GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για όσα συμβαίνουν στην ΕΡΤ...

Aπό ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ (Ιδρυτικά μέλη της ΟΜΕ ΕΡΤ) . Με αφορμή το συνεχιζόμενο καταιγισμό δημοσιευμάτων και τηλεοπτικών εκπομπών δια ...

Aπό ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ
(Ιδρυτικά μέλη της ΟΜΕ ΕΡΤ)

.
Με αφορμή το συνεχιζόμενο καταιγισμό δημοσιευμάτων και τηλεοπτικών εκπομπών δια των οποίων επιχειρείται η απαξίωση τόσο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης όσο και των εργαζομένων σε αυτή, με πρόσχημα επιλογές της απερχόμενης διοίκησης της ΕΡΤ Α.Ε., οι εργαζόμενοι καθώς και τα συνεργαζόμενα σωματεία που αποτελούν τη νέα Ομοσπονδία των Εργαζομένων στην ΕΡΤ (ΟΜΕ-ΕΡΤ) εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για αυτή την «εικόνα» που εκπορεύεται από τα «μέσα» και δημοσιοποιείται από τα Μέσα.
Αρνούμαστε να αντιμετωπιζόμαστε ως συλλήβδην απατεώνες και πλουτίζοντες κρατικοδίαιτοι. Εργαζόμαστε στην ΕΡΤ, για την ΕΡΤ και...

όχι για τις όποιες διοικήσεις, οι οποίες έχουν κατά καιρούς αναλάβει τα ηνία της εταιρείας.
Αυτό που βιώνουμε σήμερα θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε ένα σκανδαλολάγνο «κυνήγι μαγισσών» στο οποίο συμμετέχουν δυστυχώς με ενεργό ρόλο και δήθεν συνδικαλιστές, που έχουν ανοιχτές υποθέσεις με τη δικαιοσύνη για κακουργηματικές πράξεις σε βάρος της ΕΡΤ.
Είναι οι ίδιοι, που ενώ διατείνονται ότι υπερασπίζονται τα συμφέροντα των εργαζομένων, υιοθετούν με τη σιωπή τους τις άκριτες καταγγελίες μεγαλόσχημων δημοσιογράφων-εκδοτών περί μιας ΕΡΤ με εξαιρετικά πλεονάζον μόνιμο προσωπικό που κάθεται… και αμείβεται πλουσιοπάροχα και ως εκ τούτου η ΕΡΤ δεν εξυπηρετεί το σκοπό της και πρέπει να κλείσει!
Είναι οι ίδιοι, που ενώ δημόσια διατείνονται πως οι συμβασιούχοι έργου καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και τους υπόσχονται ότι θα αγωνιστούν για την τακτοποίησή τους, την ίδια στιγμή μιλούν για συρφετό συμβασιούχων που έχει καταλάβει την ΕΡΤ και αμείβεται χωρίς να προσφέρει έργο.
Δυστυχώς όμως γι’ αυτούς, οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ γνωρίζουν πολύ καλά από πού προέρχονται οι «πληροφορίες» και τι σκοπιμότητες εξυπηρετούν!
Πρέπει όμως, επιτέλους, να αντιληφθούν, ότι η συμμετοχή τους στο «έργο» της κατασυκοφάντησης της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, δεν πλήττει τη σημερινή ή τις χθεσινές διοικήσεις της ΕΡΤ, αλλά το ίδιο το «σώμα» της ΕΡΤ. Όλους τους εργαζόμενους, αυτούς που συμβάλλουν και συνθέτουν το καθημερινό πρόσωπό της. Τους εργαζόμενους σε όλους τους κλάδους, που συμβάλλουν με τη γνώση, την εμπειρία, το φιλότιμο και κάποιες φορές με την αυταπάρνησή τους στην καθημερινή λειτουργία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.
Γι’ αυτό και δεν θα γίνουμε -ούτε και το επιθυμούμε εξάλλου- απολογητές της απερχόμενης διοίκησης και των επιλογών της, για τις οποίες έχουμε εκφράσει την έντονη αντίθεσή μας, αλλά ούτε και υποστηρικτές κάποιων ακόμη λιγότερων βροντόσαυρων δήθεν συνδικαλιστικών εκπροσώπων που το μόνο που επιδιώκουν πάση θυσία είναι η συνδικαλιστική τους νομιμοποίηση και η επιβίωσή τους στο νέο πολιτικό περιβάλλον.
Αυτά που υπερασπιζόμαστε είναι το δικαίωμα στην εργασία, η τιμή και η υπόληψη των εργαζομένων στην ΕΡΤ, αλλά και η ενίσχυση και προάσπιση του ρόλου που επιτελεί και οφείλει να επιτελεί η δημόσια ραδιοτηλεόραση.
Και γι’ αυτό δεν πρόκειται πλέον να παραμείνουμε θεατές στην προσπάθεια όλων εκείνων που είτε από άγνοια, είτε από ιδιοτέλεια θέλουν να βλάψουν τους εργαζόμενους και να απαξιώσουν τη δημόσια ραδιοτηλεόραση.
Ο ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!
ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!

17 σχόλια

  1. Αν δεν θέλετε να σας αντιμετωπίζει έτσι ο κόσμος που σας πληρώνει τότε να είστε σοβαροί και να εμποδίζετε τους σιχαμένους συνδικαλιστές σας να λένε βλακείες.

    Το πρόγραμμα των τριών κρατικών καναλιών είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
    θυμίζει εποχές 1950 και 1960 με μερικές εκπομπές όπως το "στην υγειά μας".

    Η ΕΡΤ έχει γίνει μπουρδέλο και φυσικά η κατάσταση είναι απαράδεκτη.
    Αν ήταν ιδιωτικό κανάλι δεκάρα δεν θα έδινα αλλά ακριβώς επειδή την πληρώνω και την πληρώνουμε θέλω κάτι διαφορετικό,κάτι ποιοτικό όπως όλα τα κρατικά κανάλια των άλλων χωρών της Ευρώπης και όχι όπως το δικό μας που είναι γύφτικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πριν αρχίσουν οι γνωστοί των ιδιωτών να λοιδορούν ξανά, καλό θα ήταν να ξέρουν ότι δεν μπορούν να έχουν λόγο και ψήφο, ενώ δεν είναι καν εντάξει ταμειακά.

    Επίσης, να ξέρει ο κόσμος, ότι εκείνοι των ιδιωτών, εκείνοι καταψήφισαν και σαμποτάρισαν κάθε κινητοποίηση και οι ίδιοι απείχαν από κάθε απεργία. Αυτός είναι ο κυριότερος λόγος ύπαρξης της ΟΜΕ-ΕΡΤ, η προστασία του συνδικαλιστικού κινήματος από όσους έχουν λόγους και συμφέροντα να καταχραστούν δημόσια περιουσία και να ανταγωνιστούν με τον πιο αθέμιτο τρόπο την ΕΡΤ.

    Οι Ρουσσόπουλος, Παναγόπουλος και ιδιώτες, δεν έβλαψαν μόνο τα δικαιώματα των εργαζομένων, αλλά κυρίως του δημοσίου, βάζοντας πολύ βαθιά το χέρι στην δημόσια τσέπη, στο δημόσιο αρχείο και την πολιτισμική δραστηριότητα της χώρας.

    Είπαν κάτι όμως, είπαν "στην υγειά μας ρε παιδιά"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΕΙ 4 ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ(ΕΡΤ1 ΝΕΤ ΕΤ3 ΒΟΥΛΗ)? ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ 1 ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ?
    πΑΣΟΚ ΝΔ ΓΕΜΗΣΑΝ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ- ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΗΖΑΝ ΕΠΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ,ΟΜΩΣ ΘΑ ΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΧΡΥΣΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΔΕΗ!
    ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ ΤΟΤΕ, ΤΗΣ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑΣ ΠΡΟΩΡΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΕΜΠΕΛΗΔΩΝ ΕΠΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΛΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ!!ΩΣ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ...
    ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ!!ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΒΑΘΜΟ-- ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΧΡΙ 30 ΕΤΩΝ--ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΓΕΝΕΩΝ ΠΟΥ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΛΛΑ ΕΙΔΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ!!ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ ΓΙΑ 450 Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ενω το προγραμα των ιδιωτικων καναλιων ειδικα με τα μεσιμεριαναδιακα ειναι τελειο.
    Ασε ρε καραμητρο που χτυπατε κατω απο τη ζωνη εργαζωμενους με τα αλλα καναλια και τους βαρωνους των μμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΕΡΤ πρεπει να κλεισει και να απολυθουν οσοι καθονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με αφορμή το συνεχιζόμενο καταιγισμό δημοσιευμάτων και τηλεοπτικών εκπομπών δια των οποίων επιχειρείται η απαξίωση τόσο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης όσο και των εργαζομένων σε αυτή


    Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.

    ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΕΙΣΤΕ ΠΑΛΙ ΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΑΤΕ, ΜΟΥΚΟΥ.

    ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥς ΠΑΡΤΑΛΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΑΛΙΚΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.

    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ, ΠΑΙΞΤΕ ΤΟ ΚΙΝΕΖΟΙ, ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καραγκιόζη 1:07

    εμένα το κράτος με ξεσκίζει στους φόρους αλλά δεν τα παίρνω από κανέναν.Τα δίνω γιατί τα παίρνω.Κατάλαβες σκατοτεμπέλη ;

    Εσύ ξεσκίζεις όλους εμάς με παραμύθια επειδή έτυχε να έχεις ένα μαλάκα βουλευτή που σε έχωσε σε μια δουλίτσα ,υπέγραψες ότι είσαι συμβασιούχος και τώρα θέλοντας να μονιμοποιηθείς,απεργείς και κλείνεις και το κέντρο της Αθήνας.

    Για τη δική σου βολή, πρέπει όλοι οι υπόλοιποι να δεινοπαθούμε.

    Δε γαμιέστε ν'ασπρίσετε λέω εγώ με τα σκατοκάναλα της ΕΡΤ που αδυνατούν να καταλάβουν αυτοί που σε χαλιναγωγούν ότι βρισκόμαστε στο 2009 και όχι στο 1950 και 1960 με τις χούντες των συνταγματαρχών;

    Άντε ζώον που θα μας κάνεις και μάθημα ηθικοπλαστικής.
    Αυτά να πας να τα πεις στους σκατάδες που σε έβαλαν στην ΕΡΤ και στους κοπρίτες συνδικαλιστές που τους προσκυνάς για να διεκδικείς και να κάνεις πράξη το όνειρο της μονιμοποίησης σου.

    Μάθε λοιπόν πως σε αυτό το κράτος οι συνδικαλιστές-κομματόσκυλα από την ακροαριστερά μέχρι την ακροδεξιά είναι αυτοί που έχουν καταστρέψει την Ελλάδα,είναι αυτοί που δεν σας αφήνουν να είστε ήσυχοι γιατί σας χρησιμοποιούν σαν πιόνια για να ικανοποιήσουν τα δικά τους συμφέροντα.

    Η μαλακία που σας δέρνει δε, είναι τόσο μεγάλη που ενώ σας έχουν εγκλωβίσει εσείς νομίζετε ότι το κάνουν για δικό σας καλό.

    Οι κυβερνήσεις εξουσίας τους θέλουν όλους αυτούς γιατί απλά τους βολεύει ανάλογα τις περιστάσεις για να τους χρησιμοποιεί με αντάλλαγμα μια θέση στο Δημόσιο ή μια θέση αργότερα ακόμα και στα βουλευτικά έδρανα.

    Το απαρχαιωμένο ΚΚΕ που δεν πρόκειται ποτέ να γίνει κυβέρνηση απλά λέει,λέει,λέει και κρίνει,κρίνει,κρίνει όλους και όλα με κόστος μηδενικό.

    Οι βλάκες είστε εσείς που δεν έχετε καταλάβει ακόμα ότι στη χώρα αυτή μερικοί που σας πατρονάρουν δεν θέλουν την ανάπτυξη γιατί η ανάπτυξη αποτελεί εχθρό της μονιμότητας την οποία δυστυχώς και εσύ πρεσβεύεις.

    Αν θεωρείς ότι ο συμβιβασμός στη ζωή είναι να δουλεύεις για 700 ευρώ μέχρι τα 80 σου χρόνια ,έχεις χάσει το παιγχνίδι φίλε από τώρα που είσαι νέος.

    Όταν έχεις χάσει το λαϊκό έρισμα ,το Μπράβο που απεργείς και κλείνεις δρόμους και που αντίθετα η πλειοψηφία βρίζει αυτούς που καθημερινά κλείνουν τους δρόμους και κάνουν μαρτύριο τη ζωή των υπολοίπων ανθρώπων τότε η απεργία σου και τα αιτήματα σου είναι καταδικασμένα σε πλήρη αποτυχία.

    Μόνο όταν κερδίζεις τη συμπάθεια του κόσμου χωρίς να τον παρεμποδίζεις να κατέβει στα μαγαζιά του κέντρου και χωρίς να έχει υποστεί καθημερινά ταλαιπωρία γιατί του κλείνεις τους 5 δρόμους του κέντρου της Αθήνας τότε θα κερδίσεις και εσύ.

    Κατεβαίνετε 200 άνθρωποι στο κέντρο,κλείνετε την Αθήνα και σας βρίζουν 3000000 άλλοι που ταλαιπωρούνται καθημερινά.

    Αυτό δεν είναι Δημοκρατία αλλά ΜΑΛΑΚΙΑ.

    Απεργείτε στην ΕΡΤ.
    Χεστήκαμε ρε αν απεργείτε ή όχι αφού δεν σας βλέπουμε .Το ίδιο μας κάνει.
    Σκατοκάναλα έχει η ΕΡΤ για να ικανοποιεί την άρχουσα τάξη κάθε φορά προβάλλοντας ένα πρόγραμμα που ούτε στην υπόλοιπη Ευρώπη δεν το είχαν τη δεκαετία του 1950.
    Τόσο χαμηλά είστε και τόσο χαμηλό ποιοτικό πρόγραμμα δίνετε στο κόσμο αντί να εκσυγχρονιστείτε.

    Ο εκσυγχρονισμός όμως ξεκινάει από τα μυαλά που διοικούν και όσο αυτά τα μυαλά έχουν μέσα τους σκατά μελάτα,όσο υπηρετούν τους ξεπεσμένους πολιτικούς και τα κόμματα,δεν θα υπάρχει εξέλιξη θετική,δεν θα εκσυγχρονιστείτε ποτέ και μια ζωή θα είστε θλιβερά πιόνια που θα χαρακτηρίζονται από συμβιβαστικές λύσεις.
    Γι αυτό η Ελλάδα είναι 50 χρόνια πίσω από την υπόλοιπη Ευρώπη και 80 χρόνια πίσω από τις ΗΠΑ.

    Η ανάπτυξη είναι λέξη απαγορευτική για τη χώρα μας και γι αυτό όσοι δεν την θέλουν τους χαρακτηρίζω ως βλαχαδερά.
    Απεργείτε λοιπόν ;
    Στ'αρχίδια μου μαλακιστήρια.Άντε στο διάολο,βλαχαδερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο στον 8:31

    Ν'αγιάσει το στόμα σου ρε φίλε.

    Αυτοί τρώνε και πίνουν στην υγειά του κορόϊδου ελληνικού λαού εκεί στην ΕΡΤ.
    Άκου 65000 την εβδομάδα αυτή η αηδία με τον Σπύρο Παπαδόπουλο σα δε ντρέπονται λίγο.
    Όλα τα ΚΑΠΗ καλεί κάθε Σάββατο και μπεκροπίνουν όλοι στη υγειά του ηλίθιου ελληνικού λαού που τους πληρώνει.

    Το πούλο κύριε Παπαδόπουλε πολυθεσίτη και άι σιχτίρ στα τσακίδια από την ΕΡΤ.
    Σιγά τον ηθόποιο ρε ,σιγά το ταλέντο που είσαι και σου έχουν δώσει και εκπομπή που βάζεις λεφτά και από τη τσέπη σου μαλάκα.Ποιόν κοροϊδεύεις ρε αλήτη;Εμάς που σε πληρώνουμε γαμώ το σιάολο σου γαμώ;

    Άντε στο διάολο παραιτήσου από αυτό το έκτρωμα της ελληνικής κρατικής τηλεόρασης του 2009 που τρώτε και πίνετε τζάμπα σαν τα γουρούνια κάθε Σάββατο βράδυ.


    Ουστ ρε αλήτες.

    Μιλάτε και για συνδικαλισμό στην ΕΡΤ γουρούνια.

    Σκατά στα μούτρα σας μαλάκες.Για συνδικαλισμό μιλάνε κάπου που προσφέρουν κάτι και εσείς προσφέρετε μόνο σκατά στο κόσμο που σας πληρώνει και φωνάζετε μόνο για τα συμφέροντα σας και τη μονιμοποίηση σας.
    Κάλά έκανε ο Μάκης και σας έβγαλε στη φόρα τεμπέληδες που ζητάτε και μονιμοποίηση οι συμβασιούχοι που από τους 24 μήνες λείπουν τους 18.
    Σα δε ντρέπεστε λίγο.

    Κλείστε και τη Μεσογείων και την ΕΡΤ και την Αγία Παρασκευή και ότι άλλο θέλετε ζώα και μετά πηγαίνετε για τα ψυχοφάρμακα σας στο απέναντι γωνιακό Φαρμακείο,τεμπέληδες.
    Έτσι και κλείσετε τη Μεσογείων θα πέσω με το αυτοκίνητο πάνω σας αλήτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΑΖΙ ΣΟΥ 8.13 ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΜΠΙΚΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Η ΜΕ ΓΛΥΨΙΜΟ Η ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΙΠΕΣ ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θέλουν και μονιμότητα οι μάγκες για να μπορούν να κάνουν ότι γουστάρουν μετά αντί να πιέσουν τις διοικήσεις για μια καλύτερη και περισσότερο ποιοτική κρατική τηλεόραση.
    Εμείς στο σπίτι έχουμε να παρακολουθήσουμε κρατικό κανάλι περίπου 15 χρόνια με εξαίρεση τους Ολυμπιακούς του 2004 και το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μερικοί κρατικοδίαιτοι γράφουν ότι τους λιδωρούν οι εργαζόμενοι στα ιδιωτικά κανάλια.
    Λάθος.Τους κατηγορούμε εμείς οι πολίτες που πληρώνουμε την ΕΡΤ γιατί αν δεν την πληρώναμε δεν θα μας καίγονταν καρφάκι όπως είπε πολύ σωστά και ένας πιο πάνω.
    Το κακό είναι ότι γινόμαστε και ρεζίλι σε όλο το κόσμο που έχει προγράμματα στύλ"στην υγεία μας βρε παιδιά" μέσω της δορυφορικής ΕΡΤ.

    Έχω τη τύχη να λαμβάνω περίπου 2500 κανάλια free to air και Nova και χαίρομαι να βλέπω ξένα κρατικά κανάλια που η ΕΡΤ με τα τρία κρατικά κανάλια ,μπροστά τους μοιάζει όντως, γυφτοκάναλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λέτε ότι επιχειρείται η απαξίωση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και των εργαζομένων αλλά δεν λέτε κάτι για την ποιότητα της ΕΡΤ και τα γελοία προγράμματα που προβάλει καθημερινά.
    Μιλάτε για προσπάθεια απαξίωσης όταν ήδη έχει απαξιωθεί ακόμα και από τους υπαλλήλους σας που μάλιστα σήμερα το πρωΐ μου έλεγε ένας στο Χολαργό πίνοντας τον καφέ μας σε γνωστή καφετέρια του εμπορικού κέντρου Χολαργού στην οδό Περικλέους ότι "να μου κοπεί το χέρι αν με το τελεκοντρόλ βάλω να δω ΝΕΤ,ΕΤ ή ΕΤ3" όπως είπε χαρακτηριστικά.Δικός σας υπάλληλος το είπε και μάλιστα υπάλληλος που εργάζεται πολλά χρόνια.

    Τι μας λέτε ότι απαξιώνουμε λοιπόν την δημόσια τηλεόραση ;
    Την ήδη απαξιωμένη με το 1-10% τηλεθέαση και αυτή επειδή σε μερικές περιοχές δεν πιάνουν τα ιδιωτικά κανάλια ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ....Οι Ρουσσόπουλος, Παναγόπουλος και ιδιώτες, δεν έβλαψαν μόνο τα δικαιώματα των εργαζομένων, αλλά κυρίως του δημοσίου, βάζοντας πολύ βαθιά το χέρι στην δημόσια τσέπη, στο δημόσιο αρχείο και την πολιτισμική δραστηριότητα της χώρας.....

    γι αυτο τον ρουσοπουλο και τον παναγοπουλο...τους γαμησατε στις καταγελιες οταν εισασταν διοικηση στην ποσπερτ κοντιζα? ουξω ρε ρεμαλια, μονο πιπες δεν τους κανατε λαμογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Την ίδρυση νέας ομοσπονδίας , την ΟΜΕ-ΕΡΤ ανακήρυξε κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης του συλλόγου μηχανικών της ΕΡΤ, ο πρώην πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ, Αρ. Κοντιζάς, δηλώνοντας πως είναι εκπρόσωπος της ΠΑΣΚΕ- ΕΡΤ.
    ΟΙ “ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ” ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
    ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΑΣΚΕ ΘΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ. ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ.

    Συνήθως οι Ομοσπονδίες ιδρύονται για να εξυπηρετούν τα συμφέροντα των εργαζομένων.
    Απ’ ότι έμαθα η συγκεκριμένη Ομοσπονδία μπήκε στα σκαριά μόλις έχασαν τις καρέκλες τους, ο Αρ. Κοντιζάς που δηλώνει εκπρόσωπος της ΠΑΣΚΕ και ο Χρ. Αντωνόπουλος που δηλώνει εκπρόσωπος της ΔΑΚΕ, καθώς και με την προτροπή του υπό αποχώριση Προέδρου της ΕΡΤ κ. Παναγόπουλου, με τον οποίο οι προαναφερθέντες έχουν άριστες σχέσεις.
    Τόσο άριστες που συμφώνησαν να κάνουν μια Ομοσπονδία συνεταιρική: ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ – ΔΕΞΙΑ Διοίκηση.
    Φανταστείτε τι συμφέροντα θα έχουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ απ’ αυτούς…
    Μεγάλη ντροπή
    ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ GOLDEN BOYS ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΑΝΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. Ο ΠΑΜΠΟΝΗΡΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΜΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΩΣΤΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΣΩΡΗΔΟΝ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΕΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΡΤ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΚΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ

    ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.


    εχουν πολλοι τρελαθει,γιατι επιτελους στην ΕΡΤ αρχισαν να ακουγονται πολλες λαμογιες που γινοντουσαν και να βγαινουν σιγα σιγα πολλα στην επιφανεια

    αλητες ολοι εχετε κρυφτει πισω απο το πασοκ,το παιζετε συνδικαλιστες μπας και χωθειτε στην μασα, πασκε και καλα,βρωμιαρηδες να σας πεταξουν ολους με τις κλωτσιες στην μεσογειων,και να σας φτυνουν οι εργαζομενοι, πρωτον τον ..αρη,σηφη,ροκουνακη,και το αρχιλαμογιο της..δακε που θησαυρισε απο τα ενοικιαζομενα,,,α παρτε μαζι για τις ροχαλες και αυτο το εκολαπτομενο τσατσο,τον πριντεζη,καλο θα του κανετε γιατι θα τον κυνηγανε οι δικοι του εκει μεσα οταν μαθουν πως τους πουλησε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @6.36

    Η αχαριστία δεν γνωρίζει όρια και σύνορα. Οσο για τα περί ενότητας, τώρα τα θυμηθήκατε κορίτσια; Δεν ντρέπεστε μωρές παρθένες, διαχρονικοί οπαδοί της κομματικής περιχαράκωσης και της "Γερμανικής" διασπαστικής πρακτικής του "ή ΠΑΜΕ, ή πάρε τούμαι";;; Το βρήκατε το "τούμαι" ή ακόμα το ψάχνετε;

    Αργώς!
    Αιδοίοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. κοντιζα που θα βρεις αλλον παναγοπουλο να του κανεις πιπες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση