GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυρά Μέρκελ...

Aπό το rebet cafe

Aπό το rebet cafe

16 σχόλια

  1. Αθώοι οι τέσσερις μαθητές για τον βιασμό στην Αμάρυνθο

    24.3.2010

    Ομόφωνα αθώους έκρινε, μετά από μαραθώνια ακροαματική διαδικασία, το Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων Χαλκίδας τους κατηγορούμενους μαθητές από την Αμάρυνθο για τον βιασμό 16χρονης μαθήτριας από τη Βουλγαρία στο υπό κατάληψη εκείνη την περίοδο Λύκειο της περιοχής.

    Το περιστατικό είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο τον Οκτώβριο του 2006, όταν η 16χρονη τότε κοπέλα από τη Βουλγαρία κατέφυγε στις αστυνομικές αρχές και κατήγγειλε ότι είχε βιαστεί ομαδικά από τέσσερις συνομήλικους συμμαθητές της στις τουαλέτες του σχολείου, ενώ βιντεοσκοπούνταν από δύο κορίτσια.

    Ωστόσο, οι καταθέσεις δεν έπεισαν τους δικαστές ότι όλα αυτά δεν έγιναν με τη θέληση της παθούσης και παράλληλα απέρριψαν οποιαδήποτε κατηγορία για ρατσιστική επίθεση εναντίον του θύματος, με την αιτιολογία ότι πολλοί από τους μαθητές που βρέθηκαν στη μοιραία τουαλέτα προκειμένου να παρακολουθήσουν την ερωτική σκηνή ήταν επίσης αλλοδαποί.

    Ειδικότερα, το δικαστήριο αποφάσισε ότι τελέστηκαν μεν ασελγείς πράξεις στο σχολείο της Αμαρύνθου, αλλά δεν πείστηκε ότι αυτές έγιναν χωρίς τη συναίνεση της παθούσης.

    Οπως ανέφερε στην «Espresso» ο δικηγόρος των κατηγορουμένων Θανάσης Τάρτης, «αποδείξαμε περίτρανα ότι τα παιδιά έπεσαν θύματα αυτής της ιστορίας. Κατηγορήθηκαν και διασύρθηκαν άδικα και τώρα πια δικαιώθηκαν. Δεν προέκυψε ότι υπήρξε βιασμός, αλλά ερωτική συνεύρεση, κάτι που το πιστοποίησαν πολλοί αυτόπτες μάρτυρες. Συγκεκριμένα, μαθητές κατέθεσαν ότι είδαν την κοπέλα μετά το συμβάν να έχει “κανονική” συμπεριφορά».

    Σύμφωνα με τον ίδιο, η υπόθεση θα έχει και συνέχεια, καθώς εναντίον της 20χρονης σήμερα κοπέλας εκκρεμούν μηνύσεις για ψευδορκία, ψευδή ανωμοτί κατάθεση, ψευδή καταμήνυση, παραπλάνηση σε ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον των τεσσάρων ανηλίκων.

    ΥΓ. Στη "βιασμένη" Βουλγάρα το κράτος έδωσε σπίτι και δωρεάν επαίδευση σε ακριβό ιδιωτικό σχολείο της Αθήνας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ΠΑΣΟΚ για πρώτη φορά από τη σύστασή του, αντιμετωπίζει ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα που αποτελεί βόμβα στα θεμέλια του κινήματος.

    Κυβέρνηση και κόμμα βρίσκονται στα δύο αντίθετα άκρα.
    Όση προσπάθεια κι αν κάνουν τα κυβερνητικά στελέχη να πείσουν ότι έχουν τη στήριξη του κόμματος στα αδιανόητα και αισχρά μέτρα που κάθε μέρα σκαρφίζονται...


    είναι πασιφανές ότι η προσπάθειά τους είναι αποτυχημένη.
    Όποιος γυρνάει έστω και λίγο έξω, διαπιστώνει χωρίς καμία απολύτως προσπάθεια ότι οι ίδιοι οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ, η κομματική βάση δηλαδή, είναι εντελώς αντίθετοι με τα μέτρα της κυβέρνησης και κινούνται προς εντελώς άλλη κατεύθυνση.

    Αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό δεδομένου ότι πρόκειται για ανθρώπους που ζουν την καθημερινότητα που έχει δημιουργήσει για όλους μας η κυβέρνηση των αρπακτικών.

    Το να προσπαθούν οι ταλαίπωροι υπουργοί του Γιώργου αλλά και ο ίδιος ο πρωθυπουργός να μας πείσουν ότι υπάρχει λαϊκή στήριξη στις αποφάσεις τους, είναι σα να προσπαθούν να μας πείσουν ότι η νύχτα είναι μέρα και το αντίθετο.

    Το χειρότερο είναι ότι δεν καταλαβαίνουν ότι η προσπάθειά τους αυτή τους εκθέτει και τους κάνει να φαντάζουν στα μάτια μας ακόμα περισσότερο ψεύτες απ΄ ότι είναι στην πραγματικότητα.

    Ο λαός τρώει βέβαια κουτόχορτο, αλλά όχι τόσο που να μην καταλαβαίνει τα πρόδηλα και τα αυτονόητα.
    Ο λαός μπορεί να συμπεριφέρεται όπως τα πρόβατα στο μαντρί, αλλά καλό θα είναι να μην ξεχνάνε κάποιοι ότι ακόμα και τα πρόβατα μπορεί να τα πιάσει λύσσα.

    από το politikiprotasi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα πράσινα ανεγκέφαλα ζωντανά βελάζουν από την τσαντίλα του κόσμου που φέρνει η φτώχεια, η δυστυχία και η ανεργία του Γιωργάκη.
    Ότι και να λέτε ο κόσμος δνε ξεχνάει τα ατέλειωτα προεκλογικά ψέματα με τα οποία έκλεψε την ψήφο του λαού ο γιός της κυρίας τσάντ.
    Θα σας πηγαίνουμε γαμιόντας μέχρι να φύγει ο πινόκιο από την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έρχεται η πλήρης απομυθοποίηση ότι ο σοσιαλισμός είναι με το φτωχό λαό.
    Το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει, διότι όπως λειτουργούν τα τεκμήρια δίνεται το καλύτερο δυνατό άλλοθι στους πάμπλουτους και τους ραντιέρηδες να συνεχίσουν τις απατεωνιές τους.
    Ο Γιωργάκης εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία να εξοντώσει τον Ελληνικό λαό, θέλουν οικονομικά να μας πιούν το αίμα και να ταπεινώσουν το εθνικό μας αίσθημα.
    Εάν αγαπάμε τα παιδιά μας πρέπει να αντισταθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. FRAU Η ΕΥΡΩΠΗ ΞΕΡΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΑΛΛΟ ΡΑΙΧ ΘΑ ΧΤΙΣΕΙ ΤΕΙΧΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΠΕΤΡΟΣ ΔΟΥΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΑΝΤΕ ΠΕΤΡΑΚΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ, ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΥΛΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.
    ΟΥΣΤ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. στον ηλίθιο πάντα κάποιος άλλος είναι υπεύθυνος για τα χαλια του. στον/στην ηλίθιο/a rebet cafe υπεύθυνη είναι η Merkel.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αν και πασοκτζης αυτο που εχω να πω στον γαπ ειναι οτι επιτελους να σταματησει να ειναι στην ευρωπη και ειδικα σαυτο το ξεχιλομουνο τη μερκελ η ζητιανα της πουτσας.ξευτηλισε την χωρα ο μαλακας ο γαπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. οι συμβασιουχοι εργου θα σε γαμησουνε και σενα και το αρχιδι τον ραγκουση χαζομαλακα παπανδρεου.θα παθεις χειροτερα απο αυτα του κολοχοντρου του καριοκαραμανλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΝΑ ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΒΛΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΟΡΑΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ. ΑΞΙΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ.

    ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΦΟΡΕΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗ ΦΡΕΓΑΤΑ ΤΟΥΡΚΟΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΧΑΡΟΥΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μερκελ σαρκοζι αλι τζεφρι τρισε ολοι μα ολοι ιδια ΦΥΛΗ ΟΕΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΚΑΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΡΚΕΛ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΙΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΕΠΡΕΠΕ ΣΟΥΜΠΙΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΕΜΨΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 11:13,
    Η παγκόσμια κρίση ξεκίνησε το Δεκέμβριο του 2007 και ο Κ.Κ. έκανε όντι μπορεί για να την αντιμετωπίσει.
    Ευτυχώς, παρόλο τον πόλεμο των καναλιών και του Γιωργάκη τα κατάφερεπερίφημα.
    Την ίδια εποχή ο Γιωργάκης έλεγε ότι δεν υπάρχει κάν παγκόσμια κρίση, ότι ήταν μόνο Ελληνική κρίση.
    Μετά προεκλογικά μας είπε ότι έχει και σχέδιο.
    Ο αγαθός λαός τον ψήφισε και τώρα προσπαθεί απελπισμένα να δικαιολογήσει τα ψέματά του.
    Ο κόσμος έχει καταλάβει το δούλεμα, μόνο κάτι πορωμένοι μαλάκες σαν και σένα δεν έχουν ακόμη καταλάβει.
    Όταν δεν θα έχεις να φάς, ΙΣΩΣ καταλάβεις, βλάκαμε περικεφαλαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ...ΚΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ


    «Είμαι 37 ετών, στην καρδιά της ελληνικής πολιτικής. Δεν ξέρω αν ο Walter σου είπε για το υπόβαθρό μου. Είμαι μισός Αμερικανός και μισός Έλληνας. Γεννημένος στο San Fransisco, είμαι μετανάστης στην Ελλάδα. Ο παππούς μου και ο πατέρας μου είναι ίσως οι πιο διάσημοι και κακόφημοι πολιτικοί στην Ελλάδα από το 1900. Αυτήν την στιγμή, ο πατέρας μου είναι επικεφαλής αυτής της καταραμένης χώρας σαν πρωθυπουργός για ακόμη μία φορά. Ο αδελφός μου είναι βουλευτής με το πνεύμα της δεκαετίας του 1960. Η μητέρα μου προήδρευε και προεδρεύει σε διάφορες γυναικείες οργανώσεις. Ο γαμπρός μου 100% είναι πολιτικός για τα πανηγύρια. Περιστασιακά, και εγώ ο ίδιος στήνω μία παράσταση ως υιός του. Είμαι ένας μεταμφιεσμένος Έλληνας με αμερικανική καρδιά.
    Νίκος Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πασοκ

    Ζητω η Ελληνικη Επανασταση 1821 2010

    Πέμπτη, 25 Μαρτίου 2010
    Συμφωνία των ηγετών της ζώνης για τη μορφή βοήθειας στην Ελλάδα
    KAMIA AΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

    Οι ηγέτες της ζώνης του ευρώ ενέκριναν στο σύνολό του το κείμενο συμφωνίας για χρηματοπιστωτική βοήθεια προς την Ελλάδα, όπως δήλωσε ευρωπαϊκή διπλωματική πηγή.
    "Το κείμενο δεν έχει καμία αλλαγή, κανείς δεν...μίλησε εναντίον του" ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια πηγή.

    Ο ηγετης Γιωργος Παπανδρεου επιτελους ξεπερναει "τους δηθεν συμβουλατορες" και με δικες του κινησεις επιτυγχανει τη συμφωνια και ανακυρησσεται σε ηγετη μακρας πνοης για την Ελλαδα!

    Χαμος στην Μηλιωνη απο ζητοκραυγες απο τους πρασινοφρουρους του δρ Κουτσουκου! Απο εδω και περα ομως συνεση και μαζεμε της σπαταλης επε ο δρ Κουτσουκος ....γιατι δεν ξαναεχει βηθεια!

    Μακης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ηλίθιε εμείς έχουμε ανάγκη και παρακαλάμε τους Γερμανούς, όχο αυτοί εμάς. Αυτοί παράγουν και εξάγουν παντού και εσύ υπάνθρωπε αυνανίζεσαι βλέποντας την εθνική πουτάνα. Εισαι αναλώσιμος γιατί είσαι ηλίθιος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση