GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Δ. Τσοβόλας δικηγόρος της οικογένειας του Αλέξη...

. Ο Δημήτρης Τσοβόλας ανέλαβε τη νομική εκπροσώπηση -μαζί με τη συνάδελφό του κ. Σεργάκη- της οικογένειας του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Ο κ. Τσο...

.
Ο Δημήτρης Τσοβόλας ανέλαβε τη νομική εκπροσώπηση -μαζί με τη συνάδελφό του κ. Σεργάκη- της οικογένειας του Αλέξη Γρηγορόπουλου.
Ο κ. Τσοβόλας ζήτησε τη διενέργεια βλητικής έρευνας και αυτοψίας στο σημείο όπου ο 15χρονος έχασε τη ζωή του ενώ σχολιάζοντας το απολογητικό υπόμνημα του κατηγορούμενου για ανθρωποκτονία ειδικού φρουρού, σημείωσε: «Εξακολουθούν να πυροβολούν τον Αλέξη και δυστυχώς όχι έντιμα, προκαλώντας την κοινωνία. Η οικογένεια και εμείς ζητούμε σεβασμό στη μνήμη του και να επιδειχθεί σοβαρότητα. Νομίζω ότι έπρεπε να ειπωθεί έστω και μια τυπική συγγνώμη. Δυστυχώς όμως ακολούθησαν άλλη πρακτική».
-----------------------------

43 σχόλια

  1. Από την ΕΛΠΙΔΑ , ήλθε η σύσταση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ιταλική επιχείρηση «ALCISA» διακίνησε στην ελληνική εταιρεία «ΤΣΕΛΕΜΠΗΣ Β. & ΣΙΑ Ο.Ε. - ΑΥΛΟΣ» περίπου 1.350 kg μορταδέλας, με την εμπορική επωνυμία «ALCISA» και με αριθμό παρτίδας 8325060. Από την συνολική ποσότητα ήδη κατασχέθηκαν από την Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας του ΕΦΕΤ 600 kg. Η υπόλοιπη ποσότητα, η οποία ήδη βρίσκεται υπό ανάκληση, διακινήθηκε στην αγορά από τις ακόλουθες επιχειρήσεις τροφίμων : «ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ», «Δ. ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε.», «ΑΦΡΟΔΙΤΗ Α.Ε.Ε.», «ΛΙΑΝΤΑΣ Χ. & ΣΙΑ Ε.Ε.», «ΖΛΑΤΙΛΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ», «ΚΥΖΙΡΙΔΗ ΑΦΟΙ», «ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ». Καλούνται όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν, να μην το καταναλώσουν.
    Η Ιταλική επιχείρηση «ALCISA» διακίνησε στην ελληνική εταιρεία «ΑΦΟΙ ΦΡΟΝΑ Α.Ε.» στη Ρόδο περίπου 3.100 kg μορταδέλας, με την εμπορική επωνυμία «ALCISA» και με αριθμό παρτίδας 8325059. Η συνολική ποσότητα βρίσκεται στις αποθήκες της επιχείρησης, γεγονός που επιβεβαιώθηκε μετά από έρευνα που διεξήγαγε η Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δωδεκανήσων.
    Επίσης, σε συνέχεια σχετικής αναφοράς της εταιρείας «FOOD PLUS», ο ΕΦΕΤ διαπίστωσε τη διακίνηση στην Ελλάδα πεπερόνε, το οποίο παρασκευάστηκε από Ιρλανδικό χοιρινό κρέας με χρόνο σφαγής μετά το Σεπτέμβριο 2008. Επειδή το ανωτέρω προϊόν είναι ύποπτο επιμόλυνσης με διοξίνες, η εταιρεία προέβη άμεσα σε προληπτική απόσυρσή του και το σύνολο της συγκεκριμένης ποσότητας είναι δεσμευμένο στις αποθήκες της.

    Σημειώνεται ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει δηλώσει ότι βραχυχρόνια έκθεση στις διοξίνες δεν προκαλεί προβλήματα στην υγεία του ανθρώπου. Επιπλέον, σύμφωνα με σημερινή γνωμοδότηση της Ευρωπαϊκής Αρχής για την Ασφάλεια των Τροφίμων (10 Δεκεμβρίου 2008), δεν υπάρχει κίνδυνος για τη δημόσια υγεία. Η γνωμοδότηση αυτή βασίστηκε στην υπόθεση ότι κάποιος καταναλώνει καθημερινά χοιρινό Ιρλανδικής προέλευσης με την υψηλότερη παρατηρηθείσα συγκέντρωση διοξινών και για περίοδο 90 ημερών, που είναι η καταγεγραμμένη έκθεση από την Ιρλανδικό Φορέα Ελέγχου Τροφίμων. Για περισσότερες σχετικές πληροφορίες, παραπέμπουμε στον ιστότοπο της Ευρωπαϊκής Αρχής για την Ασφάλεια των Τροφίμων, www.efsa.europa.eu.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα ΜΜΕ και οι μεγαλοσχημοι αλλα και μικροτεροι δημοσιογραφοι ειναι υπευθυνοι για την εκταση που πηραν τα πραγματα. Εριξαν λαδι στη φωτια. Πρεπει να λογοδοτησουν στη δικαιοσυνη για τις πραξεις τους και να μην ειναι στο απυροβλητο επικαλουμενοι το "λειτουργημα" τους. Το "λειτουργημα" τους παρεσυρε σκοπιμως τον κοσμο στη καταστροφη περιουσιων αλλα το κυριοτερο αποσυντονιζει την Ελλαδα και την καταστρεφει σιγα-σιγα. Αν δεν υπαρχουν δικαστες με αρχιδια να τους βουτηξουν, δωστε τους στο λαο. Βγαλτε τις κομματικες παρωπιδες και κρινετε το εργο τους και τα λογια τους τις 4 τελευταιες μερες. Αλλο ενημερωση και αλλο καταθεση σκοπιμων προσωπικων αποψεων για ενα δημοσιογραφο. Και εδω εβγαλαν τα προσωπικα τους αντερα με ενα μονο σκοπο. Να πληξουν την κυβερνηση. Και σημερα μεν, ειναι αυτη η κυβερνηση αυριο θα ειναι καποια αλλη. Ο απωτερος σκοπος ΜΜΕ και μεγαλοδημοσιογραφων ειναι να ελεγχουν την εξουσια για προσωπικο οφελος και στα αρχιδια τους η Ελλαδα. Δεν εχουν καταλαβει οτι η εξουσια ανηκει στο λαο. Γι'αυτο δωστε τους στον λαο και θα το καταλαβουν. Γαμηστε τους οπου τους βλεπετε αυτους τους δηθεν ενημερωτες της κοινης γνωμης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Η εξέγερση των καλομαθημένων»

    apo γερμανική, εβδομαδιαία εφημερίδα Die Zeit

    «Η παρούσα κατάσταση είναι απαράδεκτη, αλλά οι αλλαγές είναι ακόμη πιο απαράδεκτες»


    «Η Ελλάδα δεν βιώνει την επανάσταση των καταραμένων, αλλά την εξέγερση των καλομαθημένων, που σήμερα στέκονται μπροστά στο τίποτα.

    Πρόκειται για ένα ευρωπαϊκό πολύ σύγχρονο φαινόμενο.

    Πολλοί από τους Έλληνες που βρίσκονται τώρα στους δρόμους απέκτησαν το πολυπόθητο πτυχίο τους με φροντιστήρια που πληρώθηκαν ακριβά από τους γονείς τους. Απέκτησαν ελληνικό πτυχίο, μάστερ στην Αγγλία, ξέρουν δύο με τρεις ξένες γλώσσες και πέντε διαφορετικά προγράμματα στο κομπιούτερ.

    Έφτασαν στα 35 τους, ζουν ακόμη στο πατρικό τους σπίτι, δεν βρίσκουν δουλειά, και αν έχουν, δεν μπορεί να ζήσουν απ’ αυτή.

    Τους καλούς βαθμούς ακολούθησαν κακοπληρωμένες δουλειές.

    Όμως κάθε Έλληνας ξέρει τουλάχιστον κάποιον που έκανε καριέρα με κακούς βαθμούς, αλλά με κάποιο θείο σε κυβερνητικό κόμμα.»



    «Στους δρόμους της Αθήνας μαίνονται ‘οι δήθεν επαναστάτες’, που θέλουν να ξαναζωντανέψουν το μύθο του χθες.

    Το ελληνικό δίλημμα: Η παρούσα κατάσταση είναι απαράδεκτη, αλλά οι αλλαγές είναι ακόμη πιο απαράδεκτες.

    Στο θέμα αυτό ο Λένιν και ο Στάλιν είχαν σαφώς μεγαλύτερη έμπνευση.»

    http://www.dw-world.de/dw/article/0,,3866117,00.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΑΤΑΧΤΖΙΔΕΣ.
    Στο Ξηροπήγαδο Κυνουρίας του Νομού Αρκαδίας λειτουργει ΚΕΚ (Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτησης)γι ανέργουν,αυτοαπασχολούμενους κλπ. κατηγορίες εργαζομένων με την επωνυμία ΚΕΚ ΑΤΤΙΚΗΣ.Από τον Ιουλιο μήνα έχουμε τελειώσει τον κύκλο εκπαιδεύσεως και ακόμα δεν μας έχει καταβληθεί η προβλεπόμενη επιδότηση μας. Σε επικοινωνία που είχαμε κατ επανάληψη με τους υπευθυνους του ΚΕΚ μας απαντούν πως το αρμόδιο υπουργείο απασχόλησης δεν έχει καταβάλει την δεύτερη δοση των χρημάτων όπως θα έπρεπε για την επιδότησή μας. Προφανώς η πρώτη δόση θα αφορούσε τα εξοδα λειτουργίας του ΚΕΚ, τις αμοιβές τον διδασκόντων κλπ.κλπ.!!!
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ. Είχαμε επενδύσει κάποια κάλυψη εξόδων από την επιδότηση για τις βασανιστικές ανάγκες μας και στερήσεις μας.Χριστούγεννα έρχονται ρε απάνθρωποι.Κάντε εστω και τώρα κάτι.
    ΜΗ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
    ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΜΠΛΟΚΕΡ ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΑ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΓΕΜΙΣΕ ΟΣΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

    Η δεξιά (ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ, ΕΡΕ, ΝΔ) και οι «ΗΓΈΤΕΣ» της (ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΑΠΑΓΟΣ, «ΕΘΝΑΡΧΗΣ» ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, θείος του «ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥ» sik).
    Όταν καταλαμβάνει τη διακυβέρνηση της χώρας, παραπλανώντας τον Ελληνικό λαό τάζοντάς του λαγούς με πετραχήλια και σπιλώνοντας τους πολιτικούς της αντιπάλους.

    • Επιδίδεται μετά μανίας στην καταλήστευση του δημοσίου πλούτου, αδιαφορώντας για την ευημερία των πολιτών.
    • Εκχωρεί με αδιαφανείς διαδικασίες τις Δημόσιες Επιχειρήσεις στα ντόπια και ξένα αφεντικά της, με μοναδικό σκοπό τον γρήγορο και παράνομο πλουτισμό.
    • Συρρικνώνει τα αγαθά της Δημόσιας Παιδείας και του Κοινωνικού Κράτους.
    • Περιορίζει τα ατομικά δικαιώματα.
    • Περιορίζει ή καταργεί εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.
    • Διαγράφει έννοιες, όπως, ισονομία, ισοπολιτεία, αξιοκρατία, κοινωνική ευημερία.
    • Θεωρεί το κράτος λάφυρό της και το χρησιμοποιεί για να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα των ολίγων και ημετέρων.
    • Χρησιμοποιεί τα ΜΜΕ για να παραπληροφορούν το λαό.

    Η δεξιά (ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ, ΕΡΕ, ΝΔ) και οι «ΗΓΈΤΕΣ» της (ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΑΠΑΓΟΣ, «ΕΘΝΑΡΧΗΣ» ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, θείος του «ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥ» sik).
    Όταν βρίσκεται στο πηδάλιο διακυβέρνησης της χώρας.

    • Για να κουκουλώσει τα σκάνδαλα (Υποκλοπές. Πακιστανοί, Δομημένα Ομόλογα, Κουμπάροι, Βατοπέδι, κ.λ.π.), και τις ανομίες της.
    • Για να μην αποκαλυφθεί η αδιαφορία, η αναλγησία και η ανεπάρκειά της, στην επίλυση των καθημερινών προβλημάτων (ανεργία, ακρίβεια, ανέχεια, ανασφάλεια, αναξιοκρατία) που απασχολούν-ταλαιπωρούν τους πολίτες.
    • Για να συνεχίσει ανεμπόδιστα το «θεάρεστο» έργο της, (τρομάρα της),

    Με ψεύτικα συνθήματα (επανίδρυση του κράτος), συγνώμη επανίδρυση του παρακράτους ήθελα να γράψω. Και με ψεύτικα διλήμματα (Καραμανλής ή χάος), και πάλι συγνώμη ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ είναι το ΧΑΟΣ.
    Χρησιμοποιεί το παρακράτος σε αγαστή συνεργασία με τις δυνάμεις καταστολής, για να φοβίσει και να αποπροσανατολίσει το λαό.

    Ο λαός όμως απαντάει στον «καταλληλότερο» (sik) και τον ανίκανο δεξιό συρφετό (κουμπάροι, κομματοσκυλολόι, χρυσά καλόπαιδα).

    • Συγνώμη «κύριοι» σας πήραμε χαμπάρι και δεν τσιμπάμε άλλο.
    • Η συνταγή σας δεν είναι μόνο παρωχημένη, αλλά και άκρως επικίνδυνη, (σκοτώνει τα παιδιά μας, σκοτώνει τα όνειρά μας, καταστρέφει τις περιουσίες μας, ξεφτιλίζει, διεθνώς, τη χώρα μας).
    Ο λαός απαιτεί από τον «καταλληλότερο» (sik) και τον ανίκανο δεξιό συρφετό (κουμπάροι, κομματοσκυλολόι, χρυσά καλόπαιδα), να μας αδειάσουν τη γωνιά, «κύριοι» δεν είστε μόνο δεξιοί, αλλά όπως έλεγε και ο Αείμνηστος ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ είστε και αδέξιοι.
    «Κύριοι» ξεκουμπιστείτε και φύγετε, γιατί είστε άκρως επικίνδυνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ...Οι γονείς, ας αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους! Δεν ειναι δυνατόν ν' αφήνουν τα παιδιά τους να γίνονται έρμαιο του καθε υποκινητή χωρις να αντιδρούν! ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ! Αφού η Αστυνομία έχει τα χέρια της δεμένα από το ΑΝΙΚΑΝΟ ΚΡΑΤΟΣ, ας αναλάβουν αυτοί!
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΡΚΟΒΟΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ςΚαλα ολοι αυτοι οι παντογνωστες δημοσιογραφοι ολων των καναλιων δεν εχουν ούτε φιλότιμο ούτε τσίπα δεν υπάρχει κάποιος να τους πει ότι την μεγαλύτερη ζημιά στη χώρα την κάνουν οι ίδιοι με την δήθεν αντικειμενικότητα που τους διακρίνει.Δεν υπάρχει κάποιος φορέας να προστατεύσει τον απλό πολίτη που δεν ξέρει,τον νέο που δεν καταλαβαίνει και ενεργεί συναισθηματικά. ΈΛΕΟΣ κύριοι όλων των καναλιών και όλων των αποχρώσεων πριονίζετε το κλαδί πάνω στο οποίο κάθεστε.Και καλά εσείς ότι παθαίνετε καλά τα παθαίνετε οι πληγές όμως που ανοίγετε ποιος θα τις κλείσει. Είστε όλοι σας το ίδιο ένοχοι με τον Ειδικό Φρουρό,τους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,και τους κουκουλοφόρους με την μόνη διαφορά ότι είστε πιο επικίνδυνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. O Tσοβόλας,


    η πεμπτουσία της πασοκιάς, της κλεψιάς και της ανυποληψίας.


    Τις επιχορηγήσεις από το ΔΗΚΚΙ τις χεριάζει ακόμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. TSOVOLA DOSTA OLA STH DIKH.MHN TOUS AFHSEIS SE XLORO KLARI.KAI OI DYO EINAI KOURABIEDO-MAGES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΡΕΚΒΙΕΜ ΤΟΥ ΚΟΥΓΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΑΥΤΗ ΤΟ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τελικά πόσα ήταν τα χρέη του Καλκάνη που χάρισε ο απόφοιτος των φυλακών Τσοβόλας Δημήτριος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όλου του κόσμου παιδεραστές παιδικών ψυχών, όλου του κόσμου λιγούρηδες της εξουσίας ενωθήτε!
    Και στα νηπιαγωγία ο αγώνας για την πολιτική σας επιβίωση, και στα νηπιαγωγία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Tσοβόλα δώστα όλα.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Είναι να ακούς κάτι κομματικοποιημένους νεολαίους που είναι στις διαδηλώσεις και να τρελαίνεσαι, όπου βρεθούν και όπου σταθούν αν τους δώσεις μικρόφωνο να μιλήσουν, ένα θα πουν, η αστυνομία φταίει για όλα που είναι κοντά και μας σπάει τα ούμπαλα.
    Ναι ρε κόπανε η αστυνομία είναι κοντά και σου σπάει τα ούμπαλα όπως λες, τις φωτιές ποιος τις βάζει μωρέ όρνιο;
    Και τι ήθελες δηλαδή να μην υπάρχει καθόλου αστυνομία για να γίνουν εκατό φορές περισσότερες λεηλασίες και καταστροφές;
    Ποιος κατάστρεψε και καταστρέφει τον μόχθο ζωής τόσο και τόσων ανθρώπων;
    Έχεις παλέψει ρε άθλιε μια ζωή να στήσεις ένα μαγαζάκι, και να έχεις την προσμονή πως με αυτό το μαγαζάκι, εσύ τώρα, αργότερα τα παιδιά σου, παιδιά σαν και εσένα θα το έχουν να δουλέψουν σε αυτό και να ζήσουν;
    Έχεις πληρώσει από την τσέπη σου ένα αυτοκίνητο, ή ακόμη χειρότερα με δάνειο για να δεις την γλύκα να είναι καμμένο και εσύ να πληρώνεις τις δόσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΣΗΜΙΤΗΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΠΑΝΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΑ ΕΞΗΣ. ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΜΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ,< ΕΝΤΟΠΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΑΠΟΤΥΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΠΑΣΤΕ ΚΑΨΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 4:23 Ωραία!! δεν ήθελες "να πάρουν έκταση τα πράγματα" Καί πότε επιτέλους θα πάρουν "έκταση τα πράγματα" ρε ηλίθιε.
    Ωραία, λοιπόν, εσύ είσαι ο μοναδικός που δεν έχεις την Ελλάδα γραμμένη στ' αρχίδια σου. Δηλαδή σ' αρεσουν τα "πράγματα", όπως είναι... είσαι ευτυχισμένος, έτσι δεν είναι; ξέρω,"καταστροφές περιουσιών" και το ίδιο παραμύθι. Μείνε μιά ζωή να δουλεύεις σαν το σκυλί, όπως όλοι οι κανονικοί άνθρωποι,να έχεις όλες τις δεξιότητες και γνώσεις όπως όλοι οι κανονικοί άνθρωποι που δεν κλέβουν, δεν λαδώνονται, δε γλύφουν, να βλέπεις τις ωραίες βιτρίνες και να μη μπορείς ν' αγοράσεις τίποτα απ' αυτές εσύ και τα παιδιά σου... δεν είναι φορές που όχι μόνο θέλεις να τις σπάσεις αλλά να πατήσεις ΄ενα κουμπί και να τιναχτεί ο πλανήτης ολόκληρος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εμπρός Τσίπρα!
    Και στα νηπιαγωγία να πας να τους ξεσηκώσεις, ζήτα, σαν τους, οικολόγους; να ψηφίζουν από τα δεκαέξη!
    Θα μαζέψεις πιο εύκολα τους ψήφους που ελπίσανε σε εσένα αυτοί που σε εκλέξανε!
    Θυμάσαι πέρυσι με παρόμοιες καταστάσεις πήρε τα πάνω του το κόμμα σου, γιατί όχι και τώρα τα ίδια;
    Στάχτη και μπούμπουλη, και εσύ μπροστά με το καλάθι να μαζεύεις ψήφους!
    Και ο Τράγκας μαζί σου είναι!
    ( δελτίο είδήσεων 20.00 11/12/2008)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κλείστε τα σχολεία και τα πανεπιστήμια......, ο ΣΥΡΙΖΑ, χρειάζετε να ανεβάσει το εκλογικό του ποσοστό.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. nai na yperspisti tin timi tou tsoglanara xouliganou tis ekalis.timi kai doksa stin sfaira.dixnei ton dromo gia na apoktisoume dimokratia.eithe na nai mono i proti.gia na dialithi i oxlokratia kai na apoktisoume dimokratia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΤΣ ΡΙΝΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ.
    ΤΑΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΚΗΣΕ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ.
    ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕΙ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΛΙΚΙ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΣΟΒΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. psiloalitiki i oikogeneia tu mikru.arxialitaras o dikigoros tus.ti tha dun ta matia mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 8ESTE EKTOS NOMOU TO KOMMA TOU XAFIEDISMOU SYRIZA!

    APOMONWSTE TON ALHTAMPOURA ALABANOU!

    LAMPADIASTE THN KOUMOUNDOUROU TWRA!!!

    KLWTSISTE TOUS XASIKLIDES KAI TOUS KOUKOULOFOROUS TOU
    APOLWTRIWSH THS PERIOUSIAS TOU KAI TWN DISEKATOMMYRIWN TOU KAI DIA8ESH TOUS STOUS FTWXOUS JKAI ASTEGOUS SYNAN8RWPOUS MAS!

    DIADWSTE TO TWRA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. TSOBOLA DWSTA OLLA!

    POULA TA KAI KAPSTA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ο ΤΣΟΒΟΛΑΣ είναι παλικάρι.
    8 χρόνια επί Ανδρέα Παπανδρέου
    υπουργός Οικονομικών, υπήρξε
    άψογος.

    Οι διάδοχοί του όμως ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. καλα μετα τον θεμο τον δημοσιογραφικο αστερα τωρα ο γελοιος οιλιτικος και δικηγορος αναλαμβανει τον Αλεξη....θα πρεπει να ντρεπεται η οικογενεια του αδικοχαμενου παιδιου για την επιλογη της..μπορουσε να κανει μια πιο σεμνη επιλογη δικηγορου, για να μην καρφωνεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. κουγια παραιτησου αντε και γαμησου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ε!
    ΟΧΙ ρε πουστη μου!!!

    Ε! ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!>>>>>>>>>>>>>

    Το τσοβολας και .."ντε και καλα ο ΟΟΟΟ υπερασπιστης"!!!

    Ημαρτον!! ρε

    Καλον ειναι να του .."υπενθυμισετε" αυτουνου του βλαχαδερου ,οτι "πριν πασοκοσκυλια" ,προτιμουσες να πας στο "χοτζα-δικαστηριο" καλυτερα χωρις δικηγορο,παρα να βαλεις αυτον.,..

    Πειτε του αυτο παρακαλω,,,

    Αρτινος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο Βλαχος με το τσουλουφι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. γιατι ανακατευεις τα παιδια ΜΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΤΣΟΒΟΛΑ
    ΤΡΕΜΕΤΕ ΑΓΥΡΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ
    Ο ΤΣΟΒΟΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΗΘΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Tσοβόλα δώστα όλα.
    ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Επισκευτηκε το καταστημα της μητερας του Αλεξη ο Δρ Κουτσουκος διδακτωρ παιδγωγικης ψυχολογιας Εχθες στην οδο Βουκουρεστιου και ειπε στον υπαλληλο που ηταν εκει να ΚΑΝΟΥΝ ΝΕΑ ΜΥΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΝΕΚΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΙΣΧΡΟΥ "ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟΥ ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΟΣ'
    και θα παει ο ιδιος μαρτυρας εναντιον του Κουγια ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΚΟΥΓΙΑ ΓΝΩΣΤΟΥ "ΠΡΟΣΤΑΤΗ" ΕΜΠΟΡΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ

    ΣΩΜΤΕΜΠΟΡΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΕΞΩΝΗΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΚΟΥΓΙΕΣ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΝΕΑ "ΙΔΙΟΤΥΠΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ"

    ΟΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ
    ΦΑΙΔΩΝ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Όλα τα "καλά" παιδιά, εδώ μαζευτήκανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Δέν είδαμε κανέναν "επώνυμο" να αναλαμβάνει δικηγόρος για τις οικογένειες που κλαίνε τους δεκάδες "Αλέξηδες" που πεθαίνουν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ απο τα ναρκωτικά- ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ αγωνίζεται να βγάλει απ'τη φυλακή τους εμπόρους και τα βαποράκια με ψευτοαπεργίες πείνας...


    Για τους δεκάδες "Αλέξηδες" που σκοτώνονται και σακατεύονται κάθε μερα με μηχανάκια στίς λακκούβες των άχρηστων δρόμων που φτιάχνουν οι νταβατζήδες -για να περισσέψουν λεφτά να χτίζουν βίλλες! Αλλά αυτοί ελέγχουν τα κανάλια βλέπεις!

    Αντε να χαθείτε παλιoκαραγκιόζηδες, που σας έπνιξε η συγκίνηση για τον Αλέξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ελπίζω,ο Τσοβόλας,να δείξει τον ίδιο ζήλο που έδειξε και κατά την υπεράσπιση του εθνικού κομιστή και σπιούνου Αναστασιάδη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. το σωστό θα ήταν να ομολογήσει ο δράστης ότι θέλουν οι κατήγοροί του , ιδίως οι δημοσιογράφοι που εζησαν νοερά το επεισόδιο,όχι να κάθεται να κάνει προσβλητικό απολογητικό υπόμνημα. Δεν είδατε που οι πολιτικοί κατηγορούμενοι για το βατοπέδιο ομολόγησαν αυθόρμητα και οδηγήθηκαν μόνοι τους στην φυλακή , έτσι βέβαια κάνει κάθε έντιμος κατηγορούμενος όπως και ο Τσοβόλας που αποδέχθηκε τις κατηγορίες του ειδικού δικαστηρίου και κλείστηκε αυθόρμητα στην φυλακή της χαριλάου Τρικούπη.
    Φανατικός Καλκανικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ο Τσοβόλας είναι τίμιος πολιτικός.

    Ο Τσοβόλας 8 χρόνια υπουργός,
    χωρίς λοβιτούρες και κλεψιές.

    Το σημερινό όμως ΠΑΣΟΚ δεν είναι έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ο ΤΣΟΒΟΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ
    ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
    ΕΙΤΕ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. που κατάντησες ρε Τσοβόλα , για λίγη δημοσιότητα, ακόμα να σου φύγει το μικρόβιο ε;
    από το ΘΕΜΟ, τώρα μας το γυρνάς σε καλό παιδί
    εκπαιδευτικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΤΙ ΕΔΩΣΕ Ο ΤΣΟΒΟΛΑΣ ΡΕ ΒΛΑΚΕΣ? ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΕ Η ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΕ 3-4 ΑΕΠ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ? ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΩΡΑ? ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΑ? ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ 30ΑΡΗΔΕΣ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΝ ΣΥΝΤΑΞΗ?

    ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ. ΓΙΑΤΙ Ο ΑΡΧΙΔΟ-ΤΣΟΒΟΛΑΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕ ΟΛΑ, ΚΑΛΟΦΑΓΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΜΑΘΕ. ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ. ΑΜ ΔΕ ΤΡΩΣ ΑΝ ΔΕ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΟΜΩΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ.

    ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΑΧΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΕΣΩ ΑΛΛΟΥ ΕΝΟΣ ΧΥΔΑΙΟΥ ΚΑΙ ΓΛΟΙΩΔΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΤΡΥΚ. ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ ΤΣΟΒΟΛΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ ΛΕΩ ΓΩ.

    ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ -

    ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΥΓΙΑ? ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΚΙΕΓΩ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΩ ΚΟΣΜΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΟΥΓΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Βλέπω από προηγούμενα σχόλια ότι το Blog έχει γεμίσει με κουράδες και εμετούς Φασιστικών Σκυλιών, Χρυσαυγιτών και Λοιπόν Ακροδεξιών Καθαρμάτων ΟΙΚΤΡΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!

    ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΚΚΟΛΑΦΘΕΙ, ΑΛΛΑ.....ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ.....!!! ΘΑ ΤΟ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠ’ ΤΗ ΡΙΖΑ ΤΟΥ!!!

    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ???

    Προέρχονται από τις χειρότερες εποχές που έζησε ο λαός μας!

    Είναι οι μελανοχιτώνες του Φασίστα Μεταξά.
    Είναι οι δοσίλογοι παππούδες τους, που ήταν κατά 99% (με εξαίρεση το 1% των δεξιών, που την κοπάνησε στη Μεση Ανατολή) ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ.

    Είναι τα πιό νοητικά καθυστερημένα τμήματα του ελληνικού λαού -οι χωριάτες που τους κατέβασαν στις πόλεις για να κυνηγήσουν την αριστερή διανοήση, είναι οι ταγματασφαλίτες, οι ΜΑΥδες, οι αγροφύλακες, οι χωροφύλακες της εποχής των Ράλλη-Τσολάκογλου, είναι οι ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ- οι διερμηνείς και δοσίλογοι, που φορώντας την κουκούλα κατεδείκνυαν στην ΓΚΕΣΤΑΠΟ τους αγωνιστές του λαού.

    Είναι οι λαδέμποροι και οι μαυραγορίτες, επίσης συνεργάτες των Γερμανών και ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, που ενώ ο λαός λοιμοκτονούσε και έπεφταν άνθρωποι νεκροί, στους δρόμους της Αθήνας και άλλων πόλεων, από την πείνα και την δυστυχία, αυτά τα Βρωμερά Σκουλίκια θησαύριζαν πάνω στα πτώματά τους!!
    Είναι τα ίδια Καθάρματα, που μετά την απελευθέρωση της χώρας από το ΕΑΜ, ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ – ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΟΥΡΓΩΝ ΕΓΓΛΕΖΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΗ ΚΡΕΜΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!!

    Είναι τα ίδια Τσογλάνια, που στον εμφύλιο πόλεμο και μετέπειτα , την ώρα που χιλιάδες αριστεροί και δημοκράτες,- ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΖΥΓΟ - στιβάζονταν στα ξερονήσια και την πολιτική προσφυγιά, ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΡΩΓΑΝ ΜΕ ΔΕΚΑ ΚΟΥΤΑΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΜΑΡΣΑΛ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ Η ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ «ΕΥΥΠΟΛΗΠΤΗ» ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (Νιάρχοι, Λάτσηδες, Αγγελοπουλαίοι, Τσάτσοι και λοιποί Αιμορουφήχτρες του Λαού) !!

    Είναι αυτά τα Τομάρια - οι φασίστες, που δημιούργησαν το Μισητό Παρακράτος της Δεξιάς, που βασάνιζαν με μεσαιωνικά βασανιστήρια χιλιάδες αγωνιστές, που εφηύραν τη φάλαγγα (διαβάστε τους «Ανθρωποφύλακες» του Περικλή Κοροβέση και θα καταλάβετε), που σκοτώσαν τον Μπελογιάννη, τον Πλουμπίδη, τον Πέτρουλα, τον Γρηγόρη Λαμπράκη, τον Χαλκίδη, τον Μουστακλή, τον Παναγούλη, που έφτιαξαν το Ελλάς-Ελλήνων-Χριστανών, την Χούντα - ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΥΠΟ ΤΗΝ 7-ΧΡΟΝΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΙΔΩΛΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ-ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΤΑΚΟ, ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ , με τις Γελοίες Φιέστες τους στα γήπεδα και τις αρχαιοελληνικές στολές, που τα φορούσαν τα ίδια αυτά καθάρματα- οι απόγονοι των μελανοχιτών, των δοσιλογων και λοιπόν καθυστερημένων ΚΑΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΓΟΥΡΟΥΝΙΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΩΝ ΤΟΥ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», ΤΟΥ «ΛΑΟΣ» ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ «ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ» ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ......


    ΦΤΥΝΩ ΚΑΙ ΧΕΖΩ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ- ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΣΑΣ, ΒΡΩΜΕΡΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ.....
    «ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ» ΤΗΣ ΚΟΥΡΑΔΑΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ.....

    Χέζω τους παππούδες σας - τους ταγματα(σφα)λήτες, λαδέμπορους, ρουφιάνους, συνεργατών των Ναζί και Μαυραγοριτών, την ώρα που ο μισός λαός λοιμοκτονούσε και ο άλλος μισός ήταν στο ΕΑΜ, στην Εθνική Αντίσαταση.....
    Χέζω την Ελλάς-Ελλήνων-Χριστιανών σας, την ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΗ ΚΑΙ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ!!

    Να φοβάστε καθάρματα!!
    Θά'ρθει η ώρα που θα ασχοληθεί το κίνημα και μαζί σας!!
    Ουστ βρωμοφασίστες, εθνικιστές, ρουφιάνοι, δοσίλογοι, ρατσιστές και λαμόγια.......


    Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΓΑΜΙΑΣ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση