GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H Eλλάδα της παραγωγής, της εργασίας...

...και του αγώνα δεν χρεοκοπεί! Tου ΛΕΥΤΕΡΗ ΤΖΙΟΛΑ πρώην Υφυπουργού του ΠΑΣΟΚ ‏ Η ελληνική κυβέρνηση ζητά από τους ευρωπαίους εταίρους πολιτ...

...και του αγώνα δεν χρεοκοπεί!

Tου ΛΕΥΤΕΡΗ ΤΖΙΟΛΑ
πρώην Υφυπουργού του ΠΑΣΟΚ ‏

Η ελληνική κυβέρνηση ζητά από τους ευρωπαίους εταίρους πολιτική στήριξη. Δηλαδή, δέσμευση αλληλεγγύης, σχετική ελευθερία κινήσεων και εύλογο χρόνο.
Μιά απόφαση πολιτικής στήριξης με οικονομικό αντίκρυσμα, νομίζω ότι, είναι η πραγματική, επείγουσα προτεραιότητα. Μια μορφή δανεισμού, με λογικούς όρους δανειοδότησης και κοινωνικής ισορροπίας, είναι το ζητούμενο (και το επιθυμούμενο στις κρίσιμες τωρινές συνθήκες). Θα έδινε τη δυνατότητα να ελεγχθεί το οξύ δημοσιονομικό πρόβλημα και να κινηθούν οι προτεραιότητες ανάκμψης για να φρεναρισθεί και να αντιμετωπισθεί η η ύφεση. Κάτι τέτοιο θα αποτελούσε και...

αποφασιστικό φραγμό στα κερδοσκοπικά funds, αφού θα αφαιρούσε έδαφος από την κερδοσκοπική τους βουλιμία παρέχοντας στην Ελλάδα δάνειο με λογικούς όρους. Οι αγορές δεν κατευνάζονται με σκληρά μέτρα. Κριτήριο τους δεν είναι η προοπτική μιας εύρρωστης ελληνικής οικονομίας, αλλά το μεγαλύτερο κέρδος και μάλιστα άμεσα.
Ο έλεγχος της κερδοσκοπίας στον διεθνή χρηματο-οικονομικό χώρο απαιτεί άλλα μέτρα (θεσμικού και διεθνοποιημένου χαρακτήρα, που δειλά συζητούνταν στη φάση του ξεσπάσματος της κρίσης, το φθινόπωρο 2008, για να γίνουν, όμως, στην πράξη τα αντίθετα). Και, βέβαια, την κερδοσκοπία δεν θα την αντιμετωπίσει μόνη της η ελληνική οικονομία.... Αλλιώς, -αν τίποτα απ΄ αυτά δεν κατορθωθεί- οι επενδύσεις σε ελληνικά ομόλογα, έχοντας ρίσκο (για μεγάλο χρονικό διάστημα), θα γίνονται με αυξημένα επιτόκια. Κι αυτό δεν λύνεται με κάποια μέτρα. Τα ελληνικά ομόλογα όσο θα είναι επισφαλή δεν μπορούν παρά να έχουν υψηλά ασφάλιστρα (spred).
Εξ άλλου, τα μέτρα τα ζητά η Ε.Επιτροπή και η Ε.Κ.Τράπεζα αποτελούν συνέπεια προς το σύμφωνο σταθερότητας (Μάαστριχτ).
Εκτός των παραπάνω, ως άμεσες-επείγουσες επιλογές, είναι απολύτως αναγκαίο να συνειδητοποιηθεί η αναγκαιότητα της ταχύρρυθμης εφαρμογής μιας συγκροτημένης και ιεραρχημένης πολιτικής εξόδου από την κρίση. Τρείς είναι οι άξονες ενός τέτοιου σχεδίου επείγουσας υλοποίησης:
(1). η δημοσιονομική προσαρμογή (με σταθμισμένα, κοινωνικά δίκαια μέτρα άμεσου αποτελέσματος, αλλά και επιλογές μεσοπρόθεσμης εξυγίανσης/διόρθωσης) ,
(2). η αναπτυξιακή ανάκαμψη (με στήριξη των παραδοσιακών ισχυρών κλάδων της οικονομίας -κατασκευαστικός τομέας, τουριστικός κλάδος σ΄όλες του τις μορφές και ναυτιλιακός χώρος-, αλλά και τη δημιουργία νέων πεδίων δυναμικής ανάπτυξης -νέα αγροτική/μεταποιητική οικονομία, ενεργειακός τομέας, οικονομία της γνώσης), και, (3). το κράτος (με την έννοια του παραγωγικού υποστηρικτικού μηχανισμού και με τη διάσταση του ''κοινωνικού κράτους'' και του ''κράτους δικαίου'', δηλαδή, ενός μετασχηματισμένου/ενεργητι
κού κράτους).
Πρέπει να είναι σαφές ότι αν η δραστική αναπροσαρμογή δεν γίνει με όρους πραγματικής εξυγίανσης και κοινωνικής δικαιοσύνης, αλλά την ωμή συνταγή των αγορών, -και μάλιστα στην ελληνική καπιταλιστική ιδιοτυπία της κλεπτοκρατίας-, τότε, απλώς, θα διαιωνισθεί το χρεοκοπημένο αντικοινωνικό και αντιπαραγωγικό μοντέλο και μάλιστα με χειρότερους όρους (μέσα και μετά από την ύφεση).
Αν είναι να πληρώσουν το κόστος της δημοσιονομικής εξυγίανσης οι ίδιες κοινωνικές κατηγορίες, που ήδη έχουν πληρώσει (φορολογούμενες, εισφέρουσες σε κάθε κανονική αλλά και έκτακτη περίοδο και πολλαπλά επιβαρυνθείσες), αφήνοντας την ‘’γκρίζα’’ και ‘’μαύρη’’ περιοχή της οικονομίας, ουσιαστικά ανέγγιχτη, τότε η βύθιση θα είναι βέβαια και η ανάκαμψη αδύνατη.
Σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να υποβαθμίσουμε στις προτεραιότητες μας τον δεύτερο και τρίτο άξονα (ανάκαμψη, κράτος), που παραπάνω αναφέρθηκαν, και αποτελούν το πραγματικό όχημα βιώσιμης οικονομικής προοπτικής. Την αναπτυξιακή ανάκαμψη (με δέσμη ενεργητικών πολιτικών, γρήγορη υλοποίηση του Π.Δ.Ε. και πλήρες ξεδίπλωμα του ΕΣΠΑ) και το μετασχηματισμένο κράτος (αντιγραφειοκρατικό, παραγωγικό, αποδοτικό, ενεργητικό).
Είναι αναγκαίο κλείνοντας να τονίσουμε ότι πρέπει να σταματήσει, εδώ και τώρα, η αυτολύπηση και το αυτομαστίγωμα. Καμία άλλη χώρα δεν έκανε τόση και τέτοια αυτοκριτική, δεν διασύρθηκε σε τέτοιο βαθμό από πολιτικούς και δημοσιογράφους της. Η περίοδος, πλέον, ζητά εργώδη προσπάθεια, πράξεις, αποτελέσματα, οργανωμένη αντεπίθεση. Όλοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες δεν είναι ένα τσούρμο φοροκλεπτών, διαπλεκόμενων, βολεμένων, απατεώνων, που τρώνε στα ξενυχτάδικα τα λεφτά των Γερμανών... Δεν είναι όλοι οι Έλληνες λαμόγια.
Αρκετά !...Υπάρχει και η Ελλάδα της παραγωγής, των επιστημών, των καλλιεργιών, της εργασίας, του πολιτισμού, της γνώσης, του μόχθου, του αγώνα. Αυτή την Ελλάδα, πρέπει να ενώσουμε, να εκφράσουμε, να κινητοποιήσουμε , να εκπροσωπήσουμε ! Να αντιμετωπισθούν,επί τέλους, -φτάνει, πιά, οι περιγρφές!-, συστηματικά και οργανωμένα τα φαινόμενα και τους παράγοντες κλοπής, αρπαγής και κατασπατάλησης του δημόσιου και κοινωνικού αποθέματος της χώρας. Αλλά, παράλληλα, σε προτεραιότητα, άμεσα, να συνεγερθεί και να συγκροτηθεί η νέα μεγάλη παραγωγική, δυναμική κοινωνική συμμαχία στα πλαίσια ενός προγράμματος ανόρθωσης και ανασυγκρότησης της πατρίδας. Κοινωνική συμμαχία ενός νέου πατριωτισμού και μιας νέας επίμοχθης, αλλά ανορθωτικής, αναπτυξιακής δυναμικής.
Μιά πανεθνική κινητοποίηση των ζωντανών, πατριωτικών, παραγωγικών, δημιουργικών δυνάμεων των Ελλήνων παντού, στη χώρα και σ΄όλο τον κόσμο.
Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. πρέπει ,–οφείλει-, να αποτελέσει το πολιτικό όχημα αυτής της κοινωνικής συμμαχίας. Η σχέση αυτή ΠΑΣΟΚ – νέας κοινωνικής συμμαχίας θα καθορίσει το μέλλον του ΠΑ.ΣΟ.Κ., ως πολιτικού οργανισμού (κι όχι ως γραφειοκρατικού, φατριαστικού μηχανισμού). Οι στόχοι και τα αποτελέσματα της κοινωνικής συμμαχίας θα καθορίσουν το μέλλον της χώρας. Η ηγεσία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και της εθνικής κοινωνικής συμμαχίας θα γράψει το νέο κεφάλαιο της ιστορίας (ο δρόμος της επιτυχίας δεν είναι ο μόνος, ούτε δεδομένος, αλλά, είναι το ζωτικό καθήκον, καθήκον ζωής ή θανάτου).
Η θρυλούμενη νέα μεταπολίτευση είναι τώρα, εδώ.
Το 1974, η μεταπολίτευση ήταν πολιτική (στον πυρήνα της πολιτειακή): από τη δικτατορία στην κοινοβουλευτική δημοκρατία. Τώρα, η ‘’μεταπολίτευση’’ έχει οικονομικό υπόβαθρο -και μπορεί να αποκτήσει στον μετασχηματισμό της- νέο οικονομικό περιεχόμενο: από την χρεοκοπία στη νέα αναπτυξιακή διάρθρωση και παραγωγική δομή, στη νέα ανταγωνιστική Ελλάδα με κύρος και ανάστημα.

15 σχόλια

  1. Έφτασαν, επιτέλους έφτασαν!!!!
    ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΣΤΥΛ ΤΖΙΟΛΑ
    ΚΟΠΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    Άργησαν, 30 χρόνια, αλλά έφτασαν. Μέσα από τη φρίκη του ‘σοσιαλιστικού’ κουρνιαχτού διαφαίνονται στο βάθος άσπροι ιππείς με αρχηγό τον Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή να ουρλιάζει: «θα μάθετε να κολυμπάτε αλλιώς….!!!». Και δίπλα του ο Αλμούνια, ο Τρισέ, ο Μπαρόζο και τόσοι άλλοι. Είναι οι συνεργάτες μας, όχι οι φίλοι μας, μιας και στις διεθνείς σχέσεις υπάρχουν συνεργασίες και όχι φιλίες. Ήρθαν να μας σώσουν, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή από τα ματωμένα νύχια των κάθε λογής πολιτικών, ‘δεξιών’ & ‘σοσιαλιστών’ , εργατοπατέρων, λιμενεργατών, δημοσίων υπαλλήλων, αγροτών, γιατρών, δικηγόρων, επαγγελματιών….
    Ομάδες επίστρατων εγκληματιών που οργανώθηκαν από τον θανόντα βρικόλακα της νεώτερης Ελληνικής ιστορίας.

    Εμποτισμένοι με το μίασμα της ‘σοσιαλιστικής’ πανούκλας της δεκαετίας του 80’, το διέσπειραν παντού, μέχρι που σάπισαν την ψυχή του Ελληνισμού.
    Κοπάδια λύκων και τσακαλιών, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης, που σιγά καταβρόχθιζαν ότι υγιές και δημιουργικό είχε απομείνει στην κοινωνία μας.
    Όμως ήρθε επιτέλους το εξ’ εσπέριας φως, μαζί με τον … λογαριασμό.

    Μένει ακόμα η τελευταία μάχη, η μάχη όλων των μαχών, για να συντριβούν, μέσα από τον ορυμαγδό της επερχομένης σύγκρουσης, όλα τα δήθεν ‘φιλολαϊκά’ παράσιτα που τα τελευταία 30 χρόνια ρουφούσαν, κυριολεκτικά, την ικμάδα του Ελληνισμού μας.
    Κοιτάμε μπροστά με αισιοδοξία για μια νέα Ελλάδα, χωρίς ιδεοληψίες και παρωπίδες. Με γνώμονα την εργατικότητα, την δημιουργία, την αξιοκρατία.
    Ευχαριστούμε Ευρωπαϊκή Ένωση, ευχαριστούμε Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, ευχαριστούμε Διεθνές Νομισματικό Ταμείο!!!!!

    Yanniscrete.

    Υ.Σ.: Τι τραγική ειρωνεία για τον αρχηγίσκο ΣΑΣ !!!
    Να υποχρεωθεί να κατεδαφίσει το τερατούργημα που δημιούργησε ο αξιοκατάρατος πατέρας ΤΟΥ !!!!!

    ΤΖΙΟΛΑ ΡΕΜΑΛΙ. ΡΟΥΦΑ ΤΑ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΤΖΙΟΛΑΣ.

    ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΕΝΝΗΜΑ ΚΑΙ ΘΡΕΜΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.

    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ.
    ΚΑΙ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΛΕΕΙ ΠΟΗΜΑΤΑ.ΑΝΑΞΙΟΠΟΙΗΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ. ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.
    ............................

    ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ , Η ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ,Ο ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ, Ο ΞΥΝΙΔΗΣ , Ο ΔΡΟΥΤΣΑΣ, Ο ΕΛΕΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΟΙ ΤΙΝΕΣ , ΟΙ ΣΑΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΝΕΟΚΟΠΟΙ ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΙ... ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ.

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΗΜΕΡΑ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΠΑΡΟΥΤΟΚΑΠΝΙΣΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.

    ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΒΕΒΑΙΑ ,ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΠΑΣΟΚ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΤΟ ΛΕΥΤΕΡΗ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΙ ΝΕΟΗΓΗΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΧΕΤΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟ ΤΖΙΟΛΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ?

    ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ?

    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ...ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καί ειδικά όταν οί πολιτικοί της είναι αυτής τής ποιότητος,πού διέκρινε κι έσένα καί τούς υπόλοιπους 299 διαχρονικά!!!
    Ρέ θά μάς τρελλάνετε εσείς τελικά!!
    Ένας ΛΟΧΙΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑΣΤΗΣΗ ΕΝΑ ΓΟΥΔΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ???
    ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΥΤΟΙ( ΛΟΧΙΕΣ) ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ ΓΕΓΌΝΑΣΙ????
    ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ,ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΠΟΥ ΕΥΡΙΣΚΕΣΑΙ,ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 100 αράδες έγραψες γιά νά ξορκίσεις
    τά χρόνια στά οποία κυβέρνησες,
    είτε σάν κόμμα,είτε σάν πρόσωπο.
    Βέβαια τώρα τό ζιβάγκο είναι εκτός
    μόδας.Γραβάτα καί ξερό παντεσπάνι.
    ΤΩΡΑ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ 500.000 ψήφους
    μεταναστών,γίνεσαι αλογομούρης στόν
    ιππόδρομο.Δίδυμο.Έσοδα καί ψήφους.
    Άντε πρώην Ύφ.καί μελλούμενε τώρα.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΕΛΕΙΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙ.
    Α ΡΕ ΤΖΙΟΛΑ ΔΟΥΛΕΨΕ ΚΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.
    ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΗΔΕΣ..
    ΟΣΟ ΠΙΟ ΛΙΓΑ ΛΕΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΑΠΑΡΙΑ.
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΚΛΕΨΑ ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΑ ΗΜΟΥΝ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΓΑ...ΙΚΑ .
    ΑΝΤΕ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΘΕΙΤΕ ΑΓΥΡΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΚΑΚΟ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΤΟΜ....ΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άμα ο άνθρωπος ανακατεύει:
    "τήν παραγωγή καί τήν εργασία",
    μέ τά σκατά τού "αγώνα",

    τί περιμένεις ?
    5.000 λέξεις αρλουμπολογία καί πουστοθολούρες.....

    "... Μιά απόφαση πολιτικής στήριξης με οικονομικό αντίκρυσμα, ..."

    Ρέ απατεώνες, ΛΕΦΤΑ ΖΗΤΑΜΕ, ΛΕΦΤΑ..
    Ευρουλάκια, ζεστά καί αχνιστά...

    Ρέ απατεώνες :

    --τήν ΕΡΤ Α.Ε. άντρον τών ΚΚΕξ κρυπτοπρακτόρων, στύλ Χούκλη, μέ τούς "μισθούς" τών 450.000 €,
    ΘΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΕΤΕ, ΝΑΙ ή ΟΧΙ ?

    --τόν ΟΣΕ Α.Ε., φυτώριο δήθεν "εργολαβιών", μέ τίς "αμοιβές" τών αναθετόντων "υπαλλήλων - πρακτόρων" τών 60.000 έως 100.000 €
    ΘΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΕΤΕ, ΝΑΙ ή ΟΧΙ ?

    ΝΑΙ ή ΟΧΙ, ρέ σπορείς θολούρας καί κουκκουλοκρυψιάς τών λαμόγιων ?
    ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ειδηση


    Fuck Focus

    Υπαρχει και ενα καλο συτην υποθεση

    της Αφροδιτης της Μηλου απο το φοκους!

    Εχει την Ελληνικη σημαια! Γιατι καποιοι Γαλλοι την Αφροδιτη της Μηλου λενε Γαλλικο αγαλμα!!

    Εκτος απο τις αποζημιωσεις να επιστρεψουν και οι αλλοι Γαλλοι- Αγγλοι -Ιταλοι τα αγαλματα!

    Φερτε πισω τα κλεμενα καιτα αγαλματα ελεγαν οι πρασινοφρουροι της Μηλιωνη!!

    Νικος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τα τύπου κηρυγματα και τις λύσεις της θεωρίας αλλού να τα πλασάρεις φίλε...
    πες στα στους δικούς σου που μας ρουφάνε το αίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τολμάνε και μιλάνε όλοι οι νεόπλουτοι του ΠΑΣΟΚ. Ας καταλάβουν ότι ο λαός τους φτύνει στα μούτρα για την κατάσταση στην οποία μας έφεραν και δεν έχουν πλέον το δικαίωμα να αρθρώνουν λόγο δημοσίως. Κατεβείτε στις περιφέρειες σας ΠΑΣΟΚΟΒΟΥΛΕΥΤΕΣ να δείτε τι πέτρα στο κεφάλι θα φάτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υφυπουργός στην κυβέρνηση Σημίτη εσύ κ.Τζιόλα και τολμάς να βγαίνεις να μιλάς.Τι να μας πείς εσύ και οι όμοιοι σου Πασόκοι και Νεοδημοκράτες που καταληστέψατε τον τόπο και μας κανατε ρεζίλι σ'ολόκληρο τον κόσμο. Δεν μπορείτε βρε να μιλάτε, γιατί είστε το χειρότερο κομμάτι του Ελληνικού λαού εσείς οι πολιτικοί. Στερείσθε ήθους και ηθικής και στειχειωδών κανόνων συμπεριφοράς. Εσύ δεν είσαι άλλωστε που κατηγορήθηκες για ξυλοδαρμό της συζύγου σου ; Τα ξεχνάνε νομίζετε οι Ελληνες; Τίποτε δεν ξεχνούν αλλά δυστυχώς είναι ανήμποροι να σας βάλουνε μέσα όλους και τους 300 γαιτί όλοι είστε το ίδιο παλιοτόμαρα που μας μαυρίσατε την ψυχή και δεν ντρέπεστε να βγαίνετε και να δίνετε και λύσεις να βγούμε από το αδιέξοδο που μας οδηγήσατε οι ίδιοι!!!Εχετε θράσος βρε ανήθικοι1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΙΛΑΜΕ; ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠ' ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ (1922,1950) ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ, ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΩΝΤΑΝΗ. ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΩΔΙΟ ΜΑΝΑΒΗ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΓΑΛΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΒΕΛΓΙΟΥ (ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 27.2.2010). ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΡΠΑΧΤΗ. ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΘΑ ΣΤΗΡΙΧΤΟΎΜΕ; ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, ΟΛΟΙ ΓΕΝΙΚΑ, ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΖΥΓΙΟ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΛΥΠΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΜΠΑΘΕΙΑ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΑΛΛΟΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ, ΕΚΜΑΥΛΙΣΑΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ, ΘΑ ΤΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΖΗΤΑΜΕ. ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ, ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ. ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΙΛΑΕΙ Ο ΤΖΙΟΛΑΣ? ΓΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΚΑΡΗ ΤΟΥΣ!!!! ΟΥΤΕ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΙΗΤΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μαλακεςςςς πασοκτζηδεεεςςς! ουουυυυ, ερχομαστεεεεεεε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ειδηση

    Χαμος στην Μηλιωνη...

    η δημοκρατια ενικησε

    ακομα και ο Ομπαμα δεχεται την ιστορια μας!

    Επισης, ολες οι πρατασεις του Δρ Κουτσουκου για εξοδο απο την κριση γινονται πραξη σιγα σιγα!

    Ακομα και ιδρυση ταμειου για να καταθετουν οι ομογενεις χρηματα για την πληρωμη του χρεους

    ακομη ερχεται και η θετικη συμβολη εφοπλιστων και ομογενων στα πλαισια μιας νεας Φιλικης Εταιριας και εθνικης απελευθερωσης!

    Να επιταχυνθει το νομοθετικο εργο και οι αλλαγες προσωπων!

    Ακομα και η νεα Σεισαχθεια σιγα σιγα γινεται πραξη!

    Φωτης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση