GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αφίσες στο Ηράκλειο...

...κατά της ομάδας του Ισραήλ . Aπό το http://sofoscrete.blogspot.com/ . Δείτε τις αφίσες που έχουν τοιχοκολληθεί στο Ηράκλειο και χαρακτηρί...

...κατά της ομάδας του Ισραήλ
.
Aπό το http://sofoscrete.blogspot.com/
.
Δείτε τις αφίσες που έχουν τοιχοκολληθεί στο Ηράκλειο και χαρακτηρίζουν ανεπιθύμητη την εθνική ομάδα του Ισραήλ. Η αφίσα έχει τοιχοκολληθεί σε αρκετά εμφανή σημεία του κέντρου στο Ηράκλειο.

20 σχόλια

  1. Είπαμε,φωνάζει απο μακρυά πως ετοιμάζεται προβοκάτσια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ...ΔΙΕΘΝΩΣ ΡΕΖΙΛΙ.

    ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΠΑΛΙ
    ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ
    ΠΟΥ ΤΑ ΥΠΟΚΟΙΝΟΥΝ.
    ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ SIBILLA.

    ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ¨ΦΤΑΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ¨
    ΕΙΤΕ ΕΠΕΜΒΕΙ, ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΕΙ.
    ¨ΠΑΕΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ΅.
    ΅ΦΤΑΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ΅ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ...

    ΜΙΑ Η ΛΥΣΗ. ΒΑΛΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΛΟΤΩΦ .
    ΣΤΟ ΚΩΛΟ.

    ΤΕΛΟΣ.
    ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΜΕ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ
    ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΤΑΧΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διάβασε τόν Αναστάση 29-03-09
    10.40

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ε ρε κατι κοε κλπ να σας πιασουν τα μοσαντ να σας κανουν τον κωλο τουμπανο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ30 Μαρ 2009, 2:54:00 μ.μ.

    Ο ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Η «ΓΙΑΤΡΙΝΑ»


    30-03-2009

    Αυτές τις μέρες γίναμε μάρτυρες της ποιο απίθανης και συνάμα ακατανόητης ομολογίας του «καταλληλότερου» (sic). Ομολογίας που απαξιώνει τη χώρα στο διεθνές περιβάλλον και αντιμετωπίζει τους πολίτες σαν νοητικά καθυστερημένους υποικόους.
    Σε συζήτηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο «καταλληλότερος» (sic) με τον εκδότη και τηλεστάρ κο Χατζηνικολάου, του εκμυστηρεύτηκε ότι είναι κουρασμένος και αποφασισμένος να αποχωρίσει από την πολιτική στην περίπτωση που χάσει τις προσεχείς εκλογές.

    Η απορία που εκφράζουν οι πολίτες είναι μία και μοναδική, πως είναι δυνατόν να δηλώνει κουρασμένος ο «καταλληλότερος» (sic), αφού είναι πανθομολογούμενο και διαπιστωμένο ότι την τελευταία πενταετία που βρίσκεται στον πρωθυπουργικό θώκο, με το μόνο που πεισματικά δεν ασχολήθηκε είναι η διακυβέρνηση της χώρας.

    Προφανώς κουράστηκε ο ένοικος του Μαξίμου από τις αγαπημένες του ενασχολήσεις:

    · Βλέποντας πολύ τηλεόραση (υπάρχει σχετική δήλωση του «καταλληλότερου» (sic).
    · Περιγράφοντας (ως ρεπόρτερ) τη ζοφερή πραγματικότητα που έχουν οδηγήσει τη χώρα, ο ίδιος και τα στελέχη του.
    · Συντονίζοντας τον δεξιό συρφετό των κουμπάρων, των παρανομούντων για ίδιον όφελος κυβερνητικών στελεχών, την καταλήστευση των αποθεματικών των κοινωνικών ταμείων με τα δομημένα ομόλογα, τον αθέμιτο πλουτισμό των γαλάζιων χρυσών αγοριών, των σκανδάλων ( υποκλοπών, πακιστανών, Βατοπεδίου κ.λ.π. ).
    · Επανιδρύοντας το κράτος της ανασφάλειας, της αδικίας, της αναξιοκρατίας, της φτώχιας, της ακρίβειας, της ανέχειας, της παραπαιδείας, της ρεμούλας, της παραπληροφόρησης, της διαπλοκής, της κοινωνικής ανισότητας, των πραιτόρων, των γαλάζιων παιδιών.

    Φυσικά ο «καταλληλότερος» (sic), έχει σπαταλήσει πολλά αποθέματα από την ενέργειά του, παίζοντας με το αγαπημένο του play station.

    Μετά από την αναφερόμενη πολυσχιδή δραστηριότητα του «καταλληλότερου» (sic), δικαιολογημένα το αγόρι μας δηλώνει κουρασμένος.

    Ξαφνικά όμως, όταν όλοι μας με αισθήματα «συμπάθειας και συμπόνιας» συμμεριζόμαστε τον εξαντλημένο από την κούραση «κυβερνήτη», η βρεφονηπιοκόμος που εξελίχθηκε σε γιατρό και μάλιστα χειρούργο, μετά από πολύχρονη και κοπιαστική ερευνητική προσπάθεια ανακάλυψε το μαγικό μαντζούνι που εξαφανίζει στη στιγμή την κούραση, τη διάθεση, την ανορεξία και γενικά κάθε νόσο.

    Αφού ο «καταλληλότερος» (sic), πείρε μια γερή δόση από το μαγικό μαντζούνι, (σαν άλλος ποπάϊ με το θαυματουργό σπανάκι), αποφάσισε να βγει από το «καβούκι» του και να περιφέρεται στην επαρχία για να μας πείσει πόσο ξεκούραστος είναι.

    Φυσικά το βράδυ των εκλογών θα νοιώσει την κούραση εντονότερη λόγω της εκλογικής του συντριβής και ακολουθώντας τη συνταγή του θείου του «εθνάρχη» Κωνσταντίνου Καραμανλή, (συγνώμη Τριανταφυλλίδη ήθελα να γράψω) θα μας αδειάσει τη γωνιά.

    Με ποιο όνομα θα επιλέξει ο «κουρασμένος καταλληλότερος» (sic) να εγκαταλείψει την Ελλάδα, αλλά και για ποια χώρα, κάνετε λίγοι υπομονή… οι εκλογές πλησιάζουν… η συντριβή του είναι βέβαιη.



    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1. ΠΑΣΟΚ - ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ.
    Πόση ευθύνη μπορεί να επικαλεστεί ένα κόμμα του οποίου δεκάδες παλιά στελέχη έχουν κατακρεουργήσει την οικονομία και την ηθική της χώρας και όμως ζητούν ΠΑΛΙ την ψήφο μας;
    Εντάξει, να εμπιστευθούμε τον κύριο Παπανδρέου σαν ένα καινούργιο ηγέτη αλλά τί θα γίνει με τη βρώμικη προίκα των στελεχών που κουβαλάει από το παρελθόν; Μπορείς να μου ζητάς πάλι την ψήφο μου όταν μοστράρεις φάτσα-κάρτα το Χρυσοχοίδη, τον Παπουτσή, τη Βάσω, τη Δαμανάκη, το Ρέππα, το Λαλιώτη και όλο το κακό συναπάντημα;
    Διώξε πρώτα κύριε Παπανδρέου τη φύρα και ξαναμιλάμε.
    Για ποιά αλλαγή να σε ψηφίσω, αφού σας ξέρω από παλιά.
    Δηλαδή εάν αλλάξω τον αρχηγό του Ολυμπιακού αυτό σημαίνει ότι άλλαξε και η ομάδα; Αφού όλη άμυνα, η επίθεση και το κέντρο είναι οι ίδιοι παίκτες πώς προσπαθείς να με πείσεις ότι άλλαξε η ομάδα;
    2. ΠΑΣΟΚ-ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ.
    Εντάξει, τη θέλω την προοπτική αλλά που είναι; Δείξτη μου και θα είμαι δίπλα σου.
    Όταν ρωτάνε τον κ. Παπανδρέου για το σχέδιό του για την οικονομία απαντάει με ευχολόγια (χρήμα στο λαό, άφθονη περίθαλψη, εξαιρετική παιδεία, θα πάρω από τους πλούσιους και θα τα δώσω στους φτωχούς, τέρμα η ανεργία κλπ, εξαιρετικά πρωτότυπα πράγματα).
    Ωραία, εμένα μου αρέσουν αυτά.
    Όταν τον ρωτάς (όπως πρόσφατα στο Ζάππειο) πώς συγκεκριμένα θα τα κάνεις αυτά απαντά ότι θα σας πώ μόλις προκηρυχθούν οι εκλογές.
    Μάλλον το οικονομικό του πρόγραμμα θα είναι τόσο φοβερό που το κρατάει επτασφράγιστο μυστικό για να μην του το κλέψει ο Καραμανλής.
    ΔΗΛΑΔΗ, ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.
    Εντάξει ρε φιλάρα, μας δούλευε ο πατέρας σου αλλά ήταν και μάγκας και γλυκόλογος και καπάτσος, αλλά να μας δουλεύει και ένας κουραμπιές πάει πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. γιατι δεν καναν τα ιδια οταν ομαδες απο τη Σοβιετικη Ενωση ερχονταν στην Ελλαδα.Σε μια χωρα οπου εκατομυρια αντιφρονουντες εκτελεστηκαν εν ψυχρω απο το δικτατορα Σταλιν. α ναι αυτη ηταν η μητερα πατριδα με το σφυροδρεπανο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παρόλα αυτά όμως μία χώρα όπως το ισραήλ που θα έπρεπε να κατηγορείται για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ίσως δεν θα έπρεπε να έχει θέση στα γήπεδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και μάλλον καλά κάνανε,αυτοί οι εγκληματίες κατα του ανθρωπου δεν εχουν καμια θεση στα γηπεδα και σε μια ποδοσφαιρικη οργανωση που υποτιθεται φερνει τα κρατη πιο κοντα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτο που θα κανουν ειναι ΑΗΔΙΑ...
    τι στο καλο φταινε οι ποδοσφαιριστες?
    αν υελουν να διαμαρτυρηθουν ας κανουν μια πορεια στην πρεσβεια τους...

    αλλα ο κλασσικος..ο μ..κας ο ελληνας...παντα εκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ
    ΤΟ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ

    ΠΩ..ΠΩ...ΕΜΕΤΟ ΠΟΥ
    ΕΒΓΑΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑ...

    ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΦΑΝΕ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ.
    5 Η ΦΟΡΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σαν χώρα δεν εμπνέουμε καμμιά εμπιστοσύνη. Ας γίνει ο αγώνας στην Κύπρο που είναι μιά σοβαρή χώρα. Είμαστε που είμαστε διεθνώς ρεζίλι κινδυνεύουμε να μας αποκλείσουνε κιόλλας. Αν πλακώσει ο Κουράκης με το στόλο του και οι λοίπες δημοκρατικές δυνάμεις δεν μας σώζει τίποτα. Μόνο μιά λύση υπάρχει να βγούν οι Ζωνιανοί και να μην αφήσουν αναρχικό και αν είναι και αναρχικιά ε τότενες θα καεί τοπελεκούδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ.ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΜΑΣ (ΤΟΥΡΚΩΝ, ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ, ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ).
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΡΗΤΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.
    ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΧΘΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ντροπή!!!Σκιστε τισ απαισιες αφίσες.
    Δείξετε πολιτισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τα σπορ ειναι σπορ και η πολιτκη δεν εχει καμια σχεση.Θα περιμενε κανεις απο ναζι φασιστες μια τετοια αφοσα...αλλα απο κομμουνιστες...Υπαρχει και αριστερος φασισμος...σιγουρα το Ισραηλ εχει κανει εγκληματα αλλα ποσα εγκληματα εχουν κανει οι κομμουνιστες σταλινικοοι φασιστες..σιγουρα πολυ περισσοτερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μπροστα στα εγκληματα που εγιναν απο ναζι και κομμουνιστες το Ισραηλ ειναι παρθενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @3:36:00 μμ & @5:56:00 μμ σωστοί, υπάρχουν και μια σειρά από δημοκρατικά κράτη που στο όνομα της ανθρωπιάς μπουκοτάρουν σε διοργανώσεις ομάδες του Ισραήλ. Αυτά τα κράτη είναι: Λιβύη, Συρία, Ιραν, Σουδάν, Πακισταν, Σαουδική Αραβία. Σε αυτά τα κράτη πρέπει να προστεθεί και το εμιράτο της Ελλάδας με τους ηλίθιους του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. σΣΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΟΛΟΤΩΦ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ , ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΩΝ ΠΙΟ ΑΘΛΙΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΑ ΜΙΚΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ..ΜΟΝΟ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΝΑΧΕΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΤΕ ΤΥΦΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΛΥΨΕΤΕ,, ..ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΟΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΘΙΚΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ego enas akrodeksios pros aporia twn pseftoakrodeksiwn twn kanaliwn , olwn aytwn pou eythinonte gia oti shmera eginan apla i kalpazoispraktores tis anarxikis aristeras SAS LEO OTI KOURASATE TO LAO ME TIN ARABOAGAPH SAS KAI TO EBRAIOMISOS SAS , ANTI NA PARADIGMATISTITE APO TIN EPITHETIKOTITA TOUS KAI TO POS DIAFILATOUN TA KEKTIMENA TOUS ..APLA TOUS MISITE GIA NA TOUS MISITE KAI META KATIGORITE TOUS AKRODEKSIOUS FASISTES OTI TOUS BALANE STOUS FOURNOUS....AYTO KAI AN EINAI PROPAGANDA....elate paidia na peksoume mpala kai mi masate i istoria anoikei stous dynatous kai eseis iste hte to theloun oi poulimenoi grafikoi aristerokoumounistes hte oxi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Oloi ma oloi toso deksioi kai kollimenoi me thn mpala? (kuriolektika)

    An htan na katadikasoume twra ton Stalin, na katadikasoume kai oles tis hwres pou mplextikan ston 2o Pagkosmio polemo gia osous skotwsan kai na mhn ksanafisoume paixnidi na ginei edw.

    To israhl skotwne paidakia prin 4 mhnes kai den ehete kanena provlima na erthoun edw na paiksoun mpala?
    ELEOS!

    To paixnidi egine, oloi osoi eprepe na paroun kapoio minima to phran, oi kakoi aristeroi dimartirithikan mia hara kai den sas ekanan rezili, h xwra sas omws, kathe pote sas kanei rezili me thn politikh ths?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση