GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα ΜΑΤ εναντίον ...δένδρων!

Ντροπή, κύριε Κακλαμάνη! Ετσι ...προστατεύετε το πράσινο στην Αθήνα; Του Γιάννη Παπαζήση . Διπλή ντροπή για τον δήμαρχο Νικήτα Κακλαμάνη. Κ...

Ντροπή, κύριε Κακλαμάνη!
Ετσι ...προστατεύετε το πράσινο στην Αθήνα;

Του Γιάννη Παπαζήση
.
Διπλή ντροπή για τον δήμαρχο Νικήτα Κακλαμάνη. Κατ' αρχάς διότι ενέκρινε το κόψιμο των 45 δέντρων στην Κυψέλη. Οποιος κι είναι ο λόγος που κόπηκαν τα δέντρα, είναι λιγότερο σημαντικός από την ύπαρξή τους και από τη γενικότερη ανάγκη για πράσινο. Πολύ περισσότερο αν κόπηκαν για να φτιαχτεί γκαράζ.
Ο δεύτερος λόγος είναι ότι έστειλε τα ....ΜΑΤ για να αποκρούσουν με δακρυγόνα τους κατοίκους που διαμαρτύρονταν. Αυτή είναι η δημοκρατική σας ευαισθησία κύριε δήμαρχε; Κρίμα. Πάντως στη θέση των 45 δέντρων που έκοψε ο Δήμος Αθηναίων, οι κάτοικοι της πλατείας Αμερικής προχώρησαν το απόγευμα στη φύτευση περίπου 40 δέντρων στο πάρκο Κύπρου. Επίσης οι κάτοικοι έχουν καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου και οργανώνουν για σήμερα συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας προς το δημαρχείο. Και πολύ καλά κάνουν.

37 σχόλια

  1. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ

    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΔΕΞΙΟΣ!!!!

    ΦΙΛΙΚΑ - Θαλασσινος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Ο αυτοπροσδιορισμός στην πολιτική είναι δικαίωμα.


    Σύμφωνα με πληροφορίες, στην επόμενη ληστεία τραπέζης, θα είναι εκεί τα ΜΑΤ.

    Σκοπός της επιχείρησης θα είναι η παρεμπόδιση της... αποτροπής της ληστείας. Θα προστατευτούν οι ληστές.

    Τα ΜΑΤ υπάρχουν για να επιβάλλουν και να προστατεύουν ενέργειες και άτομα τα οποία κινούνται εκτός του νόμου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ

    26-01-2009

    Όταν η απερχόμενη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ήταν στην αντιπολίτευση, ο «καταλληλότερος» ( sik) και τα τσιράκια του στις αγροτικές περιφέρειες, (Ζώης, Τσιτουρίδης, Χαρακόπουλος, Κοκκινούλης, Σιδηρόπουλος, κ.λ.π.), περιφερόντουσαν στα μπλόκα των αγροτών και σαν τελάληδες διαλαλούσαν το περίφημο «όλα τα κιλά όλα τα λεφτά».

    Ενίοτε επεδείκνυαν και τις ικανότητές τους στην οδήγηση των τρακτέρ, όπως ο «κύριος» Χατζηγάκης.

    Παρεμπίπτοντος ο «καταλληλότερος» ( sik), τον «κύριο» Χατζηγάκη τον όρισε Υπουργό Γεωργίας.

    Προφανώς για να τον «ανταμείψει» για τις υπηρεσίες που προσέφερε, ως Υπουργός Δικαιοσύνης, στην Νέα Δημοκρατία και στην απερχόμενη Κυβέρνηση του άτυπου Πρωθυπουργού Σουφλιά., αφού όλοι ήμαστε μάρτυρες του κουκουλώματος στις υποθέσεις (Κουμπάροι, Δομημένα Ομόλογα, Πακιστανοί, Υποκλοπές, Βατοπαίδι κ.λ.π.).

    Ο «καταλληλότερος» ( sik) και τα τσιράκια έπρεπε να γνωρίζουν, ότι όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες.

    Δυστυχώς για τον «καταλληλότερο» ( sik) και τα τσιράκια, τώρα είναι η ώρα που τους ξεβρακώνουν οι προγενέστερες πράξεις τους. Ας πρόσεχαν!!!!!!

    Δυστυχώς για τη χώρα και τους πολίτες το τίμημα που πληρώνουμε και θα πληρώσουμε, εξ αιτίας των ανίκανων που μας κυβερνούν, είναι δυσβάσταχτο

    Ευτυχώς για μας μπορούμε να κρίνουμε πόσο παραμυθατζήδες είναι και να τους «επιβραβεύσουμε» στις επικείμενες εκλογές.

    Ευτυχώς, η ώρα που θα απαλλαγούμε από τον «καταλληλότερο» ( sik) και τα τσιράκια πλησιάζει.


    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πως τη λέγανε ρε γαμώτο εκείνη την ξανθιά στη χαζή τηλεοπτική σειρά;


    Νικήτα, ΜΑΤάκια μου εσύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικά δεν σας πιάνει κανείς πουθενά. Δεν έχετε θέσεις πάρκινγκ διαμαρτύρεστε, σας φτιάχνουν θέσεις πάρκινγκ πάλι διαμαρτύρεστε. Ο Θεός να βάλει το χέρι του γιατί ζούμε τη δικτατορία της μειοψηφίας και όλοι γνωρίζουμε από την ιστορία μας που οδηγούν οι δικτατορίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Που να βρεθει η ευαισθησια εκ μερους του ΚακλαμανηΠεριμενεικανεις ευαισθησια απο τον κ ΤΙΠΟΤΑ???Ολο φουμαρα και ακατασχετη φλυαρια ο κ. ΔΗΘΕΝ.Ας βγει δημοσιως να πει στον Αθηναικο λαο για το εργο που εχει να επιδειξει οσο καιρο ειναι Δημαρχος και οχι να καλει τα ΜΑΤ για να επιβαλει τις ζημιογονες αποφασεις του....ο δημοκρατης!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΡΕ ΑΦΟΥ ΘΑ ΦΥΤΕΥΤΟΥΝ ΓΙΑ 40 ΚΟΜΜΕΝΑ,200 ΣΥΚΙΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΠΡΟΑΓΡΟΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΙΓΟΝΤΑΣ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΟΝΤΑΣ ΑΝΕΠΑΝΟΡΩΤΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ?ΒΛΕΠΕΤΕ,ΕΠΕΙΔΗ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ,ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ως ιδιαίτερα επικίνδυνος κακοποιός με βεβαρημένο ποινικό παρελθόν, χαρακτηρίζεται ο 35χρονος υπήκοος Αλβανίας που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο, στην περιοχή του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού της Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια ένοπλης συμπλοκής με δύο αστυνομικούς.

    Με τη σύλληψή του «έκλεισαν» για την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης δύο υποθέσεις που την απασχολούσαν το τελευταίο διάστημα, καθώς, ο 35χρονος κατηγορείται για τη δολοφονία 50χρονου ομοεθνή του πριν από λίγες μέρες σε πρατήριο υγρών καυσίμων, στη δυτική Θεσσαλονίκη, ενώ, φέρεται να συμμετείχε και στην απαγωγή του 59χρονου επιχειρηματία Γ. Αϊβάζογλου.
    Για την υπόθεση της δολοφονίας του υπαλλήλου σε πρατήριο υγρών καυσίμων, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν έναν ακόμη υπήκοο Αλβανίας, ηλικίας 30 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως. Από την εργαστηριακή ανάλυση διαπιστώθηκε ότι ο οπλισμός που βρέθηκε στην κατοχή των δύο συλληφθέντων χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 50χρονου.

    Για την υπόθεση της απαγωγής του 59χρονου επιχειρηματία, η Ασφάλεια μόλις πριν από λίγες μέρες είχε συλλάβει τους δύο συνεργούς του 35χρονου -επίσης αλβανικής καταγωγής- και αναζητούσε τον τρίτο της ομάδας των απαγωγέων.

    Όπως ανακοίνωσε -στη διάρκεια παρουσίασης- ο διευθυντής Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, ταξίαρχος Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο 35χρονος απασχολεί τις διωκτικές αρχές από το 1998, όταν συνελήφθη και εν συνεχεία καταδικάστηκε για υπόθεση απαγωγής 16χρονης, στην περιοχή του Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης. Το Φεβρουάριο του 2005 συνελήφθη για διακεκριμένες κλοπές και αποφυλακίστηκε τον περασμένο Ιούνιο με περιοριστικούς όρους. Εξάλλου, οι δύο συλληφθέντες φέρονται να διέπραξαν στις αρχές του χρόνου ένοπλη ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων.

    Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής με τους δύο αστυνομικούς, ο 35χρονος τράβηξε το όπλο του και πυροβόλησε συνολικά έξι φορές. Ενας εκ των αστυνομικών τραυματίστηκε ελαφρά και σώθηκε χάρη στο αλεξίσφαιρο γιλέκο που φορούσε.


    ΠΡΟΣΕΧΤΕ : Το Φεβρουάριο του 2005 συνελήφθη για διακεκριμένες κλοπές και αποφυλακίστηκε τον περασμένο Ιούνιο με περιοριστικούς όρους. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ? ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ?
    ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΩ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φαίνεται ότι η "ευαισθησία" του Δημάρχου περιορίζεται μόνο στα πλαστικά δέντρα και από την άλλη πλευρά έγινε σε όλους μας κατανοητό ότι έχει μιά πολύ μεγάλη "συμπάθεια" προς το ευγενές αυτό είδος των διπόδων με στολές: των ΜΑΤ, αφού πάντα τα φέρνει για να προστατεύσουν τα κατορθωματά του, δέρνοντας ταυτόχρονα και γεμίζοντας με δακρυγόνα και χημικά τους πολίτες που τον ψήφισαν και τον εμπιστεύτηκαν. Μήπως όμως αυτό το κόψιμο των δέντρων συνδυάζεται με ένα έργο, που το έχει υποσχεθεί και δεσμευτεί για πολλούς γνωστούς και άγνωστους λόγους ο Δήμαρχος σε κάποιον "φίλο" του??? λέω μήπως. για να το ψάξουμε λίγο. Ετσι δεν έγινε και με τα δέντρα στο Κολωνάκι για να ικανοποιήσει τον νέο του φίλο που διατηρεί καφετέρια εκεί και στην οποία συχνάζει ο Δήμαρχος κάθε πρωί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα "κομμενα" δεντρα δεν ειναι 45 αλλα 12 μιας και τα αλλα μεταφυτευτηκαν. Αυτο και μονο φτανει για να δειξει το ηθος και την διαθεση του αρθρογραφου.
    Αληθεια δεν μας ειπε, ποσα εχει φυτεψει ο ιδιος?
    Ποσο στοιχιζουν στο περιβαλλον και σε ανθρωπινες ζωες/χρονο/υγεια η ελλειψη παρκινγκ?
    Τα ΜΑΤ πολυ καλα εκαναν απεναντι σε "ντοπιους" που μια ειναι στον Βοτανικο, την αλλη στην Αρεοπαγιτου, την αλλη στην Κυψελη. Επιτελους καπως πρεπει να μπει ενα τελος σε ολες αυτες τις ταχαμου οικολογικες ομαδουλες, στην πραγματικοτητα τσιπριστικες, που θελουν να επιβαλουν με την βια το θελω τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  12. Νικήτα, γλυκιά μου Νικήτα:

    Ρίξτε τα δέντρα που μας κρύβουν τα ντουβάρια,
    φτιάξτε χαβούζες τζιμινιέρες και νταμάρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μα αυτή η κυβέρνηση μας έχει δείξει ότι το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να κατεβάζει αστυνομικούς σε περιπτώσεις που δεν χρειάζεται.....τι να λέμε τώρα..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 11:37

    ki esy ''dikia toys'' eisai mwrh?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 10:19

    kai mia h Nikhta?
    201 oi sykies.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αλλα έλεγε τότε, κι άλλα κάνει.

    Εχει κι αυτή την "αδυναμία" στα μαύρα κολλητά, στα γκλομπς και στα πέτσινα.

    Τέρμα, έκανε καρα-γκραν-πουστιά.

    Ξεσκίστε τον άτιμο, ξεσκίστε τον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 10:54,
    τουλάχιστον μπορείς νά φωνάζεις,
    (2 τελευταίες αράδες σου.)
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Συγγνώμη, αλλά αυτά τα τεράστια δέντρα στην πλατεία Κλαυθμώνος πάνω σε πάρκινγκ δεν είναι φυτεμένα ; Γιατί να μην γίνει το ίδιο και εκεί ; Καθόσον με αφορά τα αυτοκίνητα είναι τέτοια πληγή για την πόλη που όπου και να τα εξαφανίσουμε αξίζει τον κόπο και σίγουρα μερικά δέντρα που ξαναγίνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δήμαρχε, ολοκλήρωσες με τους ΜΑΤατζήδες, γλυκιά; Αν όχι,υπάρχουν και άλλα δέντρα να κόψεις. Σε καταλαβαίνουμε αγαπητή, τα φαλλικά σύμβολα σε ερεθίζουν μέχρι... κοπής. Ένα πριόνι στη γλυκιά μας Δήμαρχο! Κι ένα ΜΑΤατζή για ...περιφρούρηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δεν έχει πολλά να πεί αλλά πολλά να κάνει !!!!!!!!!!Ας πρόσεχαν οι Αθηναίοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΙΣΛΑΝΔΙΑΣ ....

    ΕΛΕΓΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΕΧΤΕΣ!!!
    ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ
    ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗ ΔΕΞΙΑ - ΜΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΜΑΧΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ- ΜΕ ΣΥΝΝΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑTΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΩΝ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΩΝ ΑΣΤΕΓΩΝ...

    ΛΑΕ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ....
    ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΕΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ....ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ!!

    Σε πρόωρες εκλογές η Ισλανδία


    Ο Γκέιρ Χάαρντε γνωστοποίησε ότι δε θα επιδιώξει την επανεκλογή του
    Ένα χρόνο πριν η Ισλανδία βρισκόταν στην πρώτη θέση της λίστας του ΟΗΕ με τα καλύτερα μέρη για να ζει κανείς.

    Από τη στιγμή, όμως, που οι τρεις μεγαλύτερες εμπορικές τράπεζες κατέρρευσαν, συμπαρασύροντας την εθνική οικονομία στη χρεωκοπία, η άλλοτε εύρωστη Ισλανδία εισήλθε σε καθεστώς πρωτόγνωρης πολιτικής κρίσης με βίαιες αποδοκιμασίες εξοργισμένων διαδηλωτών, ακόμα και πολιορκία του ίδιου του πρωθυπουργού, ο οποίος υπό το βάρος αυξανόμενων πιέσεων ανακοίνωσε ότι παραιτείται με σκοπό να διεξαχθούν πρόωρες εκλογές στις 9 Μαΐου.

    Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο πρωθυπουργός της Ισλανδίας Γκέιρ Χάαρντε, επικαλούμενος σοβαρό πρόβλημα υγείας, γνωστοποίησε την απόφασή του να μην επιδιώξει την επανεκλογή του ως ηγέτης του Κόμματος της Ανεξαρτησίας κατά το επόμενο εθνικό συνέδριο, προσθέτοντας ότι ένας νέος ηγέτης θα οδηγήσει το κόμμα στις εκλογές.

    Οι βουλευτικές εκλογές επρόκειτο να γίνουν κανονικά το 2011, ωστόσο όπως είπε ο Χάαρντε, ιατρική εξέταση αποκάλυψε ότι έχει κακοήθη όγκο στον οισοφάγο και θα
    Σε εκλογές η Ισλανδία
    υποβληθεί σε επέμβαση στο εξωτερικό στα τέλη Ιανουαρίου ή στις αρχές Φεβρουαρίου.

    Σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση, αν γίνονταν εκλογές τώρα, το κίνημα της Αριστεράς και των Πρασίων θα συγκέντρωνε το 28,5% των ψήφων. Δεύτερο, με 24,3%, θα ερχόταν το Κόμμα Ανεξαρτησίας του κ. Χάαρντε και τρίτοι οι Σοσιαλδημοκράτες με 17%.

    Πολλοί Ισλανδοί, όπως έδειξαν και οι διαδηλώσεις που γίνονται στη χώρα, δεν κρύβουν την βαθύτατη ανησυχία τους για την παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση η οποία έπληξε τον Οκτώβριο τη χώρα τους, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει το νομισματικό και χρηματοπιστωτικό της σύστημα και να χρειασθεί η παρέμβαση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

    ΛΑΕ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΝΔΟΥΣ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ "ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗ" ΤΩΡΑ!!!

    ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. paliopoustra dimarxe...erxetai to palouki ston kolo sou vroma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Aπο οτι με πληροφορησαν στην περιοχη που επενεβησαν τα ΜΑΤ επικρατει τοση ησυχια που δεν κουνιεται ουτε....πουστης.Μπορει να το επιβεβαιωσει κανεις αυτο????Α ρε Νικητα Ματατζη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Νικήτα κούκλα μου γλυκιά!

    Ανάφτρα εσύ των ΜΑΤαζτήδων.

    Εχω την αφίσα σου στο προσκέφαλο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Νικήτα σ' αγαπώ!

    Αν λέω ψέματα, τότε να σε θάψω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. θαλασσινε αντε πλυσου βρωμιαρη μπιχλα σκατιαρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. γιατι πηγαν 4 το πρωι να κανουν τη δουλεια?χουντα εχουμε?αφου θελουν να κανουν γκαραζ γιατι δεν ενημερωσαν τους κατοικους?γιατι δεν εξηγησαν τι θελουν να κανουν?με το ζορι?και με ματ?αντε στο διαλο πεινασμενα χουντοσκυλα.με την βοηθεια του θεου και της παναγιας θα παρετε το πουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΡΟΣ 12:42 Μ.Μ.

    ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΥΨΗΛΑ ΠΕΥΚΑ ΚΑΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ?
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΥΚΑ ΠΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΔΕΝ ΞΑΝΑΦΥΤΕΥΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΗΣΟΥΝ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ
    ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΜΠΕΤΟΝ ΑΠΟ ΙΔΩΤΙΚΑ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΝΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Το "οξυγονο απο τα παιδια" οι μιζεροι το στερουν οταν εμποδιζουν τα παρκινγκ.
    Επισης περιοριζουν τον χωρο τους και τα βαζουν να κατεβαινουν στο δρομο αφου παντου εχει παρκαρισμενα.
    Στενα μυαλα και τσιπρισμος μεχρι το κοκκαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Βρέ κοπάνια που κάνετε τους οικολόγους έργα γίνονται παρκιν δια 180 αυτοκίνητα Μετα παλι παρκο θα γινη.
    Στο ελληνικο που θα γινη ο σταθμος του μετρο που χαλασαν ενα παρκο 5 στεματα επρεπε να αντιδρασουμε .
    Για καλω θα γινη μετα τα εργα παλι παρκο θα γινη.
    Βλεπης δεν υπηρχε τοτε ο ΑΛΑΒΑΝΟΤΣΙΠΡΑΣ να κινουν τα νιματα με τους καθρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Δεν πάει άλλο. Η μειοψηφία επιβάλει την άποψή της με το ζόρι. Είναι εκατό φορές πιο οικολογικό, αν όχι χίλιες, να φτιαχτεί ένα πάρκινγκ στην αθήνα και να ξαναφυτευτούν δέντρα από πάνω παρά να παραμείνει η αθήνα χωρίς παρκινγκ και να κινούνται με τις ώρες οι οδηγοί ψάχνοντας για μια θέση στάθμευσης και τελικά να αφήνουν τα αυτοκίνητα στο πεζοδρόμιο, δυσχεραίνουν την κίνηση πεζών και αυτοκινήτων κι όλα αυτά για να μην κοπούν 12 δέντρα που θα ξαναφυτευτούν. ΕΛΕΩΣ ανεγκέφαλοι και αει στο διάολο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @6.37

    Ιδιωτικό πάρκινγκ βλάκα!

    Με την Βωβομπίζνα και την Βωβο μίζα ζώον!

    Γεμάτη είναι η περιοχή από τέτοια, αλλά ποιος έχει τα 200ε που ζητάνε το μήνα; Αντίθετα, πράσινο δεν υπάρχει πουθενά.

    ηλίθιε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. έχει μεγάλη πλάκα η ορθογραφία των "κυρίων" που θέλουν το πάρκιγκ...θαυμάσια τα Ελληνικά τους αλλά ας μην τα εκθέτουν και στα μάτια των άλλων, δυσκολευόμαστε να αναγνωρίσουμε τις λέξεις ... Συστήνουμε ανεπιφύλακτα στον κο Κακλαμάνη να στρατολογεί κονδυλοφόρους για την μόστρα αφού εξετάσει πρώτα την ορθογραφία τους

    όσο για τα οικολογικά πάρκιγκ θα μπορούσαν οικολογικότατα να γίνουν πάρκιγκ εγκαταλελειμένα κτίρια ή κτίρια που θα απαλλοτριωνόντουσαν για αυτόν τον σκοπό...και έτσι, θα είχαμε διπλό κέρδος

    τα δέντρα της Κλαθμώνος δεν είναι σαν αυτά που κόπηκαν στην Κυψέλη και όσα είναι κάποιου ύψους δεν είναι πάνω από το γκαράζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Το σύνθημα του Οικολογικού κινήματος από παλιά ήταν, όχι η πόλη στην εξοχή αλλά η εξοχή στην πόλη.
    Απ΄ότι βλέπω όντως έχει έρθει η εξοχή στην πόλη,γιατί διαβάζω πολλά σχόλια από ΖΩΑ τα οποία έχουν εγκλιματιστεί πλήρως στον οικιστικό ιστό.
    Η μαγκιά του επενδυτή είναι να βρεί τσάμπα χώρο.Έτσι λοιπόν οι πλατείες είναι ιδανικά σημεία για επένδυση στην περίπτωση του πάρκινγκ, στο οποίο μετά μπορεί να του βάψει τα δάπεδα με απόχρωση γκαζόν για να μην ενοχλούνται μερικοί.Και μόλις τελειώσουν οι "ελεύθεροι" δηλαδή οι δωρεάν χώροι, μπορούνε κάλλιστα να περάσουν σε "ανάπλαση" περιοχών απαλλοτριώνοντας ολόκληρα κτίρια για "δημιουργικές" δραστηριότητες.
    Δεν πιστεύω να θέλει κανείς να κάνει εμπορικό κέντρο σε πάρκο και να κάνει πάρκινγκ σε μια παλιά πολυκατοικία...
    Τέλος,να σεβαστούμε την προσωπική ζωή του καθενός, αλλά για μένα υπάρχουν ομοφυλόφιλοι αλλά υπάρχουν και πούστηδες.

    Ο απο πάνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΝΕΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ

    1. "ΕΙΣΑΙ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΡΕ!"

    2. "ΚΑΚΛΑΜΑΝΙΕΣΑΙ ΒΩΒΕ"

    3. "ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΣΙΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΛΗΡΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ, ΗΡΘΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΛΑΣΑΝΕ ΙΣΑ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΜΑΝΤΡΕΣ" (τραγουδιστά)

    4. "ΕΙΣΑΙ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ"

    5. "ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΘΗΝΑ - ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ"

    6. "ΜΕ ΓΟΒΕΣ ΣΤΙΣ ΤΑΡΑΤΣΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ"

    7. "ΟΧΙ ΣΤΑ ΤΑΜΠΟΥ, ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ"

    8. "ΕΙΜΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑ. ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΤΣΙΝΑ..."

    9. "ΕΛΑΙΩΝΑΣ ΚΑΙ ΚΥΨΕΛΗ, ΑΠΟΨΕ ΕΡΓΑ ΔΥΟ"

    10. "ΓΟΒΑ ΚΑΙ ΜΥΣΤΡΙ, ΠΗΓΑΙΝΟΥΝΕ ΜΑΖΙ"

    11. "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ, ΟΝΟΜΑ ΦΛΟΥΦΛΗΣ"

    παρακαλούμε να συνεισφέρετε ότι μπορείτε έτσι ώστε να βοηθήσουμε τον Κακλαμάνη με τις κακλαμανιες του, να πάει οριστικά στο σπίτι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΣΧΕΤΟΙ, ΕΧΕΙ ΠΑΡΚΙΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟ!!!!
    ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟ!!!!
    ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΜΩΡΕ?
    ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΓΙΑ ΜΙΖΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΨΗΦΟΥΣ ΝΑ ΘΡΕΨΟΥΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση