τόσα άλλα που ήλθε η Ν.Δ. με τον πιο άχρηστο επικεφαλής για να ξεγελάσει τον κόσμο που ήθελε, όπως πάντα ο λαός θέλει, καλύτερες μέρες! Τον ξεγέλασαν. Το βλέπει σιγά-σιγά και αντιδρά. Τώρα έρχεται ο κάθε Σεκερτζής είτε γιατί αγνοεί, είτε γιατί έχει τον προσωπικό του λόγο να πει τι; Το λιγότερο θα τα χαρακτήριζα φαιδρά.

    ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΤΟ ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΑΠ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΙΜΕΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ.
    ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ.
    ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΔΗΛ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΙΚΑΝΟΙ? ΚΑΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ.ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ ΘΑΡΘΟΥΝ ΚΑΤΙ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥΡΛΙΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΧΑΡΑΚΙΡΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΗΝ ΝΑΤΑΣΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘ/ΡΓΟΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ? ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΙΓΟΥΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. μετα απο 8 χρονια μετα απο βομβαρδισμο σκανδαλολογιας, και φορομπηχτικα μετρα που μας πηγαινουν πισω στις "καλες" εποχες του αντρεα και του σιμητη, και αποτελουν και το πιο σοβαρο αυτογκολ της κυβερνησης καραμανλη, επιτελους το πασοκ καταφερε να περασει μπροστα σε ενα σκοτεινο και χωρις πολλες λεπτομερειες γκαλλοπ. Μπραβο παιδια, πρεπει να ειστε πολυ περηφανοι για την καταντια σας και κατα συνεπεια την καταντια ολων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. TO ΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

    - Κωστάκης: αραχτός μπροστά στο playstation. Αγοράστε μετοχές της διπλανής πιτσαρίας.

    -Νατάσα: Χειρούργος στο αγροτικό ιατρείο στην Ανω Κολοβούτιανη

    -Ρουσόπουλος: Στη ζούγκλα με τον Τριανταφυλλόπουλο

    -Ζαγορίτης: Μεσσιτικό γραφείο στις Κουκουβάουνες

    -Μεϊμαράκης: Εθελοντής πυροσβέστης

    -Σιούφας: Αγελλαδοτρόφος στην Καρδιτσομαγούλα

    -Αλογοσκούφης: Κιθαρίστας στους "Χάνομαι γιατί Ρεμβάζω"

    Κατερίνα Παπακώστα: Πωλήτρια σε κατάστημα παιγνιδιών TZAMΠΟ ΜΠΕΜΠΕ, τμήμα με τις κούκλες

    Οι υπόλοιποι αναζητούν θέση στο αναψυκτήριο του Μαγγίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μόνον ηλίθιοι , αφελής και αυτοί που έχουν προσωπικά συμφέροντα ,ψηφίζουν τον Γιωργάκη , μόνον ένας ανεγκέφαλος πιστεύει στα παραμύθια που λέει , η οικογένεια Παπανδρέου είναι η μεγαλύτερη καταστροφή για την Ελλάδα

    shkat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ρε Σεκερτζή νόμιζες και πίστευες οτι η ΝΔ είναι κόμμα.
    Μια συμμορία κολόπαιδων είναι που δεν δούλεψαν ποτέ στη ζωή τους και που ανέβηκε στην εξουσία με την βοήθεια των ΜΜΕ των παπάδων και της φαγωμάρας στο πασοκ.
    Σκοπός τους να πουλήσουν ολόκληρη την χώρα γιά να κονομήσουν.
    Τι μπούρδες πολιτικές, ανικανότητες και μέτρα μας τσαμπουνάς.Μαφία είναι οι ανθρωποι και συμπεριφέρονται σαν μαφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. εκτός από τους τρίτεκνους πιο άλλο κοινωνικό μέτρο πήρε η κυβέρνηση της Ν.Δ κατά τα 4,5 χρόνια που κυβερνά; Αν ρωτήσω το τι έκανε για τους έχοντες και κατέχοντες η λίστα είναι γεμάτη. Μόλις εκλέχτηκε μείωσε την φορολογία από 35 σε 25, για τους μικρομεσαίους από το 40 στο 39 και από το 30 στο 29% και έχει ο θεός, άλλωστε μόνο αυτοί πιστεύουν σε θεό. Κατήργησε το φόρο μεγάλης ακίνητης περιουσίας και ότι έχασε από το μέτρο αυτό το μάζεψε από τους φτωχούς αφού φορολόγησε όλους για το ακίνητο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ποιος άραγε θίγεται και δεν δημοσιεύονται οι παρατηρήσεις μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ....ΒΑΘΥΣΤΟΧΑΣΤΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΥΡΙΕ ΣΕΚΕΡΤΖΗ , ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΕΣ ΟΤΙ ΤΟ 2,2 ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ, ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΟΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΜΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

    ΕΦΕΞΗΣ ΛΟΙΠΟΝ
    ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΠΑΛΙ Η ΖΗΜΕΝΣ... ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ , Ο0 ΟΤΣΑΛΑΝ ,ΤΑ ΙΜΙΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

    ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΞΥΛΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΜΗΝ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΕ ΑΝΑΧΩΜΑΤΑ.
    ΜΟΙΑΖΕΤΕ ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΄΄ΝΙΟΥ ΟΡΛΙΝΣ΄΄. ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΕΙ Η ΠΛΗΜΜΥΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Γιατι ρε συ;Ψεμματα λεει;
    Τι εκανε , η τι ειπε το Πασοκ, για να παρει καναν ποντο;Τιποτα. Απολυτως τιποτα.
    Αλλα ειναι τοσο μαλακες, εκει στη ΝΔ, που, τρεχουν μονοι τους και ερχονται δευτεροι.
    Και το κακο ειναι, οτι και το Πασοκ να βγει, τις ιδιες ακριβως μαλακιες θα κανει.Μη σου πω και μεγαλυτερες.
    Γιατι, τι αλλαξε και σ αυτους, απο το 2004;Τα προσωπα;
    Μα οι ιδιες φατσες κυκλοφορουν και μαλιστα γερασμενες κιολας.
    Εκτος και αν εσεις, ειδατε καναν φρεσκο.
    Αλλα και αλλοι να ελθουν, ετσι που ειναι μπερδεμενο το κουβαρι στην Ελλαδα, ποιος θα τολμησει να παρει εκεινα τα μετρα, για να φερει στα ισα την κατασταση;
    Εδω μιλησε για τεκμηρια, και πεσαν να τον φανε.
    Ποιος θα αφησει να του παρουν λεφτα για φορο; Εσυ;
    Ολοι στην Ελλαδα κλεβουν το φορο. Οσο μπορουν βεβαια.Ακομα και οι υπαλληλοι, που αντικειμενικα δεν μπορουν να κρυψουν, μπορει ανετα, να κλεβουν ΦΠΑ,βοηθωντας και αλλους να φοροδιαφευγουν.
    Ποιος παιρνει αποδειξη τρυπημενη πχ., απο υδραυλικους και τα συναφη;
    Ποιος επαγγελματιας ,απ αυτους,επομενως πληρωνει φορο;
    Ποσες βιλλες με πισινα υπαρχουν, που δεν τις ξερει η εφορια;
    Αρα, για τι πραμα μιλαμε;
    Ανακυκλωνουμε τον αερα και απλως ελπιζουμε σα μαλακες που ειμαστε, οτι ειναι δυνατον, χωρις να πληρωσουμε τους φορους, να γινουν τα διαφορα που πρεπει, απο το "κρατος".Απλως, αλλαζοντας τις κυβερνησεις.
    Αυτο το αγνωστο ειδος, που ολοι του ζητανε και κανενας δεν του δινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. φιλε στους τυφλους εντος βασιλευει ο μονοφθαλμος...Και σου θετω το ερωτημα ..εσυ τυφλος εισαι η μονοφθαλμος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΣΟΚΑΚΙΑ ΞΕΤΣΟΥΤΣΟΥΝΕΨΑΜΕ ΜΕ ΤΟ 2,2%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Να ξεκινήσω με μια ερώτηση: η Metron Analysis παραμένει να είναι η επίσημη εταιρεια δημοσκοπήσεων του ΠΑΣΟΚ? Δευτερον, υπάρχει έστω και ενας Ελληνας που να πιστεύει ότι μπορεί το ΠΑΣΟΚ -με όποιον αρχηγό και αν έχει- να λύσει τα προβλήματα αυτού του τόπου?
    Ολοι μας έχουμε πικρή πείρα απο την Αξιωματική Αντιπολίτευση, την οποία έχουμε πληρώσει πάρα πολύ ακριβά και κατα τη διάρκεια των κυβερνήσεων της, αλλά και για πολλά χρόνια ακόμη θα πληρώνουμε. Απο την άλλη ειναι σαφές πως ο Πρωθυπουργός -αν θέλει να παραμείνει Πρωθυπουργός- πρέπει να πάρει πτωτοβουλίες τώρα, για την ακρίβεια ...χθές!!! Πρέπει να σταματήσει αυτή η δυσοσμία, πρέπει να σταματήσει αυτό το νοσηρό κλίμα να υφίστατε, πρέπει να εκλείψουν τα αρπακτικά που λυμαίνονται το δημόσιο βιο. Και αυτά γίνονται μόνο με τομές, με κινήσεις γρήγορες και σταθερές, με αποφασιστικότητα και πολιτική βούληση. Είναι η ώρα η κατάλληλη να δείξει ο Πρωθυπουργός "ποιός είναι το αφεντικό" εντός και εκτός ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Είναι η ώρα η κατάλληλη να δείξει ο Πρωθυπουργός "ποιός είναι το αφεντικό" εντός και εκτός ΝΔ.

    16 Σεπτέμβριος 2008 1:08 μμ

    ----------------
    O πραγματικός πρωθυπουργός , το πραγματικό αφεντικό είναι ο αμόρφωτος Θοδωρής .Πνευματικό τέκνο του Εφραίμ.Αν δεν το έχεις ακόμα καταλάβει , τότε είσαι εκτός τόπου και χρόνου .
    Η Νέα Διακυβέρνηση ,όχι μόνο δεν έλυσε ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα αλλά δημιούργησε και νέα πιο σοβαρά από τα Πασοκικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. για τον 1:08 Δεν μπορώ παρά να το πω γιατί κι εδώ ταιριάζει: πιστεύεις πως αν βάλεις κραγιόν στο γουρούνι θα γίνει καλλονή;
    Ξύπνα!

    ΥΓΙΑΙΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Οι εγκέφαλοι της ΝΔ κατάφεραν αυτό που κανένας δεν πίστευε, το ακατόρθωτο: Να προηγείται το ΠΑΣΟΚ. Για φαντάσου!! Χρειάζεται και αυτό προσπάθεια!!! Ου να χαθείτε ανίκανοι και χαραμοφάηδες που βαλθήκατε ναπιείτε το αίμα του κοσμάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΑΚΗ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗ ΓΩΝΙΑ .. GAME OVER ΛΑΜΟΓΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση