GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Να τους διώξουμε και αυτούς!...

Από τον Γ. Λάτση . Με αφορμή τις τελευταίες αποφασεις για την απαγόρευση η όχι του κυνηγίου θα ήταν καλό να ξέρουν οι οικολόγοι και οι φυσιο...

Από τον Γ. Λάτση
.
Με αφορμή τις τελευταίες αποφασεις για την απαγόρευση η όχι του κυνηγίου θα ήταν καλό να ξέρουν οι οικολόγοι και οι φυσιολάτρες που αποφασίζουν για το περιβάλλον, την χλωρίδα και πανίδα της πατρίδας μας ότι:
Πραγματικοί οικολόγοι και φυσιολάτρες είναι αυτοί που ζουν στη φύση, αυτοί που με κάθε αφορμή είναι εκεί, στα χωριά, τα επισκέπτονται με αφορμή και το κυνήγι, όχι αυτοί στο κολονάκι και στα εξαρχία που ανησυχούν για το περιβάλλον!
Τα ζώα και τα φυτά που ζουν εκεί τα αγαπούν αυτοί που τα συναντούν στα βουνά και...

όχι αυτοί που τα βλέπουν στην τηλεόραση!
Οι κυνηγοί έχουν τα σκυλιά τους καλύτερα από παιδιά τους!
Το δάσος το προσέχει αυτός που το βλέπει από τις κορφές και όχι αυτός που το βλέπει από τον καναπέ!
Τα τελευταία χρόνια με διάφορες πολιτικές πρακτικές κατάφεραν και έδιωξαν τους κτηνοτρόφους από τα βουνά και τα άφησαν έρμαια του κάθε καταπατητή!
Πριν το 1980 που ήταν στα βουνά, τα χωριά με κόσμο, δεν είχαμε φωτιές και καταστροφές, τώρα που τους διώξαμε αν πιάσει φωτιά θα αργήσουμε να το μάθουμε.....
Μήπως το επόμενο βήμα είναι να διώξουμε και τους κυνηγούς ώστε να μπορούμε να χτίζουμε και να καταπατούμε ανενόχλητοι;
Μήπως και αυτοί που πάνε για χόρτα στα βουνά είναι ενοχλητικοί και πρέπει να τους περιορίσουμε;;
Αυτοί που πάνε εκδρομές, για περπάτημα, για ορειβασία σας χαλούν τα σχέδια;;
Για πάρα πολλά χρόνια το κυνήγι δεν εξαφάνισε κανένα είδος, αντίθετα έφερε την ισορροπία στα είδη που χωρίς φυσικούς εχθρούς αλλάζουν την ισορροπία!
Οι κυνηγοί είναι αυτοί που συντηρούν τα είδη που σκοτώνουν, σπέρνουν χωράφια, αφήνουν κοπάδια ελεύθερα όταν λιγοστεύουν!
Το κυνήγι είναι αυτό που κρατάει οικονομικά μικρά ξενοδοχεία, ταβέρνες και καφενεία το χειμώνα στα χωριά!
Οι 250.000 Έλληνες κυνηγοί έχουν ήδη πληρώσει τα προβλεπόμενα από την νομοθεσία ποσά έκδοσης των αδειών τους
Βέβαια όπως και σε κάθε κοινωνία έτσι και των κυνηγών υπάρχουν και αυτοί που παρανομούν και κάνουν κακό! Οι ίδιοι οι κυνηγοί πρέπει να τους απομονώσουν για να μην δίνουν βήμα σε κανέναν να αποφασίζει για αυτούς!
Το κυνήγι είναι χόμπι με κανόνες!
Απαγορεύεται το κυνήγι από 01-03 έως 15-09
Απαγορεύεται το κυνήγι των περισσότερων ειδών ανάλογα τις περιοχές όπως καθορίζετε από τους κατά τόπους συλλόγους.
Απαγορεύεται το κυνήγι στα καταφύγια που ορίζουν οι κατά τόπους σύλλογοι για την αναπαραγωγή και προστασία των των κυνηγημένων ειδών.
Απαγορεύεται το κυνήγι της μπεκάτσας στο καρτέρι, το πρωί και το βράδυ.
Απαγορεύεται το κυνήγι σε όλη τη χώρα του νεαρού αγριόχοιρου όσο αυτός φέρει τις χαρακτηριστικές ραβδώσεις στο σώμα του, καθώς και τις χοιρομητέρες αυτών.
Απαγορεύεται το κυνήγι στα μόνιμα καταφύγια άγριας ζωής,
Απαγορεύεται το κυνήγι στα εκτροφεία θηραμάτων,
Απαγορεύεται το κυνήγι στις περιοχές όπου ισχύουν απαγορεύσεις θήρας ορισμένης χρονικής διάρκειας,
Απαγορεύεται το κυνήγι στους πυρήνες των Εθνικών Δρυμών,
Απαγορεύεται το κυνήγι σε ζώνη πλάτους πεντακοσίων μέτρων κατά μήκος της χερσαίας μεθοριακής γραμμής,
Απαγορεύεται το κυνήγι σε θαλάσσια ζώνη πλάτους τριακοσίων μέτρων από τις ακτές,
Απαγορεύεται το κυνήγι σε όλες τις περιοχές για τις οποίες έχουν εκδοθεί Δασικές Απαγορευτικές Αποφάσεις Κυνηγίου λόγω πυρκαγιών, και ισχύουν σήμερα, και όχι μόνο για τις περιοχές που κάηκαν το 2009.
Απαγορεύεται το κυνήγι στους αρχαιολογικούς χώρους, ιστορικούς τόπους και μνημεία χωρίς προηγούμενη άδεια του υπουργού Πολιτισμού.
Υ.Γ. Δεν είμαι κυνηγός!

27 σχόλια

  1. Αυτοί που σκοτώνουν ελεύθερα στη φύση ζωάκια, πουλιά, λαγούς, χοίρους κτλ., δεν τα αγαπούν, δεν σκοτώνεις ένα ζώο που αγαπάς! Επιπλέον, τα αφαιρούν από όλους εμάς που δεν θέλουμε να κυκλοφορούμε τον 21ο αιώνα με ένα όπλα στο χέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο,τι και να λέτε, οι κυνηγοί δολοφονούν εν ψυχρω αθώα ανυπεράσπιστα ζωάκια. Τα δε σκυλιά τους ξεσκίζουν τα κουφάρια τους.
    Το κυνήγι είναι έγκλημα κατά της Φύσης και πρέπει να απαγορευτεί δια παντός. Προσβάλλει το ανθρώπινο είδος, το οποίο για ακόμη μια φορά, δείχνει την εκ γενετής βαρβαρότητα και κτηνωδία του. Αυτή είναι η πργματικότητα. Διότι πέρα από τους "νόμιμους", υπάρχουν και οι λαθροκυνηγοί. Τα βουνά μπορούν να τα προστατεύσουν ειδικά εκπαιδευμένοι αγροφύλακες.
    Τι ελεεινό θέαμα να βλέπεις σκοτωμένα από πολλές σφαίρες αυτών των βαρβάρων δολοφόνων, αγριογούρουνα και ζαρκάδια πάνω στις καρότσες ή τα καπό των αγροτικών. Αίσχος ρε! Θα σας άρεσε τα γουρούνια να πάρουν καραμπίνες και σούπερ ποζέ και να κυνηγούν εσάς; Θα σας άρεσε ρε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχεις δίκιο το κυνηγι ειναι χομπυ με κανονες που τους σεβονται ολοι οι κυνηγοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιτέλους και μια ψύχραιμη προσέγγιση από μη κυνηγό Και μη βιαστούν να πυροβολήσουν οι αντικυνηγοί για αβανταδόρικο άρθρο. Πάρτε το χαμπαρι οικολόγοι της πλάκας οτι ο ρόλος σας έχει αποκαλυφθεί Κονόμα από κοινοτικά κονδύλια και σκοτεινά σχεδια οικοδομικών συνεταιρισμών αυθαίρετης δόμησης σε δασικές εκτάσεις. Αυτός είναι ο λόγος της προσφυγής του γνωστού τραγικού δικηγόρου που κάθε χρόνο επαναλαμβάνεται. Φίλε χασοδίκη σκέψου μόνο το ψαράκι που τραλαίνεσαι να απολαμβάνεις τι φρικτό θάνατο "απολαμβάνει" Στεγνώνουν τα βράγχια και πεθαίνει με φρικτό ασφυκτικό θάνατο. Αυτά δεν έχουν ψυχή άραγε Γιατί δεν προσέφυγες κατά του ψαρέματος
    Ουαί υποκριτά
    ΑΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αυτο που θα πω ειναι ασχετο με την αναρτηση αλλα επειγει....Γινεται προσπαθεια απο τον Μπομπολα (πιθανοτατα) να υποβαθμισει το θεμα των Τεμπων και στην συνεχεια να αποδοθει σε φυσικα αίτια...Δεν πρεπει να συμβει αυτό... Τα Τεμπη ειναι κορυφαιο γεγονος.. δεν ειναι ατυχημα, ειναι η αστοχια της μαγκικης αντιμετωπισης των τεχνικων εργων απο τους μαφιοζους των κατασκευαστικων εταιρειων...Αλγεινη εντυπωση μου εκανε η εσπευσμενη πρωτοβουλια του ΤΕΕ για αυτοψια, ετσι για να μας πει οτι φταινε οι βροχες, Το θερμοκηπιο, η μετακινηση του μαγνητικου αξονα της γης, οι ηλιακες κηλιδες και δεν ξερω τι αλλο.....Δεν πρεπει να τους περασει, το θεμα αυτο πρεπει να κυριαρχει στα bloggs, τα οποια ειναι η μονη ελπιδα αυτου του αμοιρου τοπου...Ξεμπροστιαστε τους νονους, τα λαμογια, τις μαφιες που λυμαινονται τον τοπο...Βγαλτε τους στο φως, ειναι ο μονος τροπος για να καουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άσχετοι που δεν έχετε κυνηγήσει ποτέ.
    Το κυνήγι δεν είναι χόμπι.
    Είναι μιά αρχέγονη παράδοση.
    Την βρήκαμε απο τους παππούδες μας και θα την παραδώσουμε στα παιδιά μας.
    Άν μας αφήσετε με τις κωλοβίλες σας που χτίζετε πάνω στα κορφοβούνια.
    Χαθείτε ρεμάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μεταδόθηκε από ΜΜΕ και ιστοσελίδες η είδηση: «Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2009, Νέες παραβιάσεις του Ελληνικού, δηλαδή του Ευρωπαϊκού εναέριου χώρου από ασιατικά μαχητικά. Δύο σχηματισμοί ασιατικών – τουρκικών μαχητικών, αποτελούμενοι από 14 αεροσκάφη, προκάλεσαν, δύο παραβάσεις και έξι παραβιάσεις στην βόρεια και κεντρική ευρωπαϊκή θάλασσα του Αιγαίου. Η προκλητικότητα της ασιατικής χώρας, αεροπλάνα της οποίας για πολλοστή φορά παραβιάζουν τον ευρωπαϊκό εναέριο χώρο, αναχαιτίστηκε από τους Έλληνες πιλότους.»

    ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ Η ΜΟΝΗ ΑΣΙΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΙΔΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΟΙΝΑ ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι κυνηγοί είναι το μοναδικό ζωικό είδος που έπρεπε να τελεί υπό εξαφάνιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το χρέος είναι παιδί του ΠΑ.ΣΟ.Κ ανεξάρτητα αν κάνει προσπάθεια εδώ και πολλά χρόνια να το κάνει αποπαίδι. Οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο.

    Πριν από το 1980 οι προϋπολογισμοί ήταν ισοσκελισμένοι, δηλαδή όσα ήταν τα έσοδα ήταν και οι δαπάνες του κράτους. Το μόνο χρέος το οποίο υπήρχε ήταν το χρέος του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων αυτό, δηλαδή, που πηγαίνει στην ανάπτυξη.
    Από τα 300.000.000.000 ευρώ του συσσωρευμένου δημόσιου χρέους 2.000.000.000 είναι η ευθύνη όλων των κυβερνήσεων μέχρι το 1981, που ισοδυναμούσε με το 26% του Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος. Η ευθύνη των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας την περίοδο 1990-1993 με το πρωτογενές έλλειμμα που δημιούργησε εκείνη την εποχή είναι 2.000.000.000 ευρώ και 7.000.000.000 ευρώ είναι η ευθύνη της Νέας Δημοκρατίας για το πρωτογενές έλλειμμα και το χρέος που δημιουργήθηκε την περίοδο 2004-2009 και κυρίως για το 2008-2009 λόγω της διεθνούς οικονομικής κρίσης. Όλο το υπόλοιπο χρέος των 289.000.000.000 ευρώ είναι χρέος των κυβερνήσεων του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

    Μόνο την περίοδο 1990-1993 και 2004-2009, από χρήσεις προηγούμενων ετών, οι κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας πλήρωσαν 81 δισεκατομμύρια ευρώ για τόκους, 19 δισεκατομμύρια ευρώ την περίοδο 1990-1993 και 62 δισεκατομμύρια ευρώ την περίοδο 2004-2009. Μόνο για τόκους.

    ΦΤΟΥ ΠΑΣΟΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΖΕΦΡΕΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Την βρήκαμε απο τους παππούδες μας και θα την παραδώσουμε στα παιδιά μας.

    Αφού μερακλώνεις με αυτά που βρήκες στον παππού σου, γιατί δεν πηγαίνεις με τον γάιδαρο, αλλά καβαλάς μηχανές και αμάξια; Γιατί κάνεις εμβόλιο ή παίρνεις αντιβιοτικά, ενώ ο παππούς σου τα αντιμετώπιζε όλα με οινόπνευμα; Κάνεις τον παραδοσιακό, ενώ κυνηγάς την εξέλιξη... μόνο στη δολοφονία ζώων είσαι παραδοσιακός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΙ Η ΜΥΛΩΝΟΥ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΜΑΤΕΥΤΑΔΕΣ.

    Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ (ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙΣ)

    ΒΡΕ ΖΩΑ, ΤΟ ΖΩΑΚΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ, ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΒΡΕ ΚΑΦΡΕ ΡΑΜΠΟ, ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ??

    ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΒΡΕ ΚΕΝΟΙ ΚΑΘΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΚΑΘΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΡΕΘΕΙΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΠΟ ΧΡΟΝΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΜΑΓΙΟΞΥΛΟ, ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΨΑΧΝΕΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ,


    ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΟΙ ΦΑΤΣΕΣ ΣΑΣ ΤΟΣΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙΣΙΕΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΠΟΥ ΑΛΛΗΛΟΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣΤΕ???


    Υ/Γ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΧΩΡΙΑΤΗΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΞΟΑΝΑ ΜΕ ΠΕΝΤΑΡΕΣ ΕΠΑΝΑΛΕΙΠΤΙΚΕΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΙΣΑΜΕ ΚΑΙ 30-40 ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙ (ΤΣΙΧΛΑ).

    ΚΑΘΙΣΤΕ ΡΕ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΑΓΙΟΞΥΛΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΤΣΟΥΚΙ....


    ΑΒΑΔΑΙΟΣ ΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.
    :-)ΤΟ ΡΑΝΤΑΡ ΚΟΝΤΕΥΕΙ. Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θα πήγαινα με άλογο στη δουλειά μου αλλά θα με σκοτώσετε όλοι εσείς οι ηλίθιοι με τα αυτοκίνητα.
    Ούτε με ποδήλατο μπορώ να πάω γιατί απο ποδηλατοδρόμους άστα.
    Αντιβιοτικά δεν παίρνω γιατί είμαι εναντίον του φαρμακώματος.
    Όπως και δεν καπνίζω δεν πίνω οινοπνευματώδη και δεν παίρνω αλλες ουσίες.
    Γι αυτό χορεύω τσάμικο και καλαματιανό και όχι ντίσκο.
    Εμβόλιο για την γρίπη δεν κάνω όπως δεν κάνεις κι εσύ αφού μόνο τριακόσιες χιλιάδες απο τα δέκα εκατομμύρια έχουν κάνει.
    Στα παιδιά μου κάνω εμβόλια γιατί εσείς δεν τα δέχεστε στο σχολείο μαζί με τα δικά σας αν δεν έχουν κανει.
    ΕΣΕΙΣ έχετε φύγει μακριά απο την παράδοση και εμποδίζετε κι εμάς.
    Και το κυνήγι θα μας το σταματήσετε γιατί θα κάψετε όλα τα δάση για να κτίσετε βίλες και να τα κάνετε οικόπεδα.
    Και πάλι χαθείτε ρεμάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΤΑ ΤΟΥΦΕΚΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΒΑΛΕ ΤΟΥ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ,ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΓΑΡΙΖΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ. ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΗΜΗ ΤΥΧΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ. ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΛΙΓΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΡΟΥΝ. ΤΕΛΟΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΓΟΝΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΣΠΗΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΨΩΝΙΖΕΙ ΑΠΟ ΚΡΕΟΠΩΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΡΕ ΒΟΔΙΑ "ΚΥΝΗΓΟΙ" ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΤΕ ΥΗΝ ΦΥΣΗ ΠΡΟΧΤΕΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ 20 ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ?ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΩΡΙΖΕΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΚΤΗΝΩΘΗ ΚΑΙ ΜΟΙΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΘΗΡΑΜΑΤΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΑ ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΑΝ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕΙΣ ΕΣΥ Ο ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕΙ?
    Ο ΑΓΡΟΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ?
    ΤΙ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ?
    ΟΥΤΕ 4Χ4 ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ? ΤΙ ΤΑΧΟΥΜΕ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ?
    ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ.
    ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΤΕ,
    ΟΛΟΙ ΜΕ 300 ΠΙΕΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Βλακειας το αναγνωσμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αν δεν είσαι κυνηγός και λες τέτοιες βλακείες πρέπει να σε δει γιατρός. Οι κυνηγοί είναι εν δυνάμει δολοφόνοι. Προχθές πυροβολήθηκαν κατά λάθος μεταξύ τους στη Χαλκιδική και χάθηκε άδικα ένας άνθρωπος. Είναι τρέλα να κυκλοφορούν 250.000 οπλοφόροι στα βουνά της χώρας, έτοιμοι να μπερδέψουν ανθρώπους με θηράματα. Πολλοί συναντούν ξαφνικά μπροστά τους στα βουνά κυνηγούς ντυμένους σαν λοκατζήδες και τρέμουν στην ιδέα να τους πυροβολήσουν κατά λάθος. Μια ομάδα προσκόπων που έμεναν σε σκηνές στο βουνό ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με μια ομάδα βαριά οπλισμένων κυνηγών, οι οποίοι τους είπαν: "φύγετε από δω κωλόπαιδα γιατί μπορεί να σας μπερδέψουμε με κανένα ζώο και να σας ρίξουμε". Με λίγα λόγια ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα. Επίσης, με βάση τους νόμους των πιθανοτήτων μπορεί μερικοί κυνηγοί να είναι ψυχικά διαταραγμένοι και να χρησιμοποιήσουν το όπλο για να λύσουν τις διαφορές τους με άλλους ανθρώπους. Δεν θα ήταν καλύτερα να μην κρατούσαν όπλο; Τελικά απαγορεύεται ή όχι η οπλοκατοχή; Τέλος, πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι οι κυνηγοί έχουν περισσότερες πιθανότητες να είναι ψυχικά διαταραγμένοι επειδή απολαμβάνουν το ξεψύχισμα των ζώων. Το συνδέουν με τις υπόλοιπες απολαύσεις της φύσης σαν να είναι το ίδιο πράγμα. Όταν λένε ότι αγαπούν το δάσος τι εννοούν άραγε; Αγαπούν μόνο τα φυτά και μισούν τα ζώα που σκοτώνουν; Αγαπούν μερικά ζώα και τα υπόλοιπα τα μισούν; Αγαπούν όλα τα ζώα αλλά τα σκοτώνουν για το καλό τους; Δεν υπάρχει καμία λογική στη σκέψη τους, παρά μόνο άγριο και πρωτόγονο ένστικτο. Πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι στον 21ο αιώνα στη χώρα μας υπάρχουν ακόμα 250.000 πρωτόγονοι άνθρωποι που αυταπατώνται ότι είναι σύγχρονοι φυσιολάτρες. Πάντα σε κάθε εποχή υπήρχαν άνθρωποι χαμηλότερου επιπέδου και ενστίκτου, δεν μπορούμε να εκβιάσουμε την εξέλιξη της ανθρωπότητας. Οι κυνηγοί δεν έχουν ακόμα αποσαφηνίσει μέσα τους την ανώτερη ανθρώπινη φύση και το διατυμπανίζουν μόνοι τους. Το κυριότερο επιχείρημά τους είναι ότι «το κυνήγι αποτελεί αρχέγονη δραστηριότητα και γι αυτό το λόγο δεν πρέπει να απαγορευτεί». Μα και η ανθρωποφαγία αποτελούσε αρχέγονη δραστηριότητα μερικών φυλών, μήπως πρέπει κι αυτή να την διατηρήσουμε; Δυστυχώς πρέπει να συμβιώσουμε με τους κυνηγούς και να κάνουμε ότι μπορούμε για να τους ρυμουλκήσουμε σε ανώτερες μορφές ζωής. Θα πάρει αιώνες ακόμα να βελτιωθεί το είδος. Το ερώτημα είναι αν θα έχουν απομείνει ζώα όταν όλοι οι «φυσιολάτρες κυνηγοί» εξελιχθούν σε κανονικούς ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τι είδους χόμπι μπορεί να είναι η δολοφονία μικρών ζώων? Κόμπλεξ κατωτερότητος και έλλειψη ανδρισμού είναι, τίποτα περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ρε κυνηγοί αφήστε τις μαλακίες. Είσαστε ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ. Τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. "ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΤΕ,
    ΟΛΟΙ ΜΕ 300 ΠΙΕΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ"

    Και μετά παίρνετε τα όπλα και πάτε να σκοτώσετε μερικά ελάφια για να χαλαρώσετε και να μην πάθετε εγκεφαλικό.

    Αν δηλ. απαγορευτεί το κυνήγι για κανα εξάμηνο, θα γλυτώσουμε οριστικά από τους κρετίνους με τα μεγάλα ντουφέκια και τα μικρά πέη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. δεν ντρέπεσαι ρε ανεγκέφαλε;(για λόγους αυτοσεβασμού,δεν σε χαρακτηρίζω βαρύτερα ως σού αξίζει),τούς κυνηγούς υποστηρίζεις βλακέντιε;Τι έχει μείνει ρε βλήτο από ζωάκια και πουλάκια ώστε να γίνονται θύματα κομπλεξικών δολοφόνων; Υποστηρίζεις ΒΛΗΤΟ! τούς δολοφόνους τής φύσης; Άει,φάε κάνα κουραμπιέ χριστουγεννιάτικα.Εκτός αν επιθυμείς τή "δύναμη" δι' άλλους(αχ!) λόγους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. η πιό ηδονική είδηση:"κυνηγός σκότωσε κυνηγό"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Έχετε ποτέ σκεφτεί, όταν λείπετε για κυνήγι, ποιός πηδάει τις γυναίκες σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ πηγαίνετε στο χασάπη σας να ψωνίσετε.
    Εκεί τη μπριζόλα που θα μαγειρέψετε την έχει σκοτώσει άλλος.
    Γιατί δεν βγαίνουν διάολε μπριζόλες πάνω στα δέντρα.
    Διαταραγμένοι στην ψυχή απο το πολύ τσιμέντο που βλέπετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ναι πράγματι είμαστε ενάντιοι στη lifestyle οικολογία. ΄Ομως σιγά τώρα που θα μας πείτε πως η φύση περιμένει τους κυνηγούς για να χαρεί. Δολοφόνοι εισαστε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. δηλαδή όποιος τριγυρνάει στο δάσος και σκοτώνει ζώα αγαπάει το δάσος και τα ζώα;

    Τι λες ρε μαλάαααααακα έ μαλάαααακα.

    αλλα κυνηγός δεν είσαι; Μαλάκας εξ ορισμού είσαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση