GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βουτηγμένος στα σκουπίδια και τα ποντίκια ο Πύργος...

Από το http://kafeneio-gr.blogspot.com . Μια πόλη γεμάτη σκουπίδια ένας λαός που εδώ και ένα μήνα ζει μέσα στη βρώμα και στα ποντίκια. Ολοι...

Από το http://kafeneio-gr.blogspot.com
.
Μια πόλη γεμάτη σκουπίδια ένας λαός που εδώ και ένα μήνα ζει μέσα στη βρώμα και στα ποντίκια. Ολοι οι δρόμοι γεμάτοι απορρίμματα , γεμάτη σκύλους να τρέχουν με σακούλες στο στόμα και μπόχα πολύ μπόχα.
Δεν αντέχουμε άλλο .
Δεν υπάρχει δημοτική αρχή. Δεν υπάρχει κανένας υπεύθυνος.
Μα καλά ένας εισαγγελέας δεν υπάρχει να δει ποιοί είναι οι υπέυθυνοι για αυτό το χαλι;;;
Εκπέμπουμε sos δεν αντέχουμε άλλο αυτή τη αθλιότητα, δεν πάει αλλο.
Με 32 βαθμούς, είμαστε κλεισμένοι μέσα στα σπίτια μας, με κλειστά τα παράθυρα και δεν τολμάμε να βγούμε στο δρόμο
Βοήθεια πνιγόμαστε
MANAVIS
Δείτε το Βίντεο Και απολαύστε το χάλι μας

8 σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ?ΕΙΣΤΕ 40,000 ΝΟΜΑΤΕΟΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ Η ΜΠΟΧΑ Η ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ...ΔΗΛ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ 10000000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ Η ΜΠΟΧΑ Η ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΝΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ...ΠΗΔΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!..ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ..ΜΕ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΣΑΣ..ΜΗΝ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ..ΠΟΥΤΣΗΞΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΣΥ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ
    ΛΑΜΟΓΙΟ.
    ΔΙΑΚΟΣΙΟΙ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΙ
    ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
    ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ
    ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ
    ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.
    ΕΣΥ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΘΛΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ
    ΟΠΑΔΟΣ ΤΩΝ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΟΑΛΑΒΑΝΩΝ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΩΝ ΔΕΝ
    ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ
    ΤΟ ΘΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. :
    ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ
    *******************************************************************
    1. Απομένουν 18 μέρες έως τις εκλογές και η καμπάνια του ΠΑΣΟΚ είναι σε εξέλιξη. Στελέχη μας βρίσκονται σε όλη τη χώρα και συμμετέχουν σε συγκεντρώσεις. Ο ίδιος ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, έχει ξεκινήσει ένα πρόγραμμα ανοιχτών ομιλιών σε μεγάλες πόλεις. To Πα.σο.κ. έχει ήδη στήσει, σε 170 σημεία σε όλες τις πόλεις της χώρας, εκλογικά κιόσκια και ξεδιπλώνει και τον προγραμματικό του λόγο.
    2. Την Παρασκευή αυτή, θα υπάρξει μία εκδήλωση για το κράτος και τους θεσμούς, στην Παλαιά Βουλή, με ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Και θα υπάρξουν και άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις, όπου θα γίνει συζήτηση για το προγραμματικό πλαίσιο του ΠΑΣΟΚ, με βάση τους 5 μεγάλους στόχους τους οποίους έχει θέσει ο Πρόεδρος .
    3. Το έχει πει ο Γ.Α.Π. απ' την αρχή, το επαναλαμβάνει ,Θα κάνει έναν προεκλογικό αγώνα με θέσεις, με επιχειρήματα, με σοβαρότητα, με χαμηλό κόστος και μακριά από οποιαδήποτε τεχνητή πόλωση και όξυνση. Αυτό θα είναι επιλογή άλλων, δεν θα είναι επιλογή του Πανελληνίου Σοσιαλιστικού Κινήματος .
    Η διαφορά ΠΑ.ΣΟ.Κ. με Ν.Δ. φάνηκε και από την πρώτη ημέρα έναρξης της τηλεοπτικής καμπάνιας. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. επέλεξε σοβαρότητα, με πολίτες στην πρώτη γραμμή. Οι ΝεοΔημοκράτες επέλεξαν να κάνουν καλαμπούρια. Γιατί για αυτούς δεν υπάρχει καμία κρίση. Για εμάς όμως υπάρχουν άνθρωποι που χρειάζονται στήριξη.

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα κακόμοιρα πράσινα πρόβατα έχουν υπερβεί κάθε αξίωμα της επιστήμης της βιολογίας.

    Πρώτη φορά παρατηρείται μηρυκαστικά να έχουν λαλήσει !

    Μπέεεε .......

    Κοκορίκοοοοοο …….

    Είδες το άγχος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι ρε γουρουνάκια παντός είδους, παπαγαλάκια γαλάζια, κόκκινα , πορτοκαλί, παρδαλά ότι στο διάολο είσαστε.
    Σοσιαλισμός ή η Βαρβαρότητα του καπιταλισμού που δεν έχει τις περισσότερες φορές ηθικούς φραγμούς;
    Ξέρετε πόσοι έχουν αυτοκτονήσει μόνο στην πατρίδα μας την Ελλάδα εξ αιτίας του σκληρού, ανάλγητου καπιταλιστικού συστήματος;
    Με τι τόκο παίρνεις ένα δάνειο από μια τράπεζα και τι τόκο σου δίνει στα δικά σου χρήματα που της εμπιστεύτηκες;
    Τι τόκο πληρώνεις για μια πιστωτική κάρτα;
    Σε «σκοτώνει ή δεν σε σκοτώνει» μια τράπεζα για ένα μικρό σου χρέος;
    Και ζητά και ο καραμανλής με μικρό το κάπα από τον Παπανδρέου να ανακαλέσει την δήλωση του!
    Να σκύψει ο ίδιος ο καραμανλής, και να κάνει σαράντα μετάνοιες ζητώντας συγνώμη από εκείνους που αυτοκτόνησαν λόγω χρεών, από τα παιδιά τους από τους γονείς τους, και να τα παρατήσει και να πάει στο σπίτι του.
    Να δηλώσει αν είναι ικανός ή ανίκανος να κυβερνήσει, όχι για να κάνει πλάτες στους τραπεζίτες αλλά πλάτες στον Λαό!
    Κάποτε βρισκόμουν σε ένα Νοσοκομείο, στον Ευαγγελισμό να δω έναν συγγενή μου.
    Στο κρεβάτι δίπλα από αυτόν τον συγγενή μου, ήταν ένας γεροντάκος που τον είχε γηροκομήσει, ένας υπάλληλος μεγάλου Οργανισμού, με την προϋπόθεση ότι, όταν πεθάνει ο άνθρωπος αυτός, Ο υπάλληλος, θα κληρονομήσει το σπίτι του στα Πατήσια, έτσι τα είχαν συμφωνήσει μεταξύ τους, θα με βοηθήσεις στα γηρατειά μου και εγώ θα σου γράψω το σπίτι μου στην διαθήκη μου, πράγμα που ο γέρος το είχε ήδη κάνει.
    Έλα όμως που αργούσε να πεθάνει και ο κληρονόμος τα είχε πάρει στο κρανίο με το γεγονός!
    Έτσι λοιπόν διαμαρτυρόταν ανοιχτά και σε όλους για την "στάση" του γέρου του....δεν τα κακαρώνει να ξεμπλέξω, δεν πάει στο καλό να ησυχάσω, και άλλα τέτοια ευγενή…
    Ο γιος του φίλου μου που ήταν εκεί, και άνθρωπος που τα είχε πάρει στο κρανίο με την συμπεριφορά του κληρονόμου και φροντίζοντος τον γέρο το διηγιόταν στο σαλόνι του ορόφου, σε εμάς, και μάλλον κάπως δυνατά, επειδή κούφιζε και λιγάκι, το γεγονός , όμως η σύζυγος του, ατυχώς γι’ αυτήν, του λέει, μίλα πιο σιγά, είναι ντροπή!
    Τα παίρνει για τα καλά στο κρανίο ο άλλος και της λέει ακόμη πιο δυνατά.
    Εδώ μωρή δεν ντρέπεται αυτός που το κάνει και θα ντραπώ εγώ που το λέω!
    Έτσι λοιπόν και ο καραμανλής αντί να παραδεχτεί ότι με το καπιταλιστικό του σύστημα που το έχει αφήσει ελεύθερο και κάνει ότι θέλει, ληστεύει τον κοσμάκη και τον στέλνει και αυτοκτονεί από την απόγνωση του και τα χρέη του, λέει στον Παπανδρέου να ανακαλέσει αυτό που είπε, Σοσιαλισμός ή η Βαρβαρότητα του Καπιταλισμού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μα επιτέλους τί άλλο να κάνουμε, γράφουμε μαλακίες, ξαναγράφουμε μαλακίες, ξαναγράφουμε μαλακίες, πάλι ξανά ξαναγράφουμε μαλακίες.
    Ξημερωβραδιάζουμε νύχτα – μέρα πάνω σε χαρτιά και υπολογιστές, πληρώνουμε τους καλύτερους επικοινωνιολόγους να μας δίνουν ιδέες και για άλλες μαλακίες, δέν τρώμε, δέν πίνουμε, δέν κοιμώμαστε, έχουμε καταντήσει σκιάχτρα. Ξαναγράφουμε, περιμένουμε, τα σώζουμε, ξαναγράφουμε, έχουμε γεμίσει όλο το Press μαλακίες, έχουμε καταγελοιοποιηθεί αλλά το χαζοκώστα μας αντί να πάρει μπροστά βουλιάζει όλο και χειρότερα.
    Τί άλλο να κάνουμε για σένα αρχηγάρα μας? Ποιός θα μας αποζημιώσει τώρα για τον τόσο χαμένο κόπο μας?
    Επιτελικό Team Ευάγγελου Αντώναρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μην ψηφίζετε του βλάκες γενικώς ! Η βλακεία είναι επικίνδυνη... ο Εικονικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι κοινό έχουν οι παρακάτω λεβέντες ;
    -Ντερμπεντέρης , Χατζηνικος , Φράγκας, και Χαλαζόπουλος;
    Στηρίζουν μέχρι παρεξηγήσεως τον Καραμανλή, και

    -στην αρχή αποκαλούν τον Παπανδρέου ειρωνικά Γιωργάκη και χαζό παιδί που κάνει σαρδάμ , αλά ο Γιωργάκης όλο και δυναμώνει
    -αλλάζουν τακτική και ανακαλύπτουν πως η Ελλάδα θα σωθεί από ένα νέο κόμμα και εκτοξεύουν τον Τσίπρα σε διψήφια ποσοστά αλλά και πάλι το ΠΑΣΟΚ περνά μπροστά
    -Παίζουν το χαρτί της συγκυβέρνησης ιδιαίτερα ο Ντερμπεντέρης και το ΜΕΓΑ, δεν τους βγαίνει
    -Δίνουν βάρος στην καταλληλότητα του Καραμανλή και το πόσο ανώριμος είναι ο Γιώργος για να κυβερνήσει, ο δε χαλαζόπουλος διαφημίζει τον κανένα, το ΠΑΣΟΚ περνάει σταθερά μπροστά με πάνω από τρεις μονάδες.
    - μετά την μπόχα των σκανδάλων δεν τους παίρνει να στηρίξουν ανοιχτά τον Καραμανλή οπότε θάβουν τον Γιώργο και το ΠΑΣΟΚ .Το ΠΑΣΟΚ είναι πλέον καθαρά με 5 μονάδες .
    -Το τελευταίο τους χαρτί είναι να μποϋκοτάρουν τις εκλογές σπρώχνοντας τον κόσμο σε αποχή. Όλοι είδαμε τον Χαλαζόπουλο να διαφημίζει και να χαίρεται για την αυξημένη αποχή και απογοήτευση των πολιτών

    Λαμόγια της δημοσιογραφίας και υποτελείς της εξουσίας
    Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ χωρίς δεσμεύσεις και με μεγάλη διαφορά, οπότε δε σας μένει παρά να γλείψετε εκεί που φτύνατε γιατί έτσι είστε μαθημένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση