GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Παραιτήσου μέχρι το βράδυ..."

Διορία στον Γ. Παυλίδη μετά τις απανωτές αποκαλύψεις του Press-gr! . Από το http://www.reporter.gr/default.asp?pid=16&la=1&art_aid=...

Διορία στον Γ. Παυλίδη
μετά τις απανωτές αποκαλύψεις του Press-gr!
.
Από το http://www.reporter.gr/default.asp?pid=16&la=1&art_aid=199215
ΑΤΕ: Διορία παραίτησης στον κ. Ι. Παυλίδη από την Αγροτική Ασφαλιστική
Διορία μέχρι το τέλος της σημερινής μέρας έχει δώσει η διοίκηση της ΑΤΕ Bank στον διευθύνοντα σύμβουλο της ΑΤΕ Ασφαλιστικής Γ. Παυλίδη να υποβάλλει την παραίτηση του. Άλλωστε στην τελευταία γενική συνέλευση της ασφαλιστικής δεν έχει ανανεωθεί η θητεία του κ Παυλίδη λόγω της διαδικασίας πώλησης που βρισκόταν τότε σε εξέλιξη. Η πώληση του 51% της ΑΤΕ Ασφαλιστικής ματαιώθηκε και η διοίκηση της ΑΤΕ θεώρησε ότι ο κ Παυλίδης ολοκλήρωσε το έργο του. Στην περίπτωση πάντως, που ο απερχόμενος διευθύνοντας σύμβουλος της ΑΤΕ Ασφαλιστικής δεν υποβάλλει την παραίτηση του, τότε...
θα συνέλθει έκτακτο διοικητικό συμβούλιο την ερχόμενη Παρασκευή που θα αποφασίσει τον αντικαταστάτη του.
Πέτρος Λεωτσάκος petros@reporter.gr

17 σχόλια

  1. Οι δεξιοί για να προωθήσουν τον άντρα της κορακοντόρας, μετά το καπράλο της λαμογιάς του χρηματιστηρίου, έχουν πιάσει δουλειά σε αυτό που ξέρουν πολύ καλά.

    Συκοφαντήστε, συκοφαντήστε, συκοφαντήστε. Στο τέλος κάτι θα μείνει.

    Δεν μου κάνει καμμία εντύπωση.Πολιτικοί απόγονοι και θαυμαστές εξάλλου είναι, του γκαίμπελς και του χίτλερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι έρχεται, λέει ο Μηλιάκος να φάει τον Παυλίδη, για ...ανάρμοστη συμπεριφορά ! Ποιος ο Μηλιάκος !!!
    Ο γνωστός από τις κάρτες, τις μίζες, τα δομημένα κι όλα τάλλα... Ζήτησε την παραίτηση, λέει του Παυλίδη, επειδή το τσιφτετέλι του, δεν συνάδει με τη θέση του...
    Ποιος, ο Μηλιάκος, που χρησιμοποιούσε την εταιρική του κάρτα για να πληρώνει - πέρα από τις πίτσες - και τις επισκέψεις του στις 4 εποχές της Γλυφάδας !...
    Ακριβώς αυτός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κ. Καραμανλής πότε θα ξυπνήσει για να δώσει τη δική του διορία παραίτησης στον καρατσεκαρισμένο παρανοϊκό κουμπάρο του Μηλιάκο, που εξαφάνισε την κεφαλαιοποίηση της ΑΤΕbank;
    Γιατί, πέρα από το κράτος υπάρχουν και πολλές χιλιάδες μικρομέτοχοι που δεν αντέχουν άλλο να βλέπουν τη μετοχή της Αγροτικής Τράπεζας να κατρακυλάει και ο δήθεν διοικητής από χωριό να έχει στο "ψυγείο" περισσότερα από 200 μεγαλοστελέχη, με ετήσιο κόστος πάνω από δύο εκατομμύρια ευρώ.
    Οι περισσότεροι από αυτούς τους παραγκωνισμένους είναι ικανότατοι και καταξιωμενοι τραπεζοϋπάλληλοι και επί "διοίκησης" του χωριάτη αμοίβονται χωρίς να προσφέρουν την παραμικρή υπηρεσία τη στιγμή που ο Μηλιάκος προωθεί τις διάφορες κυράτσες με πτυχία γαλλικής και αγγλικής φιλολογίας σε διευθυντικές θέσεις.
    Εάν αυτό δεν αποτελεί απιστία σε βάρος της κοινωνίας, τότε τι είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάτι μεταξύ μουσουλμάνου τουρκαλβανού και κατοίκου Τιράνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επειδή βρισκόμουν εκεί την ώρα που φωτογραφήθηκε ο κ.Παυλίδης, κάποιοι εκείνη τι στιγμή του έβγαλαν τι μπλούζα την ώρα που χόρευε.
    Αυτός που τράβηξε τι φωτογραφία το ξέρει πολύ καλά.
    Αυτό το άτομο το έχω τραβήξει με τι βιντεοκάμερα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο μηλιακος και το γκολντεν του μια χαρα περνανε,τωρα και με τα 500μυρια των αγροτων ακομα καλυτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μη παραιτηθεις για μια χαζοφωτογραφία. Κρατα γερα φιλε κοντρα στα λαμογια της δημοσιογραφιας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ας φυγει ο Μηλιάκος και να ερθει ο Λαμπρου να στηριξει τους απατεωνες του Χρηματιστηριου.

    Ο Μηλιακος ειναι ΑΓΙΟΣ μπροστα στον Λαμπρου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πρεπει να εχει καταρρευσει ο αριθμος επισκεψεων σε αυτο το blog πια..

    Πιασατε πατο

    Μετα απο τοση φιλοπασοκικη προπαγανδα επομενο ητανε καποτε.
    Καλα να παθετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΖΕΙ ΜΕ 700 ΕΥΡΩ Ο ΚΑΥΛΙΑΡΗΣ Ο ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΤΩΝ 20.000ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΤΟ ΓΛΕΝΤΑΕΙ.ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ.ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ώστε έτσι εεε, τα γουρουνάκια που αποκαλούνται "Σέχτα Επαναστατών" πήγαν και άφησαν την προκήρυξη τους στον τάφο του παιδιού που σκοτώθηκε από τον αστυνομικό, ωραίο ιδεολογικό περιτύλιγμα διάλεξαν!
    Όχι επαναστάτες αλλά αλήτες με όλη την σημασία της λέξεως είναι και να μην πουλάνε φούμαρα, πληρωμένοι δολοφόνοι είναι, εχθροί του λαού είναι, πράκτορες ξένων στην Ελλάδα υπηρεσιών είναι, τι θα ωφεληθεί ρε γουρούνια ο απλός Έλληνας από τις πράξεις σας «επαναστάτες» του κερατά ;
    Πόση και πόση ζημιά δεν θα πάθει ο απλός Έλληνας από τις πράξεις σας «επαναστάτες» του κερατά;
    Κερατόσποροι είσαστε, πουτάνας γιοι είσαστε!
    Και αυτοί που σας γέννησαν και σας μεγάλωσαν δεν σκύψανε ποτέ πάνω σας, δεν σας χάιδεψαν, δεν σας είπαν ,ένα μωρουδιακό τραγουδάκι γιατί ήταν σκατάδες και ανάξιοι να έχουν παιδιά, χαμένοι και αυτοί σαν και εσάς.
    Μόνο που αυτοί περιοριστήκαν στο να σας γεννήσουν και όχι σε αυτό που κάνετε εσείς, που όλο το μίσος σας εναντίων τους, το βγάζετε εναντίων του λαού της Ελλάδας με αυτόν τον τρόπο από όπου και να είσαστε, είτε Έλληνες είτε όχι.
    Τι κατάφερε ρε γουρούνια η 17 Νοέμβρη; Απλά πρόσθεσε κάμποσες αλυσίδες στην πλάτη του Έλληνα για να μην παραπονιέται ότι του λείπει φορτίο να κουβαλά, αυτό θέλετε και εσείς γουρούνια;
    Η είσαστε πρακτοράκια με ημερομηνία λήξης άλλης χώρας που θέλει σε όλα τα άλλα που έχει φορτωθεί η Ελλάδα ιδιαιτέρως αυτήν την εποχή, να της χωθεί και το δικό σας αγγούρι;
    Στον διάολο και ακόμη παραπέρα, αλλά θα έρθει και η δική σας η σειρά είτε από αυτούς που σας πληρώνουν άμεσα, και δεν θα σας χρειάζονται πια, είτε από αυτούς που την πληρώνουν έμμεσα, εδώ είναι και ο παράδεισος και εδώ και η κόλαση!
    Και θα την ζήσετε την κόλαση, θέμα χρόνου είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ηλίθιε 6.44,

    ο Καπράλος διορίστηκε στο Χρηματιστήριο το 2004, όταν οι κλέφτες του ΠΑΣΟΚ είχαν διαλύσει το προ πολλού Χρηματιστήριο. Γιατί λες υποστηρίζει το ΠΑΣΟΚ τον καταδικασμένο Κυριακού; Σοσιαλιστής ο κ. Μίνως, ε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. γιατί δεν λέτε την αλήθεια ότι ζητήθηκε η παραίτηση του επειδή είναι Ό ΜΟΝΟΣ που αρνήθηκε την πώληση της αγροτικής? και μήπως η φωτό ήταν παιχνιδάκι για να πιεστεί λίγο παραπάνω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εμένα με ενοχλεί ο μισθός του και όχι το ότι χορεύει πάνω σε τραπέζι. Αλλά μου φαίνεται περίεργο πως μια φωτογραφία μετά από τόσο καιρό γίνεται θέμα και δημοσιεύεται εκατό φορές μέσα στο blogspot. Σαν στημένο μου μυρίζει το σκηνικό για να δημιουργηθεί κλίμα και να τον παραιτήσουν και να βάλουν άλλον δικό τους άνθρωπο. Επίσης τον καλούν να παραιτηθεί κλπ Αν πράγματι αυτοί που δημοσιεύουν είναι τόσο ηθικοί ας πούνε να μειωθεί ο μισθός του, αλλά αυτό δεν το λένε γιατί θα βάλουν κάποιον δικό τους και δεν συμφέρει να έρθει ο δικός τους με μειωμένο μισθό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ειστε για τον πουτσο ρε δημοσικαφροι της πλακας!Αντε μαγειρεψτε κανα σπανακοριζο!Τι ακριβως ζηλευετε?το γεγονος οτι εχει παχυλο μισθο η το γεγονος οτι γουσταρει και χορευει γυμνος με γκομενα?αι στα διαλα ρε μπαζα!Καλλικατζαρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. βρε πατσαβουρη σαν γυφταλβανος εισαι δε ντρεπεσαι ρε με τοσο τσαμπα χαρτι που παιρνεις το μηνα και χαιδευεις τη κουραδομηχανη?? αντι να γλεντας τιποτα κοριτσακια εσυ καθεσαι και χαλβαδιαζεις την ακυρη??
    και εκει λυγουρης εισαι ρεεεε
    υ.σ η γιαγια μου ελεγε ''μην φοβασαι τους φτωχους...τους πεινασμενους να φοβασαι''....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση