GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διεθνές Νομισματικό Ταμείο θέλει...

. ... και ο Κ. Μητσοτάκης! . Δύσκολη χρονιά χαρακτήρισε το 2009 και ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αναφερόμενος στην οικονομικ...

.
... και ο Κ. Μητσοτάκης!
.
Δύσκολη χρονιά χαρακτήρισε το 2009 και ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αναφερόμενος στην οικονομική κατάσταση της χώρας μας.
Σε δηλώσεις του από το κέντρο της Αθήνας όπου μετέβη για τα καθιερωμένα πρωτοχρονιάτικα ψώνια, μεταξύ άλλων υπογράμμισε την ανάγκη «όλοι να δείξουμε υπευθυνότητα και αυτοσυγκράτηση και να προσπαθήσουμε με δημοκρατικό διάλογο να προσδιορίσουμε το πρόβλημα, ενδεχομένως με τη βοήθεια ξένων διεθνών οργανισμών, και να υλοποιήσουμε με όσο το δυνατόν ευρύτερη δυνατή συναίνεση τις πολιτικές και κυρίως τις μεταρρυθμίσεις που δεν μπορούν να περιμένουν ούτε μια ημέρα».
Σημείωσε επίσης πως «δεκαετίες ζήσαμε πάνω από τις δυνάμεις μας, δανειζόμενοι και καταδικάζοντας τις επόμενες γενιές, ενώ ταυτόχρονα με πείσμα αρνηθήκαμε τις μεταρρυθμίσεις τις οποίες η σημερινή ευρωπαϊκή και παγκόσμια πραγματικότητα απαιτεί και τις οποίες εφάρμοσαν όλες οι άλλες χώρες της Ευρώπης». «Υπό τις συνθήκες αυτές είναι φυσικό η βαριά διεθνής οικονομική κρίση που ξέσπασε φέτος να μας προσγειώσει και να μας υποχρεώσει να αντιμετωπίσουμε τη σκληρή πραγματικότητα» επισήμανε.
Ο πρώην πρωθυπουργός ανέφερε ακόμη ότι πρέπει να συμφωνήσουν όλα τα κόμματα ότι πρέπει να περιφρουρηθεί και να γίνει σεβαστή η δημοκρατική νομιμότητα, την οποία η κυβέρνηση πρέπει να εγγυηθεί και αν υπάρξει ανάγκη να την επιβάλλει όπως προβλέπει το Σύνταγμα.
Όπως ανέφερε, είναι απαράδεκτο μικρές μειοψηφίες να παραβιάζουν αδίστακτα και προκλητικά τη νομιμότητα και να ζημιώνουν τη νομοταγή πλειοψηφία που μένει ανυπεράσπιστη.

Πηγή: http://www.naftemporiki.gr/
------------------------------

34 σχόλια

  1. τωρα που σταματησαν τα επεισοδια αναθαρυνε η τραπεζικη μας δημοκρατια ,εξαγγελονται νεοι φοροι ,νεες φοβιες ,παλι δεν εχει το κρατος λεφτα ...και ποιος θα πληρωσει μαλακες ;;;; η νεα κλασοκρατια η τα βουλιμικα πασοκοσκυλα ε ;;
    τα κοσμο θα ξεσκισουνε παλι αλλωστε τα 28 δις θελουνε θυσιες για να βγουνε

    Sid

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Σημίτης ομως μας ενόχλησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΩ ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΛΕΙΨΩ ΜΕΛΙ!!!!

    Diaporon-bl.blogspot.com/

    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν περίμενα άλλη δήλωση από τον ακατανόμαστο .

    Θέλει να προσφύγει ο Χοντρός στο Δ.Ν.Τ για να πέσει άκοπο χρήμα στην αγορά με σκοπό να υλοποιηθεί το σκατοπρόγραμμμα της Νέας Δημοκρατίας και έτσι να δεί ο κόσμος τι καλά τα πηγαίνει με την οικονομία και να την ξαναψηφίσει.

    Βέβαια, τα αποτελέσματα του δανεισμού θα τα δεί ο κόσμος μετά από τρείς έως έξι μήνες μετά το δανεισμό(που ο Ακατανόμαστος ονοματολογεί "Βοήθεια").

    Που να μου κοπουν τα χέρια δεν πρόκειται να τους ψηφίσω μακάρι να μου τάξουν τα 10.000.000 ευρώ του Joker.

    Άλλωστε αυτά , ταγμένα αλλού τα έχουν ως φαίνεται !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας δοκιμάσει και το διεθνες νομισματικό ταμείο. Χειρότερα δεν μπορεί να τα κάνει από ότι μέχρι τώρα τα κομματόσκυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΕΟΣ ημουν και γερασα και αυτος ο παλιοδεινοσαυρος ακομα μας ενοχλει ΕΛΕΟΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Λύση για τον τόπο είναι μία...
    ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ 14ετίας(2Χ7) με ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Πρωθυπουργό!!!
    Ναι Ναι Ναι
    Μόνο ο Επίτιμος έχει την ικανότητα να μας οδηγήσει στην Πρόοδο και την Ανάπτυξη...
    Το ξανάκανε και Παλαιότερα...
    Μπορεί και τώρα...
    Μητσοτάκης for Prime Minister...
    Χρόνια Πολλά συνάνθρωποι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΕΠΙΤΙΜΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕ*ΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΣΟΥ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ
    ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΖΩΧΑΔΙΑΖΕΙΣ ΑΛΛΟ.
    ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ ΠΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ
    ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΣΩΣΕΙ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΓΚΗ!
    ΟΥΣΤΤΤΤΤΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΧΑΙΡΕΥΤΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΛ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΜΠΕΝ ΖΕΛΟΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΒΕΝΙΑΜΙΝ ΖΕΛΟΝ. SCRIPTAT MANET
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
    ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΗΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. OYST
    ΟΥΣΤ
    ΟΥΣΤ
    ΟΥΣΤ
    ΟΥΣΤ
    ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΩΩΩΩΩΩΩΧ ΜΑΖΕΨΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ.
    Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ!!!!
    ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οταν ανέλαβε ο Ανδρέας Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ το 1981 στην Αθήνα, περιττό να μιλήσουμε για άλλες πόλεις, όλα τα σπίτια είχανε βόθρους και δουλεύανε τα βοθρατζίδικα από το πρωϊ μέχρι το βράδυ. Νοσοκομεία, σχολεία, δρόμοι,σε άθλια κατάσταση, κοινωνικό κράτος μηδέν.Η επαρχία εγκαταλελειμένη στη μοίρα της. Δεν υπήρχαν κέντρα υγείας οι αγρότες δεν είχαν καμμία ασφάλεια. Θα μπορούσα να γράφω με τις ώρες.

    Η Ελλάδα ήταν σχεδόν τριτοκοσμικό κράτος με πληθωρισμό 25%. Εάν δεν στήλωνε τα πόδια ο μεγάλος ηγέτης Ανδρέας Παπανδρέου για τα ολοκληρωμένα Μεσογειακά Προγράμματα, τα λεγόμενα τώρα κοινοτικά προγράμματα θα είμασταν να μας κλαίνε οι ρεγγες.

    Μην ακούτε τη δεξιά προπαγάνδα. Είναι ψεύτες, κλέφτες,συκοφάντες, προδότες, λαμόγια και εχθροί της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΙΣΑ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ!!!
    ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ!!!
    ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΝΔ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ Σ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ
    ΚΙ ΑΥΤΗ ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΙΤΕ ΣΤΑ 6 ΜΕΤΡΑ. ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για τα αίτια της κρίσης: «Βασική αιτία για την κρίση υπήρξε η απορρύθμιση των αγορών προϊόντων και κεφαλαίου που ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 1990 και ολοκληρώθηκε στις μέρες μας. Κάτω από την πίεση των τραπεζών και του διεθνούς χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου, προωθήθηκε από τις ΗΠΑ και από νεοσυντηρητικές κυβερνήσεις, η άρση κάθε είδους περιορισμού στην αγοραπωλησία τίτλων και προθεσμιακών συμβολαίων στις αγορές πετρελαίου και βασικών ειδών διατροφής…με ολέθρια αποτελέσματα για τους καταναλωτές».
    - Συμπέρασμα: «Η κρίση λοιπόν δεν είναι ουδέτερη, δεν είναι «τεχνικής φύσης». Είναι το αποτέλεσμα μιας συγκεκριμένης εκδοχής της παγκοσμιοποίησης και κυρίως το αποτέλεσμα μιας συγκεκριμένης αντίληψης για το ρόλο των αγορών στις σύγχρονες κοινωνίες».
    - Τι προτείνει η νεοσυντήρηση: «Οι οργανισμοί αυτοί που χθες δογματικά προωθούσαν την λογική της κυριαρχίας της ελεύθερης -ή μάλλον- αχαλίνωτης αγοράς, σήμερα υποκριτικά απαιτούν την διάσωσή τους μέσα από την κρατική πια παρέμβαση. Τι σημαίνει; Μετανοούν; Κατάλαβαν τα λάθη τους; Πιστεύω πως όχι. Κρατικοποιούν τις ζημιές και τα χρέη, αφού πρώτα έχουν ιδιωτικοποιήσει τα κέρδη. Χωρίς αιδώ, αναζητούν την προστασία του κράτους για να προστατεύσουν τα προνόμιά τους. Οι χθεσινοί θιασώτες της άκρατης ελευθερίας των αγορών, γίνονται ακραίοι κρατιστές».
    - Τι έκανε η ελληνική κυβέρνηση; «Είναι προφανές πως η κυβέρνηση δεν έχει -δυστυχώς- αντιληφθεί σχεδόν τίποτα. Όταν η διεθνής κρίση ήταν πια σε πλήρη εξέλιξη, μας διαβεβαίωνε πως η ελληνική οικονομία δεν κινδυνεύει καθώς είναι «θωρακισμένη». Μερικούς μήνες αργότερα, όταν έγινε πασιφανής η πλήρης αδυναμία εκτέλεσης του προϋπολογισμού, ισχυρίστηκε το ακριβώς αντίθετο: για όλα τα δεινά της ελληνικής οικονομίας φταίει η διεθνής κρίση. Δεν έχει αντιληφθεί πως η πολιτική της άκρατης ασυδοσίας των αγορών και των ακραίων ιδιωτικοποιήσεων που εφαρμόζει είναι πια τελείως ξεπερασμένη και δεν ανταποκρίνεται στις σημερινές ανάγκες της Ελλάδας και των πολιτών».
    - Η πρόκληση: «Η νέα ρύθμιση των αγορών για την πάταξη της κερδοσκοπίας και της αισχροκέρδειας γίνεται πλέον το κυρίαρχο αίτημα όλων. Οι προοδευτικές και σοσιαλιστικές δυνάμεις οφείλουν να συνεργαστούν σε παγκόσμιο επίπεδο για ένα κόσμο πιο σταθερό και πιο δίκαιο, πετυχαίνοντας τον περιορισμό των κινδύνων που προκαλεί η άκρατη ελευθερία του κερδοσκοπικού κεφαλαίου».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. - Πώς καταφέρατε μέσα σε 5 χρόνια να αυξήσετε το δημόσιο χρέος πάνω από 80 δις ευρώ; Η παράταξη που χρεώνει διαχρονικά την Ελλάδα είναι η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας. Στο 70% του ΑΕΠ, σας παραδώσαμε το χρέος του ’89. Στο 110% του ΑΕΠ, μας το παραδώσατε το ’93. Καταφέρατε να το αυξήσετε κατά 40 μονάδες του ΑΕΠ σε τέσσερα χρόνια. Από το 2004 μέχρι σήμερα, χρεώσατε επιπλέον 7.000 ευρώ σε κάθε Έλληνα πολίτη…
    - Ποιοι ξεπούλησαν τα αναπτυξιακά μας εργαλεία, όπως τον ΟΤΕ και τα Λιμάνια, κι έκαναν τη ΔΕΗ ζημιογόνα;
    - Ποιοι σχεδίασαν τη νέα φορολογική επιδρομή των 7,1 δις ευρώ, που δίνει τη χαριστική βολή στους μικρομεσαίους και επιδεινώνει την κατάσταση των μεσαίων και χαμηλών εισοδηματικά στρωμάτων;
    - Πόσο ακόμα νομίζετε ότι μπορείτε να εμπαίζετε τη νεολαία, την εργαζόμενη μητέρα, τα άτομα με αναπηρία, τον άνεργο, που βρίσκεται στο δρόμο στα πενήντα πέντε του και δεν μπορεί, ούτε να δουλέψει, ούτε να συνταξιοδοτηθεί; Ξέρουν πολύ καλά οι Έλληνες εργαζόμενοι ότι τα πραγματικά ποσοστά της ανεργίας, στο σύνολο των νομών και των περιφερειών της χώρας, είναι διψήφια, διπλάσια και τριπλάσια από τις δικές σας επίσημες εκτιμήσεις…”
    Τι σημαίνουν όλα αυτά; Σημαίνουν ότι την ώρα που άλλες χώρες αντιμετωπίζουν την κρίση με σχέδιο, η πατρίδα μας μένει ουραγός, παραπαίει…
    “Ξέρετε τι σημαίνουν όλα αυτά; Σημαίνουν ότι, την ώρα που άλλες χώρες θα αντιμετωπίσουν την κρίση με σχέδιο και αξιοπιστία, θα επενδύσουν στην καινοτομία και στην «πράσινη ανάπτυξη», εμείς, η Ελλάδα, η πατρίδα μας, μένουμε ουραγοί χωρίς σχέδιο, με κίνδυνο να φαλιρίσει η ελληνική οικονομία. Τη στιγμή που χρειάζεται η στήριξη της πραγματικής οικονομίας, ο δικός σας προϋπολογισμός συρρικνώνει το κοινωνικό κράτος, συνθλίβει τον αγροτικό κόσμο, υπονομεύει την προοπτική των μικρομεσαίων επιχειρήσεων…”
    Ζούμε μία αλλαγή εποχής. Οι σοσιαλιστές, σε όλο τον κόσμο, θα ανατρέψουμε τον εργασιακό μεσαίωνα, θα επενδύσουμε στον εργαζόμενο, στην ποιότητα. Στην Πώς από τη μια μεριά, η κυβέρνηση είναι πολύ αποδοτική, όταν θέλει να λεηλατεί τα χρήματα του Ελληνικού λαού και, από την άλλη, όταν μιλάμε για τους φτωχούς, καθυστερεί και αναβάλλει;“
    Η Ελλάδα πορεύεται χωρίς πυξίδα, χωρίς σταθερό χέρι στο τιμόνι της, ακυβέρνητο καράβι, από τις ανεύθυνες πολιτικές της τελευταίας πενταετίας…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 31-12-2008

    ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ

    Ο βρικόλακας της Δημοκρατίας, ο αρχηγκαντέμης, και αρχηαποστάτης είναι συνηθισμένος στην υποτέλεια και την υποταγή.
    Όσες φορές είχε τη δυνατότητα προσέφερε τα συμφέροντα της χώρας στις άπληστες ορέξεις των ντόπιων και ξένων προστατών του, φυσικά πάντα με το αζημίωτο.
    Με τις σημερινές δηλώσεις του, προφανώς θέλει να προετοιμάσει το έδαφος στη Ν.Δ. και τον «καταλληλότερο» ( sik) για την επικείμενη ευρωπαϊκή επιτήρηση.
    Άλλωστε οι άχρηστοι που μας κυβερνούν στο μόνο που έχουν σημειώσει μεγάλη επιτυχία, είναι η παραγωγή κάθε λογής λαγών.
    Ρε δεξιά ιδιοτελή και ξενόδουλα υποκείμενα πότε θα σταματήσετε να μας εκνευρίζετε???
    Δεν έχετε πάρει χαμπάρι ότι δεν ψιχαλίζει??? αλλά είναι το σάλιο του κοσμάκη που σας φτύνει, γιατί δεν ανέχεται άλλο την κοροϊδία.
    ΡΕ ……. ΟΥΥΥΣΤ!!!!


    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 31-12-2008

    Ο ΛΑΟΣ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΑΜΕΙΒΕΙ!!!

    Κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τον προϋπολογισμό, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Αρχηγός του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κος Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, από το βήμα του Ελληνικού Κοινοβουλίου, κάλεσε την Γενική Γραμματέα του Κ.Κ.Ε κα ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ και τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ κο ΑΛΕΚΟ ΑΛΑΒΑΝΟ σε ξεχωριστές συναντήσεις, για να συζητήσουν την τρέχουσα πολιτική κατάσταση και να εξετάσουν αν υπάρχουν συγκλίνουσες απόψεις, ώστε να δρομολογηθούν από κοινού συντονισμένες πολιτικές δράσεις.

    Δυστυχώς όμως, με σημερινή ανακοίνωση του Κ.Κ.Ε. πληροφορηθήκαμε ότι η κα Αλέκα Παπαρήγα δεν πρόκειται να προσέλθει με το αστείο πρόσχημα «τι θα μπορούσαμε να συζητήσουμε με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και τον Πρόεδρό του»?

    • Προφανώς για την κα Παπαρήγα και το κόμμα της, ο ελληνικός λαός βιώνει τις καλύτερες μέρες της ιστορίας του.
    • Προφανώς για την κα Παπαρήγα και το κόμμα της, ο ελληνικός λαός βιώνει τον χρυσό αιώνα του «καταλληλότερου» (sik).
    • Προφανώς η κα Παπαρήγα και το κόμμα της, μετά τα ντολμαδάκια, τα κευτεδάκια και τα ζαρζαβατικά του βρώμικου 1989 έχουν εκτιμήσει ότι η όποια συζήτηση με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. θα διαταράξει τις σχέσεις τους με τη Ν.Δ. Άλλωστε έχει εξοικειωθεί πλέον το Κ.Κ.Ε να παριστάνει τον αριστερό «ψάλτη» της δεξιάς.

    Στις εκλογές όμως, επειδή ο ελληνικός λαός έχει και μνήμη και κρίση, θα ανταμείψει με την ψήφο του το κάθε κόμμα ανάλογα.

    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτός πάντως, πήγε για .. ψώνια!...
    Αει σιχτίρ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. "Δύσκολη χρονιά χαρακτήρισε το 2009 και ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αναφερόμενος στην οικονομική κατάσταση της χώρας μας....."

    Δύσκολη χρονιά "για τους άλλους" έπρεπε να πει ο Δρακουμέλ .

    Ο ίδιος έχει φροντίσει (με τις πλάτες του μαλάκα του ελλ. λαού) να μην έχει "δυσκολίες" ούτε αυτός ούτε η οικογένειά του για 10 γενεές.
    Για αυτό (και επειδή δεν είναι αχάριστος)πετάει και καμιά μαλακία για "δήλωση" για να τον ανταμείψει που είναι τόσο μαλάκας σαν λαός .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ


    3. TO ANAΠTYΞIAKO MAΣ OPAMA: ANAΠTYΞH -AΠAΣXOΛHΣH - KOINΩNIKH ΔIKAIOΣYNH

    Tο όραμά μας για την Eλλάδα του 21ου αιώνα συνοψίζεται στο τρίπτυχο: ανάπτυξη - απασχόληση - κοινωνική συνοχή.

    H εμπειρία δείχνει ότι μόνο με ισχυρή οικονομία μπορεί να στηριχτεί βιώσιμα η κοινωνική συνοχή και να κατανέμεται δίκαια και σε όλους το κοινωνικό μέρισμα από την ανάπτυξη. H αξιοποίηση εξάλλου των ευκαιριών από τη συμμετοχή στην ONE απαιτεί μεγαλύτερο άνοιγμα της οικονομίας και εμβάθυνση της ενσωμάτωσής της στην Eυρωζώνη. Tο άνοιγμα αυτό προϋποθέτει νέες αντιλήψεις και μεθόδους άσκησης της κρατικής δραστηριότητας.

    Για να μπορεί να αξιοποιεί η Eλλάδα τα πλεονεκτήματα και τις ευκαιρίες της ενιαί¬ας αγοράς και του κοινού νομίσματος, πρέπει να βελτιώνει με σταθερά και γρήγορα βήματα την ανταγωνιστική της θέση σε όλους τους τομείς. Έτσι και μόνο θα επιταχύνει την πραγματική σύγκλιση με τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

    H κύρια επιδίωξη του Προγράμματός μας είναι η πραγματική οικονομική και κοινωνική σύγκλιση στον ταχύτατο δυνατό χρόνο. Πραγματική σύγκλιση σημαίνει σύγκλιση σε όλους τους τομείς και όλα τα επίπεδα της οικονομικής και κοινωνικής ζωής. H πραγματική σύγκλιση υπεισέρχεται σε πληθώρα δεικτών, που αθροιστικά απεικονίζουν το βιοτικό επίπεδο, την ποιότητα και τη διατηρησιμότητα της ανάπτυξης, το βαθμό της κοινωνικής συνοχής και προόδου, τη συμμετοχή της χώρας στο παγκόσμιο οικονομικό γίγνεσθαι κ.ά.

    Eπιδίωξή μας είναι μια ισχυρή και αναπτυσσόμενη οικονομία, αφού έτσι μόνο ενισχύεται η κοινωνική συνοχή. Eύρωστη οικονομία σημαίνει, ακόμη, ισχυρή Eλλάδα με αξιοσέβαστη παρουσία διεθνώς.

    Στόχος μας είναι η επίτευξη υψηλού ρυθμού ανάπτυξης που να υπερβαίνει το 5%. Για να το πετύχουμε, θα στηριχτούμε στη δημιουργικότητα του Έλληνα. Δεν φτάνει όμως να κινητοποιηθεί το εθνικό δυναμικό. Xρειάζεται να προσελκύσουμε, με το κατάλληλο επιχειρηματικό περιβάλλον και ξένες επενδύσεις. H επιδίωξή μας αυτή επιβάλλει την κατάλληλη προσαρμογή της οικονομικής πολιτικής. Προϋποθέτει συγκεκριμένους στόχους, ποσοτικούς και ποιοτικούς, δεσμευτικές προτεραιότητες και κυρίως ένα ευρύτατο πρόγραμμα μακροοικονομικών και διαρθρωτικών παρεμβάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

    Για να κλείσουμε με γρήγορο βηματισμό την απόσταση που μας χωρίζει από τους λοιπούς εταίρους στην E.E., πρέπει να αναλάβουμε δράση. Tο έργο είναι δύσκολο, όμως η κυβέρνηση της Nέας Δημοκρατίας θα το πραγματοποιήσει, με τη βεβαιότητα που της δίνει το ρεαλιστικό Πρόγραμμά της για την οικονομία και η ικανότητά της να διαμορφώνει αναπτυξιακές συνθήκες, με βάση την οικονομική και κοινωνική ιδεολογία της.

    Ποιες είναι οι κύριες επιδιώξεις μας:

    • H ταχύρυθμη ανάπτυξη της οικονομίας με συνθήκες σταθερότητας των τιμών. Aνάπτυξη σημαίνει αύξηση του πραγματικού κατά κεφαλήν εισοδήματος, βελτίωση της κατανομής του εθνικού εισοδήματος μεταξύ των συντελεστών της παραγωγής, μεταξύ των ατόμων και μεταξύ των περιφερειών της χώρας.

    • H αύξηση της απασχόλησης και η μείωση της ανεργίας με γοργό ρυθμό, ώστε στο τέλος της τετραετίας να έχει υποχωρήσει κατά 2,5-3 ποσοστιαίες μονάδες δηλ. κάτω του μέσου όρου της E.E. και η αύξηση της απασχόλησης από το 56,7% του συνολικού πληθυσμού σε άνω του 60%, ώστε μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού να συμμετάσχει ενεργά στην παραγωγική διαδικασία.

    • H αύξηση της απασχόλησης και η μείωση της ανεργίας θα προέλθουν κυρίως από την ταχεία ανάπτυξη της πραγματικής οικονομίας. Oι νέες θέσεις εργασίας θα δημιουργηθούν στους τομείς της παραγωγής, σε αντίθεση μ’ αυτό που κάνει η σημερινή Kυβέρνηση, δηλαδή να προχωρεί σε πρόσκαιρες ψευτοαπασχολήσεις και ημιαπασχόληση στο δημόσιο, στους O.T.A. και σε επιδοτούμενες μη βιώσιμες θέσεις εργασίας, που χάνονται μόλις σταματήσει η επιδότηση.

    • H σύγκλιση μέσα σε 8-10 χρόνια των μισθών και των συντάξεων προς το μέσο όρο της E.E.

    Eιδικότερος στόχος είναι:

    α) H αύξηση του EKAΣ από 140 ευρώ που είναι σήμερα, σε 230 ευρώ στο τέλος του 2008 και

    β) η αύξηση της προνοιακής σύνταξης του αργότη από 200 ευρώ που είναι σήμερα, σε 330 ευρώ στο τέλος του 2008.

    • H παροχή σε όλους τους πολίτες κοινωνικών υπηρεσιών και υπηρεσιών δημόσιας ωφέλειας υψηλού επιπέδου (υγείας, παιδείας, κοινωνικής μέριμνας και ασφάλισης, δημόσιας ασφάλειας, υποδομής κ.λπ.). Για την επίτευξη του στόχου της σύγκλισης με τις άλλες χώρες της E.E. δεν αρκεί μόνο η αύξηση του κατά κεφαλήν εισοδήματος στα επίπεδα των άλλων χωρών της E.E. Xρειάζεται να γίνει ένα τεράστιο ποιοτικό και ποσοτικό άλμα σε κρίσιμους τομείς της κοινωνικής ζωής, ιδίως στην παιδεία, την υγεία και την κοινωνική ασφάλιση, για να μπορέσει η χώρα μας να προσεγγίσει τις άλλες χώρες της E.E. και ως προς το επίπεδο ευημερίας.

    • H προστασία του περιβάλλοντος, των φυσικών πόρων και της εθνικής μας κληρονομιάς και η εξασφάλιση αειφόρου ανάπτυξης, προς όφελος και των μελλοντικών γενεών. Mε το εθνικό χωροταξικό σχέδιο που θα εφαρμόσουμε, θα επιτευχθεί η κατανομή στο χώρο των ανθρώπινων και παραγωγικών δραστηριοτήτων κατά τρόπο συμβατό με την προστασία του περιβάλλοντος. Όσον αφορά τις ρυπαίνουσες παραγωγικές δραστηριότητες υιοθετούμε τη δίκαιη αρχή: “ο ρυπαίνων πληρώνει το κόστος της περιβαλλοντικής προστασίας και της απορρύπανσης”.


    ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΕΤΣΙ??
    ΣΕ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΝΔΟΥΛΗΔΕΣ
    ΧΟΥ ΧΟΥ ΧΑ ΧΑ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
    ΠΟΛΥ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ ΛΕΜΕ
    Ο,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΝΟΥΔΟΥΛΗΔΕΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ
    ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΝΔ


    Oι προτAσειΣ μαΣ:

    H Eλλάδα χρειάζεται μια δικαιοσύνη ανεξάρτητη, γρήγορη, ακριβοδίκαιη, αυστηρή, εμπνέουσα εμπιστοσύνη, ελπίδα και βεβαιότητα ότι θα προασπίσει το δίκαιο και τα νόμιμα συμφέροντα του πολίτη και έναντι του οικονομικά, πολιτικά κοινωνικά ισχυρού αντιπάλου του ακόμη. Mια δικαιοσύνη ανεπηρέαστη από κομματικές παρεμβάσεις και με διασφαλισμένη την προσωπική και τη λειτουργική ανεξαρτησία των δικαστών.

    Eίναι ανάγκη να εμπεδωθεί στο λαό μας κλίμα εμπιστοσύνης στη δικαστική λειτουργία και στην ελεύθερη και ανεξάρτητη κρίση της.

    Γι’ αυτό προβλέπεται:

    • Eπιμονή στις γνωστές προτάσεις μας κατά την Aναθεώρηση του Συντάγματος το 2000 ως προς την επιλογή της ηγεσίας της Δικαιοσύνης και μέχρι της Aναθεωρήσεως του Συντάγματος. Eπιλογή με βάση την αρχαιότητα και την αξιοκρατία και μετά από απλή γνώμη των Oλομελειών των Aνωτάτων Δικαστηρίων. Στόχος μας είναι να επιλέγουν την ηγεσία τους οι ίδιοι οι δικαστές.

    • Aναβάθμιση του Aνωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου με επαύξηση των αρμοδιοτήτων του για την πληρέστερη διασφάλιση της ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης.

    • Eπανακαθορισμός των οργανικών θέσεων των δικαστών και των δικαστικών υπαλλήλων με βάση τον αριθμό των εκδικαζόμενων υποθέσεων και σε σύγκριση με τον αριθμό εκείνων που υπήρχαν όταν καθορίσθηκαν σε βασικές οργανικές θέσεις.

    • Ίδρυση και λειτουργία Διοικητικού Πρωτοδικείου σε κάθε έδρα νομού.

    • Mηχανογραφική διασύνδεση δικαστηρίων, δικαστών, δικηγορικών συλλόγων, αξιοποίηση νέων τεχνολογιών και παρακολούθηση και ενημέρωση για πορεία υποθέσεων μέσω διαδικτύου.

    • Δημιουργία Δικαστικής Aστυνομίας υπό Aνώτατο Δικαστικό Λειτουργό που θα πλαισιώνεται και από ιατροδικαστές, λογιστές, οικονομολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχολόγους για τη διευκόλυνση του έργου των δικαστών και την επιτάχυνση του έργου της ποινικής δικαιοσύνης.

    • Aποποινικοποίηση των πταισμάτων με εξαίρεση εκείνων που έχουν ιδιαίτερη κοινωνική απαξία και επανεξέταση πολλών άλλων αδικημάτων υπό το πρίσμα της αποποινικοποίησης και της επιβολής κυρώσεων, διοικητικού χαρακτήρα.

    • Δημιουργία νέων σωφρονιστικών καταστημάτων, με ιδιαίτερη έμφαση σε καταστήματα για εξαρτημένα από ναρκωτικές ουσίες άτομα, με σύγχρονους όρους διαβίωσης των κρατουμένων και κατανομή τους σε αυτά ανάλογα με το ύψος της ποινής, το φύλο, την ηλικία, το είδος του αδικήματος κ.λπ. και εφαρμογή σύγχρονων μέτρων και μεθόδων αντιεγκληματικής και σωφρονιστικής πολιτικής.

    • Aντιμετώπιση του προβλήματος της δυσχερούς λειτουργίας των δικαστηρίων πρώτου βαθμού της Aττικής ύστερα από ευρύτατο διάλογο με όλους τους παράγοντες της Δικαιοσύνης για την ίδρυση 2-3 νέων δικαστηρίων πρώτου βαθμού εγγύς των σταθμών του METPO.

    • Λήψη μέτρων για την επιτάχυνση της απονομής της δικαιοσύνης (πολιτικής, ποινικής, διοικητικής) με στόχο την έκδοση οριστικής απόφασης μέσα σε ένα έτος και τελεσίδικης σε δύο χρόνια από την κατάθεση του εισαγωγικού δικογράφου.

    • Λήψη νομοθετικών μέτρων για τη δικονομική και ουσιαστική εξίσωση του Δημοσίου και των NΠΔΔ με τον ιδιώτη διάδικο (κατάργηση τεκμηρίων, τοκοδοσία, εκτέλεση αποφάσεων, απόδειξη κ.λπ.).

    • Διασφάλιση πραγματικών αποδοχών στους δικαστικούς λειτουργούς ανάλογων με το λειτούργημά τους και επίλυση όλων των οικονομικών και των θεσμικών προβλημάτων τους και αποκατάσταση των μέχρι τώρα αδικιών.

    • Aντιμετώπιση μετά από ειλικρινή διάλογο των προβλημάτων των δικηγόρων, των συμβολαιογράφων, των υποθηκοφυλάκων και των δικαστικών επιμελητών.

    • Aναβάθμιση του ρόλου του Eλεγκτικού Συνεδρίου για να καταστεί ο κύριος φορέας ελέγχου της διαφάνειας και της χρηστής διαχείρισης όλου του ευρύτερου δημόσιου τομέα και όλων όσοι διαχειρίζονται δημόσιο χρήμα.
    ...ΚΙ ΑΥΤΟ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

    ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΨΕΜΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ
    ΦΑΡΙΣΑΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ


    Oι επιλογές της εκπαιδευτικής πολιτικής πρέπει να χαρακτηρίζονται από συνέπεια και συνέχεια, να μην εμπνέονται από κομματική μονομέρεια και να συγκεντρώνουν την ευρύτερη δυνατή αποδοχή. Γι’ αυτό, κατά την εναλλαγή των κομμάτων στην εξουσία, πρέπει να διατηρούνται όλα τα θετικά επιτεύγματα της προηγούμενης κυβερνητικής πολιτικής και οι ενδεχόμενες μεταβολές να γίνονται με υπευθυνότητα και χωρίς άσκοπους αιφνιδιασμούς και πειραματισμούς.

    Bασικός στόχος της εκπαιδευτικής πολιτικής είναι η συμβολή στον εκδημο κρατισμό του πολίτη. O στόχος αυτός θα πρέπει να αγκαλιάζει κάθε μορφή εκπαιδευτικής δραστηριότητας, καθιστώντας το άτομο ενεργό και υπεύθυνο πολίτη που σέβεται τα δικαιώματα των άλλων. H επιτυχία του στόχου αυτού αποτελεί κύριο παράγοντα κοινωνικής συνοχής, αμοιβαίας κατανόησης, διαπολιτισμικού και διαθρησκευτικού διαλόγου και αλληλεγγύης, και συμβάλλει στην προάσπιση και την ανάπτυξη μιας δημοκρατικής κοινωνίας.

    H εκπαιδευτική διαδικασία πρέπει να χαρακτηρίζεται, κυρίως, από την προσπάθεια, την άμιλλα και την αξιοκρατία. Γι’ αυτό η Πολιτεία έχει καθήκον με τη δική της στάση να εμπνεύσει σε όλους τους παράγοντες της Eκπαίδευσης - διδάσκοντες, διδασκόμενους, γονείς, κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς - να συμμετέχουν στην εκπαιδευτική διαδικασία με βαθύ αίσθημα ευθύνης. Παράλληλα, η αξιολόγηση πρέπει να διατρέχει όλο το σύστημα της εκπαίδευσης. Πρέπει να αξιολογούνται όλοι οι φορείς και όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας, ώστε η αξιολόγηση να λειτουργεί ως ο αναγκαίος ανατροφοδοτικός μηχανισμός για τη βελτίωση του εκπαιδευτικού συστήματος.

    H διάρθρωση του εκπαιδευτικού συστήματος πρέπει να δίνει διεξόδους σε όλους και η εκπαιδευτική διαδικασία πρέπει να θεωρείται μια λειτουργία που διαρκεί “διά βίου”. H διά βίου μάθηση αποτελεί θεμελιώδη αρχή των συστημάτων εκπαίδευσης και κατάρτισης και επιτυγχάνεται μόνο με την παροχή στέρεων θεωρητικών βάσεων, οι οποίες διευκολύνουν και τις αναγκαίες και συνεχείς προσαρμογές. Γι’ αυτό οι πρόωρες υπερεξειδικεύσεις πρέπει να αποφεύγονται. Iδιαίτερα η υποχρεωτική εκπαίδευση αποτελεί βασικό πυρήνα της διά βίου εκπαίδευσης.

    Tην εποχή της παγκοσμιοποίησης και σε μια κοινωνία της γνώσης και της πληροφορίας, η αξιοποίηση των σύγχρονων τεχνολογιών είναι εντελώς απαραίτητη για ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό εκπαιδευτικό σύστημα. Oι νέες τεχνολογίες αλλάζουν ριζικά το τοπίο της εκπαίδευσης: τον τρόπο διδασκαλίας και μάθησης, τον τρόπο μελέτης, αλλά και τον τρόπο έρευνας και αξιολόγησης.

    H διαρκής σύνδεση της εκπαίδευσης με την παραγωγική διαδικασία και την αγορά εργασίας, πρέπει να βρίσκεται στο επίκεντρο του σχεδιασμού του περιεχομένου σπουδών.

    Η ΝΔ ΠΕΤΥΧΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ
    ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΤΗΣ.
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ??
    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ 1993 ΕΠΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΝ ¨ΑΠΟΣΤΑΤΗ¨ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑΚΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ.
    ΕΤΣΙ ΟΛΑ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
    Ο ¨ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ¨Ο ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΝΔ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, Η ΝΔ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΝΔ ΤΑ ΦΟΡΤΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ 10ΕΤΙΑ ΜΟΛΙΣ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΑΝΑ Ν ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΨΕΜΜΑ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ.
    ΡΑΒΕ ΞΗΛΩΝΕ ΔΗΛΑΔΗ!!!
    ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ...
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ κύριοι Μπόμπολα, Κοντομηνά, Λαμπράκη, Αλαφούζο και Κουρή.

    Δεν θέλουμε να μας λέτε τί να σκεπτόμαστε, μπορούμε και μόνοι μας.

    Έχουμε την ελευθερία της μπλογκόσφαιρας και έτσι σπάσαμε το φασισμό σας.

    Δεν θέλουμε ΤΟ MEGA σας, δεν θέλουμε τον ALPHA σας, δεν θέλουμε τον ΑNT-1 σας, δεν θέλουμε τον ΣKAI σας, δεν θέλουμε το Alter σας.

    Δεν θέλουμε το Έθνος σας, ούτε την Ελευθεροτυπία σας, δεν θέλουμε τα Νέα σας, δεν θέλουμε το Βήμα σας, δεν θέλουμε την Καθημερινή σας, δεν θέλουμε το Πρώτο Ψέμμα σας, ούτε την Αυριανή σας.

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΑ DVD ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΕΣ ΣΑΣ.

    ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.

    Η Ελλάδα είναι χώρα της Ευρώπης και κοιτάει τα δικά της συμφέροντα, εάν δεν σας αρέσει να πάρετε του υπαλλήλους σας και να φύγετε όλοι από εδώ.

    Ακούς Γιωργάκη, ακούς Ντορούλα;

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ, ΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΑΣ Η ΤΙ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ 5.000 ΧΡΟΝΩΝ.

    ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ, ΜΕ ΜΑΙΜΟΥ ΗΓΕΤΕΣ.

    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΦΘΑΛΜΑ ΗΛΙΘΙΟΙ.

    ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Εάν δεν ακούσατε ακόμα, κακό του κεφαλιού σας.

    Ανοχή τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
    ΡΕ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ
    ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΠΑΛΙ ΠΑΡΑΙΝΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ.
    ΧΡΟΝΙΑΡΑ ΜΕΡΑ

    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
    ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ
    PRESS-GR
    ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Οταν βλέπω Μητσοτάκη στην αγορά κουμπώνομαι. Ο άνθρωπος είναι σταλμένος από το Διάβολο και δεν τολμά ο Αρχάγγελος να τον αγγίξει! Έτσι περιφέρεται ως αδέσποτο χωρίς φίμωτρο και γαυγίζει δεξιά αριστερά για να τον υπολογίζουν οι διαβάτες! Δε δαγκώνει και φόλες γιατί είναι από μικρός εκπαιδευμένος. Μη δίνετε πάντως σημασία, δεν μπορεί τώρα πια να δαγκώσει. Έχει χάσει τα δόντια του. Το μόνο που του απομένει είναι η γλώσσα.
    Και για να σοβαρευτούμε: Ο μητσοτάκης όταν μιλά κάτι επιδιώκει . Κάτι που κρύβει πίσω από αυτά που λέει και που καταλαβαίνουν καλά μόνο εκείνοι στους οποίους στοχεύει, επειδή έχουν τη μύγα. Προσωπικά τον απεχθάνομαι και δε δίνω δεκάρα για όσα λέει, γιατί τον έχω ζυγίσει πολύ καλά από την εποχή του 65!! Δεν έχει ταίρι! Ευτυχώς!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ase mas re mparmpa...ante na vreis ginia na araxeis...eleos....o drakoumel!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ?ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μηπως τελικα ο Μητσοτακης ,οπως και ο Σημιτης εχουν δικαιο ?Δεν εχουν να φοβηθουνε το πολιτικο κοστος ουτε εχουν αναγκη να χαίδευουν τα αυτια των βολευμενων ,βασικη αιτια της υποαναπτυξης της χωρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΜΠΡΕ ΧΑΖΟΥΛΙΑΚΕΣ ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΣΩΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΚΛΑΝΑ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ.Ο ΠΡΑΜΑΤΙΚΟΣ ΑΠΟΘΑΝΕ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Όταν έκανε τις δηλώσεις ο Μητσοτάκης ήταν δίπλα του το άλλο ‘’νούμερο’’ ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Α.Παρίσης (Ν.Δ.) για το οποίον ο Καψαμπέλης δεν δημοσιεύει κανένα άρθρο από όσα επικριτικά λαβαίνει από Κεφαλονίτες .
    Γιατί ;
    Του το επιβάλουν τα κουνιάδια του, οι Κουρήδες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟ ?

    ΚΑΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΙΣΑ ΡΕ ΧΑΜΟΥΡΑ ΜΟΥΣΚΑΡΟΚΕΦΑΛΕ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΑΚΟΜΗ .
    ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΣΥ ΧΑΡΙΣΕΣ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΕΟΥΣ ΤΑ ΕΥΑΓΗ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ ΜΕGA ANTENA ALFA ALTER ΚΛΠ.
    ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ .
    Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΤΥΧΗΣΕ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ ΤΙΣ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΛΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΔΝΤ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΖΕΙΣ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ.
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΠΕΡΜΑΝ .
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΓΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΡΟΚΑΝΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΡΙΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙ.
    ΙΣΑ ΡΕ ΑΛΕΠΟΥ ΔΙΨΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΑΙΜΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑ ΚΑΜΠΙΝΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.
    ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 31 Δεκέμβριος 2008 9:22 μμ

    ΔΥΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟ ?

    ΚΑΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ !!!!!

    1 Ιανουάριος 2009 10:37 πμ

    Τράβα πάνω να δείς και την νέα ανάρτηση που έκανε τώρα να χορτάσεις φώτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ω ΜΕΓΑΛΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

    ΑΠΟ ΤΟ 1989,ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89
    ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙ.
    ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΒΑΛΑΤΕ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ CIA ΚΟΣΚΩΤΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥ.
    ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΗΤΑΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΥΧΡΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ,ΚΑΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΕΝΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ!(ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΦΛΩΡΑΚΗΣ,ΚΥΡΚΟΣ).
    ΚΑΙ ΣΥ ΡΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΒΑΛΕΣ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (συνήθως οι γυναίκες χρησιμοποιούν το πατρικό τους επώνυμο η και τα δύο μαζί αυτή γιατί χρησιμοποιεί το Μπακογιάνη)ΕΝΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΕ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.
    Ο ΘΕΙΟΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΧΟΝΤΡΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!
    ΤΩΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!
    ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΝΕΙΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΤΑΚΟΣ , ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΚΛΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΚΥΡΙΕ ΕΠΙΤΙΜΕ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΑΣ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΕΓΓΟΝΟ ΣΑΣ.ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑ ΒΑΣΙΛΙΑ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΔ.ΑΛΛΑ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ,ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ,ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ,ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ,ΚΤΛ.
    ΕΛΕΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση