GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπήκαμε σε πορεία ματωμένης…ανάπτυξης!

Aπό το http://vavanta.blogspot.com/ Φέτος εκτός από τ'αυγά… βάφουμε και τ'αρνιά!

Aπό το http://vavanta.blogspot.com/

Φέτος εκτός από τ'αυγά… βάφουμε και τ'αρνιά!

13 σχόλια

  1. To ΠαΣοκ στη κοσμάρα του.
    Η οικονομία της χώρας εάλω, κοσμάκης να συνωστίζεται στις Πρόνοιες, να κλαίει και να οδύρεται για ένα ψωρο επίδομα που κι αυτό το κόβουν, κόσμος να μένει καθημερινά άνεργος, να πολλαπλασιάζονται οι άνθρωποι με το χαμένο βλέμμα της απελπισίας που καθημερινά συναντάς στο δρόμο και το ΠΑΣΟΚ..

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ!!!!!!!!!
    Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα!!!
    ΟΠΩΣ ΤΑ ΞΕΡΑΜΕ, ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΗΛΙΘΙΟ ΠΑΣΟΚ!
    Ο κόσμος βράζει κι αυτοί τον παίζουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -- ΑΥΤΗ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΟ ΛΟΥΡΙ
    Η ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΣΤΟΛΗ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. EKTAKTO__________________________

    Νεκρός ο γενικός διευθυντής και ιδιοκτήτης των Ναυπηγείων του Σκαραμαγκά σεΐχης Άχμεντ μπιν Ζαγιέντ αλ Ναγιάν
    Η σορός του σεΐχη Άχμεντ μπιν Ζαγιέντ αλ Ναγιάν βρέθηκε σήμερα στη λίμνη του Μαρόκου, όπου είχε καταπέσει με το ανεμοπλάνο του την Παρασκευή. «Τα δυσάρεστα νέα επιβεβαιώνονται» δήλωσε μόνο Μαροκινός κυβερνητικός αξιωματούχος...

    Τα σωστικά συνεργεία χτένιζαν εδώ και τέσσερις μέρες την περιοχή, κοντά στην πρωτεύουσα Ραμπάτ του Μαρόκου. Η κρατική τηλεόραση των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, διέκοψε το πρόγραμμά της για να μεταδώσει αποσπάσματα από το Κοράνι. «Ο σεΐχης Άχμεντ...είναι στα χέρια του Θεού», έγραφε η κάρτα που εμφανίστηκε στις τηλεοπτικές οθόνες.

    Ο σεΐχης Άχμεντ, 41 ετών, ήταν ο μικρότερος αδερφός του ηγέτη του Άμπου Ντάμπι και προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, σείχη Χαλίφα μπιν Ζαϊέντ αλ Ναγιάν. Ο σεΐχης Άχμεντ ήταν στην 27η θέση της λίστας Forbes του 2009, των ανθρώπων με την μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο. Παράλληλα ήταν ο γενικός διευθυντής του μεγαλύτερου κρατικού επενδυτικού κεφαλαίου στον κόσμο, του Abu Dhabi Investment Authority(ADIA).

    ...KAI TΩΡΑ ΠΑΜΠΟΥΚΗ ΚΑΙ NIKOS !!
    TA ΛΕΦΤΑ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$ $$$ $$$ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α Λ Η Τ Ε Σ ΠΑΣΟΚΟΙ.. ΑΛΗΤΕΣ ...

    Εδώ πνιγόμαστε και δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα.
    Νωρίς νωρίς κι αρχίσαν τα περίεργα.
    * Αμπού Ντάμπι με Νικολάκη και αμέσως μετά
    * η υπόθεση με την πριμοδότηση της ισπανικής πολυεθνικής.
    * Και καπάκι 250.000 ευρώ σε Αμερικάνο για μερικές ώρες σεμινάρια.
    Με τη χώρα υπό πτώχευση.
    Και έπεται συνέχεια.
    Αποδεικνύεται πόσο σέβονται τα χρήματα του ελληνικού λαού και πόσο κούφιες είναι οι κορώνες για λιτότητα και διαφάνεια.
    Δίνουν την εντύπωση ότι ανέβηκαν κι αυτοί για τη μάσα.

    Μας θεωρούν και δικαίως ζώα, μας έχουν γραμμένους και ακολουθούν την πατροπαράδοτη τακτική.
    Του δουλέματος και της αρπαχτής.
    --------------------------------
    Είναι απίστευτο αυτό το powerpoint με το greek government/political support!
    Δεν μπορεί να τα γραφουν τυχαία αυτά τα πραγματα οι Ισπανοί.
    Και γράφουν έχουν extra cost 25% και ο νομος δίνει extra price 25%!
    Πρέπει να λογοδοτησει κάποιος.
    ΤΩΡΑ.
    ΜΑΛΑΚΑ....ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ !!!!!
    ΞΕΠΟΥΛΗΤΑΡΙ. ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. __________________________________

    Πρέπει να λογοδοτησει κάποιος.

    Τους χαριζει λεφτα του Ελληνικού λαού.

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΛΟΠΗ !!!!

    Ευτυχώς που υπάρχουν τα blogs γιατί οι δημοσιογραφοι του payroll (π.χ. Πρετεντερης) ξέρουν να βγαζουν ψευτικες δημοσκοπήσεις που δηθεν δειχνουν την ξεφτίλω-Μπιρμπίλω στο top5 δημοτικότητας.
    __________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η χούντα έπεσε το 1974 και μέχρι σήμερα ζούμε την τραγωδία της Κύπρου . Αν καταρρεύσει το σημερινό πολιτικό σύστημα λόγω της οικονομικής κρίσης , ποια τραγωδία θα ζήσουμε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πια blogs ?? Και εδώ οι ίδιες αντίγραφες . Κάθε σελίδα που θα ανοίξεις είναι ίδια με τις άλλες !!!!!!!!! Τα ίδια άρθρα και τα ίδια άτομα !!! Δεν χρειάζεται να ανοίξεις σελίδες να διαβάσεις διότι Φτάνει απλά μια .ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και τα άτομα είναι ίδια .Δυο τρεις βρομιάρηδες με τα δυο-τρία άρθρα που τα γυροφέρνουν με copy-paste σε όλες τις σελίδες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑ και ΤΟ κλασμένο....ΠΑΛΙΟΜΟΥΝΙ
    ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ.

    "ΧXL Ο Νομάρχης Πειραιά! "

    "Δεν καταλαβαίνει από οικονομική κρίση ο νομάρχης Πειραιά Γ.Μίχας μιας που λόγο των εορτών απέστειλε χιλιάδες πανάκριβες ευχητήριες κάρτες, φυσικά με έξοδα της Νομαρχίας!

    Προεκλογικό έτος...
    θα μας πείτε και μιας που ο νομάρχης φλερτάρει με το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ για την περιφέρεια είπε να στείλει καμιά 20000 χιλιάδες κάρτες να κάνει το κομμάτι του….

    Αλήθεια κ. Νομάρχα μπορείτε να μας πείτε το κόστος της συγκεκριμένης κάρτας;

    Μπορείτε να μας πείτε πόσες κάρτες αποστείλατε και ποιος τις πλήρωσε;

    Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΡΕΕΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΒΡΟΜΙΑΡΗΔΩ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...
    τι να πείς !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Τιτανικός του Γιώργου οδεύει ολοταχώς προς το παγόβουνο του ΔΝΤ
    Από Factorx | Τρ. 30 Μαρ 2010, 20:17 στην/στις κατηγορίες Πρώτη Σελίδα.

    Σε νέα δίνη βρίσκεται η ελληνική οικονομία καθώς όλα δείχνουν ότι οδεύουμε προς το ΔΝΤ μόνο που η κυβέρνηση κάνει ότι δεν το γνωρίζει ή δε θέλει να το παραδεχθεί για προφανείς λόγους.

    Μετά την αποτυχία του 7ετούς ομολόγου που συγκέντρωσε μόλις 7 δισ. με επιτόκιο 5,9%, σήμερα ο ΟΔΔΗΧ βγήκε με 20ετές (στην ουσία 12ετές) και με στόχο να βγάλει έως ένα δισ. ευρώ και τελικά μόλις και μετά βίας πήρε 390 εκατ. ευρώ.

    Την ίδια ώρα, η χαλαρή στήριξη των αγορών στην… επιτυχία των Βρυξελλών οδήγησε σε νέα εκτίναξη του spread το οποίο άγγιξε τις 340 μονάδες βάσης δείχνοντας ξεκάθαρα ότι το παγόβουνο είναι ακόμη μπροστά μας και ο Τιτανικός οδεύει ολοταχώς προς τα εκεί.

    Αποτέλεσμα του κακού κλίματος είναι να βουτήξει το χρηματιστήριο κοντά στο 2% προκαλώντας αναταραχή στην κυβέρνηση.

    Ήλθε και ο Στρος Καν του ΔΝΤ για να πει ότι αν η Ελλάδα προσφύγει στο Ταμείο αυτό θα επιβάλλει τους δικούς του όρους, για να… δέσει το γλυκό.

    Μάλιστα, η δήλωση αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει όσα γράφαμε το βράδυ της Πέμπτης όταν η κυβέρνηση πανηγύριζε για τη συμφωνία. Γράφαμε τότε ότι ο ρόλος του ΔΝΤ δεν είναι ούτε ήταν ποτέ διακοσμητικός, όσο κι αν θέλει να το εμφανίσει έτσι η ελληνική πλευρά. Επομένως, ο μηχανισμός στήριξης έχει ξεκάθαρα τη σφραγίδα του ΔΝΤ και να πάμε εκεί να πάρουμε δάνειο τότε ο πέλεκυς των σκληρών μέτρων θα πέσει βαρύς. Με τα επιτόκια να μην πέφτουν, παρ’ ότι η κυβέρνηση ελπίζει σε σταδιακή αποκλιμάκωση, είναι αυτονόητο ότι δανειζόμαστε πανάκριβα. Είναι χαρακτηριστικό ότι με επιτόκιο κοντά στο 6% καλούμαστε να πληρώσουμε τόσους 300 εκατ. ευρώ το χρόνο για το επταετές κοινοπρακτικό που έκλεισε χθες. Άρα στη λήξη του, το 2017 πρέπει να βρούμε 7,1 δισ. ευρώ (5 + 2,1 δισ τόκους) να δώσουμε πίσω.

    Πόσο θα αντέξει η Ελλάδα να δανείζεται με τέτοιους όρους είναι το ερώτημα. Αν δεν αντέξει πολύ η αγκαλιά του ΔΝΤ είναι “ζεστή” για την κυβέρνηση, καυτή όμως για τους πολίτες.

    ΝΔ

    Ο χθεσινός δανεισμός της χώρας επιβεβαιώνει τις πρώτες δηλώσεις και εκτιμήσεις του Αντώνη Σαμαρά μετά τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος. Ο ίδιος υπενθύμισε πως ο πρόεδρος της ΝΔ είχε μιλήσει για ώρες περισυλλογής, τονίζοντας πως το ανακοινωθέν της Συνόδου δεν μπορεί να οδηγεί σε θριαμβολογία αλλά σε προβληματισμό.

    ΚΚΕ

    Ο περιβόητος μηχανισμός στήριξης ΕΕ – ΔΝΤ που η κυβερνητική προπαγάνδα παρουσίαζε ως μεγάλη επιτυχία και ένδειξη ότι οι θυσίες του λαού πιάνουν τόπο, αποδεικνύεται ότι είναι μόνο ένας μηχανισμός που στηρίζει τη λήψη νέων, πιο άγριων αντεργατικών – αντιλαϊκών μέτρων, τα οποία είναι προαποφασισμένα και τα χρειάζεται η ελληνική πλουτοκρατία για να διασφαλίσει την κερδοφορία της και την ισχυρή της θέση στην περιοχή.

    ΣΥΡΙΖΑ

    Το φορολογικό νομοσχέδιο αποτελεί άλλο ένα σκληρό πακέτο λεηλασίας λαϊκών εισοδημάτων και περεταίρω οικονομικής ύφεσης. Μετά από κάθε τέτοιου είδους αντικοινωνικά κυβερνητικά πακέτα, αντί να μειώνονται τα spread του δανεισμού του δημοσίου, ξεκινάει μια νέα κούρσα ανόδου τους σε ένα ατέλειωτο φαύλο κύκλο. Ζούμε μια διπλή και παταγώδη χρεωκοπία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 250.000 ευρωπουλα ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ
    Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ
    ..ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

    Εδώ πνιγόμαστε και δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα.
    Νωρίς νωρίς κι αρχίσαν τα περίεργα.
    * Αμπού Ντάμπι με Νικολάκη και αμέσως μετά
    * η υπόθεση με την πριμοδότηση της ισπανικής πολυεθνικής.
    * Και καπάκι 250.000 ευρώ σε Αμερικάνο για μερικές ώρες
    σεμινάρια.

    Με τη χώρα υπό πτώχευση.
    Και έπεται συνέχεια.
    Αποδεικνύεται πόσο σέβονται τα χρήματα του ελληνικού λαού και πόσο κούφιες είναι οι κορώνες για λιτότητα και διαφάνεια.
    Δίνουν την εντύπωση ότι ανέβηκαν κι αυτοί για τη μάσα.

    Μας θεωρούν και δικαίως ζώα, μας έχουν γραμμένους και ακολουθούν την πατροπαράδοτη τακτική.
    Του δουλέματος και της αρπαχτής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "O Καρχιμάκης ζητάει να του πληρώνουμε και τον καφέ που πίνει στο αεροδρόμιο!!!
    - ΕΛΕΟΣ!"

    "Φαντάζεστε έναν υπουργό να ζητάει από το κράτος να πληρώσει και τον καφέ που πίνει στο αεροδρόμιο, περιμένοντας το αεροπλάνο;
    Φαντάζεστε μια ολόκληρη διοίκηση να ασχολείται για την έκδοση υπουργικής απόφασης, ώστε να εισπράξει ο υπουργός τα λεφτά που πλήρωσε για τον καφέ του; Μη βιαστείτε να πείτε «έλα, ρε, αυτά δε γίνονται». Γιατί γίνονται και παραγίνονται....

    Στρογγυλοκάθεται, δηλαδή, το κυβερνητικό στέλεχος με την παρέα του στην αίθουσα VIΡ, παραγγέλλουν καφέδες, χυμούς, ποτά και φαγητό και ο λογαριασμός πηγαίνει στα… κορόιδα. Στο φορολογούμενο λαουτζίκο. Την παράδοση αυτή συνεχίζουν κανονικότατα και οι «πράσινες» πολιτικές ηγεσίες των υπουργείων, όπως αποκαλύπτεται από έγγραφα που έχουμε στη διάθεση μας και αφορούν ταξίδια του υφυπουργού Αγροτικης Ανάπτυξης Καρχιμάκη.

    Το διαβιβαστικό αναφέρει: «Σας αποστέλλουμε συνημμένα δικαιολογητικά της δαπάνης που προέκυψε από την παράθεση καφέ, χυμών κΛπ. στον Υφυπουργό ΑΑΤ κ. Μιχάλη Καρχιμάκη κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην αίθουσα VIP του αεροδρομίου…». Εχουμε, επίσης, στη διάθεση μας δυο υπουργικές αποφάσεις της Κ. Μπατζελή, που εγκρίνουν την καταβολή στον Μ. Καρχιμάκη ποσών 69,92 ευρώ και 29,15 ευρώ, αντίστοιχα για «καφέ, αναψυκτικά και βρώσιμα από την Olympic Catering ΑΕ».

    Κινητοποιήθηκε ο μηχανισμός του υπουργείου, ασχολήθηκαν υπάλληλοι (εισηγητής, προϊστάμενος), γράφτηκαν έγγραφα και εκδόθηκαν υπουργικές αποφάσεις για να εισπράξει ο υφυπουργός τα λεφτά για καφέδες και σάντουιτς (μιλάμε για 100 ευρώ συνολικά, που αφορούν 7 ταξίδια)!

    Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς; Την καρμιριά του υφυπουργού (είναι και από τη Σητεία, τρομάρα του!), που παίρνει τόσα λεφτά (ως βουλευτής και υφυπουργός), αλλά χρεώνει τους καφέδες του στο κράτος;

    ΥΓ: Πέραν όλων των άλλων, εμείς ρωτάμε. Οταν ταξιδεύουν υπουργοί, υφυπουργοί και υπηρεσιακοί παράγοντες παίρνουν έξοδα μετακίνησης για διαμονή, διατροφή κ.λπ. Δεν θα έπρεπε απ’ αυτά να πληρώνουν και τους καφέδες τους; Γιατί κόβεται έξτρα κονδύλι;"

    EINAI NA MHN ΒΡΙΖΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ..........
    ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΡΝΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση