GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάλαντα σε κλίμακα ΠΑΣΟΚ μινόρε...

Από το http://sfakaonline.blogspot.com/ Αρχιμηνιά και αρχιχρονιά, φουρτούνες, βάσανα πολλά Κι αρχή καλός μας χρόνος των Ταμείων μας ο Πόνος ...

Από το http://sfakaonline.blogspot.com/




Αρχιμηνιά και αρχιχρονιά,
φουρτούνες, βάσανα πολλά
Κι αρχή καλός μας χρόνος
των Ταμείων μας ο Πόνος

Αρχή που βγήκε ο Χριστός
Άγιος Φοροεισπρακτικός
Στη Γη να ...

περπατήσει
έσοδα να αποκτήσει

Άγιος Γιωργάκης έρχεται
Άρχοντες να τον τρέμετε
Γιατί όλα δα τα σάξει
τις απάτες δα πατάξει

Βαστά Διαδίκτυο και Χαρτί
Επιτροπή Εξεταστική
και Μιχάλη απ'τη Στεία
Ζήσ' Αρχόντισσα Κυρία

To καλαμάρι έγραφε
τα σκάνδαλα περιέγραφε
και το χαρτί ομίλειε
Πράσινε καυτέ μου Ήλιε!

Για τους φίλους της Βυζαντινής Μουσικής,
Ήχος Πλάγιος Α' με διαρκή ύφεση στη νότα Πασόκ
(δηλαδή Αιολικός-Πασοκικός Τρόπος)

11 σχόλια

  1. ΑΝΤΕ ΠΝΙΞΟΥ ΗΛΙΘΙΕ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΟΚΛΟΡ
    ΤΑ ΝΟΜΕΡΑ ΤΟΥ ΤΖΟΡΤΖ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΝΑΤΑΝ ΤΟ ΧΟΛΟΓΟΥΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΝEA ΤAΞΗ σχεδιάζει τώρα το μεγαλύτερο κτύπημα κατά της χώρας, ΤΗΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ με την ελληνοποίηση παιδιών εισβολέων [λαθρομεταναστών], που θα μείνουν νόμιμα γιά πάντα, αυτοί [200000-250000] και οι συγγενείς τους [800000-1000000] στη χώρα. Για να πετύχει τον σκοπό της χρησιμοποιεί συχρόνους Νενέκους [ΤΖΕΦΡΥ-ΜΠΟΥΛΗΣ-ΠΑΚΗΣ-ΝΤΟΡΑ-ΓΙΑΝNΑΚΟΥ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΑΜΑΝΑΚΗ-ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ-οι περισσότεροι του ΣΥΡΙΖΑ-μερικοί του ΚΚΕ-ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ-ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ-ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ κτλ] που εκμεταλλεύονται τον ανθρωπισμό μας. Σαν ''΄ελληνες''[και με κατεύθυνση της χώρας προελεύσεώς τους] άσχετα με το που θα μένουν θα μπορούν να γραφούν όπου θέλουν δημότες π.χ. οι Αλβανοί στην Ηγουμενίτσα, οι Ασιάτες στην Κομοτηνή κτλ. Σκέφτηκαν όσοι το συζητούν, αυτή την περίπτωση? Είναι τόσο ηλήθιοι ή αδίστακτοι προδότες? Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια η χώρα έχει γεμίσει ΕΦΙΑΛΤΕΣ και ΝΕΝΕΚΟΥΣ, οι οποίοι γνωρίζουν ότι είναι προδότες αλλά αδιαφορούν, διότι πιστεύουν ότι θα μείνουν ατιμώρητοι και διότι οι σύγχρονοι ΞΕΡΞΗΣ και ΙΜΠΡΑΗΜ δίνουν πολλούς ΔΑΡΕΙΚΟΥΣ και ΓΡΟΣΙΑ με ρήτρα ΔΟΛΑΡΙΟΥ. Μήπως κάποιος πρέπει να τους μιλήσει για τον ΑΘΗΝΑΔΗ και τον ΣΑΓΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TOYS PARADOSAME ETHNOS KI THELOYN NA MAS KANOYN POLIPOLITISMIKH KOINOTITA OXI!STHN SARIA ! OXI STA ALALOFRONA PLYTHOI POY OURLIAZOUN ALAX AKBAR !ALAX AKBAR !ETOIMA NA SKOTOSOYN KI NA KAPSOYN XRISTIANOYS.OXI STOYS EMBOROYS NARKOTIKON !OXI STOYS PARANOMOYS POY NOMIMOPOIHTHIKAN .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε πρωθυπουργέ, δεν έχετε το δικαίωμα να ψηφίζετε τέτοιας βαρύτητας θέματα μέσω της Βουλής.
    Το θέμα της παροχής ιθαγένειας ή υπηκοότητας σε παράνομους μετανάστες δεν είναι κάτι βραχυπρόθεσμο ή συγκυριακό, αφορά τον κοινωνικό ιστό της χώρας και, αν μη τί άλλο, δεν μπορεί να μπαίνει στην ίδια μοίρα με άλλα πολιτικά, θεσμικά ή οικονομικά θέματα.
    Είναι η ζωή μας, είναι τα παιδιά μας, είναι τα πάν για το μέσο Έλληνα.
    Δικαιούμαστε τουλάχιστον ένα δημοψήφισμα, είναι το ελάχιστο δημοκρατικό δικαίωμα που πρέπει να μας αναγνωρίσετε.
    Με τί πρόσωπο θα βγούμε στην μικρο-κοινωνία μας στις επόμενες εκλογές να υποστηρίξουμε το κόμμα;
    Ακόμη και οι συγγενείς και οι πιό κοντινοί φίλοι θα μας κοιτάζουν με καχυποψία, για να μην πώ τίποτε άλλο.
    Ο κόσμος είναι έξαλλος με την απόφασή σας αυτή.
    Φοβάμαι ότι ταφόπλακα στο πασόκ δεν θα είναι τα επιβεβλημένα οικονομικά μέτρα που λαμβάνετε, αλλά η παροχή της Ελληνικής ιθαγένειας ή υπηκοοότητας σε ανθρώπους που δεν είναι Έλληνες.
    Σκεφτείτε πολύ προσεκτικά τις επιπτώσεις πριν μας βάλετε σε μή αναστρέψιμη πορεία.
    Έχετε ζήσει στη Σουηδία (όπως και εγώ επί 12 χρόνια) αλλά είμαι βέβαιος ότι γνωρίζετε ότι, για πολλούς λόγους (γεωγραφικούς, οικονομικούς, κλπ), η Ελλάδα ΔΕΝ μπορεί να γίνει Σουηδία, κυρίως για ένα απλό λόγο.
    Δεν συνορεύει με δύο (κοινωνιολογικά και οικονομικά υποτελείς της) μικρές χώρες (Νορβηγία, Φινλανδία), που τυχαίνει μάλιστα να είναι πιό ειρηνόφιλες από την ίδια.
    Η Ελλάδα βρίσκεται στα σύνορα της Ευρώπης με τον ισλαμικό κόσμο, που εκτός από οικονομικά εξαθλιωμένος είναι και θρησκευτικά φανατικός εχθρός μας.
    Εάν επιμείνετε να προχωρήσετε αυτό το νομοσχέδιο φοβάμαι ότι δεν θα είστε για πολύ καιρό στη θέση σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ? ΜΗΠΩΣ ΖΗΛΕΨΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ? ΤΙ ΑΓΑΠΕΣ ΣΑΣ ΠΙΑΣΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ [ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ]? Ο ΜΑΡΞ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ''Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΡΓΑΤΩΝ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ..... ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ'' !!! ΓΙΑ 90 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΩΡΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ? ΟΙ 70000 ΨΗΦΟΙ ΠΟΥ ΧΑΣΑΤΕ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ? ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΣ Η ΦΗΜΗ ΟΤΙ Η KGB ΣΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΗ CIA ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ Ο [ΑΝ]ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΣΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ιθαγένεια εκτός των άλλων δείχνει και την καταγωγή κάποιου ατόμου.
    Δίνοντας λοιπών την δυνατότητα στους μετανάστες να δεχτούν την Ελληνική ιθαγένεια σημαίνει ότι πρέπει να απαρνηθούν την δική τους. Να απαρνηθούν την καταγωγή τους την εθνικότητά τους κτλ.
    Ξέρεται, όλοι οι λαοί της γης έχουν δικαίωμα να αισθάνονται την περηφάνια της καταγωγής τους. Κάθε φυλή έχει τα προτερήματά της και τα ελαττώματά της και συνήθως τα προτερήματα είναι αυτά που κάνουν κάποιον να αισθάνεται περήφανος για την καταγωγή του.
    Σκεφτείτε τώρα έναν ιμιτασιόν Έλληνα, χωρίς καταγωγή. Χωρίς καμία περηφάνια και αξιοπρέπεια, διότι και η καταγωγή δίνει αξιοπρέπεια.
    Οι κύριοι αυτοί της κυβέρνησης έχουν ξεπεράσει κάθε όριο ρατσισμού και φασισμού.
    Είναι φασιστικό να θέλεις να κάνεις κάποιον να απαρνηθεί την καταγωγή του και την εθνικότητά του. Προσπαθούν να κάνουν το ίδιο που έκαναν οι Τούρκοι στους προγόνους μας με τον εξισλαμισμό.
    Γίνονται σε απίστευτο βαθμό φασίστες προσπαθώντας να δείξουν το αντίθετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΗΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ

    Γράφει η ''δημοκρατική'' εφημερίδα:

    Ακροδεξιά «επίθεση» στη δημόσια διαβούλευση για τη μεταναστευτική πολιτική.

    Σε δημόσια διαβούλευση έχουν τεθεί από χθες το βράδυ τα άρθρα του σχεδίου νόμου που αφορούν στις μεταρρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση για την «Πολιτική συμμετοχή ομογενών και αλλοδαπών υπηκόων τρίτων χωρών που διαμένουν νόμιμα και μακροχρόνια στην Ελλάδα».

    Λίγο μετά την έναρξη της δημόσιας διαβούλευσης ακροδεξιές απόψεις «βομβαρδίζουν» τον ιστότοπο προσπαθώντας να μπλοκάρουν τη διαβούλευση.

    Κάποιοι κάνουν λόγο για «αλλοίωση του έθνους», άλλοι προβλέπουν πως «ο λαός θα ξεσηκωθεί», ενώ αρκετοί είναι εκείνοι που ζητούν τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος.

    Υπάρχουν, πάντως και ορισμένοι που συμφωνούν με το μέτρο, κρίνοντας ότι αποτελεί έμπρακτη απόδειξη του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ
    ΜΕ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΗ

    ΟΡΙΣΜΟΙ

    Ιθαγένεια είναι ο νομικός δεσμός ενός προσώπου προς ένα συγκεκριμένο κράτος.

    Εθνικότητα είναι ο δεσμός ενός προσώπου προς ένα συγκεκριμένο έθνος.

    Αλλοδαπός είναι πρόσωπο που ανήκει στο λαό άλλου κράτους. Κάθε πρόσωπο που δεν έχει την ελληνική ιθαγένεια, συνεπώς είναι κάθε πρόσωπο που ανήκει στο λαό άλλου κράτους.

    Ομογενής αλλοδαπός είναι το πρόσωπο που δεν έχει την ελληνική ιθαγένεια, αλλά αντίθετα έχει την ελληνική εθνικότητα. Πρόκειται δηλαδή για αλλοδαπό που όμως συνδέεται με το ελληνικό έθνος με κοινή συνήθως ιστορία, γλώσσα και θρησκεία, με κοινές παραδόσεις, με κοινά ήθη και έθιμα. Όλα αυτά είναι στοιχεία που προσδιορίζουν την κοινή εθνική συνείδηση, η οποία και αποτελεί το κριτήριο για να χαρακτηρισθεί κάποιος ως ομογενής.

    Αλλογενής αλλοδαπός είναι το πρόσωπο που δεν έχει ελληνική ιθαγένεια αλλά ούτε και ελληνική εθνικότητα.

    Ανιθαγενής, ή άπολις ή άπατρις είναι το πρόσωπο που στερείται παντελώς ιθαγένειας.


    Άρθρο 58 του Ν. 2910/01
    Προϋποθέσεις
    πολιτογράφησης


















    1. Αλλοδαπός που επιθυμεί να αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια με πολιτογράφηση απαιτείται:
    α. να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του.
    β. να μην έχει διαταχθεί η απέλασή του από τη χώρα.
    γ. να μην έχει καταδικασθεί για κάποιο από τα αδικήματα τα οποία περιγράφονται στο άρθρο 44 παρ. 1 α, β, γ,.
    2. Αν ο αλλοδαπός είναι αλλογενής, απαιτείται επιπλέον να:
    α. Διαμένει νόμιμα (να έχει άδεια παραμονής ή άλλο ισοδύναμο εγγράφο) δέκα συνολικά χρόνια κατά την τελευταία δωδεκαετία πριν την υποβολή της αίτησης πολιτογράφησης.
    Για τον ανιθαγενή αλλοδαπό ή για τον αλλοδαπό που έχει αναγνωρισθεί ως πρόσφυγας αρκεί διαμονή στην Ελλάδα πέντε χρόνια μέσα στην τελευταία δωδεκαετία πριν από την υποβολή της αίτησης.
    Στον ανωτέρω κατά περίπτωση απαιτούμενο χρόνο δεν προσμετράται ο χρόνος που έκανε ο αλλοδαπός στην Ελλάδα, ως διπλωματικός ή διοικητικός υπάλληλος ξένης χώρας.
    Η χρονική επίσης προϋπόθεση δεν απαιτείται για τον αλλοδαπό που γεννήθηκε και κατοικεί στην Ελλάδα,..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ωραία η μαλακία σου με τα κάλαντα,μαλάκα φίλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΠΙ ΝΔ ΦΩΝΑΖΑΝ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΗ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ.

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΖΗΤΑΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ;

    ΜΟΥΓΚΑ;


    Το θέμα αύξησης των τιμολογίων της ΔΕΗ επαναφέρει στο προσκήνιο ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Επιχείρησης Αρθούρος Ζερβός.

    Αναφερόμενος στην επιβάρυνση της επιχείρησης για τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, η οποία θα φτάσει το 2013 σε 1,3 δισ. ευρώ το χρόνο, τόνισε ότι το θέμα αυτό πρέπει να αντιμετωπισθεί από την Πολιτεία και όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς με πολύ μεγάλη υπευθυνότητα, καθώς με την τεράστια αυτή επιβάρυνση «ή θα φαλιρίσει η ΔΕΗ ή θα πρέπει να αυξηθούν τα τιμολόγια».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση