GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Παράθυρο" ευκαιρίας ο ανασχηματισμός...

. ...σύμφωνα με δημοσκόπηση της Public Issue. Επικροτείται με μεγάλα ποσοστά η απομάκρυνση Δούκα, Αλογοσκούφη, Λιάπη . Παράθυρο ευκαιρίας ...

.
...σύμφωνα με δημοσκόπηση της Public Issue. Επικροτείται με μεγάλα ποσοστά η απομάκρυνση Δούκα, Αλογοσκούφη, Λιάπη
.
Παράθυρο ευκαιρίας για τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή και την κυβέρνηση εμφανίζεται να αποτελεί ο ανασχηματισμός της περασμένης Τετάρτης, όπως προκύπτει από δημοσκόπηση της Public Issue για την "Καθημερινή της Κυριακής". Στο ερώτημα πως αξιολογείτε τον κυβερνητικό ανασχηματισμό της 7ης Ιανουαρίου, το 39% δηλώνει ότι έχει γενικά θετική εντύπωση, έναντι του 23% που τον προσεγγίζει αρνητικά. Επίσης το 36% πιστεύει ότι η κυβέρνηση θα γίνει καλύτερη έναντι του 7% που κρίνει ότι θα γίνει χειρότερη. Το 55% απαντά ότι δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι.
Ακόμα, το 46% θεωρεί ότι παρά τις αλλαγές η ΝΔ δε θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσει καλύτερα τα προβλήματα της χώρας, έναντι του 39% που πιστεύει το αντίθετο.

Η εφημερίδα τονίζει, ότι η νέα ευκαιρία, θα έχει ημερομηνία λήξης, αν δεν αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τα ανοικτά μέτωπα, κυρίως στους τομείς της οικονομίας και της ασφάλειας.

Το 62% θεωρεί ότι η Κυβέρνηση θα προσφύγει πρόωρα στις κάλπες, έναντι του 33% που εκτιμά ότι θα εξαντλήσει την τετραετία.
Από τους νέους υπουργούς τη θετικότερη απήχηση έχει ο υπουργός Πολιτισμού Αντώνης Σαμαράς που συγκεντρώνει ποσοστό 70% και ακολουθεί ο Σταύρος Καλαφάτης με ποσοστό 43%. Στην αξιολόγηση των υπουργών που παραμένουν προηγείται ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γιώργος Σουφλιάς με ποσοστό 81% και ακολουθούν οι Ντόρα Μπακογιάννη με 80%, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος με 74% και αμέσως μετά κατά σειρά οι Βαγγέλης Μειμαράκης, Δημήτρης Αβραμόπουλος και Προκόπης Παυλόπουλος.

Σχετικά με τους υπουργούς που έφυγαν, 77% θεωρεί ότι έπρεπε να φύγει ο Πέτρος Δούκας, 74% ο Γιώργος Αλογοσκούφης, 70% ο Μιχάλης Λιάπης 69% ο Χρήστος Φώλιας, 66% ο Αλέξανδρος Κοντός και 53% ο Μαργαρίτης Τζίμας.
Σε ερώτημα αναφορικά με την τρομοκρατία, το 90% των ερωτηθέντων δηλώνει ανήσυχο μετά το τελευταίο τρομοκρατικό χτύπημα εναντίον αστυνομικών στα Εξάρχεια. Μάλιστα, το 78% θεωρεί πιθανό ένα νέο χτύπημα τρομοκρατών.
---------------------------

6 σχόλια

  1. ΩΡΑΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΦΥΓΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΕ.ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΠΑΜΕ ΞΑΝΑ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΣΚΑΤΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΚΛΑΙΓΕ ΑΠΟΨΕ Ο ΣΟΡΒΟΝΝΗΣ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΤΗ ΜΗΛΙΩΝΗ.

    ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΧΑΜΕΝΑ, ΚΑΙ Ο ΔΥΣΤΥΧΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΖΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Απομάκρυνε αυτούς που έκλεψαν, αλλά έφερε αυτούς που το συγκάλυψαν!

    Δηλαδή τον εισαγγελέα διορισμένο επί χούντας Μαρκογιαννάκη, αυτόν που έλεγε ΜΑΛΑΚΑ τον κ. Λινο και στο όνομα αυτού τη δικαιοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που εξαφανίστηκε πάλι ο Χουντίνι το giorgakis βρε παιδιά;
    Μετά τον ανασχηματισμό το έχει ρίξει στις πορτοκαλάδες με το Ραγκούση και κρύβεται μήν πεί πάλι καμμία μαλακία και ανέβει και άλλο ο Καραμανλής.
    Αχ Γιώργο μου καλά δεν ήσουνα στην ησυχία σου που έπαιζες με τα άλλα χαζά παδάκια;
    Τί τάθελες και εσύ να μπλέξεις με τα πολιτικά, αφού όλοι το λέγανε στη mother, δέν κάνει το παιδί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 10 Ιανουάριος 2009 11:27 μμ

    ΑΝΤΙΘΕΤΑ...ΕΤΡΙΒΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΗΛΙΩΝΗ Ο ΔΡ ΣΟΡΒΟΝΝΗΣ...ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ "ΚΑΘΑΡΣΗΣ" ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΕΧΤΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΣΟΙ - ΟΣΕΣ ΤΑ ΕΙΧΑΝ "ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΑΚΑΚΙΑ" ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΠΟΣΟΣΤΑ (!!!) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!!!ΚΑΙ ΚΟΙΡΟΙΔΕΥΑΝ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ????

    ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΕΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΔΡ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...
    "Ο ΚΑΙΡΟΣ ΗΛΘΕ"

    ΜΑΝΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 10 Ιανουάριος 2009 11:27 μμ

    ΑΝΤΙΘΕΤΑ...ΕΤΡΙΒΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΗΛΙΩΝΗ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΟΜΠΑΜΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟΣ (ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΧΙΛΑΡΥ) Ο ΔΡ ΣΟΡΒΟΝΝΗΣ...ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ "ΚΑΘΑΡΣΗΣ" ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤAΧΤΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΣΟΙ - ΟΣΕΣ ΤΑ ΕΙΧΑΝ "ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΑΚΑΚΙΑ" ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΠΟΣΟΣΤΑ (!!!) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!!!ΚΑΙ ΚΟΙΡΟΙΔΕΥΑΝ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ????
    ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΠOΙΟΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ?? κλπ??

    ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΕΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΔΡ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...
    "Ο ΚΑΙΡΟΣ ΗΛΘΕ"

    ΜΑΝΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση