GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Σούπερ ντούπερ ουάου» γκάφα...

Η άλλη άποψη για την κλήση παράνομης στάθμευσης στον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ Σπ. Κουβέλη . Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη Όταν διάβασα το κείμενο μα...

Η άλλη άποψη για την κλήση παράνομης στάθμευσης στον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ Σπ. Κουβέλη
.
Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

Όταν διάβασα το κείμενο μαζικής αποστολής του κ. Τριαντάφυλλου Καρατράντου σε σένα PRESS-GR (http://press-gr.blogspot.com/2009/09/blog-post_7411.html) αλλά και σε άλλους, αναρωτήθηκα αν πρόκειται για κείμενο απύθμενης ειρωνείας στο πρόσωπο του κ. Κουβέλη ή αν είναι απόρροια «τυφλής αγάπης». Εκείνο που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι η εύρεση από μέρους του αρθογράφου της συγκεκριμένης κλήσης, γεγονός που με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι κάποιος από το γραφείο του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ -αν όχι ο ίδιος- του την έδωσε.
Συνεπώς το συγκεκριμένο fay volan ήτο απόρροια μια προπαγάνδας και...

μιας προσπάθειας διαφήμισης του υποψήφιου στην Α’ Αθηνών. Συγχωρεμένοι, διότι όλοι το συνηθίζουμε τέτοιες μέρες. Εννοώ να υποστηρίζουμε ένθερμα τους καταλληλότερους για μας. Θεωρώ ότι η συγκεκριμένη αναφορά καθίσταται τελικά αρνητική διαφήμιση για τον συμπαθή πολιτικό με τις «πράσινες ανησυχίες», διότι πραγματικά αναρωτιέμαι «τι θέλει να μας πει ο ποιητής;». Θα έπρεπε δηλαδή να μην τον γράψουν οι αστυνομικοί για χάρη της ημέρας, αφού είχε προβεί σε παράνομη στάθμευση; Ή να αποφύγουν την κλήση γιατί γιόρταζε και του χάλασαν τη μέρα; Θεωρώ ότι «η Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο» έχει ως έμμεση παρότρυνση τη χρησιμοποίηση του ποδηλάτου, των ποδιών και των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και όχι τη χρήση μοτοσικλετών και την παράνομη στάθμευσή τους. Περιμένω να δω ανάρτηση και δημοσίευση της απόδειξης πληρωμής της κλήσης, κίνηση που θα σημαίνει ότι δεν την διέγραψε με χρήση «κοννέ».
Και μιας και μιλάμε για το κ. Κουβέλη, μαθαίνω ότι οι εκσυγχρονιστές και αποκλεισμένοι από το νέο ΠΑΣΟΚ τον έχουν στη μπούκα (δεχτείτε τη λαϊκή έκφραση από ένα λαϊκό παιδί), ισχυριζόμενοι ότι «εκβίασε το Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να είναι ο μόνος υποψήφιος με οικολογικές ανησυχίες για να μην χάσει το Υπουργείο Περιβάλλοντος». Ίδιες πηγές – εκσυγχρονιστές και φιλοσημιτικοί- υποστηρίζουν, σε βαθμό εκβιασμού, ότι ο κ. Κουβέλης έχει ένα «γκρίζο» προηγούμενο στη WWF Ελλάδος που διεύθυνε και ότι θα τον καταγγείλουν στα κεντρικά της Παγκόσμια Μη Κυβερνητική Οργάνωση για μη χρηστή οικονομική διαχείριση.
Σε περίπτωση που δημοσιεύσει την απόδειξη πληρωμής, ας μου δώσει και μια απάντηση αν έχουν βάση οι κατηγορίες...
ΥΓ Η έκφραση «σούπερ ντούπερ ουάου» είναι έκφραση που συνηθίζει να χρησιμοποιεί ο κ. Κουβέλης και η φωτογραφία μία από εκείνες που ο ίδιος συνηθίζει να στέλνει σε fan του, εικονικές και μη. Η εικονιζόμενη μηχανή λέγεται «boba, λόγω πινακίδας».

13 σχόλια

  1. ... ΠΑΣΟΚ και οικολογία δεν πάνε μαζί. Να μην ξεχνάμε ότι κυβέρνησε 20 χρόνια χωρίς την παραμικρή βελτίωση στον τομέα οικολογία.

    Το ΠΑΣΟΚ είναι εκείνο που διέλυσε τη δασοπυρόσβεση αφήνοντας αφύλακτα τα δάση.

    Το ΠΑΣΟΚ έφτιαξε την Ολυμπιάδα που ουσιαστικά μπετονοποίησε την Αττική.

    Ο George ήταν εκεί όλα αυτά τα χρόνια, στην πρώτη γραμμή. Τώρα το παίζει "new kid on the block" ...

    Τώρα, για το συγκεκριμένο post, για τον κύριο πράσινο που κατεβαίνει με το ΠΑΣΟΚ, του αξίζει ένα γερό μαύρισμα (αν και είναι στο απυρόβλητο του "επικρατείας") γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο: ΠΑΣΟΚ και ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ρε φίλε δεν πάνε μαζί ... για τα λεφτά το κάνεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα καλά, αλλά δεν μπορούσες να γράψεις φεϊγ βολάν; Δεν υπάρχει χειρότερο από το να γράφεις κάτι σε ξένη γλώσσα και να αποκαλύπτεται ότι δεν τη γνωρίζεις. Κάνει ανεπανόρθωτη ζημιά στο ύφος.
    Βασικά και σωστά να το γράψεις πάλι φαίνεται σαν να κάνεις επίδειξη.
    Αν έπρεπε να το γράψεις στα ξένα: "feuilles volantes"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΜΑΙΜΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.ΕΔΩ ,ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ,ΘΕΡΟΣ ,ΤΡΥΓΟΣ ,ΠΟΛΕΜΟΣ.Η ΤΣΟΥΛΟΥΦΟ ΠΟΥ ΕΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ,ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΥ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗ ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.ΑΚΟΥ ΠΡΑΜΑΤΑ.ΔΗΛ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΓΕΝΝΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ,ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ,ΠΟΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ.ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕΣ ΤΗΝ ΣΑΥΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΟΣΟΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΗΓΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΟΙΩΘΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΧΡΥΣΗ ΚΑΡΔΙΑ . ΑΛΛΑ Η ΣΑΥΡΑ ΕΔΕΙΞΕ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ,ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΥΓΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗΣ,ΙΔΙΟΣ Η ΧΟΝΤΡΗ ΤΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ,ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ .,ΟΙ ΤΣΕΠΕΣ ΑΔΕΙΑΝΕΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΓΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΘΛΙΨΗ.Η ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΔΕΙΑ,ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΟΥ ΨΩΝΙΖΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ,ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ ΕΝΝΟΩ ΑΓΟΡΑ.ΟΣΟΙ ΠΛΗΓΩΣΑΝ ΟΣΟΙ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΔΕΟΝΤΩΣ.ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Feuille volante είναι το σωστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι πράγματι μουνταλάδες οι νεο-δημοκράτες.

    Δεν έχουν χαμπάρι.

    Πάρτε ορισμενα μαθηματα του πως να κλεβετε και να βγαινετε λαδι απο το ΠΑΣΟΚ βρε μπουζούκια:

    1. Φτιαχνουμε εθνικη οδο (βλεπε ΠΑΘΕ) χωρις λωριδα ασφαλειας και χωρις εγκοπη στη νησιδα για να κανουν αναστροφη τα ασθενοφορα. (made by Λαλιωτης)

    2. Φτιαχνουμε περιφεριακη στη Θεσσαλονικη, πληρωνομαστε για ανισοπεδους κομβους και τελικα ο περιφεριακος εχει την παγκοσμια πρωτοτυπια να εχει φαναρια αντι για ανισοπεδους κομβους (χρατς χρατς Λαλιωτης)

    3. Λεμε σ ολους τους Ελληνες να πανε χρηματηστηριο, οταν βαλουν τα λεφτα τους το βουλιαζουμε και μετα κανουμε την παπια.

    4. Αρπαζουμε τις επιδοτησεις της ΕΕ (κτηματολογιο, ΚΑΠ) τις τρωμε σε συμβουλια και "επιμορφωτικα σεμιναρια" και ο,τι περισευει το γυρναμε πισω. (βλεπε 1ο και 2ο ΚΠΣ)

    5. Χωνουμε παντου "αξιοκρατικα" δικους μας και ελγχουμε το κρατος, την ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ ακομη και μετα απο 5 χρονια ΝΔ. Παραδειγματα (Αποστολος Ζαπρης, Γεωργιος Σβαρνιας επιφανη στελεχη του ΠΑΣΟΚ που λυνουν και δενουν μεσα στο Υπουργειο Γεωργικης Αναπτυξης).

    6. Λεμε οτι "εγω δε χρωσταω σε κανενα" και Μπομπολας Αλαφουζος μας αποθεωνουν νυχθημερον και προβαλλουν πρασινη προπαγανδα.

    7. Ανταλλασει η Ελλαδα τον Λαλα με Αμερικανους και το βαφτιζουμε σκανδαλο υποκλοπων αφου αυτο ειναι κατι που δεν μπορει να απαντηθει δημοσιως. (Ετσουξε Τζεφρυ?)

    8. Κανουμε Ολυμπιακους αγωνες στην Αθηνα με 22δις και ψωμολυσα ολη η Ελλαδα για να νιωσουν οι Αθηναιοι Εθνικα υπερηφανοι. Εδωσε δε τετοια σημασια στην υπολοιπη Ελλαδα το ΠΑΣΟΚ που η Θεσσαλονικη δεν εχει ακομη διεθνη αερολιμενα (τωρα κτιζεται ο νεος αεροδιαδρομος) και το ΜΕΤΡΟ ειχε καταντησει ανεκδοτο.

    9. Ανταλλασεται ενα δημοσιο κτιριο με κατι χιλιαδες στρεμματα στη Βιστωνιδα (απιστευτη φυσικη ομορφια) με εκπληκτικες δυνατοτητες τουριστικης αναπτυξης και αποδοσης των δεοντων στο Ελληνικο δημοσιο και οι καναλαρχες για να ριξουν την αξια της γης εκει το βγαζουν σκανδαλο και μετα ορμανε να φανε τα φιλετα και να χτισουν ξενοδοχεια. Καντε καμια βολτα εκει να δειτε τι χτιζεται.

    10. Οταν τα λογια και τα επιχειρηματα στερευουν κολαμε μια ταμπελα φασιστα και την αμολαμε σαν την σουπια.

    11. Α κατι για τα δαση. Μηπως και στο Los Angeles δεν εχουν μεσα και σχεδιο που καιγοταν για εβδομαδες? Γιατι αν δεν εχουν να στειλουμε τον Tzefry να τους σωσει.

    12. Βαζουμε στην Ολυμπιακη, τον ΟΣΕ, τον ΟΤΕ, τη ΔΕΗ εργατες του ΠΑΣΟΚ και αφου γινουν ζημιωγονες εκληπαρουμε να πουληθουν.

    13. Δανειζομαστε μεχρι σκασμου κανουμε την οικονομια μπαχαλο και φευγουμε απο την εξουσια. Κι οταν ο αλλος δεν τα καταφερει αμολαμε πρασινες κοσμοθεωριες και επιστρεφουμε νικητες.

    Λιγη τσιπα ρε. Ελεος. Ο προεδρος της ΓΣΕΕ τι ειναι με 24.000 ευρω μισθο. Ο εργατοπατερας. Δεν ειναι golden boy? Αν καταφερει κανεις απο σας εκει εξω να μιλησει χωρις να βρισει τοτε ας απαντησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Tα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με πρώτο και καλύτερο τον πρόεδρο, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΡΡΕΠΗ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΚΑΦΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Κουβέλης είναι ο νέος Κουτσούκος. Τώρα που κόπηκε ο δόχτορας όλοι με τον "οικωλόγο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βαστιλλη τελος

    Ο δρ Κουτσουκος ο μοναδικος Παπανδρεικος
    γκρεμισε μονος του την βαστιλλη εδω και τωρα!

    Ποσοι πιστευαν πριν ενα χρονο σε αυτα που ελεγε?? κανενας....και ομως γυρισε την πολιτικη σκηνη!!

    Δεν χρειαζεται κοστουμια ουτε σμοκιν...

    Τα επαναστατικα του αρθρα θα διδασκονται μετα απο χρονια στα πενεπιστημια::

    "Πως ενας διανοουμενος δρ με λιγους εμπιστους μπλογκερ γρκεμισαν την φεουδαρχια" !!!

    Ο Δρ ειναι ενας συγχρονος επαναστατης Ροβεσπιερος των μπλογκ!!

    Τακης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΩΡΑΙΟΣ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ !!
    ΤΑ ΓΑΜΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΚΑΤΑ ΦΥΣΗ ΣΤΙς ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΑΝ ΠΑΡΑ ΦΥΣΗΝ, ΤΩΡΑ !

    ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ !
    ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΤΩΡΑ
    ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΠΟ ΕΥΤΥΧΙΑ....

    " ΩΡΑΙΟΣ".. ΣΑΝ ΠΑΣΟΚΟΣ.
    ΔΗΛΑΔΗ..
    ΠΟΥΣΤΑΡΟΣ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕ ΚΑΤΡΑΝΤΟ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΚΘΕΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ?
    ΔΗΛΑΔΗ, Η ΜΗΧΑΝΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΔΥΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ?
    ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΟΥ Σ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ.
    ΠΑΠΑΡΕΣ Ε ΠΑΠΑΡΕΣ.
    ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΨΗΦΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμε φίλε, με τον 13άλογο του Πασόκου, έχουν περάσει αρκετά χρόνια και δεν θυμάσαι καλά ή στην προσπάθειά σου να στηλιτεύσεις όλα αυτά όσα θεωρείς λάθη του ΠΑΣΟΚ, έχασες τα hit της Νέας Διακυβέρνησης.

    Ξέχασες πως το «σεμνά και ταπεινά» κατέληξε στο «ό,τι είναι νόμιμο, είναι και ηθικό»

    Μάλλον νομίζεις ότι αυτοί που πληρώνουν φόρους λόγω ΕΤΑΚ για ένα σπίτι 80 τμ και ένα εξοχικό 40 τμ δεν έχουν ούτε παιδιά ούτε εγγόνια να θρέψουν, γι αυτό άλλωστε δεν φτιάχνουν και off-shore εταιρείες.

    Ξέχασες, επίσης, ότι ο Υπουργός Απασχόλησης «φιλοξενούσε» ανασφάλιστους Ινδούς στο οικογενειακό του αναψυκτήριο.

    Μάλλον δεν άκουσες ούτε εσύ, όπως δεν άκουσε και ο Υπουργός ΥΠΕΧΩΔΕ ότι η άδεια για το σπίτι του στην Ανάβυσσο δεν είχε αναθεωρηθεί, και έτσι ο Σαρακατσάνος βρέθηκε με αυθαίρετο. Και αυτός δικαιολογείται, γιατί όντως δεν ακούει, εσύ όμως??

    Μάλλον δεν κατάλαβες ότι για τα χιλιάδες ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΑ στρέμματα εκπληκτικής ομορφιάς στη Βιστωνίδα, δεν δόθηκε μόνο το ολυμπιακό ακίνητο, αλλά και εκατοντάδες στρέμματα σε περιοχές φιλέτα. Αλλά αυτό δεν το κατάλαβαν ούτε οι παραπλανηθέντες υπουργοί που για την ευχή της Παναγίας χάρισαν στη Μονή εκτάσεις ανταλλάσοντάς τις για κάτι που ούτως ή άλλως άνηκε στο Δημόσιο. (Έχεις δει πουθενά χρυσόβουλα να επέχουν τίτλους ιδιοκτησίας σε λιμνοθάλασσες??)

    Μάλλον δεν κατάλαβες ότι μέσω της ΠΑΘΕ πληρώνουμε από τώρα Διόδια για την Ιονία Οδό που θα παραδοθεί σε 5 χρόνια. Και για την «εθνική» οδό που θα μας συνδέει με την Πάτρα. Αφού συμφωνείς με τη λογική αυτή, έλα σε παρακαλώ να πληρώσεις από τώρα μερικές χιλιάδες ευρώ που μου λείπουν για να ανοίξω μια εταιρεία, και σε 5-6 χρόνια που θα κάνω έναρξη, θα είσαι ο πρώτος μου πελάτης!

    Στους πόσους νεκρούς θα φανταζόσουνα ότι για τις καταστροφές του 07 δεν έφταιγε ο «στρατηγός άνεμος»? Στα πόσες χιλιάδες καμένα στρέμματα δάσους θα παραδεχόσουν ότι δεν φταίνε τα «εύφλεκτα πεύκα» του 09 αλλά η άχρηστη ηγεσία??

    Πόσα χρόνια θα πρέπει να περάσουν για να καταλάβει ο (πρώην) «καταλληλότερος» ότι το ΠΑΣΟΚ «διέλυσε» τη δασοπυρόσβεση για να την «επανιδρύσει» και αυτή??

    Βέβαια για την αναποτελεσματικότητα στην πυρόσβεση έφταιγε και ο καιρός που ήταν ΠΑΣΟΚος και μπέρδεψε το Μαρκογιαννάκη που δεν νοίκιασε πτητικά μέσα, αφού «μέχρι προχθές έβρεχε»…..

    Πως στο διάολο ήρθε η διεθνής κρίση στην Ελλάδα ένα εξάμηνο πριν την πάρουν χαμπάρι στο εξωτερικό? Μήπως τελικά η κρίση που ταρακούνησε το χρηματοπιστωτικό ξεκίνησε από την Ελλάδα και μετά πήγε σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο??

    Ποια ομολογία χρειάζεσαι για την κατάντια των φοροελεγκτικών μηχανισμών εκτός από αυτή του (πρώην) «τσάρου» Αλογοσκούφη, ότι τα «έσοδα έχουν πιάσει πάτο»??

    Και είμαι σίγουρος πως θεωρείς ότι για τα δομημένα ομόλογα των ασφαλιστικών ταμείων φταίει πάλι το ΠΑΣΟΚ.

    Όπως και οι εγκάθετοί του στις φυλακές που νοίκιασαν ΔΥΟ (02) φορές ελικόπτερο στον Παλαιοκώστα για να αποδράσει, παρά τα μέτρα υψίστης ασφαλείας που ανακοίνωνε ο (τότε) υπουργός μετά την πρώτη απόδραση.

    Και σίγουρα μέσα στο μυαλό σου, ο Εισαγγελέας που τώρα ελέγχει και παραπέμπει τον (τότε) εισαγγελέα Ζαγοριανό για τις πράξεις και τις παραλείψεις που έκανε στην υπόθεση της Siemens είναι και αυτός εγκάθετος ΠΑΣΟΚος,

    Και ο φίλος του Ψωμιάδη που ζητούσε κι εγώ δεν θυμάμαι πόσες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ μίζα από την γαλακτοβιομηχανία είναι κι αυτός αθώος.

    Και γιατί εκλιπαρούσες να πάρουν τον ΟΤΕ αφού παρά τις χιλιάδες προσλήψεις που θεωρείς πως έκανε το ΠΑΣΟΚ εξακολουθούσε να είναι κερδοφόρος?? Ααα, και μάλλον ξέχασες ότι ο (κερδοφόρος) ΟΤΕ (μαζί με το Γερμανό) πουλήθηκε «σεμνά και ταπεινά» σχεδόν, όσο αγοράστηκε ο Γερμανός μόνος του από τον ΟΤΕ.

    Και για να ενισχύσει την αξιοκρατία η «νέα διακυβέρνηση» παρόπλισε τον ΑΣΕΠ και θεσμοθέτησε τις αντικειμενικές προσωπικές συνεντεύξεις, έτσι δεν είναι??

    Και είμαι σίγουρος ότι αν κάτσεις να σκεφτείς λίγο ακόμη θα βρεις πολλά ακόμη παραδείγματα με τα οποία θα αποδεικνύεις ότι το ΠΑΣΟΚ φταίει για τα λάθη και την κατάντια της Νέας (Διακυβέρνησης) Δημοκρατίας….

    «Λιγη τσιπα ρε. Ελεος.»

    Καλή σου νύχτα….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. MA KAΛA !
    ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ
    Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ..Ο ΥΠΕΡΩΚΕΑΝΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΠΑ !

    ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΡΥΨΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΤΟΝ ΑΡΑΠΗ ΟΜΠΑΜΠΑ..
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ
    Ο ΡΑΝ ΤΑ ΠΛΑΝ ...ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ρε πολύ κουρέλας ο ψευτοήρωας της οικολογίας κουβέλης! όταν ήταν στη wwf έλεγε κατά της εκτροπής του αχελώου και τώρα για να κάνειο τα γλυκά μάτια στον παπανδρέου στρίβει και λεει κουραφέξαλα για πράσινη ενέργεια από το μεγάλο φράγμα και πράσινα άλογα.
    χα χα έχει και blog με πράσινα παραμύθια spyroskouvelis.blogspot.com

    α ρε γαπ τι φαπ θέλεις με τους ξεφτίλες σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση