GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραιτήθηκε από τώρα για να μην τον κατηγορούν...

Από το http://kafeneio-gr.blogspot.com . Πριν από λίγο παραιτήθηκε ο Μανώλης από βουλευτής για να διευκολύνει τα πράγματα. Δεν ήθελε λέει να...

Από το http://kafeneio-gr.blogspot.com
.
Πριν από λίγο παραιτήθηκε ο Μανώλης από βουλευτής για να διευκολύνει τα πράγματα. Δεν ήθελε λέει να τον κατηγορήσουν ότι δημιουργεί προβλήματα...

16 σχόλια

  1. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ...ΟΥΤΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΘΕΛΕΙ.
    ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΛΕΥΣΗΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ,Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ.ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΠΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
    ΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ...ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βέβαια, δεν ήταν λίγοι αυτοί που περίμεναν να δουν αν θα κάνει πράξη την ...

    "απειλή " του ο βουλευτής, αφού πολλές φορές και στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι απογοητευμένος από την πορεία της ΝΔ αλλά και τις επιλογές του Κώστα Καραμανλή, ωστόσο, "γάβγιζε, χωρίς να δαγκώνει". Μένει να δούμε τι μέλλει γενέσθαι πλέον και πώς αυτή η εξέλιξη θα επηρεάσει τις αποφάσεις του πρωθυπουργού για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, την ώρα που οργιάζουν οι φήμες για έκτακτη σύγκληση του υπουργικού συμβουλίου μέσα στην εβδομάδα. Πάντως δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι οι εκλογές είναι πιο κοντά από ποτέ πλέον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΥΠΟΥΛΗ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΓΙΩΡΓΟ-ΚΑΝΑΛΩΝ (ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ).

    Α.Π.Ε.
    Εξακολουθούν (ΓΙΑ ΕΚΤΗ ΜΕΡΑ) να μαίνονται οι πυρκαγιές στο Λος Άντζελες, οι οποίες απειλούν 12 χιλιάδες κτίρια, ένα αστεροσκοπείο και ένα από τα κύρια κέντρα μετάδοσης της περιοχής. Η φωτιά έχει απανθρακώσει από την περασμένη Τετάρτη περισσότερα από 17.000 εκτάρια βλάστησης, ενώ χθες τραγικό θάνατο βρήκαν δύο πυροσβέστες που έδιναν μάχη με τις φλόγες.
    Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής επικεντρώνουν τις προσπάθειές τους στο να σταματήσουν την επέλαση της φωτιάς στο όρος Γουίλσον, στον εθνικό δρυμό βόρεια του Λος Άντζελες, όπου υπάρχουν πολλοί αναμεταδότες καθώς και ένα ιστορικής σημασία αστεροσκοπείο.
    Ο κυβερνήτης της πολιτείας Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, δήλωσε πως η φωτιά είναι εκτός ελέγχου και κάλεσε τους πολίτες να ακολουθούν τις οδηγίες για εκκένωση, ιδίως μετά τον σοβαρό τραυματισμό τριών πολιτών.
    Ήδη από την Τετάρτη η πολιτεία έχει κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.
    Περίπου 2 χιλιάδες πυροσβέστες δίνουν μάχη με τις φλόγες οι οποίες έχουν κάψει περισσότερα από 142 τετραγωνικά χιλιόμετρα δάσους, ενώ έχει δοθεί εντολή για εκκένωση τουλάχιστον 10 χιλιάδων σπιτιών.
    Σύμφωνα με εκτιμήσεις θα χρειαστεί τουλάχιστον μια εβδομάδα για να μπορέσουν οι πυροσβέστες να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο. .

    Η ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΜΕ ΑΕΠ ΠΕΡΙΠΟΥ 400 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΑΝΕΜΩΝ.

    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΖΗΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΣΒΑΤΖΕΝΕΓΚΕΡ.

    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΗΔΟΝΑ ΤΩΝ ΔΟΝΤΙΩΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.

    Αυτή τη σοβαρότητα έχει ο πολιτικός Γιωργάκης, αυτές της ανοησίες μας πουλάνε οι χρηματοδότες του ιδιοκτήτες του Mega, του Αντένα, του Σκάι και του Αλτερ.

    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΚΟΜΗ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ, ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ.

    Μήπως δεν φταίνε αυτοί αλλά εμείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΤΕ...ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΡΑΤΑΤΟΥΛΗ,ΦΙΛΟΣΟΦΏΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. .....Καθώς όλα ανεξαιρέτως τα στελέχη προεξοφλούν την ήττα -οι συζητήσεις αφορούν το μέγεθός της- η μετα-καραμανλική εποχή είναι προ των πυλών και οι υπόγειες ζυμώσεις έχουν αρχίσει. Οι εισηγήσεις δεν αφορούν μόνο «το καλό του», δηλαδή του Καραμανλή, αλλά και το δικό τους καλό, ανάλογα πώς το βλέπει ο καθένας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. AKOUSA OTI THA TREKSI ME TO LAOS, EINAI ALITHEIA?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ανεμενόμενη και καιρό κοινωνική έκρηξη πλησιάζει επικίνδυνα και όπως σε όλες τις περιπτώσεις βαρειά την πληρώνει η κυβερνούσα παράταξη!! Το ζωνάρι έφτασε στην τελευταία κουμπότρυπα!! Η αγορά στέρεψε ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ της Κυβέρνησης που με σκοπιμότητα ή ΟΧΙ? αφαίμαξε μισθοσυντήρητους και συνταξιούχους μέσα από μια προκλητική ανοχή που έδειξε επι μια ΕΞΑΕΤΙΑ στην αισχροκέρδια π.χ στην βενζίνη!! μέσα από μια προκλητική ανοχή που έδειξε στον ΠΛΟΥΤΟ στελεχών της!! μέσα από μια έλλειψη μακροοικονομικής πολιτικής!! μέσα από μαυρογυαλούρικες πολιτικές !! και τώρα...αρχίζουν τα όργανα, όπως ...Την εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στο ύψος των Τεμπών, έκλεισαν κτηνοτρόφοι από όλη τη χώρα, διεκδικώντας- μεταξύ άλλων- «την αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος», ρυθμίσεις χρεών, φορολογικές διευκολύνσεις και καλύτερες τιμές για τα προϊόντα τους. Οι κτηνοτρόφοι παρέταξαν τα επαγγελματικά τους αυτοκίνητα και στα δύο ρεύματα του δρόμου και διέκοψαν την κυκλοφορία και ύψωσαν πανό, σύμφωνα με την προαναγγελθείσα διαμαρτυρία τους, για αποκλεισμό του δρόμου μέχρι το βράδυ, οπότε και θα αποφασίσουν εκ νέου τη στάση τους.
    «Είναι προειδοποιητική η κινητοποίηση μας και δεν είναι ο στόχος μας να ταλαιπωρήσουμε τον κόσμο, αλλά να διεκδικήσουμε την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας....στηνΔΕΘ αναμένεται να γίνει της π.. το κάγκελο, ενώ δείγμα της ασυνεπούς και επικίνδυνης για την χώρα εξαετίας είναι οι της ΕΛΒΟ που αποκαλύπτουν ότι έχουν να πάρουν κρατική παραγγελία ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ από το 2003 με αποτέλεσμα 600 άτομα να έχουν βρεθεί στην ανεργίαν ένω την ίδια στιγμή παραγγέλουν όπλα στην Ρωσία! Το αίσχος δεν έχει ΟΡΙΑ για την χειρότερη διακυβέρνηση στην ΕΛΛΑΔΑ από το 1821!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλύτερα ένα άθλιο τέλος παρά μια αθλιότητα χωρίς τέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΕΦΥΓΕ ..
    Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ !
    ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟΕΛΕΦΑΝΤΙΝΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ...
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είναι πραγματικά εξαιρετικά κουραστικό αυτό που συμβαίνει το τελευταίο διάστημα με τη Νέα Δημοκρατία και ακόμα περισσότερο τις τελευταίες ημέρες.
    Είναι ίσως και η απάντηση για την πλήρη αδιαφορία στα τεκταινόμενα της καθημερινότητας από τη μεριά των υπουργών και άλλων κατ’όνομα «κορυφαίων» στελεχών. Το «όνειρο» για την εξουσία και την προεδρική καρέκλα φαίνεται ότι έχει συνεπάρει αρκετούς που φαντασιώνονται τον εαυτό τους στο κέντρο του προβολέα. Την ίδια στιγμή διακινούν κάτι γελοία σενάρια που δεν αξίζουν παρά μόνο τον χλευασμό της ελληνικής κοινωνίας, όπως αυτό που λέει ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μία «παρένθεση» εξουσίας του ΠΑΣΟΚ, και σε τρία – τέσσερα χρόνια θα ξαναβρίσκονται στην κορυφή και πάλι.
    Εκτός από το προφανές γελοίο του θέματος και της σκέψης, είναι σκόπιμο να θυμίσουμε σε όλους αυτούς τα όσα προεκλογικά του 2004 είχε πει ένα άλλο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, όταν είχε εισάγει τη θεωρία της «δεξιάς παρένθεσης».
    Η συλλογιστική ήταν απλή: «Δύο – τρία χρόνια Ν.Δ στην εξουσία, τόσο αντέχει και μετά ξανά εμείς». Μετράμε ήδη πέντε βέβαια και αυτό από μόνο του αρκεί ως διάψευση. Η ίδια ακριβώς συλλογιστική φαίνεται ότι προσπαθεί τώρα να διαχυθεί στην ελληνική κοινωνία.
    Το χειρότερο όλων είναι ότι αυτοί που τη διακινούν είναι ότι συμπεριφέρονται στο λαό σαν να είναι τα χειρότερα «ντουρντουβάκια» της υφηλίου. «Πρόβατα» κανονικά. Αλήθεια, ποιοί είναι αυτοί οι ιθύνοντες νόες που μπορεί να σκέφονται τέτοιες ιδέες; Τί προσπαθούν άραγε να «βολέψουν» μέσα από τέτοιες συλλογιστικές, αν όχι τον ίδιο τον εαυτό τους; Ποιός είπε στον οποιονδήποτε ότι μετά από έναν χρόνο ή δύο τα πράγματα θα είναι ίδια και ο κόσμος θα αντιμετωπίζει με τον ίδιο τρόπο την τότε Κυβέρνηση;
    Το πρόβλημα βέβαια δεν είναι αυτό. Το πρόβλημα είναι ότι όλοι αυτοί οι … «προεδροποιήσιμοι» αντί να ασχοληθούν με τα πραγματικά ζητήματα που «καίνε» στην κυριολεξία τους πολίτες, επιδίδονται σε υπόγειες διαδρομές και επιλεκτικές διαρροές, προετοιμάζοντας εννοείται το μέλλον.
    Το δικό τους μέλλον, όχι της χώρας…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. EΠΕΙΔΗ ΤΑ MEDIA "ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ" ΣΙΩΠΗΤΗΡΙΟ.....ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ!!
    1.ΣΚΑΝΔΑΛΟ "ΟΜΟΛΟΓΩΝ"
    2.ΣΚΑΝΔΑΛΟ "ΗΛΙΕΛΑΙΟ"
    3.ΣΚΑΝΔΑΛΟ "SIEMENS"
    4.ΛΙΑΠΗΣ
    5.ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΝΤΟΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΕ ΧΟΡΗΓΙΑ ; SIEMENS)
    6.ΠΑΛΑΙΟΚΡΑΣΑΣ (ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΔΕΗ)
    7.ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ
    8.ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ
    9.ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ (ΧΩΡΙΣ..ΔΡΑΣΤΕΣ)
    10. ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ "ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΑ" ΚΟΥΚΟΥΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΠΩΣ ΜΑΣ ΤΟΥΜΠΑΝΙΑΣΑΤΕ ΤΑ ΑΡ.....
    ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΘΕΣ,
    ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΟΥ PRESS ?

    Eίναι Ειδική Περίπτωση ψυχοπαθών.
    ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΗΛΙΘΙΟΙ.
    Το πασοκ τους εκανε και ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ.

    Υπάρχει πολλή μοναξιά εκεί έξω. Και η μοναξιά οδηγεί συνήθως στην ψυχοπάθεια!
    Ετοιμαστείτε, γιατί θα χτυπήσουν το πληκτρολόγιο....
    και ο Θεός βοηθός!
    (κουφά -μαλακίες -ανοησίες - ΜΙΣΟΣ - ηλιθιότητα ... ατελείωτα ).

    Μην τους βρίσεις, μην τους το κλείσεις στα μούτρα... Κάντε τους λίγη παρέα...
    Αυτό ψάχνουν, άλλωστε...
    ΕΔΩ στο ΒΟΘΡΟ του ΠΑΣΟΚ.
    ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ.

    Αλλά γαμήστε τους και καμία φορά...
    Το έχουν ΑΝΑΓΚΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καραμανλή, σου δίνω 1.500€ για να αποσυρθείς…!

    Κυβέρνηση ή αντιπρόσωποι αυτοκινήτων;


    Τελικά, το είπαν και το έκαναν. Ψήφισαν το νόμο για απόσυρση των αυτοκινήτων παλαιάς τεχνολογίας, δίνοντας πριμ στον Έλληνα πολίτη 1.500 ολόκληρα ευρώ, προκειμένου να αφήσει το αμάξι του και να πάρει ένα καινούργιο… Σε περίπτωση που ο Έλληνας πολίτης δεν θα υπακούσει, θα τιμωρείται με ετήσιο πρόστιμο στα τέλη κυκλοφορίας…
    Και δεν είναι μόνο αυτό. Θα υπάρξει και συνέχεια με βαριά φορολόγηση των αυτοκινήτων που προσφέρουν ασφάλεια στους επιβαίνοντες σε αυτά…
    Μήπως τελικά θα έπρεπε να αρχίσουμε να τους ψάχνουμε εάν είναι συνέταιροι σε αντιπροσωπείες αυτοκινήτων; Έτσι σώζουν το περιβάλλον κι έτσι σώζουν την οικονομία της χώρας; Αποφασίζοντας και διατάσσοντας, χωρίς να παίρνουν καθόλου υπόψη την σκληρή πραγματικότητα μέσα στην οποία ζει ο Έλληνας πολίτης;
    Νύχτα ψήφισαν το νόμο αυτό, γιατί μόνο νύχτα μπορούσε να «περάσει» και να δικαιολογηθεί ως σφάλμα (γνωρίζουμε όλοι μας την παροιμία που λέει: «όποιος τη νύχτα περπατεί λάσπες και σκατά πατεί…»). Και φυσικά, κουβέντα δεν κάνουν για τα αυτοκίνητα που οι ίδιοι οι βουλευτές (όλων των κομμάτων) έχουν στην κατοχή τους και που όλα είναι πανάκριβα, πολύ υψηλού κυβισμού και… δωρεάν!!!
    Ρώτησε κανείς από αυτούς τους πολιτικούς τον Έλληνα πολίτη εάν μπορεί να αλλάξει το παλιό του αμάξι; Εάν έχει τα χρήματα για να κάνει μία αγορά, που πρώτος ο ίδιος νιώθει την ανάγκη της, αλλά δεν μπορεί λόγω φοβερής οικονομικής στενότητας; Γιατί να τον ρωτήσουν; Αυτοί δεν έχουν οικονομική στενότητα, αλλά οικονομική «φαρδύτητα»… (όλοι μας κάτι ακούσαμε για την Ziemens…). Ρώτησαν τον Έλληνα πολίτη εάν του περισσεύουν χρήματα για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στα ήδη υπάρχοντα χρέη; Φυσικά όχι!!! Δεν τους ενδιαφέρει…
    Αυτοί, οι πολιτικοί μας ντε, νοιάζονται για το περιβάλλον…
    Τι είπατε; Τα αυτοκίνητα μειωμένων ρύπων στην Ευρώπη απαλλάσσονται από τον φόρο; Τι είπατε; Στην Ελλάδα παράνομα η κυβέρνηση επαναφορολογεί τα αυτοκίνητα που εισάγονται και προτιμάει να πληρώνει πρόστιμα στην Ευρώπη, αν και απαγορεύεται η δεύτερη φορολόγηση εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, επειδή τα έσοδα από την παρανομία εις βάρος των πολιτών είναι μεγαλύτερα από τα πρόστιμα προς την Ε.Ε.; Και τι τους ενδιαφέρει; Ο Έλληνας πολίτης πληρώνει την παράνομη δεύτερη φορολόγηση, ο Έλληνας πολίτης πληρώνει και τα πρόστιμα στην Ε.Ε.!!! Δεν πληρώνουν αυτοί…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι πολιτικοί τιμωρούνε τη φτώχεια του πολίτη, επειδή οι ίδιοι δεν είναι φτωχοί ή ξέχασαν πως είναι να είσαι φτωχός…
    Οι πολιτικοί μας (και οι φίλοι τους οι «ματσωμένοι») δικαιούνται να κυκλοφορούν με ασφαλή αυτοκίνητα, να τα αλλάζουν κάθε δύο χρόνια (το πολύ) και να πληρώνουν μειωμένο φόρο, επειδή έχουν αυτοκίνητα τελευταίας τεχνολογίας…
    Εσύ κορόϊδο Έλληνα, ναι σε εσένα αναφέρομαι που διαβάζεις, πλήρωνε σαν ηλίθιος την εξυπνάδα όλων αυτών που θέλουν να πλουτίσουν από την φτώχεια σου… Και αν δεν μπορείς να πληρώσεις για αμάξι, τότε θα πληρώσεις το πρόστιμο… Και αν δεν μπορείς να γίνεις φιλικός προς το περιβάλλον, τότε θα γίνεις φιλικός προς τον συγκρατούμενο… Γιατί, μην μου πεις πως δεν κατάλαβες ότι είσαι κρατούμενος; Μην μου πεις πως δεν κατάλαβες ότι είσαι υποχρεωμένος να σηκώνεσαι όταν σου λένε, να κάθεσαι όταν σου το λένε, ακόμη και να αναπνέεις όταν σου το λένε…; Μην μου πεις πως δεν κατάλαβες ότι δεν δικαιούσαι φτηνό, ασφαλές και φιλικό προς το περιβάλλον αυτοκίνητο… επειδή δεν μπορείς να κυκλοφορείς «ίσια και όμοια» με τον βουλευτή, τον υπουργό και τους φίλους τους;
    Ποιος είσαι εσύ ρε Έλληνα για να ζητάς ασφάλεια; Δεν γνωρίζεις πως η ζωή σου αξίζει λιγότερο από τον εισπραττόμενο φόρο; Δεν γνωρίζεις πως είσαι υποχρεωμένος να ακούς τις διαταγές των «ηγετών» σου;
    Τι λες; Δεν νοιάζονται για σένα; Γιατί, σου είπαν ποτέ πως νοιάζονται; Μόνο «θα» σου λένε… τίποτε άλλο… Εδώ, σήμερα ζητάνε εκλογές και όταν θα βγούνε στα μπαλκόνια θα σου ζητάνε την ψήφο σου για να βγει αυτοδύναμη κυβέρνηση και να μην μπει ο τόπος σε περιπέτειες. Αυτοί ρίχνουν την χώρα στο πηγάδι, εσένα βάζουν να την βγάλεις έξω, αφού φροντίσουν να σου ρίξουν και ένα σωρό αηδίες περί «δικής σου ευθύνης»… Αυτοί ποτέ δεν είναι υπεύθυνοι… και για τίποτε…
    Και αν δεν πάρεις καινούργιο αμάξι, όπως σου ζητάνε, καλό θα είναι να αρχίσεις να μετράς κάθε μέρα από μισό ή ένα ευρώ, για να πληρώσεις το πρόστιμο που δεν αγόρασες ένα μικρό αυτοκινητάκι, έναν γκαζοτενεκέ, για να μην κλείσει ο κλάδος των πωλήσεων αυτοκινήτων… Μπορείς βέβαια να αρχίσεις να μετράς και τις μέρες που σου μένουν, επειδή κάθε χρόνο χάνεται ένα ολόκληρο χωριό από τροχαία... και να θυμώσουν μπορεί να το ανεβάσουν στα δύο χωριά...
    Και μην γκρινιάζεις… να ξέρεις μόνο πως οι πολιτικοί θέλουν το καλό του τόπου και δεν είναι δική τους ευθύνη αν το καλό του τόπου δεν συμβαδίζει με το δικό σου το καλό… Άντε, για να μην ισχυριστούν πως προσπαθείς για το κακό του τόπου, βάζοντας το δικό σου συμφέρον πάνω από τη χώρα… Άντε για να μην σου πούνε κι εκείνο το αμερικάνικο «μην ρωτάς τι κάνει για εσένα η πατρίδα σου, αλλά σκέψου τι κάνεις εσύ γι αυτήν…»
    Και θα πρέπει να ντρέπεσαι που θέλεις καλό αυτοκίνητο, με λίγα χρήματα… Πρέπει να ντρέπεσαι που θέλεις να ρίξεις τη χώρα σου στον γκρεμό… Πρέπει να ντρέπεσαι που σκέφτεσαι να μηνύσεις στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο το Ελληνικό Δημόσιο επειδή σε κλέβει ασύστολα… Δεν σε κλέβει, ρε άχρηστε… για σένα φροντίζει κι εσύ δεν το καταλαβαίνεις… (κι εσύ θέλεις να γίνεις και... ρουφιάνος...)
    Αλλά αυτό θέλει μυαλό… Κι αν είχες μυαλό, θα γινόσουν πολιτικός και όχι απλός πολίτης…
    Γι αυτό σκάσε και υπάκουσε… Άντε για να μην βγάλουν και κανένα νόμο που θα αυξάνει την παράνομη φορολόγηση αυτοκινήτων και μετά δεν θα μπορείς να πάρεις ούτε καινούργιο αυτοκίνητο… (αν και αυτό είναι το επόμενο βήμα, προκειμένου να (μοσχο)πουληθούν και τα μεταχειρισμένα που βρίσκονται στις μάντρες)…
    Ένας αναγνώστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τρίβουν τα χέρια τους από χαρά, Μητσοτακέϊκο και Σουφλιάδες, με τα χάλια της παράταξης τους, γιατί;
    Μα όσο πιο γρήγορα θα ξεκουμπιστεί ο Καραμανλής για αυτούς εννοείται, τόσο πιο γρήγορα θα γίνει πρωθυπουργός ο Παπανδρέου, θα μου πείτε και πάλι και τι έγινε, μα στο μεταξύ η Ντόρα θα έχει γίνει αρχηγός στη Δεξιά, και σιγά σιγά το Πασόκ με τον Παπανδρέου, θα έχουν φθαρεί έτσι που μετά από μιάμιση δύο τετραετείες θα χάσουν τις εκλογές, και ποιος θα τις κερδίσει; Μ α η Δεξιά με την Ντόρα αρχηγό, και η οποία επειδή κρατά το λόγο της θα κάνει τον υπουργό ΥΠΕΧΩΔΕ, που παρανόμησε πολεοδομικώς, Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.
    Δηλαδή στη Νέα Δημοκρατία αυτοί που είναι με το Μητσοτακέϊκο και το Σουφλιά σκάβουνε τον λάκο ολονών τους, και αυτοί που είναι Καραμανλικοί τρέμουν την κακιά ώρα που θα χάσουν τον Καραμανλή…τους…....
    Επιμύθιο,……οποτεδήποτε και όπως έχουν τα πράγματα ο Καραμανλής θα τις χάσει τις εκλογές, και από εκεί και πέρα, όσο κάτσει το Πασόκ στα πράγματα.
    Και μετά θα ξανακούσουμε στην βουλή.
    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση