GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάει για 6% η διαφορά...

. Του Γιάννη Δαίδαλου . Τις επόμενες μέρες θα δημοσιοποιηθεί νέα δημοσκόπηση που ανεβάζει έτι περαιτέρω την διαφορά του ΠΑΣΟΚ από την Νέα ...

.
Του Γιάννη Δαίδαλου
.

Τις επόμενες μέρες θα δημοσιοποιηθεί νέα δημοσκόπηση που ανεβάζει έτι περαιτέρω την διαφορά του ΠΑΣΟΚ από την Νέα Δημοκρατία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διαφορά αυτή θα κυμαίνεται μεταξύ 5-6%. Άρα το κυβερνών κόμμα βυθίζεται όλο και περισσότερο και δεν είναι τυχαίο ότι δεν ακούς πια ούτε ένα πολίτη να είναι ευχαριστημένος με την κυβέρνηση του Κ. Καραμανλή.

---------------------------------

72 σχόλια

  1. κάπου -κάπου να λέμε και καμιά .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΝΤΑ Η ΔΕΞΙΑ ΗΤΑΝ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΠΩΣ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΑΝ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΜΑΣΟΝΕΙΑΣ ΠΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΣΥΝΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΟΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ Ν.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. politis-gr
    Κατά σύμπτωση μερικές εβδομάδες αργότερα επισκέφθηκε το Τορόντο ο Υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης Σημίτη, Γιώργος Παπανδρέου.


    Με την ευκαιρία εκείνης της επίσκεψης, οργανώθηκε συνέντευξη τύπου του Υπουργού προς τους φορείς των ομογενειακών μέσων μαζικής ενημέρωσης, σε κεντρικό ξενοδοχείο του Τορόντο.

    Ο Υπουργός αναφέρθηκε πάνω στο πρόγραμμα της κυβέρνησης και υπεραμύνθηκε της πολιτικής του να ονομάσει τους μουσουλμάνους της Θράκης ως ..,Τούρκους.


    Ζήτησε δε την κατανόηση των αποδήμων ομογενών οι οποίοι έχουν τις δικές τους εμπειρίες πάνω στο ...πολύ-πολιτισμό.


    Όταν κάποια στιγμή μου δόθηκε ο λόγος ανάφερα στον Υπουργό τους ισχυρισμούς των Αμερικανών υπευθύνων και τον ρώτησα εάν πραγματικά συμφωνεί μαζί τους.

    “Για του λόγου του αληθές“, τόνισα, “επικαλούμαι και την μαρτυρία του Πρέσβη σας στο Τορόντο ο οποίος ήταν παρόν και άκουσε αυτά που ειπώθηκαν“, και του έδειξα τον παρακαθήμενό του Γιάννη Θωμόγλου, Πρέσβη της Ελλάδας στην Οτάβα.


    Ο υπουργός αφού με άκουσε, απάντησε: “ Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γης λιγότερα από εκείνα που μας ανήκουν, και να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι και ασφαλείς, παρά να έχουμε ότι μας ανήκει και να μην μπορούμε να κλείσουμε μάτι από τον κίνδυνο κάποιας ξαφνικής επίθεσης κακόβουλων γειτόνων εναντίον μας. “


    Έμεινα με το στόμα ανοικτό από την απάντηση του Υπουργού.
    politis-gr

    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΡΕ ΣΥΧΑΜΕΝΟΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς δουλεύει η δικαιοσύνη στην Ελληνική δημοκρατία.

    Ας πούμε ότι είμαι ένας ζάπλουτος μεγαλοαπατεώνας που έχω κλέψει δισεκατομμύρια από τους πελάτες μου και το χρηματιστήριο.

    Μία λύση για να μή με πιάσουν είναι να εξαφανιστώ σε κάποια Λατινοαμερικάνικη χώρα, κατά προτίμηση κάνοντας και μία πλαστική στο πρόσωπο.

    Στην Ελλάδα έχω και άλλη μία επιλογή. Αγοράζω ένα κανάλι και απειλώ την εκλεγμένη κυβέρνηση ότι εάν με στείλουν να δικαστώ θα τους κάνω συκοφαντικό πόλεμο και θα φέρω την αντιπολίτευση να κυβερνήσει.

    Καλό έ;

    (Και εγώ που νόμιζα ότι οι τηλεοπτικές συχνότητες είναι δημόσιο αγαθό, όπως λέει και το Σύνταγμα, μάλλον δεν είχα καταλάβει καλά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε νέα πελάγη γελοιότητας φτάνει το press-gr και οι εξαγορασμένοι φασίστες του Μπόμπολα και του Κοντομηνά.

    Κάντο 10% να το στριγγυλέψεις παιδίακι μου, με τις πενταροδεκάρες θα παίζουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ για τον Παπανδρέου η μάχη των εντυπώσεων εναντίον του πρωθυπουργού.

    Υπόδικοι καναλάρχες, πάμπλουτοι τηλε-ηθοποιοί, δικηγόροι ψευδομάρτυρες, κουτοπόνηροι βουλευτές, αδίστακτοι εκβιαστές, καλόγεροι ψιθυριστές, μιζωμένοι υπάλληλοι, ΟΛΟΙ στην υπηρεσία του Γιωργάκη και των Αμερικανών αφεντικών.

    ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;

    Ο Καραμανλής είναι επικίνδυνος!

    ΟΙ ΡΩΣΙΚΟΙ ΑΓΩΓΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ, ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ, Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.

    Και αυτός ο ξεροκέφαλος ο Καραμανλής επιμένει να μη γίνεται Σημίτης, να μη λέει ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι οπαδοί του πασόκ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να πιστέψουν ότι είναι ψεύτικες οι δημοσκοπήσεις που παραγγέλνουν οι προστάτες / καναλο-εκβιαστές στις τηλεοράσεις και τις φυλλάδες τους.

    Επιλέγουν οι δυστυχείς να μη θυμούνται τι έλεγαν οι ίδιες εταιρίες δημοσκοπήσεων το 2004 αλλά και το 2007.

    Μετά την επόμενη εκλογική αποτυχία τους ίσως ΠΑΛΙ να κατηγορήσουν τα ενδο-κομματικά τους, το στατιστικό λάθος, ίσως τα κανάλια που δεν τους πρόσφεραν αρκετή υποστήριξη, τα μεγάλα συμφέροντα, τους αμερικάνους, τα έχουμε ξανακούσει τόσες φορές

    Κάτι θα βρούν για να δικαιολογήσουν αυτό που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να πιστέψουν.

    ΟΤΙ ΤΟ GIORGAKIS ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΨΟΦΙΜΙ.

    Όσο και να εξωραίσουν την εικόνα του χαζούλη οι καναλο-εκβιαστές, πάλι χαζούλης θα μείνει. Δεν φταίει αυτός, έτσι γεννήθηκε.
    Όσοι γράφετε στα πράσινα blogs και βγάζετε μεροκαματάκι έχει καλώς, πρώτα το ξεροκόματο, το καταλαβαίνω.

    Όσοι όμως το κάνετε από πίστη στο κόμμα, χάνετε το χρόνο και τον κόπο σας.

    Το άτι είναι κουτσό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλοι μαζί να διώξουμε τον Καραμανλή και άς έλθει ακόμη και ο απόφοιτος του ΠΙΚΠΑ!

    Τι σημασία έχει εάν καταρρέει η παγκόσμια οικονομία και κινδυνεύουμε και εμείς αν ξεχειλώσει ο προυπολογισμός!

    Τι σημασία έχει που το Χαζο-γκιόργκο είναι 100% και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ (πχ σχέδιο Ανάν, κλπ) άνθρωπος τον αμερικανών (μαζί με τη Ντορούλα;

    Τι σημασία έχει εάν δεν έχει γνώσεις σε ΤΙΠΟΤΕ, ιδιαίτερα στα οικονομικά που μας καίνε αυτή τη στιγμή;

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ, ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ.

    Η συνταγή είναι του Γιωργάκη είναι ΑΠΛΗ.
    ............................
    Τάξε στο λαό λεφτά πριν τις εκλογές και μετά θα βρούμε ότι δικαιολογίες θέλουμε.
    ............................
    Αμερικανοί – καναλάρχες – συνδικαλιστές και λοιποί εγκάθετοι, όλοι στον αγώνα ΠΥΡ ΟΜΑΔΟΝ - άλλοι για να κονομήσουμε και άλλοι για να γλυτώσουμε τη στενή:

    * [ALPHA] Ο γνωστός υπόδικος με ΔΕΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ασφαλιστής Κοντομηνάς της Interamerican πληρώνει ΟΣΟ-ΟΣΟ δεκάδες πάμπλουτους τηλε-ηθοποιούς, από τις 6 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ.
    * [MEGA-ΕΘΝΟΣ-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ] ο μεγαλύτερος καναλάρχης και φαταούλας Μπόμπολας κάνει ότι μπορεί, θέλει τα 20 δις του Δ’ ΚΠΣ (ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΑΡΙ)
    * [ΝΕΑ-ΒΗΜΑ] ο Λαμπράκης σπρώχνει και αυτός να μη χάσει διαφημιστική πίτα
    * [ΑΝΤ-1] ο Κυριακού με ΕΝΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ στην πλάτη κάνει ότι μπορεί για την προίκα της μπεμπούλας
    * [ALTER-EXTRA3] ο Κουρής σε διπλό ταμπλό (για όλα τα ενδεχόμενα)
    * [ΧΩΡΑ-ΒΡΑΔΥΝΗ] ο Τράγκας (δεν υπάρχει λέπι) νομίζει ότι θα πουλήσει φύλλα κατηγορώντας τη Ν.Δ.
    * [ΣΚΑΙ-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ] ο μεγαλο-εφοπλιστής ο Αλαφούζος (τόσο χρήμα έβαλα να μη βγάλω και κάτι;) δίνει τα ρέστα του όσο πιό μουλωχτά μπορεί
    * [ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ] ο Θέμος Αναστασιάδης προσπαθεί να απεγνωσμένα να γλυτώσει τη στενή (οι ορκωτοί τέλειωσαν τους ελέγχους για τα 5 εκατ. και πάμε για δικογραφία)

    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ:

    Kάθε πέντε μέρες ΜΑΙΜΟΥ δημοσκοπήσεις στα κανάλια (η δημοσκόπηση της Rass – ιστορικά η πιο φερέγγυα εταιρία δημοσκοπήσεων που φέρνει στα ίσια Ν.Δ. και πασόκ θάβεται από όλες τις εφημερίδες και τα κανάλια)
    και πάει λέγοντας.

    ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ ΝΕΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΟ-ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΖΟΓΙΩΡΓΟΥ.

    Ο έξυπνος νεοδημοκράτης ξέρει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι όλοι αυτοί είναι ένα ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ που θα καταρρεύσει μόλις κάνει την ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ο Καραμανλής.

    Ένα απλό ντιμπέιτ (ζωντανό, όχι κονσέρβα) θα δείξει τη διαφορά κλάσης με το Χαζογιώργο, γιαυτό και τον εμφανίζουν μόνο σε στημένη σκηνοθεσία, πχ. αποσπάσματα από ομιλίες. Τώρα τελευταία μάλιστα του μαθαίνουν και Ελληνικά, με έμφαση να μιλάει πολύ αργά.ά.ά.ά…για να μην χάνει τις φευγαλέες σκέψεις του.

    Όλοι αυτοί όμως λογαριάζουν όμως ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΛΑΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ το Press-gr του Γιομπαζολιά, του Καψαμπέλη και του Παπαγιάννη (καλή η μπάζα από το μπολντοζιέρη το Μπόμπολα και τον ασφαλιστή τον Κοντομηνά;)
    Aναπαράγοντας καθημερινά τα δελτία προπαγάνδας των καναλο-εκβιαστών έχουν γίνει σημείο αναφοράς και εκτόνωσης των φανατικών πρασινοφρουρών.
    Για τους υπόλοιπους πολίτες απλά ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ τη μπλογκόσφαιρα και γελάει κάθε στοιχειωδώς σκεπτόμενος επισκέπτης μαζί τους!
    ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ, ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 8 ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.
    Ο λαός της μπλογκόσφαιρας είναι ΝΕΟΣ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΙΣΗ και μπορεί εύκολα να καταλάβει ότι όλα αυτά τα ανθρώπινα υποπροϊόντα είναι ΜΙΣΘΩΜΕΝΑ από τους αφεντάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ...ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΡΓΑ ΞΥΠΝΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ.
    ΕΠΡΕΠΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΝΔ ΝΑ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ,ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ,ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ
    ΧΑΟΣ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΚΑΦΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΗΣ ΝΔ;
    AYTOI ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ
    ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΕΙΣ , ΘΑ ΣΚΑΨΕΙ.
    ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΔ
    ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΞΑΝΑ-ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!

    Τι νέο να περιμένουμε από τα πράσινα λαμόγια, ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ θέλουν να ΚΛΕΨΟΥΝ;

    Νομίζουν οι απατεώνες ότι επειδή άρχισαν να τρώνε και οι δεξιοί ΞΕΧΑΣΑΜΕ τι μας κάνανε 20 χρόνια, οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ;

    Επειδή βάλανε το σοβαροφανή τον Παπακωνσταντίνου να βγαίνει στις τηλεοράσεις νομίζουν ότι ΔΕΝ
    ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ;

    Νομίζουν, για παράδειγμα, ότι ξεχάσαμε ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ και τα εκατομμύρια Ελλήνων που έμειναν άφραγκοι;

    ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ και να μην παραπονιέται για αυτά που θα λουστεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ...ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΡΓΑ ΞΥΠΝΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ.
    ΕΠΡΕΠΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΝΔ ΝΑ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ,ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ,ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ
    ΧΑΟΣ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΚΑΦΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΗΣ ΝΔ;
    AYTOI ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ
    ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΕΙΣ , ΘΑ ΣΚΑΨΕΙ.
    ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΔ
    ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΟ ΔΙΨΉΦΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ....

    ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 8 ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τι γινεται ρε με αυτα τα ψευτογκαλοπ?

    Καθε μερα! το πασοκ ανεβαινει και μιση μοναδα!!

    Μα ειναι τοσο ασχημα και προχειρα στημενο ολο το παιχνιδι, που θα το επαιρνε χαμπαρι ακομα και ενας που εχει το ιδιο χαζο μυαλο με το καθυστερημενο αμερικανακι αρχηγο του ΠΑΣΟΚ.

    Ζητω ο χοντροβαγγελας βενιζελος πασοκιααα.

    ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΠOΙΟΝ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΡΕ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΟΝΗ ΤΟΠΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

    Συγκεκριμένα, η Μητρόπολη Ιωαννίνων εξασφάλισε με υπουργικές αποφάσεις τη διαχείριση των κληροδοτημάτων ευεργετών, αντί για την Τοπική Αυτοδιοίκηση όπως προβλέπουν οι νόμοι και οι αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας.

    Τα κληροδοτήματα περιλαμβάνουν μετοχές της Εθνικής Τράπεζας, μεγάλο αριθμό ακινήτων και αρκετές εκτάσεις.

    Στο νέο «Βατοπέδι» εμπλέκονται οι πρώην υφυπουργοί Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Δρυς και Απόστολος Φωτιάδης καθώς και νομικός σύμβουλος του κράτους που γνωμοδότησε υπέρ της Μητρόπολης, όπως ακριβώς έκανε και στην υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σιγά μην πάει και στο 30 % ρε φίλε.

    Συμβαίνουν δύο τινα: ή είσαι χρήσιμος ηλίθιος (=παπαγαλάκι) του ΠΑΣΟΚ, ή είσαι εγκάθετος του ΠΑΣΟΚ.
    Τι ισχύει απ'τα δύο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΚΩΣ ΟΜΩΣ!!!
    ΠΡΕΠΕΙ Ν ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΔ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!!
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΑΙΘΙΟΠΙΑ.
    ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΣΤΡΑΒΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΘΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. To θράσος όλων αυτών τον προοδευτικών δεν έχει όρια , έχουμε φτάσει στο σημείο στην πρωτεύουσα του κράτους , στο κέντρο της Αθήνας ,να μην τολμάει να κυκλοφορήσει έλληνας και όποιος ανοίξει το στόμα του να διαμαρτυρηθεί να τον αποκαλούν ρατσιστή , Αν και προέρχομαι από αριστερή οικογένεια σε αυτές της εκλογές θα ψηφίσω ΛΑΟΣ δυστυχώς δεν πάει άλλο σε μερικά χρόνια θα μας αναγκάσουν οι μετανάστες να γίνουμε μετανάστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟΣΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΣΗ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑ
    - ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΜΕ ΞΕΣΚΗΣΑΝΕ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΨΕΜΜΑ -
    ΜΕ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΚΟΤΑΝ ΦΙΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΤΗΡΗΞΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
    ΕΓΩ ΤΟ ΛΕΩ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑ ΓΙΑΥΤΟ ΝΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΗΣ ΝΔ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

    ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΚΟΤΑΝ ΟΥΤΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΝΑΙ
    ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΛΑΘΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΡΓΟ

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΕΙ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ

    ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ

    ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ?
    ΟΧΙ

    ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ

    ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΡΝΗΣΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΝΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

    ΤΙΠΟΤΕΣ ΑΛΛΟ

    ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ

    ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΣΑΣ
    Η ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ
    ΚΑΙ Η ΠΕΙΝΑ ΣΑΣ

    ΑΣ ΣΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σκοτεινός μονοκομματισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΣΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ........ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ - Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    Τα έχουν δοκιμάσει όλα!

    Υπέκλεπταν τις συνομιλίες του, αναγνώρισαν τα Σκόπια σαν Μακεδονία ΜΙΑ ημέρα μετά την εκλογή του, υποστηρίζουν ξεδιάντροπα την Τουρκία στο Κυπριακό, απειλούν για το θέμα των Σκοπίων, φωνάζουν για τους ρώσικους αγωγούς, κλπ.

    Πέντε χρόνια πλουσιοπάροχες αμοιβές στους καναλάρχες για να υποστηρίξουν την αντιπολίτευση (με κάθε αθέμιτο μέσο και καθημερινό πόλεμο φθοράς) και αυτός ο ξεροκέφαλος ακόμη αντιστέκεται!

    Μετά την παντελή έλλειψη στοιχείων σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας στο Βατοπέδι αλλά και την απρόσμενη αποκάλυψη της συνομωσίας του πασόκ (εκβιασμοί, Κουκουβίνος, Σωτηροπούλου, κλπ) χάθηκε και αυτή η ευκαιρία να σπιλωθεί ο Καραμανλής.

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΑΡΤΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ!

    Η ψήφιση του προυπολογισμού είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ευκαιρία.

    Με πέντε-δέκα εκατομμυριάκια θα εξασφαλίσουν και τα εγγόνια τους κάποιοι πειναλέοι νεοδημοκράτες βουλευτές.

    Και θα βγαίνουν και στα κανάλια να λένε ότι ήταν για το καλό της χώρας, όπως ο Τατούλης.

    Μέσα στο Δεκέμβριο θα κριθεί η πορεία της χώρας μας για πολλά χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αααααα!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΜΑΣΤΕ. ΠΑΛΙΟΠΑΣΟΚΟΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΤΩ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΝΔ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΝΔ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΝΔ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΨΗΦΙΖΑ ΛΕΒΕΝΤΗ. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΤΟΟΟ ΠΟΟΤΑΜΙ ΜΑΣ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΟΤΑΜΟΣ!!!!! ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ; ΝΟΜΙΖΩ ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΗ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΜΕ ΠΡΟΩΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΜΕ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ ΕΞΟΔΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ρε ανόητοι ... στο ΠΡΕΣΣ θα σταματησετε επιτελους να βγαζετε γκαλοπ ΜΑΣ ΠΡΙΞΑΤΕ..
    ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ?
    -το τραβαει ο οργανισμος σας το μπινελικι!!
    -δεν μας ενδιαφερει ποια θα ειναι η επομενη κυβέρνηση.
    ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.
    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ Τ.Ε.Β.Ε ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ...!!!

    -ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΤΕ ΑΥΤΟ,ΘΑ ΦΑΤΕ ΠΟΛΛΗ ΒΡΥΣΙΔΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ....και λιγη ειναι...επρεπε να τους ειχανε παρει με τις πετρες......

    Αντε Καραμανλακο......σπιτι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΟΥΑΙ ΚΙ'ΑΛΙΜΟΝΟ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ ΚΑΗΚΑΜΕ,ΓΙΑ ΣΚΕΥΘΕΙΤΕΤΟ ΛΙΓΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μα καλά, για μαλάκες μας περνάνε; Σε μια περίοδο που ο κόσμος δεν τρώει πια κουτόχορτο,θα βγει δημοσκόπιση με 6% διαφορά; Τι φασιστες που είστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κάτι πάνε να κάνουνε με την Ντόρα έτσι για να αλλάξει λέει το κλίμα! Μα ποιο κλίμα; Το"κλήμα" ήτανε στραβό από την αρχή. Τώρα το έφαγε και ο γάιδαρος και τι να περιμένεις; Ποια Ντόρα, ποιος Αβραμοπουλος ,ποιος Μεϊμαράκης!
    Οι ψηφοφόροι του Καραμανλή δεν είναι ούτε μακάκες ούτε λαμόγια. Είναι άνθρωποι ρωμιοί όπως όλοι μας. Απλά πίστεψαν πως η παράταξη της Ν.Δ. με αρχηγό ένα νεαρό φέρελπι θα έφερνε καλό στον τόπο. Δεν φαντάζονταν πως ο τύπος εκπροσωπούσε μια ομάδα που βάλθηκε σε τρία -τέσσερα χρόνια να πλουτίσει για πολλές γενιές από τη φτώχεια του μεροκαματιάρη και του μικροεπιχειρηματία! Πως δε θ' αφήσει επιχείρηση με επιχείρηση του δημοσίου απούλητη. Πως δε θα αφήσει δραχμή στην τσέπη του μικρομέτοχου στο χρηματιστήριο!
    Ένα να εύχονται οι ψηφοφόροι του Καραμανλή:να φύγει όσο γίνεται νωρίτερα, πριν ξεπουλήσει τη χώρα μαζί με τους κατοίκους της!

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Κατά σύμπτωση μερικές εβδομάδες αργότερα επισκέφθηκε το Τορόντο ο Υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης Σημίτη, Γιώργος Παπανδρέου.


    Με την ευκαιρία εκείνης της επίσκεψης, οργανώθηκε συνέντευξη τύπου του Υπουργού προς τους φορείς των ομογενειακών μέσων μαζικής ενημέρωσης, σε κεντρικό ξενοδοχείο του Τορόντο.

    Ο Υπουργός αναφέρθηκε πάνω στο πρόγραμμα της κυβέρνησης και υπεραμύνθηκε της πολιτικής του να ονομάσει τους μουσουλμάνους της Θράκης ως ..,Τούρκους.


    Ζήτησε δε την κατανόηση των αποδήμων ομογενών οι οποίοι έχουν τις δικές τους εμπειρίες πάνω στο ...πολύ-πολιτισμό.


    Όταν κάποια στιγμή μου δόθηκε ο λόγος ανάφερα στον Υπουργό τους ισχυρισμούς των Αμερικανών υπευθύνων και τον ρώτησα εάν πραγματικά συμφωνεί μαζί τους.

    “Για του λόγου του αληθές“, τόνισα, “επικαλούμαι και την μαρτυρία του Πρέσβη σας στο Τορόντο ο οποίος ήταν παρόν και άκουσε αυτά που ειπώθηκαν“, και του έδειξα τον παρακαθήμενό του Γιάννη Θωμόγλου, Πρέσβη της Ελλάδας στην Οτάβα.


    Ο υπουργός αφού με άκουσε, απάντησε: “ Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γης λιγότερα από εκείνα που μας ανήκουν, και να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι και ασφαλείς, παρά να έχουμε ότι μας ανήκει και να μην μπορούμε να κλείσουμε μάτι από τον κίνδυνο κάποιας ξαφνικής επίθεσης κακόβουλων γειτόνων εναντίον μας. “


    Έμεινα με το στόμα ανοικτό από την απάντηση του Υπουργού
    ΑΠΟ ΤΟ politis gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Φορτώσανε το γάϊδαρο (Ελληνικός λαός) μέχρι να είναι έτοιμος να πέσει κάτω και για να δείξουν και λίγο καλωσύνη, μπας και ξεγελάσουν κανέναν λένε δεν θα φορτώσουν άλλο το γάϊδαρο στο ήδη βαρύ φορτίο του(φόροι)

    Kαι έχουμε και το "καταλληλότερο" να μας λέει ότι από το να είναι ευχάριστος προτιμά να είναι χρήσιμος.

    Εγώ λέω ότι ούτε ευχάριστος είναι ούτε χρήσιμος.

    Για αυτό να τα μαζέψουν και να πάνε στο διάολο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΘΑ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΙΣ 10 ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΝ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ Ή Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ...ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΚΚΕ
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛ ΣΥΡΙΖΑ

    ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ 15% ΠΑΛΙ ΠΑΝΩ ΟΛΑ

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΤΡΑΠΕΖΙ
    ΠΟΥΝΑΙ ΟΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΣΑΣ?

    ΠΟΥΝΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΑΣ ΠΑΛΗΟΠΑΝΑ?

    ΛΟΥΦΑΖΕΤΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ?

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ
    ΠΑΛΗΑΝΘΡΩΠΟΙ!!

    ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
    ΑΓΚΕΛΕΣ

    ΦΟΛΑ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΧΑΧΑΧΑΧΑ...
    ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ!!!!
    ΡΕ ΕΙΣΤΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΡΕ...ΠΟΙΟΣ ΣΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΡΕ...
    ΚΑΙ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΣΙ ΛΕΓΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΚΑ Μ.Μ.Ε. ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΙΚΗΣΕ Η Ν.Δ. ΜΕ 5 ΜΟΝΑΔΕΣ....ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΡΕΖΙΛΙΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Το ανέκδοτο με το λιοντάρι και το λαγό το ξέρεις; Αν οχι ρώτα, κάποιος άλλος θα το ξέρει σίγουρα και θα σου το πεί.
    Το ίδιο ακριβώς κάνεις και εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΡΕ 1:34 KAI 1:48

    ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΤΕ Η ΣΑΣ ΤΑΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ?

    Η ΤΡΩΤΕ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ ΜΕ ΣΚΑΤΟ ΚΑΙ ΚΟΤΣΟ ΒΑΣΙΛΗΑ?

    ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΟΥ?

    ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ?

    ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ?

    ΠΩΣ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ?

    ΜΕ ΤΟ 6% ?

    ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΥΤΟ !!

    ΘΑ ΦΑΤΕ ΦΟΛΑ

    ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Κανονικά ηδη έπρεπε να είχε εκτοξευθεί η διαφορά σε διψήφια ποσοστά αλλά μάλλον ο Γιωργάκης θέλει αργά και σταθερά να ανέβει...
    Μέχρι η παρεούλα της ΝΔ να μας πιεί και την τελευταία σταγονίτσα απο το αιματάκι μας ( που λέει κι ο Αυτιάς ) !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Τι αλλη αποδειξη για το οτι οι δημοσκοπισεις ειναι καθοδηγουμενες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΕΧΕΙ
    ΠΟΛΥ ΔΙΚΙΟ ΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΦΥΛΑΚΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ
    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ....ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΧΡΟΜΑΤΟΣ
    ΟΙ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΟ ΤΕΒΕ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΖΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ
    ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ 2008 ΔΗΛΑΔΗ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ - Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    Τα έχουν δοκιμάσει όλα!

    Υπέκλεπταν τις συνομιλίες του, αναγνώρισαν τα Σκόπια σαν Μακεδονία ΜΙΑ ημέρα μετά την εκλογή του, υποστηρίζουν ξεδιάντροπα την Τουρκία στο Κυπριακό, απειλούν για το θέμα των Σκοπίων, φωνάζουν για τους ρώσικους αγωγούς, κλπ.

    Πέντε χρόνια πλουσιοπάροχες αμοιβές στους καναλάρχες για να υποστηρίξουν την αντιπολίτευση (με κάθε αθέμιτο μέσο και καθημερινό πόλεμο φθοράς) και αυτός ο ξεροκέφαλος ακόμη αντιστέκεται!

    Μετά την παντελή έλλειψη στοιχείων σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας στο Βατοπέδι αλλά και την απρόσμενη αποκάλυψη της συνομωσίας του πασόκ (εκβιασμοί, Κουκουβίνος, Σωτηροπούλου, κλπ) χάθηκε και αυτή η ευκαιρία να σπιλωθεί ο Καραμανλής.

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΑΡΤΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ!

    Η ψήφιση του προυπολογισμού είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ευκαιρία.

    Με πέντε-δέκα εκατομμυριάκια θα εξασφαλίσουν και τα εγγόνια τους κάποιοι πειναλέοι νεοδημοκράτες βουλευτές.

    Και θα βγαίνουν και στα κανάλια να λένε ότι ήταν για το καλό της χώρας, όπως ο Τατούλης.

    Μέσα στο Δεκέμβριο θα κριθεί η πορεία της χώρας μας για πολλά χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Για ολους τους δεξιουσ φιλους ,θα ηθελα να θυμισω οτι τα γκαλοπ δεν χρειαζονται να τα βλεπουμε στα μπλοκ...αλλα στην ιδια τη κοινωνια.ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΞΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ , ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΧΕΙ ΠΟΙΑ Η ΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ,,,...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Δεξια και πασοκ ειναι ολα τα ιδια
    απλα το πασοκ εκανε και κατι τις καλο
    ολοι κλεβουνε και θα κλεβουνε παντα ...δεν αλλαζει αυτο, αυτο που αλλαζει ειναι εμεις και η κοινωνια
    μας αλλα οχι οπως θελουμε
    εμεις ,ομως τους ανεβοκατεβαζουμε
    και αυτοι που ειναι ΠΑΝΩ ΤΡΩΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ...!!!!αυτη ειναι η μεγαλη αληθεια εμεις ολοι απλα μαλακιζομασται.....στο νατους παρακολουθουμε μεσω των ΠΑΜΠΛΟΥΤΩΝ αγγελιοφορων δημοσιογραφων τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. δε μας ενδιαφέρει η διαφορά . το θέμα είναι να φύγουν και γρήγορα. είναι επικίνδυνοι... βγάλτε τον μπουχέσα από το μαξίμου μηπως και δουμε άσπρη μέρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. 9:54,9:57,10:08,1:34,1:48
    Κρα κρα κρα κρα

    Εντάξει Αντώναρε
    Σε πιστέψαμε
    Άκουσε ,γιαουρτωμένε καράφλα ,κανένας δεν σας πιστεύει σήμερα .
    Μετα 57 μήνες ψευτιάς , θράσους και αρπαγής ο Λαός δεν θέλει ούτε να βλέπει ούτε να ακούει τον χοντρο-πατάτα ακαταλληλότερο .
    Δεν σας σώζουν ούτε τα φυλακτά των Δεσποτάδων ούτε οι ‘’Άγιες Ζώνες’’ του πνευματικού σας πατέρα .


    Παλικάρι από τα Σφακιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΑΛΑΛΟΣ. ΚΑΛΑ ΠΟΣΟ ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ??? ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ??? ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ " ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΩΤΣΟ ΒΑΣΙΛΙΑ !!! "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΔΕΞΙΟΙ ΔΕΝ ΒΓΕΝΕΤΕ ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΤΕ ΔΥΝΑΤΑ ΖΗΤΩ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ??ΓΙΑ ΚΑΝΤΕΤΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΥΡΟΥΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟ.
    ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΜΑΣ ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΛΛΑΔΑΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Τι γινεται ρε με αυτα τα ψευτογκαλοπ?

    Καθε μερα! το πασοκ ανεβαινει και μιση μοναδα!!

    Μα ειναι τοσο ασχημα και προχειρα στημενο ολο το παιχνιδι, που θα το επαιρνε χαμπαρι ακομα και ενας που εχει το ιδιο χαζο μυαλο με το καθυστερημενο αμερικανακι αρχηγο του ΠΑΣΟΚ.

    Ζητω ο χοντροβαγγελας βενιζελος πασοκιααα.

    ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΠOΙΟΝ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΡΕ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Οπως λέει και ο Γεωργίου "οι κλασσικοί, οι μα..κες οι Ελληνες".

    Στην εκπομπή του ακούς συνήθως τους χαμένους της αγωνιστικής να βγαίνουν και να παραπονιούνται, να γκρινιάζουν, να οργίζονται. Εχασε ο Γαύρος, να οι γαύροι στα τηλέφωνα να ουρλιάζουν, έχασε ο Βάζελος ,να τους οι βάζελοι τα ίδια.

    Το οπαδιλίκι όμως επεκτείνεται και στην πολιτική. Επικίνδυνα.

    Οσο ,λοιπόν, το ΠΑΣΟΚ ήταν στα κάτω του (πιο κάτω απο τη ΝΔ) και έχανε στις δημοσκοπήσεις, να σου οι Πασόκοι και οι λοιπές πρασινοφρουρικές δυνάμεις να βγαίνουν και να λένε τον πόνο τους στα blog και στις εκπομπές, ή να βρίζουν δεξιά (κυρίως) και αριστερά.

    Τώρα που η ΝΔ πολύ επιτυχημένα κατάφερε να είναι πιό κάτω του ΠΑΣΟΚ και τα πάντα γύρω μας να έχουν πάρει ένα σκατί χρωμα εξαιτίας:
    1) της διακυβέρνησης της,

    2) των αμερικανών που μισούν κάθετι καραμανλικό και αγαπούν κάθε τι παπανδρεικό ή μητσοτάκικο,

    3) της διεθνούς οικονομικής κρίσης, της απουσίας μεθόδων πρόληψης και αποφυγής της λόγω βλακείας και την απουσία εναλλακτικού κυβερνητικού σχεδίου αντιμετώπισης της πέραν του "Ας κάνουμε ότι κάνουν και οι άλλοι, και βόηθα παναγιά",

    τώρα λοιπόν, βγαίνουν και τα γαλαζοδεξιά μπλογκομπούμπουκα ή οι αγανακτισμένοι δεξιοί και τα χώνουν προς πάσα κατεύθυνση.

    Λιγο να καθήσουν και να σκεφθούν λογικά, δεν προλαβαίνουν φαίνεται. Το μόνο που μπορεί να τους εξατμίσει την οργή και τη "ντροπή του χαμένου" είναι να βγαίνουν και να υβρεολογούν ή να τα χώνουν στο ΠΑΣΟΚ ή όπου αλλού, όπως έκαναν και οι πράσινοι ανεγκέφαλοι σε καιρούς ουσιαστικής ή επικοινωνιακής ηττας.

    Συμπέρασμα: είμαστε για γέλια και για κλάματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Eξαρθρώθηκε συμμορία ληστών
    27 Νοεμβρίου 2008, 14:23

    Συμμορία που λήστευε ανυποψίαστους πολίτες έπεσε "στα χέρια" της Ασφάλειας Αττικής. Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν έξι αλλοδαποί, οι οποίοι το βράδυ της περασμένης Κυριακή, φορώντας κουκούλες πλησίασαν έναν αλλοδαπό και αφού τον χτύπησαν, του άρπαξαν ένα τσαντάκι που κουβαλούσε, στο οποίο είχε χρήματα, έγγραφα και το κινητό του.
    Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι τους εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένα όπλο και διάφορα κλοπιμαία, για τα οποία γίνονται έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί η προέλευσή τους
    1) ΤΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ ΟΣΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΗ ΛΗΣΤΕΣ
    2) ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ
    3) ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΞΙΟΠΟΙΝΕΣ ΠΡΑΞΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΑΥΝΟΥΝ ΑΜΕΣΟΣ

    ΕΞΩ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΕΙΠΑΜΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΗΤΑΝΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΩΤΑΝΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ 'Η ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ Η ΝΔ?? ΕΛΕΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Μην χαίρεστε που χάνει η ΝΔ αν και έτσι πρέπει.... γιατί κοιτάχτε τι έρχεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΟΝΗ ΤΟΠΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

    Συγκεκριμένα, η Μητρόπολη Ιωαννίνων εξασφάλισε με υπουργικές αποφάσεις τη διαχείριση των κληροδοτημάτων ευεργετών, αντί για την Τοπική Αυτοδιοίκηση όπως προβλέπουν οι νόμοι και οι αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας.

    Τα κληροδοτήματα περιλαμβάνουν μετοχές της Εθνικής Τράπεζας, μεγάλο αριθμό ακινήτων και αρκετές εκτάσεις.

    Στο νέο «Βατοπέδι» εμπλέκονται οι πρώην υφυπουργοί Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Δρυς και Απόστολος Φωτιάδης καθώς και νομικός σύμβουλος του κράτους που γνωμοδότησε υπέρ της Μητρόπολης, όπως ακριβώς έκανε και στην υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ για τον Παπανδρέου η μάχη των εντυπώσεων εναντίον του πρωθυπουργού.

    Υπόδικοι καναλάρχες, πάμπλουτοι τηλε-ηθοποιοί, δικηγόροι ψευδομάρτυρες, κουτοπόνηροι βουλευτές, αδίστακτοι εκβιαστές, καλόγεροι ψιθυριστές, μιζωμένοι υπάλληλοι, ΟΛΟΙ στην υπηρεσία του Γιωργάκη και των Αμερικανών αφεντικών.

    ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;

    Ο Καραμανλής είναι επικίνδυνος!

    ΟΙ ΡΩΣΙΚΟΙ ΑΓΩΓΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ, ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ, Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.

    Και αυτός ο ξεροκέφαλος ο Καραμανλής επιμένει να μη γίνεται Σημίτης, να μη λέει ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Όλοι μαζί να διώξουμε τον Καραμανλή και άς έλθει ακόμη και ο απόφοιτος του ΠΙΚΠΑ!

    Τι σημασία έχει εάν καταρρέει η παγκόσμια οικονομία και κινδυνεύουμε και εμείς αν ξεχειλώσει ο προυπολογισμός!

    Τι σημασία έχει που το Χαζο-γκιόργκο είναι 100% και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ (πχ σχέδιο Ανάν, κλπ) άνθρωπος τον αμερικανών (μαζί με τη Ντορούλα;

    Τι σημασία έχει εάν δεν έχει γνώσεις σε ΤΙΠΟΤΕ, ιδιαίτερα στα οικονομικά που μας καίνε αυτή τη στιγμή;

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ, ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ.

    Η συνταγή είναι του Γιωργάκη είναι ΑΠΛΗ.
    ............................
    Τάξε στο λαό λεφτά πριν τις εκλογές και μετά θα βρούμε ότι δικαιολογίες θέλουμε.
    ............................
    Αμερικανοί – καναλάρχες – συνδικαλιστές και λοιποί εγκάθετοι, όλοι στον αγώνα ΠΥΡ ΟΜΑΔΟΝ - άλλοι για να κονομήσουμε και άλλοι για να γλυτώσουμε τη στενή:

    * [ALPHA] Ο γνωστός υπόδικος με ΔΕΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ασφαλιστής Κοντομηνάς της Interamerican πληρώνει ΟΣΟ-ΟΣΟ δεκάδες πάμπλουτους τηλε-ηθοποιούς, από τις 6 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ.
    * [MEGA-ΕΘΝΟΣ-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ] ο μεγαλύτερος καναλάρχης και φαταούλας Μπόμπολας κάνει ότι μπορεί, θέλει τα 20 δις του Δ’ ΚΠΣ (ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΑΡΙ)
    * [ΝΕΑ-ΒΗΜΑ] ο Λαμπράκης σπρώχνει και αυτός να μη χάσει διαφημιστική πίτα
    * [ΑΝΤ-1] ο Κυριακού με ΕΝΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ στην πλάτη κάνει ότι μπορεί για την προίκα της μπεμπούλας
    * [ALTER-EXTRA3] ο Κουρής σε διπλό ταμπλό (για όλα τα ενδεχόμενα)
    * [ΧΩΡΑ-ΒΡΑΔΥΝΗ] ο Τράγκας (δεν υπάρχει λέπι) νομίζει ότι θα πουλήσει φύλλα κατηγορώντας τη Ν.Δ.
    * [ΣΚΑΙ-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ] ο μεγαλο-εφοπλιστής ο Αλαφούζος (τόσο χρήμα έβαλα να μη βγάλω και κάτι;) δίνει τα ρέστα του όσο πιό μουλωχτά μπορεί
    * [ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ] ο Θέμος Αναστασιάδης προσπαθεί να απεγνωσμένα να γλυτώσει τη στενή (οι ορκωτοί τέλειωσαν τους ελέγχους για τα 5 εκατ. και πάμε για δικογραφία)

    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ:

    Kάθε πέντε μέρες ΜΑΙΜΟΥ δημοσκοπήσεις στα κανάλια (η δημοσκόπηση της Rass – ιστορικά η πιο φερέγγυα εταιρία δημοσκοπήσεων που φέρνει στα ίσια Ν.Δ. και πασόκ θάβεται από όλες τις εφημερίδες και τα κανάλια)
    και πάει λέγοντας.

    ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ ΝΕΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΟ-ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΖΟΓΙΩΡΓΟΥ.

    Ο έξυπνος νεοδημοκράτης ξέρει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι όλοι αυτοί είναι ένα ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ που θα καταρρεύσει μόλις κάνει την ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ο Καραμανλής.

    Ένα απλό ντιμπέιτ (ζωντανό, όχι κονσέρβα) θα δείξει τη διαφορά κλάσης με το Χαζογιώργο, γιαυτό και τον εμφανίζουν μόνο σε στημένη σκηνοθεσία, πχ. αποσπάσματα από ομιλίες. Τώρα τελευταία μάλιστα του μαθαίνουν και Ελληνικά, με έμφαση να μιλάει πολύ αργά.ά.ά.ά…για να μην χάνει τις φευγαλέες σκέψεις του.

    Όλοι αυτοί όμως λογαριάζουν όμως ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΛΑΟ!

    Πολύ σύντομα, μαζί με τους πάμπλουτους καναλάρχες και τους πρασινοφρουρούς πολιτικούς θα καταρεύσουν και οι προσδοκίες των αμερικανών να χαρίσουν το όνομα Μακεδονία στους Βάρδαρους, την Κύπρο στους Τούρκους (σχέδιο Ανάν του Γιωργάκη) και να ματαιώσουν τους Ελληνορωσικούς αγωγούς πετρελαίου.

    Απλά πράγματα, λίγο υπομονή.

    ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΟΠΛΟΙ ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς δουλεύει η δικαιοσύνη στην Ελληνική δημοκρατία.

    Ας πούμε ότι είμαι ένας ζάπλουτος μεγαλοαπατεώνας που έχω κλέψει δισεκατομμύρια από τους πελάτες μου και το χρηματιστήριο.

    Μία λύση για να μή με πιάσουν είναι να εξαφανιστώ σε κάποια Λατινοαμερικάνικη χώρα, κατά προτίμηση κάνοντας και μία πλαστική στο πρόσωπο.

    Στην Ελλάδα έχω και άλλη μία επιλογή. Αγοράζω ένα κανάλι και απειλώ την εκλεγμένη κυβέρνηση ότι εάν με στείλουν να δικαστώ θα τους κάνω συκοφαντικό πόλεμο και θα φέρω την αντιπολίτευση να κυβερνήσει.

    Καλό έ;

    (Και εγώ που νόμιζα ότι οι τηλεοπτικές συχνότητες είναι δημόσιο αγαθό, όπως λέει και το Σύνταγμα, μάλλον δεν είχα καταλάβει καλά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ο κόσμος έχει σιχαθεί τη δεξιά, οι μόνοι που τους στηρίζουν είναι όσοι τρώνε και όσοι είναι γέροι και φανατισμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ
    ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΧΕΙ
    35 ΧΡΟΝΙΟΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
    ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ

    ΔΕΝ ΕΧΟΙΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΟΛΟ ΧΡΕΕΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝΕ
    ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ .
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
    ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ
    ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ
    ΠΡΕΠΕΙ 15000 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ
    ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΥΕΣ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
    ΣΤΟΥΣ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ
    ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΓΥΡΩ
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300
    ΚΑΙ ΟΙΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ
    ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ
    ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ
    ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ
    ΞΕΣΗΚΩΘΗΤΕ ΒΓΗΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
    ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΑΣΗ
    ΩΡΑ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ρε συ σύντροφε γιωργάκη, εγώ ομολόγησα δημόσια ότι πήρα ένα εκατομμύριο μίζα από τη Siemens και το έδωσα στο κόμμα. Οι άλλοι (Αντρέας, Σημίτης, Λαλιώτης, Κουλούρης, Γιάννος, Άκης, Τσοβόλας, Λιάνης, Μιμή Λιάνη, Πάγκαλος, Παπουτσής, Βενιζέλος, Καρχιμάκης, Μαντέλης, Βερελής, Πανταγιάς, Πάχτας, Δρυς, Φωτιάδης) τι έδωσαν στο κόμμα? Υπήρξα κρατικοδίαιτος από το 1983 μέχρι το 2000 (με είχε διορίσει το πασοκ). Όταν μου είπε η Πόπη μου ότι το πασοκ ΔΕΝ είναι ιδεολογία αλλά ΕΠΕΝΔΥΣΗ (που το είχε κοπιάρει από τη Μιμή Λιάνη), έγινα πασοκ. Γιαυτό το πασοκ με έκανε ανεπίσημο ταμία για να του "καθαρίζω" τα χρήματα. Μόλις το πασοκ ενθυλάκωσε τα "καθαρισμένα" χρήματα που τους πήγα, με πέταξε έξω. Έτσι από Θόδωρος του πασοκ, έγινα σκέτος Θόδωρος. Θέλω τα μεγαλεία "Κόμμα και κράτος Θόδωρος Τσουκάτος". Επίσης λατρεύω Πόπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. MALAKA DEKSIE 5:49 μμ
    TO PASOK PRIN 5 XRONIA PLHROSE ME THN TOTE HGESIA TA LATHOI POU EKANE KAI PHGE SPITITOU.ESEIS POU HRTHATE SAN APELEYTHEROTES KAI HTHIKOI TELIKA APODEIXTHKATE MEGALA KATHARMATA KAI PRODOTES.
    OPOTE IRTHE H WRA NA PATE STO DIAOLO KAI SEIS MOUNOPANA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ρε κολοπασόκια και κολοκαναλα.
    αν με τους αριθμούς σας παμε έτσι σε λιγες μερες θα ανεβει το ποσοστο σε 15% διαφορα και βαλε. δηλαδη αυτοί που σημερα φωναζουν και βριζουν κολοπασόκους, μεθαυριο θα γινουν κολοπασοκοι και θα βριζουν νεοδημοκρατες. καλό ακούγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Χαζούλη Ν(έο) Δ(ούλε), ακόμη δεν έχεις δει ότι το τραπέζι που έχει στρώσει το δεξιό σκυλολόι –κουμπάροι, σύζυγοι, αδέλφια, μανάδες, πατεράδες κ.λ.π– που δήθεν κυβερνά τη χώρα είναι ροτόντα???

    Δεν έχεις συνειδητοποιήσει ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να σε καταδυναστεύουν και να σε κατακλέβουν, για να εξασφαλίσουν και τα δεκασέγκονά τους???

    Αν θέλεις να συνεχίσεις να δηλώνεις εθελοντής αφελής, είσαι άξιος της μοίρας σου.

    Ευτυχώς όμως η κοινωνία δεν είναι αφελής.
    Έχει συνειδητοποιήσει ότι παραπλανήθηκε από τις δεξιές σειρήνες του παρελθόντος. Έχει αγανακτήσει με τους απατεώνες που μας κυβερνούν και αναμένει με ανυπομονησία την ευλογημένη ώρα των εκλογών για να τους μαυρίσει.

    Εσύ χαζούλη Ν(έο) Δ(ούλε) συνέχισε να τους προσκυνάς,
    Εσύ χαζούλη Ν(έο) Δ(ούλε) συνέχισε να κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου.

    Ο Υποψιασμένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Παιδάκια της Νέας Διακυβέρνησης μην πολυζορίζεστε, απλά, όπως είχε πει και η βλαχόπουστα ο Σιούφας...the party is over γαμημένοι αιμοπότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Βρε τους δεξιούληδες μπήκαν και γράφουν και στα blogs προσπαθώντας να κάνουν αυτό που τόσο καλά ξέρουν... να δημιουργούν κλίμα τρομοκρατίας... όπως τον παλιο καλό καιρό...Αν δεν το πήρατε είδηση ας το γράψουμε και εδώ... ΦΕΥΓΕΤΑΙ.. επιτέλους ξεβρωμίζει ο τόπος από τη δεξια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ,ΣΚΟΥΞΤΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΜΟΥ!
    ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΠΟΙΟΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΒΡΙΖΟΥΝ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Η ΝΔ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΦΥΓΕΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΝ ΟΧΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΒΙΑ ΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ .

    ΑΛΩΣΤΕ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙ ΕΚΛΟΓΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Το ΠΑΣΟΚ του ΑΝΤΡΕΑ έβαλε την καταραμένη ΔΕΞΙΑ στο χρονοντούλαπο της ιστορίας ΣΩΣΤΑ.
    Αλλά ξέχασε να το κλειδώσει
    με το ΚΛΕΙΔΙ της
    ΑΠΛΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ.
    Τώρα τι θα κάνουμε;;;;;
    Δημήτρης Περιστέρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. 2) ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ
    3) ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΞΙΟΠΟΙΝΕΣ ΠΡΑΞΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΑΥΝΟΥΝ ΑΜΕΣΟΣ

    ΕΞΩ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΣΩΣΤΟΣ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΧΑ ! ΧΑ! ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΥΣ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΟΤΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΑ ΠΡΙΝ ΜΗΝΕΣ....ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΧΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥ....
    Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ
    9% ΕΛΕΓΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
    Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΕΝΤΡΩΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΑΝ ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥΣ "ΕΚΟΨΕ" ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥΣ!!
    Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΕΞΙ ΛΕΟΦΟΡΕΙΑ-ΚΛΟΥΒΕΣ ΓΙΑ ΝΑ "ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ" ΕΚΑΤΟ ΜΗΘΗΤΕΣ ...ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑ ΛΕΟΦΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΜΑΤ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΜΑΘΗΤΕΣ!!!
    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ!!
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΣΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΠΙΣΤΕΥΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΝ ΣΕΜΝΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση