GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και ξαφνικά, τουρκικά F16...

Από το http://www.taseis.net/ Πάνω από το πεδίο βολής της Άνδρου, στα 300 μέτρα, οπλισμένο πέρασε πάνω από πλοίο του πολεμικού ναυτικού, που...

Από το http://www.taseis.net/

Πάνω από το πεδίο βολής της Άνδρου, στα 300 μέτρα, οπλισμένο πέρασε πάνω από πλοίο του πολεμικού ναυτικού, που συμμετείχε σε άσκηση με πραγματικά πυρά, Τουρκικό F16. Τώρα αυτό ήταν συνέπεια της δημοσιότητας του νησιού από τις περιπέτειες γνωστής τηλεπαρουσιάστριας; Μάλλον όχι! Απλώς ήταν απαραίτητη υπενθύμιση για την ανάγκη επανέναρξης ευρύτερου ελληνοτουρκικού διαλόγου έτσι όπως...

τον περιγράφει στο γράμμα του τον Οκτώβριο του 2009 προς τον Παπανδρέου ο Πρωθυπουργός της Τουρκιάς Ερντογάν. Γράφαμε χθες, ότι η επίσκεψη Σαμαρά στον Παπανδρέου είχε σαν δεύτερο σημείο αυτόν ακριβώς τον διάλογο. Και μέσα σε λίγες ώρες εμφανίστηκαν και τα F16.

11 σχόλια

  1. E, δεν είναι πρώτη φορά. Στο κεντρικό Αιγαίο ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ;



    ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΏΦΡΩΝ, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ;


    ΛΑΜΠΡΑ ΚΑΙ ΣΟΦΑ ΕΝΗΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΙ ΤΟΥ ΥΠΕΘΑ, ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΝΤΑΣ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.


    ΝΑ ΤΣΑΛΑΚΩΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΚΑΟΥΜΠΟΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ!!!!!


    ΝΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ,ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΕ.




    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. προειδοποίηση: Δεν είναι απλά ακατάλληλο, είναι ΑΚΡΩΣ απάγορευτικό για κάτω των 18.
    Είναι για πολύ γερά στομάχια και κάνει τα πέρι ανθρωπίνων δικαιωμάτων των μεταναστών στην Ελλάδα πραγματικά ανέκδοτο. Αυτό που ακολουθεί όμως δυστυχώς είναι μία πραγματικότητα που όσο και να στρουθοκαμηλίζουμε δεν θα αποφύγουμε.
    Αφιερωμένο λοιπόν σε όλους αυτούς που πιστεύουν οτί αυτό δεν μπορεί να χτυπήσει την πόρτα τους. Ίσως. Την πόρτα των παιδιών τους θα την χτυπήσει όμως σίγουρα. Δεν θα κρίνω το Ισλάμ, θα κρίνω όμως αυτά που θα φέρει.. και θα τα φέρει..
    Σφιξτε τα δόντια και ανοίξτε τα μάτια σας.. σας προειδοποίησα πάντως:

    http://www.truthtube.tv/play.php?vid=2120

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τώρα εγώ θα φταίω αν υποθέσω ότι ακόμα κι αυτό είναι προσυμφωνημένο ώστε να δημιουργηθεί κάποιο επεισόδια που θα αποπροσανατολίσει τον κόσμο που αυτό τον καιρό κοιτάει άλλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 19 Φεβ 2010 11:17:00 π.μ.


    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ,ΑΛΛΑ Ο ΘΕΟΣ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΜΥΑΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 19 Φεβ 2010 10:57:00 π.μ

    ρε φιλε και μολις ειχα φαει!

    ολος ο πολιτισμενος κοσμος πρεπει να καταλαβει οτι το ισλαμ ειναι απειλη για ολη την ανθρωποτητα!
    οτι αλλο λενε ειναι μπουρδες.

    εμεις σαν ελληνες ενα εχουμε να πουμε στους κυβερνωντες μας με αυτα που πανε να μας περασουν.

    Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ...αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι.
    Είναι στους Υπολογιστές μας, να αντικαταστήσουμε την λέξη..
    Πράσινη με την ΜΑΣΤΑΡΔΗ
    και
    τους Πράσινους, με τους ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ.

    (σαν το σκατο το blooper..που αμολύσανε πάλι απο τον βόθρο της Ιπποκράτους.)
    ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ
    ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΙΛΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και οι Άγγλοι με τους Γάλλους κάνανε συμφωνίες και συζητήσεις για μέτρα στήριξης εμπιστοσύνης με την Γερμανία του Χίτλερ και τα είδαμε τα αποτελέσματα. Θα κάνει ο Τζέφρυ διάλογο με τους τούρκους πολιτικούς? Με τους στρατιωτικούς ποιός θα κάνει διάλογο. Ξεπούλημα της κυριαρχίας μόνο ο Σημίτης (ΙΜΙΑ) και ο Τζέφρυ μπορεί να κάνει με την βοήθεια και οι δύο του Θεόδωρου Πάγκαλου γνωστού για την αγάπη του για την χώρα του. Ψήφο σε όλους τους λαθρομετανάστες με το που πατάνε το πόδι τους στην Ελλάδα να δώσετε ΠΑΣΟΚΙΑ για νε έχετε ελπίδα να ξαναβγείτε στην εξουσία γιατί απο έλληνες πολίτες θα π΄΄αρετε αυτό που σας αξίζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κύριε Πρωθυπουργέ, Κύριε Παπανδρέου, εάν δοθούν άδειες για αυτά τα λεγόμενα ληστρικά για τους παίκτες φρουτάκια και δεν συνδεθούν ON LINE με κάποια υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών θα είναι ακόμη πιο μεγάλο οικονομικό έγκλημα από αυτό που έγινε όταν τα είχαμε ξανά και μπροστά στην καταστροφή που είχαν προκαλέσει στους παίκτες η κυβέρνηση του Πασόκ τα έκλεισε, διότι τώρα δεν μπορούμε να πούμε ότι το κράτος δεν ξέρει τι πρόκειται να γίνει, ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ON LINE με το Υπουργείο κάποιο φρένο θα υπάρχει.
    Και μην σας ξεγελάσουν ότι μια τέτοια σύνδεση θα έχει κόστος, 40 euro το μήνα είναι και τι είναι αυτό μπροστά στα προσδοκώμενα κέρδη!
    Όσο για τα έξοδα εγκατάστασης ελέγχου στο Υπουργείο ένας δυνατός υπολογιστής με έναν άλλο εφεδρικό, και δυο SERVER εφεδρικό και κανονικό, την ανάλογη βάρδια από ανθρώπους και το κατάλληλο λογισμικό.
    Επίσης η σύνδεση να είναι τέτοια που μόλις διακόπτετε η παροχή πληροφοριών από τον χρήστη προς το Υπουργείο να διακόπτετε και η χρήση, αλλά και να δίνετε ALARM ούτως ώστε να υπάρχει άμεσος έλεγχος από το τοπικό αστυνομικό τμήμα.
    Επίσης όποιος έχει πάρει άδεια να εγκαταστήσει φρουτάκια και παρουσιάσει τέτοιες διακοπές στην τρίτη διακοπή να του αφαιρείτε η άδεια τουλάχιστον για τρεις μήνες.
    Έτσι δεν θα τολμούν να αποσυνδέονται και να κάνουν ότι θέλουν.
    ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΕΦ ΑΠΑΞ ΕΙΣΦΟΡΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΔΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 19 Φεβ 2010 1:40:00 μ.μ.


    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΗ.



    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ , ΑΝΤΙΦΑΣΚΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ .


    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΕΙΣ (ΣΧΕΤΙΚΕΣ).

    ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

    ΟΥΤΕ ΙΣΛΑΜ,ΟΥΤΕ ΠΑΣΟΚ ,ΟΥΤΕ ΝΔ κλπ.


    ΑΛΛΟ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση