GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένα...STAGE μπροστά και δύο πίσω!

Aπό το http://tyxaios.blogspot.com/ . Την επικοινωνιακή λάμψη των πρώτων ημερών της Κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου έρχεται να θαμπώσει η ...

Aπό το http://tyxaios.blogspot.com/
.
Την επικοινωνιακή λάμψη των πρώτων ημερών της Κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου έρχεται να θαμπώσει η επαφή με την ελληνική πραγματικότητα, σε μια εξαιρετικά δυσμενή και κρίσιμη συγκυρία. Η οικονομία μοιάζει με το νερό μιας λίμνης. Κρύβει ό,τι άσχημο και αντιαισθητικό βρίσκεται από κάτω τα βράχια, τη λάσπη και το βούρκο. Στην επιφάνεια επικρατεί ηρεμία. Όταν κατεβαίνει η στάθμη του νερού, σε καιρούς χαλεπούς όπως οι δικοί μας, εμφανίζεται το ζοφερό υπόστρωμα. Η κακή κατάσταση της οικονομίας φέρνει στην επιφάνεια τα χρόνια προβλήματα και...

τις παθογένειες του συστήματος, που καλείται η παρούσα Κυβέρνηση να διαχειριστεί.
Από τις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης του κ. Παπανδρέου καθώς και από τα πρώτα δείγματα γραφής, με σχετική απογοήτευση διαπιστώνει κανείς πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά:
Έλλειψη σχεδίου και πολιτικής πρότασης για γνωστά και σημαντικά ζητήματα ή για ζητήματα που η ίδια η Κυβέρνηση έθεσε: το θέμα των STAGE που αφορά στη λειτουργία του δημόσιου τομέα αλλά και στη ζωή και στις συνθήκες εργασίας χιλιάδων ανθρώπων, γνωστό και υπαρκτό εδώ και χρόνια, δεν φαίνεται να αντιμετωπίζεται βάσει συγκεκριμένου σχεδιασμού αλλά με αμηχανία και ανέξοδη αμετροέπεια από τα κυβερνητικά στελέχη. Ανάλογα παραδείγματα εντοπίζονται στο ζήτημα των ημιυπαίθριων καθώς και στο πολυδιαφημισμένο πρόγραμμα διορισμού των Γενικών Γραμματέων αλλά και αλλού. Η Κυβέρνηση φαίνεται να έχει επενδύσει επικοινωνιακά σε τομείς που εμπλέκεται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο πλήθος ανθρώπων, αναλαμβάνοντας μεγάλο ρίσκο για τη συνέχεια, εφόσον αυτή δεν αποδειχθεί συνεπής με τις διακηρυχθείσες προθέσεις της. Σε αυτόν τον τομέα είναι πολύ πιθανό να αναλωθεί σημαντικό πολιτικό κεφάλαιο από το κυβερνών κόμμα και οι "απαντήσεις" που θα δώσει - ειδικά στο θέμα των STAGE - θα κρίνουν σε σημαντικό βαθμό την περαιτέρω κυβερνητική πορεία. Η απόφαση είναι κομβική: το κράτος θα εξακολουθήσει να είναι ο πλέον προνομιακός εργοδότης στην αγορά ή θα κατευθυνθούμε αποφασιστικά προς ένα μικρότερο, ευέλικτο και "ισότιμο" κρατικό εργοδότη;
Υιοθέτηση προσέγγισης παλαιάς κοπής σε σύγχρονα ζητήματα όπως διαδίκτυο, περιβάλλον, πράσινη ανάπτυξη: Το κλασσικό τρίπτυχο "ψήφιση νομοσχεδίου-συγκρότηση επιτροπής-έλεγχος εφαρμογής του νόμου" δεν έχει αποδειχθεί λειτουργικό σε μια χώρα που οι ελεγκτικοί μηχανισμοί υπολειτουργούν, τα νομοσχέδια περιλαμβάνουν ενίοτε - και ειδικότερα σε θέματα περιβάλλοντος - φωτογραφικές διατάξεις, αν δεν είναι ελλειπή, ενώ οι αμέτρητες επιτροπές απλώς συσκέπτονται, αμοιβόμενες πάντοτε(!), χωρίς να σκέπτονται και χωρίς να παράγουν. Τι θα μπορούσε να κάνει άμεσα η Κυβέρνηση; Ιδού μερικά παραδείγματα:
Για πόσο καιρό ακόμα θα ακούμε για την περίφημη πια απόσυρση των παλαιών αυτοκινήτων, ιδέα παλιά και ξεπερασμένη, όπου το παλιό αυτοκίνητό μας το αντικαθιστούμε - έναντι κρατικής "αμοιβής" - με ένα άλλο αυτοκίνητο; Δεν θα ακούσουμε ποτέ - και ειδικά από μια φρέσκια Κυβέρνηση - για απόσυρση οχημάτων και στη θέση του οχήματος η Πολιτεία να παρέχει στον αποσύροντα μια κάρτα απεριορίστων διαδρομών με όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς για πέντε, ας πούμε, χρόνια;
Οι αμιγώς διαδικτυακές επιχειρήσεις, τα ηλεκτρονικά καταστήματα δηλαδή, παράγουν μηδενικούς ρύπους, ενώ είναι τέτοια η φύση της λειτουργίας τους που θα μπορούσαν να εκτελούν όλο τον κύκλο συναλλαγών και διαχείρισής τους πλήρως αυτοματοποιημένα. Ηλεκτρονική συναλλαγή με τους πελάτες τους, ηλεκτρονική συναλλαγή με τις δημόσιες υπηρεσίες. Γιατί να μην υπάρχουν στα ΚΕΠ - από...χθές! - ολοκληρωμένα πακέτα ηλεκτρονικών καταστημάτων (ίσως ως ευγενική χορηγία ενός κρατικού ή ιδιωτικού φορέα), όπου θα μπορούσε ένας άνεργος να το παραλαμβάνει και να ξεκινά να την ηλεκτρονική του επιχείρηση; Ευνόητο είναι ότι θα μπορούσε να τύχει μιας συνολικής φορο(εισφορο-)απαλλαγής για κάποιο χρονικό διάστημα, ενώ τα τυπικά (καταστατικό, λογιστικά κλπ) θα μπορούσε να του τα καλύπτει μια μικρή επιδότηση, το εμπορικό επιμελητήριο ή άλλος φορέας.
Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες αλλά σταματάμε εδώ.
Εμμονή σε τετριμμένες επιλογές στην οικονομία. Η οικονομική κρίση δεν προσέβαλλε όλες τις χώρες και όλες τις οικονομίες με τον ίδιο τρόπο. Συνεπώς οι λύσεις που εφαρμόσθηκαν στις ΗΠΑ ή σε άλλες χώρες τις Ευρώπης δεν αποτελούν την ιδανική επιλογή και για την ελληνική οικονομία. Είναι σαφές ότι η Κυβέρνηση εμμένει στο μοντέλο αναδιανομής του εισοδήματος που προτάσσει το "μικρή ενίσχυση σε πολλούς" αντί του "ουσιαστική ενίσχυση σε στοχευμένες κατηγορίες". Αυξήσεις στο επίπεδο του πληθωρισμού και επιδόματα ενίσχυσης σε εξαιρετικά ασθενείς οικονομικά τάξεις όχι μόνο δεν ενισχύουν την πραγματική οικονομία, αλλά επιβαρύνουν - επειδή λειτουργούν ως "οικονομία κλίμακας" - την ήδη δυσμενή κατάσταση. Προτάσεις; Πολλές:
Σε μια "παγωμένη" οικονομία μην φορολογείτε την κατανάλωση. Μην φορολογείτε την επένδυση. Φορολογείστε την αποταμίευση. Στη χώρα μας το φορολογικό σύστημα ενίοτε χρησιμοποιείται και ως "τιμωρός" των μέσων και υψηλών εισοδημάτων. Αν όμως χρησιμοποιηθεί ως μοχλός ώθησης προς την κατανάλωση και την επένδυση είναι σαφές ότι θα λειτουργήσει εις όφελος της πραγματικής οικονομίας. Ποια η ηθική και οικονομική βάση να φορολογεί κανείς το εισόδημα που καταναλώνεται - και άρα πάει στην πραγματική οικονομία όπου και φορολογείται με το ΦΠΑ - ενώ το εισόδημα που αποταμιεύεται να διαφεύγει; Πλήρης φοροαπαλλαγή λοιπόν όλων των δαπανών, τουλάχιστον για τα φυσικά πρόσωπα.
Και επιτέλους ήρθε η ώρα για την έκδοση "πράσινων" ομολόγων. "Παροχετεύστε" το δημόσιο χρέος σε επενδύσεις αειφόρου ανάπτυξης στοχευμένες σε έργα και υποδομές που θα αποδώσουν πολλαπλά στο μέλλον. Οργανώστε "πράσινο" χρηματιστήριο, όπου με ειδικές φοροαπαλλαγές και άλλες διευκολύνσεις θα διαπραγματεύονται μετοχές και αξίες από πιστοποιημένες εταιρείες για την άντληση κεφαλαίων που θα κατευθύνονται στην οικολογία, στη βιολογική διατροφή, στις βιοκλιματικές κατασκευές, στην ανακύκλυση, στο fair trade.
Προσδοκούμε από την Κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου πολύ περισσότερα από όσα τα πρώτα της βήματα μας προοιωνίζουν. Πολύ φοβόμαστε όμως ότι και αυτή η ευκαιρία θα εξανεμιστεί μεταξύ ευχολογίων, καλών προθέσεων και κοντόφθαλμων πολιτικών.

13 σχόλια

  1. Βρε βρε λύσσα κακιά με τα γαλάζια παιδιά που με τα stage γεμίσανε το δημόσιο από αρκετούς και προπαντός από αυτούς που τα διορίσανε…τα καημένα τα παιδιά και από διάφορα κανάλια αποκαλούνται, ΝΕΟΙ, επίτηδες επειδή η λέξη αυτή δημιουργεί συμπάθεια.
    Φαρισαίοι και Υποκριτές! Όταν αυτοί οι ΝΕΟΙ αρπούσαν τις θέσεις στο Δημόσιο αδιάντροπα που είσασταν; Δεν υπήρχαν άλλοι ΝΕΟΙ εκτός από αυτούς με τις κομματικές πλάτες;
    Ήταν λίγα τα χρήματα; Ναι αλλά με την μέθοδο της συνέντευξης ΜΑΙΜΟΥ και τα μόρια που παίρνανε, στον πρώτο ας πούμε διαγωνισμό θα ήταν μπροστά από τους άλλους κατά ΕΝΕΝΉΝΤΑ τα εκατό και εκεί ήταν το ζουμί, γι’ αυτό χτυπιόντουσαν να μπούνε έστω με τα λίγα χρήματα!
    Βρε τα αθώα πλάσματα που ένα πρωί ΠΡΙΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΉΣΟΥΝ, ήρθε ένας κακός λύκος και τα άρπαξε στις δοντάρες του από το σβέρκο και τα πήγε κολοσούρνοντας μέχρι τον τόπο που θα δουλέψουν και τους είπε, ΣΚΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ!
    Βρε τα αθώα παιδιά που δεν ήξεραν, δεν άκουσαν, δεν είδαν, τίποτα πήραν χαμπάρι όταν η μαμά και ο μπαμπάς τα στέλνανε στο αρμόδιο κομματικό γραφείο να δώσουν εξετάσεις και παρουσία για να προσληφθούν παρατύπως και αδιάντροπα σε βάρος των άλλων ΠΑΙΔΙΩΝ, ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΝΕΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΊΧΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ!
    Βρε τα αθώα παιδιά ιδίως τις παιδούλες που στόλιζαν πλείστες από αυτές με άκρως ιδιαίτερο sex apel παρουσία τα γραφεία των υπουργών, των γραμματέων, των τμηματαρχών, ( σε ένα υπουργό κατά την παράδοση του υπουργείου του, εθεάθησαν περίπου είκοσι ναι είκοσι μούνες μοντέλες άγνωστες στους υπόλοιπους εργαζόμενους μέχρι εκείνη την ώρα με πρόσληψη stage και προφανώς η μόνη δουλειά που έκαναν ήταν να το ξύνουνε και να του τα ξύνουνε.
    Κατά τα άλλα ο πρώην υπουργός θεωρεί τον εαυτό του ικανότατο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, στα κανάλια που και σήμερα βγαίνει είναι από τους υπεράνω και έντιμους!
    Βρε τα αθώα παιδιά που και μεταξύ τους βγάζανε τα μάτια τους , ποιος από αυτός και αυτές θα αρπάξει αδιάντροπα, ξετσίπωτα, και παρατύπως την όποια θέση, ποδοπατώντας κάθε έννοια δικαίου, κάθε όνειρο ενός άλλου παιδιού, κάθε φιλοδοξία ενός άλλου παιδιού ικανότερου από αυτούς,
    Βρε τα αθώα παιδάκια που τώρα που σφίξανε οι κόλοι, σφίγγονται στις καρέκλες τους μην τυχόν και τις χάσουν, αδιαφορώντας αν εκτός από αυτούς και αυτές υπάρχουν και άλλοι και άλλες, που θα ήθελαν με δίκαιο τρόπο, με καθαρό διαγωνισμό να αξιωθούν μια θέση στο δημόσιο, και γιατί στο δημόσιο, ΓΙΑΤΙ ΙΔΙΚΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΑΤΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΆΝΕΙ ΜΟΥΝΑ ΤΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ, ΕΝΩ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΟΝΑΤΊΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΛΑΜΨΗ ΡΕ ΟΥΦΑ ΠΟΥ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΚΑΤΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΣΥΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε βρε λύσσα κακιά με τα γαλάζια παιδιά που με τα stage γεμίσανε το δημόσιο από αρκετούς και προπαντός από αυτούς που τα διορίσανε…τα καημένα τα παιδιά και από διάφορα κανάλια που διψούν να γεμίσουν με εικόνες, από διαδηλώσεις εκ μέρους τους, να δουν την κυβέρνηση να γονατίζει ματωμένη μπροστά τους, αποκαλούνται, ΝΕΟΙ, επίτηδες επειδή η λέξη αυτή δημιουργεί συμπάθεια.
    Φαρισαίοι και Υποκριτές! Όταν αυτοί οι ΝΕΟΙ αρπούσαν τις θέσεις στο Δημόσιο αδιάντροπα που είσασταν; Δεν υπήρχαν άλλοι ΝΕΟΙ εκτός από αυτούς με τις κομματικές πλάτες;
    Ήταν λίγα τα χρήματα; Ναι αλλά με την μέθοδο της συνέντευξης ΜΑΙΜΟΥ και τα μόρια που παίρνανε, στον πρώτο ας πούμε διαγωνισμό θα ήταν μπροστά από τους άλλους κατά ΕΝΕΝΉΝΤΑ τα εκατό και εκεί ήταν το ζουμί, γι’ αυτό χτυπιόντουσαν να μπούνε έστω με τα λίγα χρήματα!
    Βρε τα αθώα πλάσματα που ένα πρωί ΠΡΙΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΉΣΟΥΝ, ήρθε ένας κακός λύκος και τα άρπαξε στις δοντάρες του από το σβέρκο και τα πήγε κολοσούρνοντας μέχρι τον τόπο που θα δουλέψουν και τους είπε, ΣΚΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ!
    Βρε τα αθώα παιδιά που δεν ήξεραν, δεν άκουσαν, δεν είδαν, τίποτα πήραν χαμπάρι όταν η μαμά και ο μπαμπάς τα στέλνανε στο αρμόδιο κομματικό γραφείο να δώσουν εξετάσεις και παρουσία για να προσληφθούν παρατύπως και αδιάντροπα σε βάρος των άλλων ΠΑΙΔΙΩΝ, ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΝΕΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΊΧΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ!
    Βρε τα αθώα παιδιά ιδίως τις παιδούλες που στόλιζαν πλείστες από αυτές με άκρως ιδιαίτερο sex apel παρουσία τα γραφεία των υπουργών, των γραμματέων, των τμηματαρχών, ( σε ένα υπουργό κατά την παράδοση του υπουργείου του, εθεάθησαν περίπου είκοσι ναι είκοσι μούνες μοντέλες άγνωστες στους υπόλοιπους εργαζόμενους μέχρι εκείνη την ώρα με πρόσληψη stage και προφανώς η μόνη δουλειά που έκαναν ήταν να το ξύνουνε και να του τα ξύνουνε.
    Κατά τα άλλα ο πρώην υπουργός θεωρεί τον εαυτό του ικανότατο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, στα κανάλια που και σήμερα βγαίνει είναι από τους υπεράνω και έντιμους!
    Βρε τα αθώα παιδιά που και μεταξύ τους βγάζανε τα μάτια τους , ποιος από αυτός και αυτές θα αρπάξει αδιάντροπα, ξετσίπωτα, και παρατύπως την όποια θέση, ποδοπατώντας κάθε έννοια δικαίου, κάθε όνειρο ενός άλλου παιδιού, κάθε φιλοδοξία ενός άλλου παιδιού ικανότερου από αυτούς,
    Βρε τα αθώα παιδάκια που τώρα που σφίξανε οι κόλοι, σφίγγονται στις καρέκλες τους μην τυχόν και τις χάσουν, αδιαφορώντας αν εκτός από αυτούς και αυτές υπάρχουν και άλλοι και άλλες, που θα ήθελαν με δίκαιο τρόπο, με καθαρό διαγωνισμό να αξιωθούν μια θέση στο δημόσιο, και γιατί στο δημόσιο, ΓΙΑΤΙ ΙΔΙΚΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΑΤΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΆΝΕΙ ΜΟΥΝΑ ΤΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ, ΕΝΩ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΟΝΑΤΊΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αν θελει να βρει χρηματα η κυβερνηση να περικοψει τους παχουλους μισθους που περνουν οι 300 φαρδοκολοι της βουλης τι θελουν τα τοσα γραφεια με τις γραμματεις να κοψουν τα δικα τους τηλ και τα ταξιδακια αναψυχης και να στρωθουν στην δουλεια να κοψουν τους οδηγους και να καθονται και αυτοι στην κινηση με εμας να κοψουν την προσωπικη φρουρα που τους ψωνιζει στις λαικες αυτοι ηθελαν να γινουν βουλευτες και υπουργοι αν φοβουνται προβλημα τους να μην γινοταν και εμεισ φοβομαστε και ημαστε ανεπερασπιστοι...και δα δουμε πως θα βρεθουν τα χρηματα....εδω και χρονια δεν παω να ψυφισω κανεναν φαρδοκολη γιατι ολοι τα ιδια ειναι μεσα στον βουρκο ολοι μονο λογια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΗΝ ΚΛΑΙΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ STAGE...

    ΝΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΘΥΜΑΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΑΥΤΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ...

    ΝΑΙ ΕΡΓΑΖΟΣΑΣΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ

    ΝΑΙ ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΕΣ ΣΑΣ

    ....ΑΛΛΑ...

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΑΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ...

    ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝ << ΓΝΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ >> ΕΠΙΔΙΩΞΑΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ...

    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΛΑΙΓΟΣΑΣΤΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !!!

    ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. MA ΕΧΟΥΝ NA BAΛOYN ΣΑΝ ΚΑΙ AYTHN ....χιλιάδες.
    ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΣΟ ΣΚΑΤΟ
    ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ..

    "Καταγγελία για την ανηψιά του Ραγκούση"

    "ΚΑΛΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ
    ΑΛΛΑ ΤΗΝ 25ΧΡΟΝΗ ΑΝΗΨΙΑ ΤΟΥ
    (ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΤΟΥ)
    ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΗ ΔΕΗ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ-ΕΡΓΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ...
    (Μ... Ε... ΛΕΓΕΤΑΙ
    ΤΜΗΜΑ ΟΡΥΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΩΝ ΔΥΡΡΑΧΙΟΥ 85 ΑΘΗΝΑ 2ΟΡΟΦΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ)
    ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ???

    Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΗΓΕ ΕΚΕΙ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΗΣ!!!!
    ΕΝΩ ΜΕΝΕΙ Β.Π. ΜΕ ΜΠΑΜΠΑ ΦΡΑΓΚΑΤΟ..(ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΛΠ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΑΡΟ_).
    ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΚΙ!!!!
    ΤΑ ΕΙΧΕ ΤΟΣΟ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΕΙΣ???ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ..
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ...ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ"

    προσοχή τώρα...
    ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΛΟ.
    ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ ΤΩΡΑ ΖΩΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπορει να ειναι Νεοι ανθρωποι αλλα το θεμα ειναι οτι πρεπει να μαθουνε στην ζωη τους να ειναι δικαιοι και οχι μελλοντικά Λαμογια της Πατριδας μας. Βεβαια ειναι δικαιολογημενοι οι νεοι κατα καποιον τροπο οταν βλεπουν Πολιτικους να δινουν το κακο παραδειγμα με ΖΙΜΕΝΣ ΜΑΥΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙΑ κλπ αλλα καποτε πρεπει να στηριχτούμε στην Νεολαια, γιατι εδω που τα λεμε απο κει ξεκινουν οι επαναστατικοι αγωνες και οτι εχουμε κερδισει Ιστορικα, και οχι τετοιου ειδους συμπεριφορες που δεν δενει και τόσο καλα με την ανιδιοτέλεια που χαρακτηρίζει τους Νεους. ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ KΥΡΙΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ STAGE, ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ (ΠΟΙΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ;)ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΗΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ. ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ. ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ , ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ , ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΙΟ ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ. ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΞΕΡΑΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΑΛΥΞΑΤΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΞΕΡΑΤΕ ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΑΤΕ. ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΑΛΙΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΑΣ. ΤΙ ΖΗΤΑΤΕ ΤΩΡΑ; ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΟΝΤΑ, ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΚΑΤΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ. ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ; ΓΙΑΤΙ; ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΙΟ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ Ή ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΦΡΑΓΙΔΑ; ΔΙΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΕΡΓΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ Τ Ε Λ Ο Σ ΣΤΑ STAGE ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ(ΑΠΟ ΣΠΟΝΤΑ ΣΤΑ ΣΙΩΠΗΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥΛΩΧΤΑ) ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΟΡΤΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.ΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕΙΝΟΥΣ ΑΠΕΞΩ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΑΝ ΚΟΡΟΙΟΔΑ ΤΩΝ ΑΣΕΟ.ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΖΟΤΑΝ Η ΒΟΥΛΗ ΑΝ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ Ή ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ(ΠΡΑΣΙΝΑ-ΚΟΚΚΙΝΑ-ΜΠΛΕ)ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ 400-500 ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΟΤΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΓΕΝΝΙΑ ΤΩΝ 700.ΚΟΜΕΝΑ ΤΑ ΓΚΛΑΜΟΥΡΑΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΜΕ ΤΟΥΠΕ ΚΑΙ ΝΑΖΙ ΤΩΝ STAGE.KAI ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΟΡΙΟΔΟΥΜΕΝΗ,ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙ ΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΒΡΕ ΚΟΛΟΠΑΣΟΚΙΑ, ΟΤΑΝ ΔΙΟΡΙΖΕ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ 2004 ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ? ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΠΑΛΙΟΡΟΥΦΙΑΝΟΙ...

    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΑΣ ΜΙΣΩ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ... ΘΑ ΠΟΝΕΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΧΙΑ ΣΑΣ... ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ

    ΟΥΣ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ...ΑΡΚΟΥΔΕΗΔΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ.
    ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΨΑΝΕ/ΒΟΛΕΨΑΝΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΜΟΥΤΖΟΚΛΑΙΝΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΡΙΠΕΙΑ.
    ΡΕ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.

    ΜΠΡΑΒΩ ΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΕΝΑΣ ΔΕΞΙΟΣ STAGER ΠΟΥ ΦΙΛΗΣΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ (ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ STAGERS)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΚΕΠ (ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΠΡΟΣΟΝ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥΣ!)ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΠΛΟΚΑΤΖΗΔΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ?ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ 1000 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΧΡΟΝΙΑ,ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΟΥΣ(?)ΣΤΗΝ ΑΓΡΩΓΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΙΟΛΑΣ ΠΡΟΤΟΤΥΠΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΜΠΛΟΚΑΤΖΗΔΩΝ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ.ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ,ΑΓΩΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΗΔΗ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ.ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕ 1600 ΚΑΙ 2000 ΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΗΠΩΣ ΜΠΑΙΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΑΥΞΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΩΝ STAGERS ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΤΕ ΑΚΝΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΑΝΟΙΧΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση