GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυλαία: πέφτει ή την ρίχνουμε;…

Του Καθηγητή ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ Δραματικές οι εβδομάδες και οι μήνες που περνάει η Ελλάδα και οι Έλληνες, αλλά ΚΩΜΙΚΕΣ (που προκαλούν έ...

Του Καθηγητή ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Δραματικές οι εβδομάδες και οι μήνες που περνάει η Ελλάδα και οι Έλληνες, αλλά ΚΩΜΙΚΕΣ (που προκαλούν έντονη θυμηδία) οι παρουσίες στελεχών της σημερινής Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και προηγούμενων Κυβερνήσεων Ν.Δ. στα τηλεοπτικά «πάνελ»…
Με άλλα λόγια άνδρες και γυναίκες που ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ για την παρούσα επαιτεία μας και την επερχόμενη χρεοκοπία μας με απίστευτη ΘΡΑΣΥΤΗΤΑ τολμούν και αναλύουν, συμβουλεύουν και εξηγούν ΠΩΣ θα δανεισθούμε ακόμη περισσότερα και πώς θα χειρισθούν αυτοί για εμάς τα…δανεικά (τα οποία όχι μόνο δεν θα είναι…αγύριστα, αλλά έχουν και…τόκους!)
Δεν τους πληροφόρησε κανείς ότι ...
η πολιτική ΑΥΛΑΙΑ έχει πέσει και στο πολύ άμεσο μέλλον θα εισπράξουν για την αποτυχημένη τους παράσταση λοιδορίες, ύβρεις και γιαούρτια;
Η οικονομική κρίση θα «ρίξει βίαια» την αυλαία στο υφιστάμενο σχήμα του Υπουργικού Συμβουλίου, στην μεταμόρφωση των πολιτικών Κομμάτων, στη λειτουργία καναλιών και στα συμβόλαια της επόμενης σαιζόν σε εκπομπές…
Στην υπαρξιακή θεώρηση η ζωή αποτελεί μια παρένθεση που στοχεύει στην αναίρεση του προκαθορισμένου τέλους, στο μετριασμό της άδικης μοίρας κάθε ζωντανού οργανισμού με την παρεμβολή μιας σειράς νοημάτων και πράξεων που ελπίζουμε ότι θα απαλύνουν το σοκ της ανυπαρξίας. Από τη στιγμή που γεννιόμαστε βρισκόμαστε αντιμέτωποι με το θάνατο, από τη στιγμή που ανατέλλει στο στερέωμα η προσωπική μας ύπαρξη αρχίζει ο αγώνας για την παράταση της αναπόφευκτης δύσης..
Στο μέτρο που πασχίζουμε να γεμίσουμε με νοήματα την παρένθεση της προσωπικής μας ζωής δημιουργούμε την προσωπική μας ιστορία διευρύνοντας τους κύκλους των γνωριμιών, χτίζουμε καριέρες και κοινωνικές δραστηριότητες, συσσωρεύουμε υλικά αγαθά, απολαμβάνουμε την αναγνώριση. Και, φυσικά, διαιωνίζουμε την ύπαρξή μας στο χρόνο προεκτείνοντας το εγώ μας με τα παιδιά που γεννούμε, με τους απογόνους μας.
Στην πολιτική, στις επιστήμες, τις τέχνες, το εμπόριο, τα σπορ, γενικά στη ζωή, ισχύουν οι ίδιοι κανόνες...Οι πολλοί μένουν στην αφάνεια, μερικοί ξεφεύγουν από αυτήν δεσπόζουν στο στερέωμα για αρκετό χρονικό διάστημα, μαγεύουν , γοητεύουν και συγκινούν το κοινό απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τα οικονομικά και ψυχοκοινωνικά αγαθά της αναγνώρισης και στη συνέχεια, νομοτελειακά, χάνονται από το προσκήνιο της επικαιρότητας.. Όπως και αν έχει η προσωπική ιστορία κάθε μεγάλου πολιτικού άνδρα από τη στιγμή που θα ανατείλει το άστρο του είναι ήδη προκαθορισμένη η εφήμερη τροχιά του, θα έλθει αργά ή γρήγορα η πίκρα, μαζί με τη χαρά η αναγνώριση μαζί με τα κατηγορώ και τελικά η αναπόφευκτη Δύση..
Να οδηγηθούμε λοιπόν στην μοιρολατρική αδράνεια; Να παραδώσουμε τα όπλα υποκύπτοντας στο βαρύ φορτίο της αναγνώρισης του γεγονότος ότι η ζωή και η ύπαρξή μας αποτελούν μια εφήμερη πραγματικότητα με προκαθορισμένο χρόνο ζωής, με ημερομηνία λήξεως;
Όχι, η απάντησή μου είναι ένα εμφαντικό ΟΧΙ!
Η αντιμετώπιση του τέλους, η αποδοχή της μοιραίας δύσης γίνεται ένας ακόμη σταθμός για την επίδειξη όλων εκείνων των πνευματικών και μαζί ψυχοσυναισθηματικών ικανοτήτων, χαρακτηριστικών προσωπικότητας και δομών χαρακτήρα που επί σειρά ετών είχαν βοηθήσει να τους καθιερώσουν στη συλλογική συνείδηση του κοινού. Ο θάνατος του σώματος είναι ίσως το τελευταίο πικρό ποτήρι που επιφυλάσσει η ανθρώπινη μοίρα σε όλα τα αστέρια της ζωής.
Οι μεγάλοι, όμως, οι πραγματικά μεγάλοι έχουν τον τρόπο να μετριάσουν το σοκ της πραγματικότητας να αποχωρήσουν από το παλκοσένικο με κομψότητα, με τακτ, με στυλ…Η τελευταία τους, η αποχαιρετιστήρια κίνηση, γοητεύει, συγκινεί, και τελικά ενθουσιάζει. Και για τους ελάχιστους, αυτούς που καταφέρνουν να μπουν στο Πάνθεο των μεγάλων οπωσδήποτε το πέσιμο της αυλαίας δεν είναι εύκολο πράγμα.
Σίγουρα δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι όταν την «αυλαία» αποφασίζει να ρίξει ο ίδιος ο μεγάλος άνδρας, η σπουδαία γυναίκα στην «σωστή» μάλιστα στιγμή - και όχι να τους την ρίξουνε – τότε δεν θα ΣΒΗΣΟΥΝ από την συλλογική μνήμη των συνανθρώπων τους, φίλων και εχθρών, έχοντας διασφαλίσει θετικά την υστεροφημία τους…
Στην Βουλή των Ελλήνων τα τελευταία 36 χρόνια μόνο ΜΙΑ βουλευτής το τόλμησε σε δημόσια θέα – η κ Άννα Συνοδινού!

16 σχόλια

  1. Πρεπει αγαπητοι μου να αρχισει αμεσα η εκτελεση πασοκοσκυλαιων

    Χωρις οικτο και χωρις ελεος.

    Θανατος δια πριονισμου αγαπητοι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΕ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΕ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ????
    ΤΗ ΡΙΧΝΟΥΜΕ !!!!

    ΔΕΙΤΕ ....

    ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΧΕΛΑ ΤΩΡΑ !!!!
    ΆΚΟΥΣΟΝ ΆΚΟΥΣΟΝ !!!!

    ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ.
    ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΡΑΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ...
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΕΕΙ "ΟΥΠΣ ... ΕΩΣ ΕΔΩ, ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ" ???

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ !!!!!
    .......
    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ (??!??!?!)
    ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε. ...
    "ΚΑΛΑ, ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΕ ΜΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ" !!!!

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΥ ... "ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΣΑΣΤΑΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ" !!!!
    ........
    ..........
    ΜΟΥΓΚΑ Η ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΜΑΣ !!!
    ΤΣΟΥΤΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ....

    ΚΥΡΙΕ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΕ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΥΡΙΕ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΕ.

    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΠΑΡΑΛΉΡΗΜΑ ΕΞΙΣΩΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ.

    ΑΡΑ ΘΑ, ΑΡΑ ΘΑ ,ΑΡΑ ΘΑ,
    ΑΡΑ, ΑΡΑ,ΑΡΑ, ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΕ ΠΑΠΑΡΑ !!!!

    ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΥΛΙΚΟ ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ !!!

    Π.Χ.
    ΓΙΑΤΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ Δ/ΝΤΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ 5000 ΣΥΝΤΑΞΗ, ΕΝΩ Ο ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ???
    ΔΕ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΥΤΟ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΛΑΦΚΑ ....

    ΣΩΩΩΩΠΑ ΡΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΕ !!!!
    ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ...
    ΣΟΒΑΡΑΑΑΑΑ ????!!!!!

    ΑΛΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ...
    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ 45 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΗΜΕΡΕΣ ΑΔΕΙΑ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ 2 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΙΣΘΟΥΣ) ?!?!?!?!
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ....

    ΥΑΠΟΥΡΓΑΑΑΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΚΑΝΤΟ ΓΑΡΓΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΚΑΙ ΑΛΛΟ ...
    "ΔΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΥΦΛΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ" (!?!?!)

    ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ..... ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ....
    ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΧΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

    ΑΛΛΑ ΟΝΤΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΟΥΣ ΤΟ 1991 ΣΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΜΑΦΙΑ, ΠΟΡΝΕΙΑ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΒΙΑΣΤΕΣ!!ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ??ΔΕ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΜΑ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΗ, ΕΧΕΙ ΛΥΣΑΞΕΙ ΓΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ!!ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΤΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ!!ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΘΕΛΟΥΜΕ!!ΔΟΥΚΕΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΔΕΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΔΕΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΙ ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΓΤΑ ΛΕΦΤΑ!!ΕΚΠΟΙΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ!!ΒΓΑΛΤΕ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΤΟΥ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΩΜΑΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟ.

    ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ, ΣΕ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ, ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΠΑΙΝΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    "ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΠΙΟ ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ"

    ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ.
    ΜΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

    ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ 7 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ, ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ.

    ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ
    "ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΕΒΑΛΕ Η ΕΥΡΩΠΗ".

    ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
    ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
    ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
    ΘΑΝΑΤΟΣ.
    ΘΑΝΑΤΟΣ.
    ΘΑΝΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ.

    ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ 2 ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ, ΛΟΓΩ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ.

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΚΑΥΓΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ.

    ΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΕΛΕΓΧΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΔΕ ΘΑ ΦΤΑΝΑΜΕ ΕΔΩ. ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΑΦΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΈΞΩΘΕΝ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ???

    ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΚΟΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΤΗ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ, ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ, ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΚΑΛΑ.
    ΑΝ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

    ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ ...
    ΣΕ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙΣ ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΩ ΕΓΩ, ΝΑ ΦΑΝΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ.

    ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ, ΤΡΑΒΩΝΤΑΣ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΔΡΟΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να φύγουν οι δοσίλογοι,να φύγουν οι προδότες,να φύγουν τα λαμόγια,να φύγουν οι απατεώνες,να φύγουν οι έλληνες,να μεινουν οι Πακιστανοί οι Αλβανοί οι Κούρδοι οι Νιγηριανοί να γλυτώσουμε από αυτούς κι εκείνους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΡΗΧΘΕΙ ΑΚΥΡΗ Η ΣΥΝΘΗΚΗ " ΣΤΗΡΙΞΗΣ " !!!
    ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΛΗΣΤΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ.
    ΠΑΡΑΒΛΑΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ
    ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
    ΑΚΥΡΩΣΤΕ ΤΗΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ρε παιδια ο ΓΑΠ και ο Παπακωνσταντινου πηγαν το ΦΠΑ στα τρόφιμα απο το 9 στο 10 και μετα στο 11%. Και για την συντριπτικη πλειοψηφία των επιχειρήσεων απο 19 σε 21 και μετα σε 23%.
    Τώρα λενε οτι θα μετατάξουν πολλές κατηγορίες επιχειρήσεων και επαγγελματιών απο το 11 στο 23%. Προσέξατε οτι για μία μονο κατηγορία επιχειρήσεων ποιουν την νήσσα.

    Αυτές των εκδοτικών (εφημερίδες, περιοδικά και πορνοπεριοδικά) που απο το 4,5 τους πήγαν στο 5 και τελευταία στο 5,5%!!!
    Με τέτοιο ΦΠΑ που απολαμβάνουν απο το 1987 επι εποχής Α.Π., όχι μόνο δεν πληρώνουν ποτέ τίποτα στην εφορία αλλά είναι και οι μόνοι που έχουν να λαβαίνουν επιστροφές λόγω πιστωτικών υπολοίπων!

    Είναι λοιπόν δυνατόν όλοι αυτοί οι διαπλεκόμενοι να μήν τους γλείφουν?
    Πώς θα βρούμε το δίκιο εμείς οι υπόλοιποι δεν ξέρω, που είμαστε υποχρεωμένοι με 23% να αποδίδουμε κάθε μήνα μερικά εκατομμύρια για να το εισπράτουμε με επιταγές μετά απο 7-8 μήνες…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΒΡΕ ΚΑΛΩΣΤΟΝΕ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΕΣΥ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμε
    11 Μαϊ 2010 10:06:00 π.μ.

    Πες μας ποιός σου έλειψε και σου δημιούργησε στερητικό σύνδρομο (χρυσέ ή χρυσή μου);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. O JEFFREY [πράκτορας της νέας τάξης], οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ [πράκτορες-άβουλα ανθρωπάκια-βλαμμένοι κττ] που ψήφισαν τον νόμο για χορήγηση ιθαγένειας στους εισβολείς και οι 10 βουλευτές της ΝΔ [πράκτορες], που απουσίαζαν για να μη καταψηφίσουν, θα εκτελεσθούν. Τους μισούς θα τους κρεμάσουν οι εθνικιστές και τους άλλους μισούς θα τους σφάξουν [με κονσερβοκούτι] πατριώτες [υπάρχουν αρκετοί] ΚΚΕδες και Τροτσκυστές.Μετά θα απελαθούν οι πίθηκοι που μολύνουν την ιερή Ελληνίκη γη την ποτισμένη με αίμα ηρώων και μαρτύρων, είτε έχουν πάρει ιθαγένεια είτε οχι, μαζί με όσους ''εΛΛΗΝΕΣ'' προπαγάνδιζαν το έγκλημα κατά του Ελληνισμού. Ή Ελλάς ή τέφρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αμαν ρε πιπεροπουλε,εχεις καταντησει ο μαιντανος του αυτια και των blocks..Δεν θελουμε τιποτα απο σενα,ρε πιπεροπουλε! ουτε τα αρθρα σου ουτε τις μπουρδολογιες σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. doulia twn eksypnwn (?) anthrwpwn kai dh kathigites einai na lene thn alithia pisw apo thn kourtina!
    thn pagkosmia alithia, to megalo sxedio, apo to opoio ekporeyontai ola ta kataskeyasmena ''gegonota''me tis kybernhseis andreikela!

    Synepws k.alatopipere peite thn alithia diaforetika den exete tipota na peite!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΖΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΤΥΠΩΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΒΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΚΟΥΜΠΩΘΗΚΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ.ΤΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΜΕ.ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΑΝΑΠΑΥΟΜΑΣΤΕ.ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΕΑΝ ΞΕΧΥΝΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΧ.ΘΑ ΣΕΙΟΤΑΝ Η ΓΗ,ΘΑ ΑΣΠΡΙΖΑΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΟΤΑΝ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΘΑ ΕΜΕΝΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΝΟΙΚΟΤΕΡΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ.ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΝΑΝ ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ.ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΟΧΛΟ ΠΙΕΣΗΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΤΡΟΠΟ, ΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΑΜΕ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΝΑ ΔΗΜΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΑΜΥΘΗΤΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΒΕΡΕΛΗ,ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ,ΤΣΟΧΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ.ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση