GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τριτοκοσμική κατάσταση...

. Τριτοκοσμική είναι η κατάσταση που επικρατεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Γιατροί και νοσηλευτές δεν έχουν αναλώσιμα υλικά (...

.
Τριτοκοσμική είναι η κατάσταση που επικρατεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Γιατροί και νοσηλευτές δεν έχουν αναλώσιμα υλικά (γάζες, γάντια, σύριγγες) για να εργαστούν, ενώ ορισμένες υπηρεσίες του Νοσοκομείου (Κουζίνα , Γραφείο κίνησης κ.λπ.) λειτουργούν με εθελοντές.
Το ‘έλλειμμα του Νοσοκομείου σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου ανέρχεται σε 150 εκατ. Ευρώ με συνέπεια το Νοσηλευτικό ίδρυμα της Κρήτης να κινδυνεύει με κατάρρευση.
Το Νοσοκομείο που έπρεπε να παρέχει τριτοβάθμια περίθαλψη στο λαό του νησιού πνίγεται στα χρέη του.
Έκκληση στον υπουργό Υγείας Δημήτρη Αβραμόπουλο προκειμένου να παρέμβει πριν το Νοσοκομείο «βουλιάξει».
Ένας Ηρακλειώτης
-----------------------

33 σχόλια

  1. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΑΣΠΗ, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 30 (28-11-08)

    (Ξετυλίγεται καθημερινά το κουβάρι της συνομωσίας, Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΒΑΓΓΕΛΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΗΞΕΡΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΑΝ, απλά τους χάλασε βλακωδώς τη μανέστρα το golden boy ο Παπακωνσταντίνου)

    2001-2003:
    1.ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ με υπογραφές των υπουργών Φωτιάδη και Δρύ του πασόκ.

    ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2008:
    2. Η δικαιοσύνη παραπέμπει τον ασφαλιστή Κοντομηνά της Interamerican για οικονομικές ατασθαλίες με ΕΞΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ (αρχές Νοεμβρίου έγιναν ΔΕΚΑ). Ο Κοντομηνάς πάει το δεκαπενταύγουστο στη Μεγίστη Λαύρα στο Αγιο Όρος

    ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ + ΟΚΤΩΒΡΗΣ 2008
    3. Από αρχές Σεπτέμβρη και σχεδόν επί τρίμηνο ο ALPHA (ιδιοκτησίας Κοντομηνά) ξοδεύει το 80% των ειδήσεών του κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι έχει μεροληπτήσει υπέρ του Βατοπεδίου, ουσιαστικά προσφέροντας της κρατική ακίνητη περιουσία. Κύριοι κατήγοροι τηλε-δημοσιογράφοι είναι ένας αριστερο-δεξιών καταβολών εκδότης (Κύρτσος), και ένας πρώην αρθρογράφος/διευθυντής του Ριζοσπάστη (Βερύκιος).
    4. Το Χαζογκιόργκο και δεκάδες στελέχη του πασόκ παρελαύνουν καθημερινά από τον ALPHA, μιλώντας για το σκάνδαλο του αιώνα.
    5. Κύριος στόχος των τηλε-ηθοποιών του Κοντομηνά είναι ο Ρουσόπουλος και κύριος πολιτικά ωφελημένος είναι το πασόκ.
    6. Αρχίζουν να βγαίνουν δημοσκοπήσεις που δείχνουν να πέφτει η Ν.Δ. και να ανεβαίνει το πασόκ
    7. Μοναχοί της Μεγίστης Λαύρας, αντίπαλο μοναστήρι του Βατοπεδίου, βγαίνουν στον ALPHA και ψιθυρίζουν υπονοούμενα, φήμες και σενάρια για την υπόθεση, χωρίς να λένε τίποτε συγκεκριμένο (άκουσα, συζητείται, δεν είμαι σίγουρος, κλπ)
    8. Ο οδηγός του Εφραίμ (Αποστολίδης) λέει ότι πήγα τους καλόγερους στα υπουργεία και μία φορά στο σπίτι του Ρουσόπουλου.
    9. Η ακίνητη περιουσία και τα δάνεια του Ρουσόπουλου είναι πεντακάθαρα (όχι μόνο το έσχες αλλά και το πόθεν).
    10. Υπό την πίεση των τηλεοράσεων γκρινιάζουν τα στελέχη της Ν.Δ. και παραιτείται ο Ρουσόπουλος για να μην πέσει η κυβέρνηση.

    ΝΟΕΜΒΡΗΣ 2008
    11. Αρχίζει η εξεταστική. Κάποια Σωτηροπούλου (υποτιθέμενη δικηγόρος ακτημόνων της Ραιδεστού) καλείται από το πασόκ για μάρτυρας κατηγορίας λέγοντας ότι ο Ψωμιάδης της είπε ότι έχει εντολές άνωθεν. Η Β.Πατουλίδου του πασόκ επιβεβαιώνει τη Σωτηροπούλου και λέει στα κανάλια ότι το γράφουν και τα πρακτικά.
    12. Δημοσιοποιούνται τα πρακτικά όπου δεν αναγράφονται τέτοια πράγματα και η Πατουλίδου του πασόκ λέει ότι εννοούνται (έτσι το ερμηνεύει αυτή).
    13. Δημοσιοποιείται βίντεο του συζύγου της Σωτηροπούλου Κοκοβίνου που τον δείχνει να ζητάει τεράστια μίζα για να μην χαλάσει τη δουλειά, ρίχνοντας τους ακτήμονες της Ραιδεστού.
    14. Η σύζυγός του δικηγόρος λέει εγώ δεν έχω σχέση με αυτά που κάνει ο Κουκουβίνος και η μαρτυρία μου εναντίον του Καραμανλή είναι αληθινή.
    15. Ο Κουκουβίνος είχε διορισθεί από τον Κοντομηνά σαν μέλος του Δ.Σ. του Άρη Θεσσαλονίκης.
    16. Ο οδηγός Αποστολίδης λέει ότι γνώριζε τον Πρόεδρο της ΚΕΔ Παπαγεωργίου. Του ζήτησαν να τον περιγράψει και είπε ότι ήταν 40 χρονών και έχει 1.80 ύψος ( ο πραγματικός Παπαγεωργίου είναι 70 ετών και έχει 1.70 ύψος)
    17. Την ώρα που κατέθετε ο Αποστολίδης πιάστηκε από τον Πρόεδρο της Εξεταστικής να διαβάζει την κατάθεσή του από Fax που είχε σταλεί από τον ALPHA του Κοντομηνά. Ο Αποστολίδης έχει δικηγόρο το Ραγκούση, που ήταν συνήγορος της 17 Νοέμβρη και του έκπτωτου Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίου.
    18. Ο μάρτυς Κανά που υποτίθεται ότι θα επιβεβαίωνε τα λεγόμενα της Σωτηροπούλου λέει ότι είναι όλα ψέμματα και μάλιστα ότι μαγνητοφώνησε τηλεφωνική επικοινωνία που η Σωτηροπούλου την προέτρεπε να πεί ψέμματα.
    19. Την προηγούμενη της κατάθεσής του στην εξεταστική ο Κουκουβίνος μπαίνει στο νοσοκομείο ισχυριζόμενος ότι έχει ζαλάδες και αρρυθμίες (Θυμίζει μήπως άλλο πράσινο δικηγόρο της ΓΣΕΕ πριν από λίγους μήνες;).
    20. Το πασόκ που είχε προκαλέσει την εξεταστική μετά τις μεθοδεύσεις Κοντομηνά, αλλάζει κουβέντα και αρχίζει να μιλάει για την ακρίβεια και τα προβλήματα στα νοσοκομεία.
    21. Σχεδόν όλες οι εφημερίδες, τα πασοκικά blogs και τα κανάλια εξαφανίζουν το τεράστιο αυτό θέμα από την επικαιρότητα και αφιερώνουν τον περισσότερο χρόνο τους στα προβλήματα των νοσοκομείων και την ακρίβεια (που τόχω ξανακούσει;).
    22. Ο Παπακωνσταντίνου του πασόκ επίσης λέει ότι η Σωτηροπούλου είναι Νεοδημοκράτισσα (τόσο νεοδημοκράτισσα που κατηγορούσε τον Καραμανλής ότι συντόνιζε την ιστορία του Βατοπεδίου).
    23. Ο Παπακωνσταντίνου ομολογεί ότι ήξερε για το βίντεο από το Σεπτέμβρη. Εάν ήταν νεοδημοκράτης ο Πάπιστας θα πήγαινε το βίντεο στη Ν.Δ. ή στο πασόκ; Και μάλιστα το golden boy του πασόκ προσπαθεί να μας πείσει ότι ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ στο πασόκ δεν είχε ενημερωθεί για το βίντεο.
    24. Η Κάνου έφερε στην Εξεταστική ιδιόχειρο σημείωμα της Σωτηροπούλου που καθοδηγούσε την Κάνου να πεί ψέμματα για τον Καραμανλή. ¨Εχει επίσης και κασέτα που η Σωτηροπούλου της έλεγε «ήλθε η ώρα να βγάλουμε λεφτά» (Σημ.: από τον Εφραίμ δεν θα έπαιρναν γιατί το θέμα είχε ήδη σκάσει στις τηλεοράσεις, άρα από ποιόν θα τα έπαιρναν τα λεφτά;). Η Σωτηροπούλου καταθέτει ότι είχε επίσης ενημερώσει ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ (όλα τα πράσινα μπουμπούκια στο κόλπο).
    25. Ο Γιωργάκης ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ πως είναι δυνατό να κατηγορεί η παλιο-νέα-δημοκρατία το δεξί του χέρι; Ερωτώμενος ο Παπακωνσταντίνου γιατί επί δίμηνο χειροκροτούσε τις κατηγορίες της Σωτηροπούλου εναντίον του Καραμανλή, παρόλο που ήξερε ότι ήταν όλα ψέμματα, λέει άλλα αντάλλων (πχ. όλο το σκυλολόι των εκβιαστών ήταν νεοδημοκράτες). Το σενάριο μπάζει εντελώς αλλά ο Γιωργάκης ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΊΠΟΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    26. Ανοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της μονής και των διαφόρων εμπλεκόμενων εταιριών και δεν φαίνεται ΠΟΥΘΕΝΑ οποιαδήποτε σχέση με πολιτικό της Ν.Δ. Απογοητευμένοι οι βουλευτές του πασόκ, φωνάζουν ασυνάρτητα προς όλες τις κατευθύνσεις να ανοίξουν και άλλοι λογαριασμοί, προφανώς για εντυπώσεις στα κανάλια.
    27. Οι Σωτηροπούλου και Κουκουβίνος (που έλεγαν ότι ο Καραμανλής έχει οργανώσει το Βατοπέδι) κατηγορούνται επώνυμα ότι έκαναν πολλούς άλλους εκβιασμούς και έταζαν (έναντι χιλιάδων ευρώ) ακόμη και γραφεία ΠΡΟΠΟ σε καλόπιστους συμπολίτες τους.
    28. Αποκαλύπτεται ότι ο Κουκουβίνος είχε κατέβει σαν υποψήφιος του πασόκ στις εκλογές του Δήμου Θεσσαλονίκης. Οι πρασινοφρουροί ψάχνουν απεγνωσμένα να βρούν λογαριασμούς με χρήμα προς πολιτικούς, προς απογοήτευσή τους δεν βρίσκουν τίποτε.
    29.Μια εβδομάδα πέρασε και ακόμη δεν έχει κάνει μήνυση ο Χοντροβαγγέλας στη Σωτηροπούλου, που είπε ότι τον είχε ενημερώσει από καιρό για όλα. Μάλλον δεν το έμαθε, γιαυτό δεν της έκανε μήνυση, ή μπορεί και επειδή τη λυπήθηκε γιατί είναι και καλός άνθρωπος (λές να είναι τίποτε άλλο, μπά)
    30. Πάγκαλος και Κακλαμάνης λένε ότι έφταιγαν οι υπουργοί τόσο του πασόκ όσο και της νέας δημοκρατίας (κοινώς απλώνουμε τη μανέστρα).


    ΒΕΒΑΙΑ:
    Ο ασφαλιστής Κοντομηνάς της Interamerican καθημερινά παίζει το ιδιο επεισόδιο με τους λακέδες του, αναμασώντας τα ίδια και τα ίδια (εάν το μαγνητοσκοπούσαν θα γλύτωναν πολύ κόπο και χρήμα).
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΣΤΟΝ ALPHA (Παπουτσής, Καρχιμάκης, Ρόβλιας, Πατουλίδου, κλπ), συνεπικουρούμενους από το μετανοημένο κομμουνιστή Βερύκιο, τον εξαγορασμένο εκδότη Κύρτσο και τον πονηρούλη Σρόιτερ, του Θέμου Αναστασιάδη.
    ..............
    Κατά τα άλλα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΧΑΖΟ-ΓΚΙΟΡΓΚΟΥ KAI ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΟΥΝ ΤΗ Ν.Δ. (μαζί και ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ, καλά αυτός είναι παντός καιρού εναντίον της Ν.Δ., περιμένει τα 20 δις του 4ου πακέτου από την Ε.Ε.)
    [όχι πως δεν έχουν γίνει επικοινωνιακές ηλιθιότητες από τον Καραμανλή, που δεν μπόρεσε ποτέ να καταλάβει τις ανεπάρκειες του Ρουσόπουλου].
    ...............
    ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 31

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΤΣΙ, ΑΚΟΥΣΤΕ .

    ΠΙΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ,ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ,ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ.

    ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γειά σας φίλοι μου του Press-gr,

    Γειά σου παμμέγιστε Καψαμπέλη, είσαι και ο πρώτος. Μη σταματάς αυτό που κάνεις, έχω προβληματικό συκώτι και βοηθάς πολύ, μα την Παναγία.

    Με τις μαλακίες που γράφεις και λές καθημερινά, γελάω όχι μόνο εγώ αλλά και όλη η Ελλάδα!

    (Αληθεύει ότι είσαι ακόμη πιστός στη μόνη που λάτρεψες αληθινά στη ζωή σου, τη δεξιά σου χούφτα; )

    Παλιά είχαμε τον Κακανουνάκη, πήρες όμως τη σκυτάλη και οδεύεις ακάθεκτος για καινούργια ρεκόρ γραφικότητας (άν και τώρα τελευταία προσπαθεί φιλότιμα και ο Παπαγιάννης, δε λέω).

    Γειά σου και σένα Μάκη Γιομπαζολιά, μεγάλε δάσκαλε.

    Επί δεκαετίες έχεις γεμίσει με μίσος και χολή τη ζωή σου και είπες τώρα να τα μεταδώσεις και στη νέα γενιά!

    Συνέχισε, μη μας κόψεις τη διασκέδαση, έχει πολύ πλάκα όταν σε βλέπω τόσο ζορισμένο εναντίον της Ν.Δ.

    Μόνο πρόσεχε λίγο την πίεση γιατί θέλει προσοχή στην ηλικία σου. Μη συμβεί και τίποτε και χάσουμε τη διασκέδαση.

    By the way, που έλεγε και μια γλυκιά Κερκυραίικη ψυχή, μένει αλήθεια και κανα ψιλούλι για την ομάδα από το Μπόμπολα, ή μεροδούλι - μεροφάι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TI ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ;
    ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο GUARDIAN;
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΣΑΣ;
    ===============================


    Αποκαλύψεις για την Μονή Τοπλού
    By Factorx | November 27, 2008


    Αποκαλύψεις για το πόρισμα του οικονομικού επιθεωρητή Κρήτης Μανόλη Χριστοδουλάκη σχετικά για τις δραστηριότητες της Μονής Τοπλού και του ιδρύματος «Παναγία Ακρωτηριανή», «υπό την ανοχή των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ» κάνει το «Ποντίκι». Σύμφωνα με όσα γράφει η εφημερίδα:

    Το ίδρυμα «Παναγία Ακρωτηριανή» λειτούργησε ως βιτρίνα για να κάνει μπίζνες το μοναστήρι.

    Διαχειρίστηκε με μπακαλίστικη λογιστική δισεκατομμύρια δραχμές για να κερδίσει στα δικαστήρια την κυριότητα της έκτασης - φιλέτο των 26.000 στρεμμάτων.

    Παραχώρησε την επίδικη έκταση στην αγγλική εταιρεία Loyalward την οποία το μοναστήρι δεν μπορούσε να ελέγξει οικονομικά, απλώς επειδή η ίδια ήταν οικονομικά ανύπαρκτη.

    Το Ίδρυμα «Παναγία Ακρωτηριανή», που μερίμνησε για την αρπαγή της έκτασης από το Δημόσιο προκειμένου να ανοίξει τις τουριστικές δουλειές στην περιοχή, συστάθηκε επί πρωθυπουργίας Μητσοτάκη

    Στο πρώτο ΔΣ της Loyalward Limited που συστήθηκε το 1991 με αποκλειστικό σκοπό την αξιοποίηση των 26 χιλιάδων στρεμμάτων τοποθετήθηκε ο Andrian Kyriazi, Ελληνοαυστραλός χρηματιστής και τραπεζίτης, πολύ γνωστός στο Λονδίνο και «στενός φίλος» της οικογένειας Μητσοτάκη. Ο οποίος ωστόσο αποχώρησε από την εταιρεία την περίοδο 1999-2000.

    Topics: Πολιτική Επικαιρότητα | 6 Σχόλια »

    WWW.blog.anti.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΕ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ
    ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΔΡΟΜΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ?

    ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΒΓΑΙΝΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ?

    ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ?

    ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΕ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΚΛΙΝΑΤΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΠΡΙΝ 6 ΧΡΟΝΙΑ?

    ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΣΑΝ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΛΙΝΑΤΕ ΤΙΣ ΕΘΜΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ?

    ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΤΩΡΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ?

    ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΑ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΟΝΤΑ !!!!

    ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΑΣ !!

    ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ?
    ΓΙΑΤΙ ?
    ΓΙΑΤΙ ΛΟΥΦΑΖΕΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΕΤΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΛΑΚΑΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΟΥΚΟΥΔΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ! ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΓΟΡΙΝΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ?

    ΚΑΜΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ?
    ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ?

    ΤΙΠΟΤΑ Ε? ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΗΛΟΤΕΡΟ?

    ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΟ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΟΥΣ ΜΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΛΕΓΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ?
    ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΛΑΜΜΟΓΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ecologists rally against €1.2bn Crete resort• Judicial body investigates plans for 7,000-bed retreat

    • British firm denies claims of bidding advantage
    Helena Smith in Athens guardian.co.uk,
    Friday November 28 2008 00.01 GMT


    The Guardian,

    Friday November 28 2008



    Protesters say the proposed 2,600-hectare resort in Crete would ruin the landscape.

    The legality of one of the Mediterranean's biggest tourism projects faces fresh scrutiny after Greece's highest judicial authority launched an investigation into the role of a British company involved in the venture.

    Athens supreme court prosecutor George Sanidas ordered an inquiry into the Cavo Sidero project after a complaint that the London-based Minoan Group, which won a bid for the development, had an unfair advantage over rivals. He also instructed Crete's chief prosecutor to look into the original acquisition by an ancient monastery of the land on Crete's rugged Toplou peninsula.

    The €1.2bn scheme has sparked an outcry from ecologists, archaeologists and politicians in recent weeks over new planning regulations that would allow construction on uninhabited Greek isles and virgin coastline to create a 7,000-bed luxury resort.

    The land sits on an area of the island that is a biological hotspot, rich in vegetation and rare plants. The 16-mile peninsula also contains archeological evidence of farming techniques employed in the Mediterranean since antiquity.

    The Council of State has received an application from residents and environmental organisations urging officials to reject the government's approval of the development.

    The scheme's opponents, led by historical ecologist Professor Oliver Rackham, from Cambridge University, argued that the multimillion-pound development was ill-suited to a region that in most other countries would have been designated a national park.

    If built, the Cavo Sidero project would comprise six tourist villages, three golf courses, hotels and other top-end facilities across 2,600 hectares (6,400 acres). The British company, which tendered for the development under the name Loyalward, plans to start construction before the end of the year.

    The leader of Greece's leftwing Syriza party, Alekos Alavanos, has added his voice to the protests. He claimed that through prior contact with the monastery that owns that land, Minoan Group obtained an "option for first submission" before a global invitation for tenders was issued in late 1992. Dealings between the two had been marked by "a lack of transparency", he said.

    But the British company's operations director, Tim Hill, said the allegations "are not based in fact". Rebutting allegations that the development is out of scale for a site that in 2000 was declared a protected area under the EU Natura scheme, he said the project was underpinned by the most comprehensive environmental impact study conducted in Greece.

    "The best procedures have been applied, the most transparent methods used and the best consultants employed," Hill said. He pointed out that six ministries had endorsed and signed the study.

    Environmentalists fear Greece could be in danger of becoming the victim of a Spanish-style development disaster. "We have never faced anything as dangerous. It will lead to a massive urbanisation of the Greek landscape on the same disastrous scale ... seen in Spain," said Kriton Arsenis, a leading conservationist.

    Nearly 11,000 people, including more than 500 scientists and archaeologists from more than 80 countries, have signed a petition against the development.

    The Council of State said it would announce a decision on the Cavo Sidero development next year.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παραπολιτικο :
    Σαββατο μεσημερι14.04 ο Αλογοσκουφης ο αποτυχημενος υπουργος οικονομιας του Λουδοβικου διεσχιζε απο την (ακρη και με προφυλαξεις το Συνταγμα) οταν τον διασταυρωσε τυχαια ο γνωστος αρχηγος των πρασινοφρουρων δρ Κουτσουκος που ειχε ενα μαζιτου ενα αρθρο για "τη σεισαχθεια" και οι "αυλικοι" προστατευσαν τον Αλογοσκουφη φοβουμενοι πιθανον μην "πεσουν αυγα" στην μεση του Συνταγματος, ενω ο ιδιος ο δρ δεν κανει τετοιες ενεργειες!!
    Για να αποφευχθει η ενταση ο δρ Κουτσουκος "αφησε" τον αποτυχημενο υπουργο - υπευθυνο της οικονομικης τραγωδιας να "περασει" αφου ετσι και αλλιως τον περιμενει ο λαος παρα κατω....
    Ερχονται εκλογες....γιατι αν δεν γινουν μπορει να γινει της Βομβαης απο τους υπερδανεισμενους νεοσκλαβους....
    Εξω οι αριστοκρατες απο τις Βερσαλλιες...θα τα πουμε στις
    10 Δεκεμβριου στην παλαικη πορεια - απεργια....
    Ο λαος ενωμενος ποτε νικημενος
    Δαφνη Πασοκ Συνταγμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΙΛΕ 1.11 μμ,
    Η ΔΕΞΙΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΔΥΟ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ. Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ; ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ Ο ΚΥΡΤΣΟΣ,Ο ΒΛΑΧΟΣ,Ο ΑΥΤΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ Η ΖΑΧΑΡΕΑ, Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΪ ΤΗΣ ΝΔ; ΟΤΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΓΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΝΔ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΕΤΣΙ; ΟΤΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ,Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΘΑΞΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΑΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΚΑΜΨΗ ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΟΣ Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ ΕΤΣΙ; ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ; ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΤΣΑΜΠΑ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΑΣ ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΥΠΕΡ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΙΚΑΝΟΥ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΜΙΑ ΠΟΥΤΣΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΗΛΟ ΤΟΥ ΑΔΑΜ. ΠΑΛΙΟΡΟΥΦΙΑΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συγχωράτε με,είμαι εκτός θέματος
    ανάρτησης,
    αλλά τό συμμαντικότερο νέο, είναι
    η υπαναχώρηση τών ΗΠΑ στήν ένταξη
    τών Γεωργία-Ουκρανία στό ΝΑΤΟ.
    Πιθανόν μεσοπρόθεσμα νά αναλλώσουμε
    λιγότερα χρήματα στόν στρατιωτικό τομέα.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γειά σου Μιχαλάκη Καρχιμάκη, λεβεντόπαιδο τση Κρήτηςςςςς.

    Χρόνια τώρα ήσουν ο εργολάβος της λάσπης του Giorgakis, τώρα ήλθε η ώρα να ξεράσεις την ιστορία της μονής Τοπλού (26.000 στρέμματα με ένα μοναχό).

    Άρχισε από τώρα να γράφεις τις δικαιολογίες σου, ξέρεις εσύ από παραμύθια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΛΑΟΣ πειναει ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ζηταει.Εχετε ΓΕΙΑ απανταχου Δεξιουληδες.''THE REDS BOOBERS''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΑΛΛΟ!!!
    ΤΑ ΗΞΕΡΕΣ ΟΛΑ!!!
    ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΟ ΣΧΕΔΙΟ!!!
    ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΜΙΖΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΜΜΑΟΥ?
    ΦΤΑΝΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΣΕΓΓΟΝΑ ΣΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΛΑ ΛΕΦΤΑ Ε?
    ΓΑΜΙΣΕΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΟΜΩΣ...
    ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΜΠΑΖΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΓΙΑΤΟΛΑΧ ΧΟΜΕΙΝΙ
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ
    ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ
    ΜΕ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΤΟΠΟΣ
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΖΗΤΩ Ο ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΧΟΜΕΙΝΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΙΟΡΕΣΙΤΕ ΡΕ ΡΕΜΑΛΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ...
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΟΡΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ/.....
    ΕΝΩ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΙΑ 1/3 ΔΗΛ. 1 ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ ΠΡΟΣ 3 ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ?
    1 /12!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΑΚΟΥΣΤΕ ΡΕ ΡΕΜΑΛΙΑ....ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕς ΧΙΛΙΑΔΔΕΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΙ....
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΕΓΓΡΑΜΕΝΟΙ 50 ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΟΙ 30 ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ....ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙΑ. ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ, ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.....
    ΔΙΟΡΕΙΑΣΤΕ ΡΕ ΡΕΜΑΛΙ ΑΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 1:42 θα γούσταρα ρέ σιχαμένο βρωμίδι να ψωφήσει κανένας δικός σου σε καμιά εντατική του Αβραμόπουλου να δείς την γλύκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πάει για 6% η διαφορά...λένε...
    ενώ είναι ήδη 9 %!!
    .

    Τις επόμενες μέρες θα δημοσιοποιηθεί νέα δημοσκόπηση που ανεβάζει έτι περαιτέρω την διαφορά του ΠΑΣΟΚ από την Νέα Δημοκρατία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διαφορά αυτή θα κυμαίνεται μεταξύ 5-6%. Άρα το κυβερνών κόμμα βυθίζεται όλο και περισσότερο και δεν είναι τυχαίο ότι δεν ακούς πια ούτε ένα πολίτη να είναι ευχαριστημένος με την κυβέρνηση του Κ. Καραμανλή...


    ΧΑ ! ΧΑ! ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΥΣ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ" ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΟΤΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΑ ΠΡΙΝ ΜΗΝΕΣ....ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥ....
    ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ Η ΔΕΞΙΑ ΧΑΝΕΙ
    Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ
    9% ΕΛΕΓΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
    Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΕΝΤΡΩΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΑΝ ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥΣ "ΕΚΟΨΕ" ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥΣ!!
    Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΕΞΙ ΛΕΟΦΟΡΕΙΑ-ΚΛΟΥΒΕΣ ΓΙΑ ΝΑ "ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ" ΕΚΑΤΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ...ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΜΑΤ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΜΑΘΗΤΕΣ!!!
    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ!!
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΣΠ

    28 Νοέμβριος 2008 2:53 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτοι οι μαλακες οι κουραδοεπαναστατες της πουρδης,
    οι και καλα αναρχικοι το εχουνε παραγαμησει τελευταια.

    Καινε περιπτερα γιαγιαδων, αμαξια βιοπαλαιστων και τωρα αυτο με τον Αγ.Παντελεημονα που πηραν το μερος των ξενων απλα επειδη ητανε ξενοι κι ας ειχανε και αδικο..

    ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ της κακιας ωρας ειστε μαλακες, το συστημα γελαει μαζι σας και γουσταρει, ζωα ξυπνηστε.

    Αμα πετυχω κανα δυο απο εσας στο δρομο θα σας ξεβρακωσω και θα βαλω τον εναν να πιπωνει τον αλλο εναλλαξ για ωρες.

    Ο κοσμος τα εχει παρει πια μαζι σας πορδοεπαναστατες του κωλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ
    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ
    ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ
    ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΣΤΕ
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΥΦΙΖΕΤΕ ΑΚΟΜΗ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΤΑΤΗΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εμεις εδω στην Κρητη τα γουρουνια τα σφαζουμε με την μαχαιρα .
    Εσεις στην Αθηνα τα κανετε υπουργους,
    μονο και μονο για να εχετε κατι να παραπονιεστε μετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ολα καλά αυτά που γράφεις για την χρησιμότητα και την νομιμοποίηση των μεταναστών ,αλλά άμα γίνουν πολίτες με πλήρη δικαιώματα θα θελήσουν γλείφοντας και έρπωντας να γίνουν και αυτοί αργόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι . Και θα πρέπει να φέρουμε καινούργια φουρνιά μεταναστών γιά να δουλεύουν Οσοι δεν δουλεύουν παραγωγικά όπως αυτοί που καθαρίζουν τα τζάμια στα φανάρια και πουλάνε χαρτομάνδηλα θα πρέπει να απελαθούν . Δεν έχει δυνατότητα να θρέφει να περιθάλπει και να συνταξιοδοτεί αντιπαραγωγικούς και αργόμισθους η ΕΛΛΗΝΙΚΗ οικονομία .Αρκετούς Ελληνες έχει ,πρεζόνια ηλικιωμένους κα δημόσιους υπάλληλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕς ΠΟΥ ΞΑΝΑΨΗΦΗΣΑΤΕ ΔΕΞΙΑ.ΕΚΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΨΩΦΗΣΕΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΟΣΑΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΤΕ.
    ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑΜΟΥ ΚΟΥΡΑΔΟΒΛΑΧΟΙ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑΤΕ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΙΔΙΟ ΑΠΟ ΤΑ 28 ΔΙΣ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΒΕΡΗ Η ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ.
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟΥς ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ,ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ, ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΜΕ ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗ ΣΤΩΪΚΟΤΗΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Οι Υπουργοί δεν είναι γουρούνια , είναι στατιστικό και αντιπροσωπευτικό δείγμα της Ελληνικής κοινωνίας .Εάν είναι γουρούνια οι υπουργοί τότε είναι και όλοι οι Ελληνες και εσύ φίλε μου. Ούτε οι Υπουργοί θεραπεύουν "πάσα νόσο και πάσα μαλακία " και μπορούν να λύσουν όλα τα προβλήματα .Οι οργανωμένες χώρες όπως η Γερμανία έχουν καλή δημόσια διοίκηση .Που σημαίνει ότι έχουν ικανούς και ευσυνειδητους και πολύ μορφωμένους δημόσιους υπαλλήλους. Για να κάνεις έναν καλό στρατό δεν αρκεί να έχεις μόνο καλούς στρατηγούς ,χρειάζεσαι καλούς αξιωματικούς υπαξιωματικούς στρατιώτες ,καλή βιομηχανία με το προσωπικό της εξ ίσου καλό και πολλά άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ".... Γιατροί και νοσηλευτές δεν έχουν αναλώσιμα υλικά (γάζες, γάντια, σύριγγες)... "

    Πώς νάχουν, αφού τά κλέβουν μόνοι τους καί τά πάνε σπίτι τους ...

    Α !, καί οι καθαρίστριες βουτάνε τά χαρτιά υγείας ...

    Α!, καί οι μάγειροι βουτάνε τά κοτόπουλα καί τό κρέας ...

    Διώχτε τούς ΕΛΛΗΝΕΣ "Εργαζόμενους",
    βάλτε Γερμανούς, καί θά δείτε μετά, πώς θά επαρκούν όλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η διάλυση του ΕΣΥ σε όλο της το μεγαλείο.Ηαναλγησία αυτών που κυβερνούν έχει ξεπεράσει κάθε όριο.
    Αν δεν ξεκουμπιστούν το ταχύτερο δυνατό η καταστροφή θα είναι εντός ολίγου ολοκληρωτική.
    Ολα τα νοσοκομεία παρουσιάζουν τραγική εικόνα.Ελλείψεις υλικών,ανυπαρξία προσωπικού και ο κοσμος πεθαίνει από την αδιαφορία του μεγάλου διπλωμάτη Δ.Αβραμόπουλου.Επιτέλους αφού δεν μπορούν να κυβερνήσουν ας φύγουν το ταχύτερο δυνατόν μήπως και περισωθεί κάτι και ζήσει και κανένας φτωχός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. μαλακίες λέει ο ηρακλειώτης όπως πάντα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αν είχατε αθρωπιά όλοι σας που γράφετε εδώ, θα γράφατε και για το θέμα, "Τριτοκοσμική κατάσταση" αλλά δεν εχετε, γιατί το μυαλό σας κουράδες είναι στα κόμματα σας και στο πως θα κουκουλώσετε τις πομπές σας από την μια άκρη ως την άλλη, και δεν σας περισσεύει χρόνος και φιλότιμο για τίποτα άλλο, κουράδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μπράβο τα λές πολύ καλά, γίνεται ασύστολη κλοπή στα νοσοκομεία , και εάν εργαζόντουσαν Γερμανοί αντί για Έλληνες , όλα θα δούλευαν πολύ καλά, ελάχιστες ελλείψεις θα υπήρχαν, και οι δαπάνες του κράτους γιά το Ε.Σ.Υ θα ήταν οι μισές .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Φίλε μου τα νοσοκομεία ήταν χάλια και επί Π.Α.Σ.Ο.Κ δεν φταίει μόνο αυτή η κυβέρνηση αλλά πιό πολύ το ΠΑΣΟΚ .Τα νοσοκομεία δεν κάνουν ισολογισμούς κανείς δεν γνωρίζει επακριβώς τις δαπάνες τους. Κατακλέβουν τα υλικά ,για τον Ευαγγελισμό κυκλοφορούν φήμες ότι πάνε φορτηγά γεμάτα με φαρμκευτικό υλικό ,υπΟγράφουν ότι τα παραλαμβάνουν και φεύγουν πάλι όπως ήλθαν. Το προσωπικό δεν δουλεύει . Ενα γερμανικό η γαλλικό δημόσιο νοσοκομείο το ίδιου μεγέθους με ένα δημόσιο δικό μας έχει σχεδόν το μισό ιατρικό προσωπικό και παράγει το διπλάσιο έργο . Ο ασθενής σε δημόσιο νοσοκομείο κοστίζει στο δημόσιο 1,5 φορές τα χρήματα που πληρώνει ο ιδιώτης στο ακριβώτερο ιδιωτικό νοσοκομείο π.χ στο ΥΓΕΙΑ . Και άλλα πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ε, παιδιά, αφού ήδη έχετε κάνει έκκληση στον κ. Αβραμόπουλο, δεν πρέπει να ανησυχείτε!...
    Αλίμονο!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 10:33 πμ

    ΡΕ ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΑ ΣΠΥΡΙΔΟΝ ΤΙ ΠΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ??ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ?ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΞΙΕ ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΑ .ΤΑ ΓΑΜΗΣΕ ΟΛΑ Ο ΧΟΝΤΡΟΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ Ε.Σ.Υ.ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ.
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΘΑΡΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Βρισιές χωρίς επιχειρήματα .Κρυμμένοι κάτω απο την ανωνυμία ,θρασύδηλοι αλήτες ,είναι οι απόγονοι των κουκουλοφόρων δοσιλόγων συνεργατών των Γερμανών επί κατοχής . Αυτοί οι παληοχαρακτήρες ηλίθιοι και ανήθικοι είναι η καταστροφή της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση