GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Tα stages είναι φυλακή, είναι ντροπή...

Από το http://www.kraxtis-gr.blogspot.com/ Η απόφαση να μην ανανεωθεί καμία σύμβαση stage εργαζομένων στο Δημόσιο που ανακοίνωσε ο κυβερνητι...

Από το http://www.kraxtis-gr.blogspot.com/

Η απόφαση να μην ανανεωθεί καμία σύμβαση stage εργαζομένων στο Δημόσιο που ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής, σε συνδυασμό με την ανακοίνωση του υπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Γ. Ραγκούση ότι το πρόγραμμα θα καταργηθεί και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπως και αυτά των συμβάσεων έργου και του προγράμματος των 20.000 ανέργων που είχαν επεξεργαστεί ο ΟΑΕΔ και η ΚΕΔΚΕ, βρίσκει αντιδράσεις, πρώτον των λεγόμενων εργατοπατέρων του ΚΚΕ, που απο την πρώτη ημέρα...

της νέας κυβέρνησης, πρίν κάν πάρει ψήφο εμπιστοσύνης, πρίν τις προγραμματικες δηλώσεις βγήκαν στους δρόμους με τα κοντάρια και "τα παλούκια του ΠΑΜΕ" και ζητούσαν εδώ και τώρα λύσεις και δεύτερον αυτών που εργάζονται αλλά και αυτών πυο τους διόρισαν (όρα ΝΔ).
Συμφωνούμε ότι υπάρχει το πρόβλημα της ανεργίας, ότι υπάρχει δικαίωμα εργασίας, όχι "δουλείας".
Παράνομοι οι απανωτοί διορισμοί, είτε προεκλογικοί είτε με συνεχείς ανανενώσεις των stage στο δημόσιο που δέν τα καλύπτει η Ευρωπαική Ενωση, αλλά το ίδιο το κράτος.Αλλη ήταν η φιλοσοφία των προγραμμάτων αυτών για τις ιδιοτικές επιχειρήσεις.. χιλιάδες παλιοί "εκπαιδευόμενοι" και εργοδότες το ξέρουν αυτό το πρόγραμμα.
Μα γέμισαν με τα ψέμματα προεκλογικά οι της απελθούσης κυβέρνησης, ότι δήθεν καλύπτονται απο την Ευρωπαική Ενωση..Βγήκε μάλιστα ο απαράδεκτος Βερναρδάκης να μιλήσει για τα κατορθώματά του και εξαγόρασε κομματική θεσούλα..
Μή μου πείτε δέν είνια έτσι.. Εδώ στην Πιερία, προεκλογικά σε Δήμους εμφανίστηκαν άτομα, και είπαν ερχόμαστε εδώ ώς εγαζόμενοι, χωρίς κανείς να γνωρίζει...Εδώ στην Πιερία υπήρχε "βουλευτής" που είχε τη μεγάλη μερίδα του λέοντος στο βόλεμα στα stage και οι άλλοι ήταν στην γκρίνια που δέν μπορούσαν να βολέψουν πολλούς.. τα ξέρουμε όλοι..
Εν πάσει περιπτώσει, γιατί να εγκλωβίσουμε παιδιά με ανώτερες σπουδές να γίνονται "υποτακτικοί" μονίμων (παλαιών) υπαλλήλων Δήμων με ασύγκριτα πολύ λιγότερα προσόντα, να τους στέλνουν για φωτοτυπίες, για τσιγάρα κλπ.Αυτό ε΄νια το όνειρο ένος νέου με μεταπτυχιακά με ξένες γλώσσες; να μπεί σε ένα Δήμο "φυλακισμένος";Ετσι θέλουμε να εγκλωβίσουμε τις δημιουργικές μονάδες της νέας γεννιάς;Μα τί είδους λογικές είναι αυτές;
Περίσιιο θράσσος, πάντως απο την αξιωματική αντιπολίτευση να διαμαρτύρεται για τα κατορθώματά της.. αλλά εν πάσει περιπτώσει αυτή είνια η λογική της "δεξιάς".Εσείς κύριοι του ΚΚΕ, έτσι θέλετε να εργάζονται νέοι με προσόντα,αυτή τη μεταχείρηση ονειρέυεστε για τους νόευς με τεράστια προσόντα;Αυτή τη νέα Ελλάδα θέλετε;
ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ - ΠΑΛΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΣΑ ΣΤΑ STAGES ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.

21 σχόλια

  1. ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΩΝ STAGE.ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΑΣΕΠ.ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΙΝΟΥΝ???ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑΜΟΥ ΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν κατάλαβες οτι το ΚΚΕ είναι υπέρ αυτής της μορφής απασχόληση τότε δεν ξέρεις να διαβάζεις. Ίσα -ίσα το ΚΚΕ πάντα ήταν αντίθετο με τα stages και απλά όπως είναι φυσικό ζήτησε όλο αυτοί οι άνθρωποι να μπορέσουν να απασχοληθούν αξιοπρεπώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΜΑΥΛΙΣΜΟΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΧΑΣΙΜΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΙΑΣ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΛΑΓΗ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ ΓΙΑΤΙ ; ΓΙΑ 400ΕΥΡΩ ΧΩΡΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΝΣΗΜΑ ΤΡΕΛΑ . ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΕ ΕΝΣΗΜΑ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΜΕ ΑΛΑΓΕΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΜ,ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ.ΝΑ ΜΗ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ?ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΣΚΟΠΙΜΑ,ΔΗΘΕΝ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΟΜΗΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ,ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟ ΤΣΟΥΡΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΕΚΕΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ.ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΑΓΙΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ?ΑΜ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΗΜΕΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ,ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ,ΟΙ ΤΙΜΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αριστεροι πασοκοι αμερικανοι τελος παντων οτι μαλακες ειστε, εχετε γεμισει το δημοσιο απο 20ετιας.τωρα ψευτοσοσιαληστες τ κεφαλια μεσα, λογω εε. οντως θα κατσετε στη σειρα και ειστε οι περισσοτεροι δημοτικου αντε γυμνασιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πριν από τους δεξιους κοπριτες ηλιθιε υπήρξαν οι πασόκοι που το 99 διόρισε ο Βενι-Γελος!
    ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΑΜΕ ΑΚΟΜΑ!!!ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ!


    γΙΑ ΔΕΊΤΕ ΕΔΩ οΡΝΙΑ!!!!!
    κΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΙΤΕΤΟ ΕΣΕΙς ΘΥΜΑΤΑΚΙΑ!
    ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ ΠΩς ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΟΠΟΥΛΙΑ

    http://4.bp.blogspot.com/_GOJP6BkWmXY/St_jFPvWU_I/AAAAAAAAR1U/MSj6BPyHwLs/s320/sel23.JPG

    http://4.bp.blogspot.com/_GOJP6BkWmXY/St_jaHuGmmI/AAAAAAAAR1c/J6IzqQ1N7iI/s1600-h/temp85.JPG

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βρε βρε λύσσα κακιά με τα γαλάζια παιδιά που με τα stage γεμίσανε το δημόσιο από αρκετούς και προπαντός από αυτούς που τα διορίσανε…τα καημένα τα παιδιά και από διάφορα κανάλια αποκαλούνται, ΝΕΟΙ, επίτηδες επειδή η λέξη αυτή δημιουργεί συμπάθεια.
    Φαρισαίοι και Υποκριτές! Όταν αυτοί οι ΝΕΟΙ αρπούσαν τις θέσεις στο Δημόσιο αδιάντροπα που είσασταν; Δεν υπήρχαν άλλοι ΝΕΟΙ εκτός από αυτούς με τις κομματικές πλάτες;
    Ήταν λίγα τα χρήματα; Ναι αλλά με την μέθοδο της συνέντευξης ΜΑΙΜΟΥ και τα μόρια που παίρνανε, στον πρώτο ας πούμε διαγωνισμό θα ήταν μπροστά από τους άλλους κατά ΕΝΕΝΉΝΤΑ τα εκατό και εκεί ήταν το ζουμί, γι’ αυτό χτυπιόντουσαν να μπούνε έστω με τα λίγα χρήματα!
    Βρε τα αθώα πλάσματα που ένα πρωί ΠΡΙΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΉΣΟΥΝ, ήρθε ένας κακός λύκος και τα άρπαξε στις δοντάρες του από το σβέρκο και τα πήγε κολοσούρνοντας μέχρι τον τόπο που θα δουλέψουν και τους είπε, ΣΚΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ!
    Βρε τα αθώα παιδιά που δεν ήξεραν, δεν άκουσαν, δεν είδαν, τίποτα πήραν χαμπάρι όταν η μαμά και ο μπαμπάς τα στέλνανε στο αρμόδιο κομματικό γραφείο να δώσουν εξετάσεις και παρουσία για να προσληφθούν παρατύπως και αδιάντροπα σε βάρος των άλλων ΠΑΙΔΙΩΝ, ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΝΕΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΊΧΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ!
    Βρε τα αθώα παιδιά ιδίως τις παιδούλες που στόλιζαν πλείστες από αυτές με άκρως ιδιαίτερο sex apel παρουσία τα γραφεία των υπουργών, των γραμματέων, των τμηματαρχών, ( σε ένα υπουργό κατά την παράδοση του υπουργείου του, εθεάθησαν περίπου είκοσι ναι είκοσι μούνες μοντέλες άγνωστες στους υπόλοιπους εργαζόμενους μέχρι εκείνη την ώρα με πρόσληψη stage και προφανώς η μόνη δουλειά που έκαναν ήταν να το ξύνουνε και να του τα ξύνουνε.
    Κατά τα άλλα ο πρώην υπουργός θεωρεί τον εαυτό του ικανότατο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, στα κανάλια που και σήμερα βγαίνει είναι από τους υπεράνω και έντιμους!
    Βρε τα αθώα παιδιά που και μεταξύ τους βγάζανε τα μάτια τους , ποιος από αυτός και αυτές θα αρπάξει αδιάντροπα, ξετσίπωτα, και παρατύπως την όποια θέση, ποδοπατώντας κάθε έννοια δικαίου, κάθε όνειρο ενός άλλου παιδιού, κάθε φιλοδοξία ενός άλλου παιδιού ικανότερου από αυτούς,
    Βρε τα αθώα παιδάκια που τώρα που σφίξανε οι κόλοι, σφίγγονται στις καρέκλες τους μην τυχόν και τις χάσουν, αδιαφορώντας αν εκτός από αυτούς και αυτές υπάρχουν και άλλοι και άλλες, που θα ήθελαν με δίκαιο τρόπο, με καθαρό διαγωνισμό να αξιωθούν μια θέση στο δημόσιο, και γιατί στο δημόσιο, ΓΙΑΤΙ ΙΔΙΚΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΑΤΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΆΝΕΙ ΜΟΥΝΑ ΤΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ, ΕΝΩ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΟΝΑΤΊΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ,

    ΟΧΙ ΣΤΕΪΤΖ, ΟΧΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, ΟΧΙ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΙΣ, ΟΧΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

    ΝΑΙ ΣΕ ΜΑΣΤΕΡ, ΝΑΙ ΣΕ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ, ΝΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΛΟΙ ΑΣΕΠ ΑΝΟΙΞΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΗ ΣΛΟΒΑΚΙΑ ΣΛΟΒΕΝΙΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΙΕΚ ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. STAGE ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ!!!
    ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ Η ΠΛΗΓΗ !!!

    ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η δουλεία !!!
    ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η εκμετάλευση !!!
    ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΥΡΙΟΙ ΧΑΡΑΜΟΦΑΙΔΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ -ΑΣΕΠ-ΑΣΕΠ-ΑΣΕΠ- ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΡΣΙ ΜΟΝΗΜΟΤΗΤΑΣ- ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΡΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΓΛΥΦΕΤΕ, ΚΑΝΕΤΕ ΠΙΠΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ 400ε -ΑΣΕΠ-ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΘΑΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ειναι ομως και καταχρηστικη η μονιμοποιηση τους με κριτηρια εκτος ασεπ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΗΨΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΔΕΗ...ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΚΟΛΗΤΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΧΩΡΙΣ ΚΡΗΤΙΡΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΙΣΕ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΑΤΕΑ ΧΩΡΙΣ ΚΡΗΤΙΡΙΑ...ΓΙΑΤΙ ΟΙ 300 ΦΑΡΔΟΚΟΛΟΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΑΧΟΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΡΑΜΑΤΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΟΥΣ ΣΥΝΟΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΝ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΗΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ....ΔΕΝ ΕΧΩ ΨΥΦΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΑΡΔΟΚΟΛΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΣ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΟΨΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΥΓΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. To KKE είναι γενικά αντίθετο σε όλα, αλλά δεν μας λέει στα κομμουνιστικά καθεστώτα είχες δικαίωμα να πεις διαφορετική γνώμη; Στην Αλβανία ακόμα και για το ψωμί να έλεγες ότι δεν σ' αρέσει θα έβρισκες το μπελά σου. Οι φυλακές ήταν γεμάτες και όχι μόνο λόγω εγκληματικότητας αλλά λόγω πολιτικών φρονημάτων. Στην Αλβανία, στη Ρουμανία και αλλού είχες δικαίωμα να απεργήσεις; Όχι βέβαια. Ευτυχώς που συζητάμε με ανθρώπους από τις χώρες αυτές και μαθαίνουμε τι υποφέρανε. Όσο για τους εργατοπατέρες του ΚΚΕ που αναφέρετε, από τον φασιστικό και πολεμικό τρόπο που "αγωνίζονται" καταλαβαίνουμε πόσο δημοκρατικοί είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μπορει να ειναι Νεοι ανθρωποι αλλα το θεμα ειναι οτι πρεπει να μαθουνε στην ζωη τους να ειναι δικαιοι και οχι μελλοντικά Λαμογια της Πατριδας μας. Βεβαια ειναι δικαιολογημενοι οι νεοι κατα καποιον τροπο οταν βλεπουν Πολιτικους να δινουν το κακο παραδειγμα με ΖΙΜΕΝΣ ΜΑΥΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙΑ ΑΡΧΑΙΑ κλπ αλλα καποτε πρεπει να στηριχτούμε στην Νεολαια, γιατι εδω που τα λεμε απο κει ξεκινουν οι επαναστατικοι αγωνες και οτι εχουμε κερδισει Ιστορικα, και οχι τετοιου ειδους συμπεριφορες που δεν δενει και τόσο καλα με την ανιδιοτέλεια που χαρακτηρίζει τους Νεους. ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΣΤΕΙΤΖ
    ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ !!! ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΑΝ!!
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ !!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΡΑ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ 1949,ΚΑΙ ΤΟ 1989.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς τον κύναιδο που μιλάει για παπάρια-πουλους και Stage...

    Επειδή όπως φαινεται το μοναδικό πράγμα που έχεις στο στόμα σου και για το οποίο γράφεις, είναι τα παπάρια και ο πόυλος, θα σου εξηγήσω κάποια πράγματα σαν πιο normal άνθρωπος...

    Η Στ.Δ. (Στυτικη δυσλειτουργία) που έχεις σε κάνουν να μην λειτουργείς όπως τους υπόλοιπους άντρες...

    Αν μπορούσες να καταλάβεις οτι στα stage είναι και παιδιά της ράτσας σου (όπως τα λες κοπρόσκυλα), δηλαδή και πασοκόσκυλα, όπως η ανιψιά του κ. Ραγκουση (διορισμενη στη ΔΕΗ εδώ κ δυο χρονια με σύμβαση έργου http://troktiko.blogspot.com/2009/10/blog-post_9717.html) δεν θα έλεγες αυτές τις αηδίες..

    Εγώ μεγάλε αυνανιστή θα καθόμουν 18 μήνες και θα έφευγα...Υποσχέθηκαν και κάθησα...Καθώς μου ανανέωναν τις συμβάσεις όπως και σε όλους...Πασόκους και Νεοδημοκράτες...Χαρακτηριστικά αγοράκι είχα συναδελφο stage του ΠΑΣΟΚ...

    Δηλαδή Μεγιστε κοπρίτη που περιμένεις τον ΑΣΕΠ για να κάνεις προκοπή, δούλευα σε δυο δουλειές 11 με 13 ώρες την ημέρα κ πολλές φορές Σαββατα και Κυριακές...


    Εσύ λοιπόν ο τίποτας που δεν έχεις να μου πεις κάτι από τη μίζερη ζωή σου, που όπως δειχνει δεν αξίζει και πολλά πρέπει να την αναθεωρήσεις...Ίσως θα πρέπει να κλειστείς μέσα στο σκυλόσπιτό σου και να μην βγαίνεις εξω να μολύνεις τον αέρα καθε Πασοκτζή, Νεοδημοκρατη, ΚΚΕ.... ανθρώπου που του αρέσει η ζωή και τα καθαρά ζώα....

    Γεια σου τιποτένιε που-τσακωνεσαι, βρίζεις και ρίχνεις χολή επειδή δεν ήσουν ένα από τα stage...Γεια σου ημίαιμε υπάνθρωπε που ζεις μόνο για να μπεις στο δημόσιο μέσω ΑΣΕΠ...

    Υπόψιν είναι η πρώτη φορά που γράφω σε blog και η τελευταία...γιατι δεν ασχολούμαι με το τρόπο που ασχολείσαι εσύ, ένα κομματόσκυλο που χαίρεται με τη δυστυχία των άλλων...

    ΔΕ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΑ καθως και αυτη θα σε βαρεθει και θα σε αφήσει ΜΟΝΟ σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. "Μετά την "προστασία" Χρυσοχοίδη έρχεται η "διαφάνεια" Καστανίδη "


    Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Χάρης Καστανίδης ανακοινώνει ότι στη θέση του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου τοποθετείται ο Γιώργος Δημήτραινας, Λέκτορας του Δημοκρίτειου ...
    Πανεπιστημίου Θράκης, δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και μέλος της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων. Η τοποθέτηση του κ. Δημήτραινα έγινε μετά από αξιολόγηση όλων των υποψηφιοτήτων για τη θέση του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που υποβλήθηκαν, όπως είναι γνωστό, μετά από δημόσια πρόσκληση ενδιαφέροντος...Επομένως, το ότι είναι συνεργάτης της γυναίκας του και μέλος του κινήματος από το 1974 δεν θα πρέπει να είναι κάτι περισσότερο από απλή σύμπτωση...

    της ΓΝΩΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥΣ
    ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΩΡΑ.
    ΠΑΣΟΚΙΚΗΣ Ξ Ε Υ Τ Ι Λ Α Σ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. O AΠΟ ΠΡΙΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ..

    - Όπως είπε ο ΓΑΠ: “δεν θα επιτρέψω να αδικηθεί από την κρίση που ζούμε σήμερα στην Ελλάδα, μια κρίση πολύ βαθύτερη από την οικονομική, μια κρίση αξιών, θεσμών και διακυβέρνησης, ο μέσος Έλληνας, η ελληνική οικογένεια, ο αδύναμος, αλλά και ο νέος και δημιουργικός άνθρωπος”
    *** (Δεν επιτρέπει)

    - “θα προστατέψουμε το εισόδημα των πολιτών μας”
    *** (Απολύοντας κόσμο)

    - “Είμαι αισιόδοξος, γιατί ξέρω τις τεράστιες δυνατότητες που κρύβει μέσα του κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα”
    *** (Γι’αυτό τους απολύει. Για να ξεδιπλώσουν τις δυνατότητες)

    - “ξέρω ότι ο Έλληνας, όταν δει μια φιλότιμη προσπάθεια, θα φιλοτιμηθεί και θα συμβάλλει και ουσιαστικά”
    *** (Εκτός αν τον κοροϊδέψεις με τις φιλότιμες απολύσεις)

    - “Τι θα πούμε στο νέο επιστήμονα που δουλεύει ανασφάλιστος με Stage για 500 ευρώ το μήνα, ή στον ιδιωτικό υπάλληλο των 700 ευρώ και των απλήρωτων υπερωριών; Αυτή είναι η υπευθυνότητα; Αυτή είναι η υπευθυνότητα απέναντι στον Έλληνα πολίτη, στο νέο άνθρωπο, στον άνεργο; Δεν θα μας αμφισβητήσουν; Δεν θα μας απορρίψουν; Δεν θα τους απογοητεύσουμε;”
    *** (Για να μην τους απογοητεύσουμε θα τους απολύσουμε).

    ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΨΗΦΙΣΑΤΕ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση