GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από την απάτη στη μαφία‏..

. Υποσχεσεις και βοηθεια για την αντιμετωπιση της κρισης και την ενισχυση των μικρομεσαιων. Αυτα ειναι τα λογια που ακουμε απο τη κυβερνησ...

.
Υποσχεσεις και βοηθεια για την αντιμετωπιση της κρισης και την ενισχυση των μικρομεσαιων. Αυτα ειναι τα λογια που ακουμε απο τη κυβερνηση και συγκεκριμενα απο τον υπουργο οικονομιας. Λογια ομως, πώς θα βοηθηθουν οι μικρομεσαιοι οταν τους καταργεις το αφορολογητο επειδη εσυ ανικανε δεν μπορεις να πιασεις τους φοροφυγαδες;
Πώς εσυ βαζεις φορο ακινητης περιουσιας σε ολους τους πολιτες ενω μειωσες το φορο ακινητης περιουσιας στους μεγαλοιδιοκτητες, και μαλιστα αποστελονται εκκαθαριστικα μ' ενα σωρο λαθη σε βαρος των απλων πολιτων; Ντροπη σας λιγη τσιπα κακο δεν θα εκανε.
Δεν ειναι κυριε η κοινωνια μαθηματικη εξισωση ουτε λογιστικος αριθμος .Θα ειχατε πολυ πιο πετυχημενη καριερα σαν διευθυντης μεγαλοκαταστηματος παρα στο ποστο που εισαστε. Μηπως κυριε στη Ευρωπη που γυριζετε επισκεφθηκατε καμια εφορια να δειτε πως αντιμετωπιζουν τους πολιτες; Θα μου πειτε οτι αυτοι εχουν φορολογικη συνειδηση ενω εμεις οχι. Μα πως οι πολιτες θ αποκτησουν φορολογικη συνειδηση οταν συναλασονται μ ενα μαφιοζικο κρατος;
Ισχυριζεσθε οτι οι προηγουμενοι αφήσαν ενα τεραστιο ελλειμα, μηπως εσεις αντι να το μειωσετε το αυξησατε και τωρα ζητατε απο ωριμους κι αγουρους να πληρωσουν τα σπασμενα; Επιμενετε εσεις σε σταθερότητα και δημοσιονομικη πειθαρχια τυπου Μαστριχτ,οταν οι συναδελφοι σας στην Ευρωπη εν οψει κρισεως χαλαρωνουν τα κριτηρια. Δεν αυξανετε η ρευστοτητα στην αγορα με φοροεισπρακτικα μετρα, αγαπητε κυριε.
Η προχειροτητα και η αναλγησια που σας διακρινει δεν εχει προηγουμενο! Απο τους προηγουμενους απατεώνες πεσαμε στους σημερινους μαφιοζους, ο,τι καλυτερο για να οδηγηθουμε στη πολυποθητη ευημερια που ολο αναβαλλεται για το μελλον.
Αραγε ποιο μελλον μας επιφυλάσσετε;
Σπύρος Σ.
----------

5 σχόλια

  1. ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣΕ ΘΑΡΘΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΒΒΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΨΗΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητοί Κύριοι
    Όταν πηγαίνετε να ψηφίσετε να σκεφτόσαστε καλλίτερα.
    Δεν βάλατε σταυρό στην σεμνή και ταπεινή Μαριέττα αλλά βάλατε στον Αλογοσκούφη . Ένα πλουσιόπαιδο που ο μπαμπάς του έχει το μεγαλύτερο Ναυτιλιακό Πρακτωρείο στον Πειραιά . Μεγαλωμένο στα πούπουλα και όχι σαν τον υιό του Ταχυδρόμου .
    Ένας άνθρωπος που δεν γνώρισε στην ζωή του τι θα πει αγώνας για το μεροκάματο , τι θα πράξει ;
    Ότι και ο Αλογοσκούφης .
    Θα μειώσει στο μισό τους φόρους των βιομηχάνων .
    Θα καταργήσει τον Φόρο Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας.
    Και
    Θα φορτώσει με φόρους τις πλάτες μισθωτών και συνταξιούχων .
    Θα επιβάλει Φόρο Ακινήτων σε όλους τους φουκαράδες .

    Τα ζήταγε ο καβάλος σας την 16.Σεπτ.2007
    Φάτε τα τώρα

    Karl Marx Jr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι άνθρωποι αυτοί που μας κυβερνούν σήμερα πρέπει να έχουν κάλο στον εγκέφαλο.
    Δεν εξηγείται διαφορετικά η πρόσφατη προσπάθειά τους για προώθηση της άποψης ότι η κρίση θα βοηθήσει τον Καραμανλή. Κι επειδή καταλαβαίνουν ότι η θεωρία πως σε περιόδους κρίσης η κοινή γνώμη (υποχρεωτικά) συντηρητικοποιείται είναι εν προκειμένω της πλάκας, μια και στις ΗΠΑ φαίνεται ότι λόγω κρίσης ο Ομπάμα θα κάνει περίπατο, ρίχνουν στο τραπέζι κι ενισχυτικά επιχειρήματα.
    Ένα απ αυτά θέλει τον Καραμανλή να αλλάζει τον προϋπολογισμό και να μοιράζει χρήματα για να προστατεύσει τράπεζες, αλλά και να στηρίξει οικονομικά αδύναμους. Πού θα βρει τα λεφτά; Θα τα πάρει, λέει, από το... αποθεματικό του προϋπολογισμού, για τον οποίο μέχρι τώρα ξέραμε ότι είχε μόνο «τρύπες», ενώ τώρα λένε ότι έχει και... πλεόνασμα.
    Σημειώστε ότι συμπτωματικά τα ίδια δημοσιογραφικά παπαγαλάκια της Ρηγίλλης που ευκολότατα ανακαλύπτουν πόρους για παροχές από την κυβέρνηση, τα ίδια παπαγαλάκια διατείνονται ότι το μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ είναι ότι δεν πείθει πώς και από πού θα βρει χρήματα για να τηρήσει τις δικές του υποσχέσεις.
    Προφανώς τα παπαγαλάκια δεν ενδιαφέρονται ούτε τα προσχήματα να τηρήσουν.
    Δικαιολογημένα, πάντως, από μια άποψη. Άσχετα με τα όσα διατείνονται, ξέρουν ότι το πρόβλημα του Καραμανλή δεν είναι μόνο τα σκάνδαλα και η κυβερνητική ανεπάρκεια. Είναι ότι ο φιλελευθερισμός, τον οποίο εκπροσωπεί, αποτελεί τελειωμένη πια ιστορία. Και κυρίως εξαιτίας της κρίσης που δικαίωσε όσους επί χρόνια υποστηρίζουν ότι η εγκατάλειψη της οικονομίας στο έλεος του ιδιωτικού τομέα δεν είναι απλώς λάθος, είναι έγκλημα.
    Τώρα το συνομολογούν όλο και περισσότεροι και η κυρίαρχη ανά τον κόσμο τάση είναι η διεύρυνση της συμμετοχής του κράτους στην οικονομική διαδικασία. Ισως γι αυτό να μην είναι και τόσο περίεργο που φιλικά προσκείμενος στην κυβέρνηση αρθρογράφος συνέστησε χθες στον Κ. Καραμανλή να το παίξει... σοσιαλδημοκράτης.
    Θα ακούσουμε και χειρότερα.

    ‘’ PASOK poisonous ‘’

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση