GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έως -10% οι θερινές προκρατήσεις στα ξενοδοχεία...

Οι προκρατήσεις για φέτος το καλοκαίρι σε ελληνικά ξενοδοχεία παρουσιάζουν μείωση κατά 5-10%, όπως είπε σε συνέντευξή του στο Reuters ο πρόε...

Οι προκρατήσεις για φέτος το καλοκαίρι σε ελληνικά ξενοδοχεία παρουσιάζουν μείωση κατά 5-10%, όπως είπε σε συνέντευξή του στο Reuters ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων Ανδρέας Ανδρεάδης.
«Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια μικρή πτώση της τάξης του 5-10% στις προκρατήσεις σε ετήσια βάση, κυρίως από την Αγγλία και τη Γερμανία», όπως είπε ο κ. Ανδρεάδης.
«Η συνολική εικόνα για το 2010 είναι ότι θα είναι μια χρονιά στα επίπεδα του 2009, με μια μικρή αύξηση στις αφίξεις και μια μικρή πτώση στα έσοδα...Σταδιακά η εκτίμησή μας είναι ότι η κατάσταση θα βελτιώνεται». «Η αβεβαιότητα σχετικά με...

τις κοινωνικές αναταραχές είναι η αιτία της πτώσης στις κρατήσεις. Αυτό θα είναι δυνητικά το πρόβλημα, όχι τα δημοσιονομικά προβλήματα της Ελλάδας», πρόσθεσε.
«Αλλά και η διατήρηση του εσωτερικού τουρισμού, που αντιστοιχεί στο 20% των εσόδων, θα είναι μία πρόκληση. Είναι βέβαιο ότι οι κατά κεφαλήν δαπάνες θα υποχωρήσουν».
Το 2009 οι δαπάνες των ξένων τουριστών μειώθηκαν κατά 10% στα 10,4 δις. ευρώ, ενώ οι αφίξεις μειώθηκαν κατά 8%.
Πηγή: Reuters

9 σχόλια

  1. Πρέπει να ακυρωθούν οι Μεσογειακοί Αγώνες 2013 ΒΟΛΟΣ.
    Θα βουλιάξουμε.
    Δεν έχουμε ξεπληρώσει ακόμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2004...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα που ήλθε ο Γιωργάκης δεν πειράζει που δεν θα έχουμε δουλειά.
    Δεν φοβόμαστε την πείνα.
    Θα πάμε πίσω στα χωριά μας και θα τρώμε κοτρώνες και θα πίνουμε νεράκι.
    Είδες τελικά το σχέδιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 25 Μαρ 2010 9:55:00 π.μ. Μάλλον μπερδεύεσαι !! Ας προσέχατε τα 6 χρόνια με το εθνικό κεφάλαιο , τον άπιαστο απατεώνα , τον μπλα μπλα και σουβλάκι τον άχρηστο Καραμανλη ,τον τεμπελη τον άτολμο , τον τίποτα ,διότι έτσι θα τον θυμάται η ιστορία !! Μάλλον μόνο εσύ σε αυτή τη χώρα δεν κατάλαβες ποίος φταίει και ποιους πρέπει να βρίσεις !! Δεν πειράζει όμως διότι πάντοτε πρέπει να υπάρχουνε γραφική τύποι σαν εσένα και οι 6% μαλάκες της Ν.Δ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τόσο ΜΑΛΑΚΕΣ που είστε εσείς οι ξενοδόχοι και με τέτοιες τιμές που ζητάτε,όχι 10% αλλά 90% θα πρέπει κανονικά να έχετε ακυρώσεις τόσο από έλληνες όσο και από ξένους τουρίστες και παραθεριστές.

    Σκατομαλάκες ,ούτε στο Las Vegas ,ούτε στη New York,ούτε στη Doha και στο Dubai ,ούτε πουθενά δεν υπάρχουν στο εξωτερικό οι τιμές που έχετε εδώ στη μπουρδελοελλάδα.Τι να τα κάνω τα ωραία ξενοδοχεία σας όταν κάθε φορά που βγαίνω από αυτά συναντώ βρώμα,δυσοδία,κοροϊδία,άναρχη δόμηση,μαυρίλα και 5 βυτιοφόρα - σκατατζίδικα να ρουφούν τα σκατά των τουριστών και ντόπιων κατοίκων και αν βρωμάει σκατίλα όλη η γύρω περιοχή ;
    Κανονικά μόνο Αλβανούς Τουρίστες έπρεπε να έχετε και σακιδιοφόρους ρακένδυτους ευρωπαίους τουρίστες.

    Να μείνετε χωρίς δουλειά μαλάκες.Καλά να πάθετε.Να πτωχεύσετε,να σας πάρουν οι τράπεζες τα ξενοδοχεία σας,να μείνει ο κόσμος χωρίς εργασία για να καταλάβετε το μέγεθος της ηλιθιότητας σας,απατεώνες και κλέφτες.
    Που ακούστηκε ρε τρισάθλιοι 350 ευρώ το δωμάτιο η βραδιά ,400,200,250 ;
    Αν θέλετε να βγάλετε σε δύο μήνες αυτά που χρειάζεστε για 12 μήνες τότε είστε ΜΑΛΑΚΕΣ.
    Και γιατί να έρχονται οι ξένοι με 50 ευρώ τη βραδιά και εμάς να μας ζητάτε 250 ;
    Όσο μαλακές είστε εσείς τόσο περισσότερο θα φεύγουμε εκτός ελλάδος εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αθώοι οι τέσσερις μαθητές για τον βιασμό στην Αμάρυνθο

    24.3.2010

    Ομόφωνα αθώους έκρινε, μετά από μαραθώνια ακροαματική διαδικασία, το Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων Χαλκίδας τους κατηγορούμενους μαθητές από την Αμάρυνθο για τον βιασμό 16χρονης μαθήτριας από τη Βουλγαρία στο υπό κατάληψη εκείνη την περίοδο Λύκειο της περιοχής.

    Το περιστατικό είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο τον Οκτώβριο του 2006, όταν η 16χρονη τότε κοπέλα από τη Βουλγαρία κατέφυγε στις αστυνομικές αρχές και κατήγγειλε ότι είχε βιαστεί ομαδικά από τέσσερις συνομήλικους συμμαθητές της στις τουαλέτες του σχολείου, ενώ βιντεοσκοπούνταν από δύο κορίτσια.

    Ωστόσο, οι καταθέσεις δεν έπεισαν τους δικαστές ότι όλα αυτά δεν έγιναν με τη θέληση της παθούσης και παράλληλα απέρριψαν οποιαδήποτε κατηγορία για ρατσιστική επίθεση εναντίον του θύματος, με την αιτιολογία ότι πολλοί από τους μαθητές που βρέθηκαν στη μοιραία τουαλέτα προκειμένου να παρακολουθήσουν την ερωτική σκηνή ήταν επίσης αλλοδαποί.

    Ειδικότερα, το δικαστήριο αποφάσισε ότι τελέστηκαν μεν ασελγείς πράξεις στο σχολείο της Αμαρύνθου, αλλά δεν πείστηκε ότι αυτές έγιναν χωρίς τη συναίνεση της παθούσης.

    Οπως ανέφερε στην «Espresso» ο δικηγόρος των κατηγορουμένων Θανάσης Τάρτης, «αποδείξαμε περίτρανα ότι τα παιδιά έπεσαν θύματα αυτής της ιστορίας. Κατηγορήθηκαν και διασύρθηκαν άδικα και τώρα πια δικαιώθηκαν. Δεν προέκυψε ότι υπήρξε βιασμός, αλλά ερωτική συνεύρεση, κάτι που το πιστοποίησαν πολλοί αυτόπτες μάρτυρες. Συγκεκριμένα, μαθητές κατέθεσαν ότι είδαν την κοπέλα μετά το συμβάν να έχει “κανονική” συμπεριφορά».

    Σύμφωνα με τον ίδιο, η υπόθεση θα έχει και συνέχεια, καθώς εναντίον της 20χρονης σήμερα κοπέλας εκκρεμούν μηνύσεις για ψευδορκία, ψευδή ανωμοτί κατάθεση, ψευδή καταμήνυση, παραπλάνηση σε ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον των τεσσάρων ανηλίκων.

    ΥΓ. Στη "βιασμένη" Βουλγάρα το κράτος έδωσε σπίτι και δωρεάν επαίδευση σε ακριβό ιδιωτικό σχολείο της Αθήνας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 25 Μαρ 2010 10:45:00 π.μ. Μάλλον μπερδεύεσαι !! Ας προσέχατε τα 8 χρόνια με το εθνικό κεφάλαιο , τον άπιαστο απατεώνα , τον μπλα μπλα τον άχρηστο Σημίτη και τον αλήτη τυχοδιώκτη τον σκατόψυχο πατέρα του σημερινού πανηλιθιου πρωθυπουργού διότι έτσι θα τον θυμάται η ιστορία !! Μάλλον μόνο εσύ σε αυτή τη χώρα δεν κατάλαβες ποίος φταίει και ποιους πρέπει να βρίσεις !! Δεν πειράζει όμως διότι πάντοτε πρέπει να υπάρχουνε γραφική τύποι σαν εσένα και οι 6% μαλάκες του πασόκ!!
    Ρε μαλάκα μόνος σου έμεινες, δεν το κατάλαβες ακόμη.
    Έχει γεμίσει η Ελλάδα κοψοχέρηδες.
    Στις δημοτικές θα πάρετε τέτοιο πούλο που θα λουφάξουν ακόμη και οι τελευταίοι γραφικοί σαν και σένα, αρχιπαπάρα.
    Αφού δεν σε προσβάλλει προσωπικά το προεκλογικό δούλεμα που σούριξε ο Γιωργάκης είσαι άξιος της μοίρας σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα πράσινα ανεγκέφαλα ζωντανά βελάζουν από την τσαντίλα του κόσμου που φέρνει η φτώχεια, η δυστυχία και η ανεργία του Γιωργάκη.
    Ότι και να λέτε ο κόσμος δνε ξεχνάει τα ατέλειωτα προεκλογικά ψέματα με τα οποία έκλεψε την ψήφο του λαού ο γιός της κυρίας τσάντ.
    Θα σας πηγαίνουμε γαμιόντας μέχρι να φύγει ο πινόκιο από την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έρχεται η πλήρης απομυθοποίηση ότι ο σοσιαλισμός είναι με το φτωχό λαό.
    Το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει, διότι όπως λειτουργούν τα τεκμήρια δίνεται το καλύτερο δυνατό άλλοθι στους πάμπλουτους και τους ραντιέρηδες να συνεχίσουν τις απατεωνιές τους.
    Ο Γιωργάκης εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία να εξοντώσει τον Ελληνικό λαό, θέλουν οικονομικά να μας πιούν το αίμα και να ταπεινώσουν το εθνικό μας αίσθημα.
    Εάν αγαπάμε τα παιδιά μας πρέπει να αντισταθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΠΕΤΡΟΣ ΔΟΥΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΑΝΤΕ ΠΕΤΡΑΚΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ, ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΥΛΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.
    ΟΥΣΤ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση