GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η "αριστερή" ενσωμάτωση‏...

Από τον Θύμιο Παπανικολάου http://www.resaltomag.gr Η «αριστερή» «ξύλινη» γλώσσα της ουτοπίας, της ακινησίας και της ενσωμάτωσης Έχουμε υπογ...

Από τον Θύμιο Παπανικολάου
http://www.resaltomag.gr

Η «αριστερή» «ξύλινη» γλώσσα της ουτοπίας, της ακινησίας και της ενσωμάτωσης
Έχουμε υπογραμμίσει και αναλύσει πολλές φορές ότι η σημερινή παραδοσιακή αριστερά έχει πάψει να είναι Αριστερά. Είναι «αριστερά» με εισαγωγικά, δηλαδή χρησιμοποιεί το όνομα «αριστερά», για να σφετερίζεται και να καπηλεύεται τις αγωνιστικές παραδόσεις και το κύρος των αριστερών ιδεών και κινημάτων.
Η πλειονότητα αυτών των «αριστερών» δυνάμεων, στην κοινοβουλευτική, αλλά εξωκοινοβουλευτική τους έκφανση, έχει μεταλλαχτεί σε «γρανάζι», και μάλιστα ηγεμονικό ιδεολογικό «γρανάζι», του πλανητικού ιμπεριαλισμού. Γι’ αυτό έχει εγκαταλείψει κάθε αγώνα για...
την ανατροπή του καπιταλισμού, συνακόλουθα και για τον εμπλουτισμό της σοσιαλιστικής θεωρίας.
Φυσικά, πολλές από αυτές τις «αριστερές» δυνάμεις, στα λόγια μιλούν, και μάλιστα πολύ «ταξικά», για το σοσιαλισμό και τον καταστροφικό καπιταλισμό: Μια γλώσσα «ξύλινη», τελεσιγραφική και τσιτατολογική, μια γλώσσα κούφιας «επαναστατικής» ρητορείας.
Με τους επαναστατικούς, όμως, ήχους των λέξεων και των φράσεων δεν μπορεί να ανοίξεις κανένα δρόμο συγκεκριμένης αντικαπιταλιστικής πάλης. Αντίθετα η κούφια «επαναστατική» φλυαρία οδηγεί στην παθητικότητα και στην ακινησία. Αποτελεί απλώς το άλλοθι της αδράνειας, της στήριξης του συστήματος και εν τέλει στην ενσωμάτωση σε αυτό.
Ένα αριστερό κίνημα επεξεργάζεται συγκεκριμένα αιτήματα που ενώνουν και κινητοποιούν τους εργαζόμενους και αποτελούν «μεταβατικές γέφυρες» ανόδου του συνειδητού πολιτικού αγώνα και της οργάνωσης του λαού.
Με γενικολογίες και αφαιρέσεις δεν μπορεί να διεξαχθεί κανένας αγώνας. Και οι αφαιρέσεις χρησιμοποιούνται πάντα για να καλύψουν όχι μόνο την πολιτική μας μιζέρια, αλλά και τις αμαρτίες μας: Τις προδοσίες μας…
Δεν θα προβούμε σε μια ολοκληρωμένη ανάλυση της κατάστασης, δηλαδή της ολοκληρωτικής χρεοκοπίας, όλων αυτών που σήμερα μιλάνε στο όνομα της Αριστεράς. Θα καταπιαστούμε με ένα πολύ συγκεκριμένο ζήτημα, το οποίο αποδεικνύει και από μόνο του, αυτή τη χρεοκοπία και προδοσία της «αριστεράς»: ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ!

Η «αριστερά» πάνω σε αυτό του τεράστιο ζήτημα αποκαλύπτει το σημερινό, νεοταξικό της ρόλο και το πόσο μακριά βρίσκεται από την Αριστερά.
Για την αντιμετώπιση του προβλήματος της ανεργίας, το εργατικό κίνημα διεκδικούσε πάντα το μοίρασμα της δουλειάς σε όλους, χωρίς μείωση μισθών, ώστε να μην υπάρχει ούτε ένας άνεργος. «Λιγότερη δουλειά - δουλειά για όλους»: Αυτό ήταν το επαναστατικό αίτημα-σύνθημα της Αριστεράς. Ένα αίτημα-σύνθημα ενότητας, συσπείρωσης και οργάνωσης των αγώνων και ταυτόχρονα «μεταβατική γέφυρα» που οδηγούσε διαλεκτικά στη συνειδητοποίηση της ανατροπής του καπιταλισμού.
Αυτό το ιστορικά επαναστατικό αίτημα, το κλασσικό αριστερό σύνθημα, έχει πεταχτεί στον κάλαθο των αχρήστων, μαζί με άλλες κατακτήσεις του επαναστατικού κινήματος: Θεωρητικές, πολιτικές και οργανωτικές.
Και καλά οι «αριστερές» αιχμές της Νέας Τάξης και η κυβερνώσα «αριστερά»: ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ.
Αλλά και το ίδιο το ΚΚΕ το έχει εγκαταλείψει και αναλώνεται σε διαπιστώσεις για την ανεργία, σε «ταξική», ηθική καταγγελία του καπιταλισμού και σε γενικά, ουτοπικά «αιτήματα», για τη μείωση της ανεργίας.
ΚΑΜΙΑ ζύμωση, συσπείρωση και πρακτική κινητοποίησης για: «Λιγότερη δουλειά - δουλειά για όλους».
Αυτό δεν είναι τυχαίο, όπως θα δείξουμε παρακάτω.
Εδώ, απλώς να επισημάνουμε, ότι οι πλέον θλιβεροί είναι οι «αριστεριστές». Αυτοί «διεκδικούν» την εξάλειψη της ανεργίας όταν θα κατακτηθεί η εξουσία!!!
Η πρότασή τους για την ανεργία συμπυκνώνεται στα παρακάτω:
«Eνάντια στο κλείσιμο των εργοστασίων και την ανεργία προτείνουμε: Έλεγχο στα βιβλία των επιχειρήσεων που επικαλούμενες την κρίση κάνουν μαζικές απολύσεις, κλείνουν ή μεταφέρουν τις παραγωγικές τους δραστηριότητες σε άλλες χώρες. Εθνικοποίηση χωρίς αποζημίωση και λειτουργία τους κάτω από εργατικό έλεγχο. Κατάσχεση των προσωπικών περιουσιακών στοιχείων των καπιταλιστών που ενώ παίρνουν τα γνωστά θαλασσοδάνεια χρεοκοπούν και κλείνουν τις επιχειρήσεις.»
Τί λένε οι φωστήρες στους ανέργους; «Πρέπει να κάνουμε πρώτα επανάσταση και να καταλάβουμε την εξουσία για να βρούμε μεροκάματο»!
Γιατί, ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι μόνο μετά από μια νικηφόρα επανάσταση είναι δυνατό να έχουμε αυτά που λένε: «Εθνικοποίηση (των επιχειρήσεων) χωρίς αποζημίωση και λειτουργία τους κάτω από εργατικό έλεγχο. Κατάσχεση των προσωπικών περιουσιακών στοιχείων των καπιταλιστών...»!!!
Όλες αυτές οι θλιβερές «αριστερές» δυνάμεις, σε όλες τις παραλλαγές τους (εντός και εκτός κοινοβουλίου) τοποθετούν το άλογο πίσω από το κάρο. Σκόπιμα αγνοούν το αλφάβητο: Δεν πάμε από την ανατροπή του συστήματος στις καθημερινές διεκδικήσεις αλλά διεκδικούμε λύσεις εδώ και τώρα και εφόσον δεν δίδονται, προχωράμε τον αγώνα για τις καθημερινές διεκδικήσεις μέχρι την τελική του συνέπεια, μέχρι την ανατροπή του συστήματος.
Όπως είπαμε αυτή η αγωνιστική εγκατάλειψη του «αυτονόητου», δηλαδή του κλασσικού αριστερού αιτήματος, «Λιγότερη δουλειά - δουλειά για όλους», δεν είναι τυχαία. Αποτελεί τη συνέπεια της αποδοχής των «ανοικτών συνόρων». Δεν μπορεί να θέτεις το αριστερό, επαναστατικό αίτημα και ταυτόχρονα να αποδέχεσαι την εισβολή των αλλοδαπών: Το νεοταξικό αυτό σχέδιο.
Όλες αυτές οι «αριστερές» δυνάμεις δεν θέλουν ούτε καν να αγγίξουν το πρόβλημα του αλλοδαπού εφιάλτη. Και με αυτούς τους όρους του εφιάλτη καμιά μείωση των ωρών εργασίας δεν μπορεί να υπάρξει, ούτε και είναι αρκετή για να έχουν δουλειά όλοι αυτοί που συρρέουν ασταμάτητα στην Ελλάδα.
Με την λαθρομετανάστευση θα είμαστε πάντα άνεργοι ανεξάρτητα απ’ το αν οι επιχειρήσεις παραμένουν ιδιωτικές ή είναι εθνικοποιημένες.
Πρώτος όρος για να έχουμε δουλειά είναι να πάψει η Ελλάδα να είναι ξέφραγο αμπέλι, να επανα-προωθηθούν οι λαθρομετανάστες στις χώρες τους και να απαγορευτεί (αντί να πριμοδοτείται) η μετανάστευση κεφαλαίων στο εξωτερικό, εκεί που υπάρχει φτηνό μεροκάματο. Όταν, λοιπόν, η «αριστερά» δεν μπορεί να αντιμετωπίσει με συγκεκριμένες κινηματικές προτάσεις το πρόβλημα της ανεργίας (το Νο 1 πρόβλημα σε συνθήκες οικονομικής κρίσης) τότε είναι εντελώς άχρηστη. Είναι πρακτικά με μέρος του καθεστώτος και υπηρέτης του υπερεθνικού κεφαλαίου. Τα λόγια της κούφιας «ταξικής ρητορείας» δεν καλύπτουν αυτή την προδοσία…

20 σχόλια

  1. mas duleuete ti mila o vallianatos sto pres-sgr apokleistika kai malakies

    edo ?http://kourdistoportocali.blogspot.com/2009/02/blog-post_3113.html



    papatzides tis kakias oras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΕΟΣ με τις δημοσιεύσεις του αργόσχολου Παπανικολάου που περιφέρεται από blog σε blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ου γαρ έρχεται μόνον το γήρας

    Τι δυστυχία για τον Παπανικολάου να διαπιστώνει στα 60 του ότι είναι φαν το πατριωτικού εθνικού σοσιαλισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΡΕ ΑΘΛΙΟΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kala τα λες αγαπητε Κυρ.Παπανικολαου σας διαβαζω συχνα και μαρεσουν πολυ τα αρθρα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σεχτα φασιστων και θεοσεβουμενων(πολιτικων,παπαδων,χουντοεισαγγελεων)αμαυρωνουν την εικονα της χωρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τώρα κατάλαβες ότι οι αριστεροί στην Ελλάδα λένε μιά ζωή ανόητες θεωρίες και δεν θέλουν νααλλάξει τίποτα. Είναι το πιό συντηριτικό τμήμα του Ελληνικού λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μετά τον γεροναζί, μετά τον ζουρλοχοντρό, μετά το αηδόνι της μαλακίας, τσούπ ο γεροτρόμπας του "ρεσαλταγαμήσου".

    τρόμπας όπως πάντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Yπάρχουν και ζουν ανάμεσά μας, είναι οι Τρόμπς οι λεγόμενοι Bloopers

    the Bloopers Team
    ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ;;;;;

    http://www.greekalert.com/2008/12/blog-post_9418.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και καλά οι «αριστερές» αιχμές της Νέας Τάξης και η κυβερνώσα «αριστερά»: ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ.

    ---

    Μη μη μη ...φοβάσαι!
    Καλό παιδί, καλό παιδί...

    Έλα, φάε τώρα το φαϊ σου και πέσε νωρίς για ύπνο!

    Κουράστηκες σήμερα...

    Κουράστηκες μέχρι να "ανακαλύψεις" ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι "κυβερνώσα Αριστερά"!!!!

    Ουφ! Και δεν το θυμόμουνα τόσο καιρό...

    Σ' ευχαριστώ σαλταρισμένε
    Σ' ευχαριστώ πολύ που... "δουλεύεις" για μας!

    (Τώρα... παρακάτω δεν διάβασα, δεν μπορώ άλλο να γελάω, είναι και αργά, θα μ' ακούσουν κι οι γείτονες!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ώστε έτσι εεε, τα γουρουνάκια που αποκαλούνται "Σέχτα Επαναστατών" πήγαν και άφησαν την προκήρυξη τους στον τάφο του παιδιού που σκοτώθηκε από τον αστυνομικό, ωραίο ιδεολογικό περιτύλιγμα διάλεξαν!
    Όχι επαναστάτες αλλά αλήτες με όλη την σημασία της λέξεως είναι και να μην πουλάνε φούμαρα, πληρωμένοι δολοφόνοι είναι, εχθροί του λαού είναι, πράκτορες ξένων στην Ελλάδα υπηρεσιών είναι, τι θα ωφεληθεί ρε γουρούνια ο απλός Έλληνας από τις πράξεις σας «επαναστάτες» του κερατά ;
    Πόση και πόση ζημιά δεν θα πάθει ο απλός Έλληνας από τις πράξεις σας «επαναστάτες» του κερατά;
    Κερατόσποροι είσαστε, πουτάνας γιοι είσαστε!
    Και αυτοί που σας γέννησαν και σας μεγάλωσαν δεν σκύψανε ποτέ πάνω σας, δεν σας χάιδεψαν, δεν σας είπαν ,ένα μωρουδιακό τραγουδάκι γιατί ήταν σκατάδες και ανάξιοι να έχουν παιδιά, χαμένοι και αυτοί σαν και εσάς.
    Μόνο που αυτοί περιοριστήκαν στο να σας γεννήσουν και όχι σε αυτό που κάνετε εσείς, που όλο το μίσος σας εναντίων τους, το βγάζετε εναντίων του λαού της Ελλάδας με αυτόν τον τρόπο από όπου και να είσαστε, είτε Έλληνες είτε όχι.
    Τι κατάφερε ρε γουρούνια η 17 Νοέμβρη; Απλά πρόσθεσε κάμποσες αλυσίδες στην πλάτη του Έλληνα για να μην παραπονιέται ότι του λείπει φορτίο να κουβαλά, αυτό θέλετε και εσείς γουρούνια;
    Η είσαστε πρακτοράκια με ημερομηνία λήξης άλλης χώρας που θέλει σε όλα τα άλλα που έχει φορτωθεί η Ελλάδα ιδιαιτέρως αυτήν την εποχή, να της χωθεί και το δικό σας αγγούρι;
    Στον διάολο και ακόμη παραπέρα, αλλά θα έρθει και η δική σας η σειρά είτε από αυτούς που σας πληρώνουν άμεσα, και δεν θα σας χρειάζονται πια, είτε από αυτούς που την πληρώνουν έμμεσα, εδώ είναι και ο παράδεισος και εδώ και η κόλαση!
    Και θα την ζήσετε την κόλαση, θέμα χρόνου είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και όμως έγινε!
    Χθές 4-2-2009, το ΠΑΣΟΚ στην συνεδρίαση του τομέα έκανε ΩΜΗ παρέμβαση στα εσωτερικά της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και ζήτησε από όλες τις ομοσπονδίες του κόμματος να ψηφίσουν τον Κυριακού.
    Είναι ΝΤΡΟΠΗ για τον Γιώργο Παπανδρέου να παίρνει θέση υπερ ενός καναλάρχη κάτι που δείχνει την άμεση διαπλοκή του κόμματος με τα ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΥΡΙΑΚΟΥ: ΠΙΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ

    Μερικά από τα δεκάδες μελανά σημεία της διοίκησης Κυριακού σαν μέλος της ΕΟΕ μεταξύ 2005-2009 που θα ήθελε να ξεχάσει κάθε Έλληνας:

    1. Απογοητευτική συγκομιδή μεταλλίων στο Πεκίνο. Η Ελλάδα πέτυχε παγκόσμιο ρεκόρ σε πτώση που έφτασε το 75%. Ποτέ μέχρι τώρα χώρα που διοργάνωσε Ολυμπιακούς Αγώνες δεν πήγε τόσο χάλια στην επόμενη διοργάνωση. Η μεγαλύτερη πτώση πριν από την Ελληνική ήταν 33%.
    2. Είδαμε να μεταφέρονται στον Τύπο ψεύτικες δηλώσεις, όπως αυτή που δεν έκανε ποτέ ο Ζακ Ρογκ περί «χρυσού στη ντόπα», δηλώσεις συκοφαντικές και δυσφημιστικές για την Ελλάδα.
    3. Διεκδικήσαμε τους 1ους Ολυμπιακούς Αγώνες Νεότητας, διοργάνωση που κέρδισε η Σιγκαπούρη το 2010. Στο έγγραφο αξιολόγησης η ΔΟΕ αναφέρει ότι η Ελληνική υποψηφιότητα περιλαμβάνει μεγάλο «ρίσκο».
    4. Μία μόλις ψήφο πήραμε στην υποψηφιότητα για τη διοργάνωση του Ολυμπιακού Συνεδρίου του 2009, ενώ μετά το στραπάτσο τα «πυρά» συγκέντρωσε ο Λάμπης Νικολάου και όχι τυχόν λάθος κινήσεις.
    5. Δεν είδαμε καμία ενέργεια από πλευράς ΕΟΕ στο θέμα το ντόπινγκ τα τελευταία 2 χρόνια, ενώ απούσα είναι η Ελλάδα και από τα διεθνή όργανα.
    6. Η ΔΟΕ μείωσε τις ημέρες της Λαμπαδηδρομίας επί Ελληνικού εδάφους από 10 σε 6 και έφτασε στο σημείο να ζητά υπογραφή συμβολαίου μετά το 2006 για λόγους που δεν εξήγησε ποτέ.
    7. Αρκετοί πρόεδροι Ομοσπονδιών κυνηγήθηκαν μέσα από την περιβόητη ΕΦΙΠ, Λοβέρδος (Μοντέρνο Πένταθλο), Δημητρόπουλος (Γυμναστική), Πετρόπουλος (Πάλη), Πραγαλός (Τεκβοντό), Αρβανίτης (Τρίαθλο) με αποκορύφωμα την εμμονή προς τον Βασίλη Σεβαστή (Στίβος) που αν και καταδικάστηκε από την ΕΦΙΠ, δικαιώθηκε από το ΑΣΕΑΔ. Μέχρι και διαιτητές του μπάσκετ που έκαναν λάθη σε αγώνα του Πανελληνίου οδηγήθηκαν στο… καθαρτήριο της ΕΦΙΠ.
    8. Όσοι περιμένουν τα ανταποδοτικά από το Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» που θα διεκδικούσε ο Μίνωας Κυριακού, θα πρέπει να περιμένουν ακόμα…
    9. Σε όλα τα παραπάνω προσθέστε ίντριγκες, μηχανοραφίες και… αδειάσματα μελών της ΕΟΕ, αλλά και συμβούλων του, δημιουργία αυλής με αυλικούς, υποτακτικούς και παρατρεχάμενους.
    10. Τέλος ακόμα περιμένουμε και εμείς, αλλά και οι ξένοι στη ΔΟΕ και την IAAF, το διεθνές μίτινγκ στην Ολυμπία.
    11. Καταδικάστηκε δύο φορές ο πρόεδρος της ΕΟΕ για αυθαιρεσίες
    12. Αποκάλεσε νεκρή την Χαλκιά για το θέμα του ντόπιγκ που είναι απαράδεκτο και δείχνει εμπάθεια προς το πρόσωπο της αθλήτριας και όχι προς την ενέργεια.
    13. Έχει αφήσει απλήρωτους τους αθλητές τουν ΠΓΣ και από το μήτιγκ Τσικλητήρεια
    14 Το κανάλι που προεδρεύει θα έπρεπε να είναι προσεχτικό στις μεταδόσεις του από την στιγμή που επέλεξε να είναι πρόεδρος της ΕΟΕ. Όχι να βλέπουμε σκουπίδια που μόνο ήθος και παιδεία δεν καλλιεργούν. Αν δεν θέλει ας μην είναι στην ΕΟΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν λέγεται "αριστερή ενσωμάτωση" αλλά "αριστερή εκσπερμάτωση"... δεν διαβάσατε καλά την προκήρυξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΕΔΙΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΙΛΑΜΕ;
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ;
    ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΟΥ ΖΕΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ,ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΚΝΕ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΦΟΥ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ
    ΤΟ ΧΑΒΑΛΕ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΡΑΔΕΞΙΟΙ;
    ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΑΚΡΟΒΑΤΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΟΥΝ (ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ) ΚΑΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΞΗ.
    Η ΤΟΥΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ" ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ;
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΓΕΝΙΚΩΣ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΜΑΣΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΩΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ" ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ".
    ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΞΕΝΟΦΕΡΤΕΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @11.20, 11.22


    Πέρασαν μέρες πολλές και ακόμα δεν κάηκε κανένα φασιστοπωλείο.

    Ε, δεν μπορεί, ώρα του είναι...

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Eixate dr koutsouko giayto sas diavazei o kosmos!!
    to pasok 8a exei aytodynamia giati exei dr koutsouko...den xreiazetai allagi eklogikou nomou

    45 % pasok!!
    168 edres!!
    11 % i diafora!!
    to elege o dr stin Milioni kai eixe kai mia kritiki magoura apo tous krites pou itan ston peiraia!Kostas pasp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πολύ καλό άρθρο και δυστυχώς έτσι είναι για την υποτιθέμενη "Αριστερά" με δεξιές τσέπες!!

    1) Πως είναι δυνατόν ΣΥΡΙΖΑ να ισχυρίζεσαι ότι είσαι ενάντια στην "Νέα Τάξη" όταν υποστηρίζεις τα σχέδια της "Νέας Τάξης";; (βιβλία Ιστορίας, Βαρντάσκα, Θράκη κτλ)

    2) Πως είναι δυνατόν ΣΥΡΙΖΑ να ισχυρίζεσαι ότι θα σώσεις την Ελλάδα όταν το 90% σχεδόν των στελεχών σου είναι δηλωμένοι ανθέλληνες;;;!!! Θα σώσεις αυτούς που μισείς;

    3) Κάθε φορά που γίνεται κάτι καλό για την Ελλάδα (Ρωσικοί αγωγοί)το ΣΥΡΙΖΑ ακολουθώντας τις εντολές του ΣΟΡΟΣ διαμαρτύρεται και φωνάζει πάντα για καταστροφή περιβάλλοντος! (το έχουμε μάθει το κόλπο πλέον)

    4)Βγαίνεις με μια ντουντούκα, δήθεν ενάντια στην "Νέα Τάξη" και έχεις την εντύπωση ότι σε φοβήθηκαν; Η "Νέα Τάξη" είναι εκτεταμένο παγκόσμιο δίκτυο τρομοκρατίας και προπαγάνδας με πράκτορες σε όλους τους φορείς και τομείς, και κατά συνέπεια ουδέποτε θα θεωρούσε μια τέτοια κινητοποίηση με πανό και συνθήματα απειλητική!! Κοινώς, θα τους έκλανες τα @@. Η "Νέα Τάξη" φοβάται και σε υπολογίζει μόνο όταν για παράδειγμα της "καθαρίσεις" στελέχη. Και για να το κάνεις αυτό πρέπει να ανήκεις στο αντίπαλο παγκόσμιο δίκτυο! Και προπαντώς όχι με διαδηλώσεις!!

    ΟΙ "αριστεροί" είναι ενάντια στην "Νέα Τάξη" υποστηρίζοντας όμως τα σχέδια της ειδικά για την Ελλάδα!!

    Να μην κάνουμε συλλαλητήριο για την Βαρντάσκα, γιατί έχουν το δικαίωμα στον αυτοπροσδιορισμό!!! Αλλά έκαναν διαδήλωση για το Κόσοβο!! Οι Κοσοβάροι τότε γιατί δεν είχαν το δικαίωμα στον αυτοπροσδιορισμό!;;;

    ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΛΑΝΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

    ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ
    ΜΟΝΟ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΝΤΙΜΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!
    ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΜΗΠΩΣ ΕΚΑΤΣΑΝ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ??
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση