GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θράσος ή βλακεία;...

Με αφορμή την διαφήμιση της ΝΔ για το συνέδριο Από τον Χρήστο Λουτράδη Πολλές φορές είναι πράγματι δύσκολο να ξεχωρίσεις την διαφορά της βλ...

Με αφορμή την διαφήμιση της ΝΔ για το συνέδριο

Από τον Χρήστο Λουτράδη

Πολλές φορές είναι πράγματι δύσκολο να ξεχωρίσεις την διαφορά της βλακείας ή του θράσσους. Ειδικά δεν αν συνδυαζόνται τότε το μείγμα φλερτάρει με το επικίνδυνο. Αναφέρομαι στην ''πρωτοποριακή'' ιδέα του κ. Σαμαρά να μας ενημερώσει ότι ''υπάρχει ελπίδα'' εξ αφορμής του συνεδρίου της Ν.Δ την Κυριακή. Πρώτη φορά ακούω ότι...

η ελπίδα έχει το ίδιο ονοματεπώνυμο με αυτόν που την στέρεισαι απο τον Ελληνικό λαό. Πρώτη φορά βλέπω πρόεδρο κόμματος εκτός απο ένδεια κομματικών στελεχών να πάσχει και απο ένδεια επαγγελματικών στελεχών. Γιατί τουλάχιστον ένδεια επαγγελματισμού αλλά και τακτ δείχνει να αναγέλλεις την "έλπιδα'' 4 μήνες μετά απο τις εκλογές που έχασες ακριβώς γιατί έφερες την χώρα σε αδιέξοδο. Είμαι περίεργος ποια ελπίδα συμβολίζουν οι κ. Αλογοσκούφης και Παπαθανασίου. Μάλλον την ελπίδα ότι ακόμη και στην Ελλάδα δεν μένουν όλοι στο απυρόβλητο.

19 σχόλια

  1. ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΦΟΒΟΣ,ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ ,


    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΤΕΡΥΓΑ,


    ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΡΕΛΑ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ
    ....ΚΥΡΙΟΙ...ΤΗΣ ΝΕΑΣ
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
    ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Megalicious ενημέρωση"
    ΠΡΑΣΙΝΗ ΧΛΑΠΑΤΣΑ ΜΕ ΕΜΕΤΟ .

    "Καλά αυτό το ενημερωτικό δελτίο του MEGA, με τους τρεμοπρετεντερηδες και τις μανα με κάψες τσιμούχες - που αδυνατούν να στεγανοποιήσουν το σοσιαλιστικό παρελθόν των συγκεκριμένων δημοσιογράφων ;;; επιτρέποντας στο πασοκικό παραλήρημα να διαρρέει αναίσχυντα προς πάσα κατεύθυνση.

    Αποτελεί το χαρακτηριστικό παράδειγμα της κατευθυνόμενης δημοσιογραφικής ενημέρωσης.
    Κανένα σχόλιο για τους πραγματικούς υπαίτιους του...
    χρέους ( βλ. Κοσκωτάδες, Τσοβόλα δώστα όλα, μεγάλο φαγοπότι των κοινοτικών κονδυλίων, παρασιτική διόγκωση του δημοσίου, διαχρονική σίτιση των εθνικών μεγαλοεργολάβων απο τον κρατικό κορβανά, χρηματιστήριο, νομιμοποίηση και αποθέωση της ήσσονος προσπάθειας και επιβράβευση της δημοσιουπαλληλικής νοοτροπίας, καλλιέργεια της κρατικοδίαιτης επιχειρηματικότητας και προώθηση των απανταχού αργόμισθων συνδικαλισταράδων σε παχυλά αμοιβόμενες θέσεις της κρατικής μηχανής κ.α ) και δριμεία κριτική στην απελθούσα- κάκιστη βέβαια- κυβέρνηση Καραμανλή.

    Κανένα σχόλιο για την απουσία ενός σαφούς αναπτυξιακού σχεδίου απο την παρούσα κυβέρνηση και αποθέωση του ΄΄ευρωπαικού΄΄ προφίλ του έλληνα πρωθυπουργού.
    Κανένα σχόλιο για τους πειραματισμούς των μαθητευόμενων μάγων της σοσσιαλιστικής διακυβέρνησης και συνεχείς προσπάθειες τρομοκράτησης του έλληνα πολίτη, λες και αυτός μόνο ευθύνεται για τη σημερινή κατάντια της χώρας μας.

    Αν έτσι νομίζετε οτι ασκείται η δημοσιογραφία κύριοι του Megalicious δελτίου ειδήσεων τότε είστε απλά γελασμένοι. .... "
    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΟΥΤΡΟΚΑΜΠΙΝΕ του πασοκ
    Μα πάς αμέσως να αγοράσεις 1 λίτρο Βενζίνα με 1,5 ευρω.
    Ένα πακέτο Τσιγάρα 4 ευρω
    και να ανάψεις ένα Τσιγάρο
    να ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΥΘΕΙΣ απο ευτυχία.

    φιλική συμβουλή.
    Να βάλεις και μια Πράσινη σημαία στον Κωλο σου,
    ανεμίζοντας η Καύση θα είναι πιο γρήγορη και
    θα υποφέρεις λιγότερο ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ
    της ΧΟΥΡΙΕΤ.

    ΚΩΛΕ ΠΟΥ ΕΚΤΟΝΩΝΟΝΤΑΙ ΧΥΝΟΝΤΑΣ
    ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ.
    ΒΡΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απύθμενο το θράσος του Προέδρου και των επιτελών της Ν.Δ. Διέλυσαν τη χώρα και τώρα "πουλάνε" ελπίδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ θράσος αυτού του Βλάκα Λουτράδη
    μου θύμισε.
    κάτι που διάβασα αλλού.

    " Εγώ πάντως θα ήθελα να επισυνάψω μια ωραιότατη συναίνεση μεταξύ της άκρης του παπουτσιού μου και των μαλακών μορίων του Καμπουράκη.

    Συγχίστηκα πρωινιάτικα πριν κατέβω στη δουλειά, Σκανδαλίδης, Λαφαζάνης, Σταικούρας, Βελόπουλος και τα Κατσαμπάκια. Ο Σκανδαλίδης χαλαρός, δεν χρειαζόταν να πει τπτ, είχαμε τον Καμπουράκη να ωρύεται που δεν έχει ο κόσμος να φάει (ήμαρτον), τον άλλο το γλύφτη να γελάει και να μιλάει για εξεταστικέ και το ‘40 (επειδή ανέφερε ο Σταικούρας το ‘81) και το εξαπτέρυγο του ΠΑΣΟΚ,
    βλέπε γιουσουφάκι του ΛΑΟΣ να ειρωνεύεται για εξεταστική από 1823!

    Πραγματικά συγχαίρω τον κ Σταικούρα, όχι απλά για τον καθαρό, σταράτο και ψύχραιμο λόγο του, αλλά γιατί εγώ στη θέση του θα είχα ξεριζώσει τη γλώσσα του Καμπουράκη με στυλό και μετά θα του το κάρφωνα στο δόξα πατρί έτσι για λάβαρο!
    Φωτιά και τσεκούρι θέλουμε, όχι συναίνεση…

    ..με αυτούς τους ΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ. ΠΑΣΟΚΟλουτροκαμπινέδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επιτέλους! Το GAP ας λουστεί όλη την ανεπάρκειά του. Είναι κατόρθωμα δικό του η “περιδύνηση”, κοινώς η αποτυχία να πλήξει το ευρώ, που στο κάτω κάτω της γραφής είναι και δικό μας νόμισμα.

    Απέναντι στην χυδαιότητα ενός αποτυχημένου πρωθυπουργού,

    ο Σαμαράς εκφράζει την πραγματική ελπίδα, νοιώθοντας την αγωνία του Έλληνα αλλά έχοντας πραγματική επιθυμία να βοηθήσει.

    Απέναντι στον παραλογισμό που εκφράζεται από το θίασο της ντροπής του GAP, διαφαίνεται η λογική και η δύναμη της ειλικρινούς βοήθειας προς τον λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ...αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι.
    Είναι στους Υπολογιστές μας, να αντικαταστήσουμε την λέξη..
    Πράσινη με την ΜΑΣΤΑΡΔΗ
    και
    τους Πράσινους, με τους ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ
    ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΙΛΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. H KOLOGAMIMENI DEKSIA OLLA TA EXEI MAZI KE OLLA TA POUSTRAKIA TIS POLITIKIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ στην τσέπη σου ΠΑΤΡΙΩΤΗ.
    Πρώτα ο πολίτης θα πληρώσει.
    Μετά όλοι οι άλλοι (αν δεν έχει γίνει ταμείο).

    Μόνο ένας ψυχαναγκαστικός εγκέφαλος θα σκεφτόταν αυτό το τερατούργημα με τις αποδείξεις. Υποχρεώνει τον κόσμο να αποθησαυρίζει μαυρισμένα χαρτάκια.

    Μέτρα, μέτρα τα κουκιά μέχρι να φτάσεις στο επιθυμητό νούμερο για να σου φύγει το στρές.
    Αλλά όχι μόνο αυτό.
    Εμφυσά την καχυποψία σε κάθε συναλλαγή θεωρόντας την δυνητικά παράνομη ώστε μόνο με την ύπαρξη απόδειξης να κατοχυρωθεί.

    Για τις μίζες αλήθεια, όλοι αυτοί που μας κάνουν τους σωτήρες, έκοβαν απόδειξη?

    Το μόνο σίγουρο είναι πως το μέτρο αυτό θα εξακοντίσει την διαφθορά σε δυσθεώρητα ύψη.

    προχωρα ΑΝΤΩΝΗ
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΤΑΡΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΦΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το ΠΑΣΟΚ πάσχει ήδη από το σύνδρομο του Τιτανικού ...

    Το μόνο που ενδιαφέρει την κυβέρνηση είναι να χρεώσει τα μέτρα στη Νέα Δημοκρατία παρατήρησε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς κατά την ομιλία του στη συνεδρίαση...
    της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος για την εκλογή νέου γραμματέα της ΚΟ.

    «Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ στην αρχή δεν γνώριζε - ή έκανε ότι δεν γνώριζε - ποια ήταν η κατάσταση της χώρας. Γι’ αυτό έταζε στους πάντες τα πάντα. Κι όταν υποχρεώθηκε να αναλάβει τις ευθύνες της, άρχισε να μας λέει ότι "η χώρα απώλεσε μέρος της εθνικής της κυριαρχίας".
    Κι έτσι εμφανίζεται πρόθυμη για μέτρα πολύ χειρότερα από εκείνα που μπορούσε να πάρει μόνη της, πριν λίγους μήνες, προκειμένου να αποφύγει τα χειρότερα», παρατήρησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

    «Το μόνο που ενδιαφέρει την κυβέρνηση, είναι να χρεώσει στη Νέα Δημοκρατία τα οδυνηρά μέτρα που αναγκάζεται σήμερα να λάβει, γιατί η ίδια αδράνησε επί πέντε μήνες κι άφησε τη χώρα να γίνει έρμαιο στις ορέξεις των κερδοσκόπων», υπογράμμισε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε:

    Σε τελευταία ανάλυση, κυβερνώ σημαίνει τέσσερα πράγματα: Προβλέπω, Πείθω, Αποφασίζω και Πράττω.
    Δεν σημαίνει ότι επειδή δεν μπορώ να προβλέψω, δεν μπορώ να πείσω, δεν μπορώ να αποφασίσω και δεν μπορώ να πράξω, σχεδιάζω Εξεταστικές Επιτροπές».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τόσο πολύ φοβάστε ρε ΠΑΣΟΚΟΙ ;

    Μου φαίνεται οτι δεν εχετε καμμιά εμπισστοσύνη στον Γιωργάκη !!!

    Με την πρώτη σύγκριση θα λέτε Βενιζέλος και πάλι Βενιζέλος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν ντρέπονται λίγο να λένε τέτοια πράγματα αυτοί που αυξάνουν κατακόρυφα τη φορολογία ακινήτων-τσιγάρων-αυτοκινήτων-ποτών-βενζίνης, που έδιωξαν δεκάδες χιλιάδες κακοπληρωμένους stage, που κατάργησαν την απόσυρση, που έχουν στείλει 250.000 ανθρώπους στην ανεργία, που χάρισαν 2,5 δισ. ευρώ από τα σπρέντς στους αμερικάνους κερδοσκόπους, που αυξάνουν τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης, που κόβουν το ΕΚΑΣ από χιλιάδες συνταξιούχους και που κόβουν τα επιδόματα των χαμηλόμισθων;
    ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΑΖΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΙΠΟΤΕ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ;
    Ντροπή σου Γιώργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΝΑΙ...ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΛΠΙΔΑ.....ΑΦΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ....ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ...ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ...ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΟΔΙΔΥΜΑ ΤΟΥ.....ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΟΛΗ ΜΑΖΕΜΕΝΗ.....ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΜΙΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΩΣ ΑΝΕΚΔΟΤΟ .
    ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΟΙΕΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΙ, ΠΕΤΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥΣ, ΑΝΕΡΑΣΤΟΥΣ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΙ
    ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το πολιτικό βλήμα που λέγεται Σαμαράς,μέχρι εκεί φτάνει. Να εκτοξεύσει δηλαδή αυτή τη βλακώδη ρουκέτα διαφημιστικής κακογουστιάς και ασχετοσύνης!Αυτά μπορεί αυτά κάνει ο τύπος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μεταξύ του Τζέφρυ και του Αντωνάκη θα ξαναεπιλέξετε και πάλι οι ανεγκέφαλοι εγκάθετοι με την ψήφο σας και με την βοήθεια των λαθρομεταναστών της Τζακρή θα εκτελέσετε το μέλλον των ελλήνων πολιτών. Το κακό που έχετε κάνει στην οικογένεια μου και το μέλλον μας με την εμμονή σας να εκλέγετε κόμμα λές και βλέπετε αγώνα ΠΑΟ-ΟΣΦΠ και πρέπει να νικήσει η ομάδα σας, λές και θα σας δώσουν να φάτε ή θα σας πληρώσουν τους λογαριασμούς σας την άλλη ημέρα αποδεικνύει το μέγεθος της ηλιθιότητας σας. Τώρα που έχουν καταστρέψει την καθημερινότητα σας καθιστώντας σας πιο φτωχούς από ποτέ εσείς επιμένετε να τους στηρίζετε και λυσσαλέα να κατακρίνετε τους κατα φαντασία αντιπάλους σας, γιατί αυτοί κολλητάρια είναι από τα νιάτα τους και πίσω από τις κάμερες μόνο χαμόγελα ανταλλάσουν. Τέτοια Ελλάδα δεν μου αξίζει ούτε στο παιδί μου αλλά δυστυχώς αφού σε χώρα ηλιθιών πολιτών γεννηθήκαμε λυπάμαι ακόμα περισσότερο για την ιστορία μας και για την σημερινή αναξιότητα μας. Σας εύχομαι καλή συνέχεια στο κατασπάραγμα των σαρκών σας.Ζώα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση