GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ακέφαλο παραμένει το δημοσιογραφικό τμήμα της ΕΡΤ-3...

. Γράφει ένας ρεπόρτερ της ΕΡΤ-3 . Ακέφαλο παραμένει , εδώ και δύο εβδομάδες, το δημοσιογραφικό τμήμα της ΕΡΤ-3, μετά την αποπομπή του τελευ...

.
Γράφει ένας ρεπόρτερ της ΕΡΤ-3
.
Ακέφαλο παραμένει, εδώ και δύο εβδομάδες, το δημοσιογραφικό τμήμα της ΕΡΤ-3, μετά την αποπομπή του τελευταίου Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης Χρήστου Νικολαίδη.
Αποτέλεσμα της κατάστασης αυτής είναι να εμφανίζονται -κάθε μέρα και περισσότερα αλλά και εντονότερα- σημάδια κακής λειτουργίας, αποσυντονισμού και έλλειψης σοβαρών αντανακλαστικών.
Η Ιωαννίδου, η οποία υποτίθεται ότι θα αναλάμβανε η ίδια προσωπικά την ευθύνη του Τμήματος, έκανε 2-3 συσκέψεις, προφανώς για τα μάτια του κόσμου, και δεν ξαναπάτησε στη Λεωφόρο Στρατού. Ο Σπηλιόπουλος προσποιείται ότι...
δεν καταλαβαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα στο μαγαζί, γιατί εάν το παραδεχτεί θα είναι σα να παραδέχεται τη μαλακία που έκανε και απέπεμψε τον Νικολαίδη, ένα μήνα πριν τις εκλογές...
Ο Φερέτης είναι εκεί, αλλά δεν προλαβαίνει να έχει τα πάντα στην καθοδήγησή του. Ο χρισμένος από τη Διοίκηση Πάνος Κάσαρης δεν έχει ούτε την πείρα αλλά ούτε και το κύρος να συντονίσει όλο το σύστημα. Δεν πάει ούτε για τσιγάρο άμα δεν ρωτήσει τον Φερέτη.
Είναι η πρώτη φορά που το μεγαλύτερο δημοσιογραφικό μαγαζί εκτός Αθηνών, πηγαίνει με τέτοια οργανωτικά κενά προς εκλογική αναμέτρηση.
Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό ότι οι Διοικούντες ούτε μία προεκλογική εκπομπή δεν κατάφεραν να στήσουν, για πρώτη φορά εδώ και 20 χρόνια. Αυτή που είχε ανακοινωθεί ότι θα κάνει ο Νικολαίδης (μαζί με τον Μπλιάτκα), ακυρώθηκε λόγω της αποπομπής του πρώτου. Λίγο μετά το κανάλι έβγαλε ειδικό Δελτίο Τύπου για να ενημερώσει για μία νέα, ειδική εκπομπή για τις ευρωεκλογές. Την Πέμπτη όμως τέτοια εκπομπή δεν έπαιξε. Και δεν υπήρξε και Δελτίο Τύπου για την αναβολή ή ματαίωσή της...

38 σχόλια

  1. Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    - ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΠΡΟ ΛΙΓΟΥ ΤΑ 5ΟΟ ΕΥΡΩ
    ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ.
    ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ.
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ.

    - ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΚΩΛΟΚΑΝΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΙΔΕ !!!!!
    - ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΥΣΤΡΕΣ ΠΑΣΟΚ
    ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΟΛΚΣ.
    - ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΑΗΔΙΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε μεγαλοκαρχαρία Μπόμπολα με το mega σου, το πρώτο ψέμμα σου, το έθνος σου και την ημερησία σου, ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΑΛΛΟ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

    Λέγοντας τέτοια χονδροειδή ψέμματα το μόνο που καταφέρνετε είναι να συσπειρώνετε τους οπαδούς της ΝΔ, γιατί δεν είναι πρόβατα, όπως νομίζετε.

    Οι σχέσεις της ΝΔ με τη Siemens και την Intracom του Κόκκαλη ήταν πάντοτες κακές, διότι, όλοι ξέρουμε ότι ενώ επί πασόκ η Siemens Intracom ήταν, όχι ο κύριος αλλά ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ προμηθευτής του ΟΤΕ, αντίθετα επί Μητσοτάκη η ίδια εταιρία είχε ουσιαστικά αποκλεισθεί.

    ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η SIEMENS ΛΑΔΩΝΕ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΟΤΕ;

    Αυτά που γράφεις μαφιόζε Μπόμπολα στο Πρώτο Ψέμμα σου μπορεί να τα πιστέψουν μόνο λίγα ανεγκέφαλα πρόβατα οπαδοί του πασόκ.

    Οι κοινός νούς ξέρει ότι αυτά είναι παράλογα πράγματα.

    Όποιος έχει έστω και την ελάχιστη επαφή με την πολιτική ξέρει ακριβώς τα αντίθετα, ότι δηλαδή είναι η ίδια η Siemens-Intracom που έριξε το Μητσοτάκη το 1993, επειδή αυτός προσπάθησε να αποκρατικοποιήσει τον ΟΤΕ.

    ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΡΥΠΑΡΟ ΣΟΥ ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ.

    Κύριοι οπαδοί του πασόκ ντροπιάζετε τον αυτοσεβασμό σας όταν αποδεχόσαστε να σας πασάρουν οι μεγαλοκαρχαρίες τέτοια χονδροειδή ψέμματα.

    Κύριε Τσοβόλα, ντροπιάζεις την υστεροφημία σου όταν λές ότι ο Χριστοφοράκος και ο Καράβελας είναι άνθρωποι της ΝΔ, γιατί ξέρεις πολύ καλά την αλήθεια, δεν ήλθες σήμερα στην πολιτική.

    Όσο για το Γιωργάκη, αυτός ο αργόστροφος σκερβελές δεν έχει τίποτε να ντροπιάσει, διότι έτσι και αλλιώς όλος ο κόσμος έχει καταλάβει πόσο χαμηλού αξιακού και πνευματικού επιπέδου είναι.

    Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλοι πρασινοφρουροί, σας πονάει Η ΑΛΗΘΕΙΑ για τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, αλλά τί να κάνουμε τώρα;
    Κτυπιόσαστε απελπισμένα σαν το ψάρι που έχει δαγκώσει το αγκίστρι αλλά δεν γίνεται τίποτε.
    Αργήσατε να πιαστείτε αλλά ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.
    Και εσείς ρε καναλάρχες, θα μπορέσετε ποτέ στη ζωή σας να δείτε την αλήθεια κατάματα;
    Νομίζετε ότι ο κόσμος δεν καταλαβαίνει γιατί το πασόκ κάνει τη στρουθοκάμηλο για τα εκατοντάδες εκατομμύρια που καταβρόχθισαν οι πράσινοι φίλοι του Γιωργάκη από τη Ζίμενς;
    Νομίζετε ότι ο κόσμος δεν καταλαβαίνει γιατί ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ, η Ζίμενς, το έχουν κυριολεκτικά θάψει τα ιδιωτικά κανάλια και όλες οι πράσινες εφημερίδες;
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ή ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;
    Κατηγορήσατε τον Καραμανλή που δεν έκανε προανακριτική για τα ψίχουλα του Παυλίδη, τη στιγμή που εσείς θάψατε 11 προανακριτικές και μάλιστα για απείρως σοβαρότερα θέματα.
    20 χρόνια κυβέρνηση, ΚΑΝΑΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ;
    Η ΣΚΑΝΔΑΛΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚYΝHΓΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ή ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ;
    Αφισσοκολλητές πρασινοφρουροί, κοιτάξτε να συνέλθετε.
    Δείτε την πραγματικότητα κατάματα.
    ΤIΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΒΑΡΕΘΕΙΤΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ.
    Όλη η Ελλάδα γελάει με αυτά που λένε (και δεν λένε) τα Γιωργο-κάναλα.
    Οι λογαριασμοί όμως μιλάνε.
    Οι λογαριασμοί φωνάζουν.
    Οι λογαριασμοί κελαηδούν.
    Οι λογαριασμοί δεν είναι ούτε ανυπόστατοι ψίθυροι, ούτε σενάρια, ούτε σκιές.
    Οι λογαριασμοί υπάρχουν και λένε την πραγματικότητα.
    Λένε την αλήθεια.
    ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΜΑΤΑ.
    Όχι τίποτε άλλο, αλλά για να μπορέσετε να την ΑΝΤΕΞΕΤΕ, τη ρημάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να έχουν τα νοσοκομεία αναλώσιμα, κόβουμε τον Αβραμόπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για να έχουμε στοιχειώδη δημόσια υγεία, κόβουμε τον Αβραμόπουλο.

    ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙΣ

    Μετά τη τραγική Συνέντευξη Τύπου στο Ζάππειο, ένας από τους πιο βαρετούς άνθρωπος που γεννήθηκαν ποτέ στη γή κατάφερε να ρεζιλευτεί ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

    Το debate ήταν η πολιτική ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ για τον πιο άχρωμο, άοσμο, ξενέρωτο αρλουμπολόγο στην ιστορία της ελληνικής πολιτικής ζωής.

    Ήταν, με μεγάλη διαφορά, ο χειρότερος ομιλητής από τους πέντε.

    Από πατάτα σε πατάτα αυτό το παιδί.

    Αυτή τη φορά ο ΑΡΧΙΠΑΠΑΓΑΛΟΣ δεν μας έπαιξε 3.698 φορές την κασέτα για το πώς ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ο λαός (τα γνωστά αδικία, ανέχεια, ατιμωρησία, απογοήτευση και γενικώς όλα τα εις άλφα-στερητικό ουσιαστικά της Ελληνικής γλώσσας).

    Ακόμη και ο πιο καλοπροαίρετος άνθρωπος κατάλαβε ότι, παρόλα τα εντατικά φροντιστήρια και τους επαγγελματίες επικοινωνιολόγους, η διανοητική του κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη.

    Αρλούμπες, αφηρημένες έννοιες, ευχολόγια, καινούργιοι κόσμοι, ανακολουθίες, νέα οράματα, άστα να πάνε. Ούτε στα καφενεία των συνταξιούχων δεν λέγονται τόσες κουβέντες του αέρα.

    Επίσης, από την τρικυμία που έχει στο κρανίο ξέχασε το ποιηματάκι: «ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ»

    Επειδή όμως η κασέτα της βλακείας συνεχίζει να παίζει εγώ του υπενθυμίζω ότι : “ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ».

    Γιωργάκη, αφού δεν άλλαξες, δεν μπορείς να πάς ούτε μπροστά ούτε πίσω.

    Πάς κάτω αγοράκι και γρήγορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ AYTO ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ;

    Που το πάτε το παιδί ρε καναλάρχες;

    Δεν βλέπετε ότι είναι ανισόρροπο;

    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΝΙΜΗ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΛΑΜΠΑΚΟΥΤΣΑΒΛΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΤΟΥ, ΡΕ ΓΑΜΩΤΗ ΜΟΥ.

    Προσωπικά νομίζω ότι ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΘΟΛΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΙΧΛΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΤΟΥ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ.

    ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΛΕΕΙ (άκουσον άκουσον) ότι ο Σερραίος δεν είναι αρκετά διεκδικητικός στα εθνικά θέματα, ξεχνώντας τις σφαλιάρες που έριξε στο συμπατριώτη του Γιωργάκη Τζώρτζ Μπούς στο θέμα των Σκοπίων στο Βουκουρέστι αλλά και στο Κυπριακό για το προδοτικό σχέδιο Ανάν (που βέβαια προωθούσε πάλι ο Γιωργάκης). ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΕΕΙ ότι οι μουσουλμάνοι της Θράκης έχουν το δικαίωμα να αυτο-ονομάζονται Τούρκοι (προφανώς θέλει να τσιμπάει τις ψήφους τους μουσουλμάνων), δίνοντας έτσι λαβή στην Τουρκία να ισχυρίζεται ότι υπάρχει Τουρκική και όχι μουσουλμανική μειονότητα στην Ελλάδα.

    Πως μπορεί μετά ο Γιωργάκης να κατηγορεί για μειοδοσία και υποχωρητισμό τον Καραμανλή είναι κάτι που μόνο ο δικός του γογαντοτεράστιος εγκέφαλος μπορεί να συλλάβει.

    Τόν ρωτάνε μετά γιατί ευαγγελίζεται τη δωρεάν δημόσια παιδεία αλλά ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ και τώρα ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΣΕ ΞΕΝΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.

    Η απάντησή του πάλι άλλα αντ' άλλων. Ευαγγελίζεται (λέει) την δωρεάν δημόσια παιδεία διότι έχει πάει σε πολλά διαφορετικά σχολεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό και άρα έχει εμπειρία!.

    Απίθανο επιχείρημα, ανατρίχιασα. Για το δικό του παιδί όμως, πάλι δεν απάντησε.

    ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

    Πρώτο, πόσο είναι το IQ αυτού του ανθρώπου;

    Δεύτερο, πόσο είναι το IQ όσων εμπνέονται από αυτό τον άνθρωπο;

    Τρίτο, πόσο καιρό ακόμη, κύριοι Μπόμπολα, Κυριακού, Αλαφούζο και Λαμπράκη θα κρατήσει αυτό το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ που λέγεται Γιωργάκης Παπαντρέου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΑΣΕ ΤΑ ΣΛΟΓΚΑΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΚΑΘΑΡΑ.

    Μας έπρηξες στα ευχολόγια και τις γενικότητες!

    Πές μας κάτι συγκεκριμένο, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

    Πές μας που πήγαν τα λεφτά του Τρεπεκλή.

    Πές μας που πήγαν τα 100.000.000 της Ζίμενς.

    Πές μας το περίφημο μαγικό σχέδιό σου για την οικονομία. Θα αυξήσεις τους δημοσίους υπαλλήλους ή θα τους μειώσεις;

    Πές μας τί θα αλλάξεις στις εφορίες για να μειωθεί η φοροδιαφυγή. Πώς θα αντιμετωπίσεις τη διαφθορά των εφοριακών; Τι θα κάνεις με τους ελεύθερους επαγγελματίες;

    Πές μας πόσο θα αυξηθεί η φορολογία των επιχειρήσεων και πώς θα αντιμετωπίσεις το σίγουρο επακόλουθο της αύξησης της ανεργίας από τη φυγή επιχειρήσεων στο εξωτερικό.

    Πές μας τί παραπάνω θα κάνεις για την παιδεία από όσα έκανε ο Σημίτης, πρέπει να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης.

    Πές μας τί θα κάνεις για το Κυπριακό. Πές μας εάν καταδικάζεις ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ το σχέδιο Ανάν (και τους σημερινούς κλώνους του) ή όχι.

    Πές μας εάν έχεις σταθερή θέση για τα Σκόπια και ποιά είναι αυτή. Συμφωνείς ή όχι με τον Καραμανλή και το Βουκουρέστι;

    ΕΝΤΑΞΕΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΥΣ.

    Επίσης μας τσαντίζει το ότι προσπαθείς μέσα από σλόγκαν, γενικότητες και αφηρημένες έννοιες να υπονοήσεις ότι ξέρεις τί κάνεις.

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ.

    Εάν ξέρεις σε παρακαλούμε να μας το πείς.

    Εάν δεν ξέρεις, τότε είσαι επικίνδυνος, διότι επιβεβαιώνεις όσους λένε ότι εάν δεν είχες πατέρα τον Αντρέα σήμερα θα σκούπιζες τραπέζια σε Μακντόναλντς της Μινεσότα.

    Περιμένουμε.

    Άντε να δούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ;
    Μία στάμπα στον κάθε αντίπαλο του πασόκ και καθαρίσαμε.
    Ο Σύριζα είναι αναρχο-κουκουλοφόροι, το ΚΚΕ είναι γραφικό, η ΝΔ είναι άχρηστη και ο Λαός είναι νεοφασίστες.
    Και τί μας μένει λοιπόν να ψηφίσουμε;
    Τί μας μένει, ατιμούλικα;
    Κάτσε να το σκεφτώ λιγάκι.
    Α ναί, η μόνη καθαρή, αξιόπιστη, λαοπρόβλητη, προοδευτική και αδιάφθορη λύση είναι το πασόκ.
    Και πάνω από όλα αδέσμευτη από ντόπια επιχειρηματικά συμφέροντα και την υπερατλαντική δύναμη!
    Με όλη την συμμορία του Σημίτη σε πλήρη διάταξη και αρχηγό τοn αργόστροφο γιό της κυρίας τσάντ.
    Πώς το σκεφτήκατε αυτό το τρομερό μάρκετιγκ βρε καλόπαιδα της Ιπποκράτους;
    Σας τάπανε τα κόλπα ο Μπόμπολας και ο Αλαφούζος, ο Λαμπράκης και ο Κυριακού;
    Πάντως με τέτοιους συμβούλους και τα καινούργια δάνεια, σκίζετε!
    Φτού να μη σας ματιάσουμε.
    Φτού σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΠΡΟΣΤΑ 2% Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ.

    Μετά τα φιάσκα του Γιωργάκη στο debate και το Ζάππειο αλλά και την απομυθοποίηση των οικολόγων που θέλουν να ονομάζονται τα Σκόπια Μακεδονία, άλλαξε εντελώς ο χάρτης των δημοσκοπήσεων.

    Με 70% συσπείρωση η ΝΔ περνάει μπροστά και τελειώνουν τα ψέμματα.

    Αντίθετα στο πασόκ η απογοήτευση έχει ακουμπήσει την απελπισία. Το mega, o αντέννα, ο σκάϊ και ο άλτερ τόχουν ρίξει στα γνωστά (σούπα, όλοι ίδιοι είναι, κλπ) και προσπαθούν, έστω και την ύστατη στιγμή να συνεφέρουν τους οπαδούς τους παΣΟΚ από το ΣΟΚ.

    Καπάκι και οι μαϊμού δημοσκοπήσεις μπας και κοροϊδέψουμε κανένα αγαθό.

    Άντε να δώ Γιωργάκη πίσω από ποιά γωνία θα πάς να κρύβεσαι μετά τις ευρωεκλογές.

    Θα σε φάνε ζωντανό εκεί στην Ιπποκράτους.

    Και πολύ άντεξαν, εδώ που τα λέμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φίλε φάνη πασόκ.

    Θυμήθηκα σήμερα που μας έλεγες ότι φοβάται ο Καραμανλής να κάνει debate με το Γωγάκη.

    Κάνε μου τη χάρη και ξαναπές το πάλι φίλε μου, θέλω να το ακούω.

    Έλα αγόρι μου, μην ντρέπεσαι, μεγάλα παιδιά είμαστε.

    ΦΟΒΗΘΗΚΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟ ΓΩΓΑΚΗ;

    Να σου πώ κάτι;

    Όχι τίποτε άλλο, αλλά για να μην στενοχωριέσαι.

    ΟΥΤΕ Ο ΚΑΤΜΑΝ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΓΩΓΑΚΗ.

    Φίλε φάνη πασόκ, γράψε ότι μαλακία θέλεις, γράψε ότι γουστάρεις, βρίσε όσο θέλεις, συκοφάντησε τον Καραμανλή, λοιδώρησε την ΝΔ, στη δημοκρατία μας ο καθένας έχει το δικαίωμα της γνώμης του.

    Είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου και το σέβομαι, σε κάθε περίπτωση.

    ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΤΗ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΔΕΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΩΓΑΚΗ, ΦΕΡΝΕΙ ΓΕΛΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΥΛΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΜΙΑ.

    Περιττό να σου πώ βέβαια ότι λέγοντας τέτοια κουλά κάνεις τεράστιο κακό στο κόμμα σου διότι δείχνεις ότι έχετε χάσει την επαφή με την πραγματικότητα.

    Πάρτο σαν απλή συμβουλή, τίποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η έννοια κλειδί της δημοκρατίας δεν είναι ο αριθμός (η πλειοψηφία δηλαδή), ούτε η εκλογή, ούτε η αντιπροσώπευση, αλλά η συμμετοχή. Οι αρχαίοι συμμετέχουν καθημερινά στην άσκηση της εξουσίας. Εμείς συμμετέχουμε δια αντιπροσώπων. Αν ο πολίτης διαθέτει την αναγκαία πληροφόρηση είναι απολύτως αρμόδιος να αποφασίζει για πολιτικά ζητήματα. Πώς ενημερώνονται οι αρχαίοι; Δια της συμμετοχής ασφαλώς. Βρίσκονται εκεί στην συνέλευση, στις αποφάσεις, ακούνε, ψηφίζουν συνέχεια, κληρώνονται και αναλαμβάνουν θέσεις δικαστών και κριτών. Πώς ενημερώνονται οι σύγχρονοι δημοκράτες; Μέσω των εφημερίδων και της τηλεόρασης. Πόσα σκάνδαλα έχουν ξεσπάσει τον τελευταίο χρόνο; Ζαχόπουλος, Μαγγίνας, Ρουσόπουλος, Siemens, Βατοπέδι, ομόλογα, τηλεφωνικές υποκλοπές. Τι μπορείτε να πείτε γι αυτά σήμερα; Τι μάθατε; Τι απέγιναν; Κουνήθηκε κανένας βουλευτής ή υπουργός από την θέση του; Δεμένοι με την εξουσία 6 χρόνια. Μήπως το άσυλο που πρέπει να καταργηθεί πριν από όλα τα υπόλοιπα, είναι το βουλευτικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φασίστες της δεξιάς έχετε πάρει χαμπάρι ότι ο Μαλάκας που σας κυβερνά και σας φανατίζει για να σας κλέψει ξανά την ψήφο σας υπέγραψε διαταγή που σε λίγο καιρό θα υπάρχει ΤΟΥΡΚΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ; ; ;
    Αν αυτό δεν είναι λόγος για παραπομπή σε δίκη του άχρηστου με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας τότε τι είναι ; ; ; ; ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ (μετά το Χρηματιστήριο βέβαια).

    ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΑΓΚΙΣΤΡΩΜΕΝΑ ΨΑΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ.

    Πρώτος προφυλακίστηκε ο Μαυρίδης.

    Νάσου καπάκι και ο Σταυριανού.

    Next!

    Έλα τώρα που γυρίζει….

    Προσωρινά μέσα και ο Σκαρπέλης του ΟΤΕ (προφανώς διαπραγματεύεται με το Γιωργάκη) και ο Γεωργίου αλλά δεν θα αργήσουν να πάρουν και αυτοί την άγουσα για ΜΟΝΙΜΕΣ διακοπές στα Δυτικά προάστεια.

    Έπονται και οι υπόλοιποι τις επόμενες ημέρες.

    Όσο για τους πράσινους Χριστοφοράκο και Καράβελα, γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.

    Και ο Τρεπεκλής, ο κολλητός και παιδικός φίλος του Γιωργάκη, θα έλθει και αυτουνού η ώρα, οσονούπω.

    Οι λογαριασμοί όχι μόνο μιλάνε αλλά κελαηδάνε.

    ΕΣΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΣΙΝOΦΡΟΥΡΟΙ, ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ, ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΔΕΣΠΟΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ.

    Τον τελευταίο χρόνο οι καναλάρχες έχουν κηρύξει ανένδοτο στον Καραμανλή με τα υπαρκτά ή ανύπαρκτα ή γελοία σκάνδαλα της ΝΔ.

    Τώρα όμως που ήλθε η ώρα να μάθει ο κόσμος ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛA ΤΗΣ ΖΙΜΕΝΣ (της ΜΑΝ, των TOR, των φρεγατών, του Κτηματολογίου, κλπ) δεν θα σταματήσει να γυρίζει ο τροχός.

    ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ, Η ΖΙΜΕΝΣ, ΔΕΝ ΘΑΒΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.

    Όταν με το καλό βγούν όλοι οι πράσινοι πρωταγωνιστές του στη σέντρα ΤΟΤΕ (ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ) θα μιλήσουμε ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ για τη διαφθορά των πολιτικών στην Ελλάδα.

    Όταν πάρει ακριβοδίκαια ο καθένας το μερίδιο των ευθυνών που του αναλογεί (πράσινοι, γαλάζιοι, κόκκινοι) ΤΟΤΕ (ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ) ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ.

    ΟΧΙ ΠΡΙΝ.

    Είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και αδικία να εξισώνονται τα 100,000 του Παυλίδη με τα 100.000.000 ευρώ της Siemens.

    Είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να μιλάμε για ευθύνες της ΝΔ μετά το 2004, όταν οι μίζες της Ζίμενς αφορούν πασόκους δημόσιους υπάλληλους και υπαλλήλους του ΟΤΕ, σημερινούς ή συνταξιούχους.

    Είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να μιλάμε για σκάνδαλο υποκλοπών, όταν ο υποκλεπτόμενος ήταν ο καταγγελόμενος πρωθυπουργός (και γαμημένος και δαρμένος - δεν γίνεται).

    Είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να εξισώνουμε τα εκατοντάδες εκατομμύρια των TOR-M1 και των φρεγατών με τα ξενοπηδήματα του Ζαχόπουλου.

    Είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να χρεώνουμε την υπόθεση Βατοπεδίου μόνο στη ΝΔ, τη στιγμή που η μισή δουλειά είχε γίνει από το πασόκ.

    Είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να μιλάει για διαφθορά ο Γιωργάκης, όταν ο παιδικός του φίλος Γ. Τρεπεκλής εισέπραξε μίζα 6,5 εκατομμύρια ευρώ μόνο από το C4I.

    ΟΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ν.Δ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    ΚΑΙ ΤΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!

    ΟΣΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ΝΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ.

    Μόνο έτσι κάποτε θα μπορέσουμε να ξεχωρίσουμε τους τίμιους πολιτικούς από τους πονηρούληδες.

    Εντάξει πονηρούλη Γιωργάκη ;

    Πές αλεύρι.

    Ο Τρεπεκλής σε γυρεύει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΝΔ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩΝΤΑΣ ΤΟ ΩΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ, ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΕΣΕ ΔΕΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ.

    ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΙ ΩΦΕΛΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ (ΦΤΟΥ),ΚΑΙ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ (ΞΑΝΑ ΦΤΟΥ)ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΙ ΖΙΓΚΟΛΟ ΤΗΣ ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δέσμη 12 ριζοσπαστικών μέτρων άμεσης εφαρμογής για την αύξηση των εσόδων του προϋπολογισμού χωρίς την επιβολή νέων φόρων ή την αύξηση των υπαρχόντων φόρων επεξεργάζεται το επιτελείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργου Παπανδρέου για την επομένη των εθνικών εκλογών.

    Το πακέτο των μέτρων που επεξεργάζονται στην Ιπποκράτους υπολογίζεται ότι μπορεί να αποφέρει μέσα στον πρώτο χρόνο εφαρμογής τους έσοδα ύψους 10,35 δις ευρώ από τα οποία περί το 1,5 δις θα κατευθυνθεί σε ελάφρυνση των χαμηλών και μεσαίων εισοδημάτων και ενίσχυση των επενδύσεων.

    Ένα περίγραμμα της φορολογικής πολιτικής που θα εφαρμόσει ως κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ έδωσε πρόσφατα η αρμόδια για τα οικονομικά εκπρόσωπος του κινήματος κυρία Λούκα Κατσέλη επισημαίνοντας ότι οι αυξήσεις φόρων που σχεδιάζει η κυβέρνηση είναι σε λάθος κατεύθυνση και θα βαθύνουν την ύφεση στην οικονομία αν δεν ληφθούν εγκαίρως τα κατάλληλα μέτρα εξόδου από την κρίση.

    Μεταξύ των μέτρων που προανήγγειλε η κυρία Κατσέλη είναι η ενιαία τιμαριθμοποιημενη φορολογική κλίμακα με την οποία θα φορολογείται το σύνολο των εισοδημάτων κάθε φορολογούμενου ανεξάρτητα από την πηγή προέλευσης, η κατάργηση του ΕΤΑΚ και η επαναφορά του φόρου Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας και η μείωση των φορολογικών συντελεστών για τα κέρδη που επανεπενδύονται.



    Συγκεκριμένα σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της Ιπποκράτους το πακέτο των μέτρων που έχει επεξεργαστεί το ΠΑΣΟΚ για άμεση εφαρμογή προβλέπει:



    1. Ενιαία τιμαριθμοποιημένη, προοδευτική φορολογική κλίμακα για όλα τα εισοδήματα.

    Η τιμαριθμοποίηση θα ελαφρύνει τους μισθωτούς και συνταξιούχους ενώ το κόστος για τον προϋπολογισμό υπολογίζεται στα 500 εκατ. Ευρώ.

    2. Κατάργηση του ΕΤΑΚ και αντικατάστασή του από τη φορολόγηση της μεγάλης ακίνητης περιουσίας με προοδευτική κλίμακα.

    Προσδοκώμενα έσοδα 700 εκατ. Ευρώ από τους μεγαλοϊδιοκτήτες με ταυτόχρονη απαλλαγή της μικροιδιοκτησίας από φόρους 500 εκατ. ευρώ.

    3. Μείωση των φορολογικών συντελεστών για τα κέρδη που επανεπενδύονται.

    Στόχος ενίσχυση των επενδύσεων με κόστος για τον προϋπολογισμό 500 εκατ. Ευρώ.

    4. Φορολόγηση μερισμάτων μαζί με τα υπόλοιπα εισοδήματα με την ενιαία κλίμακα φόρου.

    Προσδοκώμενα έσοδα 1,5 δις ευρώ.

    5. Φορολόγηση όλων των συναλλαγών με offshore companies.

    Ο συστηματικός έλεγχος και η συνεργασία με τις άλλες χώρες της Ε.Ε για τις συναλλαγές που διενεργούν οι ελληνικές επιχειρήσεις θα εξοικονομήσουν έσοδα τουλάχιστον 500 εκατ. Ευρώ.

    6. Κατάργηση όλων των χαριστικών ρυθμίσεων της τελευταίας πενταετίας.

    Μόνο από την κατάργηση της αυτοπεραίωσης και της περαίωσης φορολογικών υποθέσεων χωρίς έλεγχο θα προκύψουν έσοδα τουλάχιστον 1 δις ευρώ.

    7. Κατάργηση του ειδικού τρόπου φορολόγησης διαφόρων εισοδημάτων.

    Από την κατάργηση του ειδικού τρόπου φορολόγησης ορισμένων επαγγελμάτων όπως οι επιχειρήσεις ανέγερσης οικοδομών, οι εργολάβοι, υπεργολάβοι, μηχανικοί, αρχιτέκτονες, φορτηγά δημόσια χρήσης, ταξί, επιχειρήσεις ενοικιαζόμενων δωματίων κλπ και τον προσδιορισμό των εισοδημάτων τους με λογιστικό τρόπο θα προκύψουν επιπλέον έσοδα 700 εκατ. Ευρώ.

    8. Κατάργηση φοροαπαλλαγών και της αυτοτελούς φορολόγησης διαφόρων εισοδημάτων και τη φορολόγησή τους με τη ενιαία φορολογική κλίμακα υπολογίζεται ότι θα προκύψουν επιπλέον έσοδα 2,8 δις ευρώ.

    9. Επαναφορά του ειδικού φόρου επί των διαφημίσεων με ποσοστό 20% που θα αποφέρει 150 εκατ. Ευρώ.

    10. σωστή εκμετάλλευση και αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας με σύγχρονες πρακτικές που υπολογίζεται ότι θα αποδώσει επιπλέον έσοδα 500 εκατ. Ευρώ.

    11. Αύξηση του αφορολόγητου ποσού για τις γονικές παροχές προκειμένου να υπάρξει ισότιμη αντιμετώπιση όλων των πολιτών και επαναφορά του φόρου κληρονομικών δωρεών θα αποφέρουν έσοδα 500 δις ευρώ.

    12. Αξιοποίηση της τεχνολογίας για την είσπραξη των ληξιπρόθεσμων οφειλών και την απόδοση του ΦΠΑ με στόχο την άμεση είσπραξη 2 δις ευρώ
    ===================================
    ΚΑΤΑ Τ ΑΛΛΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΦΑΡΑ ΤΗΣ ΝΔ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΑΙΚΙΖΕΙ.
    ΕΣΕΙΣ ΜΟΥΝΙΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΡΗΜΑΞΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ ΤΟ 2004 ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ(ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΥΓΕΙΑ,ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ)

    ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πάντα τόλεγα ότι οι πρασινοφρουροί ζούν σε ένα άλλο κόσμο, προφανώς δεν έχουν ακούσει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η μεγαλύτερη παγκόσμια οικονομική κρίση που είδαμε ποτέ.
    Έχω μία απλή ερώτηση για όλους τους επιπόλαιους και ανεύθυνους χαζούληδες, οι οποίοι το μόνο που μπορούν να πετύχουν στη ζωή τους είναι να παπαγαλίζουν τις ψευτιές των καναλονταβατζήδων.
    ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΕΝ ΕΤΕΙ 2009, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟN ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ;
    Για την Αμερική να μη τα συζητάμε, μόλις χθές (5-2-09) ο Ομπάμα είπε -επί λέξει- ότι υπάρχει περίπτωση η κρίση να ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ.
    Η Γερμανία καταρέει, έχει πτώση εξαγωγών 40% το 2008 και μείωση ΑΕΠ 4% μόνο το τελευταίο εξάμηνο.
    Στην Ιαπωνία η ανεργία έχει διπλασιασθεί μέσα σε τρείς μήνες και οι ζημιές των επιχειρήσεων είναι από 30-90%.
    Στη Βρετανία έχουν πανικοβληθεί. Πρόσφατα μειώθηκαν τα επιτόκια της στερλίνας σχεδόν στο 0% και παρόλα αυτά η ανεργία ξεπέρασε τα 2,5 εκατομμύρια.
    Στη Γαλλία τα περισσότερα εργοστάσια έχουν μειώσει ή σταματήσει την παραγωγή τους στέλνοντας στην ανεργία δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενους το τελευταίο δίμηνο.
    Το τελευταίο εξάμηνο στην Κίνα έχασαν τη δουλειά τους 40 εκατομμύρια άνθρωποι και περιπλανιώνται από πόλη σε πόλη ψάχνοντας τα σκουπίδια.
    Να συνεχίσω;
    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟ ΣΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΤΑ 10 ΛΕΠΤΑ;
    Είστε όλα μαλακισμένα, ανεύθυνα και επιπόλαια κομματικά στρατιωτάκια που έρχεστε από άλλο πλανήτη.
    Μόνο το γεγονός ότι θεωρείτε αξιόπιστες τις αόριστες υποσχέσεις αυτού του μπουρδολόγου αεριτζή του Γιωργάκη αποτυπώνει και το δικό σας πνευματικό μεσαίωνα.
    Εάν εσείς ζείτε στον εικοστό πρώτο αιώνα εγώ είμαι η αζέλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ ΤΟ 2004 ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ(ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΥΓΕΙΑ,ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ)

    ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ...
    ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΑ ΣΚΙΣΜΕΝΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΤΩΝ ΤΡΑΧΤΕΡ,ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΚΑΠΝΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ.

    ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;;;
    ΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΙΣ ΕΝΔΟΞΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΜΕ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ,ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ ΚΑ ΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ;;;

    ΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΠΝΟΥ;;;;

    ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ...
    ΜΑΛΑΚΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ ΤΟ 2004 ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ(ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΥΓΕΙΑ,ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ)

    ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΝΔ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩΝΤΑΣ ΤΟ ΩΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ, ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΕΣΕ ΔΕΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ.

    ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΙ ΩΦΕΛΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ (ΦΤΟΥ),ΚΑΙ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ (ΞΑΝΑ ΦΤΟΥ)ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΙ ΖΙΓΚΟΛΟ ΤΗΣ ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΝΔ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩΝΤΑΣ ΤΟ ΩΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ, ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΕΣΕ ΔΕΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ.

    ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΙ ΩΦΕΛΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ (ΦΤΟΥ),ΚΑΙ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ (ΞΑΝΑ ΦΤΟΥ)ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΙ ΖΙΓΚΟΛΟ ΤΗΣ ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ ΤΟ 2004 ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ(ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΥΓΕΙΑ,ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ)

    ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΧΘΕΣ ΨΕΚΑΣΑΝ ΜΑΖΙΚΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΑΦΗΝΑΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΛΩΝΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΝ ΤΕΧΝΗΤΑ ΑΡΑΙΑ ΧΗΜΙΚΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ

    ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΥΚΝΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΥΨΟΜΕΤΡΑ

    ΤΑ ΤΥΧΟΝ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ ΚΑΙ ΥΔΡΑΤΜΟΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ, ΕΑΝ ΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΛΩΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΚΑΣΙΜΟ ΧΗΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ.

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ.

    ΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ "ΦΥΛΑΚΗ" ΓΗ.

    ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗ...

    http://www.youtube.com/watch?v=PFydq0D2QB8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Οι βασικές μας προτάσεις για φορολογική δικαιοσύνη:
    - Εφαρμογή ενιαίας, τιμαριθμοποιημένης, προοδευτικής φορολογικής κλίμακας για όλα τα εισοδήματα, από όποια πηγή κι αν προέρχονται:
    - Κατάργηση του ΕΤΑΚ και φορολόγηση της μεγάλης ακίνητης περιουσίας με προοδευτικό τρόπο, από την οποία δεν εξαιρείται κανείς, ούτε η εκκλησιαστική περιουσία που αξιοποιείται οικονομικά.
    - Κατάργηση μιας σειράς από χαριστικές φοροαπαλλαγές και ρυθμίσεις που καθιέρωσε η Ν.Δ. τα 5 τελευταία χρόνια, ευνοώντας τη φοροδιαφυγή και το οικονομικό έγκλημα.
    - Συστηματική καταγραφή και φορολόγηση των συναλλαγών με εξωχώριες (offshore) εταιρείες, ώστε να τις καταστήσουμε ασύμφορες τόσο για φυσικά όσο και για νομικά πρόσωπα που βρίσκονται στη χώρα μας για να μπει τέλος στα τεχνάσματα φοροαποφυγής και να ενισχυθεί η καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.
    - Φορολόγηση με χαμηλό συντελεστή των αδιανέμητων κερδών των νομικών προσώπων, με στόχο την αύξηση των επενδύσεων, τον εκσυγχρονισμό των επιχειρήσεων και την αύξηση της απασχόλησης.
    - Φορολόγηση των διανεμομένων κερδών στα φυσικά πρόσωπα, δηλαδή των μερισμάτων, στην κλίμακα των φυσικών προσώπων, και έκπτωση από το φόρο του ποσού που έχει παρακρατηθεί στην εταιρεία ως φορολογία κερδών, ώστε να αποκλειστεί η διπλή φορολόγηση εισοδήματος.
    - Φορολόγηση της υπεραξίας που πραγματοποιείται από χρηματιστηριακές συναλλαγές με βάση την κλίμακα εισοδήματος, αφού πρώτα γίνει συμψηφισμός των ζημιών.

    Αυτά ποιος τα λέει; Μήπως οι απατεώνες κλέφτες, συκοφάντες, υβριστές, λαμόγια και προδότες πολιτικοί της δεξιάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. η οικολογική αφίσα του ΠΑΣΟΚ

    "Το ΠΑΣΟΚ είναι οικολογικό κόμμα γιατί έχει σήμα τον ήλιο και έχει χρώμα το πράσινο"
    Γεώργιος Α. Παπανδρέου 28/5/2009
    Μετά την παραπάνω δήλωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ετοιμάστηκε η ανάλογη διαφημιστική καμπάνια για να αποδείξει του λόγου το αληθές! Σήμερα σας παρουσιάζω σε αποκλειστικότητα τη νέα αφίσα...
    ΠΑΣΟΚ
    Πρώτα τα ζώα
    (δηλαδή ο ...πολίτης!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δεν παίζεται ο οραματιστής Γεώργιος Τσάντ, δεν παίζεται.
    Σε οράματα έχει πιο πολλά και από την Αθανασία του Αιγάλεω.
    Μιλάμε, το άτομο είναι από άλλο κόσμο, ηλεκτρονικό.
    Κάτι σαν τα ντίτζιμον και τους γκορμίτι, κάτι.
    Το πιό σοβαρό από όλα είναι ότι (μάλλον) τα πιστεύει αυτά που λέει.
    Δίπλα του ο Βεργής και ο Κατέλης της Αννίτας Πάνια φαντάζουν Αινστάϊν.
    Μήπως φταίει και αυτός ο κακομοίρης;
    Από γεννησιμιού του είναι έτσι, τι να καταλάβει;
    Αναρωτιέμαι, εάν έτσι είναι ο αρχηγός, φαντάσου τι είναι οι οπαδοί.
    Τρέλλα με κορδέλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΜΕΓΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙΣ!

    Ξέρεις εσύ, όπως «έσωσες» και το πασόκ!

    Με δάνεια, συνδρομές, δωρεές και δανεικά προσπαθεί το ΠΑΣΟΚ να τα βγάλει πέρα!

    Η έκδοση "πιστωτικής κάρτας VISA" από το ΠΑΣΟΚ αποσκοπεί στην έξοδό του από την οικονομική κρίση.

    Περίπου δέκα εκατομμύρια ευρώ περισσότερα από την κρατική επιχορήγηση προς το ΠΑΣΟΚ είναι η "μαύρη τρύπα" στα οικονομικά του κόμματος, όπως προκύπτει από τον ισολογισμό του 2008.

    Έτσι χρειάστηκε να προχωρήσει στην ανάληψη δυο τραπεζικών δανείων, συνολικού ποσού 3.1403.000 ευρώ, για να καλύψει το ιλιγγιώδες άνοιγμα.

    Συγκεκριμένα, έλαβε - σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία - 2.903.000 ευρώ από την Αγροτική Τράπεζα και 1.500.000 ευρώ από την EUROBANK, δηλαδή από την τράπεζα της οποίας το κορυφαίο της στέλεχος, Νίκος Καραμούζης, ήταν αυτός που οργάνωσε (και μάλιστα στο σπίτι του στην Εκάλη) το περίφημο δείπνο του Γιώργου Παπανδρέου με επιχειρηματίες, που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας.

    Πώς να τα βγάλει πέρα, όταν οι εισφορές των "πράσινων" βουλευτών ανέρχονται μόλις σε μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, 810.701,18 ευρώ, των ευρωβουλευτών του μόνο 124.653,91, ενώ τα έσοδα από τις εισφορές των μελών και των φίλων του ανέρχονται σε 364.326,33 ευρώ;

    Και να φανταστεί κάποιος ότι το 2008 δεν ήταν εκλογική χρονιά, ώστε τα έξοδα ήταν λιγότερα.

    Ωστόσο, ο λογαριασμός αναγράφει:
    • 2.142.162,93 ευρώ για επιμόρφωση.
    • 8.501.487,32 ευρώ για μετακινήσεις και περιοδείες στελεχών
    • 2.915.075,89 ευρώ για διαφήμιση και γενικότερα για προβολή των θέσεων του ΠΑΣΟΚ
    • 1.713.525,93 ευρώ για διάφορες εκδηλώσεις και συνέδρια και
    • 286.702,72 ευρώ για διάφορα κομματικά έντυπα.
    • 871.958,83 ευρώ για το νοίκι των γραφείων της Ιπποκράτους, αλλά και των άλλων τριών κτιρίων.
    • 1.818.660,35 ευρώ για τηλεφωνικές κλήσεις.
    • 160.031 ευρώ για ηλεκτρικό ρεύμα.
    • 6.053 ευρώ για νερό.

    Οι τόκοι όμως από τα προηγούμενα χρέη τρέχουν και ξεπέρασαν τα 5.116.556,95 ευρώ.

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΟΥΠΕΡ ΝΤΟΥΠΕΡ ΑΠΙΘΑΝΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ.

    Πλάκα δεν έχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ. να μας απαντήσουν που οφείλονται οι δεκάδες αυτοκτονίες μικροεπιχειρηματιών..

    στην πλήξη τους ;; ... ή στις "επιτυχίες" του κωστάκι ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Να φύγουν από τη χώρα μας ο φαταούλας ο Μπόμπολας, ο κομπλεξικός ο Λαμπράκης, ο μαφιόζος ο Αλαφούζος, ο ξεμωραμένος ο Κυριακού και ο διπρόσωπος ο Κουρής.
    Είναι όλοι τους υπόκοσμος με γραβάτα.
    ΜΑΣ ΧΟΡΤΑΣΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
    Δεν χρειαζόμαστε τις εφημερίδες τους, ούτε τα κανάλια τους, μας έχουν πάρει το μυαλό.
    Ανοίγεις καθημερινά την τηλεόραση και το μόνο που ακούς είναι κινδυνολογίες, υπερβολές, ψέμματα, το τέλος του κόσμου, σε πιάνει η ψυχή σου.
    Πάς να δείς ένα σήριαλ και σου διαφημίζουν τους ομοφυλόφιλους, τους ναρκομανείς, την αναρχία, τη μοιχεία και την κουτοπονηριά.
    Από διαφημίσεις βέβαια, είναι τόσο πολλές που ξεχνάς τί έβλεπες.
    Πάς να πάρεις ένα DVD με την εφημερίδα για το σαββατοκύριακο και σε ταίζουν φτηνή προπαγάνδα για μικρά παιδιά και φοιτητές.
    Και ο Καραμανλής κάθεται και τους κοιτάει.
    Κύριε Καραμανλή, εντάξει, για τις εφημερίδες το καταλαβαίνω, δεν μπορείς να κάνεις τίποτε (αν και για το θέμα των DVD μπορείς να τους τα κόψεις).
    Σε ότι αφορά την τηλεόραση τουλάχιστον, αφού οι συχνότητες είναι δημόσια περιουσία, γιατί δεν τις παίρνει πίσω το κράτος να τελειώνουμε;
    ΜΠΟΥΧΤΙΣΑΜΕ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΟΧΙ ΓΙΔΙΑ.
    ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ. να μας απαντήσουν που οφείλονται οι δεκάδες αυτοκτονίες μικροεπιχειρηματιών..

    στην πλήξη τους ;; ... ή στις "επιτυχίες" του κωστάκι ;;;

    ..θα περιμένω απάντηση μέχρι να πάρετε ..γραμμή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ω ΡΕ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...
    ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΙΟ ΤΡΕΛΛΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
    ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΓΑΜΙΣΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΒΛΑΣΤΗΜΙΣΕΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙΤΕ,ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΕ,ΝΑ ΤΗΝ ΡΗΜΑΖΕΤΕ.
    ΚΟΤΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.
    ΠΟΛΥ, ΠΟΛΥ.
    ΕΛΑ ΠΙΠΑ, ΕΛΑ, ΠΙΣΩΚΟΛΛΗΤΟ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ.
    ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΟΥΝΑΚΙΑ ΠΟΥ Η ΑΓΑΜΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΝΕ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ήμαρτον! Μόνο Δεξιοί Άρρωστοι Τηγανισμένοι Εγκέφαλοι, θα σκεφτόντουσαν να κατεβάσουν επικεφαλής του Ευροψηφοδελτίου τους άνθρωπο με σοβαρό πρόβλημα υγείας,
    Τώρα θα μου πείτε, τόσα και τόσα έκαναν, εκεί θα σταματούσαν;
    Εδώ εξαφάνισαν από κάθε δημοσιότητα αυτούς που κάηκαν στις φωτιές, κάπου 65 άτομα, μιλάμε για πλήρη εξαφάνιση, και θα διστάσουν για το κομματικό τους συμφέρον, γιατί έτσι έκριναν οι επικοινωνιολόγοι τους να βάλουν την άρρωστη γυναίκα επικεφαλής, και όσο αντέξει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Η ΓΝΩΣΤΗ ΡΟΥΦΟΓΚΑΥΛΕΤΑ ΤΟΥ PRESS-ΠΑΣΟΚ
    ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ
    ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...
    ΣΙΓΑ ΜΕΓΑΛΕ...
    ΦΡΕΝΟ...
    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ ??

    ΑΑΑΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΣ.
    ΘΑ ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ !!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΕΦΑΛΑ ΜΟΥ.. ΜΠΡΑΒΟ !
    ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ..
    ΝΑ ΑΡΑΙΩΝΕΤΑΙ ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ.

    ---------------------------------
    ΡΟΥΦΟΓΑΥΛΕΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΣΠΑΣΩ
    ΤΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
    ------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΠΑΣΟΚ – ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΑΚΙ;

    ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ;

    ΠΟΣΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΟΡΕΣΘΕΙ Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ;

    Όποιος ξαναψηφίσει το Γιωργάκη και την πράσινη συμμορία του θα βαράει το κεφάλι του στον τοίχο.

    Τι νέο να περιμένουμε από τα πράσινα λαμόγια, ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ θέλουν να ΚΛΕΨΟΥΝ;

    Νομίζουν οι απατεώνες ότι επειδή πέρασε μια πενταετία εμείς ΞΕΧΑΣΑΜΕ τι μας κάνανε 20 χρόνια, οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ; Επειδή βάλανε τον κλαψιάρη τον Παπακωνσταντίνου να λασπολογεί καθημερινά στις τηλεοράσεις, νομίζουν ότι δεν καταλαβαίνουμε ποιοι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα κυβερνούν εάν τους ξαναψηφίσουμε;

    Νομίζουν, για παράδειγμα, ότι ξεχάσαμε το χρηματιστήριο και τα εκατομμύρια Ελλήνων που έμειναν άφραγκοι;

    Νομίζουν ότι ξεχάσαμε που μπήκανε πάμπτωχοι στην πολιτική και τώρα μένουν σε βιλάρες με πισίνες;

    ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΔΕΝ ΞΑΝΑΤΣΙΜΠΑΜΕ.

    Ο Γιωργάκης λέει ότι αγωνίζεται για το καλό του φτωχού λαού και τον πιάνουν επ’ αυτοφώρω να συσκέπτεται ΜΥΣΤΙΚΑ με μερικούς από τους μεγαλύτερους μεγαλοκαρχαρίες και αιμορουφήχτρες της χώρας;

    ΤΕΤΟΙΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;

    Λαός είναι ο Λάτσης της Eurobank,

    ο Θεοδωρόπουλος της Δέλτα,

    ο εφοπλιστής Λασκαρίδης με τα ξενοδοχεία και τα καζίνα,

    ο Γεράρδος του Πλαίσιου,

    ο Καλιτσάντζης του Μπόμπολα,

    ο Διβάνης με τα ξενοδοχεία,

    ο Βασιλάκης της Aegean,

    ο Μυτιληναίος με τα εργοστάσιά του και

    ο Σκλαβενίτης με τα σουπερμάρκετ του;

    ΠΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, Η ΑΠΛΑ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ;

    Όποιος δημοκράτης ξαναψηφίσει πασόκ είναι άξιος της μοίρας του και να μην παραπονιέται για αυτά που θα λουστεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Είτε ακέφαλο είτε όχι ,'ενα και το αυτό είναι εφόσον η κρατική ΕΡΤ είναι το πιο οπισθοδρομικό κρατικό κανάλι της Ευρώπης,με υπαλλήλους που έχουν προσληφθεί με βάση κομματικά και μόνο κριτήρια και κυρίως με την κορυφή που της έχει διορίσει η κυβέρνηση.

    Και να κλείσει το σκατοκάναλο της ΕΡΤ το ίδιο μου κάνει.
    Δεν θα πληρώνω και ΕΡΤ στη ΔΕΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση