GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΧΥΤΑ σκότωσε τον ..."Καλλικράτη" στα Γιάννενα!

Aπό το http://epirusgate.blogspot.com/ Όλα δείχνουν πως τα κριτήρια για τις συνενώσεις στο Νομό Ιωαννίνων, δεν είναι αμιγώς γεωγραφικά ή λει...

Aπό το http://epirusgate.blogspot.com/
Όλα δείχνουν πως τα κριτήρια για τις συνενώσεις στο Νομό Ιωαννίνων, δεν είναι αμιγώς γεωγραφικά ή λειτουργικά. Για την ακρίβεια είναι εντελώς …μικροκομματικά! Τις εισηγήσεις δεν τις κάνουν τίποτα ειδικοί περί την τοπική αυτοδιοίκηση, η την περιφερειακή ανάπτυξη, αλλά «πράσινα» στελέχη της αυτοδιοίκησης που πασχίζουν να κρατήσουν την καρέκλα τους και διάφοροι άλλοι κομματικοί παράγοντες!
Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς το σχέδιο που διέρρευσε έντεχνα σε όλα τα τοπικά ΜΜΕ και το οποίο...

προβλέπει την δημιουργία 9 δήμων στο Νομό Ιωαννίνων, αντί για 8 που αρχικά είχε σχεδιαστεί.
Η συγκεκριμένη πρόταση έγινε μόνο και μόνο για να "χρυσώσουν το χάπι" της κατασκεύης ΧΥΤΑ-και στην συνέχεια ΧΥΤΥ- στους παράγοντες των Δήμων Παμβώτιδας και Κατσανοχωρίων.Με την απαράδεκτη όμως αυτή πρόταση:
-Δεν γίνεται ουσιαστική διοικητική μεταρρύθμιση στο Νομό Ιωαννίνων.
-Δημιουργούνται 7 "Καλλικρατικοί" και 2 μίζεροι,φτωχοί "Καποδιστριακοί" δήμοι(Τζουμέρκων και Δωδώνης)
-Οι Δήμοι Τζουμέρκων(Τζουμέρκα-Πράμαντα και κοινότητες),αλλά και Δωδώνης(Δωδώνης-Λάκκας Σουλίου και Σελλών),δεν είναι βιώσιμοι και θα πρέπει τα επόμενα 4-5 χρόνια να συνενωθούν με άλλους όμορους.
-Δεν δημιουργείται ένας ισχυρός Δήμος στο Λεκανοπέδιο,όπως ζητούσαν επίμονα οι πολίτες,αλλά τρείς(!!!), πράγμα που επιθυμούσαν μόνο οι παράγοντες της αυτοδιοίκησης,σε μια προσπάθεια να διατηρήσουν τα προνόμια τους στην..."υγεία των πολιτών" που φορολογούνται για να παίρνουν αυτοί τους παχυλούς μισθούς τους.
-Τέλος,να σημειωθεί πως όλο το προηγούμενο διάστημα, αρκετά «πράσινα» στελέχη της αυτοδιοίκησης είχαν την ελπίδα πως θα πείσουν την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών να μην οδηγηθεί στη λύση δημιουργίας δήμου-μαμούθ στο λεκανοπέδιο. «Δεν είναι εύκολο να διοικηθεί ένας δήμος όπου οι περιοχές του απέχουν μεταξύ τους 80 ή και 90 χιλιόμετρα», ανέφεραν.Σήμερα οι ίδιοι άνθρωποι,τεμαχίζουν το λεκανοπέδιο και δημιουργούν έναν δήμο,ο οποίος ξεκινά από μια συνοικία της πόλης των Ιωαννίνων-ουσιαστικά-όπως ο Κατσικάς και φτάνει στα όρια με τους Νομούς Πρέβεζας απο την μία και Άρτας από την άλλη!!!
Το ερώτημα που τίθεται είναι απλό:Η Κυβέρνηση θα προχωρήσει σε μια γενναία διοικητική μεταρρύθμιση,η θα "ρίξει νερό στο κρασί της",υπακούοντας στα κελεύσματα διαφόρων κρατικοδίαιτων,επαγγελματιών της τοπικής αυτοδιοίκησης;H απάντηση θα δοθεί σε λίγες ημέρες...>

10 σχόλια

  1. Τον Καχριμάνη παιδιά!Μη χάσουμε τον Καχριμάνη! Αυτόν τον αδάμαντα της πολιτικής και του νομού που τόσα πολλά έχει "προσφέρει".......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ?ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΜΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η πλάκα είναι πως αυτό το σενάριο βολεύει την Νέα Δημοκρατία και όχι το ΠΑΣΟΚ!Οι Μαλάκες αδυνατίζουν την δύναμη του ΠΑΣΟΚ στο δήμο Ιωαννιτών!Τόσο "στόκοι" είναι οι "πράσινοι" βουλευτές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ....ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΡΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν..η ΝΔ μας έστελνε στην κρεμάλα ΔΝΤ !!!!!

    Κάντε και τις συγκρίσεις!
    με το Μαλακογιώργο, τον άχρηστο,
    πουλημένο, ανεγκέφαλο ρεμάλι
    που κάνατε Πρωθυπουργό !!!!

    ΠΟΥ.. Αντί να ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό, που τον κορόϊδεψε με τον πιο ξεδιάντροπο τρόπο, έχει το θράσος και μιλάει!

    Αν τον Απρίλη του 2009, ο κ. Αλογοσκούφης, υπέγραφε την επιστολή που έστειλε ο κ. Παπακωνσταντίνου και με την οποία επισήμως η χώρα προσφεύγει στο Δ.Ν.Τ., φαντάζεσθε τι θα γινόταν στη χώρα:

    1. Ο κ. Παπανδρέου θα «ανέβαινε» στα κεραμίδια της Βουλής και θα ζητούσε την παραίτηση της Κυβέρνησης, που «υποδούλωσε τη χώρα στο ΔΝΤ»

    2. «Αγανακτισμένοι πολίτες» θα περικύκλωναν τη Βουλή, το Υπουργείο Οικονομικών μέχρι και στο σπίτι του Καραμανλή στη Ραφήνα θα έφταναν!

    3. Ο κ. Παναγόπουλος της ΓΣΕΕ, ο κ. Παπασπύρου της ΑΔΕΔΥ και όλοι οι άλλοι μεγαλοσυνδικαλιστές θα κήρυτταν γενική απεργία με αίτημα την απόσυρση του αιτήματος και την παραίτηση της κυβέρνησης.

    4. Η ΚΕΔΚΕ θα έκλεινε τους δήμους

    5. Η ΠΟΣΔΕΠ θα έβαζε επ’ αόριστον λουκέτο στα Πανεπιστήμια.

    6. Στα βραδινά δελτία ειδήσεων δε θα υπήρχε κανένα άλλο θέμα και το ΜΕGA, o ANTENNA, o ALPHA, το ALTER, ο SKY, το STAR και τα κρατικά κανάλια θα κατήγγειλαν την κυβέρνηση που ξεγέλασε τον ελληνικό λαό και οδήγησε τη χώρα στην πτώχευση.

    7. Κατά τη διάρκεια των δελτίων ειδήσεων ο κ. Παπανδρέου θα απηύθυνε διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό, ζητώντας την παραίτηση της κυβέρνησης. Τα κανάλια θα διέκοπταν τις ειδήσεις και θα έδειχναν live όλη τη συνέντευξη.

    8. Αμέσως μετά τα δελτία ειδήσεων, ο κ. Χατζηνικολάου, ο κ. Πρετεντέρης, ο κ. Τσίμας, ο κ. Παπαχελάς, ο κ. Θεοδωράκης, κ.λ,π , θα έκαναν έκτακτες εκπομπές με το ίδιο θέμα.

    9. Την επόμενη μέρα όλες οι εφημερίδες με ξύλινα γράμματα θα έλεγαν για τον αποτυχημένο Καραμανλή, που έφερε τη χρεωκοπία.

    10. Καθημερινές μαζικές διαδηλώσεις και επεισόδια θα παρέλυαν τη χώρα.

    Εχει και τη λέξη ΑΗΔΙΑ το ελληνικο λεξιλόγιο ΠΙΘΗΚΙ Παπανδρέου.
    Πες στα πουστράκια τα δουλικά σου να στην μάθουν.
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.
    ΑρχιΜΑΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. META SOU LENE PWS ALLAKSAN OI PASOKOI!RE OUST!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί δεν παραιτείσαι ΓΑΠ ?

    Τι άλλο έχεις στην ατζέντα σου να κάνεις ?
    Ποιός σου είπε ότι σου ανήκουν αυτά που δίνεις ? Πρωθυπουργός δε σημαίνει ιδιοκτήτης, ένας διαχειριστής είσαι.

    Φύγε τώρα… και ο ιστορικός του μέλλοντος θα γράψει πως εντάξει έγινε και αυτός πρωθυπουργός από καπρίτσιο.
    Αν μείνεις, είναι γιατί έχεις σχέδιο...ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    όπως και να’χει,
    ντρέπομαι που ήμαι μάρτυρας αυτής της κατάντιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΛΙ ΓΚΟΝΤΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΚΟΙΜΑΤΕ ΟΡΘΙΟΣ;ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ;ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ 8 ΔΗΜΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. KALLIKRATIS KIA MALAKIES.MAS DOULEUOYN PATOULAS,ARGYRIS,OIKONOMOU KAI TA ALLA TSOGLANIA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να και η ΤΕΡΝΑ στην Ολυμπία Οδό
    ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 17%

    Με ποσοστό 17%, ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στις εταιρίες "Ολυμπία Οδός ΑΕ", του αυτοκινητοδρόμου "Ελευσίνα - Κόρινθος - Πάτρα - Πύργος - Τσακώνα, και "Ολυμπία Οδός Διαχείριση ΑΕ" ανακοίνωσε η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ΑΕ...
    ...Το τίμημα για τη συμμετοχή της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ στο εν λόγω έργο ανέρχεται στα 14,1 εκατ. ευρώ.

    φατε ζώα...φάτε...φάτε...φάτε.
    ΑΛΗΤΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΒΑΖΕΙΣ
    ΤΗΝ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΕΙΡΑ
    ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ
    ΑΔΕΛΦΟΥ ΣΟΥ.

    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΦΑΣ ΕΣΥ
    ΤΣΟΥΣΕΣΚΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση