GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Tο πρόβλημα δεν είναι ο Ντίνος Ρόβλιας...

Aπό τον Γιάννη Παπαϊωάννου . Παρελθόν αποτελεί για την κυβέρνηση, 2,5 μήνες μετά τη συγκρότησή της, ο υφυπουργός Εσωτερικών Ντίνος Ρόβλι...

Aπό τον Γιάννη Παπαϊωάννου
.Παρελθόν αποτελεί για την κυβέρνηση, 2,5 μήνες μετά τη συγκρότησή της, ο υφυπουργός Εσωτερικών Ντίνος Ρόβλιας, ο οποίος καταγγέλθηκε ότι έστειλε με φαξ αιτήματα για ευνοϊκές μεταθέσεις αστυνομικών στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ανατρέποντας κάθε έννοια δεοντολογίας και χρηστής διοίκησης.
Σύντροφοι καλά ή άσχημα όλα όσα έγιναν με τον σύντροφο Ντίνο αλλά είναι νομίζω ευκαρία να ανοίξει ένα μεγάλο θέμα που το ΠΑΣΟΚ όφειλει να αντιμετωπίσει.
Έχουμε στην Ελλάδα του 2010 ένα κόσμο αιχμάλωτο της υπηρεσίας του που επί χρόνια , χωρίζει οικογένειες, ξεβολεύει ζωές και...

αλλάζει στα παιδιά τους σχολεία . Ένας κόσμος που δεν μπορεί να Δημιουργήσει να ριζώσει κάπου. Ένας κόσμος που βρίσκεται μια ζωή στα νοίκια, στο τρέξιμο στην αβεβαιότητα και ανακατωσούρα. Ένας κόσμος που μόλις πει δόξα το θεό την επόμενη βρίσκεται στο βοήθα παναγιά.
Κυριολεκτικά αιχμάλωτος μιας παράνοιας. Μετατίθεται απο μία μονάδα για να κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά σε άλλη μονάδα. Χωρίς λόγο. Απο νησί σε νησί απο χωριό σε χωριό. Για να στηρίξει τις τοπικές οικονομίες
Κυριοι το πρόβλημα δεν είναι ο Ντίνος Ρόβλιας. Το πρόβλημα είναι συνολικότερο και αφορά συνολικά τις μεταθέσεις. Όλες τις μεταθέσεις όλων των ενστόλων.
Δείτε πόσες σύζυγοι στρατιωτικών παράδειγμα εργάζονται και αναρωτηθείτε πως ζουν αυτές οι οικογένειες. Δείτε το συνολικό οικογενειακό τους εισόδημα. Δείτε τι μισθους παιρνουν. Δείτε τα στοιχεία απο τις φορολογικές δηλώσεις. Δείτε πόσες μεταθέσεις παίρνουν αυτοί ή οιαστυνιμικοί στην καριέρα τους. Δείτε τι βαθμούς παίρνουν τα παιδιά τους στα σχολεία. Ρώτηστε με ανώνυμο ερωτηματολόγιο τα στελέχη σας πόσοι απο αυτούς σήκωσαν το τηλέφωνο για να ζητήσουν μια χάρη. Πόσοι το πέτυχαν. Τι γνώμη έχουν οι υπόλοιποι. Δείτε πόσα εκ, ευρώ ξοδεύονται κάθε χρόνο σε αυτότο θέμα και δείτε το πραγματικό όφελος ή την συνολική κοινωνική ζημιά που δημιουργείτε από αυτό το καθεστώς των μεταθέσεων.
Κάθε τρία χρόνια πολλοί φίλοι μου (στην Λάρισα έχουμε επιπλέον Στρατό και Αεροπορία και έχω την εντύπωση ότι στον Στρατό είναι ακόμη χειρότερα) φωρτώνουν τα νυκοκυριά τους στα φορτηγά και περιφέρονται ανά την επικράτεια ως αθίγγανοι. Χωρίς η υπηρεσία να καλυπτει τουλάχιστον τις αυτονόητες στεγαστικές τους αναγκες. Σοκ για τους ίδιους και την οικογένεια. Σοκ για την οικιακή τους οικονομία. Σοκ κυρίως για τα παιδιά τους που δεν φταίνε σε τίποτα.
Και τέλος πάντων το να φτάσει ένα ένστολο στέλεχος στο γραφείο υπουργού για να ζητήσει μετάθεση από μια πόλη της Ελλάδας σε μια άλλη (δηλαδή ΕΛΕΟΣ λες και είμαστε καμιά μεγάλη χώρα) δείχνει όχι μόνο το τρόπο που λειτουργεί το σύστημα αλλά και το μέγεθος τους προβλήματος του.
Κομματικοί προύχοντες, Παπάδες, πολιτευτές, βουλευτές, υπουργοί, στρατηγοί, γνωστοί, φίλοι, θείοι από Κωρώνη σπεκουλάρουν πάνω στο πρόβλημα και έχουν στήσει ένα απίστευτο αλσιβερίσι με τον αιχμάλωτο Έλληνα αξιωματικό -υπαξιωματικό. Πάγια πρακτική και το ξέρουμε όλοι.
Ένας κόσμος που ξέρει ότι για να βρεθεί σε μια φρουρά που έχει σπίτι (και που ονομάζεται φρουρά συμφερόντων) πρέπει να φιλήσει κατουρημένες ποδιές. Δηλαδή το μέρος όπου το στέλεχος καλύπτει τις στοιχειώδεις στεγαστικές του είναι ευνοική μετάθεση και θα μείνει εκεί τα λιγότερα χρόνια της καριέρας του. Απίστευτο;;;
Έχουμε τελικά μια υπηρεσία που καταδιώκει τα στελέχη της γιατί έχουν ένα σπίτι σε κάποια περιοχή της χώρας, και μέσα σε όλα αναρωτιόμαστε γιατί οι ένστολοι φέυγουν απο την δουλειά τους σε νεαρή ηλικία.
Θα έπρεπε σύντροφοι να αναρωτιώμαστε γιατί να κάτσουν, και αν τους θέλουμε να τους αφήσουμε τουλάχιστον απο μια ηλικία και πάνω να ριζώσουν κάπου και να ηρεμήσουν. Επιτέλους η οικογενειακη ζωή τους όπως όλων των υπολοίπων Ελλήνων προστατεύται και απο το Σύνταγμα.
Σύντροφοι δεν ωφελουν οι προσπαθείες αξιοκρατικών μεταθέσων και μεταθέσων με μόρια. Έγιναν και έχουν αποτύχει. Η κατάσταση ήταν και είναι τραγική. Οφέλιμη θα ήταν η αυτοκριτική και η περισυλλογή απο την πολιτεία συνολικά. Αφού αυτή τελειώσει θα πρέπει να περιοριστούν σημαντικά οι μεταθέσεις παντού, και να γίνονται μόνο σε μέρη και σε αριθμό ώστε η υπηρεσία να καλύπτει ή το στελεχος να καλύπεται στεγαστικά, ενώ μετά απο κάποια χρόνια υπηρεσίας να σταματούν τελείως.
Αν η υπηρεσία θέλει περισσότερα ας φτιάξει περισσότερα σπίτια ή ας δώσει ένα σοβαρό επίδομα ενοικίου στα στελέχη που αναγκάζονται να νοικιάζουν.
Τουλάχιστον αυτό.
Άντε σύντροφοι απο το ΠΑΣΟΚ περιμένω πράγματα σε αυτό το θέμα.

16 σχόλια

  1. πολυ καλα τα λες αλλα η φωτογραφια τι σχεση εχει? και επειδη την εχω ξαναδει σε ασχετο θεμα απο τους συντακτες του πρεςς μαθετε οτι η φωτογραφια εχει τραβηχτει κατα τη διαρκεια της τουρκικης εισβολης στην κυπρο και οι τρεις αιχμαλωτοι που φαινονται ειναι εληνοκυπριοι αγνοουμενοι και ο ενοπλος ειναι τουρκος.ειναι λοιπον τουλαχιστον ασεβεια αυτο που κανετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕΣ ΤΗ ΣΤΡΑΤΩΤΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΗΞΕΡΕΣ ΑΥΤΑ;
    ΑΝΤΩΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ. ΑΛΛΑ……..
    Ο ΚΑΘΕΙΣ ΕΦ’Ω ΕΤΑΧΘΗ ΚΑΙ ΕΠΕΛΕΞΕ .ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ( ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΟΜΙΛΩ ) ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΗ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ . ΕΠΕΙΤΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΝ/ ΕΠΕΙΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΑΛΛΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ. ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .ΟΤΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΛΕΞΗ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΦΟΥΓΚΟΚΩΛΑΡΙΟΙ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΤΗΝ ΒΓΑΛΑΝΕ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ .ΠΛΕΙΣΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ . ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ 110 ΠΜ ΠΟΥ ΧΑΣΚΟΥΝ ΣΑΝ ΣΚΕΛΕΤΟΙ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΔΩΣΕΤΕ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ . ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΕΠΤΑ ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ ΠΑΝΕ ΣΕ ΧΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΣΑΓΙΑ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΣΚΟΠΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ .ΕΑΝ ΔΕ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΩΣΤΟΣ ΤΟΝ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ . ΕΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Ροβλιας


    δεχτηκε τον Λευτερη τον ανδρεοπαπανδρεικο με μουστακια σαν την ψωλη βοδιου

    και του παραδοσε μια μηνυση για το περιβαλλον παπανδρεου

    ο κολαουζος Ρασπουτιν-Ραγκουσης πιτσαδωρος παρου ειχε πει στον Ροβλια να μην τον δεχτει....ετσι ο Ροβλιας εφυγε...αλλλα εχει χαρτια που καινε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άν δε σου αρέσει σήκω φύγε, υπάρχουν ορδές που λαχταρούν τη θέση σου. Στο καλό και να μας γράφεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σύντροφε,γράφεις:////////////////
    Θα έπρεπε σύντροφοι να αναρωτιώμαστε γιατί να κάτσουν..
    Σύντροφοι δεν ωφελουν οι προσπαθείες αξιοκρατικών μεταθέσων και μεταθέσων με μόρια.
    Άντε σύντροφοι απο το ΠΑΣΟΚ περιμένω πράγματα σε αυτό το θέμα.
    //////////////////////////////////
    Σύντροφος δέν είμαι,άρα γιά νά
    σχολιάσω,πρέπει νά βαπτισθώ σέ
    συντροφικό ΚΑΟΑ.
    Αλλά δέν προλαβαίνω,θά ήμουν στή
    σύνταξη εδώ καί 11 χρόνια.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ 3:11
    Πόσο μακράν της αληθείας είσαι!!!!!
    Να εικάσω ότι είσαι και βολεμένος ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υπηρέτησα στη Στρατιά (Λάρισα) το 1982 ένα εξάμηνο πριν απολυθώ. Ένα μεσημέρι στη φρουρά ο επόπτης (υψηλόβαθμος, τουλάχιστον ταγματάρχης) έκανε τη συνηθισμένη ερώτηση: Μήπως κάποιος είναι άρρωστος ή έχει κάποιο σημαντικό λόγο και δεν μπορεί να φυλάξει το βράδυ; Φυσικά κανένας έφεδρος δεν απάντησε, αλλά ένας μόνιμος ανθυπασπιστής πετάχτηκε και είπε: κύριε επόπτα ρωτάτε μόνον τους έφεδρους, δεν ρωτάτε όμως τους μόνιμους που καμιά φορά κάνουμε και τρεις μέρες να πάμε στο σπίτι μας … Η απάντηση του επόπτη (νάναι καλά αν βέβαια ζει ακόμα): κύριε ανθυπασπιστά αυτούς δεν τους ρώτησε κανένας αν θέλουν να πάνε στο στρατό, εσείς το διαλέξατε.

    Αυτό σαν πρώτη απάντηση.
    Σαν δεύτερη: Οι στρατιωτικοί βγαίνουν στη σύνταξη (έστω και με 30-35 χρόνια) από τα σαρανταπέντε τους. Με δεδομένο ότι ο μέσος όρος ηλικίας είναι για τους άντρες τα 73 χρόνια θα πάρουνε 28 χρόνια σύνταξη. Αν υποθέσουμε ότι παίρνουν σύνταξη 1500 ευρά το μήνα Χ 14 μήνες Χ 28 χρόνια μας κάνουν κοντά στα 600 χιλιάρικα. Και βέβαια βγαίνοντας στη σύνταξη νωρίς δεν κάθονται: Όλο και κάτι θα κάνουν. Γι αυτό σκοτώνονται να πάνε στο στρατό. Παλαιότερα σκοτώνονταν στον πόλεμο…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΜΟΝΙΜΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ, ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. Ο ΕΦΕΔΡΟΣ ΟΜΩΣ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΥΡΙΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΧΥΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΜΕΛΑΝΙ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΙ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ, ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΞΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ,ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ.

    ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΔΕΞΙΕΣ Η ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ (ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ) "ΧΑΖΟΓΚΟΜΕΝΕΣ" ΣΤΕΙΛΤΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ Η ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΙΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΑΞΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΛΙΘΟΒΟΛΗΘΗΚΑΝ / ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ ΕΠΙ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΝΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΞΕΦΡΑΖΑΝ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗ ΚΑΛΠΗ, ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΣΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΣΟΚ.ΚΑΤΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΕΠΙ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΙΔΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟΝ ΩΦΕΛΟΣ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΠΡΩΗΝ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ" .

    ΑΛΗΘΕΙΑ Κε ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ/ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ, ΤΑ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ??ΕΙΧΑΝ ΒΑΣΗ Η ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΝΕ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. καταρχήν έχουμε οικογένειες , που σημαίνει ότι αν εγώ ακολούθησα ένα επάγγελμα πρέπει να το πληρώνει η οικογενειά μου; τι σκεπτικό μερικών είναι αυτό ; δεύτερον ας υπάρξουν μόρια στις μεταθέσεις (γιατί δεν το κανουν ; το σκέφτηκες ;να σου πω εγώ για να έχουν να πουλάνε ρουσφέτι ) .
    Όσον αφορά για τον "διωγμένο" πασοκτση δεν λέω τίποτε (ντροπή) .
    Τι ζητάμε ; αξιοπρέπεια , αξιοκρατία , σεβασμό και να ακούγεται η φωνή μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε παιδιά κκώς έκανε ότι έκανε αν έκανε ο Ρόβλιας.Αλλά μεταξύ μιάς μετάθεσης ενός αστυνομικού και της κλοπής δημοσίου χρήματος υπάρχει τεράστια απόσταση.Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα.Τουλάχιστον αυτός έχει τα άντερα και παραιτήθηκε.Άλλοι κι άλλοι που κατέκλεβαν τη χώρα την ίδια στιγμή που μας έλεγαν ότι θα μας φέρπυν καλύτερες μέρες και ήταν βιδωμένοι στις καράκλες τους.Καμία τσιπα καμια ντροπή! Δεν είναι όλες οι αμαρτίες ίδιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. EΔΩ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΠΑΡΕΤΕ ΚΟΣΜΕ:

    the Bloopers Team
    * Κλάδος: Επικοινωνία ή ΜΜΕ
    * Τόπος: Toronto : Ontario 5 : Καναδάς
    * Κλιπ Ήχου
    Για Μένα
    Bloopers are: a group of people, journalists actors authors musicians and computer professionals, some in Greece some in Canada and the States.....

    KAI AΠΕΙΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΒΡΟΜΙΕΣ. ΕΜΕΤΟΥΣ.
    ΧΥΣΙΑ. ΤΣΙΡΛΕΣ..
    ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ. ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση