GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εχασε δίκαια η ΑΕΚ...

. Από το zizanio21.blogspot.com . Χάσαμε δίκαια Αυτό όμως δεν αναιρεί σε καμία περίπτωση τα όσα έχουμε προαναφέρει για την ΠΑΕ Ολυμπιακός, ...

.
.
Χάσαμε δίκαια Αυτό όμως δεν αναιρεί σε καμία περίπτωση τα όσα έχουμε προαναφέρει για την ΠΑΕ Ολυμπιακός, τον Κόκκαλη και τον Γκαγκάτση. Πολλοί από εσάς μου λέτε ότι χάσαμε, επειδή σε 2 φάσεις η ομάδα δεν έδειξε την κατάλληλη ψυχραιμία και έκανε αμυντικά λάθη με αποτέλεσμα να δεχτεί τα 2 γκολ. Παιδιά έχετε λάθος. Τα γκολ πάντα από αμυντικά λάθη "βγαίνουν", όταν πρόκειται για ομάδες ίδιας κλάσης..
Μόνο στην περίπτωση που η μια ομάδα υπερέχει της άλλης, μόνο τότε μπορούμε να πούμε ότι τα γκολ σημειώνονται λόγω καλής δημιουργίας ποδοσφαίρου. Στην περίπτωση της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού δεν υπάρχει διαφορά ποιότητας..
Για μένα η ΑΕΚ από την αρχή του πρωταθλήματος κάνει ένα "σκόπιμο" λάθος και δεν είναι άλλο από το "σκληρό παιχνίδι". Δεν έχει να κάνει με την έλλειψη τεχνικής κατάρτισης.. Έχει να κάνει με το γεγονός ότι η ΑΕΚ ακόμα δεν έχει "δέσει" ως σύνολο και με αυτόν τον τρόπο "κερδίζει τον αέρα" μέσα στο γήπεδο. Όταν αυτό κάποια στιγμή σταματήσει και η ΑΕΚ "δέσει", τότε αυτό το σκόπιμο λάθος θα πάψει να υφίσταται..
Απόψε όμως η ΑΕΚ έκανε και ακόμα 2 μεγάλα λάθη, που της στοίχισαν ένα καλό αποτέλεσμα στο Καραΐσκάκη. Το πρώτο λάθος είναι ότι υπερεκτίμησε τις δυνατότητες της ομάδας του Ολυμπιακού. Και το δεύτερο ότι "έκατσε" στο γεγονός ότι έπαιζε εκτός έδρας..
Ήταν λάθος της ΑΕΚ να περιμένει τον Ολυμπιακό και σε συνδυασμό με το "σκόπιμο λάθος" (το σκληρό παιχνίδι), έδωσε την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να "φανεί" ως η ομάδα που υπερτερεί μέσα στο γήπεδο..
Αυτή η νίκη του Ολυμπιακού, του δίνει προβάδισμα 5 βαθμούς στο πρωτάθλημα και ένα ψυχολογικό αβαντάζ. Αυτή η ήττα για την ΑΕΚ, δεν πρέπει να ξεχαστεί, όχι τόσο πολύ για το γόητρο της, όσο για τη "διδακτική" εμπειρία που μπορεί να της προσφέρει..
Ο Γιώργος Δώνης που είναι ένας πραγματικά εξαιρετικός προπονητής, θα πρέπει να φροντίσει όσο πιο άμεσα γίνεται να "τελειοποιήσει" αυτό το σύνολο των πολύ αξιόλογων ποδοσφαιριστών που διαθέτει..
Αυτή η ΑΕΚ δεν έχει λόγο να κοιτάζει χαμηλότερα από την κορυφή. Έχασε ένα αγώνα δίκαια, αλλά έχει πάρα πολλές ελπίδες να κατακτήσει το πρωτάθλημα, αρκεί πρώτα να "κατακτήσει" την ομοιογένεια της..
Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό που μας κέρδισε, αλλά του υποσχόμαστε ότι δεν πρόκειται να μας ξαναβρεί σε τέτοια κατάσταση.., δεν πρόκειται να μας ξαναβρεί μπερδεμένους..
Ευχόμαστε το ποδόσφαιρο να παίζεται μέσα στο γήπεδο, απόψε (από τις σπάνιες φορές) παίχτηκε μέσα στο γήπεδο..
Αυτό πρέπει να γίνεται πάντα...
---------------------------------

18 σχόλια

  1. ΠΟΥ ΠΑΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ?
    Με Μπασινα,Κυργιακο,Καφε και Γεωργεα,δεν πας πουθενα..
    Οτι πληρωσεις,βλεπεις!
    Με τον μαλακα τον Βαλβερδε,δεν εβαζε απο την αρχη Νταρκο-Ντιογκο...
    Απο την ΑΕΚ τον μονο που ξεχωρισα ηταν τον Πελετιερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρτε το χαμπαρι μαγκες..ο γαυρος εινε κλαση ανωτερος απο ολες τις ελληνικες ομαδες γιατι και προεδρο εχει και φραγκα εχει και παικταραδες που ξερουν πολλα κανταρια μπαλα εχει...και ολλα εσεις τα λαμογια οι αντιολυμπιακοι οπως απωκαλειστε παρτε το χαμπαρι,μια ζωη θα ειστε μες στην μιζερια που σας δερνει και σας κραταει απο κατω,και μια ζωη θα κλαιτε σαν κοτες που ειστε!!!
    Αυτα για τωρα και ειδικα για τα βαζελια μην ανυσηχειτε εχει και για σας κατι φυλαμενο ο νταρκο με τον ντιογκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εξ αρχής μου ήταν συμπαθής ο Βαλβέρδε, νομίζω ότι η ομάδα βελτιώνεται καθημερινά καθώς ο προπονητής αναγνωρίζει σταδιακά τα δεδομένα του.

    Μια χαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θεμιτό το να αγαπάς την ομάδα σου, άσχημο να την υπεραγαπάς και να την υπερεκτιμάς. Η διαφορά στις δύο ομάδες είναι η ποιότητα των ποδοσφαιριστών που σημαίνει η οικονομική διαφορά(μπάτζετ). Σύγκριση μπορεί να γίνει μεταξύ δύο ομάδων με την ίδια ποιότητα ποδοσφαιριστών. Τότε το πρώτο ρόλο τον έχει η ποιότητα του προπονητή. Και να κερδίσει η ΑΕΚ τον Ολυμπιακό θάνε τυχαίο γεγονός και όχι απόρροια της ανωτερότητας της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΚΙ ΑΝ ΕΧΑΣΕ ΝΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΜΑ ΤΩΡΑ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ?ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΝΕ ΑΠΟ Τ'ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ?ΕΤΣΙ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΡΠΩΝΟΝΤΑΙ ΤΗ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΧΙΜΠΑΤΖΙΔΕΣ ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΜΠΟΥΡΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αμην και πότε, η προσέγγιση των παιχνιδιών (οποιουδήποτε αθλήματος) να γίνεται μ΄αυτόν τον τρόπο. Μπράβο στον συντάκτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βουλώστε το χανούμια και κοιτάτε να συμαζευτήτε! να ευχαριστατε το Θεό που δεν φαγατε περισσοτερα. Με τον αδίστακτο Βασάρα συνεχώς να σας σπρώχνει. Αν ηταν αλλος στη θέση του θαχε πετάξει έξω το κλαδευτήρι τον Κυριάκο απο το πρώτο τέταρτο και τότε θα παθαίνατε οτι δεν πάθατε ποτέ στο Καραϊσκάκη.
    Γιαυτό κοιτάτε την τύφλα σας κι αφήστε τις απειλές κατα του Ολυμπιακού. Πάντα στην πλάτη του θα βρίσκεστε. Δεν τόχετε συνηθείσει ακόμα; Δε πειράζει καλή είναι και η 2η και η 3η θέση.
    Βολευτείτε....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΗΣΕΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΥΦΟΣ , ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
    ΤΩΡΑ, ΟΤΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΣ,ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΝΕΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΘΑ ΣΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΩ 2-3 ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    Η ΑΕΚ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΘΕΣΗ , ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΙΠΛΟ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΒΑΘΜΟ. ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ, ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΜΠΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΓΙΑΚΟΥ,ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΕΑ, ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΝΤΕΡΜΠΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ. ΣΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ, Ο ΜΠΑΣΙΝΑΣ ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΝΑ ΔΙΛΕΠΤΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΑΧΑ, ΑΠΟΡΩ, ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΚΙΤΡΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ, ΘΑ ΠΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΜΠΑΛΟΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ Ο ΑΒΡΑΑΜ, ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΜΠΑΛΑ. ΑΥΤΟΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΥΤΕ ΤΡΙΑ ΜΕΤΡΑ ΝΑ ΔΙΑΝΥΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ.
    Η ΤΕΤΡΑΔΑ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΑΕΚ,ΔΕΝ ΣΥΝΕΙΣΕΦΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ , ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ, ΑΦΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΕ ΜΠΑΛΙΕΣ 30-40 ΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΣΙΝΑ , ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ, ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΘΕΛΟΥΝ ΑΣΦΥΚΤΙΚΟ ΠΡΕΣΙΓΚ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΦ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΟΣΟ ΡΑΘΥΜΟ ΠΑΙΚΤΗ ΟΠΩΣ Ο ΜΠΑΣΙΝΑΣ. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΗΤΑΝ Ο ΠΕΛΕΤΙΕΡΙ. ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΠΑΝΤΟΥ. ΚΑΙ Ο ΣΚΟΚΟ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΤΑΚΙ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΩΡΑ ΕΝΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΣΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΜΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΡΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΖΟΛΕ (ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΞΕΘΕΣΑΝ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΓΚΑΛΕΤΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΤΙΟΓΟ, ΒΟΗΘΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΟΜΙ ΚΑΙ ΤΟΡΟΣΙΔΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ, ΕΦΤΑΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ , ΨΙΛΟ ΧΑΛΑΡΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ, ΑΦΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ.
    Η ΛΑΡΙΣΣΑ ΤΟΥ ΔΩΝΗ , ΕΠΑΙΖΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ, ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Η ΠΙΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΜΩΣ, ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΩΝΗ...ΝΑ ΜΑΣΗΣΕΙ.
    Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΤΑΝ. ΘΑ ΒΑΖΑΜΕ ΕΝΑΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΟΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕ Η ΕΞΕΔΡΑ, Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ, Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ Ή ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΚΑΙ Ο ΛΕΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ. ΟΛΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙ.
    ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ¨"ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ" ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
    ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ, ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΥΣΤ.....ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ ξέρω ότι οι δυνάμεις του σκότους έκαναν βουντού στην ομαδάρα μας και τα νεαρά παιδιά μας (Μπασινάς, Κυργιάκος κτλ.) έπαθαν ψυχολογική κολούμπρα... κλώτσαγαν και λίγο παραπάνω είναι αλήθεια, είναι ανήσυχα παιδιά, σαν κατσίκια (ο Μπασινάς καραφλό κατσίκι)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΓΙΑΚΟΣ!

    ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΛΗΘΟΣ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΜΟΥΛΑΔΩΝ ΠΟΥ ΕΝ ΧΩΡΩ ΕΒΡΙΖΑΝ ΜΕ ΤΟ ΧΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ,(ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΒΑΣΑΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ)ΟΡΘΩΣΕ ΜΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΑΧΕΣ,ΕΣΒΥΣΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΛΕΝΤΟ "ΝΤΙΟΓΚΟ",ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΗ ΕΞΕΔΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΑΛΑΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΥΝΕΙ ΧΟΛΗ.
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΓΙΑΚΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 11.56
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΛΙΓΑΚΙ. ΜΕ ΤΟ ΥΦΟΣ ΣΟΥ ΒΕΒΑΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.
    ΑΛΛΑ, ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ..., ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. To palikari pou egrapse to keimeno kapoia pragmata ta leei kala alla pros to telos mas to xalaei me tin ipia apeili pou apefthini ston Olympiako
    file akou , den eine provlima tou Olympiakou i tou panthinaikou k.o.k
    ean i AEK exei provlima
    i lysi tou provlimatos enapoketai ston proponiti kai se aftous pou tin dioikoune
    o nomos tou podosfairou opo kai kathe allou athlimatos eine o idios DEN EPAIXES=EXASES pio apla den mporo na sto po
    mporouse na eine o Olympiakos stin thesi tis AEK i opoia dipote alli omada to apotelesma tha eitane to idio me ton tropo pou epaixe i AEK den mporouse na kanei kati kalo apentanti se mas
    pantos exoume poli dromo akomi mprosta mas kai tha doume sto telos ti tha ginei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Που ναο ο Ρίμπο, οεο που ναι ο Ριμπο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. τι θελεις και γραφεις εδω ρε φιλε;;
    αφου στο ελλαντα οι περισσοτεροι ειναι γαυροι τι περιμενεις αλλο
    απο ειρωνιες και βρισιες;

    αλλος ενας λογος που αναθεματιζω τη μανα μου που με γεννησε σε αυτο τον τοπο με αυτους τους αθλιους κατοικους,
    τους βαλκανιους κολοελληνες τουρκοσπορους.
    αει γαμηθειται συν γυκαιξι και
    τεκνοις,γαμω το μπασταρδο εθνος σας και τη σημαια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΕΚ....η πρωταθλήτρια της κλωτσοπατινάδας,με άμπαλους παίχτες όπως ο αντιαθλητικός Κυριάκος,μονίμως να βαράει στο ψαχνό.Και το κακό είναι ότι το ελληνικό πρωτάθλημα έχει γεμίσει από κλώνους του...!!!
    Κάθε Κυριακή δεν θα βλέπουμε πια τα καλύτερα γκολ αλλα τις καλύτερες κλωτσοπατινάδες.Τις καλύτερες αγκωνιές και πάει λέγοντας.Και το τραγικό; οι διαιτητές δεν κάνουν τίποτα .Αφήνουν τους ποιοτικούς παίχτες απροστάτευτους.Αυτοί ήταν η ΑΕΚ των ονείρων σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΓΙΝΕ ΑΡΗΣ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γαμιέται ο θρύλος και η Τουρκία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση