GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λίγο πριν τον τερματισμό...

Από το http://trelokouneli.blogspot.com ... Προβάδισμα ΠΑΣΟΚ από 2,6 έως 3,5% καταγράφουν νέες δημοσκοπήσεις που δημοσιεύθηκανστον κυριακάτ...

Από το http://trelokouneli.blogspot.com
...
Προβάδισμα ΠΑΣΟΚ από 2,6 έως 3,5% καταγράφουν νέες δημοσκοπήσεις που δημοσιεύθηκανστον κυριακάτικο Τύπο. Ο Κ. Καραμανλής ψάχνει λύσεις την τελευταία εβδομάδα πριν από τις ευρω-κάλπες με στόχο την μείωση της «ψαλίδας».

62 σχόλια

  1. Κύριε μεγαλοκαρχαρία Μπόμπολα με το mega σου, το πρώτο ψέμμα σου, το έθνος σου και την ημερησία σου, ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΑΛΛΟ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

    Λέγοντας τέτοια χονδροειδή ψέμματα το μόνο που καταφέρνετε είναι να συσπειρώνετε τους οπαδούς της ΝΔ, γιατί δεν είναι πρόβατα, όπως νομίζετε.

    Οι σχέσεις της ΝΔ με τη Siemens και την Intracom του Κόκκαλη ήταν πάντοτες κακές, διότι, όλοι ξέρουμε ότι ενώ επί πασόκ η Siemens Intracom ήταν, όχι ο κύριος αλλά ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ προμηθευτής του ΟΤΕ, αντίθετα επί Μητσοτάκη η ίδια εταιρία είχε ουσιαστικά αποκλεισθεί.

    ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η SIEMENS ΛΑΔΩΝΕ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΟΤΕ;

    Αυτά που γράφεις μαφιόζε Μπόμπολα στο Πρώτο Ψέμμα σου μπορεί να τα πιστέψουν μόνο λίγα ανεγκέφαλα πρόβατα οπαδοί του πασόκ.

    Οι κοινός νούς ξέρει ότι αυτά είναι παράλογα πράγματα.

    Όποιος έχει έστω και την ελάχιστη επαφή με την πολιτική ξέρει ακριβώς τα αντίθετα, ότι δηλαδή είναι η ίδια η Siemens-Intracom που έριξε το Μητσοτάκη το 1993, επειδή αυτός προσπάθησε να αποκρατικοποιήσει τον ΟΤΕ.

    ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΡΥΠΑΡΟ ΣΟΥ ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ.

    Κύριοι οπαδοί του πασόκ ντροπιάζετε τον αυτοσεβασμό σας όταν αποδεχόσαστε να σας πασάρουν οι μεγαλοκαρχαρίες τέτοια χονδροειδή ψέμματα.

    Κύριε Τσοβόλα, ντροπιάζεις την υστεροφημία σου όταν λές ότι ο Χριστοφοράκος και ο Καράβελας είναι άνθρωποι της ΝΔ, γιατί ξέρεις πολύ καλά την αλήθεια, δεν ήλθες σήμερα στην πολιτική.

    Όσο για το Γιωργάκη, αυτός ο αργόστροφος σκερβελές δεν έχει τίποτε να ντροπιάσει, διότι έτσι και αλλιώς όλος ο κόσμος έχει καταλάβει πόσο χαμηλού αξιακού και πνευματικού επιπέδου είναι.

    Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙΣ

    Μετά τη τραγική Συνέντευξη Τύπου στο Ζάππειο, ένας από τους πιο βαρετούς άνθρωπος που γεννήθηκαν ποτέ στη γή κατάφερε να ρεζιλευτεί ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

    Το debate ήταν η πολιτική ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ για τον πιο άχρωμο, άοσμο, ξενέρωτο αρλουμπολόγο στην ιστορία της ελληνικής πολιτικής ζωής.

    Ήταν, με μεγάλη διαφορά, ο χειρότερος ομιλητής από τους πέντε.

    Από πατάτα σε πατάτα αυτό το παιδί.

    Αυτή τη φορά ο ΑΡΧΙΠΑΠΑΓΑΛΟΣ δεν μας έπαιξε 3.698 φορές την κασέτα για το πώς ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ο λαός (τα γνωστά αδικία, ανέχεια, ατιμωρησία, απογοήτευση και γενικώς όλα τα εις άλφα-στερητικό ουσιαστικά της Ελληνικής γλώσσας).

    Ακόμη και ο πιο καλοπροαίρετος άνθρωπος κατάλαβε ότι, παρόλα τα εντατικά φροντιστήρια και τους επαγγελματίες επικοινωνιολόγους, η διανοητική του κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη.

    Αρλούμπες, αφηρημένες έννοιες, ευχολόγια, καινούργιοι κόσμοι, ανακολουθίες, νέα οράματα, άστα να πάνε. Ούτε στα καφενεία των συνταξιούχων δεν λέγονται τόσες κουβέντες του αέρα.

    Επίσης, από την τρικυμία που έχει στο κρανίο ξέχασε το ποιηματάκι: «ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ»

    Επειδή όμως η κασέτα της βλακείας συνεχίζει να παίζει εγώ του υπενθυμίζω ότι : “ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ».

    Γιωργάκη, αφού δεν άλλαξες, δεν μπορείς να πάς ούτε μπροστά ούτε πίσω.

    Πάς κάτω αγοράκι και γρήγορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μη γίνεστε θύματα του μεγάλου σχεδίου της συμμορίας Καραμανλή , Λούλη που προσπαθεί με θεμιτά και αθέμιτα μέσα να στρέψει το μεγάλο ποτάμι της οργής απέναντι στο μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα που κυβέρνησε ποτέ , τον επικίνδυνο εχθρό της Ελλάδας και να δείξει την αδιαφορία τάχα του κόσμου υπαγορεύοντας στον Έλληνα πολίτη να προτιμήσει τις παραλίες και την αποχή .
    Έχει φροντίσει σε συνεννόηση με τους δημοσκόπους για την περίπτωση που ο πολίτης φτάσει στην κάλπη να δείξει την οργή του στηρίζοντας το κόμμα των οικολόγων ένα κόμμα που δεν υπήρχε, ούτε κανείς ήξερε ποιοι είναι αυτοί που κρύβονται πίσω από το όνομα οικολόγοι και οι δημοσκόποι του έδιναν μεγάλα ποσοστά .
    Σε όλη αυτή την τραγική φαρσοκωμωδία σε βάρος του Ελληνικού λαού συμμετέχει το συγκρότημα Λαμπράκη μέσω του Βήματος και με πληρωμένα τσιράκια τύπου Πρετεντέρη κάνουν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να μειώσουν στα μάτια του Ελληνικού λαού το Γιώργο Παπανδρέου και το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και να δώσουν αξία στη συμμορία των απατεώνων που σήμερα κυβερνά για να συνεχίσει το ληστρικό έργο του ξεπουλήματος της Ελλάδας μας σε μεγαλοαπατεώνες Νεοκοσκωτάδες που καραδοκούν να πάρουν στα χέρια τους τον τομέα της Υγείας και της Παιδείας που συστηματικά απαξιώνεται από ανίκανους υπουργούς βάζοντας σε υποθήκη το μέλλον όλων των γενεών .
    Το μεγάλο σχέδιο της συμμορίας Καραμανλή Λούλη δεν πρέπει να περάσει.
    Ελάτε να στείλουμε ολοι μαζί το μήνυμα της αντίστασης στα σχέδια ξεπουλήματος της Ελλάδας .

    Ολοι μαζί πάμε κάλπη.
    Ψηφίζουμε ΠΑ.ΣΟ.Κ.
    Στηρίζουμε το Γιώργο Παπανδρέου.

    ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δέσμη 12 ριζοσπαστικών μέτρων άμεσης εφαρμογής για την αύξηση των εσόδων του προϋπολογισμού χωρίς την επιβολή νέων φόρων ή την αύξηση των υπαρχόντων φόρων επεξεργάζεται το επιτελείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργου Παπανδρέου για την επομένη των εθνικών εκλογών.

    Το πακέτο των μέτρων που επεξεργάζονται στην Ιπποκράτους υπολογίζεται ότι μπορεί να αποφέρει μέσα στον πρώτο χρόνο εφαρμογής τους έσοδα ύψους 10,35 δις ευρώ από τα οποία περί το 1,5 δις θα κατευθυνθεί σε ελάφρυνση των χαμηλών και μεσαίων εισοδημάτων και ενίσχυση των επενδύσεων.

    Ένα περίγραμμα της φορολογικής πολιτικής που θα εφαρμόσει ως κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ έδωσε πρόσφατα η αρμόδια για τα οικονομικά εκπρόσωπος του κινήματος κυρία Λούκα Κατσέλη επισημαίνοντας ότι οι αυξήσεις φόρων που σχεδιάζει η κυβέρνηση είναι σε λάθος κατεύθυνση και θα βαθύνουν την ύφεση στην οικονομία αν δεν ληφθούν εγκαίρως τα κατάλληλα μέτρα εξόδου από την κρίση.

    Μεταξύ των μέτρων που προανήγγειλε η κυρία Κατσέλη είναι η ενιαία τιμαριθμοποιημενη φορολογική κλίμακα με την οποία θα φορολογείται το σύνολο των εισοδημάτων κάθε φορολογούμενου ανεξάρτητα από την πηγή προέλευσης, η κατάργηση του ΕΤΑΚ και η επαναφορά του φόρου Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας και η μείωση των φορολογικών συντελεστών για τα κέρδη που επανεπενδύονται.



    Συγκεκριμένα σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της Ιπποκράτους το πακέτο των μέτρων που έχει επεξεργαστεί το ΠΑΣΟΚ για άμεση εφαρμογή προβλέπει:



    1. Ενιαία τιμαριθμοποιημένη, προοδευτική φορολογική κλίμακα για όλα τα εισοδήματα.

    Η τιμαριθμοποίηση θα ελαφρύνει τους μισθωτούς και συνταξιούχους ενώ το κόστος για τον προϋπολογισμό υπολογίζεται στα 500 εκατ. Ευρώ.

    2. Κατάργηση του ΕΤΑΚ και αντικατάστασή του από τη φορολόγηση της μεγάλης ακίνητης περιουσίας με προοδευτική κλίμακα.

    Προσδοκώμενα έσοδα 700 εκατ. Ευρώ από τους μεγαλοϊδιοκτήτες με ταυτόχρονη απαλλαγή της μικροιδιοκτησίας από φόρους 500 εκατ. ευρώ.

    3. Μείωση των φορολογικών συντελεστών για τα κέρδη που επανεπενδύονται.

    Στόχος ενίσχυση των επενδύσεων με κόστος για τον προϋπολογισμό 500 εκατ. Ευρώ.

    4. Φορολόγηση μερισμάτων μαζί με τα υπόλοιπα εισοδήματα με την ενιαία κλίμακα φόρου.

    Προσδοκώμενα έσοδα 1,5 δις ευρώ.

    5. Φορολόγηση όλων των συναλλαγών με offshore companies.

    Ο συστηματικός έλεγχος και η συνεργασία με τις άλλες χώρες της Ε.Ε για τις συναλλαγές που διενεργούν οι ελληνικές επιχειρήσεις θα εξοικονομήσουν έσοδα τουλάχιστον 500 εκατ. Ευρώ.

    6. Κατάργηση όλων των χαριστικών ρυθμίσεων της τελευταίας πενταετίας.

    Μόνο από την κατάργηση της αυτοπεραίωσης και της περαίωσης φορολογικών υποθέσεων χωρίς έλεγχο θα προκύψουν έσοδα τουλάχιστον 1 δις ευρώ.

    7. Κατάργηση του ειδικού τρόπου φορολόγησης διαφόρων εισοδημάτων.

    Από την κατάργηση του ειδικού τρόπου φορολόγησης ορισμένων επαγγελμάτων όπως οι επιχειρήσεις ανέγερσης οικοδομών, οι εργολάβοι, υπεργολάβοι, μηχανικοί, αρχιτέκτονες, φορτηγά δημόσια χρήσης, ταξί, επιχειρήσεις ενοικιαζόμενων δωματίων κλπ και τον προσδιορισμό των εισοδημάτων τους με λογιστικό τρόπο θα προκύψουν επιπλέον έσοδα 700 εκατ. Ευρώ.

    8. Κατάργηση φοροαπαλλαγών και της αυτοτελούς φορολόγησης διαφόρων εισοδημάτων και τη φορολόγησή τους με τη ενιαία φορολογική κλίμακα υπολογίζεται ότι θα προκύψουν επιπλέον έσοδα 2,8 δις ευρώ.

    9. Επαναφορά του ειδικού φόρου επί των διαφημίσεων με ποσοστό 20% που θα αποφέρει 150 εκατ. Ευρώ.

    10. σωστή εκμετάλλευση και αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας με σύγχρονες πρακτικές που υπολογίζεται ότι θα αποδώσει επιπλέον έσοδα 500 εκατ. Ευρώ.

    11. Αύξηση του αφορολόγητου ποσού για τις γονικές παροχές προκειμένου να υπάρξει ισότιμη αντιμετώπιση όλων των πολιτών και επαναφορά του φόρου κληρονομικών δωρεών θα αποφέρουν έσοδα 500 δις ευρώ.

    12. Αξιοποίηση της τεχνολογίας για την είσπραξη των ληξιπρόθεσμων οφειλών και την απόδοση του ΦΠΑ με στόχο την άμεση είσπραξη 2 δις ευρώ
    ===================================
    ΚΑΤΑ Τ ΑΛΛΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΦΑΡΑ ΤΗΣ ΝΔ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΑΙΚΙΖΕΙ.
    ΕΣΕΙΣ ΜΟΥΝΙΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΡΗΜΑΞΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ AYTO ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ;

    Που το πάτε το παιδί ρε καναλάρχες;

    Δεν βλέπετε ότι είναι ανισόρροπο;

    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΝΙΜΗ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΛΑΜΠΑΚΟΥΤΣΑΒΛΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΤΟΥ, ΡΕ ΓΑΜΩΤΗ ΜΟΥ.

    Προσωπικά νομίζω ότι ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΘΟΛΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΙΧΛΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΤΟΥ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ.

    ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΛΕΕΙ (άκουσον άκουσον) ότι ο Σερραίος δεν είναι αρκετά διεκδικητικός στα εθνικά θέματα, ξεχνώντας τις σφαλιάρες που έριξε στο συμπατριώτη του Γιωργάκη Τζώρτζ Μπούς στο θέμα των Σκοπίων στο Βουκουρέστι αλλά και στο Κυπριακό για το προδοτικό σχέδιο Ανάν (που βέβαια προωθούσε πάλι ο Γιωργάκης). ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΕΕΙ ότι οι μουσουλμάνοι της Θράκης έχουν το δικαίωμα να αυτο-ονομάζονται Τούρκοι (προφανώς θέλει να τσιμπάει τις ψήφους τους μουσουλμάνων), δίνοντας έτσι λαβή στην Τουρκία να ισχυρίζεται ότι υπάρχει Τουρκική και όχι μουσουλμανική μειονότητα στην Ελλάδα.

    Πως μπορεί μετά ο Γιωργάκης να κατηγορεί για μειοδοσία και υποχωρητισμό τον Καραμανλή είναι κάτι που μόνο ο δικός του γογαντοτεράστιος εγκέφαλος μπορεί να συλλάβει.

    Τόν ρωτάνε μετά γιατί ευαγγελίζεται τη δωρεάν δημόσια παιδεία αλλά ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ και τώρα ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΣΕ ΞΕΝΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.

    Η απάντησή του πάλι άλλα αντ' άλλων. Ευαγγελίζεται (λέει) την δωρεάν δημόσια παιδεία διότι έχει πάει σε πολλά διαφορετικά σχολεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό και άρα έχει εμπειρία!.

    Απίθανο επιχείρημα, ανατρίχιασα. Για το δικό του παιδί όμως, πάλι δεν απάντησε.

    ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

    Πρώτο, πόσο είναι το IQ αυτού του ανθρώπου;

    Δεύτερο, πόσο είναι το IQ όσων εμπνέονται από αυτό τον άνθρωπο;

    Τρίτο, πόσο καιρό ακόμη, κύριοι Μπόμπολα, Κυριακού, Αλαφούζο και Λαμπράκη θα κρατήσει αυτό το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ που λέγεται Γιωργάκης Παπαντρέου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΑΣΕ ΤΑ ΣΛΟΓΚΑΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΚΑΘΑΡΑ.

    Μας έπρηξες στα ευχολόγια και τις γενικότητες!

    Πές μας κάτι συγκεκριμένο, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

    Πές μας που πήγαν τα λεφτά του Τρεπεκλή.

    Πές μας που πήγαν τα 100.000.000 της Ζίμενς.

    Πές μας το περίφημο μαγικό σχέδιό σου για την οικονομία. Θα αυξήσεις τους δημοσίους υπαλλήλους ή θα τους μειώσεις;

    Πές μας τί θα αλλάξεις στις εφορίες για να μειωθεί η φοροδιαφυγή. Πώς θα αντιμετωπίσεις τη διαφθορά των εφοριακών; Τι θα κάνεις με τους ελεύθερους επαγγελματίες;

    Πές μας πόσο θα αυξηθεί η φορολογία των επιχειρήσεων και πώς θα αντιμετωπίσεις το σίγουρο επακόλουθο της αύξησης της ανεργίας από τη φυγή επιχειρήσεων στο εξωτερικό.

    Πές μας τί παραπάνω θα κάνεις για την παιδεία από όσα έκανε ο Σημίτης, πρέπει να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης.

    Πές μας τί θα κάνεις για το Κυπριακό. Πές μας εάν καταδικάζεις ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ το σχέδιο Ανάν (και τους σημερινούς κλώνους του) ή όχι.

    Πές μας εάν έχεις σταθερή θέση για τα Σκόπια και ποιά είναι αυτή. Συμφωνείς ή όχι με τον Καραμανλή και το Βουκουρέστι;

    ΕΝΤΑΞΕΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΥΣ.

    Επίσης μας τσαντίζει το ότι προσπαθείς μέσα από σλόγκαν, γενικότητες και αφηρημένες έννοιες να υπονοήσεις ότι ξέρεις τί κάνεις.

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ.

    Εάν ξέρεις σε παρακαλούμε να μας το πείς.

    Εάν δεν ξέρεις, τότε είσαι επικίνδυνος, διότι επιβεβαιώνεις όσους λένε ότι εάν δεν είχες πατέρα τον Αντρέα σήμερα θα σκούπιζες τραπέζια σε Μακντόναλντς της Μινεσότα.

    Περιμένουμε.

    Άντε να δούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δέσμη 12 ριζοσπαστικών μέτρων άμεσης εφαρμογής για την αύξηση των εσόδων του προϋπολογισμού χωρίς την επιβολή νέων φόρων ή την αύξηση των υπαρχόντων φόρων επεξεργάζεται το επιτελείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργου Παπανδρέου για την επομένη των εθνικών εκλογών.

    Το πακέτο των μέτρων που επεξεργάζονται στην Ιπποκράτους υπολογίζεται ότι μπορεί να αποφέρει μέσα στον πρώτο χρόνο εφαρμογής τους έσοδα ύψους 10,35 δις ευρώ από τα οποία περί το 1,5 δις θα κατευθυνθεί σε ελάφρυνση των χαμηλών και μεσαίων εισοδημάτων και ενίσχυση των επενδύσεων.

    Ένα περίγραμμα της φορολογικής πολιτικής που θα εφαρμόσει ως κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ έδωσε πρόσφατα η αρμόδια για τα οικονομικά εκπρόσωπος του κινήματος κυρία Λούκα Κατσέλη επισημαίνοντας ότι οι αυξήσεις φόρων που σχεδιάζει η κυβέρνηση είναι σε λάθος κατεύθυνση και θα βαθύνουν την ύφεση στην οικονομία αν δεν ληφθούν εγκαίρως τα κατάλληλα μέτρα εξόδου από την κρίση.

    Μεταξύ των μέτρων που προανήγγειλε η κυρία Κατσέλη είναι η ενιαία τιμαριθμοποιημενη φορολογική κλίμακα με την οποία θα φορολογείται το σύνολο των εισοδημάτων κάθε φορολογούμενου ανεξάρτητα από την πηγή προέλευσης, η κατάργηση του ΕΤΑΚ και η επαναφορά του φόρου Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας και η μείωση των φορολογικών συντελεστών για τα κέρδη που επανεπενδύονται.



    Συγκεκριμένα σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της Ιπποκράτους το πακέτο των μέτρων που έχει επεξεργαστεί το ΠΑΣΟΚ για άμεση εφαρμογή προβλέπει:



    1. Ενιαία τιμαριθμοποιημένη, προοδευτική φορολογική κλίμακα για όλα τα εισοδήματα.

    Η τιμαριθμοποίηση θα ελαφρύνει τους μισθωτούς και συνταξιούχους ενώ το κόστος για τον προϋπολογισμό υπολογίζεται στα 500 εκατ. Ευρώ.

    2. Κατάργηση του ΕΤΑΚ και αντικατάστασή του από τη φορολόγηση της μεγάλης ακίνητης περιουσίας με προοδευτική κλίμακα.

    Προσδοκώμενα έσοδα 700 εκατ. Ευρώ από τους μεγαλοϊδιοκτήτες με ταυτόχρονη απαλλαγή της μικροιδιοκτησίας από φόρους 500 εκατ. ευρώ.

    3. Μείωση των φορολογικών συντελεστών για τα κέρδη που επανεπενδύονται.

    Στόχος ενίσχυση των επενδύσεων με κόστος για τον προϋπολογισμό 500 εκατ. Ευρώ.

    4. Φορολόγηση μερισμάτων μαζί με τα υπόλοιπα εισοδήματα με την ενιαία κλίμακα φόρου.

    Προσδοκώμενα έσοδα 1,5 δις ευρώ.

    5. Φορολόγηση όλων των συναλλαγών με offshore companies.

    Ο συστηματικός έλεγχος και η συνεργασία με τις άλλες χώρες της Ε.Ε για τις συναλλαγές που διενεργούν οι ελληνικές επιχειρήσεις θα εξοικονομήσουν έσοδα τουλάχιστον 500 εκατ. Ευρώ.

    6. Κατάργηση όλων των χαριστικών ρυθμίσεων της τελευταίας πενταετίας.

    Μόνο από την κατάργηση της αυτοπεραίωσης και της περαίωσης φορολογικών υποθέσεων χωρίς έλεγχο θα προκύψουν έσοδα τουλάχιστον 1 δις ευρώ.

    7. Κατάργηση του ειδικού τρόπου φορολόγησης διαφόρων εισοδημάτων.

    Από την κατάργηση του ειδικού τρόπου φορολόγησης ορισμένων επαγγελμάτων όπως οι επιχειρήσεις ανέγερσης οικοδομών, οι εργολάβοι, υπεργολάβοι, μηχανικοί, αρχιτέκτονες, φορτηγά δημόσια χρήσης, ταξί, επιχειρήσεις ενοικιαζόμενων δωματίων κλπ και τον προσδιορισμό των εισοδημάτων τους με λογιστικό τρόπο θα προκύψουν επιπλέον έσοδα 700 εκατ. Ευρώ.

    8. Κατάργηση φοροαπαλλαγών και της αυτοτελούς φορολόγησης διαφόρων εισοδημάτων και τη φορολόγησή τους με τη ενιαία φορολογική κλίμακα υπολογίζεται ότι θα προκύψουν επιπλέον έσοδα 2,8 δις ευρώ.

    9. Επαναφορά του ειδικού φόρου επί των διαφημίσεων με ποσοστό 20% που θα αποφέρει 150 εκατ. Ευρώ.

    10. σωστή εκμετάλλευση και αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας με σύγχρονες πρακτικές που υπολογίζεται ότι θα αποδώσει επιπλέον έσοδα 500 εκατ. Ευρώ.

    11. Αύξηση του αφορολόγητου ποσού για τις γονικές παροχές προκειμένου να υπάρξει ισότιμη αντιμετώπιση όλων των πολιτών και επαναφορά του φόρου κληρονομικών δωρεών θα αποφέρουν έσοδα 500 δις ευρώ.

    12. Αξιοποίηση της τεχνολογίας για την είσπραξη των ληξιπρόθεσμων οφειλών και την απόδοση του ΦΠΑ με στόχο την άμεση είσπραξη 2 δις ευρώ
    ===================================
    ΚΑΤΑ Τ ΑΛΛΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΦΑΡΑ ΤΗΣ ΝΔ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΑΙΚΙΖΕΙ.
    ΕΣΕΙΣ ΜΟΥΝΙΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΡΗΜΑΞΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΑΣ ΘΑ ΠΙΕΙΤΕ.

    ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ, ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΑΙΜΟΥ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    Μέσα ο Μαυρίδης, μέσα και ο Σταυριανού.

    Πρόλαβαν και την κοπάνησαν ο Χριστοφοράκος και ο Καράβελας αλλά είναι μετρημένες οι μέρες τους.

    Οι υπόλοιποι προφυλακίστηκαν και πάνε να κάνουνε παρεούλα στους πρώτους.

    Βόμβα στο γραφείο του παιδικού φίλου του Γιωργάκη του Τρεπεκλή στο Κολωνάκι για εκφοβισμό (καλύτερα να πάς φυλακή παρά να βλέπεις να ραδίκια ανάποδα, έτσι).

    ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.

    Τα ψέμματα έχουν κοντά ποδάρια, λέει ο λαός.

    Ο Γιωργάκης κάνει πως δεν ξέρει τίποτε για τη Ζίμενς, μιλάει για το σοσιαλισμό και τους βάρβαρους τώρα.

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙXΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΕ, ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ.

    Πού να φανταστώ τέτοια πράγματα;

    Α ΠΑ ΠΑ!

    Εκείνοι οι παλιοχαρακτήρες του Σημίτη φταίνε για όλα.

    Όταν πήγαινα στα υπουργικά συμβούλια του Σημίτη με έπαιρνε ο ύπνος και δεν άκουγα τι λέγανε.

    Γιωργάκη, Γιωργάκη, κουτοπόνηρο αμερικανάκι, ΑΣΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ.

    Το πρόβλημά σου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο Βερελής, ούτε καν ο Τσουκάτος.

    Το πρόβλημά σου ΕΙΝΑΙ ο Τρεπεκλής!

    Και πλησιάζει.

    Και πλησιάζει.

    Και πλησιάζει.

    Σε έχουν ζώσει τα φίδια, έτσι πονηρούλη;

    Τα χνάρια δείχνουν και σένα, έτσι πονηρούλη;

    Και τι άλλο να κάνεις πιά, στον άσσο ξέμεινες.

    ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΤΡΕΠΕΚΛΗ;

    Τί θα κάνεις τότε Γιωργάκη;

    Ποιόν θα διώξεις;

    Τον εαυτό σου;

    Θα πέσει πάντως ΜΠΟΛΙΚΟ κλάμα!

    Κλάμα η margaret Chad (όχι για μένα, για τη μανούλα).

    Κλάμα οι Αμερικάνοι (πάει η κύπρος, πάνε και τα σκόπια).

    Κλάμα ο Μπόμπολας (πάει το Δ' ΚΠΣ-ΕΣΠΑ).

    Κλάμα ο Λαμπράκης (δε θέλω ανυπάκουο πρωθυπουργό).

    Κλάμα ο Αλαφούζος (τόσα έξοδα για το ΣΚΑΙ πήγαν τζάμπα).

    Κλάμα ο Κυριακού (έχασα την Ολυμπιακή Επιτροπή, ξεφτιλίστικα και στη ξανθο-μπεμπούλα).

    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΚΟ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ!

    Να δώ, Γιωργάκη μου, τί θα πείς μετά σε αυτούς τους κακομοίρηδες τους οπαδούς σου που σε υποστηρίζουν σήμερα.

    Τί θα τους πείς βρε κοκορόμυαλε;

    Ότι φταίνε τα μεγάλα συμφέροντα και τα ξένα μονοπώλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να σας πω εγώ για μια «άλλη» δημοσκόπηση….
    Ή μάλλον καλύτερα blogοσκόπηση θα έλεγα...

    Από press-gr (μέχρι την συγκεκριμένη ώρα)

    Είδατε το debate;
    ναι 2088
    όχι 1318

    Σύνολο ψήφων: 3406

    Ποιος πολιτικός ήταν καλύτερος;
    Κ. Καραμανλής 861
    Γ. Παπανδρέου 2103
    Αλ. Παπαρήγα 126
    Αλ. Αλαβάνος 442
    Γ. Καρατζαφέρης 444
    Κανείς 545
    Δεν μ' ενδιαφέρει 310

    Σύνολο ψήφων: 4831


    Για μια στιγμή!
    4831-3406 = 1425 άτομα ψήφισαν μόνο στο ποιος πολιτικός ήταν ο καλύτερος!!!

    Και μιας που κάποιος μπορεί να ψηφίσει πάνω από 1 φορά…

    Ποιος εγγυάται πως ορισμένοι εδώ μέσα δεν χτυπάνε και 3-4 ψήφους έτσι με το καλημέρα σας.

    Και δεν είναι δύσκολο να δούμε που πήγαν αυτοί οι 1425 έξτρα ψήφοι εεεε;

    Εντύπωση κάνει και το γεγονός ότι ένα άτομο (ΓΑΠ) που το βρίζουν ακόμα και οι ίδιοι οι ΠΑΣΟΚοι στην πλειοψηφία τους, εμφανίζει τόσο ανεβασμένα ποσοστά εδώ μέσα…

    Με τέτοια τεχνάσματα πάτε να περάστε ποσοστά ΠΑΣΟΚοι;;;;

    Κούνια που σας κούναγε!

    Αλλάξτε ή βουλιάξτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μεγάλο πολιτικό παιχνίδι αναμένεται να παίξει ο Λάκης Λαζόπουλος τόσο πριν όσο και μετά τις ευρωεκλογές προκειμένου να πλήξει όσο μπορεί το Γιώργο Παπανδρέου ώστε να μην πάρει υψηλά ποσοστά όπως αναμένεται.
    Οι προσωπικές επιθέσεις θα γίνουν όλο και πιο στοχευόμενες όλο και πιο ισχυρές.
    Κίνητρο του είναι εκτός από την ομοφυλοφιλική αλληλεγγύη προς τον Κώστα Καραμανλή είναι και η δημιουργία χώρου για το κόμμα που ετοιμάζει η Γιάννα Αγγελοπούλου και ο νέοΚοσκωτάς Βγενόπουλος που επιθυμεί να έρθει ως μεσσίας στα πολιτικά πράγματα της χώρας παίζοντας το ρόλο του Μπερλουσκόνι της Ελλάδας.
    Σταθείτε απέναντι στα σκοτεινά παιχνίδια εξουσίας που παίζονται σε βάρος του ελληνικού λαού.

    ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δέσμη 12 ριζοσπαστικών μέτρων άμεσης εφαρμογής για την αύξηση των εσόδων του προϋπολογισμού χωρίς την επιβολή νέων φόρων ή την αύξηση των υπαρχόντων φόρων επεξεργάζεται το επιτελείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργου Παπανδρέου για την επομένη των εθνικών εκλογών.

    Το πακέτο των μέτρων που επεξεργάζονται στην Ιπποκράτους υπολογίζεται ότι μπορεί να αποφέρει μέσα στον πρώτο χρόνο εφαρμογής τους έσοδα ύψους 10,35 δις ευρώ από τα οποία περί το 1,5 δις θα κατευθυνθεί σε ελάφρυνση των χαμηλών και μεσαίων εισοδημάτων και ενίσχυση των επενδύσεων.

    Ένα περίγραμμα της φορολογικής πολιτικής που θα εφαρμόσει ως κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ έδωσε πρόσφατα η αρμόδια για τα οικονομικά εκπρόσωπος του κινήματος κυρία Λούκα Κατσέλη επισημαίνοντας ότι οι αυξήσεις φόρων που σχεδιάζει η κυβέρνηση είναι σε λάθος κατεύθυνση και θα βαθύνουν την ύφεση στην οικονομία αν δεν ληφθούν εγκαίρως τα κατάλληλα μέτρα εξόδου από την κρίση.

    Μεταξύ των μέτρων που προανήγγειλε η κυρία Κατσέλη είναι η ενιαία τιμαριθμοποιημενη φορολογική κλίμακα με την οποία θα φορολογείται το σύνολο των εισοδημάτων κάθε φορολογούμενου ανεξάρτητα από την πηγή προέλευσης, η κατάργηση του ΕΤΑΚ και η επαναφορά του φόρου Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας και η μείωση των φορολογικών συντελεστών για τα κέρδη που επανεπενδύονται.



    Συγκεκριμένα σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της Ιπποκράτους το πακέτο των μέτρων που έχει επεξεργαστεί το ΠΑΣΟΚ για άμεση εφαρμογή προβλέπει:



    1. Ενιαία τιμαριθμοποιημένη, προοδευτική φορολογική κλίμακα για όλα τα εισοδήματα.

    Η τιμαριθμοποίηση θα ελαφρύνει τους μισθωτούς και συνταξιούχους ενώ το κόστος για τον προϋπολογισμό υπολογίζεται στα 500 εκατ. Ευρώ.

    2. Κατάργηση του ΕΤΑΚ και αντικατάστασή του από τη φορολόγηση της μεγάλης ακίνητης περιουσίας με προοδευτική κλίμακα.

    Προσδοκώμενα έσοδα 700 εκατ. Ευρώ από τους μεγαλοϊδιοκτήτες με ταυτόχρονη απαλλαγή της μικροιδιοκτησίας από φόρους 500 εκατ. ευρώ.

    3. Μείωση των φορολογικών συντελεστών για τα κέρδη που επανεπενδύονται.

    Στόχος ενίσχυση των επενδύσεων με κόστος για τον προϋπολογισμό 500 εκατ. Ευρώ.

    4. Φορολόγηση μερισμάτων μαζί με τα υπόλοιπα εισοδήματα με την ενιαία κλίμακα φόρου.

    Προσδοκώμενα έσοδα 1,5 δις ευρώ.

    5. Φορολόγηση όλων των συναλλαγών με offshore companies.

    Ο συστηματικός έλεγχος και η συνεργασία με τις άλλες χώρες της Ε.Ε για τις συναλλαγές που διενεργούν οι ελληνικές επιχειρήσεις θα εξοικονομήσουν έσοδα τουλάχιστον 500 εκατ. Ευρώ.

    6. Κατάργηση όλων των χαριστικών ρυθμίσεων της τελευταίας πενταετίας.

    Μόνο από την κατάργηση της αυτοπεραίωσης και της περαίωσης φορολογικών υποθέσεων χωρίς έλεγχο θα προκύψουν έσοδα τουλάχιστον 1 δις ευρώ.

    7. Κατάργηση του ειδικού τρόπου φορολόγησης διαφόρων εισοδημάτων.

    Από την κατάργηση του ειδικού τρόπου φορολόγησης ορισμένων επαγγελμάτων όπως οι επιχειρήσεις ανέγερσης οικοδομών, οι εργολάβοι, υπεργολάβοι, μηχανικοί, αρχιτέκτονες, φορτηγά δημόσια χρήσης, ταξί, επιχειρήσεις ενοικιαζόμενων δωματίων κλπ και τον προσδιορισμό των εισοδημάτων τους με λογιστικό τρόπο θα προκύψουν επιπλέον έσοδα 700 εκατ. Ευρώ.

    8. Κατάργηση φοροαπαλλαγών και της αυτοτελούς φορολόγησης διαφόρων εισοδημάτων και τη φορολόγησή τους με τη ενιαία φορολογική κλίμακα υπολογίζεται ότι θα προκύψουν επιπλέον έσοδα 2,8 δις ευρώ.

    9. Επαναφορά του ειδικού φόρου επί των διαφημίσεων με ποσοστό 20% που θα αποφέρει 150 εκατ. Ευρώ.

    10. σωστή εκμετάλλευση και αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας με σύγχρονες πρακτικές που υπολογίζεται ότι θα αποδώσει επιπλέον έσοδα 500 εκατ. Ευρώ.

    11. Αύξηση του αφορολόγητου ποσού για τις γονικές παροχές προκειμένου να υπάρξει ισότιμη αντιμετώπιση όλων των πολιτών και επαναφορά του φόρου κληρονομικών δωρεών θα αποφέρουν έσοδα 500 δις ευρώ.

    12. Αξιοποίηση της τεχνολογίας για την είσπραξη των ληξιπρόθεσμων οφειλών και την απόδοση του ΦΠΑ με στόχο την άμεση είσπραξη 2 δις ευρώ
    ===================================
    ΚΑΤΑ Τ ΑΛΛΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΦΑΡΑ ΤΗΣ ΝΔ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΑΙΚΙΖΕΙ.
    ΕΣΕΙΣ ΜΟΥΝΙΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΡΗΜΑΞΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θα ρθει ο Σαμαράς
    Θα ρθει η Ντόρα
    Θα ρθει ο Αβραμόπουλος
    Τον πούλο
    Τον πουλο θα πάρουμε
    Θα διαλυθούμε
    Θα διασπαστούμε
    Τον πουλο τον πουλο θα πάρουμε
    Στις 7 Ιουνίου τον πουλο τον πουλο θα πάρουμε
    Γάμησε τα
    Τον πουλο

    Θα ρθει ο Σαμαράς
    Θα ρθει η Ντόρα
    Θα ρθει ο Αβραμόπουλος
    Τον πούλο
    Τον πουλο θα πάρουμε
    Θα διαλυθούμε
    Θα διασπαστούμε
    Τον πουλο τον πουλο θα πάρουμε
    Στις 7 Ιουνίου τον πουλο τον πουλο θα πάρουμε
    Γάμησε τα
    Τον πουλο


    Θα ρθει ο Σαμαράς
    Θα ρθει η Ντόρα
    Θα ρθει ο Αβραμόπουλος
    Τον πούλο
    Τον πουλο θα πάρουμε
    Θα διαλυθούμε
    Θα διασπαστούμε
    Τον πουλο τον πουλο θα πάρουμε
    Στις 7 Ιουνίου τον πουλο τον πουλο θα πάρουμε
    Γάμησε τα
    Τον πουλο


    Θα ρθει ο Σαμαράς
    Θα ρθει η Ντόρα
    Θα ρθει ο Αβραμόπουλος
    Τον πούλο
    Τον πουλο θα πάρουμε
    Θα διαλυθούμε
    Θα διασπαστούμε
    Τον πουλο τον πουλο θα πάρουμε
    Στις 7 Ιουνίου τον πουλο τον πουλο θα πάρουμε
    Γάμησε τα
    Τον πουλο


    Θα ρθει ο Σαμαράς
    Θα ρθει η Ντόρα
    Θα ρθει ο Αβραμόπουλος
    Τον πούλο
    Τον πουλο θα πάρουμε
    Θα διαλυθούμε
    Θα διασπαστούμε
    Τον πουλο τον πουλο θα πάρουμε
    Στις 7 Ιουνίου τον πουλο τον πουλο θα πάρουμε
    Γάμησε τα
    Τον πουλο


    Θα ρθει ο Σαμαράς
    Θα ρθει η Ντόρα
    Θα ρθει ο Αβραμόπουλος
    Τον πούλο
    Τον πουλο θα πάρουμε
    Θα διαλυθούμε
    Θα διασπαστούμε
    Τον πουλο τον πουλο θα πάρουμε
    Στις 7 Ιουνίου τον πουλο τον πουλο θα πάρουμε
    Γάμησε τα
    Τον πουλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΛΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΤΗΝ ΨΑΛΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΟΙ ΔΕΛΦΙΝΟΙ.
    ΦΟΛΑ ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΝΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Καραμανλής είναι ο πρώτος πολιτικός ηγέτης παγκοσμίως που βγήκε με ύφος 1000 καρδιναλίων και δήλωσε δημόσια και σε ζωντανή μετάδοση από την τηλεόραση πως είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΑΡΓΟΣΤΡΟΦΟΣ.
    Σε μια διεθνή κρίση τι θα κάνεις κύριε αργόστροφε ;
    Εσύ δε φταις , φταίνε όσοι σε χειροκροτούσαν από κάτω και όσοι σε ψηφίζουν.
    Θυμάσαι πόσο καλά περνούσες εκείνες τις αξέχαστες εποχές στη Θεσσαλονίκη που μπεκρόπινες κάθε βράδυ και είχες και τον κοσμηματοπώλη και σου έριχνε και κανένα μανίκι και ήταν όλα ζάχαρη ;
    Και ξαφνικά σου την πέσανε οι Βαρδινογιάννηδες και οι κομματάρχες και θέλανε να σε κάνουνε πρωθυπουργό.
    Είναι τώρα σοβαρές δουλειές να τις κάνει κανείς ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κοίτα ρε που τα φασισταριά της δεξιάς αντί να ντραπούνε και να κρυφτούνε βγάζουνε και γλώσσα.
    ουστ προδότες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πήγε να μιλήσει και στο συνέδριο του Εκόνομιστ ο μπούφος.

    ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;

    Οι θέσεις του στην οικονομία είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΕΣ, δεν ξέρει που πατάει και που βρίσκεται.

    Να μην αποκρατικοποιηθεί η Ολυμπιακή (τώρα τα μασάει), τα ΕΛΤΑ και ο ΟΣΕ, να μην ενοποιηθούν τα 133 ταμεία σε 13, η κατώτατη σύνταξη να πάει 850 ευρώ, να αυξηθούν οι μισθοί και να γίνουν και άλλες προσλήψεις στο δημόσιο, bla bla bla.

    Και πώς θα χρηματοδοτηθούν αυτές οι νέες ιδέες και τα απίθανα οράματα;

    Πρώτον ΛΕΕΙ θα κτυπήσει τη φοροδιαφυγή (προφανώς όπως και παλιά) και δεύτερον ΛΕΕΙ θα τα πάρει από τους πλούσιους και θα τα δώσει στους φτωχούς (όπως και παλιά).

    Πολύ πρωτότυπο, πώς το σκέφτηκες ρε γίγαντα;;

    Φαίνεται μάλιστα ότι το ΠΗΓΑΔΙ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ.

    Άκου μπαρούφα, λέει πχ. ότι θα ΑΥΞΗΣΕΙ τις επενδύσεις από το εξωτερικό αλλά λίγο μετά ξεχνιέται και λέει ότι θα ΑΥΞΗΣΕΙ και τη φορολογία των μεγάλων επιχειρήσεων για να χρηματοδοτήσει την επέκταση του δημόσιου τομέα.

    Πώς συνδυάζονται αυτά τα δύο ρε μεγάλε, πές το μυστικό και σε μας τους άσχετους να δούμε το φώς μας.

    ΟΧΙ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ να τον κάνεις πρωθυπουργό θα διαλύσει το σύμπαν.

    Με τέτοιες παπαριές θα περάσουμε και την Ισπανία στην ανεργία και άντε μετά να δούμε τι θα λές στους ανέργους, κουφιοκεφαλάκη.

    Ο απόλυτος στόκος, δεν είναι τυχαίο που ακόμη και ο πατέρας του ντρεπότανε γι’ αυτόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο Καραμανλής είναι ο πρώτος πολιτικός ηγέτης παγκοσμίως που βγήκε με ύφος 1000 καρδιναλίων και δήλωσε δημόσια και σε ζωντανή μετάδοση από την τηλεόραση πως είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΑΡΓΟΣΤΡΟΦΟΣ.
    Σε μια διεθνή κρίση τι θα κάνεις κύριε αργόστροφε ;
    Εσύ δε φταις , φταίνε όσοι σε χειροκροτούσαν από κάτω και όσοι σε ψηφίζουν.
    Θυμάσαι πόσο καλά περνούσες εκείνες τις αξέχαστες εποχές στη Θεσσαλονίκη που μπεκρόπινες κάθε βράδυ και είχες και τον κοσμηματοπώλη και σου έριχνε και κανένα μανίκι και ήταν όλα ζάχαρη ;
    Και ξαφνικά σου την πέσανε οι Βαρδινογιάννηδες και οι κομματάρχες και θέλανε να σε κάνουνε πρωθυπουργό.
    Είναι τώρα σοβαρές δουλειές να τις κάνει κανείς ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΣΕΙΡΑ - 1

    Μας περνάει για αμερικανάκια ο αμερικάνος βουτυρομπεμπές και τα Γιωργοκάναλά του.

    ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

    Ομόλογα: Η Morgan Stanley επέστρεψε όλα τα δομημένα και τα αντάλλαξε με Ελληνικά σταθερής απόδοσης.
    Βατοπέδι: Έγινε αναστροφή των ανταλλαγών και το δημόσιο δεν ζημιώθηκε ούτε ένα ευρώ.
    Ζαχόπουλος: Καθαρά προσωπική υπόθεση, καμία σχέση με δημόσια χρήματα.
    Υποκλοπές: Τα συνεταιράκια του πασόκ, ο Κόκκαλης της intracom-ζίμενς και ο Κορωνιάς της Vodafone, υπέκλεπταν τον πρωθυπουργό. Καμμία σχέση με δημόσια χρήματα.
    Παυλίδης: 100 ψωροχιλιάρικα του Μανούση, χωρίς καμία απολύτως απόδειξη.
    ……………………

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΒΟΥΤΗΞΑΤΕ, ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΖΙΜΕΝΣ : Στα επίσημα πρακτικά της δίκης της μητρικής Siemens στο Μόναχο είναι καταγεγραμμένο ότι για τις δουλειές της Siemens στην Ελλάδα δόθηκαν μίζες περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ. Μέχρι στιγμής είναι σίγουρο ότι ένα εκατομμύριο εξ’ αυτών μεταφέρθηκε στα ταμεία του Πασόκ, μέσω Τσουκάτου.
    Πολλά εκατομμύρια ευρώ διοχετεύονταν από τον λογαριασμό του πρώην στελέχους της Siemens Hellas, Πρόδρομου Μαυρίδη, προς τους διάφορους πράσινους «δικαιούχους». Μόνο από τον προσωπικό λογαριασμό που διατηρούσε ο Μαυρίδης σε υποκατάστημα της Ελβετικής Τράπεζας Dresdner Bank, διακινήθηκαν περίπου 25 εκατομμύρια ευρώ. Σπουδαίο ρόλο στις διαδρομές του «μαύρου χρήματος» φαίνεται ότι διαδραματίζουν οι εταιρείες Martha Hodling και Martha Overseas, όπως επίσης και η εταιρεία Fiberlite LLC, του Dubai, που τροφοδοτεί εκτός από τον προσωπικό λογαριασμό του κ. Μαυρίδη και τους λογαριασμούς των δύο εταιρειών που του ανήκουν. Οι αρχές του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης χαρακτηρίζουν το «σκάνδαλο Siemens» ως «το μεγαλύτερο μεμονωμένο σκάνδαλο στην ιστορία των χρηματιστηρίων.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΛΕΟΠΑΡΝΤ: Το πασόκ αγόρασε τα άρματα μάχης Λέοπαρντ 7 (ΕΠΤΑ) φορές ακριβότερα απ' ότι αγόρασε η Τουρκία (2 δις δρχ.), την ίδια εποχή.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ: Κατά την τριετία 2001-2004 το πασόκ διόρισε (εκτός ΑΣΕΠ) 250.000 συμβασιούχους στο δημόσιο για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους, προφανώς για να υφαρπάξει εκβιαστικά την ψήφο τους. Το 2004 είχε μάλιστα το θράσος να ζητάει να κάνει η ΝΔ αυτό που δεν έκαναν εκείνοι, δηλαδή να τους μονιμοποιήσει. Σύμφωνα με το συμβούλιο επικρατείας μονιμότητα δικαιούντο μόνο όσοι κάλυπταν "πάγιες και διαρκείς ανάγκες", δηλαδή το πολύ 80.000 από τους 250.000, που διόρισε η «μεγάλη δημοκρατική παράταξη».

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ: Αγορά προβληματικών γερμανικών υποβρυχίων κόστους 750 δις (τιμή πενταπλάσια του πραγματικού κόστους), που γέρνουν μέσα στη θάλασσα, ακόμη και σήμερα!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΚΠΟΙΗΣΗΣ ΧΡΥΣΟΥ: Εκποίηση 20 τόνων χρυσού της Τράπεζας της Ελλάδος: Όταν έφαγαν και τα τελευταία λεφτά των δημόσιων ταμείων, ενώ παράλληλα οι δανειακές υποχρεώσεις της Ελλάδας χτυπούσαν παγκόσμιο πρωταθλητισμό, οι πράσινοι οικονομολόγοι σοφίστηκαν νέες πατέντες!* Τον Αύγουστο του 2003, ο Σημίτης και Διοικητής Γκαργκάνας, αποφάσισαν με πλήρη μυστικότητα να εκποιήσουν 20 τόνους από τα αποθέματα χρυσού της Ελλάδος. Αυτοί οι κύριοι σήμερα, βγαίνουν και μιλάνε για "διασφάλιση της δημόσιας περιουσίας" !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΕΙΡΑ - 2


    Μας περνάει για αμερικανάκια ο αμερικάνος βουτυρομπεμπές και τα Γιωργοκάναλά του.

    ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

    Ομόλογα: Η Morgan Stanley επέστρεψε όλα τα δομημένα και τα αντάλλαξε με Ελληνικά σταθερής απόδοσης.
    Βατοπέδι: Έγινε αναστροφή των ανταλλαγών και το δημόσιο δεν ζημιώθηκε ούτε ένα ευρώ.
    Ζαχόπουλος: Καθαρά προσωπική υπόθεση, καμία σχέση με δημόσια χρήματα.
    Υποκλοπές: Τα συνεταιράκια του πασόκ, ο Κόκκαλης της intracom-ζίμενς και ο Κορωνιάς της Vodafone, υπέκλεπταν τον πρωθυπουργό. Καμμία σχέση με δημόσια χρήματα.
    Παυλίδης: 100 ψωροχιλιάρικα του Μανούση, χωρίς καμία απολύτως απόδειξη.
    ……………………

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΒΟΥΤΗΞΑΤΕ, ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ : Αρχές του 2004 οι ιδιοκτήτες Καναδοί της TVX Gold αποφάσισαν να αποχωρήσουν, λόγω των λειτουργικών προβλημάτων που τους δημιουργούσαν μερικοί πασόκοι κάτοικοι και η τοπική αυτοδιοίκηση. Διεθνής έγκυρη εταιρία μελετών αποτίμησε την αξία των μεταλλείων σε 408 εκατ. Ευρώ, αλλά το κράτος, αντί να κάνει διεθνή μειοδοτικό διαγωνισμό έδωσε απευθείας τα μεταλλεία στην εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός ΑΕ», συμφερόντων Μπόμπολα, έναντι 11 εκατ. €. Δηλαδή το δημόσιο χάρισε 390 εκατομμύρια ευρώ στο Μπόμπολα μέσα σε λίγους μήνες.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΜΟΛΟΓΩΝ: Το 2001 για να καλύψουν ένα τεράστιο χρέος 2,8 δις ευρώ έστησαν τη μεγαλύτερη κομπίνα διαχείρισης χρέους, το περίφημο «πράσινο» δομημένο ομόλογο με τις 18 τράμπες. Δομήθηκε ένα ομόλογο-τέρας ονομαστικής αξίας 6,1 δις Ευρώ και πάνω σ' αυτό "παίχτηκαν" 18 τράμπες (swaps). Το οφειλόμενο ποσό, από τους λάθος χειρισμούς από 2,8 δις Ευρώ ανήλθε στα 5,4 δις Ευρώ.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ: Μόνο το 2002 - 2003 χάθηκαν μέσω της "Ακρόπολις" χρηματιστηριακής, σε παιχνίδι με ομόλογα 5,5 εκ. €. Συνολικά χάθηκαν από τα σαΐνια του Πασόκ πάνω από 3,5 δις € (1,3 τρις δρχ.) μόνο από το 1999-2002. Και μιλάμε για τα λεφτά που τζόγαραν στο χρηματιστήριο, αφήνοντας τις διψασμένες για μίζα πράσινες διοικήσεις των ταμείων να τζογάρουν. Επένδυσαν 5,22 δις € συνολικά σε μετοχές και άφησαν μόνο με 1,76 δις €.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΡΙΑΔΝΗ : Το 2000 το ελληνικό δημόσιο δανείστηκε 650 εκ. €, από την off shore εταιρεία ARIADNE S. A. (ISIN:XS0121591704) με έδρα το Λουξεμβούργο, βάζοντας υποθήκη μέχρι το 2013 τα έσοδα των λαχείων. Οι μίζες που έπεσαν ξεπερνούν τα 7,5 εκ. €. Παρόλες τις συνεχείς εκκλήσεις για να δικαιολογήσει την πράξη αυτή, το πασόκ έκανε την πάπια!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΟΝΗΣ ΤΟΠΛΟΥ; Οι αμαρτωλές και ταυτόχρονα «ιερές» μπίζνες Πασόκ με τη Μονή Τοπλού ή πως παρέδωσαν 26.000 στρέμματα στη μονή Τοπλού (που έχει μόνο ένα μοναχό) σαν να ήταν δικά τους. Στη συνέχεια ιδρύθηκε εταιρία εκμετάλλευσης μαζί με Εγγλεζοκύπριους, που εισήγαγαν την εταιρία στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου και έγιναν όλοι ζάπλουτοι. Φυσικά οι «ιερές» μπίζνες των πρασινοφρουρών είναι απόλυτα εγκεκριμένες από τους «αγωνιστές» της «μεγάλης δημοκρατικής παράταξης», όπως ο Καρχιμάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μα τί εξεστόμισε ο ελεεινός Πρωθυπουργός στην Λάρισα;; " Όσοι επιδιώκουν την πόλωση θα.. μείνουν μόνοι!! "

    ΕΣΥ ΚΩΣΤΑΚΗ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕ 53ΧΡΟΝΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΤΩΡΑ;; ΔΕΝ ΠΟΛΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΧΥΔΑΙΟ ΤΡΟΠΟ; ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΝΑ ΕΜΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ;; ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΕΝΑ ΙΖΧΥΡΟ ΡΑΠΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.. ΑΡΚΕΤΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ ΤΟ 2004 ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ(ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΥΓΕΙΑ,ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ)

    ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΣΕΙΡΑ -3

    Μας περνάει για αμερικανάκια ο αμερικάνος βουτυρομπεμπές και τα Γιωργοκάναλά του.

    ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

    Ομόλογα: Η Morgan Stanley επέστρεψε όλα τα δομημένα και τα αντάλλαξε με Ελληνικά σταθερής απόδοσης.
    Βατοπέδι: Έγινε αναστροφή των ανταλλαγών και το δημόσιο δεν ζημιώθηκε ούτε ένα ευρώ.
    Ζαχόπουλος: Καθαρά προσωπική υπόθεση, καμία σχέση με δημόσια χρήματα.
    Υποκλοπές: Τα συνεταιράκια του πασόκ, ο Κόκκαλης της intracom-ζίμενς και ο Κορωνιάς της Vodafone, υπέκλεπταν τον πρωθυπουργό. Καμμία σχέση με δημόσια χρήματα.
    Παυλίδης: 100 ψωροχιλιάρικα του Μανούση, χωρίς καμία απολύτως απόδειξη.
    ……………………

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΒΟΥΤΗΞΑΤΕ, ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ: Τον Οκτώβριο του 2003 η Ευρωπαϊκή επιτροπή στράφηκε κατά της Ελλάδας και έστειλε την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τις παράνομες χρηματοδοτήσεις της Ολυμπιακής. Ζητούσε μάλιστα την επιστροφή της οικονομικής υποστήριξης χαρακτηρίζοντας αποτυχημένα όλα τα σχέδια εξυγίανσης από το 1994 έως το 2002. Η «Ολυμπιακή» κόστιζε 1,5 εκατομμύρια ευρώ ημερησίως στους Έλληνες φορολογουμένους, δηλαδή 550 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, κάθε χρόνο! Οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ προσπάθησαν ανεπιτυχώς να αποκρατικοποιήσουν την «Ολυμπιακή» ή να κοροϊδέψουν τους Ευρωπαίους με διάφορα τερτίπια, προς αποφυγήν ποινών. Ο Χ.Βερελής αφού «ξεχρέωσε» για ακόμα μια φορά με παράνομες εισφορές πολλών δις την Ολυμπιακή, την μετονόμασε σε «Ολυμπιακές αερογραμμές». Μέσα σε ένα μήνα το νέο σχήμα ήταν και πάλι ελλειμματικό και καταχρεωμένο! Η Ευρωπαϊκή Ένωση επέβαλε πρόστιμα πολλών δις για τις παράνομες κρατικές επιχορηγήσεις στην Ολυμπιακή που αναγκάστηκε να πληρώσει η ΝΔ. Το πρόβλημα επιλύθηκε από τον Κώστα Χατζηδάκη με την πώληση της Ολυμπιακής στην MIG το 2009.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΣΕΠ : Κάτω από το νόμο Πεπονή κατασκεύασαν τις περίφημες ‘αποκαταστατικές’ διατάξεις του άρθρου 25 και του Ν. 2190, που παραβίαζαν το νόμο για το ΑΣΕΠ, καταργούσαν την έννομο τάξη και ανάγκαζαν το ίδιο το ΑΣΕΠ να διαπιστώνει χιλιάδες παράνομες πράσινες κομματικές προσλήψεις, κυρίως συμβασιούχων. Ο δημόσιος τομέας στην Ελλάδα πασοκοκρατείται, αφού επί 20 χρόνια είχαν διοριστεί πάνω από 1 εκ. ‘πράσινα’ παιδιά. Το ρεκόρ των διορισμών ήταν το πρεκλογικό έτος 1989 που το πασόκ διόρισε 180.000 άτομα από τις κλαδικές του

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΦΡΕΓΑΤΩΝ: Tο 2003 ο Μισέλ Ζοσεράν πρόεδρος της γαλλικής αμυντικής βιομηχανίας THALES κατήγγειλε για δωροδοκία μέλος της ελληνικής κυβέρνησης για να αναλάβει η εταιρεία του, την αναβάθμιση έξι φρεγατών του πολεμικού ναυτικού. Γαλλικές εφημερίδες υποστήριξαν με στοιχεία, ότι η ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων δόθηκε στους Αμερικάνους βάσει της υψηλότερης δωροδοκίας αφού παρόλο που η THALES δωροδοκούσε τον υπουργό Άμυνας από 7% - 10% δεν πήρε τελικά το έργο. Τελικά την ασφάλεια ‘κέρδισε’ η εταιρεία του Dick Cheney (αντιπροέδρου της Αμερικής) που απευθύνθηκε κατευθείαν στο Σημίτη και στο Χρυσοχοΐδη.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΑΜΙΝΑ-ΜΙΝΟΑΝ: Αποτέλεσμα του ναυαγίου ήταν 83 νεκροί και δύο μήνες μετά η αυτοκτονία του πράσινου εφοπλιστή Σφηνιά, λόγω οικονομικής κατάρρευσης της κρητικής Minoan Lines. Τρεις μέρες πριν το ναυάγιο ο μηχανικός του Σαμίνα, Αντώνης Σορώκος στέλνει γραπτή αναφορά στην εταιρεία, κρίνοντας το πλοίο , αναξιόπλοο. Το πλοίο βυθίστηκε 20 λεπτά μετά την πρόσκρουσή του στις Πόρτες της Πάρου, γιατί δε διέθετε στεγανά, που θα καθυστερούσαν ή θα απέτρεπαν τη βύθισή του. Οι χώροι που έπρεπε να είναι στεγανά είχαν μετατραπεί σε καμπίνες, ενώ τα σωστικά μέσα ήταν ανύπαρκτα. Οι μηχανισμοί του υπουργείου από την άλλη είχαν πραγματοποιήσει πλημμελείς ή εικονικούς ελέγχους αξιοπλοΐας που πολλές φορές συνοδεύονταν και από το αντίστοιχο φιλοδώρημα, επί Υπουργίας Παπουτσή βέβαια.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ARTION: Για τέσσερα κακουργήματα ασκήθηκε δίωξη κατά του πρώην γενικού διευθυντή του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Παπακωνσταντίνου και της χρηματιστηριακής εταιρείας ΑΡΤΙΟΝ για τα ομόλογα του Ταμείου Εθνικής Οδοποιίας (ΤΕΟ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΣΕΙΡΑ - 4

    Μας περνάει για αμερικανάκια ο αμερικάνος βουτυρομπεμπές και τα Γιωργοκάναλά του.

    ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

    Ομόλογα: Η Morgan Stanley επέστρεψε όλα τα δομημένα και τα αντάλλαξε με Ελληνικά σταθερής απόδοσης.
    Βατοπέδι: Έγινε αναστροφή των ανταλλαγών και το δημόσιο δεν ζημιώθηκε ούτε ένα ευρώ.
    Ζαχόπουλος: Καθαρά προσωπική υπόθεση, καμία σχέση με δημόσια χρήματα.
    Υποκλοπές: Τα συνεταιράκια του πασόκ, ο Κόκκαλης της intracom-ζίμενς και ο Κορωνιάς της Vodafone, υπέκλεπταν τον πρωθυπουργό. Καμμία σχέση με δημόσια χρήματα.
    Παυλίδης: 100 ψωροχιλιάρικα του Μανούση, χωρίς καμία απολύτως απόδειξη.
    ……………………

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΒΟΥΤΗΞΑΤΕ, ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ: Εξαφανίστηκαν αμέτρητα δις υπό τις οδηγίες του Λαλιώτη με αποτέλεσμα να πληρώνουμε τεράστια πρόστιμα για την μη πραγματοποίηση του έργου. Η Ελλάδα παρέμεινε η τελευταία χώρα στην Ευρώπη που δεν έχει ολοκληρώσει το έργο παρά τα συνεχή πακέτα που έχουν δοθεί για την πραγματοποίησή του.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΑΒ (Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία): Ληστρικό σκάνδαλο 1 δις € στην ΕΑΒ, όπου με σκοπό να κρύψουν τα κλεμμένα οι πασόκοι, τα «έβαζαν» σε ειδικό λογαριασμό «αναπόσβεστων εξόδων ιδρύσεως της εταιρείας»!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΩΝ: Βιομηχανία παράνομων ελληνοποιήσεων με χορήγηση ελληνικής ταυτότητας και εκλογικού βιβλιαρίου ακόμη και σε σεσημασμένους κακοποιούς από τις πρώην κομουνιστικές χώρες. Υπόσχονταν αγροτική γη και διορισμούς σε Ουκρανούς, Ρώσους και Γεωργιανούς, «κατασκευάζοντας» ομογενείς και ταυτόχρονα ψηφοφόρους. Λίγους μήνες μετά τις εκλογές ανακλήθηκαν χιλιάδες ελληνοποιήσεις αφού η παρανομία της έκδοσής τους ήταν ολοφάνερη και καραμπινάτη. Είχαν όμως προλάβει να ψηφίσουν. Αποτέλεσμα η νόθευση των εκλογών της 9ης Απριλίου 2000. Ειδικά στην Βόρεια Ελλάδα (Φλώρινα, Πέλλα, Κιλκίς κ.α.) το ποσοστό των Αλβανών οι οποίοι ελληνοποιήθηκαν ήταν διψήφιο, δηλαδή ξεπέρασε το 10%. Το πασόκ κέρδισε τις εκλογές του 2000 με διαφορά 1% (70.000 ψήφοι)!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ: Ο πράσινος Σεραφείμ Φυντανίδης (μέσω της συζύγου του Βιργινίας Βεντουράκη) εμπλεκόμενος στο μεγάλο φαγοπότι των Ολυμπιακών έργων (Άγιος Κοσμάς), μέσω της Ολλανδικής κατασκευαστικής De Boer.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΑΧΤΑ : Αφορά τη (ν)τροπολογία -σκάνδαλο της Σιθωνίας που κατέληξε στην αποπομπή του υφυπουργού Οικονομικών, Χρήστου Πάχτα, και των άλλων εννέα βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Η υπόθεση ξεκίνησε στις 21/01/2004, όταν οι εννέα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, κατέθεσαν τροπολογία στο νομοσχέδιο «Ενισχύσεις Ιδιωτικών Επενδύσεων για την οικονομική και περιφερειακή ανάπτυξη της χώρας», την οποία αποδέχτηκε ο αρμόδιος υφυπουργός Οικονομίας Χρ. Πάχτας και έδιναν τη δυνατότητα ανέγερσης στην κατασκευαστική εταιρία «Ολυμπιακή Τεχνική» του μεγαλοεργολάβου Στέγκου, ιδιοκτήτη του «Πόρτο Καρράς», να χτίσει παράνομα χιλιάδες τουριστικές κατοικίες στην περιοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΕΟΙ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΠΟΣΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΑΣΟΚ;

    ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ, ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ;

    ΚΑΝΤΕ ΜΟΚΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΑΝ ΥΣΤΕΡΙΚΕΣ ΠΑΡΘΕΝΟΠΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΝΤΑΡΟΔΕΚΑΡΕΣ ΤΟY ΠΑΥΛΙΔΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.

    ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΜΙΖΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΑΣ, ΑΛΗΤΕΣ.

    ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΛΟ ΤΟ ΣΗΜΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΑΠΑΝΤΡΕΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ.

    ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΤΕΡΥΓΑ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ.

    ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΛΑΔΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΕΞΟΔΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΣΕΙΡΑ - 5

    Μας περνάει για αμερικανάκια ο αμερικάνος βουτυρομπεμπές και τα Γιωργοκάναλά του.

    ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

    Ομόλογα: Η Morgan Stanley επέστρεψε όλα τα δομημένα και τα αντάλλαξε με Ελληνικά σταθερής απόδοσης.
    Βατοπέδι: Έγινε αναστροφή των ανταλλαγών και το δημόσιο δεν ζημιώθηκε ούτε ένα ευρώ.
    Ζαχόπουλος: Καθαρά προσωπική υπόθεση, καμία σχέση με δημόσια χρήματα.
    Υποκλοπές: Τα συνεταιράκια του πασόκ, ο Κόκκαλης της intracom-ζίμενς και ο Κορωνιάς της Vodafone, υπέκλεπταν τον πρωθυπουργό. Καμμία σχέση με δημόσια χρήματα.
    Παυλίδης: 100 ψωροχιλιάρικα του Μανούση, χωρίς καμία απολύτως απόδειξη.
    ……………………

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΒΟΥΤΗΞΑΤΕ, ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ: Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΑΠΟ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΚΛΑΠΗΚΕ ΜΟΝΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ. ΤΑ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΙΛΙΓΓΙΩΔΗ, ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ 110 ΔΙΣ ΕΥΡΩ (38 ΤΡΙΣ ΔΡΧ). Ενάμισι εκατομμύριο ανύποπτοι μικροεπενδυτές έχασαν τις οικονομίες τους μετά από τις άμεσες και έμμεσες προτροπές υπουργών και του ίδιου του Σημίτη. Τα παπαγαλάκια των νταβατζήδων διαφήμιζαν τις μαγειρεμένες αποδόσεις του Χρηματιστηρίου, ενώ ο διορισμένος από το Σημίτη στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Σταύρος Θωμαδάκης έδινε εγκρίσεις μετοχικού κεφαλαίου σε όλους τους επιχειρηματίες, χωρίς κάν να ελέγχει τι είχαν κάνει με τα προηγούμενα λεφτά που είχαν βουτήξει. Το χρηματιστήριο έγινε μέχρι και «κόμμα» στις εκλογές του 2000, ενώ παράλληλα χρησιμοποιήθηκε ως προεκλογικό σημάδι της "ισχυρής οικονομίας" των κυβερνήσεων Σημίτη. Διαφημιστικά σποτ προκαλούσαν τους Έλληνες να επενδύσουν τα χρήματά τους στα σίγουρα κέρδη των εισηγμένων και τα παπαγαλάκια των μέσων παραπληροφόρησης, ανταγωνίζονταν ποιος θα σε πρωτο-παραμυθιάσει. Όταν το 2000 είχε επέλθει η καταστροφή και ρωτήθηκε ο Σημίτης τι θα γίνει με τους κατεστραμμένους, αυτός απάντησε «άς πρόσεχαν».

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΕΚΑ (Δημόσια Επιχείρηση Κρατικών Αξιών): Για να κερδίσει τις εκλογές του 2000 ο Σημίτης δεν ήθελε να πέσει το χρηματιστήριο. Διόρισε δικούς του ανθρώπους στην εταιρία διαχείρισης των ασφαλιστικών ταμείων και τους έβαλε να αγοράζουν υπερτιμημένες μετοχές. Βέβαια, ακριβώς ΜΕΤΑ αφού κέρδισε τις εκλογές το Χρηματιστήριο κατέρρευσε και τα ασφαλιστικά ταμεία καταστράφηκαν.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΞΟΛΙΣΜΩΝ 20 ΔΙΣ : Προβληματικά αμυντικά συστήματα και μαχητικά αεροπλάνα, που το ένα μετά το άλλο πέφτουν σκοτώνοντας αεροπόρους. Οι μόνοι που ωφελήθηκαν από τις συμφωνίες ήταν τα λαμόγια-μεσάζοντες, οι έμποροι και οι πολυεθνικές για τους οποίους εξασφαλίζονταν τεράστιες μίζες και προμήθειες, με υπερκοστολογήσεις και αστρονομικές υπερβάσεις των αρχικών συμβάσεων.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΝΕΟΝΑΚΗ : Βάσει των στοιχείων της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ο βουλευτής Ρεθύμνου Νεονάκης έπαιξε στο Χρηματιστήριο 64 εκατομμύρια €, σε ένα μόλις τρίμηνο.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΙΠΛΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ: Οι δαπάνες για την άμυνα δεν εμφανίζονταν ποτέ στα κρατικά έξοδα αλλά εγγράφονταν μόνο σε ειδικούς λογαριασμούς της Τράπεζας της Ελλάδος (που σημαίνει ότι δεν μπορεί ποτέ να αποδειχτεί ποιος έπαιρνε τα λεφτά) με αποτέλεσμα να γίνουμε διεθνώς ρεζίλι από την Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία το 2002. Ενώ μέχρι το 1998 είχαν ανοιχτεί μόνο 3 τέτοιοι λογαριασμοί, από το 1998 μέχρι το 2004 ανοίχτηκαν πάνω από 100, δηλ.: τα περίφημα διπλά βιβλία).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΣΕΙΡΑ - 6

    Μας περνάει για αμερικανάκια ο αμερικάνος βουτυρομπεμπές και τα Γιωργοκάναλά του.

    ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

    Ομόλογα: Η Morgan Stanley επέστρεψε όλα τα δομημένα και τα αντάλλαξε με Ελληνικά σταθερής απόδοσης.
    Βατοπέδι: Έγινε αναστροφή των ανταλλαγών και το δημόσιο δεν ζημιώθηκε ούτε ένα ευρώ.
    Ζαχόπουλος: Καθαρά προσωπική υπόθεση, καμία σχέση με δημόσια χρήματα.
    Υποκλοπές: Τα συνεταιράκια του πασόκ, ο Κόκκαλης της intracom-ζίμενς και ο Κορωνιάς της Vodafone, υπέκλεπταν τον πρωθυπουργό. Καμμία σχέση με δημόσια χρήματα.
    Παυλίδης: 100 ψωροχιλιάρικα του Μανούση, χωρίς καμία απολύτως απόδειξη.
    ……………………

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΒΟΥΤΗΞΑΤΕ, ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ: Το τεράστιο φαγοπότι με τα δημόσια έργα και τις Ολυμπιακές υποδομές που χαρακτηρίζονται από καθυστερήσεις, υπερβάσεις και κακοτεχνίες, για πολλές από τις οποίες πληρώνουμε βαριά πρόστιμα. Με το κόλπο των σκόπιμων καθυστερήσεων στη δημοπράτηση έργων οι υπουργοί Σημίτη προχωρούσαν σε απευθείας αναθέσεις σε ημέτερους με συνοπτικές και αδιαφανείς διαδικασίες, υποτίθεται κάτω από την πίεση του χρόνου ενώ στην πραγματικότητα ήθελαν απλώς να ευνοήσουν τους νταβατζήδες τους, δηλαδή τους χρηματοδότες τους. Μόνο για τα Ολυμπιακά έργα του ΓΕΣ διαβιβάστηκαν στους αρμόδιους εισαγγελείς πενήντα δικογραφίες για ποινική αξιολόγηση!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ: Οι κακοτεχνίες σε όλα σχεδόν τα δημόσια έργα, όπου κατασκεύαζαν δρόμους καρμανιόλες μέχρι ετοιμόρροπες γέφυρες που φούσκωναν οι τσέπες των ευνοούμενων 'πράσινων κατασκευαστών' , κυρίως του Μπομπολικού Άκτωρα και της ΕΛΤΕΧ, που έπαιρναν όλα τα έργα και όποιο έργο δεν κατασκεύαζαν το έπαιρναν για να το δώσουν υπερεργολαβία.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΕΓΚΟΥ : Στο ΠΟΡΤΟ-ΚΑΡΡΑΣ όπου ο Σημίτης δεξιώθηκε τους Ευρωπαίους ηγέτες, χρεώθηκαν γιαούρτια 100 εκ. δραχμών (300.000 ευρώ). Ο Στέγκος καταδικάστηκε αργότερα σε 3 έτη φυλάκιση και χρηματικό πρόστιμο για τα αδικήματα της παράβασης χρηματιστηριακής νομοθεσίας, παραπλάνησης επενδυτικού κοινού, διασποράς ψευδών ειδήσεων και άμεσης συνέργειας στις πράξεις αυτές.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ MIRAGE. Το αλησμόνητο σκάνδαλο δισεκατομμυρίων, στο οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου έβαλε υπεύθυνο για την αγορά των 40 αεροσκαφών τον Γ. Λούβαρη, τότε πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Λούβαρης εμφανίστηκε και ως διερμηνέας στις συμφωνίες για την περίφημη «αγορά του αιώνα», για να μπορεί έτσι να συμμετέχει στις μίζες που δόθηκαν για την αγορά σε διπλάσιες τιμές από τις τρέχουσες των Μιράζ και των Μάτζικ.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΒΟ (Ελληνική Βιομηχανία Όπλων): Ο Στάθης Γιώτας, υφυπουργός Εθνικής Αμύνης, παραιτούμενος, υπέβαλλε δύο μηνυτήριες αναφορές που έστειλαν στον Κορυδαλλό τον πρώην πρόεδρο της ΕΒΟ, Σταμάτη Καμπάνη (εκλήθη από τον Αντρέα να έλθει από τον Καναδά και να αναλάβει εν λευκώ την ΕΒΟ) και τους συγκατηγορούμενούς του, Δημήτρη Κυριακαράκο και Δημήτρη Χαλατσά. Στη δεύτερη μηνυτήρια αναφορά γίνεται λόγος για μίζες δισεκατομμυρίων μέσω εταιρειών φαντασμάτων, όπου εμπλέκεται και ο Μένιος Κουτσόγιωργας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΣΕΙΡΑ - 7

    Μας περνάει για αμερικανάκια ο αμερικάνος βουτυρομπεμπές και τα Γιωργοκάναλά του.

    ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

    Ομόλογα: Η Morgan Stanley επέστρεψε όλα τα δομημένα και τα αντάλλαξε με Ελληνικά σταθερής απόδοσης.
    Βατοπέδι: Έγινε αναστροφή των ανταλλαγών και το δημόσιο δεν ζημιώθηκε ούτε ένα ευρώ.
    Ζαχόπουλος: Καθαρά προσωπική υπόθεση, καμία σχέση με δημόσια χρήματα.
    Υποκλοπές: Τα συνεταιράκια του πασόκ, ο Κόκκαλης της intracom-ζίμενς και ο Κορωνιάς της Vodafone, υπέκλεπταν τον πρωθυπουργό. Καμμία σχέση με δημόσια χρήματα.
    Παυλίδης: 100 ψωροχιλιάρικα του Μανούση, χωρίς καμία απολύτως απόδειξη.
    ……………………

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΒΟΥΤΗΞΑΤΕ, ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ «ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ»: Αγορά 40 μαχητικών F16 το 1988 για να κάνει την προίκα (το κωλόσπιτο) της χοντρο-ξανθο-μπεμπούλας ο Αντρέας. Τα αγοράααμε 30 δις δρχ την στιγμή που την ίδια εποχή οι Ελβετοί τα αγόρασαν 17 δις δρχ. Ο Αντρέας έφτιαξε τότε και ειδικό νόμο για να δικαιολογήσει το πόθεν έσχες, με υποτιθέμενα δανεικά από τον Παπούλια, τον Κατσιφάρα και τον φίλο του έμπορο όπλων Halag.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΟΥΤΣΟΝΟΜΟΥ: Συγκαλύψεις μεγαλοαπατεώνων με Νόμο. Πχ. ο Κουτσόγιωργας είχε φτιάξει ειδικό νόμο που του είχε παραγγείλει ο Κοσκωτάς έναντι δύο εκατομμυρίων δολαρίων. Την περίοδο του «Σκανδάλου Κοσκωτά» (αρχές Αυγούστου 1988), ο τότε Αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως και Υπουργός Δικαιοσύνης μακαρίτης Μένιος Κουτσόγιωργας δημοσίευσε νόμο που απαγόρευε το άνοιγμα των λογαριασμών στις τράπεζες. Σύσσωμο το ΠΑΣΟΚ ψήφισε τον "Κουτσονόμο", ο οποίος ολοφάνερα συγκάλυπτε απατεώνες με σκοπό να καθυστερήσει ο έλεγχος της προέλευσης των χρημάτων του μεγαλοαπατεώνα και τότε μεγαλομετόχου της "Τράπεζας Κρήτης" Κοσκωτά.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ: Το μεγαλοστέλεχος του Πασόκ Χρήστος Παπαδόπουλος διετέλεσε ιθύνων νους και πρόεδρος της εταιρείας και παράλληλα Δήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ. Εξελέγη με ποσοστό που υπερέβαινε το 60%!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ: Η επιλογή δήθεν αναλογικών εκλογικών συστημάτων για πρόκληση ακυβερνησίας, όποτε το Πασόκ έχανε τις εκλογές: Σκοπός να επιστρέψει γρήγορα στην εξουσία με τη βοήθεια των μέσων ενημέρωσης και της σκανδαλοθηρίας που εφαρμόζουν, όποτε το Πασόκ βρίσκεται αντιπολίτευση. Αποτέλεσμα η Ν.Δ. να κυβερνά με 150+1 βουλευτές ενώ η Ν.Δ. εξασφάλιζε πάντα καθαρή πλειοψηφική κυβέρνηση στο Πασόκ, τόσο το 1990 όσο και το 2004.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΥΔΕΠ: ή το «σκάνδαλο του σιταριού». Ζημίωσε τους Έλληνες αγρότες με το ποσό των 910 εκατομμυρίων δρχ. Χρησιμοποιήθηκαν δύο εταιρείες, ως μεσάζοντες, για το ξεπούλημα των προϊόντων της ΚΥΔΕΠ με αποτέλεσμα να κερδίσουν δισεκατομμύρια οι πράσινοι μαυραγορίτες σε βάρος του δημοσίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΕΟΙ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΠΟΣΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΑΣΟΚ;

    ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ, ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ;

    ΚΑΝΤΕ ΜΟΚΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΑΝ ΥΣΤΕΡΙΚΕΣ ΠΑΡΘΕΝΟΠΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΝΤΑΡΟΔΕΚΑΡΕΣ ΤΟY ΠΑΥΛΙΔΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.

    ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΜΙΖΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΑΣ, ΑΛΗΤΕΣ.

    ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΛΟ ΤΟ ΣΗΜΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΑΠΑΝΤΡΕΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ.

    ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΤΕΡΥΓΑ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ.

    ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΛΑΔΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΕΞΟΔΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΣΕΙΡΑ - 8

    Μας περνάει για αμερικανάκια ο αμερικάνος βουτυρομπεμπές και τα Γιωργοκάναλά του.

    ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

    Ομόλογα: Η Morgan Stanley επέστρεψε όλα τα δομημένα και τα αντάλλαξε με Ελληνικά σταθερής απόδοσης.
    Βατοπέδι: Έγινε αναστροφή των ανταλλαγών και το δημόσιο δεν ζημιώθηκε ούτε ένα ευρώ.
    Ζαχόπουλος: Καθαρά προσωπική υπόθεση, καμία σχέση με δημόσια χρήματα.
    Υποκλοπές: Τα συνεταιράκια του πασόκ, ο Κόκκαλης της intracom-ζίμενς και ο Κορωνιάς της Vodafone, υπέκλεπταν τον πρωθυπουργό. Καμμία σχέση με δημόσια χρήματα.
    Παυλίδης: 100 ψωροχιλιάρικα του Μανούση, χωρίς καμία απολύτως απόδειξη.
    ……………………

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΒΟΥΤΗΞΑΤΕ, ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΟΣΚΩΤΑ: Ήταν το σχέδιο για την οικονομική επικράτηση «νέων τζακιών» προσαρμοσμένων στις πολιτικές επιλογές του Πασόκ. Ο ιδιωτικός τομέας που δημιουργήθηκε πήρε υπό τον έλεγχό του όλα σχεδόν τα μέσα ενημέρωσης, ανέλαβε δηλαδή τη χειραγώγηση του ελληνικού λαού και σε δεύτερη φάση απαιτούσε όλα τα κονδύλια του κράτους, διαφημιστικά πακέτα και τα δημόσια έργα. «Εκβίαζε» δηλαδή και την κοινή γνώμη και τα κόμματα. Ο Κοσκωτάς «κάηκε» γιατί πήγε να ανταγωνισθεί τον παντοδύναμο Λαμπράκη.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ; Το συνταγματικό πραξικόπημα των μπλε και λευκών ψηφοδελτίων, ώστε να εξασφαλιστεί η εκλογή Σαρτζετάκη στη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας to 1985. Η ξεκάθαρη παραβίαση της μυστικότητας των ψηφοφοριών στη Βουλή και το άκρον άωτον της χειραγώγησης των βουλευτών / προβάτων ενός κόμματος.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΩΝ: Πόλωση, παραπληροφόρηση, προβοκάτσιες, παραποιημένες φωτογραφίες όπως πχ: «ο Μητσοτάκης ήταν συνεργάτης των Ναζί» το 1985. Το πασόκ κερδίζει τις εκλογές («για ακόμη καλύτερες μέρες» / κοριτσάκι με λουλουδάκι) : Μετά την πτώση του κομμουνισμού το 1989, η ίδια η κομμουνιστική μυστική υπηρεσία Στάζι παραδέχθηκε ότι τα ψεύτικα στοιχεία τα είχε κατασκευάσει κατά παραγγελία από το πασόκ (μάλλον το Λαλιώτη.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΥΡΚΑΛ 1: Η Πυρκάλ πουλούσε στο Ιράκ 112$ την οβίδα και στον ελληνικό στρατό 201$ ! (95% ακριβότερα), πήγαινε η μίζα σύννεφο.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΥΡΚΑΛ 2: Η αγορά του εντελώς άχρηστου ναυπηγείου πλαστικών σκαφών στο Λαύριο έναντι του ποσού των 370 εκατομ. δρχ.!, Πάμπλουτοι έγιναν δεκάδες πρασινοφρουροί με κρατικό χρήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ελάτε, μαλακισμένα παπαγαλάκια της Ρηγίλης να παίξουμε λίγο.
    Γράψτε τις μαλακίες σας, ελεύθερα.
    Σε λίγο τελειώνει το πανηγύρι.
    Θ'αρχίσετε τα εσωκομματικά μαχαιρώματα.
    Θα ψάχνετε στην Λατινική Αμερική να βρείτε τον Κωστάκη, που θα παίζει επιτέλους ελεύθερος πλαίη στάσιον και θα κλαίτε ορφανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΣΕΙΡΑ - 9

    Μας περνάει για αμερικανάκια ο αμερικάνος βουτυρομπεμπές και τα Γιωργοκάναλά του.

    ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

    Ομόλογα: Η Morgan Stanley επέστρεψε όλα τα δομημένα και τα αντάλλαξε με Ελληνικά σταθερής απόδοσης.
    Βατοπέδι: Έγινε αναστροφή των ανταλλαγών και το δημόσιο δεν ζημιώθηκε ούτε ένα ευρώ.
    Ζαχόπουλος: Καθαρά προσωπική υπόθεση, καμία σχέση με δημόσια χρήματα.
    Υποκλοπές: Τα συνεταιράκια του πασόκ, ο Κόκκαλης της intracom-ζίμενς και ο Κορωνιάς της Vodafone, υπέκλεπταν τον πρωθυπουργό. Καμμία σχέση με δημόσια χρήματα.
    Παυλίδης: 100 ψωροχιλιάρικα του Μανούση, χωρίς καμία απολύτως απόδειξη.
    ……………………

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΒΟΥΤΗΞΑΤΕ, ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ TOR-M1 (ρώσικα αυτοκινούμενα αντιαεροπορικά συστήματα μικρού βεληνεκούς) : Πίσω από την προμήθειά τους βρίσκονται δύο δολοφονίες, εμπλοκή μυστικών υπηρεσιών, κατασκοπεία, παρακολουθήσεις, απειλές, 474 εκ $ και το γεγονός ότι ουδέποτε καταβλήθηκαν στη χώρα μας τα αντισταθμιστικά οφέλη, ύψους 73 εκ. $.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΟΠΩΤΑ: Ο φιλόδοξος εκδότης φιλοπασοκικών εφημερίδων, εκ των οποίων όλες αποδείχτηκαν βραχύβιες, τιμωρήθηκε με ποινή φυλάκισης πέντε ετών για κατάχρηση 57 εκατομ. δρχ. από την Εθνική Τράπεζα. Εξαφανίστηκε για να μην εκτίσει την ποινή του.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΜΑΥΡΑΚΗ: Διοικητής της ΔΕΗ που απηλλάγη δια βουλευμάτων από δύο υποθέσεις που τον βάρυναν. έγραψε ιστορία με το δωράκι που «έδωσε στον εαυτό του», των 500 εκατομμυρίων δρχ.. Είχε γελάσει κάθε πικραμένος με τα δωράκια των πράσινων στελεχών στον εαυτό τους. Ο Μαυράκης βρέθηκε ξανά στην επικαιρότητα με τη συμφωνία για αγορά ηλεκτρικής ενέργειας από την Αλβανία, προκαλώντας ζημιά 120 εκατομμυρίων δρχ. στη ΔΕΗ, σύμφωνα και με το απαλλακτικό βούλευμα που αφορούσε την υπόθεση. Άλλος ένα πρασινοφρουρός που βγήκε λάδι.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΧΡΗΣΤΟΥ. Ο χρυσοδάκτυλος της Εθνικής Τράπεζας που καταχράστηκε 147 εκατομμύρια δρχ. Στην υπόθεση εμπλέκονταν και η γραμματέας του Νο2 του Αντρέα, Μένιου Κουτσόγιωργα.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΜΠΡΑ: Παρακολουθήσεις και καταγραφές συνομιλιών στα σκοτεινά υπόγεια του ΟΤΕ και της ΚΥΠ. Οι καταγραφές πωλούνταν στους «ενδιαφερόμενους» ή «στην Ομόνοια», παρέχοντας εξυπηρετήσεις, εκβιασμούς, συκοφαντίες, κ.ά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΣΕΙΡΑ - 10

    Μας περνάει για αμερικανάκια ο αμερικάνος βουτυρομπεμπές και τα Γιωργοκάναλά του.

    ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

    Ομόλογα: Η Morgan Stanley επέστρεψε όλα τα δομημένα και τα αντάλλαξε με Ελληνικά σταθερής απόδοσης.
    Βατοπέδι: Έγινε αναστροφή των ανταλλαγών και το δημόσιο δεν ζημιώθηκε ούτε ένα ευρώ.
    Ζαχόπουλος: Καθαρά προσωπική υπόθεση, καμία σχέση με δημόσια χρήματα.
    Υποκλοπές: Τα συνεταιράκια του πασόκ, ο Κόκκαλης της intracom-ζίμενς και ο Κορωνιάς της Vodafone, υπέκλεπταν τον πρωθυπουργό. Καμμία σχέση με δημόσια χρήματα.
    Παυλίδης: 100 ψωροχιλιάρικα του Μανούση, χωρίς καμία απολύτως απόδειξη.
    ……………………

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΒΟΥΤΗΞΑΤΕ, ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ: αφορά τη λαθραία εισαγωγή χιλιάδων τόνων γιουγκοσλαβικού καλαμποκιού από κρατική εταιρεία και την εξαγωγή του στη συνέχεια σε χώρες της Ευρώπης ως ελληνικό. Τα κέρδη από την «κομπίνα» υπερέβησαν τα 1,5 εκατομμύρια δολάρια ενώ στα παραστατικά εμφανίστηκαν μόνο 1 εκατομμύριο δρχ.!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΤΒΑ: Σκάνδαλο 1,5 δις εις βάρος της ΕΤΒΑ και δύο θυγατρικών ναυτιλιακών εταιρειών της με την αγορά πλοίων από δύο άγνωστες κυπριακές εταιρείες φαντάσματα, οι οποίες εμφανίζονταν χωρίς κεφάλαια και χωρίς μετόχους.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ: Πέραν των παρανομιών που αποκαλύφθηκαν και της διασπάθισης δημοσίου χρήματος, εξασφάλιζε, την δεύτερη τετραετία του Πασόκ, στα διευθυντικά της στελέχη, μισθούς από 25 έως 33 εκατομμύρια δρχ. μηνιαίως, με τη μέθοδο των προμηθειών, ενώ την ίδια στιγμή οι εργαζόμενοι στην Ελλάδα αμείβονταν με μισθούς πείνας.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΡΟΜΕΤ 1:«ο πικρός καφές»: ενώ η επίσημη τιμή του εισαγόμενου καφέ κατά τόνο ήταν 1500 δολάρια, η κρατική ΠΡΟΜΕΤ τον εισήγαγε λαθραία, υπερτιμολογώντας στα 2000 δολάρια τον τόνο.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΡΟΜΕΤ 2: «τα σάπια ξύλα». Η ΠΡΟΜΕΤ αγόρασε από φιλανδική εταιρεία εξαγωγών ξυλείας ποσότητες καυσόξυλων έναντι του εξωφρενικού τότε ποσού των 250 εκατομμυρίων δρχ., η οποία κρίθηκε ακατάλληλη από τους Έλληνες ξυλουργούς και τελικά σάπισε στο λιμάνι της Ελευσίνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.
    Με όλες τις κυβερνήσεις και όλες τις εποχές και όπου υπάρχουν άνθρωποι είναι φυσιολογικό να υπάρχει διαφθορά, περισσότερη ή λιγότερη.
    Η διαφορά των ημερών της Ν.Δ. με το πασόκ είναι ότι τα 20 πράσινα χρόνια είχε ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΘΕΙ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ των υπουργών και των ανώτερων κρατικών υπαλλήλων (προφανώς διορισμένων από τους πρασινοφρουρούς).
    Θυμίζω ότι ο Αντρέας είχε ταριφοποιήσει τη "λογική μίζα" και έλεγε μέχρι 500 εκατ. Θυμίζω ότι ο Παπαντωνίου (Υπουργός Εθνικής Οικονομίας) κατέστρεψε εκατομμύρια Έλληνες στο Χρηματιστήριο και δεν δικάστηκε κάν.
    Πριν οι πράσινοι οπαδοί κάνουν κριτική στη Ν.Δ. για τα λάθη και τις ανεπάρκειες της να θυμούνται την προίκα της θεσμοθετημένης διαφθοράς που άφησαν.
    Δεν είστε παρθένες κύριοι, έχετε παρελθόν και μάλιστα το χειρότερο!
    Διώξτε ΠΡΩΤΑ από το κόμμα σας όλους τους επώνυμους διεφθαρμένους του Σημίτη και μετά κάθε κριτική και πρότασή σας θα είναι πειστική.
    Μέχρι τότε ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΩΘΕΝ ΚΑΛΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ.
    Όσο πάτε χεράκι-χεράκι με τους μιζωμένους υπουργούς και άλλους παρατρεχάμενους του σημίτη ο λαός ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ. Τι πάει να πεί το πασόκ τιμωρήθηκε το 2004 για τις ατασθαλίες επί Σημίτη;
    Ποινική παραγραφή μπορεί να κάνατε αλλά οι άνθρωποι άλλαξαν;
    Είναι δυνατόν να λέτε ότι άλλαξε το μαγαζί επειδή άλλαξε η ταμπέλα;
    Το εμπόρευμα άλλαξε;
    Η εξυπηρέτηση άλλαξε;
    Τι άλλαξε;
    Γιωργάκη, όσο δεν βλέπεις αυτό το απλό πράγμα τόσο θα σε μαυρίζει ο λαός.
    Τα λόγια και τα ταξίματα δεν μετράνε, οι πράξεις μετράνε.
    Εάν έχεις γραμμάτια που πρέπει να πληρώσεις αυτό είναι άλλη υπόθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Το αιφνιδιαστικό και πρόωρο κλείσιμο της Βουλής, με το πρόσχημα των ευρωεκλογών, αποδεικνύει την ακραία αστάθεια του πολιτικού συστήματος.Παρόλο που η πρωτοβουλία του Καραμανλή έχει αυταρχικά και «βοναπαρτιστικά» χαρακτηριστικά, αποτελεί απόδειξη αδυναμίας και όχι δύναμης.
    Η κυβέρνηση επιδίωξε και πέτυχε, με αυτόν τον ακραία αυθαίρετο τρόπο, την παραγραφή των ποινικών ευθυνών μεγαλοστελεχών της για τα σκάνδαλα της περιόδου από το 2004 μέχρι σήμερα (ομόλογα, Βατοπέδι, Παυλίδης κ.ά.). Όμως, το πέτυχε με μεγάλο κόστος: Η τεράστια πλειοψηφία του κόσμου –ακόμα και το 40% των ψηφοφόρων της ΝΔ– κατανόησαν την πρωτοβουλία Καραμανλή ως μια βίαιη πράξη συγκάλυψης.
    Η κυβέρνηση επιδίωξε και πέτυχε να σταματήσει τη συνέχεια της συζήτησης στη Βουλή για νέα μεγάλα σκάνδαλα που έχει θρέψει η πολιτική των αντιμεταρρυθμίσεων (Ζίμενς, Γερμανός κ.ά.). Όμως, επίσης με μεγάλο κόστος, η συνέχεια των αποκαλύψεων και της δημόσιας συζήτησης για τα σκάνδαλα είναι απλώς αναπόφευκτη.
    Ο Καραμανλής, για να σώσει το κόμμα του, δε δίστασε «να παίξει με τους θεσμούς». Στην πρώτη φάση, αξιοποιώντας τον Σανιδά ως κομματάρχη της ΝΔ, ανέδειξε στα μάτια του κόσμου πολύτιμες αλήθειες για την, τάχα, ανεξάρτητη δικαιοσύνη. Kλείνοντας εσπευσμένα και βίαια τη βουλή, οδηγεί μαζικά τμήματα του κόσμου σε σωστά και σκληρά συμπεράσματα για την αξία του κοινοβουλευτικού παιχνιδιού. Η κυβέρνηση, θυσιάζοντας τέτοιες «αξίες» των αστικών ιδεών, αγοράζει απλώς χρόνο. Ελπίζει να ηττηθεί στις ευρωεκλογές μόνο με 3% και στη συνέχεια να ανακάμψει παίζοντας το χαρτί της «υπευθυνότητας» στην οικονομία, με στόχο να φτάσει σε εκλογές αργότερα, όταν θα έχει κάποιες ελπίδες νίκης. Μόνο που, αμέσως μετά τις ευρωεκλογές, ο Καραμανλής θα είναι υποχρεωμένος να πάρει νέα, σκληρά, αντεργατικά και αντικοινωνικά μέτρα. Η ιδέα ότι για να ξεφύγει από τα σκάνδαλα, θα καταφύγει στον άγριο νεοφιλελευθερισμό, μπορεί να περιγραφεί μόνο από την παροιμία «μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα». Καθυστερώντας την εκλογική αναμέτρηση, ο Καραμανλής το μόνο που μπορεί να πετύχει είναι να μετατρέψει μια σοβαρή ήττα του κόμματός του σε πανωλεθρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Θεμου συχώραμαι ,

    Το να βρίζεις τον πεθαμένο Καραμανλή είναι μεγάλη αμαρτία, οι τεθνεωτες δεδικαίονται
    Τον πηγαινοφέρνετε σαν τον ΕΛ ΣΤΝΤ για να μας τρομάξει, το μόνο που μας προκαλεί είναι λύπη, σιχαμάρα μας προκαλούν οι ρουσόπουλοι και βουλγαράκηδες. Καλά κάνετε και μας θυμίζετε τα έργα και ημέρες αυτών των αχρείων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ.

    1% ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 3% ΤΗ ΜΕΡΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ.

    ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

    ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΕΝΤΕΛΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

    ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ, ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

    ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ.

    Η 8 ΙΟΥΝΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ.

    ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΙΑ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΚΟΣΜΟΙ ΠΟΥ ΤΑΖΕΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΗ ΜΟΥ, ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΟΥΣ.

    ………………………………..

    ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ.

    1% ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 3% ΤΗ ΜΕΡΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ.

    ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

    ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΕΝΤΕΛΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

    ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ, ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

    ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ.

    Η 8 ΙΟΥΝΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ.

    ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΙΑ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΚΟΣΜΟΙ ΠΟΥ ΤΑΖΕΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΗ ΜΟΥ, ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΟΥΣ.

    ………………………………..

    ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ.

    1% ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 3% ΤΗ ΜΕΡΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ.

    ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

    ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΕΝΤΕΛΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

    ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ, ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

    ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ.

    Η 8 ΙΟΥΝΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ.

    ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΙΑ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΚΟΣΜΟΙ ΠΟΥ ΤΑΖΕΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΗ ΜΟΥ, ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΟΥΣ.

    ………………………………..

    ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ.

    1% ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 3% ΤΗ ΜΕΡΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ.

    ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

    ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΕΝΤΕΛΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

    ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ, ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

    ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ.

    Η 8 ΙΟΥΝΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ.

    ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΙΑ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΚΟΣΜΟΙ ΠΟΥ ΤΑΖΕΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΗ ΜΟΥ, ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΚΑΙ ΑΛΛΟ...ΚΑΙ ΑΛΛΟ... ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙ... ΑΡΧΙΔΑΚΙΚΑ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ.

    /trelokouneli.blogspot.com
    /hakis-hakis το ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ...
    .epirusvoice.gr/
    /www.epikairo.gr/
    /swell-swell.blogspot.com/
    /arpaxta.blogspot.com/
    /ideodoxeio.blogspot.com/
    ΕΠΤΑ (Τ) ΤΑ ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΡΧΙΔΑΚΙΑ..ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΩΣ ΤΩΡΑ.

    ΑΡΧΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ
    Οι διάφοροι ΑΛΗΤΕΣ που βρίζουν την ΝΔ απο τα blogs.. μόνο τυχαίοι δεν είναι.
    Είναι πληρωμενα τσιράκια του πασοκ
    ΕΠΙΣΗΜΑ. ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    Οικονομικός Απολογισμος 2008.
    • 2.142.162,93 ευρώ για επιμόρφωση.
    • 2.915.075,89 ευρώ για διαφήμιση και γενικότερα για προβολή των θέσεων του ΠΑΣΟΚ.

    Και είναι χωρισμένοι σε 4 κατηγορίες.
    1)Επίσημη.. Με διαφημίσεις πασοκ.
    στύλ. ΚΡΟΓΙΑ..PIACCADELPOPOLO.ΑΝΑΡΧΑΣ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ...κ.λ.π
    AYTOI ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ !!!
    2) "Ανεξάρτητοι" που ΟΛΩΝ Η ΣΕΛΙΔΑ
    ΤΥΧΑΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ..
    ΓΝΩΜΗΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΩΝ...STOXASMOS POLITIKI- SIBILLA-EPIKAIRO κ.λ.π
    3) Καραγκιοζάκια που κοροιδεύουν
    με φωτομαντάζ..hakis-hakis- GREKI.
    trelokouneli.blogspot.com
    4) bloger...ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕΛΙΔΑ.. ΑΠΛΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ
    ΠΗΡΑΝ ΤΟ 2008-2009.. ΓΥΡΩ ΣΤΑ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ....
    ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ !!!!!! ΚΑΙ
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ.
    ----------------------------------
    MΠΡΑΒΟ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ
    ΒΓΑΛΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ
    ΕΜΜΙΣΘΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ....
    ----------------------------------

    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΡΕΣΤΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Όλη η κυβέρνηση Καραμανλή εξακολουθεί να ακολουθεί πιστά τη γραμμή Ρουσόπουλου για τα σκάνδαλα. Δηλαδή τη γραμμή, «σκάνδαλα, ποια σκάνδαλα; Όλα είναι σκανδαλολογία του ΠΑΣΟΚ». Ό,τι λέει ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, περιφερόμενος από κανάλι σε κανάλι, επαναλαμβάνει σύσσωμη η κυβερνητική ηγεσία και τα «παπαγαλάκια» της. Έτσι εδώ και μερικές μέρες δεν υπάρχουν σκάνδαλα σε αυτή τη χώρα. Όλα είναι κατασκευάσματα του ΠΑΣΟΚ. Το Βατοπέδι είναι κατασκεύασμα του ΠΑΣΟΚ. Τα δομημένα ομόλογα είναι κατασκεύασμα του ΠΑΣΟΚ. Οι μίζες στις άγονες γραμμές είναι κατασκεύασμα του ΠΑΣΟΚ. Όλα είναι καλώς καμωμένα απ' αυτή την κυβέρνηση. Εμείς τα φανταζόμαστε όλα. Οι πολίτες «παραπλανήθηκαν» από το ΠΑΣΟΚ.
    Η συζήτηση που γίνεται για τα σκάνδαλα, δεν γίνεται επειδή εμείς θέλουμε να βάλουμε στην πολιτική ατζέντα της χώρας τα σκάνδαλα. Γίνεται επειδή υπάρχουν σκάνδαλα. Η στάση του ΠΑΣΟΚ είναι ξεκάθαρη. Τρία πράγματα:
    Λειτουργούμε απολύτως θεσμικά. Εφόσον υπάρχουν σκάνδαλα, είναι ευθύνη μας, και θα μας την καταλόγιζαν οι πολίτες, εάν δεν μιλούσαμε γι' αυτά.
    Τα σκάνδαλα δεν είναι αποκομμένα από τα πραγματικά προβλήματα του Έλληνα πολίτη. Το γεγονός ότι ζει σ' ένα κράτος ανομίας, έχει να κάνει με την αντίληψη διακυβέρνησης που έχει αυτή η κυβέρνηση.
    Εμείς πάντα προσπαθούμε να βγαίνουμε μπροστά με θετικές προτάσεις, α μιλούμε για τα προβλήματα της οικονομίας και τις λύσεις που εμείς προτείνουμε. Για τα προβλήματα των πολιτών και τις λύσεις που εμείς προτείνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Μη γίνεστε θύματα του μεγάλου σχεδίου της συμμορίας Καραμανλή , Λούλη που προσπαθεί με θεμιτά και αθέμιτα μέσα να στρέψει το μεγάλο ποτάμι της οργής απέναντι στο μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα που κυβέρνησε ποτέ , τον επικίνδυνο εχθρό της Ελλάδας και να δείξει την αδιαφορία τάχα του κόσμου υπαγορεύοντας στον Έλληνα πολίτη να προτιμήσει τις παραλίες και την αδιαφορία .
    Έχει φροντίσει σε συνεννόηση με τους δημοσκόπους για την περίπτωση που ο πολίτης φτάσει στην κάλπη να δείξει την οργή του στηρίζοντας το κόμμα των οικολόγων ένα κόμμα που δεν υπήρχε ούτε κανείς ήξερε ποιοι είναι αυτοί που κρύβονται πίσω από το όνομα οικολόγοι και οι δημοσκόποι του έδιναν μεγάλα ποσοστά .
    Σε όλη αυτή την τραγική φαρσοκωμωδία σε βάρος του Ελληνικού λαού συμμετέχει το συγκρότημα Λαμπράκη μέσω του Βήματος και με πληρωμένα τσιράκια τύπου Πρετεντέρη κάνουν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να μειώσουν στα μάτια του Ελληνικού λαού το Γιώργο Παπανδρέου και το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και να δώσουν αξία στη συμμορία των απατεώνων που σήμερα κυβερνά για να συνεχίσει το ληστρικό έργο του ξεπουλήματος της Ελλάδας μας σε μεγαλοαπατεώνες Νεοκοσκωτάδες που καραδοκούν να πάρουν στα χέρια τους τον τομέα της Υγείας και της Παιδείας που συστηματικά απαξιώνεται από ανίκανους υπουργούς βάζοντας σε υποθήκη το μέλλον όλων των γενεών .
    Το μεγάλο σχέδιο της συμμορίας Καραμανλή Λούλη δεν πρέπει να περάσει.
    Ελάτε να στείλουμε ολοι μαζί το μήνυμα της αντίστασης στα σχέδια ξεπουλήματος της Ελλάδας .

    Ολοι μαζί πάμε κάλπη.
    Ψηφίζουμε ΠΑ.ΣΟ.Κ.
    Στηρίζουμε το Γιώργο Παπανδρέου.

    ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Το τραμπουκοπουστάκι τι έχει και δε μιλά ζωντανά με δημοσιογράφους μετά το πατατράκ στη Θεσσαλονίκη ???
    Το ποιηματάκι που είχε μάθει να καταγγέλλει τους άλλους τελείωσε .
    Καραγκιόζη Λούλη γιατί δε του έμαθες να έχει απολογητικό λόγο ?
    Ο καταγγελτικος λόγος τελείωσε και τώρα που δεν ξέρει να μιλήσει , ζητά να ξέρει από πριν τις ερωτήσεις και μιλάει σε δημοσιογράφους μόνο στο εξωτερικό ?
    Γιατί όλα αυτά ρε πισογλέντη ???
    Τελικά ο Καραγκιόζης που κυβερνά είναι ένα καταναλωτικό προϊόν ή είναι ένα διαφημιστικό project ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΠΑΣΟΚ - PRESS..
    ΕΔΩ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΕΠΙΛΗΨΙΑΣ...
    ΑΝΤΕ ΣΠΑΣΤΙΚΟΙ... ΒΟΗΘΑΤΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΟ
    ΒΛΑΚΟ ΓΙΩΡΓΟ..

    ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΛΗΠΤΙΚΟΙ...ΧΑΖΟΙ..
    ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΟΠΑΔΟΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΜΠΡΟΣΤΑ 2% Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ.

    Μετά τα φιάσκα του Γιωργάκη στο debate και το Ζάππειο αλλά και την απομυθοποίηση των οικολόγων που θέλουν να ονομάζονται τα Σκόπια Μακεδονία, άλλαξε εντελώς ο χάρτης των δημοσκοπήσεων.

    Με 70% συσπείρωση η ΝΔ περνάει μπροστά και τελειώνουν τα ψέμματα.

    Αντίθετα στο πασόκ η απογοήτευση έχει ακουμπήσει την απελπισία. Το mega, o αντέννα, ο σκάϊ και ο άλτερ τόχουν ρίξει στα γνωστά (σούπα, όλοι ίδιοι είναι, κλπ) και προσπαθούν, έστω και την ύστατη στιγμή να συνεφέρουν τους οπαδούς τους παΣΟΚ από το ΣΟΚ.

    Καπάκι και οι μαϊμού δημοσκοπήσεις μπας και κοροϊδέψουμε κανένα αγαθό.

    Άντε να δώ Γιωργάκη πίσω από ποιά γωνία θα πάς να κρύβεσαι μετά τις ευρωεκλογές.

    Θα σε φάνε ζωντανό εκεί στην Ιπποκράτους.

    Και πολύ άντεξαν, εδώ που τα λέμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΕΣ ΟΛΟΙΣΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ Ο ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΛΟΓΟ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥΝΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Φασίστες της δεξιάς έχετε πάρει χαμπάρι ότι ο Μαλάκας που σας κυβερνά και σας φανατίζει για να σας κλέψει ξανά την ψήφο σας υπέγραψε διαταγή που σε λίγο καιρό θα υπάρχει ΤΟΥΡΚΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ; ; ;
    Αν αυτό δεν είναι λόγος για παραπομπή σε δίκη του άχρηστου με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας τότε τι είναι ; ; ; ; ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. .

    - ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΠΡΟ ΛΙΓΟΥ ΤΑ 5ΟΟ ΕΥΡΩ
    ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ.
    ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ.
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ.

    - ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΚΩΛΟΚΑΝΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΙΔΕ !!!!!
    - ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΥΣΤΡΕΣ ΠΑΣΟΚ
    ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΟΛΚΣ.
    - ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΑΗΔΙΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. 9,16 από τό πιέστα-πιέστα έχεις κάνει καί γαμώ τίς επιδερμίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ως Έλλην πολίτης, και διατελών εις πλήρη επίγνωση των συνεπειών της δηλώσεως μου, έχων σώας τας φρένας, και κάτοικος αυτής της χώρα, της Ελλάδος, και θέτοντας την ατομικήν μου ευθύνη, υπεράνω του ατομικού μου συμφέροντος, ως άλλος Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, δηλώνω ευθαρσώς και απεριφράστως, ότι αναλαμβάνω πλήρως την πολιτικήν ευθύνη όσων κακώς διεπράχθησαν κατά την διακυβέρνησην της χώρας από τις κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας.
    Ο δε λόγος που με ώθησε προς αυτό το ακραίο έως τραγικό δια τα συμφέροντα μου διάβημα είναι το γεγονός, ότι Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος Κωνσταντίνος Καραμανλής, προέβη εις το αυτό ομιλών προς όλους τους Έλληνες κατά την Τηλεοπτικήν του Μονομαχία με τους λοιπούς Πολιτικούς Αρχηγούς.
    Πλην όμως κρίνων ότι δύναται να φθαρεί η Εικόνα του από αυτήν του την δήλωση, απεφάσισα εγώ ο ταπεινός, όπως εγώ σύρω και επωμισθώ αντ’ αυτού την βαρύτατη αυτήν, ένεκα Βατοπεδίου, ένεκα Δομημένων Ομολόγων, ένεκα Γερμανού, ένεκα SIEMENS, ένεκα , ένεκα, ένεκα, ουκ έστιν αριθμός, εύθύνην αυτήν, και απαλλάξω αυτόν, ίνα απροσκόπτως συνεχίσει και προσθέσει εις, Ένεκα, πράξεις ικανές αναλήψεως Πολιτικής Ευθύνης.
    Ο Έλλην Πολίτης.
    Αέρας Κοπανιστός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Έχουμε τρελαθεί τελείως ή οι κατευθυνόμενοι Δημοσκόποι- Δημοκόποι από την Δεξιά και με τα χρήματα μας, μας δουλεύουν ψιλό γαζί;
    Δεν θέλει ο λαός να συζητηθούν και στο δρόμο, και εκεί που πρέπει τα σκάνδαλα, και να πάνε στο διάολο και πιο πέρα όσοι και όποιοι έχουν φάει το καταπέτασμα;
    Δεν θέλει ο λαός να πάνε φυλακή όποιοι και από όπου και να είναι αυτοί που με την συμπεριφορά τους , του στερούνε τα μέσα για καλύτερη υγεία, σχολεία, μισθό, σύνταξη;
    Μπήκε ποτέ αυτό το ερώτημα από αυτούς τους Αλήτες-Δημοσκόπους προς αυτούς που ρωτούν, και αν ρωτούν, γιατί μπορεί να το κάνουν και σαν την απογραφή του Καραμανλή, που την έκανε σε ένα μπλοκάκι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. 1 Ιουν 2009 9:57:00 πμ

    Νευράκια.

    Συγκρατήσου.
    Ας έχουμε ένα επίπεδο.
    Δεν είναι τίποτε.
    Απλά θα τον πιείτε, πως να σου το πώ.
    Θα πάρετε τον πούλο που λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Για να έχουμε στοιχειώδη δημόσια υγεία, κόβουμε τον Αβραμόπουλο.

    ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΜΑΛΑΚΑ 9.45 ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!
    http://trelokouneli.blogspot.com/2009/05/blog-post_5234.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Πάντα τόλεγα ότι οι πρασινοφρουροί ζούν σε ένα άλλο κόσμο, προφανώς δεν έχουν ακούσει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η μεγαλύτερη παγκόσμια οικονομική κρίση που είδαμε ποτέ.
    Έχω μία απλή ερώτηση για όλους τους επιπόλαιους και ανεύθυνους χαζούληδες, οι οποίοι το μόνο που μπορούν να πετύχουν στη ζωή τους είναι να παπαγαλίζουν τις ψευτιές των καναλονταβατζήδων.
    ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΕΝ ΕΤΕΙ 2009, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟN ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ;
    Για την Αμερική να μη τα συζητάμε, μόλις χθές (5-2-09) ο Ομπάμα είπε -επί λέξει- ότι υπάρχει περίπτωση η κρίση να ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ.
    Η Γερμανία καταρέει, έχει πτώση εξαγωγών 40% το 2008 και μείωση ΑΕΠ 4% μόνο το τελευταίο εξάμηνο.
    Στην Ιαπωνία η ανεργία έχει διπλασιασθεί μέσα σε τρείς μήνες και οι ζημιές των επιχειρήσεων είναι από 30-90%.
    Στη Βρετανία έχουν πανικοβληθεί. Πρόσφατα μειώθηκαν τα επιτόκια της στερλίνας σχεδόν στο 0% και παρόλα αυτά η ανεργία ξεπέρασε τα 2,5 εκατομμύρια.
    Στη Γαλλία τα περισσότερα εργοστάσια έχουν μειώσει ή σταματήσει την παραγωγή τους στέλνοντας στην ανεργία δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενους το τελευταίο δίμηνο.
    Το τελευταίο εξάμηνο στην Κίνα έχασαν τη δουλειά τους 40 εκατομμύρια άνθρωποι και περιπλανιώνται από πόλη σε πόλη ψάχνοντας τα σκουπίδια.
    Να συνεχίσω;
    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟ ΣΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΤΑ 10 ΛΕΠΤΑ;
    Είστε όλα μαλακισμένα, ανεύθυνα και επιπόλαια κομματικά στρατιωτάκια που έρχεστε από άλλο πλανήτη.
    Μόνο το γεγονός ότι θεωρείτε αξιόπιστες τις αόριστες υποσχέσεις αυτού του μπουρδολόγου αεριτζή του Γιωργάκη αποτυπώνει και το δικό σας πνευματικό μεσαίωνα.
    Εάν εσείς ζείτε στον εικοστό πρώτο αιώνα εγώ είμαι η αζέλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ...
    ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΑ ΣΚΙΣΜΕΝΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΤΩΝ ΤΡΑΧΤΕΡ,ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΚΑΠΝΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ.

    ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;;;
    ΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΙΣ ΕΝΔΟΞΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΜΕ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ,ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ ΚΑ ΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ;;;

    ΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΠΝΟΥ;;;;

    ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ...
    ΜΑΛΑΚΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. η οικολογική αφίσα του ΠΑΣΟΚ

    "Το ΠΑΣΟΚ είναι οικολογικό κόμμα γιατί έχει σήμα τον ήλιο και έχει χρώμα το πράσινο"
    Γεώργιος Α. Παπανδρέου 28/5/2009
    Μετά την παραπάνω δήλωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ετοιμάστηκε η ανάλογη διαφημιστική καμπάνια για να αποδείξει του λόγου το αληθές! Σήμερα σας παρουσιάζω σε αποκλειστικότητα τη νέα αφίσα...
    ΠΑΣΟΚ
    Πρώτα τα ζώα
    (δηλαδή ο ...πολίτης!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Οι βασικές μας προτάσεις για φορολογική δικαιοσύνη:
    - Εφαρμογή ενιαίας, τιμαριθμοποιημένης, προοδευτικής φορολογικής κλίμακας για όλα τα εισοδήματα, από όποια πηγή κι αν προέρχονται:
    - Κατάργηση του ΕΤΑΚ και φορολόγηση της μεγάλης ακίνητης περιουσίας με προοδευτικό τρόπο, από την οποία δεν εξαιρείται κανείς, ούτε η εκκλησιαστική περιουσία που αξιοποιείται οικονομικά.
    - Κατάργηση μιας σειράς από χαριστικές φοροαπαλλαγές και ρυθμίσεις που καθιέρωσε η Ν.Δ. τα 5 τελευταία χρόνια, ευνοώντας τη φοροδιαφυγή και το οικονομικό έγκλημα.
    - Συστηματική καταγραφή και φορολόγηση των συναλλαγών με εξωχώριες (offshore) εταιρείες, ώστε να τις καταστήσουμε ασύμφορες τόσο για φυσικά όσο και για νομικά πρόσωπα που βρίσκονται στη χώρα μας για να μπει τέλος στα τεχνάσματα φοροαποφυγής και να ενισχυθεί η καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.
    - Φορολόγηση με χαμηλό συντελεστή των αδιανέμητων κερδών των νομικών προσώπων, με στόχο την αύξηση των επενδύσεων, τον εκσυγχρονισμό των επιχειρήσεων και την αύξηση της απασχόλησης.
    - Φορολόγηση των διανεμομένων κερδών στα φυσικά πρόσωπα, δηλαδή των μερισμάτων, στην κλίμακα των φυσικών προσώπων, και έκπτωση από το φόρο του ποσού που έχει παρακρατηθεί στην εταιρεία ως φορολογία κερδών, ώστε να αποκλειστεί η διπλή φορολόγηση εισοδήματος.
    - Φορολόγηση της υπεραξίας που πραγματοποιείται από χρηματιστηριακές συναλλαγές με βάση την κλίμακα εισοδήματος, αφού πρώτα γίνει συμψηφισμός των ζημιών.

    Αυτά ποιος τα λέει; Μήπως οι απατεώνες κλέφτες, συκοφάντες, υβριστές, λαμόγια και προδότες πολιτικοί της δεξιάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Να φύγουν από τη χώρα μας ο φαταούλας ο Μπόμπολας, ο κομπλεξικός ο Λαμπράκης, ο μαφιόζος ο Αλαφούζος, ο ξεμωραμένος ο Κυριακού και ο διπρόσωπος ο Κουρής.
    Είναι όλοι τους υπόκοσμος με γραβάτα.
    ΜΑΣ ΧΟΡΤΑΣΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
    Δεν χρειαζόμαστε τις εφημερίδες τους, ούτε τα κανάλια τους, μας έχουν πάρει το μυαλό.
    Ανοίγεις καθημερινά την τηλεόραση και το μόνο που ακούς είναι κινδυνολογίες, υπερβολές, ψέμματα, το τέλος του κόσμου, σε πιάνει η ψυχή σου.
    Πάς να δείς ένα σήριαλ και σου διαφημίζουν τους ομοφυλόφιλους, τους ναρκομανείς, την αναρχία, τη μοιχεία και την κουτοπονηριά.
    Από διαφημίσεις βέβαια, είναι τόσο πολλές που ξεχνάς τί έβλεπες.
    Πάς να πάρεις ένα DVD με την εφημερίδα για το σαββατοκύριακο και σε ταίζουν φτηνή προπαγάνδα για μικρά παιδιά και φοιτητές.
    Και ο Καραμανλής κάθεται και τους κοιτάει.
    Κύριε Καραμανλή, εντάξει, για τις εφημερίδες το καταλαβαίνω, δεν μπορείς να κάνεις τίποτε (αν και για το θέμα των DVD μπορείς να τους τα κόψεις).
    Σε ότι αφορά την τηλεόραση τουλάχιστον, αφού οι συχνότητες είναι δημόσια περιουσία, γιατί δεν τις παίρνει πίσω το κράτος να τελειώνουμε;
    ΜΠΟΥΧΤΙΣΑΜΕ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΟΧΙ ΓΙΔΙΑ.
    ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ω ΡΕ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...
    ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΙΟ ΤΡΕΛΛΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
    ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΓΑΜΙΣΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΒΛΑΣΤΗΜΙΣΕΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙΤΕ,ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΕ,ΝΑ ΤΗΝ ΡΗΜΑΖΕΤΕ.
    ΚΟΤΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.
    ΠΟΛΥ, ΠΟΛΥ.
    ΕΛΑ ΠΙΠΑ, ΕΛΑ, ΠΙΣΩΚΟΛΛΗΤΟ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ.
    ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΟΥΝΑΚΙΑ ΠΟΥ Η ΑΓΑΜΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΝΕ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    Siemens, Siemens, όλο πέρυσι και καλύτερα.

    Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαίς.

    Που είναι εκείνες οι εποχές που κάναμε ότι γουστάραμε;

    Που κανείς δεν υποψιαζότανε πόσο προχωρημένο κόμμα είμασταν;

    Που έρεε άφθονο το χρήμα στις πολιτικές διαφημίσεις στην τηλεόραση όταν έρχονταν εκλογές και είχαμε κουφάνει τους νεοδημοκράτες.

    Που είχαν όλοι οι πολιτευτές μας πανάκριβα κεντρικά προεκλογικά κέντρα γύρω από την Πανεπιστημίου, τη Σταδίου και το Σύνταγμα.

    Που πηγαίναμε κατά εκατοντάδες χιλιάδες τους ανεγκέφαλους οπαδούς μας στα χωριά τους να μας ψηφίσουν και γλεντούσαμε μέχρι πρωίας;

    Τότε το φυσούσαμε το χρήμα.

    Τρώγαμε και πίναμε στην υγειά της Siemens.

    Τώρα;

    Από τα ψηλά στα χαμηλά, από τον τρίτο στην υπόγα.

    Τώρα αναγκαζόμαστε να παίρνουμε δάνειο κάθε τρείς μήνες.

    Άτιμη ζωή, μας πέταξες στου δρόμου την άκρη, .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ήμαρτον! Μόνο Δεξιοί Άρρωστοι Τηγανισμένοι Εγκέφαλοι, θα σκεφτόντουσαν να κατεβάσουν επικεφαλής του Ευροψηφοδελτίου τους άνθρωπο με σοβαρό πρόβλημα υγείας,
    Τώρα θα μου πείτε, τόσα και τόσα έκαναν, εκεί θα σταματούσαν;
    Εδώ εξαφάνισαν από κάθε δημοσιότητα αυτούς που κάηκαν στις φωτιές, κάπου 65 άτομα, μιλάμε για πλήρη εξαφάνιση, και θα διστάσουν για το κομματικό τους συμφέρον, γιατί έτσι έκριναν οι επικοινωνιολόγοι τους να βάλουν την άρρωστη γυναίκα επικεφαλής, και όσο αντέξει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΠΑΣΟΚ – ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΑΚΙ;

    ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ;

    ΠΟΣΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΟΡΕΣΘΕΙ Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ;

    Όποιος ξαναψηφίσει το Γιωργάκη και την πράσινη συμμορία του θα βαράει το κεφάλι του στον τοίχο.

    Τι νέο να περιμένουμε από τα πράσινα λαμόγια, ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ θέλουν να ΚΛΕΨΟΥΝ;

    Νομίζουν οι απατεώνες ότι επειδή πέρασε μια πενταετία εμείς ΞΕΧΑΣΑΜΕ τι μας κάνανε 20 χρόνια, οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ; Επειδή βάλανε τον κλαψιάρη τον Παπακωνσταντίνου να λασπολογεί καθημερινά στις τηλεοράσεις, νομίζουν ότι δεν καταλαβαίνουμε ποιοι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα κυβερνούν εάν τους ξαναψηφίσουμε;

    Νομίζουν, για παράδειγμα, ότι ξεχάσαμε το χρηματιστήριο και τα εκατομμύρια Ελλήνων που έμειναν άφραγκοι;

    Νομίζουν ότι ξεχάσαμε που μπήκανε πάμπτωχοι στην πολιτική και τώρα μένουν σε βιλάρες με πισίνες;

    ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΔΕΝ ΞΑΝΑΤΣΙΜΠΑΜΕ.

    Ο Γιωργάκης λέει ότι αγωνίζεται για το καλό του φτωχού λαού και τον πιάνουν επ’ αυτοφώρω να συσκέπτεται ΜΥΣΤΙΚΑ με μερικούς από τους μεγαλύτερους μεγαλοκαρχαρίες και αιμορουφήχτρες της χώρας;

    ΤΕΤΟΙΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;

    Λαός είναι ο Λάτσης της Eurobank,

    ο Θεοδωρόπουλος της Δέλτα,

    ο εφοπλιστής Λασκαρίδης με τα ξενοδοχεία και τα καζίνα,

    ο Γεράρδος του Πλαίσιου,

    ο Καλιτσάντζης του Μπόμπολα,

    ο Διβάνης με τα ξενοδοχεία,

    ο Βασιλάκης της Aegean,

    ο Μυτιληναίος με τα εργοστάσιά του και

    ο Σκλαβενίτης με τα σουπερμάρκετ του;

    ΠΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, Η ΑΠΛΑ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ;

    Όποιος δημοκράτης ξαναψηφίσει πασόκ είναι άξιος της μοίρας του και να μην παραπονιέται για αυτά που θα λουστεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ε Ε Ε ! ! Εσείς της ΝΔ θα κουρευτείτε μόνοι σας η θα σας κουρέψουμε εμείς μετα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση