GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όλα στη φόρα...

Ευτυχώς που υπάρχουν και τα άπλυτα στη φόρα... Μη κοροιδευόμαστε, ήρθε η ώρα των τσαρλατάνων και των κλόουν, που διέπουν τη πολιτική, οικονο...

Ευτυχώς που υπάρχουν και τα άπλυτα στη φόρα...

Μη κοροιδευόμαστε, ήρθε η ώρα των τσαρλατάνων και των κλόουν, που διέπουν τη πολιτική, οικονομική και κοινωνική ζωή της χώρας, με δυσοίωνες προβλέψεις για το μέλλον της... Κρατικοί μεγαλόμισθοι ημίγυμνοι πάνω στα τραπέζια, πολυθεσίτες-πολυθεσίτισσες των ΜΜΕ να φιλοξενούν στις εκπομπές τους πρωτοκλασάτους πολιτικούς... Και οι αποκληθέντες "νταβατζήδες" να δρουν απο το σκοτάδι, αφού λουσμένα στο φως βρίσκονται πλέον δευτερεύοντα πρόσωπα των "οίκων"... Και το περίεργο είναι ότι ενώ ξεφωνίζονται "γκόλντεν μπόις" και διασύρεται η κυβένηση, η ζωή συνεχίζεται λες και δεν...
συμβαίνει απολύτως τίποτα και όλα βαίνουν καλώς, με τους πολλούς να υποσιτίζονται και τους λίγους να τρώνε με δέκα μασέλες... Και μετά λένε, γιατί η χώρα βρίσκεται στον αστερισμό των αετονύχηδων της τηλεόρασης, που σατιρίζουν, χλευάζουν και κομπορημονούν, άσχετα αν και οι ίδιοι πρέπει να είναι ελεγχόμενοι για τον βίο και την πολιτεία τους...

Κατά πως φαίνεται, καλά που υπάρχουν και τα μπλογκς, για να φωτίζουν αμυδρά με φωτοβολίδες το σκοτάδι της πιό άγριας ατέλειωτης ημέρας, που μοιάζει πλέον με νύχτα, αυτής της βασανισμένης χώρας...
Τούτα συμβαίνουν στην Ελλάδα των τελευταίων δεκαετιών, όπου επικρατεί η προώθηση σε κρατικά πόστα ημετέρων, η βάφτιση ξένου καλαμποκιού σε ελληνικό, η υπέρμετρη καλλιέργεια αγροτικών προιόντων για επιδοτήσεις, η φοροαπαλλαγή πολυτελών τζιπ ως αγροτικών, η παντελής έλειψη βιομηχανίας και το ψυχοράγημα της βιοτεχνίας, οι αλόγιστοι κομματικοί διορισμοί, η φύτευση χασισόδεντρων, οι παροχές αδειών ραδιοτηλεοπτικών σταθμών και σε κομπιναδόρους, η απληστεία μεγαλοΜΜΕνημερωτών να γίνουν απο επιτιμητές εκδότες και καναλάρχες και χλιδάτοι κονομημένοι...
Ε, λοιπόν ο κόσμος, ας λουστεί τα άπλυτα που ευτυχώς απλώνει σε κοινή θέα η μπουγάδα των μπλογκς, γιατί όπως λένε ο κάθε λαός είναι άξιος για τη κυβέρνηση και για το ποδόσφαιρο που έχει... Μα, πήραμε το ευρωπαικό το 2004 θα πείτε... Ναι, γιατί είχαμε Γερμανό προπονητή... Ας φέρουμε κοιπόν και ξένους υπουργούς, γιατί και τα μπλογκς που τα λένε ΟΛΑ, ξένη εφεύρεση είναι...
Περισσότερα...

21 σχόλια

  1. Επιτέλους ας βγούν στη φόρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καψαμπέλη, κάψτους τα αμπέλια μερικών που έχουν μεθύσει με καλοπέραση και αλόγιστο φαγοπότι...Και πρόσεξε, μη σε μπλέξουν στη πολιτική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σεχτα φασιστων και θεοσεβουμενων.πολυ επικινδυνη οργανωση,ρουφαει το αιμα με το καλαμακι.ειναι το τελετουργικο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τα σχολια τα δικα μας δεν περνανε?τι αρχιδια μπλογκ ειναι αυτο?ετσι ειναι τα μπλογκ?κριμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΦΙΞΕΙ ΚΑΝΑΣ ΚΩΛΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΑΠΟ ΟΛΑΣ ΤΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ...
    ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΛΙΓΟ ΟΙ ΑΦΡΟΝΕΣ.
    Σ΄ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΛΟΙΠΟΝ ΒΓΑΛΤΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΛΥΤΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑ ΕΧΕΙ ΒΡΩΜΙΣΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΛΟΙΠΟΝ PRESS-GR ΚΑΙ ΜΗ ΣΕ ΤΥΛΙΞΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΓΚΡΟΥΕΖΕΣ ΚΑΙ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΓΛΗ ΣΟΥ.
    ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΕΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΕΤΣΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑ ΣΕ ΣΤΟΜΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.
    ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η πολιτική ζωή της χώρας-αυτή τέλος
    πάντων που διαθέτουμε-παίζεται στα
    κολοκάναλα κάθε βράδυ....
    Με ναρκισσευόμενα σκουπίδια πολιτικοδημοσιγραφικά που σκτώνουν και τα τελευταία ίχνη ικμάδας που
    μας απέμειναν!....
    Ποιός θα τους σταματήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ότι και να κάνουν, ότι και να λένε οι αμερικάνοι και οι καναλο-νταβατζήδες ένα πράγμα να μην ξεχνάνε. Στην Ελλάδα έχουμε δημοκρατία και ο Καραμανλής ψηφίστηκε από σχεδόν 4 εκατομμύρια πολίτες.
    Η προσωπική ευθύνη του Καραμανλή είναι να οργανώσει το λαό ενάντια στους καναλάρχες, που νιάζονται μόνο για τα προσωπικά τους οικονομικά συμφέροντα.
    Δεν νιάζονται για τα λεφτά του Καραμανλή οι καναλάρχες, για ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ νιάζονται.
    Θέλουν ολιγοπώλια και όχι ανταγωνισμό για να βγάζουν υπερκέρδη, στις τράπεζες, τα supermarket, τα διυλιστήρια, παντού.
    Θέλουν το υπερχρεωμένο κράτος να ξοδεύει λεφτά σε διαφημίσεις στα κανάλια τους, θέλουν ο στρατός να αγοράζει όπλα που δεν χρειάζεται για να παίρνουν μίζες, θέλουν να φτιάχονται δημόσια έργα που δεν έχουν καμμία ανταποδοτικότητα και να χρεώνουν διπλό κόστος, κλπ.
    Όταν ο Αλογοσκούφης άρχισε να νοικοκυρεύει την οικονομία ο κάθε τυχάρπαστος φαταούλας Μπόμπολας, Κοντομηνάς, Λαμπράκης, Αλαφούζος και Κυριακού συμφώνησαν ότι ο Καραμανλής πρέπει να πέσει.
    Ήρθε και η χρηματοδότηση από την NSA και τη CIA και έδεσε το γλυκό.
    Κώστα Καραμανλή, άσε τα κυριλίκια και κατέβα στο πεζοδρόμιο.
    Δείξε στο λαό ότι δουλεύεις γιαυτόν και ξεσκέπασε τους συνωμότες καναλάρχες.
    Όσο για το Γιωργάκη, αγνόησέ τον, αυτός απλά δεν υπάρχει σαν πολιτική οντότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βρε πρασινοφρουροί χαζόπαιδα, για προσπαθείστε να μας εξηγήσετε γιατί δεν δέχθηκε ο απόφοιτος του πίκπα την πρόταση να γίνουν οι επόμενες εκλογές με το νόμο Παυλόπουλου που ευνοεί ιδιαίτερα το πρώτο κόμμα;
    6 μήνες τώρα λέτε ότι είσαστε σίγουροι ότι θα είστε πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές.
    Αφού ο νόμος Παυλόπουλου ευνοεί το πρώτο κόμμα γιατί δεν τον δέχεστε λοιπόν;
    Δύο είναι τα συμπεράσματα:
    Πρώτο, με το βλακογιώργο στην ηγεσία σας δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να κερδίσετε (όσο και να σας βοηθούν ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης, ο Αλαφούζος, ο Κοντομηνάς, ο Κυριακού και ο Βρυώνης).
    Δεύτερο, οι δημοσκοπήσεις που βλέπουμε να παίζουν κάθε Σαββατοκύριακο είναι μαιμού, πάντα ήτανε.
    Περαστικά στους φανατικούς πράσινους μουτζαχεντίν.
    Πηγαίνετε για κάνα καφέ τώρα, να σκεφτείτε τί θα κάνετε στη μίζερη υπόλοιπη ζωή σας, τί θέλετε να γίνετε όταν μεγαλώσετε, και άλλα τέτοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για τον εκλογικό νόμο η προσωπική μου άποψη είναι ότι στις υποτιμημένα τραγικές οικονομικές εξελίξεις που έρχονται η χώρα χρειάζεται εξαιρετικά στιβαρή κυβέρνηση, ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ.
    Διώχνοντας τον τσιγγούνη αλλά ορθολογιστή Αλογοσκούφη ο Καραμανλής απέδειξε ότι δεν έχει το σθένος να κρατήσει αρκετά δυνατά το τιμόνι της χώρας.
    Έδειξε ότι και γι’ αυτόν μετράει το πολιτικό κόστος.
    Ο Γιωργάκης είναι ανέκδοτο έτσι και αλλιώς, δεν έχει πάρει χαμπάρι τίποτε και αυτό είναι μεγάλο κρίμα.
    Άρα, κανένα μεγάλο κόμμα από μόνο του δεν μπορεί να κυβερνήσει σωστά το καράβι στις ταραγμένες θάλασσες που έρχονται.
    Μακράν η καλύτερη λύση είναι συγκυβέρνηση των δύο μεγάλων κομμάτων αλά Γερμανία, αλλά δεν το βλέπω.
    Ο Ελληνικός λαός είναι ακόμη εξαιρετικά ανώριμος.
    (Όταν πάει η ανεργία στο 20% θα γίνει κοινωνική επανάσταση και τότε ίσως αναγκαστούν οι κυβερνώντες να αλλάξουν το σύνταγμα και να αρχίσουν τις απολύσεις στο αδηφάγο δημόσιο).
    Άλλη λύση μην περιμένεις.
    (Εάν με βλέπεις απαισιόδοξο να σου θυμίσω ότι παλιά όταν είχαμε έντονα οικονομικά προβλήματα κοπανάγαμε μιά υποτιμησάρα και τα πράγματα φτιάχνανε για 4-5 χρόνια, τώρα αυτά δεν γίνονται).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 5 επιχειρηματίες (Λαμπράκης, Μπόμπολας, Αλαφούζος, Κοντομηνάς, Κυριακού) και καμμιά εικοσαριά υπάλληλοί τους (Πρετεντέρης, Τσίμας, Παπαχελάς, Τρέμη, Χατζηνικολάου, Καψής, Καμπουράκης, Οικονομέας, Αναστασιάδης, Κακαουνάκης, Ευαγγελάτος, Μακρή, Σπυράκη, Βαρεμένος, Βερύκιος, Παυλόπουλος) δεν θέλουν να κουραζόμαστε.
    Γιαυτό και αποφάσισαν ότι ΘΑ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΑΣ.
    ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!
    Τους ευχαριστούμε και υποσχόμαστε ότι δεν θα αποκλίνουμε καθόλου από τις οδηγίες τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Παυλόπουλος να αποσύρει αμέσως τη αστυνομική φύλαξη των δημοσιογράφων.
    Ένα σκασμό εκατομμύρια βγάζουν κάθε χρόνο και γιαυτό δεν καταλαβαίνω γιατί να πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος τους αστυνομικούς που φυλάνε όλους αυτούς τους αργυρώνητους τυχοδιώκτες που βλέπουμε στο χαζοκούτι.
    Δεν φτάνει που μας μαυρίζουν την ψηχά από το πρωί μέχρι το βράδυ πρέπει να πληρώνουμε και για τη φύλαξή τους;
    Να πληρώνουν μόνοι τους για τη δική τους ασφάλεια, γιατί να τους πληρώνουμε εμείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πως αισθάνεται σήμερα ένας νέος άνθρωπος για την ενημέρωση:

    Ανοίγεις τα μάτια και βλέπεις τριγύρω σου και βλέπεις την καθημερινότητα των χυδαίων παραστάσεων, των ανυπόληπτων δημοκόπων και των απαθών θεατών.

    - το πρωί αφιερώνεται στην ¨δήθεν¨ ενημέρωση των "γνωστικών¨ σχολιαστών!
    (να τη χαίρεστε, μονάχα σε μένα μη μου πείτε πως να σκεφτώ)

    - το μεσημέρι αφιερώνεται στη λαγνεία των ψυχών και των σωμάτων!
    (να τη χαίρεστε κι αυτή, μονάχα μακριά από μένα)

    - το βράδυ αφιερώνεται στην προπαγάνδα των μισαλλόδοξων χειραγωγών της γνώμης και της αισθητικής μου.
    ( πλεονάκις επολέμησάν με, εκ της νεότητός μου και γαρ ουκ ηδυνήθησάν μοι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΥΡΙΑΚΟΥ: ΠΙΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ

    Μερικά από τα δεκάδες μελανά σημεία της διοίκησης Κυριακού σαν μέλος της ΕΟΕ μεταξύ 2005-2009 που θα ήθελε να ξεχάσει κάθε Έλληνας:

    1. Απογοητευτική συγκομιδή μεταλλίων στο Πεκίνο. Η Ελλάδα πέτυχε παγκόσμιο ρεκόρ σε πτώση που έφτασε το 75%. Ποτέ μέχρι τώρα χώρα που διοργάνωσε Ολυμπιακούς Αγώνες δεν πήγε τόσο χάλια στην επόμενη διοργάνωση. Η μεγαλύτερη πτώση πριν από την Ελληνική ήταν 33%.
    2. Είδαμε να μεταφέρονται στον Τύπο ψεύτικες δηλώσεις, όπως αυτή που δεν έκανε ποτέ ο Ζακ Ρογκ περί «χρυσού στη ντόπα», δηλώσεις συκοφαντικές και δυσφημιστικές για την Ελλάδα.
    3. Διεκδικήσαμε τους 1ους Ολυμπιακούς Αγώνες Νεότητας, διοργάνωση που κέρδισε η Σιγκαπούρη το 2010. Στο έγγραφο αξιολόγησης η ΔΟΕ αναφέρει ότι η Ελληνική υποψηφιότητα περιλαμβάνει μεγάλο «ρίσκο».
    4. Μία μόλις ψήφο πήραμε στην υποψηφιότητα για τη διοργάνωση του Ολυμπιακού Συνεδρίου του 2009, ενώ μετά το στραπάτσο τα «πυρά» συγκέντρωσε ο Λάμπης Νικολάου και όχι τυχόν λάθος κινήσεις.
    5. Δεν είδαμε καμία ενέργεια από πλευράς ΕΟΕ στο θέμα το ντόπινγκ τα τελευταία 2 χρόνια, ενώ απούσα είναι η Ελλάδα και από τα διεθνή όργανα.
    6. Η ΔΟΕ μείωσε τις ημέρες της Λαμπαδηδρομίας επί Ελληνικού εδάφους από 10 σε 6 και έφτασε στο σημείο να ζητά υπογραφή συμβολαίου μετά το 2006 για λόγους που δεν εξήγησε ποτέ.
    7. Αρκετοί πρόεδροι Ομοσπονδιών κυνηγήθηκαν μέσα από την περιβόητη ΕΦΙΠ, Λοβέρδος (Μοντέρνο Πένταθλο), Δημητρόπουλος (Γυμναστική), Πετρόπουλος (Πάλη), Πραγαλός (Τεκβοντό), Αρβανίτης (Τρίαθλο) με αποκορύφωμα την εμμονή προς τον Βασίλη Σεβαστή (Στίβος) που αν και καταδικάστηκε από την ΕΦΙΠ, δικαιώθηκε από το ΑΣΕΑΔ. Μέχρι και διαιτητές του μπάσκετ που έκαναν λάθη σε αγώνα του Πανελληνίου οδηγήθηκαν στο… καθαρτήριο της ΕΦΙΠ.
    8. Όσοι περιμένουν τα ανταποδοτικά από το Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» που θα διεκδικούσε ο Μίνωας Κυριακού, θα πρέπει να περιμένουν ακόμα…
    9. Σε όλα τα παραπάνω προσθέστε ίντριγκες, μηχανοραφίες και… αδειάσματα μελών της ΕΟΕ, αλλά και συμβούλων του, δημιουργία αυλής με αυλικούς, υποτακτικούς και παρατρεχάμενους.
    10. Τέλος ακόμα περιμένουμε και εμείς, αλλά και οι ξένοι στη ΔΟΕ και την IAAF, το διεθνές μίτινγκ στην Ολυμπία.
    11. Καταδικάστηκε δύο φορές ο πρόεδρος της ΕΟΕ για αυθαιρεσίες
    12. Αποκάλεσε νεκρή την Χαλκιά για το θέμα του ντόπιγκ που είναι απαράδεκτο και δείχνει εμπάθεια προς το πρόσωπο της αθλήτριας και όχι προς την ενέργεια.
    13. Έχει αφήσει απλήρωτους τους αθλητές τουν ΠΓΣ και από το μήτιγκ Τσικλητήρεια
    14 Το κανάλι που προεδρεύει θα έπρεπε να είναι προσεχτικό στις μεταδόσεις του από την στιγμή που επέλεξε να είναι πρόεδρος της ΕΟΕ. Όχι να βλέπουμε σκουπίδια που μόνο ήθος και παιδεία δεν καλλιεργούν. Αν δεν θέλει ας μην είναι στην ΕΟΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. τι γινεται με τον εφραιμ και τις ανταλλαγες?τι γινεται με ολα τα κιλα ολα τα λεφτα του χατζηγακη?πηρε τον αερα του στας βρυξελλας το γεροντιον?.ο κοκινουλης λενε στα αγροτικα blogs απετυχε στο διακονισμο για τιμες στα σιτηρα(140.0000τοννοι αποθηκευμενα).υπαρχουν και οι αλευρομυλοι του Λουλη του βατοπεδινου πως δεν το σκεφτηκανε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. σεμνα και ταπεινα ρε !!!!!!!Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΛΑ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΔΕΞΙΕ 8.59 Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ !!!!!!!ΕΚΤΟς ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΓΥΑΛΑ ΤΟΥ !!!!!!!ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΟ 2004 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ !!!ΧΡΗΣΙΜΕ ΗΛΙΘΙΕ ΔΕΞΙΕ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κάνεις λάθος 11:32 γι'αυτόν ο χρόνος έχει σταματήσει στο 2003, ούτε που να πέθαινε εκείνη την χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ώστε έτσι εεε, τα γουρουνάκια που αποκαλούνται "Σέχτα Επαναστατών" πήγαν και άφησαν την προκήρυξη τους στον τάφο του παιδιού που σκοτώθηκε από τον αστυνομικό, ωραίο ιδεολογικό περιτύλιγμα διάλεξαν!
    Όχι επαναστάτες αλλά αλήτες με όλη την σημασία της λέξεως είναι και να μην πουλάνε φούμαρα, πληρωμένοι δολοφόνοι είναι, εχθροί του λαού είναι, πράκτορες ξένων στην Ελλάδα υπηρεσιών είναι, τι θα ωφεληθεί ρε γουρούνια ο απλός Έλληνας από τις πράξεις σας «επαναστάτες» του κερατά ;
    Πόση και πόση ζημιά δεν θα πάθει ο απλός Έλληνας από τις πράξεις σας «επαναστάτες» του κερατά;
    Κερατόσποροι είσαστε, πουτάνας γιοι είσαστε!
    Και αυτοί που σας γέννησαν και σας μεγάλωσαν δεν σκύψανε ποτέ πάνω σας, δεν σας χάιδεψαν, δεν σας είπαν ,ένα μωρουδιακό τραγουδάκι γιατί ήταν σκατάδες και ανάξιοι να έχουν παιδιά, χαμένοι και αυτοί σαν και εσάς.
    Μόνο που αυτοί περιοριστήκαν στο να σας γεννήσουν και όχι σε αυτό που κάνετε εσείς, που όλο το μίσος σας εναντίων τους, το βγάζετε εναντίων του λαού της Ελλάδας με αυτόν τον τρόπο από όπου και να είσαστε, είτε Έλληνες είτε όχι.
    Τι κατάφερε ρε γουρούνια η 17 Νοέμβρη; Απλά πρόσθεσε κάμποσες αλυσίδες στην πλάτη του Έλληνα για να μην παραπονιέται ότι του λείπει φορτίο να κουβαλά, αυτό θέλετε και εσείς γουρούνια;
    Η είσαστε πρακτοράκια με ημερομηνία λήξης άλλης χώρας που θέλει σε όλα τα άλλα που έχει φορτωθεί η Ελλάδα ιδιαιτέρως αυτήν την εποχή, να της χωθεί και το δικό σας αγγούρι;
    Στον διάολο και ακόμη παραπέρα, αλλά θα έρθει και η δική σας η σειρά είτε από αυτούς που σας πληρώνουν άμεσα, και δεν θα σας χρειάζονται πια, είτε από αυτούς που την πληρώνουν έμμεσα, εδώ είναι και ο παράδεισος και εδώ και η κόλαση!
    Και θα την ζήσετε την κόλαση, θέμα χρόνου είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Και όμως έγινε!
    Χθές 4-2-2009, το ΠΑΣΟΚ στην συνεδρίαση του τομέα έκανε ΩΜΗ παρέμβαση στα εσωτερικά της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και ζήτησε από όλες τις ομοσπονδίες του κόμματος να ψηφίσουν τον Κυριακού.
    Είναι ΝΤΡΟΠΗ για τον Γιώργο Παπανδρέου να παίρνει θέση υπερ ενός καναλάρχη κάτι που δείχνει την άμεση διαπλοκή του κόμματος με τα ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 11:32, έχεις δίκιο, ως προς το σκέλος της χρησιμότητας τουλάχιστον.
    Φίλε μου, να μην είσαι αχάριστος.
    Μην ξεχνάς ποιός σε γαμούσε γλυκά αυτές τις μακριές νύκτες του χειμώνα.
    Ποιός σου έδινε το γλειφιτζούρι του να έχεις να πιπιλάς και να σου τρέχουν τα σάλια.
    Τέλος, ποιός ξέσκιζε την αδελφή σου στην πιλωτή, έστω και εάν κινδυνεύει να πάει άπατος από τα παράσημα που κουβαλάει από τον ανώμαλο πατέρα σου.
    Γιαυτό σου λέω, μην είσαι αχάριστος, είμαστε πολύ χρήσιμοι σε πουστράκια σαν και σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Eixate dr koutsouko giayto sas diavazei o kosmos!!
    to pasok 8a exei aytodynamia giati exei dr koutsouko...den xreiazetai allagi eklogikou nomou

    45 % pasok!!
    168 edres!!
    11 % i diafora!!
    to elege o dr stin Milioni kai eixe kai mia kritiki magoura apo tous krites pou itan ston peiraia!Kostas pasp

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση