GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ζητούμενο στις εκλογές που έρχονται...

. Από το http://www.diaporon-bl.madionews.blogspot.com/ . Στην εποχή της απόλυτης ευκολίας και της γενικής σαχλαμάρας , στην εποχή των γκόλν...

.
.
Στην εποχή της απόλυτης ευκολίας και της γενικής σαχλαμάρας , στην εποχή των γκόλντεν και των σκανδάλων, της ακινησίας και των MEGA-νταβατζήδων, εισβάλει η οικονομική κρίση που επιτέλους ίσως να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του! και έκαστο στα κυβικά του! Η σημερινή δύσκολη συγκυρία όμως κυρίως απαιτεί πολίτες με συνειδηση! Χρειάζεται κυρίως μια κοινωνία που θα αποφασίσει να κοιτάξει τον εαυτό της στον καθρέφτη.
Δεν μπορεί να συνεχίζεται μια κατάσταση όπου η τάξη των οικονομημένων να διεκδικεί ακαταπαύστως κέρδη από το δημόσιο, προσφέροντας ελάχιστα σαυτό με τις ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ!!! δεν γίνεται ο μεσοαστός να συνθλείβεται καθημερινά από την ασέλγια του κράτους και ο φτωχός να μην έχει στον ήλιο μοίρα!Γιατί μια τέτοια κοινωνία είναι εξ ορισμού μια εύθραυστη κοινωνία .
Ποιός πολιτικός φορέας θα συνεχίσει να πολιτεύεται χωρίς σχέδιο και χωρίς συγκρότηση, με τον λαϊκισμό«των απλών απαντήσεων στα σύνθετα προβλήματα»;Και πόσοι ψηφοφόροι στις επερχόμενες εκλογές θα επικροτήσουν έναν πολιτικό που απλώς θα τους κλείνει το μάτι;
Αυτό θα είναι το ζητούμενο το προσεχες διάστημα και στις εκλογές που έρχονται!
Ποιος καραγκιοζάκος θα συνεχίσει να περιφέρει παλαιές συνταγές και αποτυχημένες λύσεις σε καινούργια προβλήματα; Ποιος καραγκιοζάκος της «Αριστεράς» και ποιος καραγκιοζάκος της «Δεξιάς»Σε κανένα δεν πρέπει να επιτραπεί να διεκδικήσει το αύριο με χθεσινές μεθόδους και προχθεσινές ιδεολογίες.
----------------------------

21 σχόλια

  1. Είναι ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ να καταλάβουμε ποιός είναι πίσω από τους κουκουλοφόρους και τους παρακινητές της αποσταθεροποίησης της Ελλάδας.

    ΠΟΙΟΣ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ;

    Η Ν.Δ. χάνει γιατί οι καναλάρχες την κατηγορούν ότι δεν κτυπάει αλύπητα τους κουκουλοφόρους.

    Ο Σύριζα χάνει γιατί οι καναλάρχες τον κατηγορούν ότι υποκινεί τους ταραξίες.

    Το ΚΚΕ χάνει γιατί οι καναλάρχες το κατηγορούν ότι είναι δεκανίκι της Ν.Δ. (το θράσος δεν έχει όρια).

    Το Λαός χάνει γιατί οι καναλάρχες το κατηγορούν ότι είναι δεξιό, άρα υπέρ της άχρηστης αστυνομίας.

    Και βεβαίως βλέπουμε συνεχείς δημοσκοπήσεις από το Mega, τον Ant-1, τον Alpha, τον Αλτερ και το Star, όπου όλα τα κόμματα πέφτουν εκτός από ένα που ανεβαίνει.

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ;

    Μόνο ο ελληνο-αμερικάνος γιός της margaret chad.

    Πού είπε ΝΑΙ στο βρώμικο αμερικάνικο σχέδιο Ανάν το 2005, που είπε ΝΑΙ στην αμερικάνικη πρόταση για το όνομα Μακεδονία-Σκόπια το 2002 για τους βόρειους γειτόνους μας και που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ σχολιάσει τις κοσμοι-στορικές συμφωνίες του Καραμανλή με τους Ρώσους για τους αγωγούς και τους Κινέζους για τα λιμάνια.

    Και μετά οι οπαδοί του πασόκ ονομάζουν ατεκμηρίωτες θεωρίες συνομωσίας τις κατηγορίες ότι ο Γιωργάκης κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ ότι του λένε οι αμερικάνοι και οι καναλάρχες υπάλληλοί τους, σε βάρος της Ελλάδας.

    Φίλοι πασόκοι, θυμηθείτε είμαστε όλοι ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    Μην παρασύρεστε από τους καναλάρχες, που βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία από τους αμερικάνους.

    Αφήστε τους κομματικούς φανατισμούς και βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει καθαρά.

    Θα βρείτε αμέσως ΟΛΕΣ της απαντήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΙΣΗΜΟ

    Ο αστυνομικος χτυπηθηκε απο εξοστρακισμο της σφαιρας και απο μια ζαρντινιερα που επεσε επανω του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΤΕ ΠΙΑ

    ΠΑΣΟΚ ΚΑΟ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ

    ΠΟΤΕ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΕΣ
    ΚΑΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΑΠΟ
    ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ....ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ.

    ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΔΕΣ
    ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΙ
    ΜΑΓΓΙΝΕΣ
    ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ
    ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.


    ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΛΑ ΤΑ
    ΙΞΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΥΟΙ
    ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και ποιος ρε φρογκυ θα κυβερνησει?
    Ο Γιωργακης με τον Τσιπρα και Αλαβανο?
    Α ναι ξεχασα, ειναι προοδευτικοι αυτοι!!

    Εχουν αποβλακωθει οι νεοελληνες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ολα τα κόμματα εχουν τα καλά και τα κακά τους στοιχεία.
    Υποχρέωση των υγειώς σκεπτομένων ψηφοφορων να επιλέγουν τους καλλίτερους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα πλουσιόπαιδα της διαπλοκής και της ατιμωρησίας.
    Οι ζάπλουτοι συγγενείς των υπουργών-σύζυγοι, αδέλφια, παιδιά, ανίψια και πάσης φύσεως αχυράνθρωποι της αρπαχτής, oι οποίοι έχοντας ως ασπίδα προστασίας την Δικαιοσύνη, λεηλατούν τον δημόσιο πλούτο και ισοπεδώνουν την αξιοπρέπεια των πολιτών καταληστεύωντας τους με την συνεργασία των κολλητών τους τραπεζιτών οι οποίοι περνούν τις χειμερινές διακοπές τους στα πολυτελή θέρετρα του πλανήτη, απολαμβάνοντας τα 28δις των κορόιδων. Αυτοί πυροδοτούν την οργή.
    Μια κοινωνία σε αποσάρθρωση, στην οποία οι ανίκανοι αλλά διεφθαρμένοι εξουσιαστές λειτουργούν με τη λογική "οτι φάμε, οτι πιούμε κι ότι αρπάξει ο κώλος μας...", δεν μπορεί παρά να προκαλεί την έκρηξη της συσσωρευμένης λάβας που φωλιάζει σ όλους μας.
    Δεν φταίει τίποτα ο 21χρονος αστυνομικός που νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος. Δεν είναι εκείνος το πρόσωπο -εκφραστής της διαφθοράς. Δεν είναι αυτός ο ζάπλουτος, το αρπακτικό της εξουσίας που έπρεπε να τιμωρηθεί. Στην περίπτωσή του οι σφαίρες των Καλάσνικωφ, πραγματικά "εξοστρακίσθηκαν" πάνω του. Γιατί να την πληρώσει ένα νέο παιδί, που ίσως το μοναδικό λάθος του είναι που πιθανόν να εγκατέλειψε το ωραίο του χωριό και τα χωράφια του, για να ντυθεί αστυνομικός και να προστατεύει τις βίλες των διεφθαρμένων πλουσιόπαιδων της εξουσίας, που ερωτοτροπούν με τους Εφραίμηδες, τους Αρσένιους και κυρίως με το χρήμα.
    Δεν είναι δυνατόν ένας δολοφόνος αστυνομικός ο οποίος σκότωσε τον 15χρονο Αλέξη, να μας κάνει να χάνουμε το δάσος. Τα νεόπλουτα τζάκια που κυβερνούν τη χώρα αγκαζέ με τους μεγαλονταβατζήδες των ΜΜΕ, οι οποίοι απολαμβάνουν διαχρονική και αέναη ατιμωρησία, για να προσφέρουν ασυλία στους πολιτικούς κίναιδους μέσα απο τα χαζοκάναλα του βλαχολάιφστάιλ και τις μεταμοντέρνες Αυριανές, είναι αγκαζέ με την τραβεστί πολιτική εξουσία, οι ηθικοί αυτουργοί της σήψης και της ξιπασιάς του τόπου μας.
    Δεν είναι η Παγκόσμια Οικονομική κρίση, αυτή που γονατίζει την Ελλάδα. Είναι η ασυλία που απολαμβάνουν διαχρονικά οι συμμορίτες πολιτικοί και τα τσογλάνια των ΜΜΕ που λεηλατούν την νοημοσύνη και την αξιοπρέπεια των πολιτών, σε αγαστή συνεργασία με την Δικαιοσύνη, την Αστυνομία, την ΕΥΠ, τον ΣΔΟΕ και τους υπόλοιπους μηχανισμούς "καταστολής"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εμπρός μεγάλε! Υπάρχει φαϊ για όλους, ενοώ εκτός από τους καραγκιόζηδες που λές......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
    ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ

    ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ
    ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΜΟΥΦΕΣ!

    ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ
    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ!

    ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ!

    ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΠΗΛΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Aγαπητοί-ες μου
    Όποιος δεν γνωρίζει το παρελθόν του να μαθαίνει από τα λάθη του και να τα διορθώνει, δεν μπορεί στο μέλλον να πορευθεί με επιτυχία. Για αυτό σας παραθέτω ορισμένα ιστορικά γεγονότα:

    H ρουφιανιά, ο δοσιλογισμός, η παραπληροφόρηση, το ψέμα, το πλιάτσικο του τόπου ανέκαθεν ήταν τα προσόντα της δεξιάς. Με το παραπλανητικό σύνθημα, ψηφίστε μας και θα σας φέρουμε τα παιδιά σας πίσω, αφού καπηλεύτηκαν τη κούραση του λαού από τους συνεχείς πολέμους κέρδισαν τις εκλογές (Λαϊκό κόμμα λεγόταν τότε)συνεπικουρούμενοι από φιλοβασιλικούς ακροδεξιούς, ακροαριστερούς και παπάδες το 1920 και έκαναν πρωθυπουργό το Γούναρη( τον κρέμασε ο Πλαστήρας μαζί με τους άλλους 5 στο Γουδί). Έτσι κατόρθωσαν να κερδίσουν το μεγαλύτερο πολιτικό μετά το 1821, αυτόν που δημιούργησε την Ελλάδα των 2 Ηπείρων και των 5 θαλασσών. Βέβαια όχι μόνο δεν σταμάτησαν το πόλεμο αλλά οδήγησαν τη χώρα στη μεγαλύτερη καταστροφή και στον ακρωτηριασμό της.

    Μετέπειτα είχαμε φασιστικές δικτατορίες ( Μεταξάς, Παπαδόπουλος) προδοσία και διαμελισμό της Κύπρου, χωρισμό των Ελλήνων σε εθνικόφρονες και μιάσματα όλα έργα των δεξιών ακροδεξιών και των βασιλοφρόνων.

    Στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας είχαμε καινούργιες σελίδες δόξας με τον άλλο τον αρχιαποστάτη το τυμβωρύχο που είχε μαζέψει όλα τα αρχαία για να τα διασώσει (έτσι έλεγε)και που τον εξανάγκασε ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου να τα δωρίσει στο κράτος,να περισωθούν τα προσχήματα και να μη τον βάλει φυλακή. Που παίρνει τρεις συντάξεις αλλά ήθελε να φτιάξει το ασφαλιστικό. Δηλαδή να μη παίρνει κανένας σύνταξη παρά μόνο οι κουμπάροι. Που ήθελε να μικρύνει το Δημόσιο γιατί έλεγε ότι ήταν ζημιογόνο. Αλλά όλους τους δικούς του τους έχει τακτοποιήσει στο Δημόσιο. Που ήθελε να πουλήσει ολόκληρο τον ΟΤΕ 450 εκατ δολλάρια. Τον Ιούλιο 2007 το κράτος μόνο από το 5,3% του ΟΤΕ εισέπραξε 840 εκατ δολλάρια ή 600 εκατ ευρώ.

    Αυτά τα μεγάλα επιτεύγματα μήπως σας θυμίζoυν άλλα σύγχρονα έργα της δεξιάς; αναξιοκρατία, διαφθορά, μίζες, κουμπάροι, ομόλογα, υποκλοπές, Πακιστανοί, αναψυκτήρια, βατοπαίδια κλπ;

    Έλληνες ξυπνήστε ρημάζουν το τόπο οι δεξιοί και τα δεκανίκια τους. Μόνο η μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη το ΠΑΣΟΚ, μπορεί να βγάλει τη χώρα από τη κρίση και να καθαρίσει τη κόπρο του Αυγεία που έχει συσσωρεύσει η δεξιά μάστιγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η δεξιά όταν έβλεπε ότι κατρακυλάει και ότι τους έχει πάρει χαμπάρι ο κόσμος τι απατεώνες συκοφάντες και κλέφτες είναι, πάντοτε επεδίωκε την ανωμαλία στο πολιτικό βίο της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Υπαρχει και ενα "αλλο ζητουμενο"..

    ΠΟΙΟΣ θα πληρωσει το μαρμαρο..

    Οταν το πετρελαιο ητανε στα 145 δολλαρια το βαρελι ,το αλογοθκουφηθ ,αισθανοτανε σαν ο "μεγας θαυματοποιος" ο "σωτηρας" της ελληνικης οικονομιας..

    Γιατι να μην το κανει?
    0.70 ευρω το λιτρο απο την βενζινη επαιρνε (εκτος το ντηζελ κλπ)..

    Τωρα που επεσε στα 39 δολλαρια το βαρελι η βενζινα εχει 0,80 ευρω το λιτρο (αντι της κανονικης 0,34 ευρω )..
    Παρα ταυτα "επεσε εξω στον ..προυπολογισμο"..
    Γιατι τωρα εισπραττει λιγωτερο , ας πουμε ο,40 το λιτρο η καπου εκει κοντα..

    και τι εκανε ?
    ΑΥΞΗΣΕ τα τελη κυκλοφοριας ,ενα απεχθες νταβαντζιλικι,εβαλε το αλλο νταβαντζηλικι "ενιαιο τελος ακινητης περιουσιας" το ονομασε ..
    και που σαι ακομη....

    Αν λοιπον αυξηθουν οι "παροχες" καποιοι θα πληρωσουν..
    Ποιοι νομιζεις εσυ??

    Εγω ειμαι πολυ απαισιοδοξος..

    Μεγαλε Παπαδοπουλε ,σηκω αποτον ταφο σου και ξεπαστρεψε τον κοπρο του Αυγεια..
    Εσυ εδωσες χαρη ΑΚΟΜΑ και στο επιδοξο δολοφονο σου,(που το εξαργυρωσε μαλιστα με βουλευτιλικια αργοτερα κλπ κλπ)...
    Αυτοι ομως σε αφησαν να πεθανεις στη φυλακη..

    ΞΥΠΝΑ και μην ξανακανεις το ιδιο λαθος.
    ΓΟΥΔΙ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΔΕΞΙΑ!!

    ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΤΥΦΛΩΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ,Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συγχαρητήρια!!!
    Απλά λόγια και κατανοητά.
    Με κάλυψες απόλυτα.
    Χρειάζεται όμως κώλο από κρανιά, για να γίνει πράξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. για μένα το μόνο ζητούμενο στις εκλογές που σύντομα έρχονται είναι να φύγουν οι σεμνοί και ταπεινοί κλέφτες της Νέας Δημοκρατίας. Δεν αντέχω την ανικανότητά τους , δεν αντέχω την αλαζονία τους ,δεν αντέχω την κλεψιά τους .ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΪ

    ΦΑΙΝΕΤΑΙ

    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ

    ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ

    ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΔΕΙΓΜΑΤΑ

    ΟΧΙ ΝΑ ΜΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο

    ΚΑΘΕ

    ΜΩΡΟΧΑΥΛΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ

    ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

    ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΜΕΤΑ 3-4 ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ

    ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ!

    ΠΟΥ ΝΑΞΕΡΑΘΕΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΤΟΝ
    Κ......ΣΟΥ!!

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΛΕΩ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΩΡΙΝΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τι θυμήθηκα, αλλά και τι σου είναι αυτές οι συμπτώσεις βρε παιδί μου.
    Στις 3/1/2009, Σάββατο μεσημέρι και ώρα 13.49, εκεί κάπου πρόλαβα, μάλλον άκουσα, Το Γεγονός, στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash.
    Κάποιος κύριος Τσουκαλάς, για τον οποίον δεν γνωρίζω περισσότερα, έδινε συνέντευξη αλλά ήμουν άτυχος που δεν άκουσα όλα όσα είπε., γιατί ο κύριος αυτός αποδείχτηκε Μέγας Προφήτης.
    Άκουσα όμως τον Προφητικόν Λόγον Του, διότι προς το τέλος της συνέντευξης του και σε στιγμή που είχαν αρχίσει οι αποχαιρετισμοί με τον παρουσιαστή, του ζητά ο παρουσιαστής, να κάνει μια ευχή για τον καινούριο χρόνο το 2009.
    Και τι απάντησε ο Κάφρος;
    Εύχομαι να είναι το ίδιο Εκρηκτικό όσο ήταν το 2008 στα τελευταία του……..
    Τα συμπεράσματα του μπορεί να βγάλει ο καθένας ελεύθερα …….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΛΟΙΔΩΡΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    Άρθρο της Anne Applebaum.(αμερικανο-εβραία δημοσιογράφος, σύζυγος του εβραίου υπουργού εξωτερικών της Πολωνίας) στην «Ουάσιγκτον Ποστ».
    23-12-2008

    Με το Σκοπιανό συνδέει τις ταραχές στην Ελλάδα, με επίκεντρο την Αθήνα, το φύλλο με ημερομηνία 23/12/2008, της εφημερίδας, κύριος εκφραστής του αμερικανικού κατεστημένου και υποστηρικτής των απόψεων της εκάστοτε Αμερικανικής Κυβέρνησης.
    Μεταξύ άλλων στο εξαιρετικά αρνητικό «άρθρο» της Anne Applebaum για τα γεγονότα υπάρχει εκτεταμένη αναφορά και στο …σκοπιανό : «Παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι μέλος της Ε.Ε., η μεγαλύτερη συνεισφορά της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή εξωτερική πολιτική συνίσταται στην ξεροκέφαλη πολιτική της να θέτει προσκόμματα στην διεθνή αναγνώριση της «Δημοκρατίας της Μακεδονίας» - για λόγους που είναι περίπλοκοι να τους αναλύσουμε - εκτός αν η τελευταία αλλάξει το όνομά της σε FYROM «Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας», ένα ακρωνύμιο που όλοι οι υπόλοιποι θεωρούν καταγέλαστο. Σε ότι αφορά την εσωτερική πολιτική οι Έλληνες είναι διαβόητοι για την χάλκευση οικονομικών στοιχείων που ήταν απαραίτητα για την είσοδό τους στην ζώνη του ευρώ».

    Εντύπωση προκαλεί ότι το ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ κείμενο δημοσιεύθηκε πρώτα στο American Enterprise Institute της αμερικανικής πρωτεύουσας, που έχει τίτλους συνεργασίας με την Αμερικανική Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών C.I.A και βασικά αποτελεί παρακλάδι αυτής! Όπως έλεγαν πηγές, προσκείμενες στο αμερικανικό Intelligence, πρόκειται για συνταγμένο κείμενο από αμερικανικό κρατικό φορέα, που δόθηκε και στην «Ουάσιγκτον Ποστ», όπως στο προαναφερόμενο Ινστιτούτο προς δημοσίευση.

    Πρέπει να επισημάνουμε, με την ευκαιρία αυτή, πώς σύσσωμος ο αμερικανικός Τύπος και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης εξακολουθούν να κρατούν ζωντανά - αν και δεν υπάρχουν - τις ταραχές στην Ελλάδα και προς την κατεύθυνση, ότι αποβλέπουν στην ανατροπή της Κυβέρνησης Καραμανλή και, κατά περίεργο τρόπο, να επιμένουν στην προκήρυξη γενικών εκλογών στην Ελλάδα.

    Τέλος, τις τελευταίες μέρες, τα πάσης φύσεως αμερικανικά δημοσιεύματα για την Ελλάδα τονίζουν ότι:

    1.Ο πληθωρισμός είναι σε δυσθεώρητα ύψη.
    2.Οι τουρίστες φεύγουν από την Ελλάδα και πάνε στην Τουρκία και θα χρειασθούν χρόνια, για να επιστρέψουν στη διαλυμένη Ελλάδα.
    3.Παρουσιάζουν το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου, ως την μόνη διάδοχο λύση για την εκτόνωση της πολιτικής κρίσης και
    4.Δεν παραλείπουν να συνδέουν τις πολιτικές ταραχές στην Ελλάδα και με αναμενόμενες και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως γράφουν χαρακτηριστικά, Ισπανία και Ιταλία.

    Πρόκειται για πρόδηλη προσπάθεια, όπως διατείνονται αξιόλογοι πολιτικοί αναλυτές, πρόκλησης ευρύτερων συγκρούσεων στη Βαλκανική, με απώτερο και αποκλειστικό στόχο πρόκλησης ζημιάς στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που είναι διακαής πόθος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής!

    ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΑ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ (Σκοπιανό, Κύπρος, λιμάνια, ρωσικοί αγωγοί).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η μιση ευθυνη για ολα τα κακα που μας συμβαινουν βαρυνουν ΚΑΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΑ ΕΜΕΤΙΚΑ 'ΜουΜουΕ' και τα τσογλανια που τα επανδρωνουν και νομιζουν οτι ειναι δημοσιογραφοι. ΑΥΤΟΙ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝ - ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ - ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ την κοινη γνωμη, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ) να βρουμε τι ειναι και απο που προερχεται και να κοινοποιουμε συνεχεια αυτην την ΛΙΣΤΑ καιγοντας τα ττσογλανια αυτα ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΘΩΟΥ ΚΑΙ ΑΝΗΞΕΡΟΥ ΛΑΟΥ.

    Ξεκιναω με τον μαλακα τον ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ που ειναι λυσσασμενος πασοκτζης και η μονη εφημεριδα που εγραψε ηταν το κομματικο εντυπο του πασοκ 'Η ΕΞΟΡΜΗΣΗ' αυτος ο μαλακας ανελαβε εργολαβικα 'να μας ενημερωνει'...

    Ο καλοπληρωμενος και 'μη μου απτου' ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ηταν ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΑΣΟΚ (ΠΑΣΠ) και μαλλον εξακολκουθει να ειναι (αυτος που βαρυνεται με το εγληματικο φιασκο του ΡΟΥΜΑΝΟΥ ΣΟΡΙΝ με την υποτιθεμενη παρεμβαση του να τον πεισει.. - αυτον που απι 2 ημερες διαφημιζε οτι ειχε βρει και εχει αποκλειστικη συνεντευξη με εκεινον που ειχε κερδισει το κρατικο λαχειο ... και αποδειχτηκε στο τελος οτι ηταν τρελλος και τον δουλευε...) τωρα μας 'ενημερωνει' και αυτος..

    ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ = ηταν οργανωμενος ΜΑΟΙΚΟΣ , και επι χρονια ΒΑΣΙΛΙΚΑ αμοιβομενος στην ΕΡΤ

    ΚΑΡΑΜΕΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΑΝΤΕΝΝΑ 6-10 το πρωι) ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΝΕ
    τωρα ανελαβε και αυτος να μας 'ενημερωνει'..

    ΒΕΡΥΚΙΟΣ = εκτος απο βλακας (φαινεται) κατα δηλωση του ηταν και αυτος στην.. ΚΝΕ... τωρα μσς ενημερωνει με γουρλωμενα ματια απο το ... πενταγωνο... ΗΜΑΡΤΟΝ !

    ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΕΣΗΣ (ΑΛΦΑ) κατα δηλωση του ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, οπως ειπε 'οχι πασοκ αλλα αριστερος' κταλαβαινετε ολοι ποσο αδολα και αυτος μας 'ενημερωνει' ...

    ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ , τι να πει κανενας γιαυτην την ποντικομουρα που φιγουραρει παντοτε στα πρωτα ονοματα να 'στολισει' τα ψηφοδελτια του αγαπημενου της ΠΑΣΟΚ.. μεχρι τωρα δεν μπηκε γιατι απαιτει 'επικρατειας'... θα την βρειτε παντα παντρεμενη με καποιον παμπλουτο... πχ ΜΠΟΥΤΟΣ ,ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ (ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΙΣΤΤΕΩΣ..) και τωρα ΓΟΥΛΑΝΔΡΗΣ βεβαιως βεβαιως..

    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ (γνωστη και σαν τρελλοπρετεντερω) Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ , Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ πιο ΣΗΜΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΦΝΗ (συζυγο ΣΗΜΙΤΗ) στο σπιτι του στην πελοπονησσο γινανε ουκ ολιγα απο τα πιο ενδιαφεροντα και 'κλειστα' πρασινα μιτινγκ.. και αυτος .. μας 'ενημερωνει'...

    ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΙΜΑΣ = ηταν οργανωμενος στην ΚΝΕ , σημερα βεβαια κατοικει στα βορεια προαστεια... ανεβηκαν οι δουλειες...

    ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ = ακροαριστερος γνωστος απο την θητεια του στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

    ΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΨΗ... ΤΙ να πει κανεις , μονο να αναφερει οτι ειναι γυιοι του ΚΑΨΗ του ΠΑΣΟΚ (ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ 'ΝΕΡΟΥΛΑ' οταν μετα μανιας ανεδειξε και επεμενε στα ΝΕΑ για το θαυματουργο νερο του ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ) 'δημοσιογραφοι' και αυτοι..

    ΤΡΑΓΚΑΣ = αυτος ΜΟΝΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΚΟΥΕΙ....και οι αμερικανοι τωρα τελευταια δεν θελουν την ΔΕΞΙΑ κανουν καλυτερες δουλειες με την ΑΡΙΣΤΕΡΑ....

    ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ = τι να πω γιαυτο το κομματοσκυλο του ΠΑΣΟΚ ? ειναι τοσο βδελυρος που και στο ΠΑΣΟΚ πια δεν τον θελουν γιατι τους βρωμιζει και εκει..

    το διδυμο ( με τις χαριτωμενιες του) της ΕΡΤ τα πρωινα (λυριτζης και οικονομου..) ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΑΝ ΟΤΙ και αυτοι σημερα πετανε πετρες (ηταν τοτε που οι κουκουλοφλωροι σπασανε στο ξυλο καποιον δημοσιοκαφρο απο το ΜΕΓΚΑ..) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥς ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΛΩΡΟΥΣ.....ναι ειναι η κρατικη τηλεοραση..

    προσθεστε και ΕΣΕΙΣ αλλους... ΝΑ ΔΟΥΜΕ ολοι ΤΙ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ... ΚΑΙ μας 'ενημερωνουν ακριβοδικαια'...

    Α ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ - Α ΡΕ ΒΛΑΚΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ναι αλλα μαζι με τους Καραγκιοζακους τους δημοκοπους,υπαρχουν και τα Κολλητηρια,που ειναι ουκ ολιγα,και ευελπιστουν σε μια αργομισθη θεση στο δημοσιο.Ετσι το μαγαζι 'δημοκρατια' καλα κρατει σε χαλεπους καιρους για αλλους μαγαζατορες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση