GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τηλεοπτικά νέα

Πάγωσε η συμφωνία Mega-Flash . Από το http://tvnea.blogspot.com/ . -Πάγωσε η συμφωνία Mega-Flash. Πολλά τα χρήματα που ζητήθηκαν, πολλά τα χ...

Πάγωσε η συμφωνία Mega-Flash
.
.
-Πάγωσε η συμφωνία Mega-Flash. Πολλά τα χρήματα που ζητήθηκαν, πολλά τα χρέη που κουβαλάει μαζί του ο σταθμός.
-Πρόστιμο 20.000 ευρώ επιβλήθηκε στο τηλεοπτικό κανάλι ΑΝΤ1 για την εκπομπή «Αξίζει να το Δεις» (8/10/2008) για δημοσιοποίηση στοιχείων ποινικής προδικασίας. Μειοψήφισε η Ευη Δεμίρη, που πρότεινε πρόστιμο 40.000 ευρώ.
-Πρόστιμο 3.000 ευρώ επιβλήθηκε στο Ραδιοφωνικό Σταθμό «Ντίβα» του νομού Αρκαδίας για παρέμβαση στην αεροναυτιλία. Μειοψήφισαν ο πρόεδρος Ιωάννης Λασκαρίδης, η Εύη Δεμίρη και ο Ιωάννης Παπακώστας, που πρότειναν οριστική διακοπή.
-Απορρίφθηκαν οι αιτήσεις θεραπείας του «EXTRA CHANNEL» και του καναλιού «Δέκα», σε καθένα από τα οποία είχε επιβληθεί πρόστιμο 30.000 ευρώ, καθώς και του ραδιοφωνικού σταθμού «ΣΚΑΪ» του νομού Ζακύνθου, στο οποίο είχε επιβληθεί πρόστιμο 5.000 ευρώ.
-Δεν εγκρίθηκε η σύμβαση μεταβίβασης μετοχών του ραδιοφωνικού σταθμού «Ράδιο 1» του νομού Ηρακλείου.

7 σχόλια

  1. Στις ανωτέρω επιχειρήσεις, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Φ.Ε.Τ. επέβαλε πρόστιμα συνολικού ύψους € 44.000.

    Συγκεκριμένα, επιβλήθηκαν :

    1. Πρόστιμο € 5.000 στην επιχείρηση εμπορίας και επεξεργασίας σταφίδας "ΚΑΚΑΒΕΤΣΟΣ - ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.", με έδρα την Τσάκριζα Σουλίου στο Κιάτο Κορινθίας, διότι μετά από καταγγελία διαπιστώθηκε ότι η επιχείρηση διέθετε τρόφιμα μη ασφαλή - επιβλαβή για την υγεία, συγκεκριμένα 348 κιλά σταφίδας, τα οποία και καταστράφηκαν.

    2. Πρόστιμο € 3.000 στο σούπερ μάρκετ "ΜΑΚΡΟ ΚΑΣ & ΚΑΡΥ - ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Α.Ε.", με έδρα την Πάτρα (Π.Ε.Ο. Πατρών - Κορίνθου, Πανεπιστημίου & Αθηνών 103), διότι σε έλεγχο μετά από καταγγελία διαπιστώθηκε ότι η επιχείρηση διέθετε τρόφιμα μη ασφαλή - επιβλαβή για την υγεία, συγκεκριμένα 7,2 κιλά σταφίδα σουλτανίνα.

    3. Πρόστιμο € 2.000 στο κρεοπωλείο "ΧΑΜΑΚΙΩΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ", με έδρα τα Καλάβρυτα Αχαΐας, διότι σε έλεγχο διαπιστώθηκε ότι διέθετε σφάγια αμνοεριφίων, συνολικού βάρους 40 κιλά, μη ασφαλή - ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση, επειδή δεν είχαν υποστεί τον προβλεπόμενο από τη νομοθεσία υγειονομικό (κρεωσκοπικό) έλεγχο.

    4. Πρόστιμο € 2.000 στο κρεοπωλείο "ΤΖΙΡΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ", με έδρα τα Καλάβρυτα Αχαΐας, διότι σε έλεγχο διαπιστώθηκε ότι διέθετε προς πώληση σφάγια αμνοεριφίων, συνολικού βάρους 40 κιλά, μη ασφαλή - ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση, επειδή δεν είχαν υποστεί τον προβλεπόμενο από τη νομοθεσία υγειονομικό (κρεωσκοπικό) έλεγχο.

    5. Πρόστιμο € 2.000 στο κρεοπωλείο "ΣΟΥΚΑ ΘΕΟΔΩΡΑ", με έδρα τα Καλάβρυτα Αχαΐας, διότι σε έλεγχο διαπιστώθηκε ότι διέθετε προς πώληση σφάγια αμνοεριφίων, συνολικού βάρους 28 κιλά, μη ασφαλή - ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση, επειδή δεν είχαν υποστεί τον προβλεπόμενο από τη νομοθεσία υγειονομικό (κρεωσκοπικό) έλεγχο.

    6. Πρόστιμο € 2.000 στο κρεοπωλείο "ΡΗΓΑΛΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ", με έδρα τον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, διότι σε έλεγχο διαπιστώθηκε ότι διέθετε προς πώληση τρόφιμα μη ασφαλή - ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση, ήτοι : σφάγια αμνοεριφίων συνολικού βάρους 52 κιλά, κρέας χοιρινό 33 κιλά και κρέας μόσχου 25 κιλά, τα οποία δεν είχαν υποστεί τον προβλεπόμενο από τη νομοθεσία υγειονομικό (κρεωσκοπικό) έλεγχο.

    7. Πρόστιμο € 4.000 στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος - εργαστήριο τροφίμων - παρασκευής πίτσας και σφολιατοειδών "EVEREST", με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης (Ιερολοχιτών 136), διότι σε έλεγχο διαπιστώθηκε ότι αφενός λειτουργούσε χωρίς την προβλεπόμενη άδεια λειτουργίας, αφετέρου ήταν ανεπαρκής η εφαρμογή συστημάτων αυτοελέγχου.

    8. Πρόστιμο € 2.000,00 στο ιχθυοπωλείο "ΑΙΟΛΟΣ", με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης (Θερίσου 80), διότι κατά τον έλεγχο της επιχείρησης διαπιστώθηκε ότι δεν διέθετε άδεια λειτουργίας.

    9. Πρόστιμο € 4.000,00 στο πρατήριο ειδών ζαχαροπλαστικής με εργαστήριο και πρατήριο άρτου "Γ. ΣΑΒΟΪΔΑΚΗΣ Α.Ε.", με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης (62 Μαρτύρων 131), διότι κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε κατόπιν καταγγελίας διαπιστώθηκε παραπλάνηση καταναλωτή, καθώς σε έντυπο - ερωτηματολόγιο που διέθετε στο κοινό ανέγραφε ότι ".. τα προϊόντα του ελέγχονται για την απόλυτη φρεσκάδα τους ..", ενώ διέθετε προς πώληση και κατεψυγμένα προϊόντα. Επίσης, τα προϊόντα αρτοποιίας δεν συσκευάζονταν στο χώρο παραγωγής και δεν αναγράφονταν έντυπες και καθαρογραμμένες οι ενδείξεις (επωνυμία και διεύθυνση της επιχείρησης παρασκευής, ονομασία πώλησης, καθαρό βάρος κλπ). Επιπλέον, στο κατάστημα υπήρχε εγκατάσταση έψησης προϊόντων αρτοποιίας.

    10. Πρόστιμο € 7.000,00 στο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής "ΜΑΥΡΟΦΡΥΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ", με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης (Μενέλαου Ξυλούρη 5), διότι κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε κατόπιν καταγγελίας διαπιστώθηκε ότι η επιχείρηση δεν εφαρμόζει σύστημα αυτοελέγχου και ότι ο υπεύθυνος δεν προσκόμισε βιβλιάριο υγείας.

    11. Πρόστιμο € 2.000,00 στο μίνι μάρκετ "ΠΑΣΣΑ ΣΟΦΙΑ", με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης εντός Επιβατικού Σταθμού Λιμένος Ηρακλείου, διότι κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι η παραπάνω επιχείρηση δεν έχει άδεια λειτουργίας.

    12. Πρόστιμο € 5.000,00 στο μπουγατσάδικο "ΦΙΛΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ", με έδρα τα Τρίκαλα (Αθανασίου Διάκου 18), διότι κατά τον έλεγχο της επιχείρησης διαπιστώθηκε ανεπαρκές επίπεδο υγιεινής χώρων και ουσιώδεις αποκλίσεις από τις απαιτήσεις της κείμενης νομοθεσίας σχετικά με τον εξοπλισμό και την υποδομή της επιχείρησης.

    13. Πρόστιμο € 4.000,00 στο σούπερ μάρκετ "ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Α.Ε.", με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης (Γ. Παπανδρέου 22 & Δρακοντοπούλου), διότι κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε κατόπιν καταγγελίας διαπιστώθηκε ανεπαρκές επίπεδο υγιεινής και στην άδεια του καταστήματος δεν περιλαμβάνονται τα τμήματα πρατηρίου άρτου και οπωροπωλείου που διαθέτει το εν λόγω κατάστημα.

    Ο Ε.Φ.Ε.Τ. καλεί τις επιχειρήσεις να τηρούν την κείμενη νομοθεσία όσον αφορά την υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων. Παράλληλα, διαβεβαιώνει τους καταναλωτές ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν συστηματικά και στο επόμενο διάστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΛΕΩ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ, ΜΕΣΩ ΑΛΛΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ.ΑΡΕ ΔΥΣΜΟΙΡΗ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΕΡΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΝΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ,ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @4.43 (Λ)

    μας τά'πρηξες στο σπάμ.

    ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ:
    Αν δεν σταματήσεις το σπαμάρισμα, έρχονται "μέρες δύσκολες".

    Ρώτα για εμάς και θα μάθεις τι παθαίνει όποιος σπαμάρει και πέσει στα χέρια μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ κύριοι Μπόμπολα, Κοντομηνά, Λαμπράκη, Αλαφούζο και Κουρή.

    Δεν θέλουμε να μας λέτε τί να σκεπτόμαστε, μπορούμε και μόνοι μας.

    Έχουμε την ελευθερία της μπλογκόσφαιρας και έτσι σπάσαμε το φασισμό σας.

    Δεν θέλουμε ΤΟ MEGA σας, δεν θέλουμε τον ALPHA σας, δεν θέλουμε τον ΑNT-1 σας, δεν θέλουμε τον ΣKAI σας, δεν θέλουμε το Alter σας.

    Δεν θέλουμε το Έθνος σας, ούτε την Ελευθεροτυπία σας, δεν θέλουμε τα Νέα σας, δεν θέλουμε το Βήμα σας, δεν θέλουμε την Καθημερινή σας, δεν θέλουμε το Πρώτο Ψέμμα σας, ούτε την Αυριανή σας.

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΑ DVD ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΕΣ ΣΑΣ.

    ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.

    Η Ελλάδα είναι χώρα της Ευρώπης και κοιτάει τα δικά της συμφέροντα, εάν δεν σας αρέσει να πάρετε του υπαλλήλους σας και να φύγετε όλοι από εδώ.

    Ακούς Γιωργάκη, ακούς Ντορούλα;

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ, ΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΑΣ Η ΤΙ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ 5.000 ΧΡΟΝΩΝ.

    ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ, ΜΕ ΜΑΙΜΟΥ ΗΓΕΤΕΣ.

    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΦΘΑΛΜΑ ΗΛΙΘΙΟΙ.

    ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Εάν δεν ακούσατε ακόμα, κακό του κεφαλιού σας.

    Ανοχή τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Μπόμπολας δεν αρκείται στο 80% της κατασκευαστικής αγοράς, θέλει να κυβερνά τα πάντα.
    Είναι ντροπή για τη δημοκρατία μας και την υποτιθέμενη ελεύθερη διακίνηση ιδεών να προσπαθούν επιχειρηματίες σαν τον εν λόγω κύριο (ντρέπομαι για το χαρακτηρισμό) να επιβάλλουν τη θέλησή τους στο λαό.
    Είναι χειρότερη μορφή χειραγώγησης των ανθρώπων από τη χιτλερική δικτατορία, γιατί είναι επαγγελματικά ύπουλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από τη στιγμή που ο κάθε Μπόμπολας και Κοντομηνάς χρυσοπληρώνει τα τσιράκια του να λένε ψέμματα όλη μέρα στους συνταξιούχους και τις νοικοκυρές τί να κάνεις;
    Οι άνθρωποι αυτοί σκοτώνουν τη δημοκρατία.
    Εάν ο Καραμανλής ήταν καλύτερος μάνατζερ έπρεπε από χρόνια να τους είχε κόψει το βήχα, τώρα τον πηδάνε χωρίς σάλιο.
    Δυστυχώς ο άνθρωπος ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ τη δύναμη των καναλιών.
    Καλά κάνει και δεν ενδίδει στους εκβιασμούς τους αλλά πρέπει και να τους ξεπαστρέψει γιατί τον κόβουν καθημερινά φέτα-φέτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση