GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τον "έλουσε" ο πατριάρχης...

. ...τον Εφραίμ για τα "κατορθώματά" του. Ερχονται εξελίξεις στη Μονή Βατοπεδίου! . Του Γ. Καρβουνιάρη . Η πληροφορία είναι απόλυ...

.
...τον Εφραίμ για τα "κατορθώματά" του. Ερχονται εξελίξεις στη Μονή Βατοπεδίου!
.
Του Γ. Καρβουνιάρη
.
Η πληροφορία είναι απόλυτα διασταυρωμένη: Ο πατριάρχης Βαρθολομαίος κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στο Αγιον Ορος ζήτησε να δει και τον Εφραίμ, τον ηγούμενο της Μονής Βατοπεδίου. Όταν έληξε η συνάντηση, ο Εφραίμ βγήκε σε ...μαύρο χάλι!
Κι όπως έγινε γνωστό, ο πατριάρχης τον "έλουσε" κυριολεκτικά. Του επέρριψε βαρύτατες ευθύνες γιατί εξαιτίας του βίου της κτης πολιτείας του διασύρεται ολόκληρο το Αγιο Ορος που μέχρι τώρα ξεχώριζε, διεθνώς, για την πνευματικότητά του. Οι δε δικαιολογίες του Εφραίμ δεν έπεισαν τον Βαρθολομαίο.
Αυτό το γεγονός μπορεί να αποτελέσει απαρχή εξελίξεων και αλλαγών για τη Μονή Βατοπεδίου, λένε οι γνωρίζοντες.
-----------------------------

23 σχόλια

  1. Μωρέ ας φέρει πίσω το χρήμα και τα οικόπεδα και καθόλου δεν μας κόβει αν λούστηκαν αμοιβαία ή οτιδήποτε άλλο. Από το γεγονός ότι ο Εφραίμης συνεχίζει τις εμπορομεσιτικές δραστηριότητες δείχνει ότι δεν τον επηρέασαν τα μαλώματα του Μπαρθόλομιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να κατέβει ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές με μοναδικό σύνθημα:
    "Διαχωρισμός κράτους και εκκλησίας"
    Θα εκθέσει όλους τους γλείφτες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ,

    1ον) Θα μαζέψει έτσι όλους τους αδιάφορους και απελπισμένους ψηφοφόρους που θα αποκτήσουν ένα κίνητρο για να πάνε να ψηφίσουν...

    2ον) Δεν θα χάσει εξ αυτού του λόγου κανέναν ψηφοφόρο, γιατί αποκλείεται θρησκόληπτοι να ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kai o patriarxhs kalos einai alla ama thelei mporei na epemvei polu pio ousiastika..
    to elouse h oxi o efraim den stamata tis busniness..
    oso gia ekklhsia kai kratos.. oi politikoi pane xeri xeri...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι να πει κανεις..αυτα τα κατακαθια της κοινωνιας-οι κ(α)ολογεροι - που ζουν παρασιτικα απο την εποχη της τουρκοκρατιας μεχρι σημερα.. αδελφες-τεμπεληδες-κοινωνικα παρασιτα-ολοι τους μαζεμενοι στο "αγιο" ορος..ποιο αγιο ορος δηλαδη..μαλλον ορος των απατεωνων-ασε που το εχουν κλεψει κι αυτο απο τους αρχαιους ελληνες ( ας ανατρεξουν μερικοι στην ιστορια)
    κανονικα θα επρεπε ολους αυτους να τους βγαλουν με το ζορι εξω να τους βαλουν να δουλεψουν με το ζορι στην κατασκευη τηε εγνατιας και αλλων οδικων αξονων και μετα να τους βαλουν σε ενα πλοιο και να τους αφησουν μεσοπελαγα..να δουμε αν θα τους σωσουν οι προσευχες τους..αει στον αγυριστο..( θα ελεγα στο διαολο-αλλα κι αυτο ειναι επινοηση των ρασοφορων για να φοβουνται οι γριουλες)..
    η μονη λυση δημευση ολης τηε περιουσιας τους και χρηση των μοναστηριων σαν τουριστικα καταλυμματα..αλλωστε τωρα εχουν μεχρι ιντερνετ-αρα μηδενικο κοστος κατασκευης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΣΤΑ "ΠΤΩΧΑ" ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤΟ ΑΛΩΝΙ. ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΕΝ ΕΙΔΕΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΤΑ "ΨΕΛΝΕΙ" ΣΤΟΥΣ "ΚΑΚΟΥΣ" ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...ΑΣΕ ΡΕ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ, ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΓΗ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Grand Resort Βατοπεδι"

    Ρουσόπουλε γερά ....σώσε την Παπαδια..!!


    Καραμαν-ΑΛΗ (παλιο Τουρκοσπορε...) χαρισε τα όλα να τελείνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όποιος πιστεύει πραγματικά ότι η Ελλάδα κάποια μέρα θα απαλλαχτεί από τα λαμόγια τα όποια περιβάλλεται θα πρέπει είτε να είναι οραματιστής είτε καθυστερημένος είτε να έχει πάρει ναρκωτικά.
    Αυτή είναι δυστυχώς η φύση του Ελλαδίτη. Κλεψιά, κοροϊδία και απατεωνιά.
    Ακόμη και η εκκλησία. Αν μπορούσε να επιστρέψει ο Ιησούς πάλι στη γη, τους πρώτους που θα κινηγούσε θα ήταν η επονομαζόμενη κληρικοί μας, που δεν διαφέρουν σε τίποτα από τους ραβίνους των Εβραίων. Ούτε καν στην φάτσα. Με μία μικρή φυσικά εξαίρεση.
    Πότε θα καταλάβετε ότι η εκκλησία δεν είναι τίποτα άλλο από Business.
    Η εκκλησία που διδάσκει ότι δεν κάνει διαχωρισμό, για ποιό λόγο κάνει διαχωρισμό μεταξύ λαού και αρχόντων όπως τους ονομάζει; Για ποιό λόγο κάθονται οι πολιτικοί το Πάσχα στις πρώτες θέσεις και ο λαός από πίσω. Για ποιό λόγο επιτρέπει η εκκλησία τους υψηλόβαθμους αστυνομικούς, στρατιωτικούς κτλ. να παρευρίσκονται στις εορτές όπως το Πάσχα με την στολή τους μέσα στην εκκλησία;
    Για ποιό λόγο αυτός ο διαχωρισμός;

    Εγώ έχω να πω ότι ο κόσμος έγινε και είναι εξυπνότερος από ότι ήταν πριν 20 και παραπάνω χρόνια. Αν σε μερικές δεκαετίες ή εκκλησία χάσει και αυτούς εναπομείναντες πιστούς της τότε να μην αρχίσει να παραπονιέται. Οι ίδιοι οι κληρικοί θα φταίνε που αντί να τους φέρουν κοντά τους απομακρύνουν όλο και περισσότερο.
    Πηγαίνετε να δείτε αν συμβαίνουν αυτά τα καραγκιοζιλίκια στην καθολική εκκλησία!!! Πηγαίνετε! Που το μόνο που ξέρετε να κάνετε είναι να κατακρίνεται τους καθολικούς και τους προτεστάντες. Εκεί είναι όλοι ίσοι! Εκεί δεν έχουν πέραση τα αξιώματα! Ούτε οι πολιτικοί βρίκονται σαν γλάστρα πίσω από τον κληρικό.
    Τι το περάσαμε; Θέατρο;

    Αρκετά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το γεγονός συνέβη,αλλά το αντικείμενο δεν ηταν το σκάνδαλο της Βατοπαιδίου αλλά η κακή δημοσίοτητα εξ αυτού.

    αν νοιαζοταν ο κ.Βαρθολομαίος για την ουσία των σκανδάλων δεν θα είχε πχ αποκαταστήσει ως μητροπολίτη Γάνου και Χωρας του Πατριαρχειου, τον κατηγορηθέντα (και αποπεμφθεντα) για ροζ και οικονομικά σκάνδαλα, πρωην μητρ.Λέρου και Καλύμνου Νεκτάριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. H περιοχή "Ξηροποτάμι" που χαριζει η Κυβερνηση στην "Μονη" Βατοπεδιου είναι υδροβιότοπος!!!

    οχι οτι περιμενα να ενδιαφερθει η Κυβερνηση Καραμανλη για το Περιβάλλον, απλα το αναφέρω μιας και είμαι απο κοντινή περιοχή !!!

    Το πιο αστείο σε αυτο το Σκανδαλο πάντως είναι ο Βουλευτής Εβρού της Ν.Δ. ο οπιος χαρακτήρισε τον εαυτο του " Βλαξ"

    και να ήταν ο μόνος...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΛΙΕΣ ΑΜΑΡΤΩΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ''ΑΓΙΩΝ'' ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ :

    Την ώρα που άλλοι Έλληνες έχυναν το αίμα τους ενάντια στους κατακτητές, οι ρασοφόροι του Αγιου Ορους εξυμνούσαν τον Χίτλερ και το έργο του , με σκοπό να εξασφαλίσουν την εύνοια του και να "διασφαλίσουν την ακεραιότητα της περιουσίας" τους και τον "ήσυχο βίο" τους.

    Το γεγονός πήρε δράση στις Καρυές όταν 4 αξιωματικοί του γερμανικού στρατού συναντήθηκαν με την Ιερά κοινότητα (αντιπρόσωπους των 20 μονών στον Αθω).


    Όπως διαβάζουμε στο...

    ΑΓΙΩΝΥΜΟΝ ΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΘΩ, ΣΕΛΙΣ 57:

    «Είναι γνωστό, ότι με μια διπλωματική (...!?) και έγκαιρη ενέργειά της η Έκτακτη Διπλή Ιερά Σύναξη του Αγίου Όρους, που συνήλθε στις 26 Απριλίου 1941, στέλνοντας επιστολή προς τον Χίτλερ στο Βερολίνο διέσωσε κυριολεκτικά τον ιερό τόπο από νέα βεβήλωση, κινδύνους εισβολής Βουλγάρων κλπ. και άλλες ταλαιπωρίες...»

    Αφου υπενθύμισαν στον Χιτλερ ότι είχε επισκευτει το Αγιο Ορος το 1919, συνέταξαν επιστολή που είχε ως εξής:


    ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΙΕΡΑΣ ΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ
    ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΥ ΕΞΟΧΟΤΗΤΑ
    ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ Γ' ΡΑ'Ι'Χ
    ΑΔΟΛΦΟΝ ΧΙΤΛΕΡ


    ΗΜΕΙΣ ΟΙ 20 ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΙΣΑΡΙΘΜΩΝ ΙΕΡΩΝ ΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΩΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΣΤΙΚΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΝ ΤΟΥ ΑΓΙΩΝΥΜΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΘΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΜΕΝ ΕΙΣ ΑΠΗΚΟΟΝ ΠΑΝΤΩΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΚΤΗΝ ΤΑΥΤΗΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗΝ ΔΙΑ ΤΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΝΙΚΑΣ ΣΑΣ.

    ΚΑΙ ΑΓΑΛΛΟΜΕΝΟΙ ΚΡΑΥΓΑΖΟΜΕΝ ΕΝ ΘΑΥΜΑΣΜΩ:

    EΠΕΣΕΝ ΤΟ ΖΙΤΟΜΙΡ (ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΟΧΥΡΟ) ΚΑΙ ΕΣΩΘΗ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗ...

    ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΚΡΑΤΥΝΗ ΤΗΝ ΥΜΕΤΕΡΑΝ (ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ) ΕΞΟΥΣΙΑΝ ΕΙΣ ΕΤΗ ΠΛΕΙΣΤΑ .

    ΟΙ 20 ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΙΑΥΣIΟΥ ΣΥΝΑΞΕΩΣ ΤΩΝ 20 ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΜΟΝΩΝ ΤΗΣ ΑΘΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

    Α' ΤΕΤΡΑΔΟΣ: ΛΑΥΡΑΣ...ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ
    Β' ΤΕΤΡΑΔΟΣ: ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ...ΣΤΑΥΡΟΝΙΚΗΤΑ
    Γ' TETΡΑΔΟΣ: ΙΒΗΡΩΝ....ΣΙΜΩΝΟΣ ΠΕΤΡΑΣ
    Δ' ΤΕΤΡΑΔΟΣ: ΧΙΛΙΑΝΔΡΙΟΥ...ΟΣΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
    Ε' ΤΕΤΡΑΔΟΣ: ΑΓ.ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ...ΚΩΝΣΤΑΜΟΝΙΤΟΥ

    Είναι ο ίδιος θεσμός που εναντιώθηκε στην επανάσταση του 21 , ο ίδιος που κράτησε φιλική στάση προς την δικτατορία , και ο ίδιος που υποκριτικά και εκ του ασφαλούς φωνάζει...:

    Ελευθερία η θάνατος,
    Χαίρε Ω χαίρε Ελευθεριά!

    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιατί μήπως νομίζετε ότι το Φανάρι δεν έχει μερίδιο από την μπίζνα ????? Ίσως να μην τα βρήκαν στη μοιρασιά . Κάποτε είπαν σε ένα παπά ότι τρώει το παγκάρι της εκκλησίας , αλλά εκείνος τους αποστόμωσε λέγοντας ότι μετά την λειτουργία έπαιρνε το δίσκο , πήγαινε στο κέντρο του ναού και με φόρα πετούσε προς τα επάνω τα χρήματα φωνάζοντας . Θεέ μου κρατά όσα σου χρειάζονται και ότι περισσέψει άστα για μένα . Ρε το παπαδαριό είναι η μεγαλύτερη πληγή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΩΝ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ:

    Στην ιστορία της νεότερης Ελλάδας δεν ήταν λίγες οι φορές που η εκκλησία ενοχλήθηκε από το λαμπρό πνεύμα των Ελλήνων διαφωτιστών. Η μεγαλύτερη απειλή αλλά και ένα μέσο θρησκευτικής λογοκρισίας, ήταν ο αφορισμός. Στο μυαλό των χριστιανών, ο αφορισμένος ήταν κάτι σαν τον βρικόλακα των μύθων. Κάποιος που δεν θα έλιωνε, γιατί ούτε η γη θα τον δεχόταν. Οι πατέρες της εκκλησίας όριζαν για τους αφορισμένους: «Εν τω ονόματι της αγίας τριάδας έχομεν και κυρίττομεν αυτούς αφορισμένους, κατηραμένους και ασυγχώρητους παρά πατρός, υιού και αγίου πνεύματος και έστωσαν μετά θάνατον άλυτοι και τυμπανιαίοι, αι πέτραι και ο σίδηρος λυθήσονται αυτοί δε ουδαμώς».
    Με αυτόν τον τρόπο προσπάθησε αρκετές φορές η εκκλησία να εμποδίσει το ποίμνιο να σκεφτεί λογικά, ώστε να μην σηκώσει κεφάλι απέναντί της. Περισσότερο η εκκλησία φοβόνταν όσους μέσα από την δύναμη του γραπτού λόγου, είχαν τη δυνατότητα να διαδώσουν τις ιδέες τους. Μεγάλος κίνδυνος, καθώς οι άνθρωποι αυτοί εκτός από κριτική σκέψη διέθεταν και ιστορική κατάρτιση. Λογοτέχνες, επιστήμονες και πολιτικοί έπεσαν θύματα της απολυταρχίας μιας εκκλησίας που δύσκολα θα μπορούσε να διατηρήσει τα προνόμια της και την κυριαρχία της πάνω σε αυτόβουλα όντα.
    Γνωστός είναι ο αφορισμός των: Αλεξάνδρου Υψηλάντη, Μιχαήλ Σούτσου, Ρήγα Φεραίου από τον πατριάρχη Γρηγόριο τον Ε. (Επίσης, ο αφορισμός των κλεφτών του Μοριά το 1805 και της επανάστασης του 1821). Σε μία επιστολή του ο πατριάρχης Γρηγόριος ο Ε’ λέει : “Προσέξτε, αν ξεσηκωνόμαστε εναντίον του Σουλτάνου, εναντίον του αφέντη μας, ξεσηκωνόμαστε εναντίον του ίδιου του Θεού, είμαστε αμαρτωλοί ”.
    Στην νεοελληνική λογοτεχνία, έχουμε παραδείγματα τριών λαμπρών προσωπικοτήτων που διώχθηκαν από τον εκκλησιαστικό σκοταδισμό.
    - Ανδρέας Λασκαράτος
    - Εμμανουήλ Ροίδης
    - Νίκος Καζαντζάκης

    Karl Marx Jr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κυβερνηση ΒΑΛΤΟ-πεδιου ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν καταλαβαίνω γιατι η Δικαιοσύνη αλλα ουτε και η Πολιτική Ηγεσια (αν υπάρχει...) δεν κανουν ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ γι αυτο το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ !!

    Ποιος μεγάλος κρύβεται απο πίσω...??

    Οσο για την Διακιοσύνη, τι να πώ, ...ουτε στην Χούντα δεν ζησαμε κατι αναλογο ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ !!
    θα εξαγγείλει ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ.

    Στα μέτρα αυτά περιλαμβάνονται:
    1. Η δήμευση όλων των παγωμένων επί 7 μήνες καταθέσεων στις τράπεζες (πρόταση του βουλευτή Γάμα Μανώλη).

    2. Το στήσιμο μπλόκων από συνεργεία του υπουργείου σε κάθε δρόμο των πόλεων ή της υπαίθρου όπου πάντες οι διερχόμενοι θα είναι υποχρεωμένοι να αφήνουν στο συνεργείο όλα τους τα λεφτά ή και τα χρυσά και πλατινένια κοσμήματα. Τα κατασχεθέντα θα κατατίθενται αμέσως σε φορητούς κουμπαράδες που θα φέρουν το λογότυπο "Ο ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ".
    Εκτιμάται ότι το μέτρο θα έχει και χαρακτήρα
    προστασίας των πολιτών από ληστείες.

    3. Η απαγόρευση σε κάθε δημόσια υπηρεσία και ΔΕΚΟ, αλλά και τράπεζα να δίνει ρέστα στους πολίτες που προσέρχονται για να πληρώσουν.

    4. Η παρακράτηση 25% επί του αποδιδόμενου από κάθε δημόσια υπηρεσία και ΔΕΚΟ, αλλά και τράπεζα, ποσού σε κάθε πολίτη, από κάθε είδους συναλλαγή.

    5. Μικτά συνεργεία του υπουργείου και των Δήμων απανταχού της χώρας θα στήνουν μπλόκα έξω από τα σούπερ μάρκετ, όπου θα κατάσχουν από κάθε εισερχόμενο σε αυτά ποολίτη, όλα τα νομίσματα από 10 ΕΥΡΩ και κάτω.

    6. Η απαγόρευση στα σούπερ μάρκετ να δίνουν ρέστα σε κάθε πελάτη. Τα ρέστα θα απαγορεύονται και θα παρακρατώνται από το σούπερ μάρκετ, και εντός 2 ετών θα αποδίδονται στον κουμπαρά της φτώχειας.

    7. Η απαγόρευση στα βενζινάδικα να δίνουν ρέστα σε κάθε πελάτη. Τα ρέστα θα απαγορεύονται και θα παρακρατώνται από το βενζινάδικα, και εντός 2 ωρών θα αποδίδονται στον κουμπαρά της φτώχειας.

    8. Κάθε συναλλαγή με πιστωτική κάρτα θα επιβαρύνεται με το ΤΕΛΟΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ με ποσό διπλάσιο από την αξία της συναλλαγής.

    9. Θα ανοιχθούν όλοι οι τάφοι των νεκρών καθ' 'απασαν την επικράτειαν και κάθε πολύτιμο αντικείμενο που φέρουν τα λείψανα των νεκρών (δακτυλίδια, χρυσά δόντια, πλατινένια τεχνικά μέλη, ρολόγια, κ.λπ. θα κατάσχονται υπέρ του κουμπαρά της φτώχειας.

    και 10. Θα στηθούν κουλοχέρηδες σε όλες τις πόλεις και τα χωριά, δίπλα στους κάδους σκουπιδιών. Οποιος πολίτης θέλει θα μπορεί να παίζει σε αυτούς χωρίς κανέναν περιορισμό. Τα τυχόν κέρδη του όμως θα παρακρατώνται και στην οθόνη του ο κουλοχέρης θα ευχαριστεί και θα επαινεί τον τυχεράκια. Ομοίως τα κέρδη από λαχεία κ.λπ. τυχερά παιγνίδια θα παρακρατώνται για διάστημα 92 ετών.

    Ελπίζεται ότι με αυτά τα μέτρα θα δοθεί ένα γερό μάθημα στην ακρίβεια, στο κοινό έγκλημα και στη φτώχεια που μαστίζει την κοινωνία μας.

    ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΤΩΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΨΩΝΙΖΟΥΝ, ΝΑ ΜΗ ΒΑΖΟΥΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΑΒΟΝΤΑΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑΦΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιατί βρε παιδιά αφού στις εκλογές μας δίνετε η δυνατότητα να πάμε στα χωριά μας . Και στις πιο πολλές φορές δωρεάν . Μία φόρα να πάμε στο χωριό εκδρομή και να μην ψηφίσει κανείς . Μόνο τα κομματόσκυλα που το μόνο που ξέρουν είναι να γλύφουν. Να δούμε μία φορά σε σύνολο 5.000.000 ψηφοφόρων : ΄Ελαβον ΝΔ 100.000 ΠΑΣΟΚ 90.000 ΣΥΡΙΖΑ 25.000 ΚΚΕ 15.000 ΛΑΟΣ 10.000 . Θα δείτε την άλλη μέρα τι γέλιο θα κάνουμε εμείς και τι κλάμα αυτοί . Και ας σχηματισθεί κυβέρνηση με αυτά τα ποσοστά . Θα πάθουν τέτοια κολούμπρα που θα το φυσάνε και δεν θα κρυώνει . Μία φορά μονάχα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. O ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΤΗΣ ΑΘΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΛΟΥΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟ ΕΦΡΑΙΜ ΤΟΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΗ ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΣΕ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ''ΒΑΤΟΠΕΔΙ REAL ESTATE'' ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΑΡΙΩΝ ΤΗΣ ΚΛΙΚΑΣ ΤΟΥ .
    ΜΟΝΑΧΟΙ-ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΔ- ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ -ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΤΗ ΜΟΝΗ.
    Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΔΕΙΝΗ ΘΕΣΗ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟ, ΚΟΝΤΟ, ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ -ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΥΡΦΕΤΟ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΜΠΙΣΝΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙΣ ΕΒΔΟΜΗΣ ΓΕΝΕΑΣ.
    ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΤΟΥ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΜΕΜΦΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΦΘΑΛΜΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ.
    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΑΦΑΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΔΥΝΗΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,
    ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΗΨΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΕΟΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΘΕΤΗΣΑΝ ΤΑ ΥΠΕΣΧΗΜΕΝΑ ΚΑΤ' ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΉΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ.
    ΟΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΚΤΡΕΦΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΘΕΙ ΟΥΔΕΝ ΕΡΓΟ. ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
    ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΗΨΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΕΔΙΟ.
    Ο ΠΡΩΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ ΕΘΕΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΑΠΙΑ ΝΟΜΕΓΚΛΑΤΟΥΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΔΙΑΦΑΝΙΑΣ ΟΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΘΥΜΙΚΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ.
    ΘΑ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΕΙ ή ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
    Η ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ΤΟΥ ΝΕΟΚΑΡΑΜΑΛΙΣΜΟΥ ΕΣΗΜΑΝΕ
    Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΠΛΕΟΝ .
    ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΗΡΗΞΗΣ ΤΗΣ ΕΥΦΗΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
    ΑΠΟΣΑΘΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΟΛΙΓΟΥ ΧΡΟΝΟΥ , ΜΗΝΩΝ ΑΝ ΟΧΙ ΗΜΕΡΩΝ ΠΛΕΟΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. AYTA TA TOMARIA KAI TA MONASTHRIA APOKTISANE PERIOYSIA KLEYONTAS SFAZONTAS KAI TAYTOXRONOS KSEPOYLONTAS TON ELLHNISMO KAI TON XRISTIANISMO STOYS TOYRKOYS STOUS TOURKOMERITES POLITIKOUS KE PAEI LEGONTAS

    POYSTARIA DINASTES TOU ELLHNISMOU *(&*(^%^^(^*)(&)(&$#*&&%

    EXETE DEI OLA AYTA TA MOYNAKIA POS KYKLOFORANE

    KATASXESI THS EKKLISIASTIKHS PERIOUSIAS EDO KE TORA AN EXETE ORXIS RE KOPRITES POLITIKOI
    ALLA POU NA VRITE @@ OLOI MOUNAKIA EISTE ME SERVIETES MEGA-MAN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πήγα στο Δημοτικό θέατρο του Βόλου πριν 5 περίπου χρόνια να ακούσω τον "καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου".
    Ανάμεσα στα πολλά :
    1.Όταν κάποιος έχει καρκίνο , βάζει σε ένα κομάτι βαμβάκι λίγο αγίασμα και βρέχει την περιοχή που έχει προσβληθεί και θεραπέυεται.
    2.Όταν ο Άνδρας δέρνει την γυναίκα , καλώς κάνει γιατί ακόμα και αν αυτός δεν γνωρίζει τον λόγο , αυτή σίγουρα το γνωρίζει.
    Γενικώς οι παπαριές πηγαίναν σύνεφο αλλά ήταν εμφανές ότι μας δούλευε.
    Δεν άντεξα και έφυγα για να μην την ξεφωνίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. χαχαχα
    ε ρε γλέντια
    αυτοί είναι οι νεοέλληνες
    ένα μάτσο ράσα.
    Που είναι το Ελληνικό πνεύμα της φιλοσοφίας?
    Που είναι η επιστημονική σκέψη?
    Που είναι η amfisvitisi των πάντων?
    Μέσα στα μοναστήρια?
    Μέσα στις σελίδες της αγίας γραφής?
    Είστε άξιοι της μοίρας σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. τον καημένο.
    κλαψ
    κλαψ
    κλαψ
    ας προσευχηθούμε για αυτόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. papas eimai kai sas to leo tipota pio stegano den iparxi stin ellada apo tin eklisia.i antropi tis stin pliopsifia tous einai theompextes mono to theo den ipologizoun kai den fovounte, exete dikeo poli laiki pou lete auta pou lete, vromia kai disosmia iparxi stous antropous tis eklisias,i roufiania kai to aderfiliki vasileui,alla min kanete to lathos kai tous vazete olous se ena tsouvali, iparxoun ieris ligi fisika pou pragmatika exoun agapi gia ton sinartopo,kai episis allo papas kai allo theos
    eite eisai patriarxis eite o pio ektos eklisias antropos stin gi o theos einai gia sena kai se agapa kai theli na se sosi.min peftete stin pagida min masate kserete ti eixe pi o ipourgos esoterikon tis galias stin galiki epanastasi:then fovomaste tous sosialistes, alla tous xristianous sosialistes.agapate ton theo seveste to raso, kai tha dite theou prosopo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση