GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ψάχνει ήδη τον νέο εκπρόσωπο Τύπου..

Οι παρενέργειες της συντριβής του Π. Παναγιωτόπουλου από τον Γ. Καρατζαφέρη Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη "Στην πλάτη μου έγινες βουλευτή...

Οι παρενέργειες της συντριβής του Π. Παναγιωτόπουλου
από τον Γ. Καρατζαφέρη

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

"Στην πλάτη μου έγινες βουλευτής" είπε με το γνωστό παραπολιτικό του ύφος ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. στον Εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, κ. Πάνο Παναγιωτόπουλο, στο δελτίο του ALTER, όταν ο τελευταίος κατηγόρησε τον κ. Καρατζαφέρη ότι στηρίζει το ΠΑΣΟΚ και ότι δεν νοείται τώρα να ζητά συνεργασία με τη ΝΔ, ενόψει δημοτικών εκλογών. Χρησιμοποίησε, δε, χαρακτηριστικές φράσεις του κ. Τσίπρα για να ενισχύσει την προσπάθεια επικόλλησης στάμπας του κωλοτούμπα στον συγκάτοικό του στην "πολυκατοικία" της ΝΔ. Ο κ. Καρατζαφέρης, όπως ενεργεί πάντα όταν πιέζεται, απείλησε τον κ. Παναγιωτόπουλο ότι...

το μεσημέρι στην εκπομπή που διατηρεί στο ΤΗΛAΕΣΤΥ θα βγάλει κασέτες με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ. Κι όλα αυτά συνέβησαν, μετά την ομολογία του κ. Καρατζαφέρη ότι συναντήθηκε παραμονές των εσωκομματικών εκλογών με τον κ. Αβραμόπουλο και τον κ. Σαμαρά...
Οι σχέσεις εξάρτησης του κ. Παναγιωτόπουλου, που αντιβαίνουν με την κρυστάλλινη εικόνα που απαιτεί ο σημαντικός ρόλος που έχει στην προσπάθεια ανάκαμψης του κόμματος, φαίνεται να έχουν εξοργίσει τον κ. Σαμαρά και συνδυαστικά με την αρνητική ως τώρα παρουσία του εκπροσώπου -είναι χαρακτηριστική η καθυστέρηση της επικοινωνίας σημαντικών προτάσεων και θέσεων της ΝΔ- σκέφτεται ήδη ποιός θα είναι ο αντικαταστάτης του. Επικρατέστεροι είναι οι προερχόμενοι από τη Γραμματεία Πολιτικού Σχεδιασμού, ο κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος ή ο κ. Κώστας Γκιουλέκας, που διατηρούν άφθαρτα και ιδιαίτερα επικοινωνιακά προφίλ.

28 σχόλια

  1. Οχι, ο Παναγιωτόπουλος είχε κάνει το σωστό γάμο. ΕΝΑ ΓΑΜΟ ΠΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΠΟΛΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν..η ΝΔ μας έστελνε στην κρεμάλα ΔΝΤ !!!!!

    Κάντε και τις συγκρίσεις!
    με το Μαλακογιώργο, τον άχρηστο,
    πουλημένο, ανεγκέφαλο ρεμάλι
    που κάνατε Πρωθυπουργό !!!!

    ΠΟΥ.. Αντί να ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό, που τον κορόϊδεψε με τον πιο ξεδιάντροπο τρόπο, έχει το θράσος και μιλάει!

    Αν τον Απρίλη του 2009, ο κ. Αλογοσκούφης, υπέγραφε την επιστολή που έστειλε ο κ. Παπακωνσταντίνου και με την οποία επισήμως η χώρα προσφεύγει στο Δ.Ν.Τ., φαντάζεσθε τι θα γινόταν στη χώρα:

    1. Ο κ. Παπανδρέου θα «ανέβαινε» στα κεραμίδια της Βουλής και θα ζητούσε την παραίτηση της Κυβέρνησης, που «υποδούλωσε τη χώρα στο ΔΝΤ»

    2. «Αγανακτισμένοι πολίτες» θα περικύκλωναν τη Βουλή, το Υπουργείο Οικονομικών μέχρι και στο σπίτι του Καραμανλή στη Ραφήνα θα έφταναν!

    3. Ο κ. Παναγόπουλος της ΓΣΕΕ, ο κ. Παπασπύρου της ΑΔΕΔΥ και όλοι οι άλλοι μεγαλοσυνδικαλιστές θα κήρυτταν γενική απεργία με αίτημα την απόσυρση του αιτήματος και την παραίτηση της κυβέρνησης.

    4. Η ΚΕΔΚΕ θα έκλεινε τους δήμους

    5. Η ΠΟΣΔΕΠ θα έβαζε επ’ αόριστον λουκέτο στα Πανεπιστήμια.

    6. Στα βραδινά δελτία ειδήσεων δε θα υπήρχε κανένα άλλο θέμα και το ΜΕGA, o ANTENNA, o ALPHA, το ALTER, ο SKY, το STAR και τα κρατικά κανάλια θα κατήγγειλαν την κυβέρνηση που ξεγέλασε τον ελληνικό λαό και οδήγησε τη χώρα στην πτώχευση.

    7. Κατά τη διάρκεια των δελτίων ειδήσεων ο κ. Παπανδρέου θα απηύθυνε διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό, ζητώντας την παραίτηση της κυβέρνησης. Τα κανάλια θα διέκοπταν τις ειδήσεις και θα έδειχναν live όλη τη συνέντευξη.

    8. Αμέσως μετά τα δελτία ειδήσεων, ο κ. Χατζηνικολάου, ο κ. Πρετεντέρης, ο κ. Τσίμας, ο κ. Παπαχελάς, ο κ. Θεοδωράκης, κ.λ,π , θα έκαναν έκτακτες εκπομπές με το ίδιο θέμα.

    9. Την επόμενη μέρα όλες οι εφημερίδες με ξύλινα γράμματα θα έλεγαν για τον αποτυχημένο Καραμανλή, που έφερε τη χρεωκοπία.

    10. Καθημερινές μαζικές διαδηλώσεις και επεισόδια θα παρέλυαν τη χώρα.

    Εχει και τη λέξη ΑΗΔΙΑ το ελληνικο λεξιλόγιο ΠΙΘΗΚΙ Παπανδρέου.
    Πες στα πουστράκια τα δουλικά σου να στην μάθουν.
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.
    ΑρχιΜΑΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αχχχχχ...παλι έχεσε η γνωστη πούστρα
    Αντωνία-μαρία Παπαγιώταινα....
    ..και βρομισες πάλι πολύ.

    ου να χαθεις ευκοίλια των κώλων Καρατζαφύρερ και Πάγκαλου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ζητω η 21 Απριλιου 1967!

    Ζητω ο εθναρχης Γεωργιος Παπαδοπουλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελληνας Εινα,Αυτος που θεωρει το συμφερον της Πατριδας του σημαντικοτερο απο το συμφερον του συνολου τον κρατον της γης. Και δεν εινε Το κοροϊδο των πολιτικων και το εργαλειο των κατακητον …..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΩΡΟ-ΔΩΡΟ-ΔΩΡΟ-ΔΩΡΟ-ΔΩΡΟ-ΔΩΡΟ-ΔΩΡΟ.

    Στον Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

    ΠΑΝΕΣ ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ
    LIFE CARE ΠΑΝΕΣ ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ NO 3 LARGE 16ΤΕΜ
    Βάρος 130gr
    Περίμετρος 110-150 cm
    Κωδικός Είδους: LI2005
    Τιμή: 12,57 €

    ΠΑΡΕ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ..ΓΙΑΤΙ ΜΑ ΤΡΕΛΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΒΡΟΜΑ ΚΑΙ ΣΥΗΝ ΜΠΟΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν και δεν μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, οφείλω να ομολογήσω ότι σαν τηλεθεατής εξοργίστηκα με τν τακτική του Παναγιωτόπουλου να τον διακόπτει συνέχεια και επίτηδες και ενώ έβλεπε ότι ο Καρατζαφέρης είχε πρόβλημα ομιλίας.
    Ο Παναγιωτόπουλος νόμιζε ότι με την τακτική της συνεχούς ομιλίας πάνω από την ομιλία του άλλου, θα κάλυπτε τα λεγόμενα του και έτσι οι "ηλίθιοι τηλεθεατές δεν θα άκουγαν το παραμικρό.
    Βέβαια και ο Χατζηνικολάου ως Συντονιστής της συζήτησης, δεν φέρθηκε σωστά και τλαιπώρησε τα νεύρα μας, σε σημείο να αλλάξουμε κανάλι.
    Τελικά το όλο συμβάν έκανε συμπαθή τον Καρατζαφέρη και αντιπαθείς τους δύο άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλύτερα να ψάξει για τον δικό του αντικαταστάτη ο -my ass- αρχηγός της ΝΔ.Πιο άχρηστος, ακατάλληλος, ανίκανος και ανήθικος απο τον ίδιο, δεν έχει υπάρξει στην παγκόσμια πολιτική σκηνή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ωραία, παίζουμε το παιχνίδι τους και αυτοί τρίβουν τα χέρια τους και χαϊδεύουν τις παχουλές κοιλιές τους, βλέποντας τις "μετοχές" τους να ανεβαίνουν και να νέμονται την εξουσία και το χρήμα του Ελληνικού λαού.
    Αντί να τους πλακώσουμε με τα "νεράντζια" και να πάνε απο κεί που ήρθαν, τα λαμόγια οι Γιωργάκηδες, Πάγκαλοι, Καρατζαφέρηδες, Παναγιωτόπουλοι και οι σύν αυτών παρατρεχάμενοι, γλύφτες και χαμαιλέοντες.
    Που χωρίς ίχνος ντροπής και φιλότιμου (?) βγαίνουν κάθε μέρα στα πουλημένα κανάλια και προσπαθούν να μας πείσουν οτι κάνουν το καλύτερο δυνατό να μας βγάλουν απο την κρίση, απλώνοντας βαθιά στην τσέπη μας το μακρύ τους χέρι, οι Καραγκιόζηδες του κερατά!
    Αντί να κρυφτούν και να μην τους ξαναδούμε στα μάτια μας, αντί τρέμει το φυλοκάρδι τους στην πόρτα του εισαγγελέα όλοι όσοι απο τη μεταπολίτευση και μετά διαχειρίστηκαν και λαμόγεψαν το χρήμα σε βάρος του Ελληνικού λαού.
    Καλά να πάθουμε, ξέρουν αυτοι οτι έχουν να κάνουν με χαχόλους και το εκμεταλεύονται κατάλληλα.
    ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!! (αφού να ξυπνήσετε είναι λίγο δύσκολο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιατί δεν παραιτείσαι ΓΑΠ ?

    Τι άλλο έχεις στην ατζέντα σου να κάνεις ?
    Ποιός σου είπε ότι σου ανήκουν αυτά που δίνεις ? Πρωθυπουργός δε σημαίνει ιδιοκτήτης, ένας διαχειριστής είσαι.

    Φύγε τώρα… και ο ιστορικός του μέλλοντος θα γράψει πως εντάξει έγινε και αυτός πρωθυπουργός από καπρίτσιο.
    Αν μείνεις, είναι γιατί έχεις σχέδιο...ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    όπως και να’χει,
    ντρέπομαι που ήμαι μάρτυρας αυτής της κατάντιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ ΑΡΧ..ΛΑΚΑ 1.18 ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 2.38 δεν φέρνετε εσείς πρώτα τα κλεμμένα απο τις αρπαχτές ολυμπιακών, ομόλογα, χρηματιστήριο, ο μισός πράσινος στρατός σας στο δημόσιο και σε φορείς που δεν έπρεπε καν να υπάρχουν κ.τλ των τελευταων 20 ετών και 6 μήνων και ας φέρουν μετά αυτοι τα δικά τους τςν 5 ετών. Δεν ντρέπεσαι να μιλάς βρε πράσινο κομματόσκυλο? Ουστ όλοι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΦΙΕΡΩΜΈΝΟ ΣΤΟΥς ΚΡΕΤΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΑΠ:

    ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ.
    ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ.
    ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ.
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΙΖΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΦΡΕΝΑΡΙΣΑΝ ΦΑΝΑΤΙΚΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΕΠΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΟΤΑΝ ΕΣΚΑΣΕ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΙΑ ΕΛΠΙΔΕΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ 152 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ.
    ΤΙ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ;
    ΚΡΑΤΗΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΗΤΑΝΕ.
    ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ, Ο ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΤΑΖΕ ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΗΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΜΕ ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ.
    ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΤΟΤΕ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΛΑΘΟΣ.
    ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ.
    ΑΥΤΟΙ, ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΜΗΠΩΣ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΑ ΜΗ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ.
    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ (ΑΝΤΡΕΑΣ, ΣΗΜΙΤΗΣ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ) ΑΛΛΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΠΑΝΙΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΥ, ΗΛΙΘΙΟΥ. ΜΩΡΟΦΙΛΟΔΟΞΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
    ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ.
    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Επειδή βαρέθηκα να βλέπω το άθλιο και γλειώδες υποκείμενο 2:38 να ζητά τα κλεμμένα από την ΝΔ πίσω του ΠΑΣΟΚ γιατί δεν τα ζητάει ο χαχόλος. Ξύπνα ρε κουτορνίθι, όλοι σε κλέβουν και η οικογένεια σου θα πεινάσει αλλά εσύ από μυαλό ακατοίκητο. Γελοίε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Pros arximalaka
    16 Απρ 2010 2:38:00 μ.μ.

    To peos toy DNT sou arese agorina mou?? Exei kai allo perimene kai tha deis!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    ο κυριος της "κυρίας κυκνος" ανήθικα έβγαλε τον Αξιώτη από την κούρσα της ΟΝΝΕΔ!!!

    Δεν μας ειπε ομως η κυρια κυκνος ενας γιατρος στην μεσσηνια αν ζει, αν εχασε τη ζωη του και γιατι???

    μην νομιζεις κυριε της κυριας οτι το αιμα του νεκρου γιατρου ηταν τομοπελτες και βγηκε!!

    το γνωριζουν και οι αμερικανοι και εχεις ήδη καεί καραγκόζη!!

    Υ.Ο.Η.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Και εδώ οι ίδιες αντίγραφες . Κάθε σελίδα που θα ανοίξεις είναι ίδια με τις άλλες !!!!!!!!!
    Παρακολουθείστε αυτόν τον τύπο 16 Απρ 2010 1:18:00 μ.μ.με τα άρθρα τα παραπάνω .Τα κολλάει σε όλα τα blogs και σε όλες τις σελίδες .Δεν μπορώ να φανταστώ ότι μπορεί να είναι ένας κανονικός άνθρωπος που ξοδεύει αμέτρητες ώρες γράφοντας τα ίδια άρθρα και ψάχνοντας σελίδες να τα επικολλήσει !! Μόνο ένας πληρωμένος δημοσιογράφος κοματοσκυλο μπορεί να κάνει αυτή τη δουλεία Είσαι πραγματικά για κλάματα 16 Απρ 2010 1:18:00 μ.μ. βλαμμένο υπόθετο χαμένο μέσα στο ανύπαρκτο κόσμο σου πληρωμένε ρουφιάνε του απατεώνα Καραμανλή !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 16 Απρ 2010 1:18:00 μ.μ.
    43 μέτρα το άρθρο σου κομματοσκυλο που πληρώνεσαι για τις υπηρεσίες σου από τον Καραμανλή και τον υπηρέτη του τον Σαμαρά !!
    ΠΑΣΟΚ 46%
    Ν.Δ 30%
    ΔΙΑΦΟΡΑ 16%
    Μόνο αυτό λέει ξεκάθαρα ότι για την σημερινή κρίση φταίει η Ν.Δ για αυτό βούλωσε το και απλά παρακολούθα πως κάποιος προσπαθεί να καθαρίσει τα δικά σου σκατά βόδι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ποσο πολυ με ενδιαφερει αυτο το θεμα..

    Στ'αρχιδια μου οι μισθοι που μου εκοψε το ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αύριο ο Αντώνης στο προσυνέδριο στο Ναύπλιο ανακοινώνει δέσμη προτεινόμενων μέτρων για την οικονομία και την αποφυγή της προσφυγής στο ΔΝΤ.
    Προτείνω:
    Σε περίπτωση κι επίσημης ανακοίνωσης της προσφυγής τις εξής αντιδράσεις:

    1.Πρόταση μομφής και κατόπιν αποχή ολόκληρης της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ από τις εργασίες του κοινοβουλίου.
    2.Διάγγελμα του Αντώνη στον ελληνικό λαό όπου θα του εξηγεί ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ η προσφυγή στο ΔΝΤ.
    3.Διενέργεια συγκεντρώσεων και συλλαλητηρίων ΠΑΝΤΟΥ. Αν μπορεί το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ μπορεί και η ΝΔ και η ΔΑΚΕ.

    Έσχατη ενέργεια: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ της κοινοβουλευτικής ομάδας από το κοινοβούλιο και κάλεσμα στις δημοκρατικές συνειδήσεις του τόπου για συστράτευση δίπλα στον Αντώνη.

    ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ο ΠΕΙΣΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΙΘΩ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΤΑ @@ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. OI KΛΑΝΙΕΣ ΤΩΝ 2-3 ΠΑΣΟΚΩΝ
    ΔΕΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΙΑ
    ΚΑΙ ΑΣ ΒΡΟΜΟΥΝ.

    ΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ
    ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΛΗΤ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ.........
    ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Διαβάζοντας τον κ. Παπαγιώτη να γράφει μόνιμα υπέρ του Πασοκ κάποιοι παλιοί αναγνώστες του press-gr θυμήθηκαν τις επιδόσεις που έχει ο ίδιος στον τομέα του γλειψίματος των εξεχόντων άκρων και του φιλήματος της κατουρημένης ποδιάς, ως συγγραφέας άρθρων υπέρ του πασοκ από την ημέρα που το press-gr πήρε πασοκική στροφή ελέω Γιομπαζολιά. Δύο και πλέον χρόνια μας διασκεδάζει με το πομπώδες ύφος του και την μηδενική του ουσία. Full of hot air που λένε και οι Αμερικάνοι συμπατριώτες των Παπανδρέου.



    Από τότε, ο κ. Παπαγιώτης -όπως συμφωνούν όλοι οι αναγνώστες του press-gr,- προχώρησε στην τέχνη του γλειψίματος των εξεχόντων άκρων και του φιλήματος των κατουρημένων ποδιών με άρθρα του για διάφορα θέματα. Δήθεν ως ενδιαφερόμενος πολίτης, αρχή την οποία καταστρατήγησε αμέσως, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους αναγνώστες του press-gr να δουν πόσο διάφανος και προβλέψιμος είναι και ποιού το παιχνίδι παίζει, χωρίς κανένα ενδοιασμό. Με αυτή την «παραπαίουσα λογική» μέσα σε τρεις μήνες ο Παπαγιώτης τορπίλισε ακόμη πιο πολύ το ήδη τσαλακωμένο του προφίλ, περισσότερο από του άλλου τρισμέγιστου πασόκου παπαρολόγου που εντρυφεί στο press-gr, του Λουτράδη. Καλό θα ήταν λοιπόν από σήμερα, να αποφεύγει να δίνει συμβουλές, όταν ο ίδιος άφησε πρόωρα και έντονα το αποτυχημένο στίγμα του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Οι πασόκοι μιλάνε. Περίεργο. Συνήθως είτε μασάνε τα κλεμμένα είτε έχουν την πούτσα στο στόμα. Τις περισσότερες δε φορές κάνουν και τα δύο ταυτόχρονα εμπνευσμένοι από τη μεγάλη ιέρεια της πίπας και της κλοπής (Σχολή καρριέρας) Μιμή Λιάνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ρεσιταλ του αστεγου παλι σημερα
    Νασαι καλα ρε φιλε ,μας διασκεδαζεις
    αφανταστα .
    Αλλα προσεχε γιατι μπορει να πεσεις
    στα χερια κανενος Λαζοπουλου
    η των Ραδιο-Αρβυλα και να γινεις
    ενθετο-ρομπα αναμεσα στον Πρεκα
    και τη Τζουλια
    Κριμα ειναι.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Να και η ΤΕΡΝΑ στην Ολυμπία Οδό
    ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 17%

    Με ποσοστό 17%, ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στις εταιρίες "Ολυμπία Οδός ΑΕ", του αυτοκινητοδρόμου "Ελευσίνα - Κόρινθος - Πάτρα - Πύργος - Τσακώνα, και "Ολυμπία Οδός Διαχείριση ΑΕ" ανακοίνωσε η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ΑΕ...
    ...Το τίμημα για τη συμμετοχή της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ στο εν λόγω έργο ανέρχεται στα 14,1 εκατ. ευρώ.

    φατε ζώα...φάτε...φάτε...φάτε.
    ΑΛΗΤΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΒΑΖΕΙΣ
    ΤΗΝ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΕΙΡΑ
    ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ
    ΑΔΕΛΦΟΥ ΣΟΥ.

    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΦΑΣ ΕΣΥ
    ΤΣΟΥΣΕΣΚΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΓΙΑ ΤΟΝ 1.20
    Αντι για σχολιο μπορω να αφησω μια κουραδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τελικα τα νουδουλια βρηκαν τροπο να βγαζουν μεροκαματο.
    Παντα ειχαν τον τροπο τους τα αφεντικα τρωγανε την πιτα και το χαρτι τα κομματοσκυλα ετσι για να περνουν μυρουδια.
    Που τους χανεις που τους βρισκεις ο ΓΑΠ ο Γαπ ο τζεφρυ και χιλιες δυο μαλακιες αραδιαζουν για να πεισουν τον εαυτο τους γιατι για τον λαο ειναι καπου στο 19% και που εισαι ακομα σε λιγο θα εξαυλωθουν κιολας και τα μαλακισμενα θα συνεχιζουν να γραφουν στα μπλοκς για τον μεγαλο κουρασμενο μπουχεσα και το σκυλολοι του.
    Βρε τι αγωνιστες ειστε εσεις!!!! που θα παει θα βρειτε κανενα βαρεμενο μαλακα να σας ψηφισει.
    Εδω ο κοσμος καιγεται και το μουνι χτενιζεται φερατε τον τοπο σε αυτο το χαλι και το παιζεται και γαλοπουλα σαν να μην κυβερνησατε σαν να μην κλεψατε τιποτε βρε παιδι μου ολα τα κανατε τοσο ωραια και ο λαος σας επιβραβευσε με μια σβουριχτη σφαλιαρα που ακομα κουνιουνται τα αυτια σας.
    Αντε ρε παρτε τα κουβαδακια σας να κανετε κανενα πυργακι σε αλλη παραλια κοπριτες που το πηρατε μεροδουλι μεροφαι να γραφετε μαλακιες καθε μερα οταν ψοφατε απο την πεινα σκατοφλωροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Στο 23 Συνέδριο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στην Αθήνα, το 2008, ο γενικός γραμματέας κ. Αγιάλας είχε δηλώσει: «Δεν υπάρχει άλλη πολιτική οικογένεια, όσο η Σοσιαλιστική Διεθνής, που να έχει στηρίξει τόσο τον ΟΗΕ.»

    Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έχει τυχαία επιλεγεί ως πρόεδρος αυτής της διεθνούς οργάνωσης και δεν είναι άρα συμπτωματική η αποδοχή που απολαμβάνει στον κύκλο των λοιπών σαλτιμπάγκων της διεθνούς…Αλιτ ! !

    Σωστός ο παίκτης !!!!!!!!!!
    Ο ΓΑΠ είναι ο ανεπίσημος ύπατος αρμοστής των ΗΠΑ στον ΟΗΕ,για αυτό και έκανε τον γύρο του κόσμου,όχι γιά την Ελλάδα αλλά γιά τις ΗΠΑ ρε γαμώτο γιά την πατρίδα ρε μάγκες
    πασόκοι ...πατριώτες των ΗΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση