GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συναίνεση πριν το ναυάγιο...

4 σχόλια

  1. Πάρτι 10ετιών θα πάρει τέλος επιτέλους? Επιδόματα σχεδόν διπλάσια των μισθών τους, εθελούσιες, συντάξεις 42, 43, 48, 49, 50 κλπ ετών, αργομισθίες, ρουσφετολογικοί διορισμοί, αναξιοκρατία, κομματισμός, ΔΕΚΟ για το πάρτι της κομματοκρατίας, διαφθορά, αυταρχισμός στις συναλλαγές με τον πολίτη κράτος ούτε καν μπορδέλο κάτι χειρότερο. Μπράβο στο Γιώργο που τόλμησε αλλά: Μείωση των τεράστιων επιδομάτων 10% δηλ οι 3500 € θα γίνουν 3000 άντε και λιγότερο τι θα πάθουν δηλ θα φτωχύνουν όλοι αυτοί? όχι. οι μισθωτοί όμως των 900 €, των 100, 1200, 1300 που έχουν να πάρουν αύξηση εδώ και πολλά χρόνια ούτε το 1,5%? Αυτό δεν είναι δίκαιη κατανομή των βαρών. Βγήκα συνταξιούχος με 36 χρόνια συντάξιμης υπηρεσίας ΠΕ με τελευταίο μισθό 1680 € (δ/ντής σχολείου) έπαιρνα δηλ καταληκτικό μισθό 700 περίπου € λιγότερα από κλητήρα εφορίας με τα μισά μου χρόνια απόφοιτο δημοτικού. Οι θλιβερές φιγούρες των συνδικαλιστών τόσα χρόνια τι κάνανε απέναντι στο όργιο των παροχών κάτω από το τραπέζι σε κλάδους που σχεδόν τριπλασιάζανε τις αποδοχές τους και χωρίζανε του υπαλλήλους σε πατρίκιους και πληβείους πράγμα που έδρασε διαλυτικά στην παραγωγικότητα του δημοσίου. Παρά την αδικία που και σήμερα υφίστανται οι πληβείοι του δημοσίου με αυτά τα μέτρα, στηρίζουμε το Γιώργο αναμένοντας βέβαια τα επόμενα νομοσχέδια που θα αναγκάσουν τους έχοντες και κατέχοντες, τα παράσιτα, τους κερδοσκόπους, τους φοροκλέφτες κλπ να πληρώσουν επιτέλους.
    Πολίτης Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκεινο που περιμενω τις επομενες μερες (ισως και ωρες) ειναι η ..δημοσκοπηση που θα λεει οτι το βλακογιοργο επεισε τον .."λαο" και ο .."λαος" ειναι ετοιμος να υποστει.."θυσιες"!!!!

    Παμε στοιχημα,οτι ετσι θα ειναι??

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλέ μου άνθρωπε, δεν αμφισβητώ ότι οι ψηφοφόροι του Πασόκ είναι Ελληνες που αγαπούν την πατρίδα τους, αλλά πες μου εσύ:

    Ποιά ΕΘΝΙΚΗ ανάγκη εξυπηρετεί η ελληνοποίηση αλλοδαπών (δεν έχω αντίρρηση σε μόνιμη άδεια εργασίας ή κατοικίας, αλλά “Ελληνοποίηση”;)

    Ποιά ΕΘΝΙΚΗ ανάγκη εξυπηρετεί το ψευδεπίγραφο ΥΠΕ”Κλιματικής Αλλαγής” που βιάστηκε να ανακοινώσει τιμές ρεύματος το 2011, για να βγάζουν περισσότερα ο Κοπελούζος και ο Περιστέρης και οι Δυτικοευρωπαίοι εργοδότες τους;

    Ποιά είναι η ΕΘΝΙΚΗ ανάγκη να μην κάνουμε τίποτα για 3-4 μήνες για να έρθουν οι ξένοι να πούνε αυτά που αυτή εδώ η ιστοσελίδα φωνάζει εδώ και 2 χρόνια;

    Ποιά ΕΘΝΙΚΗ ανάγκη εξυπηρέτησαν τα Πράσινα τέλη κυκλογφορίας;

    Ποιά ΕΘΝΙΚΗ ανάγκη εξυπηρετεί το ξαναγράψιμο του συνωστισμού στην Σμύρνη;

    Πες μου μια πιστευτή, λογική, αληθινή, απάντηση, και δεν θα ξαναγράψω ποτέ τίποτε. Και πες μου γρήγορα, γιατί θα γραψω εγώ την απάντηση και θα σας ξευτελίσω.

    ΑΜΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ
    ΓΡΑΨΤΗΝ ΣΤΑ ΧΙΜΠΑΤΖΙΔΙΚΑ
    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ
    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μακεδονια ειναι μονο μια και ειναιο ελληνικη


    ...
    http://drloula.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση