GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αρνήθηκε να πληρώσει το χαράτσι των διοδίων κι έγινε χαμός...

...Τον έτρεχαν στο αστυνομικό τμήμα αν και τους είχε δώσει τα στοιχεία του, τους έκανε μήνυση για παράνομη κατακράτηση ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡ...

...Τον έτρεχαν στο αστυνομικό τμήμα αν και τους είχε δώσει τα στοιχεία του, τους έκανε μήνυση για παράνομη κατακράτηση

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ. ΜΗΝΥΣΗ ΟΔΗΓΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΗ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, 4-4-10.

Από Επιτροπές Πολιτών

Ανήμερα το Πάσχα, η πολυεθνική εταιρία που εκμεταλλεύεται τα διόδια Ελευσίνας, η ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ , συνεχίζει την εκφοβιστική τακτική της κατακρατώντας παράνομα τους οδηγούς που αρνούνται να πληρώσουν ταδιόδια των ληστρικών συμβάσεων παραχώρησης. Συγκεκριμένα , σήμερα Κυριακή του Πάσχα περί τις 5 το απόγευμα, ο Τάσος Παπαδημητρίου, κάτοικος Αγίας Παρασκευής, δήλωσε στην υπάλληλο των διοδίων Ελευσίνας, ότι...

αρνείται να πληρώσει το αντίτιμο των διοδίων.
Η υπάλληλος παρεμπόδισε τον συμπολίτη μας να περάσει ακόμη και μετά την καταγραφή του αριθμού της πινακίδας κυκλοφορίας του αυτοκινήτου, αρνούμενη να σηκώσει την μπάρα και βάζοντας έναν κώνο πίσω από το αυτοκίνητο του. Ειδοποιήθηκε από την εταιρία η τροχαία.
Μετά από παράνομη κατακράτηση περισσότερο της μιάς ώρας, τόσο του Τάσου Παπαδημητρίου, όσο και της γυναίκας του, από τους ανθρώπους της εταιρίας, εδέησε να έρθει η αστυνομία. Ο συμπολίτης μας αφού ελήφθησαν τα στοιχεία του, ζήτησε από τα αστυνομικά όργανα να κάνει μήνυση εναντίον τόσο της υπαλλήλου, του υπευθύνου προϊσταμένου των διοδίων όσο και κατά παντός υπευθύνου για παράνομη κατακράτηση. Μετέβησαν όλοι στο αστυνομικό τμήμα Μάνδρας. Ο κ. Παπαδημητρίου υπέβαλε την μήνυση του. Εκεί και η εταιρία προέβη σε μήνυση εναντίον του συμπολίτη μας για συκοφαντική δυσφήμηση !!!
Το απύθμενο θράσος του να μηνύεται ο οδηγός από αυτούς που εμποδίζουν τον συμπολίτη μας να χρησιμοποιήσει ελεύθερα τους εθνικούς μας δρόμους, θυμίζει την παροιμία: "Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης". Είναι οι ιδιωτικές πολυεθνικές εταιρίες που σε κάθε μεγάλη έξοδο εκδρομέων δημιουργούν στα διόδια ουρές χιλιομέτρων, επιβαρύνοντας βάναυσα το περιβάλλον με τα καυσαέρια και ταλαιπωρούν καθυστερώντας εκατοντάδες χιλιάδες συνανθρώπους μας.
Αυτή την στιγμή, αφού κρατήθηκαν μέχρι τις 11 το βράδυ, τόσο οι άνθρωποι της εταιρίας, όσο και ο συμπολίτης μας Τάσος Παπαδημητρίου, αφέθηκαν ελεύθεροι αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος.
Για μια ακόμη φορά οι ιδιωτικές εταιρίες που εκμεταλλεύονται τους δημόσιους δρόμους , που τους έχουμε χιλιοπληρώσει με διόδια από το 1955, με την φορολογία μας, τα υπέρογκα τέλη κυκλοφορίας, τους φόρους στα καύσιμα, έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο. Δεν δίστασαν να ταλαιπωρήσουν μια ολόκληρη οικογένεια και να κρατήσουν πασχαλιάτικα στο κρατητήριο έναν συμπολίτη μας που έκανε το "έγκλημα" να σηκώσει κεφάλι αρνούμενος να πληρώσει το χαράτσι των διοδίων.
Πρέπει όλοι να ακολουθήσουμε το παράδειγμά του , γιατί αν δεν αντιδράσουμε σε λίγο θα πληρώνουμε και τον αέρα που αναπνέουμε.
Για περισσότερες πληροφορίες:
http://epitropesdiodiastop.blogspot.com
email : epitropes2010@gmail.com

17 σχόλια

  1. Νεα δημοκρατια ρε ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ !!!!!!!! ΔΕΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΑΛΥΣΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να κανετε αγωγες και μηνυσεις για ψυχικη οδυνη και να ζητησετε 1.000.000 ευρω αποζημιωση απο τους κλεφτες των δρομων.

    και βαλτε και πολλα αλλα και καλα που παθατε για να τους παρετε ακομα πιο πολλα.

    τους αληταραδες.

    καψτε και σπαστε ολα τα αθλια διοδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδιά, αφήστε το αντάρτικο και ηρεμείστε... Λάθος επανάσταση κάνετε! Κανένας δεν... "ευχαριστιέται" όταν πληρώνει φόρους, διόδια, εισφορές... όμως όλοι πληρώνουμε. Και όποιος συνειδητά αρνείται να πληρώνει, μας θεωρεί όλους "κορόϊδα"! Αν ως την ενηλικίωσή του δεν έχει μάθει, γιατί πρέπει να τα πληρώνει αυτά, φοβάμαι πως είναι μάταιος κόπος να το εξηγήσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά του κάναν του τζαμπατζή που ήθελε να κάνει τον έξυπνο.

    Το επόμενο που θα ακούσουμε θα είναι οι τζαμπατζήδες να λένε ότι δεν πρέπει να πληρώνουν φόρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στό συγκεκριμένο γεγονός άραγε, ποιός είναι ό κλέφτης?????
    Μαλάκες ψευδο-επαναστάτες τής πλάκας,ποκοπίκοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΩΣΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ!
    ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ
    ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ.
    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.
    ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ ΠΧ ΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΠΟΤΕ
    ΩΡΑΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΕ .ΔΙΚΑΙΟΙ
    ΝΑ ΧΕΣΩ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ
    ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΔΕΣ.
    ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ
    ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ
    ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
    ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ
    ΔΙΟΔΙΑ.
    ΜΑΓΚΙΑ - ΚΛΑΝΙΑ - ΚΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΦΙΝΙΣΤΡΙΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στην Αθήνα θα έρθει την ερχόμενη εβδομάδα (πιθανότατα την Τετάρτη, 7 Απριλίου), κλιμάκιο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, το οποίο θα έχει επαφές με στελέχη του υπουργείου Οικονομικών.

    Τα στελέχη του διεθνούς οργανισμού θα βρεθούν στην Ελλάδα για «τεχνική βοήθεια» σε θέματα φορολογίας και κατάρτισης του προϋπολογισμού.

    Ωστόσο, θεωρείται σίγουρο ότι επί τάπητος θα τεθούν και η πορεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού και των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων.


    Θέλετε δε θέλετε, θα χωνέψετε το αρνί με τη βοήθεια των παραπάνω προσκεκλημένων του γιωργάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 04 Απρ 2010 11:51:00 μ.μ.

    Σωστός ο σύντροφος. Η ΝΔ έδωσε την Αττική Οδό στο Μπόμπολα και το αεροδρόμιο στη Hochtief, όχι ο Λαλιώτης. Όχι στην παραχάραξη της ιστορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 11.51
    ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΙΔΙΩΤΗΣ
    ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ.
    Ο ΣΟΥΦΛΙΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΟΥΣ
    ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΤΑΧΑΜΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΟΟΥ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ, ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ;
    ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ Ε ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ, ΠΑΠΑΡΗΓΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΗΓΑΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΜΗ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΔΙΟΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ;
    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΤΕ ΤΑ ΟΥΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ ΤΟΥ
    ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ.

    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ...ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ
    ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στα διόδια της Ελευσίνος ΗΤΑΝ υποχρεωμένος να πληρώσει. Υπάρχουν όλες εκείνες οι προϋποθέσεις που απαιτούνται από τους Ελληνικούς και Ευρωπαϊκούς νόμους στον χαρακτήρα του δρόμου. Τσάμπα μάγκας ο δικός σας. Αλλού π.χ. Κορίνθου-Πατρών ΝΑΙ να μην πληρώνουμε.
    Αυτά για την αλήθεια και μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
    ΧΑΜΕΝΑ ΠΑΣΟΚΙΚΑ ΚΟΡΜΙΑ.

    ΡΕ ΖΩΑ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ
    ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΣΑΣ
    ΠΟΙΟΣ ΣΟΥΦΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ.
    ΑΜΑ ΗΘΕΛΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΣΑΣ.ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΑ STAGE.........Ζ Ω Α ΠΑΣΟΚ.

    Μήνυση από οδηγό για παράνομη κατακράτηση στα διόδια της Ελευσίνας


    Ανήμερα το Πάσχα , η πολυεθνική εταιρία που εκμεταλλεύεται τα διόδια Ελευσίνας, η ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ , συνεχίζει την εκφοβιστική τακτική της κατακρατώντας παράνομα τους οδηγούς που αρνούνται να...



    πληρώσουν τα διόδια των ληστρικών συμβάσεων παραχώρησης.
    Συγκεκριμένα , σήμερα Κυριακή του Πάσχα περί τις 5 το απόγευμα, ο Τάσος Παπαδημητρίου, κάτοικος Αγίας Παρασκευής , δήλωσε στην υπάλληλο των διοδίων Ελευσίνας, ότι αρνείται να πληρώσει το αντίτιμο των διοδίων .

    Η υπάλληλος παρεμπόδισε τον συμπολίτη μας να περάσει ακόμη και μετά την καταγραφή του αριθμού της πινακίδας κυκλοφορίας του αυτοκινήτου, αρνούμενη να σηκώσει την μπάρα και βάζοντας έναν κώνο πίσω από το αυτοκίνητο του. Ειδοποιήθηκε από την εταιρία η τροχαία. Μετά από παράνομη κατακράτηση περισσότερο της μιάς ώρας, τόσο του Τάσου Παπαδημητρίου, όσο και της γυναίκας του, από τους ανθρώπους της εταιρίας, εδέησε να έρθει η αστυνομία. Ο συμπολίτης μας αφού ελήφθησαν τα στοιχεία του, ζήτησε από τα αστυνομικά όργανα να κάνει μήνυση εναντίον τόσο της υπαλλήλου, του υπευθύνου προϊσταμένου των διοδίων όσο και κατά παντός υπευθύνου για παράνομη κατακράτηση.

    Μετέβησαν όλοι στο αστυνομικό τμήμα Μάνδρας.

    Ο κ. Παπαδημητρίου υπέβαλε την μήνυση του. Εκεί και η εταιρία προέβη σε μήνυση εναντίον του συμπολίτη μας για συκοφαντική δυσφήμηση !!!
    Το απύθμενο θράσος του να μηνύεται ο οδηγός , από αυτούς που εμποδίζουν τον συμπολίτη μας να χρησιμοποιήσει ελεύθερα τους εθνικούς μας δρόμους, θυμίζει την παροιμία: «Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης».

    Είναι οι ιδιωτικές πολυεθνικές εταιρίες που σε κάθε μεγάλη έξοδο εκδρομέων δημιουργούν στα διόδια ουρές χιλιομέτρων, επιβαρύνοντας βάναυσα το περιβάλλον με τα καυσαέρια και ταλαιπωρούν καθυστερώντας εκατοντάδες χιλιάδες συνανθρώπους μας, χαρατσώνοντας τους για εναν χιλιοπληρωμένο δρόμο.

    Αυτή την στιγμή αφού κρατήθηκαν μέχρι τις 11 το βράδυ τόσο οι άνθρωποι της εταιρίας, όσο και ο συμπολίτης μας Τάσος Παπαδημητρίου αφέθηκαν ελεύθεροι αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος .

    Για μια ακόμη φορά οι ιδιωτικές εταιρίες που εκμεταλλεύονται τους δημόσιους δρόμους , που τους έχουμε ακριβοπληρώσει με διόδια από το 1955, με την φορολογία μας, τα υπέρογκα τέλη κυκλοφορίας, τους φόρους στα καύσιμα, έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο. Δεν δίστασαν να ταλαιπωρήσουν μια ολόκληρη οικογένεια και να κρατήσουν πασχαλιάτικα στο κρατητήριο έναν συμπολίτη μας που έκανε το «έγκλημα» να σηκώσει κεφάλι αρνούμενος να πληρώσει το χαράτσι των διοδίων. Πρέπει όλοι να ακολουθήσουμε το παράδειγμα του , γιατί αν δεν αντιδράσουμε σε λίγο θα πληρώνουμε και τον αέρα που αναπνέουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ακόμα δεν έχουμε καταλάβει τίποτε…

    Οι γιορτές του Πάσχα μπορεί να έδωσαν μία καλή ευκαιρία στους περισσότερους να καταλάβουν ποιές είναι στην πραγματικότητα οι νέες αυξημένες τιμές στα καύσιμα και πόσο ακριβότερα στοιχίζει φέτος...
    το ίδιο ταξίδι, μπορεί να έδωσαν μία ακόμα καλή ευκαιρία για να καταλάβουμε τί εστί ιδωτική πρωτοβουλία στην κατασκευή των δρόμων, αφού τα διόδια αυξήθηκαν δύο φορές μέσα σε λίγες εβδομάδες, το χειρότερο όμως είναι ότι δεν έχουμε καταλάβει ακόμα τίποτε.

    Στις αμέσως επόμενες ημέρες θα αρχίσουν να διατίθενται στην αγορά τα τσιγάρα με αυξημένες τιμές. 3,80 σε πρώτη φάση, 4.20 έως 4.40 η επόμενη.
    Επίσης, στους μισθούς που θα καταβληθούν στους δημόσιους υπαλλήλους το πρώτο 15νθήμερο του Απριλίου θα έχουν κοπεί τα επιδόματα, θα έχει αυξηθεί η παρακράτηση σε αυτά που απομένουν και πάει λέγοντας.

    ειναι λιγα απο ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ...!!!!!
    που λέει και ο ΕΚ ΓΕΝΝΕΤΗΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Λαϊκισμός χωρίς τέλος:

    "...Είναι οι ιδιωτικές πολυεθνικές εταιρίες που σε κάθε μεγάλη έξοδο εκδρομέων δημιουργούν στα διόδια ουρές χιλιομέτρων, επιβαρύνοντας βάναυσα το περιβάλλον με τα καυσαέρια και ταλαιπωρούν καθυστερώντας εκατοντάδες χιλιάδες συνανθρώπους μας..."

    Τελικά μας ενοχλεί η ιδιωτική εταιρεία ή η ύπαρξη των διοδίων; Δηλαδή αν στην πρόταση υπήρχε η έκφραση "δημόσιες υπηρεσίες" αντί για "ιδιωτικές πολυεθνικές εταιρίες" πού θα ήταν το πρόβλημα; Πώς θα εισπράττονταν τα όποια διόδια; Όποιος δε θέλει να παράγει καυσαέριο, ας πάρει ένα ePass να το "παίξει" οικολόγος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συμφωνώ με τον αναγνώστη που γράφει ότι στα διόδια της Ελευσίνος ήταν υποχρεωμένος να πληρώσει, διότι πάρχουν όλες εκείνες οι προϋποθέσεις που απαιτούνται από τους Ελληνικούς και Ευρωπαϊκούς νόμους στον χαρακτήρα του δρόμου.
    Και εγώ δεν πληρώνο ποτέ όταν πάω <θεσαλονίκη στα διόδια του Πυργετού και της Λεπτοκαρυάς στο ρεύμα προς Λάρισα διότι ο δρόμος δεν είναι παντού διπλός. Όπως δεν θα πληρώνω και στο Μοσχοχώρι αν λειτουργήσουν. Επίσης, δεν πρέπει να πληρώνουμε στο Κόρινθος - Πάτρα. Αν τολάμει κανείς ας πάει να περάσει από την Αττική οδό η την γέφυρα Ρίο - Αντίριο τζάμπα.
    Είπαμε να είμαστε επαναστάτες, αλλά με αιτία.
    Γιώργος Αμβροσίου
    Εκδότης εφημερίδας ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε μαλάκες που φωνάζετε υπέρ των διοδίων
    έχετε καταλάβει ότι έχουμε τους χειρότερους δρόμους στην Ευρώπη ?
    Ούτε τα νερά φεύγουν άμα βρέξει, βλέπε Μαλακάσα πριν τρία τέσσερα χρόνια , ούτε φωτισμό έχουν , οι εθνικές δεν έχουν καθ όλο το μήκος φώτα, και όπου υπάρχουν τα ανάβουν μέρα και τα σβήνουν νύχτα, και αντε βρες άκρη ποιός είναι υπεύθυνος να τα αναβοσβήνει.
    Ούτε εκχιονιστικά υπάρχουν για το τμήμα της Μαλακάσας, γιατί μόνο εκεί ρίχνει χιόνι.
    Φαντάσου να χιονιζε σε όλο το μήκος της Εθνικής.
    Είχαν αποκλειστεί στη Μαλακάσα απο τα χιόνια και πήγαινε ο Γιώργος με Μ113 να δεί τους αποκλεισμένους αντί να στείλουν κανένα αποχιονιστικό όχημα.
    Ούτε τροχαία υπάρχει και βλέπεις τους μαλάκες να πηγαίνουν στην βοηθητική με 160 χιλιόμετρα.
    Φτιάχνουν την Εθνική της Πελοποννήσου και δεν φτιάχνουν βοηθητική λωρίδα αλλά την φτιάχνουν δέκα χρόνια μετά.
    Όταν βγω σε τέτοιους γαμημένους δρόμους εσείς νομίζετε ότι πρέπει να πληρώσω διόδια.
    Είστε απλώς ραγιάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση