GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μικρή αγγελία‏...

Από το http://www.harrytsopanos.blogspot.com/ ΖΗΤΕΙΤΑΙ Πολιτικος με θαρρος ο οποιος να εχει τα κοτσια να πει οτι γνωριζε τον Χριστοφορακο. Ε...

Από το http://www.harrytsopanos.blogspot.com/

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Πολιτικος με θαρρος ο οποιος να εχει τα κοτσια να πει οτι γνωριζε τον Χριστοφορακο.
Ετσι οπως παει αυτον τον αγνωστο δεν τον ξερει κανεις σε αυτην την χωρα, ολοι βγαινουν και εκ βαθεων αποκαλυπτουν οτι δεν τον γνωριζαν. Επισης ζητειται καποιος να μας πει ποιος και πως αφησε να φυγει απο την χωρα ο αλλος κυριος, Καραβελλας νομιζω λεγεται, και αν υπηρχε καποιος που να τον γνωριζε και εκεινον.
Και για να παμε και...

λιγο παλαιοτερα αν υπαρχει και κανενας πολιτικος που να γνωριζε και τον Κοσκωτα,αν θυμαμαι καλα γιατι ειμαι και μιας ηλικιας και αυτον δεν τον γνωριζε τοτε κανεις,και αυτος ειχε καταφερει να διαφυγει στο εξωτερικο.
Ειναι πολυ παραξενο τοσο αγνωστα ατομα να καταφερνουν να αποφευγουν την δικαιοσυνη, να παραμενουν ελευθερα, να καταφερνουν να φυγουν στο εξωτερικο,και να μην υπαρχει περιπτωση να μαθουμε τελικα τι εχει συμβει και ποιος τα εχει παρει.
Συνηθως οι αγνωστοι σε αυτην την χωρα δεν εχουν αυτην την τυχη,συνηθως οι αγνωστοι σε αυτην την χωρα δεν εχουν και την στηριξη κανενος,και συνηθως οι αγνωστοι σε αυτην την χωρα δεν εχουν και τα μεσα να διαφυγουν απο πουθενα.
Ας αφησουν τις γελοιοτητες λοιπον οι κυριοι που δεν γνωριζουν τους αγνωστους γνωστους τους, αλλα ηλιθιους μας περνανε σαν ηλιθιους μας φερονται,και μετα περιμενουμε να βγει κατι απο τις εξεταστικες.
Κατι θα βγει,θα βγει απο το ταμειο του κρατους αλλα δεν θα μπει στις τσεπες μας,θα μπει στις δικες τους οπως παντα.

7 σχόλια

  1. ποιοι είναι πίσω από την παραίτηση που θα προκαλέσει στο ν. Κιλκίς???????? ο Ν&Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Σύμφωνα με την έρευνα, που ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι μετά από το σκάνδαλο με τις βουλευτικές δαπάνες, παρέβησαν τη σχετική νομοθεσία οι 390 από τους συνολικά 646 βουλευτές (ποσοστό 60,37%), των οποίων οι δαπάνες εξετάστηκαν για την περίοδο 2004-2009!

    Οι παραβάτες βουλευτές καλούνται να επιστρέψουν συνολικά το ποσό του 1,28 εκατομμυρίου ευρώ, από το οποίο πάντως πρέπει να εκπέσει το ποσό των 211.000 ευρώ, καθώς ένας πρώην δικαστής, ο σερ Πολ Κένεντι, ο οποίος είχε διοριστεί από τη Βουλή των Κοινοτήτων για να μελετήσει τις εφέσεις των βουλευτών, αποφάσισε να επικυρώσει 44 από τις 75 σχετικές εφέσεις."

    Πως να πάει τούτος ο τόπος μπροστά, όταν οι δικοί μας οι βουλευτές πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, είναι όλοι λαμόγια, κλέβουν και λεηλατούν και δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεννήθηκα στο St Paul της Μινεσότα το 1952 η μάνα μου είναι από το Έλμχαρστ του Ιλινόις.

    Ο πατέρας μου είναι από πατέρα Έλληνα και μάνα Πολωνέζα ,

    το 1977 ηρθα στην Ελλάδα μετά από ένα πέρασμα και από την Σουηδία που απέκτησα και μια αδερφούλα (αυτής η μάνα είναι Σουηδέζα)

    ΠΕΣ ΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ , ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΒΛΑΚΕΣ ΜΕ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ


    SHKAT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκεινο που περιμενω τις επομενες μερες (ισως και ωρες) ειναι η ..δημοσκοπηση που θα λεει οτι το βλακογιοργο επεισε τον .."λαο" και ο .."λαος" ειναι ετοιμος να υποστει.."θυσιες"!!!!

    Παμε στοιχημα,οτι ετσι θα ειναι??

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΟΙ ΓΛΥΦΑΝΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ

    ΟΛΟΙ ΦΑΓΑΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΖΙΕΜΕΝΣ

    ΕΑΝ ΨΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΛΑΔΟΜΕΝΩΝ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ

    ΜΟΝΟ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΘΑ ΞΕΠΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΛΑΔΙΑΡΙΔΩΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βέβαια δεν γνωρίζει κανείς τον Χριστοφοράκο. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑΦΕΡΝΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση